#nakslim Instagram Photos & Videos

nakslim - 54.6k posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
104.7
average likes

Latest #nakslim Posts

  • Waahhhhh adik wani dah blh bangun la... alhamdulillah 🤩🤩
.
.
Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIT* ✌🏻
.
.
*Khasiat & Kelebihan Look Fit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
🍑 mengatasi masalah sembelit
🍑 menurunkan kadar kolestrol
🍑 mengawal selera makan
🍑membantu mencantikkan kulit
🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🍑 mengurangkan masalah obesiti
🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻
.
.
*Cara Penggunaan*
🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
🍑 Kacau hingga rata & minum
🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻
.
.
*Harga*
WM RM 79.90
EM  RM 84.90
SGD/BND $30
IDR 350,000
.
.
*Kandungan*
15 paket x 15 gram
.
.
***Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama
****Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

Berminat boleh WhatsApp SEGERA UNTUK DETAIL 🤗 
0136187118 atau klik link WhatsApp di bio utk detail ☺️ #lookfit #aslegacy #nakslim #kurus #hotitem
  • Waahhhhh adik wani dah blh bangun la... alhamdulillah 🤩🤩
    .
    .
    Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy *LOOK FIT* ✌🏻
    .
    .
    *Khasiat & Kelebihan Look Fit* 🍑 menjaga keseimbangan metabolisme badan
    🍑 mengatasi masalah sembelit
    🍑 menurunkan kadar kolestrol
    🍑 mengawal selera makan
    🍑membantu mencantikkan kulit
    🍑 membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🍑 mengurangkan masalah obesiti
    🍑 membantu memberikan tenaga ✌🏻
    .
    .
    *Cara Penggunaan*
    🍑 Bancuh 1 paket look fit dengan secawan air sejuk (150 ml).
    🍑 Kacau hingga rata & minum
    🍑 Ambil selepas sarapan ✌🏻
    .
    .
    *Harga*
    WM RM 79.90
    EM RM 84.90
    SGD/BND $30
    IDR 350,000
    .
    .
    *Kandungan*
    15 paket x 15 gram
    .
    .
    ***Dapatkan extra 2 sachet percuma dgn pembelian 5000 kotak pertama
    ****Dapatkan 5 IN 1 SHAKER FIIT secara eksklusif dgn pembelian 2 kotak Look Fiit*

    Berminat boleh WhatsApp SEGERA UNTUK DETAIL 🤗
    0136187118 atau klik link WhatsApp di bio utk detail ☺️ #lookfit #aslegacy #nakslim #kurus #hotitem

  •  8  0  21 November, 2019
  • MEMPERKENALKAN 'DAUNBERRY', TEA YG TELAH MEMBUATKAN SUMANDAK2 SABAH KEKAL RAMPING & CANTIK!
.
.
Produk ni adalah minuman detoxing PERTAMA yg menggabungkan 10 ramuan tea terpilih + 
dengan buah-buahan semulajadi yg mampu mengembalikan ke“maintain” an sumandak2 semua supaya selalu nmpk lawa & menawan mcm ratu unduk ngadau!.
.
.
=================================
10 RAMUAN RAHSIA SHANGHAI ROSE BERRY TEA
==================================
ROSEBUD
ROSELLE
GREEN TEA
BLUEBERRY
ELDERBERRY
GRAPE
STEVIA
BLACKCURRANT
JASMINE
LOTUS
.
.
Dengan ramuan 10 jenis teh “WORLD CLASS”,
“shanghai rose berry tea” blh membantu sumandak2 untuk tampil dgn lebih konfiden depan org ramai bila suda smakin kurussz kan? 😉
.
.
#daunberry #detoxtea #detoxs #tehsemulajadi #kurus #nakslim #nakturunberat #nakjadicantik #nakdiet #diet #maukurus #maujadicantik #maubebeh #roseberrytea #detoxno1sabah #detoxdaunberry #elladaunberry
  • MEMPERKENALKAN 'DAUNBERRY', TEA YG TELAH MEMBUATKAN SUMANDAK2 SABAH KEKAL RAMPING & CANTIK!
    .
    .
    Produk ni adalah minuman detoxing PERTAMA yg menggabungkan 10 ramuan tea terpilih +
    dengan buah-buahan semulajadi yg mampu mengembalikan ke“maintain” an sumandak2 semua supaya selalu nmpk lawa & menawan mcm ratu unduk ngadau!.
    .
    .
    =================================
    10 RAMUAN RAHSIA SHANGHAI ROSE BERRY TEA
    ==================================
    ROSEBUD
    ROSELLE
    GREEN TEA
    BLUEBERRY
    ELDERBERRY
    GRAPE
    STEVIA
    BLACKCURRANT
    JASMINE
    LOTUS
    .
    .
    Dengan ramuan 10 jenis teh “WORLD CLASS”,
    “shanghai rose berry tea” blh membantu sumandak2 untuk tampil dgn lebih konfiden depan org ramai bila suda smakin kurussz kan? 😉
    .
    .
    #daunberry #detoxtea #detoxs #tehsemulajadi #kurus #nakslim #nakturunberat #nakjadicantik #nakdiet #diet #maukurus #maujadicantik #maubebeh #roseberrytea #detoxno1sabah #detoxdaunberry #elladaunberry

  •  1  0  20 November, 2019
  • Sumber protein sihat penting dlm diet seimbang utk turun berat..
:
Makanan yg tinggi protein termasuk ayam,  ikan laut,  tauhu,  kekacang dan telur.  Elak dari daging dulu sbb tinggi lemak. :
:
Beli seminggu sekali dan simpan utk masak aje.. Dan cara masak sihat pun cepat dan senang.. Rebus,  stim,  bakar atau grill.. :
:
Tag kawan yg nak turun berat dgn sihat.. :
:
COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
:
Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje,  klik link di atas atau bawah utk info👇
:
:
COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
:
::
@racheltan_my 
@racheltan_my 
@racheltan_my :
:
COACH RACHEL 📲0167378857
.
  • Sumber protein sihat penting dlm diet seimbang utk turun berat..
    :
    Makanan yg tinggi protein termasuk ayam, ikan laut, tauhu, kekacang dan telur. Elak dari daging dulu sbb tinggi lemak. :
    :
    Beli seminggu sekali dan simpan utk masak aje.. Dan cara masak sihat pun cepat dan senang.. Rebus, stim, bakar atau grill.. :
    :
    Tag kawan yg nak turun berat dgn sihat.. :
    :
    COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
    :
    Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇
    :
    :
    COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
    :
    ::
    @racheltan_my
    @racheltan_my
    @racheltan_my :
    :
    COACH RACHEL 📲0167378857
    .

  •  8  1  20 November, 2019
  • Wow!! Tahniah Faiz!! :
:
Seorg student dan coachee Online Weight Loss Coaching #kurusturboonline yg 
sudah turun 14kg!  Semakin shape up dan hensem!  Skrg dah jadi Junior Coach sbb terpikat dgn misi bantu org lain.. Keep it up Faiz!! :
:
Ada siapa yg nak turun berat mcm Faiz ke?  Kalau turun 14kg,  baju dah boleh turun 2-3saiz,  senang beribadah,  lebih bertenaga utk keje atau main dgn anak & lebih fit & sihat kan?! :
:
Dibuka untuk Pendaftaran Weight Loss Challenge Season 52 (intake Dis)..... Jom!! Jgn tunggu lagi.  Klik link di ig atau bawah 👇utk info :)
:
:
COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
:
::
@racheltan_my
@racheltan_my
@racheltan_my

COACH RACHEL 📲0167378857
  • Wow!! Tahniah Faiz!! :
    :
    Seorg student dan coachee Online Weight Loss Coaching #kurusturboonline yg
    sudah turun 14kg! Semakin shape up dan hensem! Skrg dah jadi Junior Coach sbb terpikat dgn misi bantu org lain.. Keep it up Faiz!! :
    :
    Ada siapa yg nak turun berat mcm Faiz ke? Kalau turun 14kg, baju dah boleh turun 2-3saiz, senang beribadah, lebih bertenaga utk keje atau main dgn anak & lebih fit & sihat kan?! :
    :
    Dibuka untuk Pendaftaran Weight Loss Challenge Season 52 (intake Dis)..... Jom!! Jgn tunggu lagi. Klik link di ig atau bawah 👇utk info :)
    :
    :
    COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
    :
    ::
    @racheltan_my
    @racheltan_my
    @racheltan_my

    COACH RACHEL 📲0167378857

  •  4  1  20 November, 2019
  • Tabiat makan yg diamalkan dari sejak kecil memang susah diubah kan?..
:
Memang perlu niat yg kuat, kesabaran,  ilmu,  support & bantuan coaching seperti di program #kurusturboonline! :
:
Tag kawan yg nak kurus sihat
:
:
Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje,  klik link di atas atau bawah utk info👇
:
:
COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
:
::
@racheltan_my 
@racheltan_my 
@racheltan_my :
:
COACH RACHEL 📲0167378857
:
  • Tabiat makan yg diamalkan dari sejak kecil memang susah diubah kan?..
    :
    Memang perlu niat yg kuat, kesabaran, ilmu, support & bantuan coaching seperti di program #kurusturboonline! :
    :
    Tag kawan yg nak kurus sihat
    :
    :
    Kalau minat makan 5x sehari dan dapat ilmu, coaching dan support utk turun 3-10kg sebulan sampai ke tahap sihat secara whatsapp aje, klik link di atas atau bawah utk info👇
    :
    :
    COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
    :
    ::
    @racheltan_my
    @racheltan_my
    @racheltan_my :
    :
    COACH RACHEL 📲0167378857
    :

  •  6  1  19 November, 2019
  • Ada minuman skrg yg jenis 'diet' atau zero sugar.. :
:
Walaupun kalori amat rendah,  tapi bila  tenguk kandungan,  pasti ada tambahan perisa,  pemanis tiruan,  pengawet dll.. :
:
Kajian menunjukkan yg semua air soda boleh naikkan risiko dapat strok dan dementia sbb bahan kimia ni boleh mengecutkan sel otak kita! :
:
Lebih baik minum air kosong atau dgn perasa semulajadi mcm limau ya. :
:
Tag kawan yg suka air soda
:
:
COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
:
Utk Pertanyaan Program Online Weight Loss Coaching + Challenge, klik link di bio atau 👇
::
@racheltan_my
@racheltan_my
@racheltan_my

COACH RACHEL 📲0167378857
  • Ada minuman skrg yg jenis 'diet' atau zero sugar.. :
    :
    Walaupun kalori amat rendah, tapi bila tenguk kandungan, pasti ada tambahan perisa, pemanis tiruan, pengawet dll.. :
    :
    Kajian menunjukkan yg semua air soda boleh naikkan risiko dapat strok dan dementia sbb bahan kimia ni boleh mengecutkan sel otak kita! :
    :
    Lebih baik minum air kosong atau dgn perasa semulajadi mcm limau ya. :
    :
    Tag kawan yg suka air soda
    :
    :
    COACHING + ILMU + SUPPORT = SUKSES TURUN BERAT & KEKAL!! :
    :
    Utk Pertanyaan Program Online Weight Loss Coaching + Challenge, klik link di bio atau 👇
    ::
    @racheltan_my
    @racheltan_my
    @racheltan_my

    COACH RACHEL 📲0167378857

  •  7  1  19 November, 2019
  • Nak ke taknak? 🤩😂😆 kata nak kurus sempena Wawasan 2020. Hidup kena laa ada wawasan kan? :) #kurus2020 .
.
.
Siapa yg nak kurus tu boleh comment “dm” kt bawah. Then boleh click link di bio. 📲 terus dapat berwhatapps dengan coach. Senang kan?? 😁 #nakkurus #kurusihat #kuruscantik #nakslim #kurustahunbaru
  • Nak ke taknak? 🤩😂😆 kata nak kurus sempena Wawasan 2020. Hidup kena laa ada wawasan kan? :) #kurus2020 .
    .
    .
    Siapa yg nak kurus tu boleh comment “dm” kt bawah. Then boleh click link di bio. 📲 terus dapat berwhatapps dengan coach. Senang kan?? 😁 #nakkurus #kurusihat #kuruscantik #nakslim #kurustahunbaru

  •  8  2  19 November, 2019
  • good news untuk kita2 yg ada #azam2020 untuk munculkan ABS tu!!! 💪🏻💪🏻🤩🔥🔥
.
sambil hapuskan lemak, sambil buat planks tu 😁😁 ha? dah lama dah buat planks & situps tapi tak keras2 lagi abs tu? haaa mungking ini memang kes ada lapisan yg menutupi. tekan2 ada squishy lagi yea? .
.
cara paaaling mudah buangkan layer tu, selepas workout elak minum air gas atau air manis. sebab, workout tu dah burn dah calories tapi high dose of sugars dalam air bertin akan replace balik calories tu dgn paling cepat. so instead, pilih air kosong, then untuk replace electrolytes makan kacang2 & buah. oh and of course, kena la ada protein! wajib! kita kan nak rebuild that muscle! 💪🏻💪🏻😎🔥
.
turun 3-5kg lemak dalam masa 21 hari je focus pada pemakanan sahaja, tak perlu berjam2 pergi gym 💃🔥
.
#wanitafitness
#wanitasihat #wanitafit #nakslim #nakslimcantik #nakslimcepat #nakkurusbadan #nakkurussihat #nakkuruscantik #kurusuntuksihat #kuruscantik #kuruscantikmenawan #nakfit #nakfitness
  • good news untuk kita2 yg ada #azam2020 untuk munculkan ABS tu!!! 💪🏻💪🏻🤩🔥🔥
    .
    sambil hapuskan lemak, sambil buat planks tu 😁😁 ha? dah lama dah buat planks & situps tapi tak keras2 lagi abs tu? haaa mungking ini memang kes ada lapisan yg menutupi. tekan2 ada squishy lagi yea? .
    .
    cara paaaling mudah buangkan layer tu, selepas workout elak minum air gas atau air manis. sebab, workout tu dah burn dah calories tapi high dose of sugars dalam air bertin akan replace balik calories tu dgn paling cepat. so instead, pilih air kosong, then untuk replace electrolytes makan kacang2 & buah. oh and of course, kena la ada protein! wajib! kita kan nak rebuild that muscle! 💪🏻💪🏻😎🔥
    .
    turun 3-5kg lemak dalam masa 21 hari je focus pada pemakanan sahaja, tak perlu berjam2 pergi gym 💃🔥
    .
    #wanitafitness
    #wanitasihat #wanitafit #nakslim #nakslimcantik #nakslimcepat #nakkurusbadan #nakkurussihat #nakkuruscantik #kurusuntuksihat #kuruscantik #kuruscantikmenawan #nakfit #nakfitness

  •  28  0  19 November, 2019
  • 4 HARI JE DAH LOSS #2.1KILO

Duduk dalam group guide ni memang ramai yang bersemangat..
Tiap hari ada je yang turun berat..
Kawan2 support.. dapat guide yang betul. Dan akhirnyaa awak pun boleh kurus wakkk.

Nak cuba satu set ? Nak join group ni secara percuma ?

Klik www.wasap.my/60178461700
  • 4 HARI JE DAH LOSS #2.1KILO

    Duduk dalam group guide ni memang ramai yang bersemangat..
    Tiap hari ada je yang turun berat..
    Kawan2 support.. dapat guide yang betul. Dan akhirnyaa awak pun boleh kurus wakkk.

    Nak cuba satu set ? Nak join group ni secara percuma ?

    Klik www.wasap.my/60178461700

  •  5  1  19 November, 2019
  • Azam nak kurus sebelum 2020? Sempat lagi ya 😊
.
.
PROJEK KURUS SEBELUM 2020
💐Turun 5-20kg
💐Size down by 2-3 sizes 😱
💐Kelas Kurus Online ✔️Group Coaching Wanita sahaja
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️Food Diary Checking, HomeWork
✔️Reward
📔 EBOOK RESEPI SIHAT SURIKURUS (FREE)
✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG 🌺 Top 3 Biggest Loser akan dapat hadiah 🎁

WHATSAPP 🌸Coach Ain 📲012-3456982
#teamsurikurus
#KurusSebelum2020
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#KurusDariRumah
  • Azam nak kurus sebelum 2020? Sempat lagi ya 😊
    .
    .
    PROJEK KURUS SEBELUM 2020
    💐Turun 5-20kg
    💐Size down by 2-3 sizes 😱
    💐Kelas Kurus Online ✔️Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️Coaching Group yang supportive
    ✔️Kelas Kurus Online
    ✔️Food Diary Checking, HomeWork
    ✔️Reward
    📔 EBOOK RESEPI SIHAT SURIKURUS (FREE)
    ✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG 🌺 Top 3 Biggest Loser akan dapat hadiah 🎁

    WHATSAPP 🌸Coach Ain 📲012-3456982
    #teamsurikurus
    #KurusSebelum2020
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #KurusDariRumah

  •  0  1  8 November, 2019

Top #nakslim Posts

  • Ada orang tanya hakak, “KAK ELLY NI PERNAH GEMUK KE? PERNAH KE MINUM SENDIRI?”
Cik adik sayang oiiii.. Hakak rasa sbb asyik up testimoni org lain kot, korang dh lupa hakak. Hahah.
Hakak la org pertama yg minum tuuuu.. 😂 Hakak minum for 3 months, tp loss 18kg dalam 2 bulan ++.. Ni maximum loss dh untuk badan hakak. And hakak dh stop minum 1 year dh. Alhamdulillah maintain lagi.. tp sbb nk raya tahun ni baru hakak nk minum balik, sbb nk segak sikit raya nii and nk sama2 join cabaran kurus 30 hari dgn korang.. 😂
.
Ofcourse la hakak nk share dgn korang, hakak sendiri dh rasai pengalaman tuu.. hakak sendiri tau mcm mana perasaan obes tu. hakak sakit tumit, cepat mengah, sikit2 pening kepala, rasa cepat penat, selalu sakit perut, and mcm2 lagi lah! 😭😭
.
And hakak sendiri pernah try mcm2 ubat/pil sampai hakak pitam2.. SERIOUS SERIK!!!!!! SERIK!!! So hakak apa lagi, amalkan 100% pure herbs untuk bantu hakak loss weight.
.
Korang ingat masa hakak mula2 minum herbs ni, ada brand kee? 😂 Takdaaa. Mmg herbs sahaja. Mcm akar kayu yg kita rebus minum tuu.. tp sbb ramai tnya hakak mcm mana hakak kurus, tu yg terhasilnya #luslimlabeb sbb hakak serious nk tolong korang lose weight and at the same time kalau ada yg nk create income pun boleh sama2 join tribe #luslimlabeb..
.
Kalau nak tau more story, meh la sembang2 dgn hakak. Hakak cerita details psal LUSLIMLABEB.
Whatsapp je +60124101766 💕
  • Ada orang tanya hakak, “KAK ELLY NI PERNAH GEMUK KE? PERNAH KE MINUM SENDIRI?”
    Cik adik sayang oiiii.. Hakak rasa sbb asyik up testimoni org lain kot, korang dh lupa hakak. Hahah.
    Hakak la org pertama yg minum tuuuu.. 😂 Hakak minum for 3 months, tp loss 18kg dalam 2 bulan ++.. Ni maximum loss dh untuk badan hakak. And hakak dh stop minum 1 year dh. Alhamdulillah maintain lagi.. tp sbb nk raya tahun ni baru hakak nk minum balik, sbb nk segak sikit raya nii and nk sama2 join cabaran kurus 30 hari dgn korang.. 😂
    .
    Ofcourse la hakak nk share dgn korang, hakak sendiri dh rasai pengalaman tuu.. hakak sendiri tau mcm mana perasaan obes tu. hakak sakit tumit, cepat mengah, sikit2 pening kepala, rasa cepat penat, selalu sakit perut, and mcm2 lagi lah! 😭😭
    .
    And hakak sendiri pernah try mcm2 ubat/pil sampai hakak pitam2.. SERIOUS SERIK!!!!!! SERIK!!! So hakak apa lagi, amalkan 100% pure herbs untuk bantu hakak loss weight.
    .
    Korang ingat masa hakak mula2 minum herbs ni, ada brand kee? 😂 Takdaaa. Mmg herbs sahaja. Mcm akar kayu yg kita rebus minum tuu.. tp sbb ramai tnya hakak mcm mana hakak kurus, tu yg terhasilnya #luslimlabeb sbb hakak serious nk tolong korang lose weight and at the same time kalau ada yg nk create income pun boleh sama2 join tribe #luslimlabeb..
    .
    Kalau nak tau more story, meh la sembang2 dgn hakak. Hakak cerita details psal LUSLIMLABEB.
    Whatsapp je +60124101766 💕

  •  569  25  21 April, 2018