#naksihat Instagram Photos & Videos

naksihat - 223.2k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
431.9
average likes

Latest #naksihat Posts

  • Siapa dalam kategori di atas? Dah tiba time lakukan  sesuatu yang berbeza.. Kalau diet & workout yang anda amalkan now tak memberi results, boleh ubah da💪
.
Comment NAK
.
Benefits join program
.
✔️Group coaching & One on one coaching
✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
✔️Combo workout dari personal trainer
✔️Grocery list
✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

Click link di bio untuk details program & personal training
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
Coach Lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#GetIdealBodyOnline
  • Siapa dalam kategori di atas? Dah tiba time lakukan sesuatu yang berbeza.. Kalau diet & workout yang anda amalkan now tak memberi results, boleh ubah da💪
    .
    Comment NAK
    .
    Benefits join program
    .
    ✔️Group coaching & One on one coaching
    ✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
    ✔️Combo workout dari personal trainer
    ✔️Grocery list
    ✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

    Click link di bio untuk details program & personal training
    CERTIFIED PERSONAL TRAINER
    Coach Lina 📲 0123067004
    http://linajan.wasap.my
    #GetIdealBodyOnline

  •  9  1  1 hour ago
  • Berat badan naik? 
Badan makin berisi?
Stress tengok result angka bila berdiri atas penimbang?

Baju dah tak muat, tak boleh zip seluar sebab perut makin memboncit. Aduhhh bertambah kali ganda stress😖

Setiap apa pun masalah pasti ada jalan penyelesaian. Jangan risau. Nak atasi masalah tu, Sauna Pecah Lemak memang pilihan yang tepat. Hanya rempah ratus yang terbaik dipilih untuk membantu korang turunkan berat badan secara sihat dan selamat. 
Bukan setakat pecahkan lemak dan kurangkan berat badan, ada lagi bonus lain korang dapat. Kulit jadi makin halus dan bau harum, mengurangkan masalah bau badan dan membuang toksin dalam badan. 
Jom rasa sendiri pengalaman bersauna. Rugi la korang kalau tak pernah mencuba sauna pecah lemak ni. Serius, memang best!! #suzyhoneyherbs
#saunapecahlemak #abad #lemak #sayajualmurah #sayajual #jual #juai #ipoh #kl #malaysia #naksihat #nakcantik #segar #fresh #cantik #sihat
  • Berat badan naik?
    Badan makin berisi?
    Stress tengok result angka bila berdiri atas penimbang?

    Baju dah tak muat, tak boleh zip seluar sebab perut makin memboncit. Aduhhh bertambah kali ganda stress😖

    Setiap apa pun masalah pasti ada jalan penyelesaian. Jangan risau. Nak atasi masalah tu, Sauna Pecah Lemak memang pilihan yang tepat. Hanya rempah ratus yang terbaik dipilih untuk membantu korang turunkan berat badan secara sihat dan selamat.
    Bukan setakat pecahkan lemak dan kurangkan berat badan, ada lagi bonus lain korang dapat. Kulit jadi makin halus dan bau harum, mengurangkan masalah bau badan dan membuang toksin dalam badan.
    Jom rasa sendiri pengalaman bersauna. Rugi la korang kalau tak pernah mencuba sauna pecah lemak ni. Serius, memang best!! #suzyhoneyherbs
    #saunapecahlemak #abad #lemak #sayajualmurah #sayajual #jual #juai #ipoh #kl #malaysia #naksihat #nakcantik #segar #fresh #cantik #sihat

  •  1  0  1 hour ago
  • EXERCISE UNTUK KECILKAN KAKI
.
Curtsy squats and single leg hip thrust adalah exercise untuk bahagian kaki.. Kalau anda di gym boleh buat sama macam saya @ kat rumah buat bodyweight je ok
.
Insyaallah kaki akan kecil dan shape😍😍
.
Tag & share dengan kawan2
.
Benefits join program
.
✔️Group coaching & One on one coaching
✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
✔️Combo workout dari personal trainer
✔️Grocery list
✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

Click link di bio untuk details program & personal training
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
Coach Lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#GetIdealBodyOnline
  • EXERCISE UNTUK KECILKAN KAKI
    .
    Curtsy squats and single leg hip thrust adalah exercise untuk bahagian kaki.. Kalau anda di gym boleh buat sama macam saya @ kat rumah buat bodyweight je ok
    .
    Insyaallah kaki akan kecil dan shape😍😍
    .
    Tag & share dengan kawan2
    .
    Benefits join program
    .
    ✔️Group coaching & One on one coaching
    ✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
    ✔️Combo workout dari personal trainer
    ✔️Grocery list
    ✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

    Click link di bio untuk details program & personal training
    CERTIFIED PERSONAL TRAINER
    Coach Lina 📲 0123067004
    http://linajan.wasap.my
    #GetIdealBodyOnline

  •  12  1  3 hours ago

Top #naksihat Posts