#minimalace Instagram Photos & Videos

minimalace - 60.4k posts

Hashtag Popularity

7.1
average comments
100.1
average likes

Latest #minimalace Posts

  • Si cantik manis nie mengayakan Megan Puff tops yang superb lawa! Tops nie termasuk inner tau😉
.
.
👗Megan Puff Tops in Pink: RM69
👗Available colours: Pink, Nude & White
👗2 Size: S & L only
.
To order DM/ WhatsApp kak fer👇
011-6090-1894
011-6090-1894
011-6090-1894
.
Or click link at bio @my.ps.official

Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
  • Si cantik manis nie mengayakan Megan Puff tops yang superb lawa! Tops nie termasuk inner tau😉
    .
    .
    👗Megan Puff Tops in Pink: RM69
    👗Available colours: Pink, Nude & White
    👗2 Size: S & L only
    .
    To order DM/ WhatsApp kak fer👇
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    .
    Or click link at bio @my.ps.official

    Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸

  •  10  1  14 November, 2019
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber nie🙈😻
.
Amber in Blue: sale RM200 (Normal price RM399)
.
To order DM/ WhatsApp kak fer👇
011-6090-1894
011-6090-1894
011-6090-1894
.
Or click link at bio @my.ps.official

Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
#amberbymyps
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber nie🙈😻
    .
    Amber in Blue: sale RM200 (Normal price RM399)
    .
    To order DM/ WhatsApp kak fer👇
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    .
    Or click link at bio @my.ps.official

    Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
    #amberbymyps

  •  4  1  14 November, 2019
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber macam @rafidaaaaaaaah pakai nie🙈😻
.
Amber in Pink: sale RM200 (Normal price RM399)
.
To order DM/ WhatsApp kak fer👇
011-6090-1894
011-6090-1894
011-6090-1894
.
Or click link at bio @my.ps.official

Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
#amberbymyps
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber macam @rafidaaaaaaaah pakai nie🙈😻
    .
    Amber in Pink: sale RM200 (Normal price RM399)
    .
    To order DM/ WhatsApp kak fer👇
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    .
    Or click link at bio @my.ps.official

    Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
    #amberbymyps

  •  4  1  14 November, 2019
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber macam @najiaa_ nie pakai🙈😻
.
Amber in Pink: sale RM200 (Normal price RM399)
.
To order DM/ WhatsApp kak fer👇
011-6090-1894
011-6090-1894
011-6090-1894
.
Or click link at bio @my.ps.official

Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
#amberbymyps
  • Confirm bergetar tulang rusuk cik abg kalau tengok korang cantik berbaju Amber macam @najiaa_ nie pakai🙈😻
    .
    Amber in Pink: sale RM200 (Normal price RM399)
    .
    To order DM/ WhatsApp kak fer👇
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    011-6090-1894
    .
    Or click link at bio @my.ps.official

    Follow & like page @my.ps.official di Facebook 🌸
    #amberbymyps

  •  4  1  14 November, 2019

Top #minimalace Posts

  • Buat bride to be yg nak tampil manis dan cantik semasa majlis akad nikah nanti. Korg pilih crown D008 ni ☺️.
.
.
Crown ni antara best selling AFRAH. Ramai yg suka design ni. Wajib masuk dlm list top 5 pilihan korg. Sesuai digayakan untuk majlis akad nikah, sanding dan bertandang. Design crown ni memang cantik ukiran bermotifkn bunga. Harga pun RM30 lebih dan dipack khas dlm kotak. Suka x? hihi. Oklah utk order crown ni :
.
.
 Boleh DM Kak Zack or Wasap Kak Keddy : 011-2075 4778 @ Mana2 Agent SAH AFRAH ya.
.
.
🙏🏻Oppsss sebelum tu, please tag kt komen kenalan2 yg terdekat yg nak kawen tu. Mana tahu, diorg pun tgh cari crown ke. Meh ajak shopping crown dekat AFRAH.❤️
.
.
#afrahexclusive #afrahcrown #crownnikah #tiaranikah #crownpengantinmalaysia #bajunikah #akadnikah #akadtakesbali #leeyanarahman #jubahsouq #minimalace #muamalaysia #muakl .
  • Buat bride to be yg nak tampil manis dan cantik semasa majlis akad nikah nanti. Korg pilih crown D008 ni ☺️.
    .
    .
    Crown ni antara best selling AFRAH. Ramai yg suka design ni. Wajib masuk dlm list top 5 pilihan korg. Sesuai digayakan untuk majlis akad nikah, sanding dan bertandang. Design crown ni memang cantik ukiran bermotifkn bunga. Harga pun RM30 lebih dan dipack khas dlm kotak. Suka x? hihi. Oklah utk order crown ni :
    .
    .
    Boleh DM Kak Zack or Wasap Kak Keddy : 011-2075 4778 @ Mana2 Agent SAH AFRAH ya.
    .
    .
    🙏🏻Oppsss sebelum tu, please tag kt komen kenalan2 yg terdekat yg nak kawen tu. Mana tahu, diorg pun tgh cari crown ke. Meh ajak shopping crown dekat AFRAH.❤️
    .
    .
    #afrahexclusive #afrahcrown #crownnikah #tiaranikah #crownpengantinmalaysia #bajunikah #akadnikah #akadtakesbali #leeyanarahman #jubahsouq #minimalace #muamalaysia #muakl .

  •  536  46  30 November, 2018