#makanaktiga Instagram Photos & Videos

makanaktiga - 9.6k posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
288.4
average likes

Latest #makanaktiga Posts

  • OK!!TURN KITA  PULAK😂

Ank² kak Hana  ni bijak pandai belaka..so kita amik berkat la borak² sambil bergambo..😍 #makanakdua 
#makanaktiga
  • OK!!TURN KITA PULAK😂

    Ank² kak Hana ni bijak pandai belaka..so kita amik berkat la borak² sambil bergambo..😍 #makanakdua
    #makanaktiga

  •  2  0  1 hour ago
  • Hargai apa yang kita ada😘lepaskan apa yang telah pergi😊belajarlah untuk redhai😍
Percayalah ada aturan ALLAH yang lebih baik......🥰 #makanaktiga
#morningpenarikrezeki
  • Hargai apa yang kita ada😘lepaskan apa yang telah pergi😊belajarlah untuk redhai😍
    Percayalah ada aturan ALLAH yang lebih baik......🥰 #makanaktiga
    #morningpenarikrezeki

  •  11  0  23 hours ago
  • 3 anak yang berlainan perangai nya. Yang paling win sekarang yang tengah dobok2 tu. Fasa umur 2 tahun setengah, dia dah mula rasa tak secure if mama tak sayang dia. Dia punya menangis tuh, memang mama urut dada. 
Dorang tak sabar nak cuti sekolah, dah ada plan untuk dorang termasuk nak balik kampung tengok sawah bendang. Kiki asyik tengok Klcc je kan, ajor sikit masuk kampung. 
Pastu mula dah liat2 nak pergi sekolah dekat hujung2 ni. Actually mama paling excited dah nak cuti sekolah, so mama off duty jap jadi Maksupir. 😄

#AnakOhAnak
#MakAnakTiga
#AnugerahTerindah
  • 3 anak yang berlainan perangai nya. Yang paling win sekarang yang tengah dobok2 tu. Fasa umur 2 tahun setengah, dia dah mula rasa tak secure if mama tak sayang dia. Dia punya menangis tuh, memang mama urut dada.
    Dorang tak sabar nak cuti sekolah, dah ada plan untuk dorang termasuk nak balik kampung tengok sawah bendang. Kiki asyik tengok Klcc je kan, ajor sikit masuk kampung.
    Pastu mula dah liat2 nak pergi sekolah dekat hujung2 ni. Actually mama paling excited dah nak cuti sekolah, so mama off duty jap jadi Maksupir. 😄

    #AnakOhAnak
    #MakAnakTiga
    #AnugerahTerindah

  •  8  0  14 November, 2019
  • Salam 11.11 haha... Bwk nyawa jantung hati jalan2.  Anak dara n anak bujang mama membesarlah dengan sihat dan bijak.  Jadi seorang yg pnyejuk dimata penawar dihati. 
#makanaktiga
  • Salam 11.11 haha... Bwk nyawa jantung hati jalan2. Anak dara n anak bujang mama membesarlah dengan sihat dan bijak. Jadi seorang yg pnyejuk dimata penawar dihati.
    #makanaktiga

  •  22  0  11 November, 2019
  • Hari tu outing dengan acik tiha, sementara tunggu makcik diorang ni siap, nak selfie kejap tapi si Iynas ni terlompat-lompat. Geram pulak mama. 😂
.
Record sikit cemana bebudak ni punya peel.
.
#MakAnakTiga #DayyanPeratiJeDariCarseatKatDepan
  • Hari tu outing dengan acik tiha, sementara tunggu makcik diorang ni siap, nak selfie kejap tapi si Iynas ni terlompat-lompat. Geram pulak mama. 😂
    .
    Record sikit cemana bebudak ni punya peel.
    .
    #MakAnakTiga #DayyanPeratiJeDariCarseatKatDepan

  •  12  0  10 November, 2019
  • 📷 Gambar Berukuran Pasport.

Haha, done ambil gambar anak dara ni utk preparation register tadika dia.
Satu pic muslimah,satu pic free hair.😉 Haishh,pejam celik dah nak sekolah anak dara sorang ni.
Means, dah nk 5 tahun bdk ni next year.
How time flies!
Sapa ada 👶 nk pinjam wat gomol2 boley?
😜😜😜.
#DoneRegister
#AuniGoToSchoolSoon
#makanaktiga 
#5YrsOld2020
  • 📷 Gambar Berukuran Pasport.

    Haha, done ambil gambar anak dara ni utk preparation register tadika dia.
    Satu pic muslimah,satu pic free hair.😉 Haishh,pejam celik dah nak sekolah anak dara sorang ni.
    Means, dah nk 5 tahun bdk ni next year.
    How time flies!
    Sapa ada 👶 nk pinjam wat gomol2 boley?
    😜😜😜.
    #DoneRegister
    #AuniGoToSchoolSoon
    #makanaktiga
    #5YrsOld2020

  •  16  3  10 November, 2019

Top #makanaktiga Posts

  • Happy 6 months baby #marissa amani
.
Rasa macam baru je lagi I push you out #babygirl #makanaktiga #onlinecoach #coachilyani
.
Yay! dah boleh makan. So far bila bagi makan byk kali buat muka masam🥴🥴🥴 Hihihi💗💗💗
  • Happy 6 months baby #marissa amani
    .
    Rasa macam baru je lagi I push you out #babygirl #makanaktiga #onlinecoach #coachilyani
    .
    Yay! dah boleh makan. So far bila bagi makan byk kali buat muka masam🥴🥴🥴 Hihihi💗💗💗

  •  119  3  8 November, 2019