#melaka Instagram Photos & Videos

melaka - 4.3m posts

Hashtag Popularity

11.5
average comments
1.2k
average likes

Latest #melaka Posts

  • 🔥HOT ITEM🔥 🌈🌈ROSSY KURUNG🌈🌈 5  warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZC *design  EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 
Warna paling  femes tahun 2019 ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date 🌈VARIASI WARNA  MENARIK
🌈material Dubai digital exclusive
🌈warna yang menawan dan memukau 🌈design mini kurung riau
🌈cutting princes
🌈jenis kain kembang payung
🌈pinggang bergetah kiri kanan bole renggang lagi 3-5 inci
🌈saiz  XS S M L XL XXL 🌈leher bulat ade butang ✖️jarang
✖️kecut
√mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian 
Proses  3--5hari
‼️RM110 sm / RM115 ss‼️ 2xl 3xl add RM10

#0173575820
#kurungmoden #fesyenbajuterkini #girls #womenwears #murahmeriah #terbaik #vougue #hliveterbaik #cantiksangat #businessowner #melaka #jangankecamguys
  • 🔥HOT ITEM🔥 🌈🌈ROSSY KURUNG🌈🌈 5 warna yang menarik untuk di rebut

    mesti miliki baju kurung moden by AZC *design EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
    Warna paling femes tahun 2019 ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date 🌈VARIASI WARNA MENARIK
    🌈material Dubai digital exclusive
    🌈warna yang menawan dan memukau 🌈design mini kurung riau
    🌈cutting princes
    🌈jenis kain kembang payung
    🌈pinggang bergetah kiri kanan bole renggang lagi 3-5 inci
    🌈saiz XS S M L XL XXL 🌈leher bulat ade butang ✖️jarang
    ✖️kecut
    √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    Proses 3--5hari
    ‼️RM110 sm / RM115 ss‼️ 2xl 3xl add RM10

    #0173575820
    #kurungmoden #fesyenbajuterkini #girls #womenwears #murahmeriah #terbaik #vougue #hliveterbaik #cantiksangat #businessowner #melaka #jangankecamguys

  •  0  0  7 minutes ago
  • 🔥HOT ITEM🔥 🌈🌈ROSSY KURUNG🌈🌈 5  warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZC *design  EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 
Warna paling  femes tahun 2019 ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date 🌈VARIASI WARNA  MENARIK
🌈material Dubai digital exclusive
🌈warna yang menawan dan memukau 🌈design mini kurung riau
🌈cutting princes
🌈jenis kain kembang payung
🌈pinggang bergetah kiri kanan bole renggang lagi 3-5 inci
🌈saiz  XS S M L XL XXL 🌈leher bulat ade butang ✖️jarang
✖️kecut
√mudah digosok √sejuk  dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian 
Proses  3--5hari
‼️RM110 sm / RM115 ss‼️ 2xl 3xl add RM10

#0173575820
#kurungmoden #fesyenbajuterkini #girls #womenwears #murahmeriah #terbaik #vougue #hliveterbaik #cantiksangat #businessowner #melaka #jangankecamguys
  • 🔥HOT ITEM🔥 🌈🌈ROSSY KURUNG🌈🌈 5 warna yang menarik untuk di rebut

    mesti miliki baju kurung moden by AZC *design EXCLUSIVE,LIMITED EDITION
    Warna paling femes tahun 2019 ni, yg bakal buat anda rasa nk sambar semua ..sbb semua warna sgt up too date 🌈VARIASI WARNA MENARIK
    🌈material Dubai digital exclusive
    🌈warna yang menawan dan memukau 🌈design mini kurung riau
    🌈cutting princes
    🌈jenis kain kembang payung
    🌈pinggang bergetah kiri kanan bole renggang lagi 3-5 inci
    🌈saiz XS S M L XL XXL 🌈leher bulat ade butang ✖️jarang
    ✖️kecut
    √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian
    Proses 3--5hari
    ‼️RM110 sm / RM115 ss‼️ 2xl 3xl add RM10

    #0173575820
    #kurungmoden #fesyenbajuterkini #girls #womenwears #murahmeriah #terbaik #vougue #hliveterbaik #cantiksangat #businessowner #melaka #jangankecamguys

  •  0  0  8 minutes ago
  • A “Waiting” city, people seems to be waiting all the time.
#melaka #malaysia
  • A “Waiting” city, people seems to be waiting all the time.
    #melaka #malaysia

  •  0  0  23 minutes ago
  • Alamak😟 pagi ni sis tak sempat nak prepare sarapan😥 
Awal pagi macam-macam nak kena uruskan...huhuhuu😰

Haaaa...buka freezer, terus tersenyum😊nasib baik sis ada stok Overnight Yogurt Oatmeal Shikinlicious😍

Syukur Alhamdulillah, sangat memudahkan urusan sis, sebelum pergi keje sis akan defrostkan dalam 15minit 😊 Sampai je ofis da boleh makan😋 
Mudah, Senang dan Kenyang🥰🥰🥰 Sekarang Shikinlicious ada Pakej ABC, harga sangat berbaloi😍 
Jom grab pakej ABC🤗🤗🤗 cepat-cepat dapatkan dengan stokis-stokis dan agen-agen berdekatan anda😊

Klik link di bio untuk order dan info.

Penghantaran seluruh negeri #melaka

#melaka #malacca #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #tanjungminyak #bertam #cheng #krubong
  • Alamak😟 pagi ni sis tak sempat nak prepare sarapan😥
    Awal pagi macam-macam nak kena uruskan...huhuhuu😰

    Haaaa...buka freezer, terus tersenyum😊nasib baik sis ada stok Overnight Yogurt Oatmeal Shikinlicious😍

    Syukur Alhamdulillah, sangat memudahkan urusan sis, sebelum pergi keje sis akan defrostkan dalam 15minit 😊 Sampai je ofis da boleh makan😋
    Mudah, Senang dan Kenyang🥰🥰🥰 Sekarang Shikinlicious ada Pakej ABC, harga sangat berbaloi😍
    Jom grab pakej ABC🤗🤗🤗 cepat-cepat dapatkan dengan stokis-stokis dan agen-agen berdekatan anda😊

    Klik link di bio untuk order dan info.

    Penghantaran seluruh negeri #melaka

    #melaka #malacca #malaccafooddelivery #ayerkeroh #alorgajah #masjidtanah #simpangempat #duyong #klebang #duriantunggal #mitc #sungaiudang #tanjungminyak #bertam #cheng #krubong

  •  0  0  1 hour ago
  • Jom buat Family Day dengan kelainan di resort #agrofarmstay
Ada pelbagai jenis Villa & boleh menampung sehingga 100pax. Pelbagai kemudahan seperti swimming pool, kolam memancing, padang sukaneka, tasik, surau, tempat bbq, dewan. Day event, team-building, aktiviti untuk sekolah pun ada. Apa tunggu lagi, wasap untuk maklumat lanjut. 
http://wasap.my/60122118246

#familyday #melaka #resortmelaka #resortmelayu #melancong
  • Jom buat Family Day dengan kelainan di resort #agrofarmstay
    Ada pelbagai jenis Villa & boleh menampung sehingga 100pax. Pelbagai kemudahan seperti swimming pool, kolam memancing, padang sukaneka, tasik, surau, tempat bbq, dewan. Day event, team-building, aktiviti untuk sekolah pun ada. Apa tunggu lagi, wasap untuk maklumat lanjut.
    http://wasap.my/60122118246

    #familyday #melaka #resortmelaka #resortmelayu #melancong

  •  3  0  2 hours ago
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
    .
    Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
    📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

    Solusi bagi anda yg ingin :
    -Memiliki payudara besar dan kencang.
    -Payudara yg indah dan mulus
    -Membahagiakan pasangan anda.
    -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
    -menunjang pekerjaan anda

    Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
    TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
    - bisa dipakai seumur hidup
    • Desain Modern & Ergonomis
    • Dengan sinar laser kesehatan
    •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya:
    -Mengatasi rambut rontok
    -Merapatkan MissV
    -Membesarkan bokong
    -Menghilangkan bekas selulit.
    -Mengecilkan paha & perut
    -Meniruskan wajah

    #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin

  •  2  0  4 hours ago
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
    .
    Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
    📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

    Solusi bagi anda yg ingin :
    -Memiliki payudara besar dan kencang.
    -Payudara yg indah dan mulus
    -Membahagiakan pasangan anda.
    -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
    -menunjang pekerjaan anda

    Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
    TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
    - bisa dipakai seumur hidup
    • Desain Modern & Ergonomis
    • Dengan sinar laser kesehatan
    •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya:
    -Mengatasi rambut rontok
    -Merapatkan MissV
    -Membesarkan bokong
    -Menghilangkan bekas selulit.
    -Mengecilkan paha & perut
    -Meniruskan wajah

    #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin

  •  1  0  4 hours ago
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
    .
    Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
    📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

    Solusi bagi anda yg ingin :
    -Memiliki payudara besar dan kencang.
    -Payudara yg indah dan mulus
    -Membahagiakan pasangan anda.
    -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
    -menunjang pekerjaan anda

    Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
    TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
    - bisa dipakai seumur hidup
    • Desain Modern & Ergonomis
    • Dengan sinar laser kesehatan
    •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya:
    -Mengatasi rambut rontok
    -Merapatkan MissV
    -Membesarkan bokong
    -Menghilangkan bekas selulit.
    -Mengecilkan paha & perut
    -Meniruskan wajah

    #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin

  •  0  0  4 hours ago
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
    .
    Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
    📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

    Solusi bagi anda yg ingin :
    -Memiliki payudara besar dan kencang.
    -Payudara yg indah dan mulus
    -Membahagiakan pasangan anda.
    -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
    -menunjang pekerjaan anda

    Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
    TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
    - bisa dipakai seumur hidup
    • Desain Modern & Ergonomis
    • Dengan sinar laser kesehatan
    •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya:
    -Mengatasi rambut rontok
    -Merapatkan MissV
    -Membesarkan bokong
    -Menghilangkan bekas selulit.
    -Mengecilkan paha & perut
    -Meniruskan wajah

    #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin

  •  0  0  4 hours ago
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin
  • 😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
    .
    Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
    📱 WA : +6283191052260 (FAST RESPON WA )

    Solusi bagi anda yg ingin :
    -Memiliki payudara besar dan kencang.
    -Payudara yg indah dan mulus
    -Membahagiakan pasangan anda.
    -Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
    -menunjang pekerjaan anda

    Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

    Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
    TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
    - bisa dipakai seumur hidup
    • Desain Modern & Ergonomis
    • Dengan sinar laser kesehatan
    •Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

    Manfaat lain alatnya:
    -Mengatasi rambut rontok
    -Merapatkan MissV
    -Membesarkan bokong
    -Menghilangkan bekas selulit.
    -Mengecilkan paha & perut
    -Meniruskan wajah

    #johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #hongkong #taiwan #bogor #depok #bekasi #tanggerang #karawang #cibubur #cimahi #pontianak #samarinda #balikpapan #banjarmasin

  •  1  0  4 hours ago
  • alhamdulilah selesai jugak kerja di melaka...dan alhamdulilah jugak dh sampai kl pnt sgt bwk moto dri ayer keroh hingga sentul..rehat besok ade job lagi terima kasih ya allah trima kasih sgt2 kaw beri rezeki mu.melimpah ruah...jom tido
#matmalam#melaka-kl#penat#rezekibertambah#rindusomeone#sound&lighting#rtmshow#
  • alhamdulilah selesai jugak kerja di melaka...dan alhamdulilah jugak dh sampai kl pnt sgt bwk moto dri ayer keroh hingga sentul..rehat besok ade job lagi terima kasih ya allah trima kasih sgt2 kaw beri rezeki mu.melimpah ruah...jom tido
    #matmalam #melaka-kl #penat #rezekibertambah #rindusomeone #sound&lighting #rtmshow#

  •  4  0  4 hours ago
  • Malacca, Malaysia 🌐
  • Malacca, Malaysia 🌐

  •  37  1  4 hours ago
  • Kurung Maimunah⁣
⁣
🏵️ Kurung Moden yang Di jahit dengan kemas⁣
🏵️ Material Moss Crepe Lycra (Ironless) ⁣
🏵️ Terdapat saiz S M. L. XL XXL⁣
🏵️ Nursing friendly⁣
🏵️ Mesra wuduk ( tangan Cuff) ⁣
🏵️ Kain Duyung⁣
🏵️ POKET di bahagian kanan baju⁣
⁣
💰 RM109 sahaja⁣
📮📮 Free postage⁣
⁣
⁣
MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60177642535/Kurung_Maimunah⁣
.
.
Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Tq😘
  • Kurung Maimunah⁣

    🏵️ Kurung Moden yang Di jahit dengan kemas⁣
    🏵️ Material Moss Crepe Lycra (Ironless) ⁣
    🏵️ Terdapat saiz S M. L. XL XXL⁣
    🏵️ Nursing friendly⁣
    🏵️ Mesra wuduk ( tangan Cuff) ⁣
    🏵️ Kain Duyung⁣
    🏵️ POKET di bahagian kanan baju⁣

    💰 RM109 sahaja⁣
    📮📮 Free postage⁣


    MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60177642535/Kurung_Maimunah⁣
    .
    .
    Jom follow Instagram kami👇 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://www.instagram.com/nadaliti_collection/⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Join Channel Telegram Kami 👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    https://t.me/JubahDressBlouse_Muslimah⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Tq😘

  •  2  1  4 hours ago
  • Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
.
Contact admin:
whatsapp: +60 16-803 4380
.
.
Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual.
••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >>
1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
2)Elakkan merokok dan minuman keras
3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️
✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
✔️ peluang mendapat wanita idaman
✔️ lebih berkeyakinan diri
✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi
✔️ banyak testimoni yg dh berjaya

Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami
Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! >
.
Fore More Info:
Whatsapp: +60 11-3662 7469
#tianshiofficial #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan #melaka #calciumtiens #calsiumtinggi #naktinggi #obattinggi
  • Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL !
    .
    Contact admin:
    whatsapp: +60 16-803 4380
    .
    .
    Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual.
    ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >>
    1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada.
    2)Elakkan merokok dan minuman keras
    3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat
    4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut
    5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.

    Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️
    ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita
    ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak
    ✔️ peluang mendapat wanita idaman
    ✔️ lebih berkeyakinan diri
    ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi
    ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya

    Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami
    Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI,
    HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! >
    .
    Fore More Info:
    Whatsapp: +60 11-3662 7469
    #tianshiofficial #ubattinggimalaysia #tiensmalaysia #ubattinggimurah #ubattinggitrusted #kelantan #selangor #sarawak #pahang #kinabalu #ubattinggi #peninggibadan #ubatpeninggibadan #melaka #calciumtiens #calsiumtinggi #naktinggi #obattinggi

  •  2  0  5 hours ago

Top #melaka Posts

  • Semalam bawa anak-anak mommy pergi melawat dan kenal-kenal dengan haiwan-haiwan yang ada di @zoomelakaofficial 👍🏻 Walaupun mereka masih kecil tapi tetap nak bawa mereka untuk kenal-kenal dengan haiwan-haiwan ni. Tapi mak nya pula terover excited 😂 Thank you @zoomelakaofficial for having me and my lil family ♥️ #zoomelaka #melaka @zoomelakaofficial
  • Semalam bawa anak-anak mommy pergi melawat dan kenal-kenal dengan haiwan-haiwan yang ada di @zoomelakaofficial 👍🏻 Walaupun mereka masih kecil tapi tetap nak bawa mereka untuk kenal-kenal dengan haiwan-haiwan ni. Tapi mak nya pula terover excited 😂 Thank you @zoomelakaofficial for having me and my lil family ♥️ #zoomelaka #melaka @zoomelakaofficial

  •  39,470  71  18 November, 2019