#makanansihat Instagram Photos & Videos

makanansihat - 114k posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
234.2
average likes

Latest #makanansihat Posts

  • MAU RESEP VARIATIF SETIAP HARI? ??
[BACA SEJENAK YUK..]
⁣Follow cemilan_mulut yuk bund,,,⠀
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣ ⁣
Follow Untuk Ide Resep Setiap Hari! 🚀🚀⁣
⏩ @cemilan_mulut ⁣ ⏪
⏩ @cemilan_mulut ⁣ ⏪
⏩ @cemilan_mulut ⏪
➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
.
Penasaran deh gimana ya rasanya 😆 Jadi pengen cobain bikin juga nih, saya share juga resepnya di sini ya.. Mungkin teman-teman ada yang penasaran dan tertarik untuk mencobanya 😋
.
Cola Chicken Wings
.
Bahan :

1. 1/2 kg sayap ayam yang sudah dipotong menjadi 2 bagian.
2. 2 sdm Kecap jepang
3. 3 siung Bawang putih cincang
4. 1 Jahe geprek (opsional bisa diskip)
5. Cola 1 Kaleng
6. Cabai (opsional bisa diskip)
7. Star anise / kembang lawang
8. Minyak untuk menggoreng

Cara Membuat :

1. Goreng ayam hingga setengah matang
2. Masukkan kecap jepang, bawang putih, dan jahe
3. Masak sebentar kemudian angkat minyak dan jahe.
4. Masukkan cola, cabai dan star anis.
5. Rebus sampai kecoklatan.
.
#makanannusantara #makanankhas #makanansedap #makananpalembang #makanansihat #makananindo #makananjepang
  • MAU RESEP VARIATIF SETIAP HARI? ??
    [BACA SEJENAK YUK..]
    ⁣Follow cemilan_mulut yuk bund,,,⠀
    .
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣ ⁣
    Follow Untuk Ide Resep Setiap Hari! 🚀🚀⁣
    @cemilan_mulut ⁣ ⏪
    @cemilan_mulut ⁣ ⏪
    @cemilan_mulut
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖⁣
    .
    Penasaran deh gimana ya rasanya 😆 Jadi pengen cobain bikin juga nih, saya share juga resepnya di sini ya.. Mungkin teman-teman ada yang penasaran dan tertarik untuk mencobanya 😋
    .
    Cola Chicken Wings
    .
    Bahan :

    1. 1/2 kg sayap ayam yang sudah dipotong menjadi 2 bagian.
    2. 2 sdm Kecap jepang
    3. 3 siung Bawang putih cincang
    4. 1 Jahe geprek (opsional bisa diskip)
    5. Cola 1 Kaleng
    6. Cabai (opsional bisa diskip)
    7. Star anise / kembang lawang
    8. Minyak untuk menggoreng

    Cara Membuat :

    1. Goreng ayam hingga setengah matang
    2. Masukkan kecap jepang, bawang putih, dan jahe
    3. Masak sebentar kemudian angkat minyak dan jahe.
    4. Masukkan cola, cabai dan star anis.
    5. Rebus sampai kecoklatan.
    .
    #makanannusantara #makanankhas #makanansedap #makananpalembang #makanansihat #makananindo #makananjepang

  •  18  0  8 November, 2019
  • Jerawat dimana dimana🙄🙄
.
.
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG
📲0123621339
@coach_nuratiqahjaafar
  • Jerawat dimana dimana🙄🙄
    .
    .
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG
    📲0123621339
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  18  4  8 November, 2019
  • Wrap ayam bakar beserta salad.
.
Nak makan wrap sihat nie just perlu ayam, wrap dan salad je dan ia sangat sihat untuk sapa2 yang berdiet. Dengan syarat jangan letak sos tau. Kalau nak tambah perasa boleh letak blackpepper dan cili sikit.
.
#diet #wrap #ayam #salad #makanansihat #sihat #kurussihat
  • Wrap ayam bakar beserta salad.
    .
    Nak makan wrap sihat nie just perlu ayam, wrap dan salad je dan ia sangat sihat untuk sapa2 yang berdiet. Dengan syarat jangan letak sos tau. Kalau nak tambah perasa boleh letak blackpepper dan cili sikit.
    .
    #diet #wrap #ayam #salad #makanansihat #sihat #kurussihat

  •  29  5  8 November, 2019
  • Loss 13kg..Shapping kaw2 😍
Kurus Sebelum 2020!!
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Loss 13kg..Shapping kaw2 😍
    Kurus Sebelum 2020!!
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  9  1  8 November, 2019
  • [ 🥣Mason jar salad food prep ideas untuk quick grab and go meals! 😋 ]
•
✅ Simpan resepi ni untuk buat weekend nanti 😋
✅ Tag kawan anda yang suka healthy food👇🏼
✅ Follow @milacoklatslym_byallura
•
Disebabkan esok kita dah weekend, hari ni Nurul belanja anda semua, 2 resepi food prep yang sangat simple dan sedap..
•
Food prep ni really recommend untuk mereka yang sibuk, takde masa nak masak, jadi hanya masak sekali, dan lepas tu bila nak makan just panaskan sahaja..
•
So boleh cuba resepi ni, tag kawan anda yang nak kurus tapi sibuk, takde masa nak masak 😊
•
So.. lepas ni tiada alasan lagi kan 😉..
•
🎥 : @easy.healthy.eats
•
Bahan-bahan (4 servings)
•
CHICKEN & FRESH VEGGIE SALAD WITH LEMON PEPPER VINAIGRETTE DRESSING
•
2 dada ayam
Sedikit olive oil,
Sedikit garam,
Sedikit serbuk lada hitam,
Sedikit oregano,
1 cup  tomato ceri,
1 cup  lobak merah,
1 cup  cili benggala kuning,
1 cup  timun,
1 cup  kubis ungu,
mixed greens
•
ROASTED SHRIMP & VEGGIE SALAD WITH CHILI LIME VINAIGRETTE DRESSING
•
450g  udang dikopek
Sedikit olive oil,
Sedikit garam,
Sedikit serbuk cili,
Sedikit oregano,
Sedikit air perahan limau nipis,
1 cup  tomato ceri,
1 cup  lobak merah,
1 cup  cili benggala kuning,
1 cup  bawang merah,
1 cup  asparagus,
mixed greens

#mealprep #menusihat #jjcm #dietsihat #makanansihat #makananseimbang #eatcleanmalaysia
  • [ 🥣Mason jar salad food prep ideas untuk quick grab and go meals! 😋 ]

    ✅ Simpan resepi ni untuk buat weekend nanti 😋
    ✅ Tag kawan anda yang suka healthy food👇🏼
    ✅ Follow @milacoklatslym_byallura

    Disebabkan esok kita dah weekend, hari ni Nurul belanja anda semua, 2 resepi food prep yang sangat simple dan sedap..

    Food prep ni really recommend untuk mereka yang sibuk, takde masa nak masak, jadi hanya masak sekali, dan lepas tu bila nak makan just panaskan sahaja..

    So boleh cuba resepi ni, tag kawan anda yang nak kurus tapi sibuk, takde masa nak masak 😊

    So.. lepas ni tiada alasan lagi kan 😉..

    🎥 : @easy.healthy.eats

    Bahan-bahan (4 servings)

    CHICKEN & FRESH VEGGIE SALAD WITH LEMON PEPPER VINAIGRETTE DRESSING

    2 dada ayam
    Sedikit olive oil,
    Sedikit garam,
    Sedikit serbuk lada hitam,
    Sedikit oregano,
    1 cup tomato ceri,
    1 cup lobak merah,
    1 cup cili benggala kuning,
    1 cup timun,
    1 cup kubis ungu,
    mixed greens

    ROASTED SHRIMP & VEGGIE SALAD WITH CHILI LIME VINAIGRETTE DRESSING

    450g udang dikopek
    Sedikit olive oil,
    Sedikit garam,
    Sedikit serbuk cili,
    Sedikit oregano,
    Sedikit air perahan limau nipis,
    1 cup tomato ceri,
    1 cup lobak merah,
    1 cup cili benggala kuning,
    1 cup bawang merah,
    1 cup asparagus,
    mixed greens

    #mealprep #menusihat #jjcm #dietsihat #makanansihat #makananseimbang #eatcleanmalaysia

  •  60  21  8 November, 2019
  • 😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG
📲0123621339
@coach_nuratiqahjaafar
  • 😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG
    📲0123621339
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  9  1  8 November, 2019
  • Bukan dapat produk  herbalife je tau..Coaching dan education Semua free je tau untuk semua surikurus members..
😁
Kurus Sebelum 2020!!
Ask me how !!
.
.
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Bukan dapat produk herbalife je tau..Coaching dan education Semua free je tau untuk semua surikurus members..
    😁
    Kurus Sebelum 2020!!
    Ask me how !!
    .
    .
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  6  1  8 November, 2019
  • Mudahnya Nak Kurus. Tak perlu fikir complicated sangat ye. Biar simple tapi berkesan.  Haaaa gitewwww.😘 Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
💥Group Coaching Ohsem
🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online
✅Tak Wajib Pegi Gym
✅ Tak Wajib Berlapar
✅ Tak Wajib Skip Meal
✅ Tak Wajib Eat Clean
✅ Tak Wajib Masak sendiri
💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
💐Wajib Enjoy
💐Wajib tidak stress
✔️Group Coaching Wanita sahaja
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Coaching Group yang supportive
✔️Food Diary Checking, HomeWork
📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
✔️Reward
✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

#teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia
  • Mudahnya Nak Kurus. Tak perlu fikir complicated sangat ye. Biar simple tapi berkesan.  Haaaa gitewwww.😘 Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
    💥Group Coaching Ohsem
    🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
    🌺 Kelas Kurus Online
    ✅Tak Wajib Pegi Gym
    ✅ Tak Wajib Berlapar
    ✅ Tak Wajib Skip Meal
    ✅ Tak Wajib Eat Clean
    ✅ Tak Wajib Masak sendiri
    💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
    💐Wajib Enjoy
    💐Wajib tidak stress
    ✔️Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️Coaching Group yang supportive
    ✔️Food Diary Checking, HomeWork
    📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
    ✔️Reward
    ✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

    #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia

  •  3  1  8 November, 2019
  • Dalam surikurus kita dah sediakan snacking yang sihat untuk coachee follow ye..Takde pulak tersenarai biskut untuk snacking...😁
Kurus Dengan ILMU..
KURUS SEBELUM 2020!!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG
📲0123621339
@coach_nuratiqahjaafar
  • Dalam surikurus kita dah sediakan snacking yang sihat untuk coachee follow ye..Takde pulak tersenarai biskut untuk snacking...😁
    Kurus Dengan ILMU..
    KURUS SEBELUM 2020!!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG
    📲0123621339
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  35  1  8 November, 2019
  • Khas untuk Surikurus coachee😘😘
Mudah dalam ni semua resepi sihat dah ada just follow aje..Bestnyaa..
Kurus Sebelum 2020 !!
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • Khas untuk Surikurus coachee😘😘
    Mudah dalam ni semua resepi sihat dah ada just follow aje..Bestnyaa..
    Kurus Sebelum 2020 !!
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  5  1  8 November, 2019
  • 7Kelebihan telur..🤭
PROGRAM KURUS 30HARI !!
KURUS SEBELUM 2020 !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG
📲0123621339
@coach_nuratiqahjaafar
  • 7Kelebihan telur..🤭
    PROGRAM KURUS 30HARI !!
    KURUS SEBELUM 2020 !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG
    📲0123621339
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  56  1  8 November, 2019
  • Nk kurus dalam masa yang singkat?susah nk exercise tak ada masa?nak diet tapi tak tahu cara diet mana yang betul dan sesuai untuk u’olls?haaaa LEELIT ada jalan penyelesaiannya!Dengan minum LEELIT satu sachet setiap pagi selepas breakfast, confirm satu hari u’olls akan rasa bertenaga dan tak perlu diet2 exercise ni semua!LEELIT akan membantu kawal portion makan u’olls lps ni makan tak melebih2 dh sbb u’olls akan rasa kenyang selepas minum LEELIT ni. So yang bestnya LEELIT ni, u’olls boleh makan apa saja yang u’olls nak mcm biasa!tak payah fikir nk diet atkins diet keto ke apa. Minum secara consistent akan nampak kesannya tau!☺️ so jom kurus dengan sihat bersama LEELIT!💪🏻 #leelithq#myleelitjourney#kurus#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#sayamasak#kurus#sayanakcantik#makanansihat#nakkurus#instafamous#gemukkuruscantik#meleTop
  • Nk kurus dalam masa yang singkat?susah nk exercise tak ada masa?nak diet tapi tak tahu cara diet mana yang betul dan sesuai untuk u’olls?haaaa LEELIT ada jalan penyelesaiannya!Dengan minum LEELIT satu sachet setiap pagi selepas breakfast, confirm satu hari u’olls akan rasa bertenaga dan tak perlu diet2 exercise ni semua!LEELIT akan membantu kawal portion makan u’olls lps ni makan tak melebih2 dh sbb u’olls akan rasa kenyang selepas minum LEELIT ni. So yang bestnya LEELIT ni, u’olls boleh makan apa saja yang u’olls nak mcm biasa!tak payah fikir nk diet atkins diet keto ke apa. Minum secara consistent akan nampak kesannya tau!☺️ so jom kurus dengan sihat bersama LEELIT!💪🏻 #leelithq #myleelitjourney #kurus #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #sayanakcantik #makanansihat #nakkurus #instafamous #gemukkuruscantik #meleTop

  •  4  0  6 November, 2019
  • Siapa berat badan yang dah cecah 90 kg tu mmg kami faham tak akan boleh nk exercise betul tak?Pressure dikaki mungkin akan membahayakan bagi mereka yang dah cecah 90kg kalau nk exercise. Yang tak cecah 90kg pun susah nk consistent betul tak?Tambah lagi dgn masa yang suntuk banyak kerja, mana ada masa untuk exercise kan?haaa untuk yang nak kurus tapi tak nak exercise LEELIT lah jawapannya. Tapi!kalau u’olls suka exercise lagi bagus. Baru lah lebih sihat dan fit!exercise tak semestinya buat push up sit up lari 10km u’olls!kita berjalan, naik tangga pun dh dikira exercise tau!😉 #leelithq#myleelitjourney#kurus#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#sayamasak#kurus#sayanakcantik#makanansihat#nakkurus#instafamous#gemukkuruscantik#meleTop
  • Siapa berat badan yang dah cecah 90 kg tu mmg kami faham tak akan boleh nk exercise betul tak?Pressure dikaki mungkin akan membahayakan bagi mereka yang dah cecah 90kg kalau nk exercise. Yang tak cecah 90kg pun susah nk consistent betul tak?Tambah lagi dgn masa yang suntuk banyak kerja, mana ada masa untuk exercise kan?haaa untuk yang nak kurus tapi tak nak exercise LEELIT lah jawapannya. Tapi!kalau u’olls suka exercise lagi bagus. Baru lah lebih sihat dan fit!exercise tak semestinya buat push up sit up lari 10km u’olls!kita berjalan, naik tangga pun dh dikira exercise tau!😉 #leelithq #myleelitjourney #kurus #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #sayanakcantik #makanansihat #nakkurus #instafamous #gemukkuruscantik #meleTop

  •  7  1  5 November, 2019
  • Siapa dah plan nk pergi holiday cuti sekolah ni?haaa dah pergi holiday tu, jalan2 cari makan memang wajib kan!tak makan memang tak sah. Bila makan tak ingat ni balik daripada holiday mula lah, kembang sana sini, makin tembam pulak bila masuk kerja orang tegur ‘eh makin tembam lah’, baru lah huhuhu kan 😂 u’olls nak tak makan je apa yang u’olls nak time holiday ni, tapi berat tak naik berkilo2? 😎 LEELIT lah jawapannya!apa pun u’olls makan nnti dia akan bantu bakar balik kalori u’olls, halang lemak2 jahat ni berkumpul 😬 bila dh minum LEELIT ni lps ni makan sekali x ada lah kita nak bertambah2 dua tiga kali. Cukup makan secara bersederhana jangan sampai perut tu rasa mcm nk meletup baru nk stop. LEELIT ni membantu u’olls untuk control portion makanan u’olls tau!haaa yang nk pergi jalan2 tu jangan lupa letak dlm bag beberapa sachet so bila breakfast pagi terus minum k!senang sangat just tuang dlm air segelas ke, bawa botol air siap2 ke, then minum on the spot. Mudah kan?cepat dm kita kalau berminat nk try LEELIT! #leelithq#myleelitjourney#kurus#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#sayamasak#kurus#sayanakcantik#makanansihat#nakkurus#instafamous#gemukkuruscantik#meleTop
  • Siapa dah plan nk pergi holiday cuti sekolah ni?haaa dah pergi holiday tu, jalan2 cari makan memang wajib kan!tak makan memang tak sah. Bila makan tak ingat ni balik daripada holiday mula lah, kembang sana sini, makin tembam pulak bila masuk kerja orang tegur ‘eh makin tembam lah’, baru lah huhuhu kan 😂 u’olls nak tak makan je apa yang u’olls nak time holiday ni, tapi berat tak naik berkilo2? 😎 LEELIT lah jawapannya!apa pun u’olls makan nnti dia akan bantu bakar balik kalori u’olls, halang lemak2 jahat ni berkumpul 😬 bila dh minum LEELIT ni lps ni makan sekali x ada lah kita nak bertambah2 dua tiga kali. Cukup makan secara bersederhana jangan sampai perut tu rasa mcm nk meletup baru nk stop. LEELIT ni membantu u’olls untuk control portion makanan u’olls tau!haaa yang nk pergi jalan2 tu jangan lupa letak dlm bag beberapa sachet so bila breakfast pagi terus minum k!senang sangat just tuang dlm air segelas ke, bawa botol air siap2 ke, then minum on the spot. Mudah kan?cepat dm kita kalau berminat nk try LEELIT! #leelithq #myleelitjourney #kurus #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #sayanakcantik #makanansihat #nakkurus #instafamous #gemukkuruscantik #meleTop

  •  5  1  5 November, 2019
  • Selamat pagi semua!selamat bekerja bagi yang bekerja, tak lupa juga pada surirumah sepenuh masa kat rumah tu. Haaa kita asyik berckp pasal orang yang bekerja x ada masa untuk turunkan berat badan, kita lupa ada lagi yang lain yang perlukan bantuan kita!SURIRUMAH! haaa u’olls ingat senang ke jadi surirumah?Jadi surirumah ni bnyk hal, lebih besar lagi pengorbanan dia. Tak kurang jugak pada yang bekerja lps tu balik jadi surirumah. Haaa dgn letih nya, makan tak menentu, semua jadi tak organize. Surirumah bila dh naik badan, mula lah malas jaga penampilan diri, jadi tak terurus dan sebagainya. Sbb badan dh berat, penyakit malas mula menguasai diri kan kan kan?haaa lps ni x ada alasan dah sbb kita ada LEELIT yang akan bantu u’olls surirumah untuk turunkan berat badan, disamping bagi tenaga yang cukup untuk u’olls buat kerja di rumah. Bila minum LEELIT, confirm rasa kenyang yang berpanjangan lps tu bertenaga je sepanjang hari. Lps ni dh turun berat badan baru lah rasa nk jaga penampilan diri, makan anak suami terjaga, rumah pun bersih kemas betul tak mommies2 semua?☺️ kami tahu mommies semua pun teringin nk dapat badan mcm zaman muda2 dulu kan?haaa ni kita nk bantu lah ni!dapat turunkn berat badan, plus point lagi kurangkan risiko penyakit2 yang common seperti kencing manis, darah tinggi semua tu. Haaa bnyk kebaikan nya tau!so surirumah semua tunggu apa lagi?jom kurus dengan LEELIT jom! #leelithq#myleelitjourney#kurus#gemokisawesome#jalanjalancarimakan#sayamasak#kurus#sayanakcantik#makanansihat#nakkurus#instafamous#gemukkuruscantik#meleTop
  • Selamat pagi semua!selamat bekerja bagi yang bekerja, tak lupa juga pada surirumah sepenuh masa kat rumah tu. Haaa kita asyik berckp pasal orang yang bekerja x ada masa untuk turunkan berat badan, kita lupa ada lagi yang lain yang perlukan bantuan kita!SURIRUMAH! haaa u’olls ingat senang ke jadi surirumah?Jadi surirumah ni bnyk hal, lebih besar lagi pengorbanan dia. Tak kurang jugak pada yang bekerja lps tu balik jadi surirumah. Haaa dgn letih nya, makan tak menentu, semua jadi tak organize. Surirumah bila dh naik badan, mula lah malas jaga penampilan diri, jadi tak terurus dan sebagainya. Sbb badan dh berat, penyakit malas mula menguasai diri kan kan kan?haaa lps ni x ada alasan dah sbb kita ada LEELIT yang akan bantu u’olls surirumah untuk turunkan berat badan, disamping bagi tenaga yang cukup untuk u’olls buat kerja di rumah. Bila minum LEELIT, confirm rasa kenyang yang berpanjangan lps tu bertenaga je sepanjang hari. Lps ni dh turun berat badan baru lah rasa nk jaga penampilan diri, makan anak suami terjaga, rumah pun bersih kemas betul tak mommies2 semua?☺️ kami tahu mommies semua pun teringin nk dapat badan mcm zaman muda2 dulu kan?haaa ni kita nk bantu lah ni!dapat turunkn berat badan, plus point lagi kurangkan risiko penyakit2 yang common seperti kencing manis, darah tinggi semua tu. Haaa bnyk kebaikan nya tau!so surirumah semua tunggu apa lagi?jom kurus dengan LEELIT jom! #leelithq #myleelitjourney #kurus #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #sayamasak #kurus #sayanakcantik #makanansihat #nakkurus #instafamous #gemukkuruscantik #meleTop

  •  14  0  5 November, 2019

Top #makanansihat Posts

  • ALLAH JADIKAN KAKI UNTUK BERGERAK YE..JADI JANGAN MALAS..DEEP SANGAT 😪
PROGRAM KURUS 30HARI !!
Kurus Tanpa Stres !!
| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
Daftar Sekarang !!
❎Wajib bersenam
❎Wajib berlapar
📒Ebook Resepi sihat percuma
✔Kurus tanpa Stress
✔Boleh makan NASI
✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
✔Coaching Group yang supportive
✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
.
‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📲Coach Atiqah 0123621339
Herbalife coach
  • ALLAH JADIKAN KAKI UNTUK BERGERAK YE..JADI JANGAN MALAS..DEEP SANGAT 😪
    PROGRAM KURUS 30HARI !!
    Kurus Tanpa Stres !!
    | Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN |
    Daftar Sekarang !!
    ❎Wajib bersenam
    ❎Wajib berlapar
    📒Ebook Resepi sihat percuma
    ✔Kurus tanpa Stress
    ✔Boleh makan NASI
    ✔Sesuai untuk Orang sibuk/Ibu2
    ✔Coaching Group yang supportive
    ✔100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    ‼DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
    📲Coach Atiqah 0123621339
    Herbalife coach

  •  739  6  22 hours ago
  • Di @healthierchoice_station kami ada pelbagai produk berasaskan Almonds/Badam yang sesuai diambil ketika mengandung atau pun tak. .
.
- Almond Milk
- Gluten Free cookies yang based from Almond Flour. Kami ada 4 jenis semuanya. - Dan bakal launch esok, satu lagi produk berasaskan Almond akan available di HCS. Yang ni sangat ditunggu-tunggu sebenarnya 😍
.
.

www.wasap.my/+60109007079/HEALTHIERCHOICESTATION
.
.
#almondmilk #almondcookies #glutenfreesupportgroupmalaysia
  • Di @healthierchoice_station kami ada pelbagai produk berasaskan Almonds/Badam yang sesuai diambil ketika mengandung atau pun tak. .
    .
    - Almond Milk
    - Gluten Free cookies yang based from Almond Flour. Kami ada 4 jenis semuanya. - Dan bakal launch esok, satu lagi produk berasaskan Almond akan available di HCS. Yang ni sangat ditunggu-tunggu sebenarnya 😍
    .
    .

    www.wasap.my/+60109007079/HEALTHIERCHOICESTATION
    .
    .
    #almondmilk #almondcookies #glutenfreesupportgroupmalaysia

  •  442  40  10 November, 2019
  • Aamin..Aamin..Aamin..YaRabbaalamin😊😊
PROGRAM KURUS 30HARI HERBALIFE !!
📲 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Aamin..Aamin..Aamin..YaRabbaalamin😊😊
    PROGRAM KURUS 30HARI HERBALIFE !!
    📲 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    😘😘Herbalife Coach 🌸🌸
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  710  3  14 November, 2019