#mascara Instagram Photos & Videos

mascara - 8.4m posts

Latest #mascara Posts

  • EYE LINER SENANG LUKIS, MASKARA LEBATKAN BULU MATA😍

Eyeliner cozuma ni berusnya lembut dan tirus. Jadinya senang la nak lukis line tu. Cepat kering. Dan paling best, mudah nak basuh ketika nak solat. Wipe je dah tanggal. 
Sebenarnya Cik Min suka pakai maskara untuk mekap harian. Tapi disebabkan, maskara yang Cik Min ada ni susah nak basuh, eyerliner pon susah nak bersihkan. Kadang banyak bulu mata tertanggal sebab tonyoh kuat masa nak remove maskara & eyerliner tu. 
Tapi mascara & eyerliner by cozuma ni senang nak bersihkan. Texture dia ringan dan tak berketul. Maskara ni pulak Fiber Lash mascara. Sapu je dah nampak bulu mata lebat dan panjang. 
Tengok gambar ni, tang mata Dyana Azami tu terus nampak mekap macam pro. >RM 100 UNTUK SET MATA CANTIK <
Harga biasa RM118 untuk 1 set. 
Korang jenis macam Cik Min? Nak melawa tapi nak produk yang simple dan senang pakai. Klik je link ni order dengn Cik Min. 
Harga RM100 sahaja
www.wasap.my/60122453718/setMataCantik

Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#setmatacantik #cozuma #eyeliner #mascara  #makeup
  • EYE LINER SENANG LUKIS, MASKARA LEBATKAN BULU MATA😍

    Eyeliner cozuma ni berusnya lembut dan tirus. Jadinya senang la nak lukis line tu. Cepat kering. Dan paling best, mudah nak basuh ketika nak solat. Wipe je dah tanggal.
    Sebenarnya Cik Min suka pakai maskara untuk mekap harian. Tapi disebabkan, maskara yang Cik Min ada ni susah nak basuh, eyerliner pon susah nak bersihkan. Kadang banyak bulu mata tertanggal sebab tonyoh kuat masa nak remove maskara & eyerliner tu.
    Tapi mascara & eyerliner by cozuma ni senang nak bersihkan. Texture dia ringan dan tak berketul. Maskara ni pulak Fiber Lash mascara. Sapu je dah nampak bulu mata lebat dan panjang.
    Tengok gambar ni, tang mata Dyana Azami tu terus nampak mekap macam pro. >RM 100 UNTUK SET MATA CANTIK <
    Harga biasa RM118 untuk 1 set.
    Korang jenis macam Cik Min? Nak melawa tapi nak produk yang simple dan senang pakai. Klik je link ni order dengn Cik Min.
    Harga RM100 sahaja
    www.wasap.my/60122453718/setMataCantik

    Biz Online Modal Rendah
    #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
    Program #2GAJIsebulan
    #CATchampions
    #setmatacantik #cozuma #eyeliner #mascara #makeup
  •  0  0  22 hours ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Looking for a Pure mascara/lash enhancer?  Look no further. Try it for yourself. Our results speak for themselves!  #mascara
  • Looking for a Pure mascara/lash enhancer? Look no further. Try it for yourself. Our results speak for themselves! #mascara
  •  0  0  22 hours ago
  • 𝙈𝙖𝙠𝙚𝙪𝙥 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙢𝙚𝙡𝙡 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚? 🎀🥰🎀
  • 𝙈𝙖𝙠𝙚𝙪𝙥 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙢𝙚𝙡𝙡 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚? 🎀🥰🎀
  •  1  3  22 hours ago
  • #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #InstaTags4Likes #loveit #fashion #eyeshadow @appslejandro #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful_mandalas

هالو ي حلوين جبتلكو طريقتين لتقويه وتطويل الاظافر بسرعه💪👀💅💅💅 ملعقة كبيرة من عصير الليمون الطازج. ملعقتين كبيرتين من زيت الزيتون . طريقة التّحضير: أخلطي جيداً المكونات المذكورة أعلاه مع بعضها البعض. قومي بنقع أظافرك في الخليط لمدة تصل إلى ١٥-٢٠ دقيقة، ثم اغسليهم بالماء. كرري هذه الطريقة مرتين في كل أسبوع، واستمري عليها لمدة ثلاث أسابيع؛ حتى تحصلي على أظافر صحية وقوية.

والطريقه التانيه:
فص واحد من الثوم. 
طريقة التّحضير: قشري الثوم، ثم قطعيه إلى أنصاف. أفركي أظافرك بالثوم، ثم دعيه عليها لمدة ساعة كاملة. اغسلي أظافرك بالماء. كرري هذه الوصفة مرتين في كل أسبوع واستمري عليا لمدة شهر؛ حتى تحصلي على أظافر قوية وطويلة . ملاحظة: إذا كنت لا تتحملين رائحة الثوم، بإمكانه استبداله بالليمون، فتقومي بفرك أظافرك به بدلاً من الثوم
  • #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #InstaTags4Likes #loveit #fashion #eyeshadow @appslejandro #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful_mandalas

    هالو ي حلوين جبتلكو طريقتين لتقويه وتطويل الاظافر بسرعه💪👀💅💅💅 ملعقة كبيرة من عصير الليمون الطازج. ملعقتين كبيرتين من زيت الزيتون . طريقة التّحضير: أخلطي جيداً المكونات المذكورة أعلاه مع بعضها البعض. قومي بنقع أظافرك في الخليط لمدة تصل إلى ١٥-٢٠ دقيقة، ثم اغسليهم بالماء. كرري هذه الطريقة مرتين في كل أسبوع، واستمري عليها لمدة ثلاث أسابيع؛ حتى تحصلي على أظافر صحية وقوية.

    والطريقه التانيه:
    فص واحد من الثوم.
    طريقة التّحضير: قشري الثوم، ثم قطعيه إلى أنصاف. أفركي أظافرك بالثوم، ثم دعيه عليها لمدة ساعة كاملة. اغسلي أظافرك بالماء. كرري هذه الوصفة مرتين في كل أسبوع واستمري عليا لمدة شهر؛ حتى تحصلي على أظافر قوية وطويلة . ملاحظة: إذا كنت لا تتحملين رائحة الثوم، بإمكانه استبداله بالليمون، فتقومي بفرك أظافرك به بدلاً من الثوم
  •  5  0  22 hours ago
  • ha korang dah beli ke belum mascara ni? melentik terbaik punya tau 🔥 tak perlu dah pakai extention kita kasi ori punya 😝
.
.
. .
.
rugi lah kalau tak try , memang panjang,lentik & tebal  and waterproof ! .
.
.
boleh order online atau walk in ke outlet kami di setapak central sekarang sementara stock masih ada 😝
.
.
 #makeupraya #alhaalfamascara #mascara #makeupraya #alhaalfasetapakcentral #alhaalfacosmetic
  • ha korang dah beli ke belum mascara ni? melentik terbaik punya tau 🔥 tak perlu dah pakai extention kita kasi ori punya 😝
    .
    .
    . .
    .
    rugi lah kalau tak try , memang panjang,lentik & tebal and waterproof ! .
    .
    .
    boleh order online atau walk in ke outlet kami di setapak central sekarang sementara stock masih ada 😝
    .
    .
    #makeupraya #alhaalfamascara #mascara #makeupraya #alhaalfasetapakcentral #alhaalfacosmetic
  •  2  0  22 hours ago
  • Maybelline Volum Express Hypercurl Mascara
- Mascara warna hitam
- Melentikkan bulu mata hingga 75 derajat
- Menebalkan bulu mata sampai 3 kali
- Tahan hingga 18 jam
- Volume 9.2 ml.

IDR : 45.000 
Beli 2pcs = 65.000

Minat/tanya tanya wa: 0895359875998

#mascara #mascaramaybelline #mascara  #kstuff #kstuffmurah
  • Maybelline Volum Express Hypercurl Mascara
    - Mascara warna hitam
    - Melentikkan bulu mata hingga 75 derajat
    - Menebalkan bulu mata sampai 3 kali
    - Tahan hingga 18 jam
    - Volume 9.2 ml.

    IDR : 45.000
    Beli 2pcs = 65.000

    Minat/tanya tanya wa: 0895359875998

    #mascara #mascaramaybelline #mascara #kstuff #kstuffmurah
  •  1  0  22 hours ago

Top #mascara Posts

  • Which one 1-5?😍💜
.
Shopping Link in bio or go to www.splendorallure.com
.
❤️More makeup posts @splendorallure .
💕Credits @jadeywadey180
  • Which one 1-5?😍💜
    .
    Shopping Link in bio or go to www.splendorallure.com
    .
    ❤️More makeup posts @splendorallure .
    💕Credits @jadeywadey180
  •  1,106  13  20 May, 2019

Advertisements

  • Really impressed with the new @flowerbeauty #WARRIORPRINCESS mascara 👑  The buildable, clump free formula thickens, curls and volumizes for a full coverage lash look.
Love the soft fanned out volume look it gives my lashes !🙌 #sponsored #vegan #FlowerBeauty

Available at Walmart, ULTA Beauty and online at www.flowerbeauty.com​
  • Really impressed with the new @flowerbeauty #WARRIORPRINCESS mascara 👑 The buildable, clump free formula thickens, curls and volumizes for a full coverage lash look.
    Love the soft fanned out volume look it gives my lashes !🙌 #sponsored #vegan #FlowerBeauty

    Available at Walmart, ULTA Beauty and online at www.flowerbeauty.com​
  •  1,191  16  21 May, 2019
  • احصلي على رموش مبرومة مع ماسكارا رولر لاش أينما كنت!💕 قومي بوضع 💖 إذا كنت توافقينا الرأي #بنفت

CURL on the go! We LOVE this super cute rollerlash! 💕Comment with a 💖 if you love it too #benefit #mascara #rollerlash#perfectmatch
  • احصلي على رموش مبرومة مع ماسكارا رولر لاش أينما كنت!💕 قومي بوضع 💖 إذا كنت توافقينا الرأي #بنفت

    CURL on the go! We LOVE this super cute rollerlash! 💕Comment with a 💖 if you love it too #benefit #mascara #rollerlash #perfectmatch
  •  3,856  93  20 May, 2019

Advertisements

  • Seviyorum 💕
Çok seviyorum 💓
Dolgunlaştırma , hacim ve kıvrık kirpik isteyenler mutlaka bakın 💫
Ayrıca Too Faced Better Than Sex maskarasına muadil olan bir ürün ! 💭
  • Seviyorum 💕
    Çok seviyorum 💓
    Dolgunlaştırma , hacim ve kıvrık kirpik isteyenler mutlaka bakın 💫
    Ayrıca Too Faced Better Than Sex maskarasına muadil olan bir ürün ! 💭
  •  3,942  10  20 May, 2019