#makananbabylakukeras Instagram Photos & Videos

makananbabylakukeras - 263 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
3.9
average likes

Latest #makananbabylakukeras Posts

  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA
❎TANPA PENGAWET 
Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA
    ❎TANPA PENGAWET
    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  8  0  6 November, 2019
  • BUNTU NAK BAGI MAKAN APA UNTUK BABY 6 BULAN?😔😔
.
.
Baby 6 bulan dah mula kena makan makanan pelengkap untuk tumbesarannya. .
.
Tapi sebabkan baby baru je nak mula kenal makanan, mummy-mummy boleh dapatkan INSTANT PUREE Fawwaz. 😋😋
.
.
Instant puree Fawwaz ni datang dengan 2 set dgn harga RM50 per set:
.
.
1️⃣SET ABDUL (banana + sweet potato + kurma)
2️⃣SET NURUL (mango + carrot + dragon)
.
.
Instant puree Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan segar, tanpa sebarang tambahan gula, garam, pengawet dan juga pewarna tau. .
.
Jadi, jangan tunggu lagi, jom dapatkan Instant puree sekarang!!!
.
.
Untuk order, wassap 013-6106477, atau boleh click link di bio 
#fawwazlittlekitchen 
#makananbabylakukeras 
#instantpuree 
#babyfood
  • BUNTU NAK BAGI MAKAN APA UNTUK BABY 6 BULAN?😔😔
    .
    .
    Baby 6 bulan dah mula kena makan makanan pelengkap untuk tumbesarannya. .
    .
    Tapi sebabkan baby baru je nak mula kenal makanan, mummy-mummy boleh dapatkan INSTANT PUREE Fawwaz. 😋😋
    .
    .
    Instant puree Fawwaz ni datang dengan 2 set dgn harga RM50 per set:
    .
    .
    1️⃣SET ABDUL (banana + sweet potato + kurma)
    2️⃣SET NURUL (mango + carrot + dragon)
    .
    .
    Instant puree Fawwaz ni diperbuat daripada buah-buahan segar, tanpa sebarang tambahan gula, garam, pengawet dan juga pewarna tau. .
    .
    Jadi, jangan tunggu lagi, jom dapatkan Instant puree sekarang!!!
    .
    .
    Untuk order, wassap 013-6106477, atau boleh click link di bio
    #fawwazlittlekitchen
    #makananbabylakukeras
    #instantpuree
    #babyfood

  •  7  0  6 November, 2019
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

    Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

    Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

    Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

    Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  10  0  3 November, 2019
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  1  0  1 November, 2019
  • "MASAK MEE, PASTA,MACARONI, BUBUR, TAPI RASA MAKANAN KOSONG, BABY MAKAN PUN TAK HABIS"
.
Untuk masalah macam ni, sis biasa recommend Savory Powder Fawwaz je dekat mummy2.
.
Dengan pelbagai kelebihan : 👉Boleh digunakan dalam setiap menu makanan 👉Bebas sebarang perasa tambahan (100% natural)
👉Mudah disediakan (< 3 minit)
👉Kaya dengan nutrisi yang sihat
👉Saiz yang kecil, mesra travel
👉Halalan toyyiban
👉Original 💯% (BUKAN PRODUK TIRUAN)
.
Ada 7 perisa savory powder;
1)Bilis Powder 
2)Chicken Powder 
3)Veggie Powder 
4)Trio Veggie Powder 
5)Fish Powder 
6)Cheese Powder 
7)Meat Powder .
Haa, klau nak dapatkn savory powder Fawwaz untuk makanan baby mummy, boleh PM sis laju2 tau. 😘😘
.
www.wasap.my/60182572482 /savorypowder
.
#syubabyfood 
#sayajualmakananbayi 
#makananbabylakukeras 
#makananorganikbayi 
#fawwazbabyfood 
#makanantravelbayi
  • "MASAK MEE, PASTA,MACARONI, BUBUR, TAPI RASA MAKANAN KOSONG, BABY MAKAN PUN TAK HABIS"
    .
    Untuk masalah macam ni, sis biasa recommend Savory Powder Fawwaz je dekat mummy2.
    .
    Dengan pelbagai kelebihan : 👉Boleh digunakan dalam setiap menu makanan 👉Bebas sebarang perasa tambahan (100% natural)
    👉Mudah disediakan (< 3 minit)
    👉Kaya dengan nutrisi yang sihat
    👉Saiz yang kecil, mesra travel
    👉Halalan toyyiban
    👉Original 💯% (BUKAN PRODUK TIRUAN)
    .
    Ada 7 perisa savory powder;
    1)Bilis Powder
    2)Chicken Powder
    3)Veggie Powder
    4)Trio Veggie Powder
    5)Fish Powder
    6)Cheese Powder
    7)Meat Powder .
    Haa, klau nak dapatkn savory powder Fawwaz untuk makanan baby mummy, boleh PM sis laju2 tau. 😘😘
    .
    www.wasap.my/60182572482 /savorypowder
    .
    #syubabyfood
    #sayajualmakananbayi
    #makananbabylakukeras
    #makananorganikbayi
    #fawwazbabyfood
    #makanantravelbayi

  •  8  0  26 October, 2019

Top #makananbabylakukeras Posts

  • TINGGAL 5 HARI SAHAJA LAGI!!
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. .
.
Harap semua sihat walafiat la ya. 😊😊
.
.
Sis nak bagitahu ni, YEAR END SALE Fawwaz hanya tinggal lagi 5 hari sahaja tau. .
.
Tinggal 5 hari je lagi untuk dapatkan diskaun RM12 UNTUK SETIAP 5 item dan juga FREE GIFT.
.
.
Jadi, mommy semua kena dapatkan sekarang tau. 
Bulan ni je ada diskaun murah2 ni, bulan depan dah tak ada ya.
.
.
#fawwazkitchen 
#makananbabylakukeras 
#yearendsale
#diskaunmurah
#beli5diskaunrm12
  • TINGGAL 5 HARI SAHAJA LAGI!!
    .
    .
    Assalamualaikum dan selamat pagi semua. .
    .
    Harap semua sihat walafiat la ya. 😊😊
    .
    .
    Sis nak bagitahu ni, YEAR END SALE Fawwaz hanya tinggal lagi 5 hari sahaja tau. .
    .
    Tinggal 5 hari je lagi untuk dapatkan diskaun RM12 UNTUK SETIAP 5 item dan juga FREE GIFT.
    .
    .
    Jadi, mommy semua kena dapatkan sekarang tau.
    Bulan ni je ada diskaun murah2 ni, bulan depan dah tak ada ya.
    .
    .
    #fawwazkitchen
    #makananbabylakukeras
    #yearendsale
    #diskaunmurah
    #beli5diskaunrm12

  •  1  1  26 December, 2018
  • 4 HARI SAHAJA LAGI!!!
.
Assalamualaikum dan selamat pagi semua. .
Haa, sis nk inform ni, Year End Sale Fawwaz hanya tinggal 4 hari je lagi tau.  Sis ulang, hanya 4 hari sahaja lagi. .
Hanya 4 hari lagi sahaja mommy nak dapatkan produk makanan bayi yang terhebat pada harga yang sangat murah.
.
Dah la murah, dapat lagi free gift pula tu kan. .
Jadi, apa tunggu lagi mommy2, cepat order sekarang ya

www.wasap.my/60197537300 .
#fawwazkitchen #instantfood #instantbabyfood
#makananbabylakukeras 
#4harijelagi
#yearendsale
  • 4 HARI SAHAJA LAGI!!!
    .
    Assalamualaikum dan selamat pagi semua. .
    Haa, sis nk inform ni, Year End Sale Fawwaz hanya tinggal 4 hari je lagi tau. Sis ulang, hanya 4 hari sahaja lagi. .
    Hanya 4 hari lagi sahaja mommy nak dapatkan produk makanan bayi yang terhebat pada harga yang sangat murah.
    .
    Dah la murah, dapat lagi free gift pula tu kan. .
    Jadi, apa tunggu lagi mommy2, cepat order sekarang ya

    www.wasap.my/60197537300 .
    #fawwazkitchen #instantfood #instantbabyfood
    #makananbabylakukeras
    #4harijelagi
    #yearendsale

  •  0  0  27 December, 2018
  • "PENGGANTI BUBUR UNTUK BABY 7 BULAN KEATAS"

Bagi ibu-ibu, bapa-bapa yang dah hampir buntu nak dapatkan idea untuk bagi baby kesayangan nak makan, haa, 
meh la cuba ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI.. Khas untuk baby 7 bulan keatas. 
Confirm lazat dn berkhasiat. 
Nak? PM je sis cepat2 atau klik je link di bio. 
#organicnoodle #fawwazlittlekitchen
#babyfood
#makananbabylakukeras
  • "PENGGANTI BUBUR UNTUK BABY 7 BULAN KEATAS"

    Bagi ibu-ibu, bapa-bapa yang dah hampir buntu nak dapatkan idea untuk bagi baby kesayangan nak makan, haa,
    meh la cuba ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI.. Khas untuk baby 7 bulan keatas.
    Confirm lazat dn berkhasiat.
    Nak? PM je sis cepat2 atau klik je link di bio.
    #organicnoodle #fawwazlittlekitchen
    #babyfood
    #makananbabylakukeras

  •  4  0  8 November, 2018
  • "PENGGANTI BUBUR UNTUK BABY 7 BULAN KEATAS"

Bagi ibu-ibu, bapa-bapa yang dah hampir buntu nak dapatkan idea untuk bagi baby kesayangan nak makan, haa, 
meh la cuba ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI.. Khas untuk baby 7 bulan keatas. 
Confirm lazat dn berkhasiat. 
Nak? PM je sis cepat2 atau klik je link di bio. 
#organicnoodle #fawwazlittlekitchen
#babyfood
#makananbabylakukeras
  • "PENGGANTI BUBUR UNTUK BABY 7 BULAN KEATAS"

    Bagi ibu-ibu, bapa-bapa yang dah hampir buntu nak dapatkan idea untuk bagi baby kesayangan nak makan, haa,
    meh la cuba ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI.. Khas untuk baby 7 bulan keatas.
    Confirm lazat dn berkhasiat.
    Nak? PM je sis cepat2 atau klik je link di bio.
    #organicnoodle #fawwazlittlekitchen
    #babyfood
    #makananbabylakukeras

  •  2  2  8 November, 2018
  • ORGANIC NOODLE FAWWAZ - PILIHAN UTAMA SI MANJA ANDA
.
.
Ramuan utama organic noodle Fawwaz adalah gandum, yang mana, terkandung pelbagai jenis khasiat yang bagus untuk si manja anda, antaranya, karbohidrat, serat, protein, dan juga vitamin-vitamin yang penting untuk tumbesaran dan kesihatan si manja. .
.
Ditambah pula dengan pelbagai perasa noodle Fawwaz seperti spinach, carrot, sweet corn, tomato dan juga pumpkin, sememangnya pilihan utama bagi ibu bapa yang mementingkan kesihatan si manja.
.
.
SENANG KE NAK SEDIAKAN ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI?
.
.
Senang je, hanya ada 3 step :
1) Rebus mee selama 6-7 minit
.
2) Tos, dan boleh tambahkan savory powder Fawwaz untuk rasa yang lebih lazat
.
3) Biarkan sejuk dan sudah tersedia untuk di makan.
.
.
Kalau mommy kreatif, mommy boleh sediakan pelbagai menu menggunakan organic noodle Fawwaz ni. .
.
Mudah kan??
.
.
#fawwazlittlekitchen 
#makananbabylakukeras 
#organicnoodle
  • ORGANIC NOODLE FAWWAZ - PILIHAN UTAMA SI MANJA ANDA
    .
    .
    Ramuan utama organic noodle Fawwaz adalah gandum, yang mana, terkandung pelbagai jenis khasiat yang bagus untuk si manja anda, antaranya, karbohidrat, serat, protein, dan juga vitamin-vitamin yang penting untuk tumbesaran dan kesihatan si manja. .
    .
    Ditambah pula dengan pelbagai perasa noodle Fawwaz seperti spinach, carrot, sweet corn, tomato dan juga pumpkin, sememangnya pilihan utama bagi ibu bapa yang mementingkan kesihatan si manja.
    .
    .
    SENANG KE NAK SEDIAKAN ORGANIC NOODLE FAWWAZ NI?
    .
    .
    Senang je, hanya ada 3 step :
    1) Rebus mee selama 6-7 minit
    .
    2) Tos, dan boleh tambahkan savory powder Fawwaz untuk rasa yang lebih lazat
    .
    3) Biarkan sejuk dan sudah tersedia untuk di makan.
    .
    .
    Kalau mommy kreatif, mommy boleh sediakan pelbagai menu menggunakan organic noodle Fawwaz ni. .
    .
    Mudah kan??
    .
    .
    #fawwazlittlekitchen
    #makananbabylakukeras
    #organicnoodle

  •  5  0  24 December, 2018
  • BROWN RICE KEGEMARAN BAYI
.
Haa,  ni sis nak cerita tentang satu produk Fawwaz, Brown rice Balance Meal.
.
Macam namanya,  balance meal ni mengandungi makanan yang mengandungi khasiat yang seimbang. Ia mengandungi kurma,  daging,  trio veggie dan juga brown rice. .
Memang lengkap nutrisinya. .
Kalau nak tahu lagi,  boleh tgk video ni ya. 
#Brownricebalancemeal
#baby7bulan
#fawwazlittlekitchen 
#makananbabylakukeras
  • BROWN RICE KEGEMARAN BAYI
    .
    Haa, ni sis nak cerita tentang satu produk Fawwaz, Brown rice Balance Meal.
    .
    Macam namanya, balance meal ni mengandungi makanan yang mengandungi khasiat yang seimbang. Ia mengandungi kurma, daging, trio veggie dan juga brown rice. .
    Memang lengkap nutrisinya. .
    Kalau nak tahu lagi, boleh tgk video ni ya.
    #Brownricebalancemeal
    #baby7bulan
    #fawwazlittlekitchen
    #makananbabylakukeras

  •  6  4  24 December, 2018
  • POSTAGE, POSTAGE!!
.
.
Sempena Year End Sale 2018 ni, Fawwaz baby Food akan melakukan postage secara harian tau.
.
.
Kalau hari biasa, postage kami hanya pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat sahaja.
.
.
Jadi, mummy yang nk dapatkan produk Fawwaz boleh PM sis laju2 ya.
.
.
#fawwazlittlekitchen 
#makananbabylakukeras 
#postage
#fawwazbabyfood
  • POSTAGE, POSTAGE!!
    .
    .
    Sempena Year End Sale 2018 ni, Fawwaz baby Food akan melakukan postage secara harian tau.
    .
    .
    Kalau hari biasa, postage kami hanya pada hari Isnin, Rabu dan Jumaat sahaja.
    .
    .
    Jadi, mummy yang nk dapatkan produk Fawwaz boleh PM sis laju2 ya.
    .
    .
    #fawwazlittlekitchen
    #makananbabylakukeras
    #postage
    #fawwazbabyfood

  •  0  0  24 December, 2018