#neenaanuarootd Instagram Photos & Videos

neenaanuarootd - 282 posts

Hashtag Popularity

6.1
average comments
149.4
average likes

Latest #neenaanuarootd Posts

  • Tahun ni paling dasyat... Belum hilang kehitaman Santorini.. Di tambah pula dgn Tanjong Jara.. kemudian di tambah lagi dgn kehitaman di New Zealand.. bermula hari ni tambah lagiiii tahap color coding kehitaman di wajah yg aku nihh!๐Ÿ™‹๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ
.
Ehh.. tak merungutttt punnn.. happy sebenarnyaaaa sbb matahari lah yg membuatkan Panorama bagi setiap tempat itu kelihatan begitu asyikk indahhhhh mempersona! ๐Ÿ˜
.
So kesimpulannyaaa... rentunggg pun rentungg lahhh.. janji cuaca hot.., and gambar pun onnzz!  Ehemmm... Ade sesiapa nak curik gambar aku ni????๐Ÿคจ
.
Kalau ade.. aku saja lah nak bagitahu yg gambar ni di ambil menggunakan iPhone 11 Pro Max jerrrrr.. bukan camera professional punn tapi output saling tak tumpah mcm DSLR okayy.! #nofilter tauuu.. ๐Ÿ˜Ž
.
So apa kata yg nak curik gambar aku tuu pi beli iPhone 11 pro and try amik gambar sendiri eh., Kalau output tak secantik gambar aku ni.. itu bermakna confirm aku lah pencetusss kecantikkan di situ! Hahaha๐Ÿ˜ .

#neenaanuar14thweddinganniversary #neenaanuardiPLR #travelblogger #bloggermalaysia #influencer #malaysia #pangkorlautresort #neenaanuarloveperak #ytlhotels #ytltravels #neenaanuarootd
  • Tahun ni paling dasyat... Belum hilang kehitaman Santorini.. Di tambah pula dgn Tanjong Jara.. kemudian di tambah lagi dgn kehitaman di New Zealand.. bermula hari ni tambah lagiiii tahap color coding kehitaman di wajah yg aku nihh!๐Ÿ™‹๐Ÿฟโ€โ™€๏ธ
    .
    Ehh.. tak merungutttt punnn.. happy sebenarnyaaaa sbb matahari lah yg membuatkan Panorama bagi setiap tempat itu kelihatan begitu asyikk indahhhhh mempersona! ๐Ÿ˜
    .
    So kesimpulannyaaa... rentunggg pun rentungg lahhh.. janji cuaca hot.., and gambar pun onnzz! Ehemmm... Ade sesiapa nak curik gambar aku ni????๐Ÿคจ
    .
    Kalau ade.. aku saja lah nak bagitahu yg gambar ni di ambil menggunakan iPhone 11 Pro Max jerrrrr.. bukan camera professional punn tapi output saling tak tumpah mcm DSLR okayy.! #nofilter tauuu.. ๐Ÿ˜Ž
    .
    So apa kata yg nak curik gambar aku tuu pi beli iPhone 11 pro and try amik gambar sendiri eh., Kalau output tak secantik gambar aku ni.. itu bermakna confirm aku lah pencetusss kecantikkan di situ! Hahaha๐Ÿ˜ .

    #neenaanuar14thweddinganniversary #neenaanuardiPLR #travelblogger #bloggermalaysia #influencer #malaysia #pangkorlautresort #neenaanuarloveperak #ytlhotels #ytltravels #neenaanuarootd

  •  283  13  16 November, 2019
  • ๐Ÿ”—Cerita Semalam
.
Tengahari attend Wedding Reception.. lepas attend wedding pi Mall.. Tak koserrrr nak balik rumah tukar outfit.. so kene jadik kretipppp skittt..
.
Tudung & blouse maintain.. kite tukar skirt kepada seluar & heels kepada sandle kat dlm kereta jerr (swipe๐Ÿ‘‰๐Ÿผ)๐Ÿคช
.
Anyway Congrats Nana.. thanks for having us... kami doakan semoga Nana & suami akan berbahagia hingga ke Jannah.. Amin!๐Ÿ’• #neenaanuarootd
  • ๐Ÿ”—Cerita Semalam
    .
    Tengahari attend Wedding Reception.. lepas attend wedding pi Mall.. Tak koserrrr nak balik rumah tukar outfit.. so kene jadik kretipppp skittt..
    .
    Tudung & blouse maintain.. kite tukar skirt kepada seluar & heels kepada sandle kat dlm kereta jerr (swipe๐Ÿ‘‰๐Ÿผ)๐Ÿคช
    .
    Anyway Congrats Nana.. thanks for having us... kami doakan semoga Nana & suami akan berbahagia hingga ke Jannah.. Amin!๐Ÿ’• #neenaanuarootd

  •  126  0  10 November, 2019
  • Cerrrrr tekaaaa apa yg ade kat tangan belah kiri & apa yg ade kat tangan belah kanan tuh!!
.
Kalau ade yg dpt teka dgn tepat... boleh pertimbangkan utk bagi hadiah nanti๐Ÿ˜œ
.
Owh btw cermin mata dah order.. tunggu seminggu baru siap... so next week will share cermin mata yg mana satu telah menjadi pilihan hati tadi๐Ÿ˜… #neenaanuarshopping #neenaanuarootd
  • Cerrrrr tekaaaa apa yg ade kat tangan belah kiri & apa yg ade kat tangan belah kanan tuh!!
    .
    Kalau ade yg dpt teka dgn tepat... boleh pertimbangkan utk bagi hadiah nanti๐Ÿ˜œ
    .
    Owh btw cermin mata dah order.. tunggu seminggu baru siap... so next week will share cermin mata yg mana satu telah menjadi pilihan hati tadi๐Ÿ˜… #neenaanuarshopping #neenaanuarootd

  •  214  21  26 October, 2019
  • Terminator VS Maleficent.. kami memilih utk tgk Terminator.. sbb kami membesar dgn filem AnodSusahNakEja nih!๐Ÿ˜†
.
Lagipun aku sejenis spesis yg suke tgk filem action daripada filem yg byk membebel.. letih aku nak kene byk pikirrrr... hahaha.. ๐Ÿคช
.
Eh.. btw Maleficent tu sgt kerrr weeiiiiii????๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” #neenaanuarootd
  • Terminator VS Maleficent.. kami memilih utk tgk Terminator.. sbb kami membesar dgn filem AnodSusahNakEja nih!๐Ÿ˜†
    .
    Lagipun aku sejenis spesis yg suke tgk filem action daripada filem yg byk membebel.. letih aku nak kene byk pikirrrr... hahaha.. ๐Ÿคช
    .
    Eh.. btw Maleficent tu sgt kerrr weeiiiiii????๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” #neenaanuarootd

  •  97  5  26 October, 2019
  • Selepas merentasi Terengganu Drawbridge... kite akan bertemu dgn Miami Beach Terengganu pulok!
.
Ini port wajib singgah utk amik gambo.. ini langit tak membiru sgt.. awan pun tak nampak kepok2 setompok.. if dpt clear blue sky,.. eh confirm lagi kebabomm pommm pommm gambar nihhhh!!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd
  • Selepas merentasi Terengganu Drawbridge... kite akan bertemu dgn Miami Beach Terengganu pulok!
    .
    Ini port wajib singgah utk amik gambo.. ini langit tak membiru sgt.. awan pun tak nampak kepok2 setompok.. if dpt clear blue sky,.. eh confirm lagi kebabomm pommm pommm gambar nihhhh!!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd

  •  81  0  5 September, 2019
  • First time balik Ganu since Jambatan Angkat ni bukak so harus lah excited nak bergambar khennn!๐Ÿ˜†
.
Sebagai anak cucu orang Ganu.. harus lah Kak Neen banggaaaaaa gilerrr bile kat Ganu dah ade jambatan angkat ni... waktu kat Amsterdam last year Kak Neen dpt tgk jambatan yg di angkat waktu big boat lalu bawah jambatan! Hope nanti ade rezeki nak tgk kat kampung sendiri pulok!
.
Dekat area drawbridge ni byk port amik gambar.. antara port yg paling menarik adelah dekat area boat2 tersidai tu (gambar last) .. tapi sayangnya area tu agak kotor sbb ade byk sisa2 sampah yg bergelimpangan! I pray for a clean Ganu Kite lepas ni!
.
Anyway about this drawbridge.. seriously jambatan ni sepatotnya dah lamaaaaaa dah di buat kat Ganu ni... coz sumpahhhh kejapppp gilerrrrr dari Kuala Terengganu nak sampai ke area Seberang Takir, Airport kat Pantai Teluk Ketapang.. Pok Nong dekat Pantai Batu Rakit... Kalau nak ke Kota Bharu Kelantan ikut lah bridge ni jugak!
.
Kalau duluuuu dari KT nak ke area Airport & Pok Nong makan masa sejam lebihhh sbb byk sgt traffic light yg nak kene tempuhhh.. then jalan town.. tak nampak laut.. .
Jln baru bile ikut drawbridge ni besttt giler for me.. bukan aje menjimatkan masa.. tapi ia jugak sgt mendamaikan coz itโ€™s coastal road (jln persisir pantai)..
.
Lepas ni tak stress dah kalau dok kat town utk pegi balik ke area Pok Nong... ehh Pok Nong jugakkkk yg menjadi keutamaan nihhh!๐Ÿคฃ #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd
  • First time balik Ganu since Jambatan Angkat ni bukak so harus lah excited nak bergambar khennn!๐Ÿ˜†
    .
    Sebagai anak cucu orang Ganu.. harus lah Kak Neen banggaaaaaa gilerrr bile kat Ganu dah ade jambatan angkat ni... waktu kat Amsterdam last year Kak Neen dpt tgk jambatan yg di angkat waktu big boat lalu bawah jambatan! Hope nanti ade rezeki nak tgk kat kampung sendiri pulok!
    .
    Dekat area drawbridge ni byk port amik gambar.. antara port yg paling menarik adelah dekat area boat2 tersidai tu (gambar last) .. tapi sayangnya area tu agak kotor sbb ade byk sisa2 sampah yg bergelimpangan! I pray for a clean Ganu Kite lepas ni!
    .
    Anyway about this drawbridge.. seriously jambatan ni sepatotnya dah lamaaaaaa dah di buat kat Ganu ni... coz sumpahhhh kejapppp gilerrrrr dari Kuala Terengganu nak sampai ke area Seberang Takir, Airport kat Pantai Teluk Ketapang.. Pok Nong dekat Pantai Batu Rakit... Kalau nak ke Kota Bharu Kelantan ikut lah bridge ni jugak!
    .
    Kalau duluuuu dari KT nak ke area Airport & Pok Nong makan masa sejam lebihhh sbb byk sgt traffic light yg nak kene tempuhhh.. then jalan town.. tak nampak laut.. .
    Jln baru bile ikut drawbridge ni besttt giler for me.. bukan aje menjimatkan masa.. tapi ia jugak sgt mendamaikan coz itโ€™s coastal road (jln persisir pantai)..
    .
    Lepas ni tak stress dah kalau dok kat town utk pegi balik ke area Pok Nong... ehh Pok Nong jugakkkk yg menjadi keutamaan nihhh!๐Ÿคฃ #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd

  •  105  1  5 September, 2019
  • Tak tahu kenapa.. bile tgk laut membiruuu jerr jiwa jadik tenang riang gumbira... ๐Ÿ’™ laut yg membiruuuu je tauuu.. kalau laut rooopeee kelabu asapp aku boleh jadik murung!๐Ÿคช #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd
  • Tak tahu kenapa.. bile tgk laut membiruuu jerr jiwa jadik tenang riang gumbira... ๐Ÿ’™ laut yg membiruuuu je tauuu.. kalau laut rooopeee kelabu asapp aku boleh jadik murung!๐Ÿคช #neenaanuarloveterengganu #neenaanuarootd

  •  127  0  1 September, 2019
  • Hari ni progranggg makang nasik minyokkk.. ๐Ÿ’ #neenaanuarootd
  • Hari ni progranggg makang nasik minyokkk.. ๐Ÿ’ #neenaanuarootd

  •  102  1  1 September, 2019
  • Lakik:  Ehh.. cantik tempat ni! Ok, you berdiri situu.. buat muke kekwattt... poyoooo... tak yah senyum sgt .. buat muke garang2 skit mcm ala2 model tu..
.
Tengah fikir....
.
Agak2 esok aku dah umur 50 tahun pun dia nak aku jadik model dia jugak ke gamak nyaaaaaa????๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Dia tak nampak ker muke aku kalau masam tu tahap tak leh bawak bincang masam nya.. mulut tu bentuk C ke bawahโ˜น๏ธ tau! #neenaanuarloveperak #neenaanuarootd
  • Lakik: Ehh.. cantik tempat ni! Ok, you berdiri situu.. buat muke kekwattt... poyoooo... tak yah senyum sgt .. buat muke garang2 skit mcm ala2 model tu..
    .
    Tengah fikir....
    .
    Agak2 esok aku dah umur 50 tahun pun dia nak aku jadik model dia jugak ke gamak nyaaaaaa????๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
    .
    Dia tak nampak ker muke aku kalau masam tu tahap tak leh bawak bincang masam nya.. mulut tu bentuk C ke bawahโ˜น๏ธ tau! #neenaanuarloveperak #neenaanuarootd

  •  141  6  1 July, 2019
  • Tadi gambo berduaan.. ni keseorangan.. tak sama kannn??? Hahaha... ๐Ÿ˜‚
.
2-3 tahun lepas dok pulunn baju kurung jerr.. tahun ni kemarukkk ngan baju kebaya pulekkkk... belasahhhh lah.. ikut suke lah nak fesyen kot lagu mana punnn.!๐Ÿ˜† #neenaanuarloveperak #neenaanuarootd
  • Tadi gambo berduaan.. ni keseorangan.. tak sama kannn??? Hahaha... ๐Ÿ˜‚
    .
    2-3 tahun lepas dok pulunn baju kurung jerr.. tahun ni kemarukkk ngan baju kebaya pulekkkk... belasahhhh lah.. ikut suke lah nak fesyen kot lagu mana punnn.!๐Ÿ˜† #neenaanuarloveperak #neenaanuarootd

  •  195  6  30 June, 2019
  • Bende boleh matching... buat apa nak contra!๐Ÿ˜œ
.
Baju Hang Kebun tu pun tempah dekat Bandung jugak sekali dgn aku punyer kebaya tuu..
.
Ade yg tanyer berapa cost tempah + beli kain and kat kedai mana Kak Neen buat tempahan..
.

Sabarrrrr jap ehhh,, nanti later2 aku share sbb kene godekkkk info, resit & gambar utk recall balik... hahaha..๐Ÿคฃ #neenaanuarberaya #neenaanuarootd
  • Bende boleh matching... buat apa nak contra!๐Ÿ˜œ
    .
    Baju Hang Kebun tu pun tempah dekat Bandung jugak sekali dgn aku punyer kebaya tuu..
    .
    Ade yg tanyer berapa cost tempah + beli kain and kat kedai mana Kak Neen buat tempahan..
    .

    Sabarrrrr jap ehhh,, nanti later2 aku share sbb kene godekkkk info, resit & gambar utk recall balik... hahaha..๐Ÿคฃ #neenaanuarberaya #neenaanuarootd

  •  284  12  25 June, 2019
  • Hari tu Kak Neen dah share dah info about baju raya Kak Neen ni.. tapi buat new followers maybe ade yg tak perasan my old post tu sbb dah kene over shadow dgn berpuluh video carutan terhadap Bawang Busuk!๐Ÿ˜
.
But in a way bagus jugak bile ade new followers tanyer lagi sekali kat mana Kak Neen beli baju ni so that Kak Neen boleh simpan bukti yg korang followers kesayangan bijaksana Kak Neen ade bertanye kat Kak Neen di ruangan komen supaya ianya tidak di plot twists kan oleh Bawang Busuk!๐Ÿคฃ ehhhh sedangkan selama hari ni dah byk bukti punnnn ianya masih boleh di plot twist kannn.. ๐Ÿ˜†
.
Anyway, baju ni sama jugak mcm baju raya 1 Syawal Kak Neen hari tu (boleh refer my old post).. ianya di import khas dari Bandung, Indonesia.!
.
hari ni beli kain.. terus ukur.. and then terus tempoh kat situ jugak! Siap dlm masa 24 jam jer tau! ๐Ÿ˜ #neenaanuarootd
  • Hari tu Kak Neen dah share dah info about baju raya Kak Neen ni.. tapi buat new followers maybe ade yg tak perasan my old post tu sbb dah kene over shadow dgn berpuluh video carutan terhadap Bawang Busuk!๐Ÿ˜
    .
    But in a way bagus jugak bile ade new followers tanyer lagi sekali kat mana Kak Neen beli baju ni so that Kak Neen boleh simpan bukti yg korang followers kesayangan bijaksana Kak Neen ade bertanye kat Kak Neen di ruangan komen supaya ianya tidak di plot twists kan oleh Bawang Busuk!๐Ÿคฃ ehhhh sedangkan selama hari ni dah byk bukti punnnn ianya masih boleh di plot twist kannn.. ๐Ÿ˜†
    .
    Anyway, baju ni sama jugak mcm baju raya 1 Syawal Kak Neen hari tu (boleh refer my old post).. ianya di import khas dari Bandung, Indonesia.!
    .
    hari ni beli kain.. terus ukur.. and then terus tempoh kat situ jugak! Siap dlm masa 24 jam jer tau! ๐Ÿ˜ #neenaanuarootd

  •  183  13  22 June, 2019
  • Apalah maknanya datang ke Santorini jikalau tak abadikan gambar kenangan persis typical tourist camgini kannnn?? Haha.. ๐Ÿ˜†
.
Salah satu aktiviti santai kat Santorini ni adelah strolling around di laluan rumah2 penginapan (cave house) yg berwarna putih ni..
.
Kalau byk masa.. boleh jer berjalan kaki dari bandar kecil ke satu bandar kecil yg lain.. mcm dari rumah penginapan Kak Neen di Imerovigli.. kiteorg boleh jer jalan kaki ke Oia dan Fira.. nak ke Oia mengambil masa lebih kurang 3 jam berjalan kaki... nak ke Fira dlm 1 jam!
.
Jangan risau sesat.. insyallah anda pasti akan jumpa jalan pulang.. haha.. itu lah uniknyaa Santorini ni... rumah putih ni semua nampak lebih kurang sama jer.. rapat2.. padat2.. laluan2 anak tangga yg comel.. kalau berjalan mesti tak sedar dah berapa jauh perjalanan nya sbb dok ralit menengok rumah2 penginapan dgn view nya yg kebabommmmm!๐Ÿ˜…
.
Asalnya niat di hati kiteorg mcm kengkonon nak buat lah aktiviti jalan kaki tuu.. tapi atas kengkangan masa.. so weolls just jalan2 kat sekitar kawasan penginapan kiteorg kat Imerovigli ni jer lah.!๐Ÿ˜…#neenaanuarootd .
#onewishlistdown #neenaanuarlovesantorini #neenaanuarturns39atsantorini #neenaanuartravelogue #santorini #greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท
  • Apalah maknanya datang ke Santorini jikalau tak abadikan gambar kenangan persis typical tourist camgini kannnn?? Haha.. ๐Ÿ˜†
    .
    Salah satu aktiviti santai kat Santorini ni adelah strolling around di laluan rumah2 penginapan (cave house) yg berwarna putih ni..
    .
    Kalau byk masa.. boleh jer berjalan kaki dari bandar kecil ke satu bandar kecil yg lain.. mcm dari rumah penginapan Kak Neen di Imerovigli.. kiteorg boleh jer jalan kaki ke Oia dan Fira.. nak ke Oia mengambil masa lebih kurang 3 jam berjalan kaki... nak ke Fira dlm 1 jam!
    .
    Jangan risau sesat.. insyallah anda pasti akan jumpa jalan pulang.. haha.. itu lah uniknyaa Santorini ni... rumah putih ni semua nampak lebih kurang sama jer.. rapat2.. padat2.. laluan2 anak tangga yg comel.. kalau berjalan mesti tak sedar dah berapa jauh perjalanan nya sbb dok ralit menengok rumah2 penginapan dgn view nya yg kebabommmmm!๐Ÿ˜…
    .
    Asalnya niat di hati kiteorg mcm kengkonon nak buat lah aktiviti jalan kaki tuu.. tapi atas kengkangan masa.. so weolls just jalan2 kat sekitar kawasan penginapan kiteorg kat Imerovigli ni jer lah.!๐Ÿ˜… #neenaanuarootd .
    #onewishlistdown #neenaanuarlovesantorini #neenaanuarturns39atsantorini #neenaanuartravelogue #santorini #greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท

  •  258  9  2 May, 2019
  • Sis nak mintak ampun maaf byk2 awal-awal ni kalau sis dgn sengaja nak SPAM wall followers sekalian... hahaha... ๐Ÿ˜œ
.
So kalau ade followers yg rasa menyampah namateyyyyy tgk update dari sis.. sila lah set kan pada butang unfollow update yeeee... tapi kalau nak unfriend terus pun boleh jerr... sis tak paksa utk terus follow sis tau!
.
Tapi pada yg sentiasa setia menanti update dari sis.. walaupun gambar yg nampak sama tapi tak serupa di post kan.. terima kasih banyokkk banyokkk yerr.. jgn lupa kasikkk like satu kali okay! Hahaahaha.. ๐ŸŒท๐Ÿคฃ #neenaanuarootd .
#onewishlistdown #neenaanuarlovesantorini #neenaanuarturns39atsantorini #neenaanuartravelogue #santorini #greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท
  • Sis nak mintak ampun maaf byk2 awal-awal ni kalau sis dgn sengaja nak SPAM wall followers sekalian... hahaha... ๐Ÿ˜œ
    .
    So kalau ade followers yg rasa menyampah namateyyyyy tgk update dari sis.. sila lah set kan pada butang unfollow update yeeee... tapi kalau nak unfriend terus pun boleh jerr... sis tak paksa utk terus follow sis tau!
    .
    Tapi pada yg sentiasa setia menanti update dari sis.. walaupun gambar yg nampak sama tapi tak serupa di post kan.. terima kasih banyokkk banyokkk yerr.. jgn lupa kasikkk like satu kali okay! Hahaahaha.. ๐ŸŒท๐Ÿคฃ #neenaanuarootd .
    #onewishlistdown #neenaanuarlovesantorini #neenaanuarturns39atsantorini #neenaanuartravelogue #santorini #greece ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ท

  •  536  13  29 April, 2019
  • Kak Neen ade voucher penginapan 2 hari 1 malam di Hotel Grand Continental Kuantanโ€ฆ expiry date 31st March 2019 nie.. Kak Neen tak sempat nak terjah Kuantan dlm masa terdekat.. so Kak Neen tak nak jual voucher tu.. tapi Kak Neen nak bagi voucher tu secara percuma jurrr!๐Ÿ˜
.
So Kak Neen buat lah satu simple giveaway contest utk korang yer.. siapa yg bertuah.. dia akan dpt voucher penginapan 2 hari 1 malam di bilik jenis Deluxe Room di hotel Grand Continental Kuantan!.
.
Simple jer giveaway Kak Neen nie.. korang just perlu lakukan langkah2 nie yer:-
.
1)	SHARE kan sekeping gambar Kak Neen (boleh jer copy from my IG or FB or Blog) and then post kan gambar Kak Neen tu dekat korang punyer IG post!  Kalau account korang private.. sila DM Kak Neen for your posting tu ye..
.
2)	Then tulis CAPTION yg mampu membeli jiwa raga Kak Neen... ini lah masanya utk korang bodek Kak Neen okayโ€ฆ. Hahahahaโ€ฆ ๐ŸคฃYou may describe anything about meโ€ฆ cerita lah apa yg korang tahu pasal Kak Neen.. tak kisah apa2 jer.. janji pasal Kak Neen ok!
.
3)	Jangan lupa TAG Kak Neen dekat caption posting korang di IG korang tu yer! Kalau tak tag nanti kak neen tak leh nak captured penyertaan korang ok!
.
4)	Lepas tu sila pastikan yg korang follow IG Kak Neen โ€“ @neenaanuar ni yer..
.
5)	Markah bonus > boleh jer TAG seramai mana kenalan korang dekat ruangan komen posting korang tu.. kot2 nak ajak diaorg bercuti sama ngan korang pun boleh gak.. tapi bilik tu just for 2 person lah ye.. hehe..
.
Ok contest berakhir pada jam 5:00 ptg โ€“ Ahad โ€“ 17.03.2019 !
.
So you may start posting any of  my picture now!!! Good luck guysโ€ฆ๐Ÿ˜˜ #neenaanuargiveaway #neenaanuarlovebandung #neenaanuarootd
  • Kak Neen ade voucher penginapan 2 hari 1 malam di Hotel Grand Continental Kuantanโ€ฆ expiry date 31st March 2019 nie.. Kak Neen tak sempat nak terjah Kuantan dlm masa terdekat.. so Kak Neen tak nak jual voucher tu.. tapi Kak Neen nak bagi voucher tu secara percuma jurrr!๐Ÿ˜
    .
    So Kak Neen buat lah satu simple giveaway contest utk korang yer.. siapa yg bertuah.. dia akan dpt voucher penginapan 2 hari 1 malam di bilik jenis Deluxe Room di hotel Grand Continental Kuantan!.
    .
    Simple jer giveaway Kak Neen nie.. korang just perlu lakukan langkah2 nie yer:-
    .
    1) SHARE kan sekeping gambar Kak Neen (boleh jer copy from my IG or FB or Blog) and then post kan gambar Kak Neen tu dekat korang punyer IG post! Kalau account korang private.. sila DM Kak Neen for your posting tu ye..
    .
    2) Then tulis CAPTION yg mampu membeli jiwa raga Kak Neen... ini lah masanya utk korang bodek Kak Neen okayโ€ฆ. Hahahahaโ€ฆ ๐ŸคฃYou may describe anything about meโ€ฆ cerita lah apa yg korang tahu pasal Kak Neen.. tak kisah apa2 jer.. janji pasal Kak Neen ok!
    .
    3) Jangan lupa TAG Kak Neen dekat caption posting korang di IG korang tu yer! Kalau tak tag nanti kak neen tak leh nak captured penyertaan korang ok!
    .
    4) Lepas tu sila pastikan yg korang follow IG Kak Neen โ€“ @neenaanuar ni yer..
    .
    5) Markah bonus > boleh jer TAG seramai mana kenalan korang dekat ruangan komen posting korang tu.. kot2 nak ajak diaorg bercuti sama ngan korang pun boleh gak.. tapi bilik tu just for 2 person lah ye.. hehe..
    .
    Ok contest berakhir pada jam 5:00 ptg โ€“ Ahad โ€“ 17.03.2019 !
    .
    So you may start posting any of my picture now!!! Good luck guysโ€ฆ๐Ÿ˜˜ #neenaanuargiveaway #neenaanuarlovebandung #neenaanuarootd

  •  125  8  13 March, 2019
  • Simple me.. sejenis yg tak reti nak pakai baju pelik2 berlapis-lapis.. sgt suke dgn blouse with jeans.. sbb sgt pentingkan keselesaan!๐Ÿ˜Š
.
Blouse murrrohhh from Primark Amsterdam.!โœŒ๐Ÿผ #neenaanuarootd
  • Simple me.. sejenis yg tak reti nak pakai baju pelik2 berlapis-lapis.. sgt suke dgn blouse with jeans.. sbb sgt pentingkan keselesaan!๐Ÿ˜Š
    .
    Blouse murrrohhh from Primark Amsterdam.!โœŒ๐Ÿผ #neenaanuarootd

  •  81  2  19 January, 2019
  • Germorninnnn...
.
Tinggal beberapa bulan jer lagi nak raya.. baju raya dah ade belum?
.
Hahaha.. melampau kan awal2 dah tanyer pasal baju raya..๐Ÿ˜œ eh tapi preparation baju raya kene lah buat awal kan especially utk yg kene tempah tu.. .
Tahun lepas Kak Neen open order utk kain pasang printed songket mcm ni.. Tahun ni ade yg berminat nak beli lagi keer?
.
Kalau ade yg berminat mungkin kak neen boleh pertimbangkan utk open order.. tapi kene cukup 100 pieces la baru kak Neen open order ok.. ๐Ÿ˜‚
.
Material - Cotton (bidang 45โ€)
.
Harga - RM80 (full printed) / RM70 (half printed) .
Kak Neen looking for serious buyer only ok.. kalau betol2 berminat sila WhatsApp kak Neen at 019-3769459 ya! #neenaanuarootd
  • Germorninnnn...
    .
    Tinggal beberapa bulan jer lagi nak raya.. baju raya dah ade belum?
    .
    Hahaha.. melampau kan awal2 dah tanyer pasal baju raya..๐Ÿ˜œ eh tapi preparation baju raya kene lah buat awal kan especially utk yg kene tempah tu.. .
    Tahun lepas Kak Neen open order utk kain pasang printed songket mcm ni.. Tahun ni ade yg berminat nak beli lagi keer?
    .
    Kalau ade yg berminat mungkin kak neen boleh pertimbangkan utk open order.. tapi kene cukup 100 pieces la baru kak Neen open order ok.. ๐Ÿ˜‚
    .
    Material - Cotton (bidang 45โ€)
    .
    Harga - RM80 (full printed) / RM70 (half printed) .
    Kak Neen looking for serious buyer only ok.. kalau betol2 berminat sila WhatsApp kak Neen at 019-3769459 ya! #neenaanuarootd

  •  59  0  16 January, 2019
  • Lapaaqqqqqq... rasa nak makan roti nan ngan tandori chicken laaaaaa!!๐Ÿคญ #neenaanuarootd
  • Lapaaqqqqqq... rasa nak makan roti nan ngan tandori chicken laaaaaa!!๐Ÿคญ #neenaanuarootd

  •  74  1  10 January, 2019
  • 13 tahun hidup bersama.. Rasanya boleh di bilang berapa byk hadiah we both hadiah kan for each other! Nak bagi hadiah secara surprise apatah lagi.. haha.. ๐Ÿ˜‚
.
This is becoz we both lebih suke spend our money together that will cherish our love together! Kami lebih belanja kan duit hadiah for each other utk travel sana sini.. so we can enjoy the moment together!
.
And now we can share our new Baby Shark together.. tak kisah siapa yg bayar.. but at the end we both will enjoy riding this baby shark together gather!
.
Tapi jadi binik tetapp ade extra untung sbb bile dpt hadiah handbag.. dah tentu2 lakik tak leh share pakai handbag kan.. hahaha๐Ÿคฃ
.
Marriage isnโ€™t about a beautiful wedding.. fancy homes.. cute kids... and nice cars!  Marriage is hospital stays, work hard, fighting through struggles, paying bills, keeping the faith and staying together through it ALL!
.
Heโ€™s my pillar of strength... selalu sgt berpesan pada binik dia ni... โ€œapa pun yg kite buat dlm hidup ni.. Hati kite.. niat kite.. sama ade kite riak, sombong, busuk hati, berkongsi, bersedekah mahupun bersimpati.. Allah sahaja yg berhak menghakimi & menilai niat yg terbit dan lahir dari hati kite.. manusia yg positif akan menilai kite dari sudut pandang yg positif dan manusia yg negatif akan terus pandang kite dari sudut yg negatif.. kite buat baik pun boleh jadik nampak buruk kalau org tak menilai dari sudut yg positif.. jadi terus kan menjadi diri sendiri.. hidup tak perlu memuaskan hati org lain.. tapi you perlu sentiasa puaskan Iโ€
.
Hoiiiiii!!! Aku baru nak feeelinggggg... ayat last tu terusssss aku terbelahakkkkkk ni!!๐Ÿคช
.
๐Ÿ“ธ @inaachik #neenaanuarootd
  • 13 tahun hidup bersama.. Rasanya boleh di bilang berapa byk hadiah we both hadiah kan for each other! Nak bagi hadiah secara surprise apatah lagi.. haha.. ๐Ÿ˜‚
    .
    This is becoz we both lebih suke spend our money together that will cherish our love together! Kami lebih belanja kan duit hadiah for each other utk travel sana sini.. so we can enjoy the moment together!
    .
    And now we can share our new Baby Shark together.. tak kisah siapa yg bayar.. but at the end we both will enjoy riding this baby shark together gather!
    .
    Tapi jadi binik tetapp ade extra untung sbb bile dpt hadiah handbag.. dah tentu2 lakik tak leh share pakai handbag kan.. hahaha๐Ÿคฃ
    .
    Marriage isnโ€™t about a beautiful wedding.. fancy homes.. cute kids... and nice cars! Marriage is hospital stays, work hard, fighting through struggles, paying bills, keeping the faith and staying together through it ALL!
    .
    Heโ€™s my pillar of strength... selalu sgt berpesan pada binik dia ni... โ€œapa pun yg kite buat dlm hidup ni.. Hati kite.. niat kite.. sama ade kite riak, sombong, busuk hati, berkongsi, bersedekah mahupun bersimpati.. Allah sahaja yg berhak menghakimi & menilai niat yg terbit dan lahir dari hati kite.. manusia yg positif akan menilai kite dari sudut pandang yg positif dan manusia yg negatif akan terus pandang kite dari sudut yg negatif.. kite buat baik pun boleh jadik nampak buruk kalau org tak menilai dari sudut yg positif.. jadi terus kan menjadi diri sendiri.. hidup tak perlu memuaskan hati org lain.. tapi you perlu sentiasa puaskan Iโ€
    .
    Hoiiiiii!!! Aku baru nak feeelinggggg... ayat last tu terusssss aku terbelahakkkkkk ni!!๐Ÿคช
    .
    ๐Ÿ“ธ @inaachik #neenaanuarootd

  •  255  12  1 January, 2019
  • Good Morninnnnnnnโ€ฆ๐Ÿ˜
.
Kejap jer kan kite dah berada dlm bulan Decemberโ€ฆ tak lama nak masuk tahun baru pulak lagi.. how time flies.. cepat nyewwwโ€ฆ huhu.!
.
Almost completing 365 days in this year.. alhamdulillahโ€ฆ Iโ€™m blessed with so many beautiful things in my life this year!๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’•
.
Memilih untuk menjadi seorang yg positive itu adelah satu pilihan.. kite yg menentukan hala tuju hidup kite.. kalau kite positive.. Insyallah, setiap bende yang kite lalui dalam hidup kite akan menjadi lebih indah dan mudah walaupun ade pelbagai halangan dan rintangan yg melanda dlm hidup ini!
.
Kalau kite pilih utk menjadi seorang yg negative.. maka setiap apa yg kite lalui akan menjadi negative.. tapi kalau dah pilih nak jadik manusia yg negative.. jgn lah herett orang lain nak jadik negative jugak okay.. ๐Ÿ˜haha.. ini lah kerja makcik2 bawang busuk nie.. saiko in every angle in their life!
.
Anyway, you cannot control other people but you can definitely control how you react to them.. and right attitude will never take you to the wrong direction!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd
  • Good Morninnnnnnnโ€ฆ๐Ÿ˜
    .
    Kejap jer kan kite dah berada dlm bulan Decemberโ€ฆ tak lama nak masuk tahun baru pulak lagi.. how time flies.. cepat nyewwwโ€ฆ huhu.!
    .
    Almost completing 365 days in this year.. alhamdulillahโ€ฆ Iโ€™m blessed with so many beautiful things in my life this year!๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ’•
    .
    Memilih untuk menjadi seorang yg positive itu adelah satu pilihan.. kite yg menentukan hala tuju hidup kite.. kalau kite positive.. Insyallah, setiap bende yang kite lalui dalam hidup kite akan menjadi lebih indah dan mudah walaupun ade pelbagai halangan dan rintangan yg melanda dlm hidup ini!
    .
    Kalau kite pilih utk menjadi seorang yg negative.. maka setiap apa yg kite lalui akan menjadi negative.. tapi kalau dah pilih nak jadik manusia yg negative.. jgn lah herett orang lain nak jadik negative jugak okay.. ๐Ÿ˜haha.. ini lah kerja makcik2 bawang busuk nie.. saiko in every angle in their life!
    .
    Anyway, you cannot control other people but you can definitely control how you react to them.. and right attitude will never take you to the wrong direction!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd

  •  74  0  5 December, 2018
  • YES!โœŒ๐Ÿผ
.
Say NO To Bad Things.. and NO To Bad People Too!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd
  • YES!โœŒ๐Ÿผ
    .
    Say NO To Bad Things.. and NO To Bad People Too!๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd

  •  142  14  2 November, 2018
  • Salam Jumaat terakhir 2017..
.
Di hari Jumaat yg mulia ini, Kak Neen nak ambil kesempatan utk memohon ampun dan maaf kepada korang semua seandainya selama kite berkomunikasi di media social ni andai ade keterlanjuran kata-kata dari Kak Neen yg mungkin secara tidak sengaja ade mengguris hati dan perasaan mana2 pihak..
.
Sebagai manusia biasa Kak Neen sendiri byk kelemahan.. Kak Neen always being me., tak reti nak being hipokrit apa tah lagi trying showing off being good good!
.
Being in media social nowadays not as easy as what we think.. obviously kite susah nak puas kan hati semua org.. paling scaryyyy bile kite berkomunikasi dgn niat utk berkongsi info.. tetapi tanpa kite sedar wujud nya golongan yg tidak senang dgn setiap perkongsian yg di beri sehingga timbulnya perasaan dengki dan iri hati!
.
Ini lah lumrah kehidupan hari ini yg perlu kite tempuh.. teringat kata2 nasihat daripada Ustaz Ebit Lew, "Kite jangan sesekali mencari redha manusia kerana ianya tidak akan pernah kekal.. tetapi carilah redha Allah SWT kerana ia akan sentiasa kekal bersama-sama kite selamanya!  Biar lah manusia salah menilai isi hati kite tetapi yg pasti Allah tidak akan pernah salah dlm menilai setiap apa yg terdetik di hati kite.. Sesungguhnya Allah menilai hati mu dan bukan nya pada zahir mu!"
.
Walaupun memohon kemaafan ni sinonim pada sambutan hari raya jer.. Tapi hakikatnya kite tak tahu bile di antara kite yg akan pergi dulu mengadap Illahi.. ajal menjemput tidak akan penah cepat sesaat ataupun lambat sesaat...
.
So adelah lebih baik bile ade ruang dan kesempatan tiada salah nya utk kite mohon kemaafan.. semoga kite semua senantiasa di bawah kasih sayang dan rahmat Allah SWT hendaknya!
.
Love.. ๐Ÿ’™Kak Neen! #neenaanuarootd  #neenaanuarthoughts
  • Salam Jumaat terakhir 2017..
    .
    Di hari Jumaat yg mulia ini, Kak Neen nak ambil kesempatan utk memohon ampun dan maaf kepada korang semua seandainya selama kite berkomunikasi di media social ni andai ade keterlanjuran kata-kata dari Kak Neen yg mungkin secara tidak sengaja ade mengguris hati dan perasaan mana2 pihak..
    .
    Sebagai manusia biasa Kak Neen sendiri byk kelemahan.. Kak Neen always being me., tak reti nak being hipokrit apa tah lagi trying showing off being good good!
    .
    Being in media social nowadays not as easy as what we think.. obviously kite susah nak puas kan hati semua org.. paling scaryyyy bile kite berkomunikasi dgn niat utk berkongsi info.. tetapi tanpa kite sedar wujud nya golongan yg tidak senang dgn setiap perkongsian yg di beri sehingga timbulnya perasaan dengki dan iri hati!
    .
    Ini lah lumrah kehidupan hari ini yg perlu kite tempuh.. teringat kata2 nasihat daripada Ustaz Ebit Lew, "Kite jangan sesekali mencari redha manusia kerana ianya tidak akan pernah kekal.. tetapi carilah redha Allah SWT kerana ia akan sentiasa kekal bersama-sama kite selamanya! Biar lah manusia salah menilai isi hati kite tetapi yg pasti Allah tidak akan pernah salah dlm menilai setiap apa yg terdetik di hati kite.. Sesungguhnya Allah menilai hati mu dan bukan nya pada zahir mu!"
    .
    Walaupun memohon kemaafan ni sinonim pada sambutan hari raya jer.. Tapi hakikatnya kite tak tahu bile di antara kite yg akan pergi dulu mengadap Illahi.. ajal menjemput tidak akan penah cepat sesaat ataupun lambat sesaat...
    .
    So adelah lebih baik bile ade ruang dan kesempatan tiada salah nya utk kite mohon kemaafan.. semoga kite semua senantiasa di bawah kasih sayang dan rahmat Allah SWT hendaknya!
    .
    Love.. ๐Ÿ’™Kak Neen! #neenaanuarootd #neenaanuarthoughts

  •  253  5  29 December, 2017
  • Tak yah nak termenung sgt lahhh Cikkkk... honeymoon awk dah over... Esok awk dah kene start masuk keje! ๐Ÿ‘ป .
#goodluck ๐Ÿ’ช๐Ÿผ #neenaanuarootd
  • Tak yah nak termenung sgt lahhh Cikkkk... honeymoon awk dah over... Esok awk dah kene start masuk keje! ๐Ÿ‘ป .
    #goodluck ๐Ÿ’ช๐Ÿผ #neenaanuarootd

  •  92  3  31 July, 2017
  • Baju & seluar ni berjaya memberi effect mengandung 3 bulan! ๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd
  • Baju & seluar ni berjaya memberi effect mengandung 3 bulan! ๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd

  •  107  4  20 March, 2017
  • Maaf kan sisturrr.. dah tua2 baru nak fefeeling Hipsturrr!!! ๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd
  • Maaf kan sisturrr.. dah tua2 baru nak fefeeling Hipsturrr!!! ๐Ÿ˜Ž #neenaanuarootd

  •  101  1  19 March, 2017
  • Supper date ngan Boypren @ #hardrockcafepenang ! Haihh tetiba terkenang zaman bercinta lebih kurang 15 tahun yg lalu! Feel hot and spicy sgt nihhh! Hahaha.. ๐Ÿ˜ #neenaanuarootd
  • Supper date ngan Boypren @ #hardrockcafepenang ! Haihh tetiba terkenang zaman bercinta lebih kurang 15 tahun yg lalu! Feel hot and spicy sgt nihhh! Hahaha.. ๐Ÿ˜ #neenaanuarootd

  •  121  1  17 March, 2017
  • My sporty #ootd today bersempena buruan pingat emas ๐Ÿ…bersama Dato' Lee Chong Wei! Go MALAYSIA Go!!!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ #neenaanuarootd
  • My sporty #ootd today bersempena buruan pingat emas ๐Ÿ…bersama Dato' Lee Chong Wei! Go MALAYSIA Go!!!! ๐Ÿ‘๐Ÿผ #neenaanuarootd

  •  78  4  20 August, 2016
  • Agenda hari ni - attend wedding & birthday party!๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽ
.
Tema - fefeeling pwincesss!๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ˜‚ #neenaanuarootd
  • Agenda hari ni - attend wedding & birthday party!๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚๐ŸŽ
    .
    Tema - fefeeling pwincesss!๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ˜‚ #neenaanuarootd

  •  96  3  14 August, 2016
  • Ini Kak Neenโ€ฆ
Dia suke berbloggingโ€ฆ
Dia berblogging sebab dia memang seorang yg bermulut Pot Pet!
.
Ini Kak Neen...
Dia suka posing amik gambar sana sini...
Lakik dia pulak memang suka amik gambar!
.
Ini Kak Neen..
Dia suke travel sana sini...
Dia berangan-angan nak keliling satu dunia dgn duit dia sendiri!
.
Ini Kak Neenโ€ฆ
Dia berBlogging dengan penuh keikhlasan di hatiโ€ฆ
Dia berBlogging dengan rasa kegembiraan di hati!
.
Ini Kak Neenโ€ฆ
Bergelar seorang blogger bukan famous & glamour yg di cariโ€ฆ
Bergelar seorang blogger bukan wang ringgit semata yg hendak di gali..
.
Ini Kak Neenโ€ฆ
Dia gembira bila readers dan followers dpt terima diri dia seadanyaโ€ฆ
Dia bersyukur dpt berukhwah dgn kesemua readers & followers kesayanganya!
.
Inilah cerita Kak Neen sebagai seorang blogger yang biasa-biasa sahaja dan tak sehebat mana..
Dia berterima kasih kepada semua yg sudi mengikuti perkembangan diri nya dgn keikhlasan di dada!๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
.
#SpreadTheLove #keepthepositivevibes #neenaanuarootd
  • Ini Kak Neenโ€ฆ
    Dia suke berbloggingโ€ฆ
    Dia berblogging sebab dia memang seorang yg bermulut Pot Pet!
    .
    Ini Kak Neen...
    Dia suka posing amik gambar sana sini...
    Lakik dia pulak memang suka amik gambar!
    .
    Ini Kak Neen..
    Dia suke travel sana sini...
    Dia berangan-angan nak keliling satu dunia dgn duit dia sendiri!
    .
    Ini Kak Neenโ€ฆ
    Dia berBlogging dengan penuh keikhlasan di hatiโ€ฆ
    Dia berBlogging dengan rasa kegembiraan di hati!
    .
    Ini Kak Neenโ€ฆ
    Bergelar seorang blogger bukan famous & glamour yg di cariโ€ฆ
    Bergelar seorang blogger bukan wang ringgit semata yg hendak di gali..
    .
    Ini Kak Neenโ€ฆ
    Dia gembira bila readers dan followers dpt terima diri dia seadanyaโ€ฆ
    Dia bersyukur dpt berukhwah dgn kesemua readers & followers kesayanganya!
    .
    Inilah cerita Kak Neen sebagai seorang blogger yang biasa-biasa sahaja dan tak sehebat mana..
    Dia berterima kasih kepada semua yg sudi mengikuti perkembangan diri nya dgn keikhlasan di dada!๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
    .
    #SpreadTheLove #keepthepositivevibes #neenaanuarootd

  •  102  11  4 August, 2016

Top #neenaanuarootd Posts

  • Cerrrrr tekaaaa apa yg ade kat tangan belah kiri & apa yg ade kat tangan belah kanan tuh!!
.
Kalau ade yg dpt teka dgn tepat... boleh pertimbangkan utk bagi hadiah nanti๐Ÿ˜œ
.
Owh btw cermin mata dah order.. tunggu seminggu baru siap... so next week will share cermin mata yg mana satu telah menjadi pilihan hati tadi๐Ÿ˜… #neenaanuarshopping #neenaanuarootd
  • Cerrrrr tekaaaa apa yg ade kat tangan belah kiri & apa yg ade kat tangan belah kanan tuh!!
    .
    Kalau ade yg dpt teka dgn tepat... boleh pertimbangkan utk bagi hadiah nanti๐Ÿ˜œ
    .
    Owh btw cermin mata dah order.. tunggu seminggu baru siap... so next week will share cermin mata yg mana satu telah menjadi pilihan hati tadi๐Ÿ˜… #neenaanuarshopping #neenaanuarootd

  •  214  21  26 October, 2019
  • #neenaanuarootd jalan beraya semalam!
.
Kak Neen dgn kebaya berpisah tiada.. haha.. ๐Ÿคฃ .
Finally dpt jugak buat kain kipas depan persis Saloma nih.. ๐Ÿ˜… hehe.. baju ni Kak Neen tempah dekat Bandung jugakkk.. sama mcm 2 helai baju yg sebelum ni, beli material kat situ.. terus tempah dlm tempoh 24 jam siappp!๐Ÿ˜
.
#neenaanuarberaya #syawal2019 #ootdraya #neenaanuarootd
  • #neenaanuarootd jalan beraya semalam!
    .
    Kak Neen dgn kebaya berpisah tiada.. haha.. ๐Ÿคฃ .
    Finally dpt jugak buat kain kipas depan persis Saloma nih.. ๐Ÿ˜… hehe.. baju ni Kak Neen tempah dekat Bandung jugakkk.. sama mcm 2 helai baju yg sebelum ni, beli material kat situ.. terus tempah dlm tempoh 24 jam siappp!๐Ÿ˜
    .
    #neenaanuarberaya #syawal2019 #ootdraya #neenaanuarootd

  •  559  47  24 June, 2019
  • Ade org berpendapat ... Kite tak nak ade anak sebab kite nak enjoy selamanya!
.
Ade org berpendapat ... Kite takde anak so kite tak penat mental dan fizikal!
.
Ade org berpendapat ... Bile kite takde anak kite takde sifat & naluri sebagai Ibubapa!
.
Awak selalu kata... "Biarr lahhh kalau org nak kata & berfikiran mcm tu! Yg penting kite tau kite tak mcm yg dikatakan tu!  Kite tak boleh halang org dari berprasangka & berkata-kata... Yang penting kite jaga diri kite berdua utk terus kekal bahagia!"
.
Dah 11 tahun kite beraya bersama.. Dan 11 tahun jugak lah awak tetap teguh memimpin tangan saya.. Tak pernah sekali awak biarkan saya berjalan sorang diri dlm menghadapi situasi yg kite sendiri tak pernah runsingkan ni!
.
Terima kasih awak sbb sayang saya lebih dari seadanya! Jika awak tidak memimpin tangan saya dgn erat selama 11 tahun yg indah ini.. Tidak mustahil saya mungkin boleh jatuh.. rebah & tersungkur dlm meniti hari-hari saya!
.
Insyallah.. Semoga kite akan terus kuat melangkah maju kehadapan hendaknya! ๐Ÿ’•๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ซ #neenaanuarberaya #neenaanuarootd #2016
  • Ade org berpendapat ... Kite tak nak ade anak sebab kite nak enjoy selamanya!
    .
    Ade org berpendapat ... Kite takde anak so kite tak penat mental dan fizikal!
    .
    Ade org berpendapat ... Bile kite takde anak kite takde sifat & naluri sebagai Ibubapa!
    .
    Awak selalu kata... "Biarr lahhh kalau org nak kata & berfikiran mcm tu! Yg penting kite tau kite tak mcm yg dikatakan tu! Kite tak boleh halang org dari berprasangka & berkata-kata... Yang penting kite jaga diri kite berdua utk terus kekal bahagia!"
    .
    Dah 11 tahun kite beraya bersama.. Dan 11 tahun jugak lah awak tetap teguh memimpin tangan saya.. Tak pernah sekali awak biarkan saya berjalan sorang diri dlm menghadapi situasi yg kite sendiri tak pernah runsingkan ni!
    .
    Terima kasih awak sbb sayang saya lebih dari seadanya! Jika awak tidak memimpin tangan saya dgn erat selama 11 tahun yg indah ini.. Tidak mustahil saya mungkin boleh jatuh.. rebah & tersungkur dlm meniti hari-hari saya!
    .
    Insyallah.. Semoga kite akan terus kuat melangkah maju kehadapan hendaknya! ๐Ÿ’•๐Ÿ’‘๐Ÿ‘ซ #neenaanuarberaya #neenaanuarootd #2016

  •  220  17  8 July, 2016