#majalahnona Instagram Photos & Videos

majalahnona - 47.8k posts

Hashtag Popularity

11
average comments
657
average likes

Latest #majalahnona Posts

  • Faham ke faham...
.
Gula mmg perlu dielakkan kalau anda betul2 sayang diri anda
.
Dengan rasminya pendaftaran DISEMBER intake dibuka.
.
Tekan link di bio @liz_fitsihat utk keterangan lanjut .
.
Coach liz🧕
@liz_fitsihat
💪Personally berjaya turun 40kg
📲0175328284
  • Faham ke faham...
    .
    Gula mmg perlu dielakkan kalau anda betul2 sayang diri anda
    .
    Dengan rasminya pendaftaran DISEMBER intake dibuka.
    .
    Tekan link di bio @liz_fitsihat utk keterangan lanjut .
    .
    Coach liz🧕
    @liz_fitsihat
    💪Personally berjaya turun 40kg
    📲0175328284

  •  9  1  16 November, 2019
  • BANTU SAYA UNTUK BANTU LEBIH RAMAI ORANG DI LUAR SANA
.
Saya percaya setiap orang ada kawan2  yang memerlukan bantuan, sokongan, dorongan: ❤️Untuk turunkan berat badan berlebihan
❤️Untuk nak mulakan hidup sihat yang baru dan stabil
. 
Percayalah guys  insyaAllah kawan2 korang akan berterima kasih pada anda  sebab membantu mereka hari ini
. 
Ramai je member2 saya, sedara mara diberi cabaran hidup dengan diberikan penyakit kencing manis, diabetes, darah tinggi dan lain lain lagi. Sayangnya, hidup mereka berubah.

Kos hospital semakin meningkat dan tak semua org ada insurans coverage. 
Masa untuk diri sendiri & family lebih sedikit.
kebebasan hidup banyak sekatan.

BANTU SATA  UNTUK BANTU MEMBER/FAMILY ANDA
. 
Nak turun berat dengan cara yg sihat memerlukan:
✅ 80% jaga pemakanan
✅ 20% senaman
✅ 💯% mindset
✅ 500% konsisten dan displin
.
🧕 Coach Liz
📲 0175328284
Personally Total turun 40kg
#teamfitsihattransform
#teamcoachlizfit
  • BANTU SAYA UNTUK BANTU LEBIH RAMAI ORANG DI LUAR SANA
    .
    Saya percaya setiap orang ada kawan2 yang memerlukan bantuan, sokongan, dorongan: ❤️Untuk turunkan berat badan berlebihan
    ❤️Untuk nak mulakan hidup sihat yang baru dan stabil
    .
    Percayalah guys insyaAllah kawan2 korang akan berterima kasih pada anda sebab membantu mereka hari ini
    .
    Ramai je member2 saya, sedara mara diberi cabaran hidup dengan diberikan penyakit kencing manis, diabetes, darah tinggi dan lain lain lagi. Sayangnya, hidup mereka berubah.

    Kos hospital semakin meningkat dan tak semua org ada insurans coverage.
    Masa untuk diri sendiri & family lebih sedikit.
    kebebasan hidup banyak sekatan.

    BANTU SATA UNTUK BANTU MEMBER/FAMILY ANDA
    .
    Nak turun berat dengan cara yg sihat memerlukan:
    ✅ 80% jaga pemakanan
    ✅ 20% senaman
    ✅ 💯% mindset
    ✅ 500% konsisten dan displin
    .
    🧕 Coach Liz
    📲 0175328284
    Personally Total turun 40kg
    #teamfitsihattransform
    #teamcoachlizfit

  •  20  1  16 November, 2019
  • Assalamualaikum... Happy Saturday morninggg...
.
Baru blk feom Parents Teachers Meeting utk tahu perkembangan #ahmadfaeeq... Apa2pun pun ibu so proud if u nak.. I know you are full of imagination anf Visualisation... That'sa good baby... InsyaAllah all your imagination will come true one fine day dgn izin Allah...
.
You are such an adorable, cheerful boy and you will always be forever ibu's baby😘😘😘
.
Kisahnya ibu nak boomerang sorang2 tp si kecik ni nak jugak melekat ngan ibu...
.
Apa aktiviti uollss hari ni...
.
Btw, ramai yg pm/dm/whatsapp saya ttg program. InsyaAllah definitely saya akan jeb satu persatu... Tunggu ya kawan2 ♥️♥️♥️
.
Coach liz🧕
@liz_fitsihat
💪Personally berjaya turun 40kg
📲0175328284
.
  • Assalamualaikum... Happy Saturday morninggg...
    .
    Baru blk feom Parents Teachers Meeting utk tahu perkembangan #ahmadfaeeq... Apa2pun pun ibu so proud if u nak.. I know you are full of imagination anf Visualisation... That'sa good baby... InsyaAllah all your imagination will come true one fine day dgn izin Allah...
    .
    You are such an adorable, cheerful boy and you will always be forever ibu's baby😘😘😘
    .
    Kisahnya ibu nak boomerang sorang2 tp si kecik ni nak jugak melekat ngan ibu...
    .
    Apa aktiviti uollss hari ni...
    .
    Btw, ramai yg pm/dm/whatsapp saya ttg program. InsyaAllah definitely saya akan jeb satu persatu... Tunggu ya kawan2 ♥️♥️♥️
    .
    Coach liz🧕
    @liz_fitsihat
    💪Personally berjaya turun 40kg
    📲0175328284
    .

  •  14  1  16 November, 2019
  • .
NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas. 
Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

Ciri-ciri

Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

Tablet mudah ditelan.

Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

Manfaat

Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
.
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#bruneidarussalam
#nuh2019
#royalbrunei
#menghitunghari
  • .
    NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

    DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

    Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas.
    Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

    Ciri-ciri

    Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

    Tablet mudah ditelan.

    Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

    Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

    Manfaat

    Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

    Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

    Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
    .
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan
    #najibassadok
    #najibrazak
    #tunm
    #jutawan
    #juanpablo
    #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #flappybird
    #pujaanhatikanda
    #malaysia
    #astrogempak
    #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup
    #lawakteroks
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #majalahnona
    #bruneidarussalam
    #nuh2019
    #royalbrunei
    #menghitunghari

  •  1  0  16 November, 2019
  • .
NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas. 
Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

Ciri-ciri

Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

Tablet mudah ditelan.

Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

Manfaat

Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#bruneidarussalam
#nuh2019
#royalbrunei
#menghitunghari
  • .
    NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

    DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

    Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas.
    Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

    Ciri-ciri

    Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

    Tablet mudah ditelan.

    Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

    Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

    Manfaat

    Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

    Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

    Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan
    #najibassadok
    #najibrazak
    #tunm
    #jutawan
    #juanpablo
    #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #flappybird
    #pujaanhatikanda
    #malaysia
    #astrogempak
    #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup
    #lawakteroks
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #majalahnona
    #bruneidarussalam
    #nuh2019
    #royalbrunei
    #menghitunghari

  •  1  0  16 November, 2019
  • .
NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas. 
Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

Ciri-ciri

Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

Tablet mudah ditelan.

Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

Manfaat

Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#bruneidarussalam
#nuh2019
#royalbrunei
#menghitunghari
  • .
    NUTRILITE DOUBLE X adalah satu-satunya suplemen dietari semua dalam satu yang mengandungi 12 vitamin, 9 mineral, dan 17 pekatan tumbuhan kaya fitonutrien.

    DOUBLE X menguatkan pertahanan semula jadi tubuh anda, mengekalkan kesihatan anda lebih lama dan memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara dalam satu hari.

    Pada teras DOUBLE X, produk kemegahan NUTRILITE, terletaknya kuasa fitonutrien kami yang hebat. Diekstrak daripada buah-buahan dan sayur-sayuran dari ladang kami sendiri yang disahkan organik, DOUBLE X bertindak dengan membuka simpanan semula jadi tubuh anda, di samping memberikan anda perlindungan antioksidan yang luas.
    Sebarang unsur dalam tubuh anda yang hilang, ia boleh dibekalkan oleh DOUBLE X, yang menjamin asas kesihatan yang kukuh untuk membantu anda mencapai kesihatan optimim secara semula jadi.

    Ciri-ciri

    Membekalkan 12 vitamin penting, 9 mineral, dan 17 fitonutrien daripada tumbuhan yang berbeza untuk nilai pemakanan yang optimum.

    Tablet mudah ditelan.

    Pembungkusan vakum memastikan kualiti dan integriti produk serta mudah menggunakannya.

    Tiada pewarna tiruan, perisa atau bahan pengawet. DOUBLE X terutamanya sesuai untuk mereka yang ingin mengelakkan bahan tambah sintetik.

    Manfaat

    Memberikan anda tenaga supaya anda boleh melakukan banyak perkara lagi dalam sehari dengan membekalkan jumlah optimum vitamin, mineral dan fitonutrien ke dalam diet anda.

    Memberikan asas kukuh bagi mana-mana program suplemen, membantu tubuh menyerap nutrien luaran.

    Membantu respons semula jadi tubuh anda untuk mengelakkan kerosakan sel agar anda sihat lebih lama dan mendapat lebih banyak manfaat dari setiap peringkat kehidupan
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan
    #najibassadok
    #najibrazak
    #tunm
    #jutawan
    #juanpablo
    #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #flappybird
    #pujaanhatikanda
    #malaysia
    #astrogempak
    #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup
    #lawakteroks
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #majalahnona
    #bruneidarussalam
    #nuh2019
    #royalbrunei
    #menghitunghari

  •  2  0  16 November, 2019
  • .
🌱Nutrilite Garlic With Licorice🌱
.
. 🍃Bawang putih adalah antibiotik semulajadi. Sering diamalkan secara tradional terutama utk membuang angin dalam badan.
.
😩Angin dalam badan membuat ramai kurang selesa. Seseorang yang sihat juga tidak terlepas dengan sindrom angin banyak dalam badan. .
☞Satu hidangan penuh (tiga tablet) NUTRILITE Garlic with Licorice bersamaan satu dan dua pertiga bawang putih
.
🌱Tiga tablet sehari memberikan 1000mg serbuk labu bawang putih dan 21mg ekstrak likuoris
🌱Mengandungi pekatan parsli dan selada air NUTRILITE yang eksklusif
🌱Ditambah dengan minyak pudina, yang memberikan sedikit aroma pudina
🌱Memberikan anda manfaat bawang putih tanpa tanpa rasa yang tidak menyenangkan apabila memakan bawang putih mentah
🌱Memberi sebatian tumbuhan fitonutrien untuk manfaat nutrisi tambahan
.
.
☑️Bawang putih  ditanam di tanah lembah-lembah gunung tinggi California dan Oregon serta dikawal mengikut keperluan Nutrilite daripada sejak ditanam sehingga dipetik

Semasa dipetik, ia dijadikan granul kemudian dinyah hidrat menggunakan proses dipaten - tanpa lebihan haba atau bahan penambah, untuk menjamin kualiti semula jadi bawang putih dikekalkan dalam bentuk pekatan yang tinggi
.
Khasiat bawang putih :
.
📍️menghindar Penyakit darah tinggi
📍️mengurangkan kolestrol
📍️mengelakkan darah beku dan angin ahmar
📍️mencegah kanser
📍️menghindar resdung
📍️membuang angin dlm badan
📍️menurunkan angin dlm badan
📍️menurunkan tahap gula dalam darah (kencing manis)
📍️membantu peredaran oksigen dlm badan

HARGA: RM107.10 postage RM10
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#bruneidarussalam
#nuh2019
#royalbrunei
#menghitunghari
  • .
    🌱Nutrilite Garlic With Licorice🌱
    .
    . 🍃Bawang putih adalah antibiotik semulajadi. Sering diamalkan secara tradional terutama utk membuang angin dalam badan.
    .
    😩Angin dalam badan membuat ramai kurang selesa. Seseorang yang sihat juga tidak terlepas dengan sindrom angin banyak dalam badan. .
    ☞Satu hidangan penuh (tiga tablet) NUTRILITE Garlic with Licorice bersamaan satu dan dua pertiga bawang putih
    .
    🌱Tiga tablet sehari memberikan 1000mg serbuk labu bawang putih dan 21mg ekstrak likuoris
    🌱Mengandungi pekatan parsli dan selada air NUTRILITE yang eksklusif
    🌱Ditambah dengan minyak pudina, yang memberikan sedikit aroma pudina
    🌱Memberikan anda manfaat bawang putih tanpa tanpa rasa yang tidak menyenangkan apabila memakan bawang putih mentah
    🌱Memberi sebatian tumbuhan fitonutrien untuk manfaat nutrisi tambahan
    .
    .
    ☑️Bawang putih ditanam di tanah lembah-lembah gunung tinggi California dan Oregon serta dikawal mengikut keperluan Nutrilite daripada sejak ditanam sehingga dipetik

    Semasa dipetik, ia dijadikan granul kemudian dinyah hidrat menggunakan proses dipaten - tanpa lebihan haba atau bahan penambah, untuk menjamin kualiti semula jadi bawang putih dikekalkan dalam bentuk pekatan yang tinggi
    .
    Khasiat bawang putih :
    .
    📍️menghindar Penyakit darah tinggi
    📍️mengurangkan kolestrol
    📍️mengelakkan darah beku dan angin ahmar
    📍️mencegah kanser
    📍️menghindar resdung
    📍️membuang angin dlm badan
    📍️menurunkan angin dlm badan
    📍️menurunkan tahap gula dalam darah (kencing manis)
    📍️membantu peredaran oksigen dlm badan

    HARGA: RM107.10 postage RM10
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan
    #najibassadok
    #najibrazak
    #tunm
    #jutawan
    #juanpablo
    #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #flappybird
    #pujaanhatikanda
    #malaysia
    #astrogempak
    #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup
    #lawakteroks
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #majalahnona
    #bruneidarussalam
    #nuh2019
    #royalbrunei
    #menghitunghari

  •  16  0  16 November, 2019
  • .
🌱Nutrilite Garlic With Licorice🌱
.
. 🍃Bawang putih adalah antibiotik semulajadi. Sering diamalkan secara tradional terutama utk membuang angin dalam badan.
.
😩Angin dalam badan membuat ramai kurang selesa. Seseorang yang sihat juga tidak terlepas dengan sindrom angin banyak dalam badan. .
☞Satu hidangan penuh (tiga tablet) NUTRILITE Garlic with Licorice bersamaan satu dan dua pertiga bawang putih
.
🌱Tiga tablet sehari memberikan 1000mg serbuk labu bawang putih dan 21mg ekstrak likuoris
🌱Mengandungi pekatan parsli dan selada air NUTRILITE yang eksklusif
🌱Ditambah dengan minyak pudina, yang memberikan sedikit aroma pudina
🌱Memberikan anda manfaat bawang putih tanpa tanpa rasa yang tidak menyenangkan apabila memakan bawang putih mentah
🌱Memberi sebatian tumbuhan fitonutrien untuk manfaat nutrisi tambahan
.
.
☑️Bawang putih  ditanam di tanah lembah-lembah gunung tinggi California dan Oregon serta dikawal mengikut keperluan Nutrilite daripada sejak ditanam sehingga dipetik

Semasa dipetik, ia dijadikan granul kemudian dinyah hidrat menggunakan proses dipaten - tanpa lebihan haba atau bahan penambah, untuk menjamin kualiti semula jadi bawang putih dikekalkan dalam bentuk pekatan yang tinggi
.
Khasiat bawang putih :
.
📍️menghindar Penyakit darah tinggi
📍️mengurangkan kolestrol
📍️mengelakkan darah beku dan angin ahmar
📍️mencegah kanser
📍️menghindar resdung
📍️membuang angin dlm badan
📍️menurunkan angin dlm badan
📍️menurunkan tahap gula dalam darah (kencing manis)
📍️membantu peredaran oksigen dlm badan

HARGA: RM107.10 postage RM10
.
#azizanosman
#Spontanazizan
#najibassadok
#najibrazak
#tunm
#jutawan
#juanpablo
#hadifayyadh
#lawakhangit
#instastory
#mstaronline
#flappybird
#pujaanhatikanda
#malaysia
#astrogempak
#Elrahexclusive 
#paidreviewmalaysia
#igreviewmalaysia
#Nakubahhidup
#lawakteroks
#motifviralmalaysia
#igshopmalaysia
#tv3
#tv9
#majalahnona
#bruneidarussalam
#nuh2019
#royalbrunei
#menghitunghari
  • .
    🌱Nutrilite Garlic With Licorice🌱
    .
    . 🍃Bawang putih adalah antibiotik semulajadi. Sering diamalkan secara tradional terutama utk membuang angin dalam badan.
    .
    😩Angin dalam badan membuat ramai kurang selesa. Seseorang yang sihat juga tidak terlepas dengan sindrom angin banyak dalam badan. .
    ☞Satu hidangan penuh (tiga tablet) NUTRILITE Garlic with Licorice bersamaan satu dan dua pertiga bawang putih
    .
    🌱Tiga tablet sehari memberikan 1000mg serbuk labu bawang putih dan 21mg ekstrak likuoris
    🌱Mengandungi pekatan parsli dan selada air NUTRILITE yang eksklusif
    🌱Ditambah dengan minyak pudina, yang memberikan sedikit aroma pudina
    🌱Memberikan anda manfaat bawang putih tanpa tanpa rasa yang tidak menyenangkan apabila memakan bawang putih mentah
    🌱Memberi sebatian tumbuhan fitonutrien untuk manfaat nutrisi tambahan
    .
    .
    ☑️Bawang putih ditanam di tanah lembah-lembah gunung tinggi California dan Oregon serta dikawal mengikut keperluan Nutrilite daripada sejak ditanam sehingga dipetik

    Semasa dipetik, ia dijadikan granul kemudian dinyah hidrat menggunakan proses dipaten - tanpa lebihan haba atau bahan penambah, untuk menjamin kualiti semula jadi bawang putih dikekalkan dalam bentuk pekatan yang tinggi
    .
    Khasiat bawang putih :
    .
    📍️menghindar Penyakit darah tinggi
    📍️mengurangkan kolestrol
    📍️mengelakkan darah beku dan angin ahmar
    📍️mencegah kanser
    📍️menghindar resdung
    📍️membuang angin dlm badan
    📍️menurunkan angin dlm badan
    📍️menurunkan tahap gula dalam darah (kencing manis)
    📍️membantu peredaran oksigen dlm badan

    HARGA: RM107.10 postage RM10
    .
    #azizanosman
    #Spontanazizan
    #najibassadok
    #najibrazak
    #tunm
    #jutawan
    #juanpablo
    #hadifayyadh
    #lawakhangit
    #instastory
    #mstaronline
    #flappybird
    #pujaanhatikanda
    #malaysia
    #astrogempak
    #Elrahexclusive
    #paidreviewmalaysia
    #igreviewmalaysia
    #Nakubahhidup
    #lawakteroks
    #motifviralmalaysia
    #igshopmalaysia
    #tv3
    #tv9
    #majalahnona
    #bruneidarussalam
    #nuh2019
    #royalbrunei
    #menghitunghari

  •  7  0  16 November, 2019
  • Momen manis tiga generasi diraja yang disegani dan disayangi rakyat... YMM Tunku Ampuan Najihah bersama anakanda YAM Tunku Puteri Jawahir dan cucunda YM Tengku Asra Jehan sempena upacara memotong kek di majlis @royalsembilan.

#majalahnona 
#royalsembilan
  • Momen manis tiga generasi diraja yang disegani dan disayangi rakyat... YMM Tunku Ampuan Najihah bersama anakanda YAM Tunku Puteri Jawahir dan cucunda YM Tengku Asra Jehan sempena upacara memotong kek di majlis @royalsembilan.

    #majalahnona
    #royalsembilan

  •  118  0  16 November, 2019
  • JUNIORLOOKBOOK.COM | #JUNIORLOOKBOOK

What to get for Christmas? | JUNIOR LOOKBOOK FASHION CHANNNEL

#RetailHosts - Hassu, Rosebel and Tasyah discuss what to get for Christmas for yourself and your kids... JUNIOR LOOKBOOK
Level 3, Pavilion Kuala Lumpur
Level 5, Robinsons Kuala Lumpur at Shoppes @ Four Seasons Hotel KL
  • JUNIORLOOKBOOK.COM | #JUNIORLOOKBOOK

    What to get for Christmas? | JUNIOR LOOKBOOK FASHION CHANNNEL

    #RetailHosts - Hassu, Rosebel and Tasyah discuss what to get for Christmas for yourself and your kids... JUNIOR LOOKBOOK
    Level 3, Pavilion Kuala Lumpur
    Level 5, Robinsons Kuala Lumpur at Shoppes @ Four Seasons Hotel KL

  •  3  3  15 November, 2019

Top #majalahnona Posts

  • Rasa2nya la korang kategori mane...
.
🔴On notification dan follow ig @liz_fitsihat utk dapatkan lagi Banyak tips Dan panduan utk turun berat badan serta resepi2 makanan sihat & sedap
.
👧Coach Liz
📲📱0122893876
@liz_fitsihat
Personally berjaya turun 40kg
  • Rasa2nya la korang kategori mane...
    .
    🔴On notification dan follow ig @liz_fitsihat utk dapatkan lagi Banyak tips Dan panduan utk turun berat badan serta resepi2 makanan sihat & sedap
    .
    👧Coach Liz
    📲📱0122893876
    @liz_fitsihat
    Personally berjaya turun 40kg

  •  4,903  285  6 November, 2019
  • Bukan mudah membaca fikirannya, jauh sekali meramal ribut taufan yang sedang kencang di lubuk jiwa @noornabila. Betullah hati wanita itu kuat sifatnya, masih betah melempar senyum, menghibur si @jebatjayden di pangkuan, malah mengurus sempurna segala keperluan biar tubuh sendiri rasa melayang, terawang-awang. Nabila wanita tegas tapi menyenangkan, sepetang bersama Kiffy Razak berkongsi pengalaman.

#majalahnona 
#nonasuperwoman 
#nonathequeen 
#naelofar
#naelofarhijab
  • Bukan mudah membaca fikirannya, jauh sekali meramal ribut taufan yang sedang kencang di lubuk jiwa @noornabila. Betullah hati wanita itu kuat sifatnya, masih betah melempar senyum, menghibur si @jebatjayden di pangkuan, malah mengurus sempurna segala keperluan biar tubuh sendiri rasa melayang, terawang-awang. Nabila wanita tegas tapi menyenangkan, sepetang bersama Kiffy Razak berkongsi pengalaman.

    #majalahnona
    #nonasuperwoman
    #nonathequeen
    #naelofar
    #naelofarhijab

  •  3,857  59  1 October, 2019
  • 😇JOM AMALKAN SOLAT DHUHA😇

Solat Dhuha adalah solat sunat yang dilakukan setelah terbit matahari hingga menjelang masuk waktu Zohor. Solat ini afdhalnya dilakukan pada waktu pagi hari ketika matahari sedang naik.

Banyak hadis yang menggalakkannya dan menyatakan keutamaannya.

1. Dimurahkan Rezeki & Elak Miskin
Adapun kelebihan sembahyang Dhuha itu sepertimana di dalam kitab “An-Nurain”, sabda Rasulullah SAW yang maksudnya:
“Dua rakaat Dhuha menarik rezeki dan menolak kepapaan”

2. Ganti ‘Sedekah’
Dalam riwayat yang lain, Rasulullah SAW pernah bersabda yang maksudnya:
“Pada tiap-tiap pagi, lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap tahlil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah (sebagai ganti) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha” (Hadis Riwayat Al-Bukhari dan Muslim)

3. Diampuni Dosa
Dalam satu riwayat yang lain, Rasulullah SAW bersabda yang maksudnya:
“Barangsiapa yang menjaga sembahyang Dhuhanya, nescaya diampuni Allah baginya aku segala dosanya walaupun seperti buih di lautan” (Riwayat Ibnu Majah dan At-Tirmidzi)

Betul-betul banyak kelebihan menunaikan Solat Dhuha ni. Marilah kita sama-sama merebut ganjaran yang diberikan ini.
.
PENDAFTARAN CABARAN KURUS DISEMBER TELAH DIBUKA ! 
TEKAN LINK DI BIO IG UNTUK INFO DETAILS
.
Intake Disember kini di BUKA‼️
Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
Jom turun 3-7kg sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

Follow ig @af.yusof 
Follow ig @af.yusof 
Follow ig @af.yusof .
.
💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
👇CLICK on bio ig @af.yusof 
To register 👌
.
.
Aida +601111493832
Mom of 1 | Lost 20kg* | 34 years old
.
#cariakudisyurga #ariani #menusihat #tipskurus #senamanperut #neelofar #gemokisawesome #teamafyusof #weightloss #carakurus #senamanringkas #mingguanwanita #majalahnona #tipskuruscepat #kurus
  • 😇JOM AMALKAN SOLAT DHUHA😇

    Solat Dhuha adalah solat sunat yang dilakukan setelah terbit matahari hingga menjelang masuk waktu Zohor. Solat ini afdhalnya dilakukan pada waktu pagi hari ketika matahari sedang naik.

    Banyak hadis yang menggalakkannya dan menyatakan keutamaannya.

    1. Dimurahkan Rezeki & Elak Miskin
    Adapun kelebihan sembahyang Dhuha itu sepertimana di dalam kitab “An-Nurain”, sabda Rasulullah SAW yang maksudnya:
    “Dua rakaat Dhuha menarik rezeki dan menolak kepapaan”

    2. Ganti ‘Sedekah’
    Dalam riwayat yang lain, Rasulullah SAW pernah bersabda yang maksudnya:
    “Pada tiap-tiap pagi, lazimkanlah atas tiap-tiap ruas anggota seseorang kamu bersedekah; tiap-tiap tahlil satu sedekah, tiap-tiap takbir satu sedekah, menyuruh berbuat baik satu sedekah, dan cukuplah (sebagai ganti) yang demikian itu dengan mengerjakan dua rakaat sembahyang Dhuha” (Hadis Riwayat Al-Bukhari dan Muslim)

    3. Diampuni Dosa
    Dalam satu riwayat yang lain, Rasulullah SAW bersabda yang maksudnya:
    “Barangsiapa yang menjaga sembahyang Dhuhanya, nescaya diampuni Allah baginya aku segala dosanya walaupun seperti buih di lautan” (Riwayat Ibnu Majah dan At-Tirmidzi)

    Betul-betul banyak kelebihan menunaikan Solat Dhuha ni. Marilah kita sama-sama merebut ganjaran yang diberikan ini.
    .
    PENDAFTARAN CABARAN KURUS DISEMBER TELAH DIBUKA !
    TEKAN LINK DI BIO IG UNTUK INFO DETAILS
    .
    Intake Disember kini di BUKA‼️
    Klik link di bio ig untuk mendaftar✅
    Jom turun 3-7kg sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥

    Follow ig @af.yusof
    Follow ig @af.yusof
    Follow ig @af.yusof .
    .
    💌 Save if you like. 🔉TURN ON post notification.
    📱📲 ONLINE Coaching Programme to LOSE WEIGHT.
    👇CLICK on bio ig @af.yusof
    To register 👌
    .
    .
    Aida +601111493832
    Mom of 1 | Lost 20kg* | 34 years old
    .
    #cariakudisyurga #ariani #menusihat #tipskurus #senamanperut #neelofar #gemokisawesome #teamafyusof #weightloss #carakurus #senamanringkas #mingguanwanita #majalahnona #tipskuruscepat #kurus

  •  1,273  2  14 November, 2019
  • Mee segera punca kanser?
.
Memang ada kajian menunjukkan mee segera boleh menyebabkan kanser.Daripada mee sehingga lah ke perasa tambahan yang ada di dalamnya ada bungkusan kecil itu mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan sistem badan manusia secara “long term”.
.
Kalau dari sudut diet,memang tidak membantu anda untuk dalam proses penurunan berat badan.Kaya dengan sodium dan garam.Perasa tambahan ini lah penyebab utama mee segera menjadi sedap & ketagih dulu kini selamanya.
.
Kalau perencah mee segera,kita taburkan ke atas tanah yang ada pokok kecil,pokok itu akan mati!
.
Cuba bayangkan perencah itu masuk dalam sistem badan kita?
.
Fikir fikirkanlah...
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Turun 3-7 KG kurus lepas raya ? Tak perlu dm untuk yang serius, just Klik link untuk detail coaching.
..
🧕 Coach Liz
📲 0175328284
Personally Total turun 40kg
#teamfitsihattransform
#teamcoachlizfit
  • Mee segera punca kanser?
    .
    Memang ada kajian menunjukkan mee segera boleh menyebabkan kanser.Daripada mee sehingga lah ke perasa tambahan yang ada di dalamnya ada bungkusan kecil itu mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan sistem badan manusia secara “long term”.
    .
    Kalau dari sudut diet,memang tidak membantu anda untuk dalam proses penurunan berat badan.Kaya dengan sodium dan garam.Perasa tambahan ini lah penyebab utama mee segera menjadi sedap & ketagih dulu kini selamanya.
    .
    Kalau perencah mee segera,kita taburkan ke atas tanah yang ada pokok kecil,pokok itu akan mati!
    .
    Cuba bayangkan perencah itu masuk dalam sistem badan kita?
    .
    Fikir fikirkanlah...
    .
    Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
    .
    Turun 3-7 KG kurus lepas raya ? Tak perlu dm untuk yang serius, just Klik link untuk detail coaching.
    ..
    🧕 Coach Liz
    📲 0175328284
    Personally Total turun 40kg
    #teamfitsihattransform
    #teamcoachlizfit

  •  1,790  87  14 November, 2019
  • BERHATI2 DGN TANDA2 INI
.
Kejadian kematian mengejut kerap dikaitkan dengan masalah penyakit jantung di mana jantung berhenti mengepam darah, nutrient dan oksigen keseluruh badan.
.
Penyakit jantung menjadi pembunuh nombor satu rakyat Malaysia sejak dahulu lagi terutamanya dalam kalangan golongan perokok dan individu yang hidup secara sedentari.
.
Pada 2018, berlaku peningkatan kematian akibat penyakit jantung sebanyak 35.3% dengan jumlah 18,675 kes berbanding tahun 2017 dengan 13, 503 kes.
.
Golongan yang berisiko perlu peka pada perubahan badan dan tanda-tanda serangan jantung.
.
Kredit to @kementeriankesihatanmalaysia
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @liz_fitsihat supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: boleh terus klik link di bio @liz_fitsihat .
UNTUK 20 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Liz
 0175328284 (Total turun 40kg)
  • BERHATI2 DGN TANDA2 INI
    .
    Kejadian kematian mengejut kerap dikaitkan dengan masalah penyakit jantung di mana jantung berhenti mengepam darah, nutrient dan oksigen keseluruh badan.
    .
    Penyakit jantung menjadi pembunuh nombor satu rakyat Malaysia sejak dahulu lagi terutamanya dalam kalangan golongan perokok dan individu yang hidup secara sedentari.
    .
    Pada 2018, berlaku peningkatan kematian akibat penyakit jantung sebanyak 35.3% dengan jumlah 18,675 kes berbanding tahun 2017 dengan 13, 503 kes.
    .
    Golongan yang berisiko perlu peka pada perubahan badan dan tanda-tanda serangan jantung.
    .
    Kredit to @kementeriankesihatanmalaysia
    .
    p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @liz_fitsihat supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
    .
    UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE: boleh terus klik link di bio @liz_fitsihat .
    UNTUK 20 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
    .
    📲Coach Liz
    0175328284 (Total turun 40kg)

  •  2,702  22  5 November, 2019
  • I love berries sooo much 🍓🍓🍓🍓
.
Korang suka buah apa?
.
Program #KURUSFITONLINECOACHING intake NOVEMBER 2019 masih lagi dibuka
.
✅ Mealplan beserta resepi sihat 25 hari
✅ Group mentoring & coaching via Whatsapp
✅ Video combo workout by Certified personal trainer
✅ Groceries Checklist
✅ Personal coaching from Coach liz with love❤️
.
⏩Pendaftaran telah dibuka
🚫 Slot adalah terhad
.
Klik link whatsapp di bio @liz_fitsihat utk keterangan lanjut
. 
Coach liz🧕
@liz_fitsihat
💪Personally berjaya turun 40kg
📲0175328284
  • I love berries sooo much 🍓🍓🍓🍓
    .
    Korang suka buah apa?
    .
    Program #KURUSFITONLINECOACHING intake NOVEMBER 2019 masih lagi dibuka
    .
    ✅ Mealplan beserta resepi sihat 25 hari
    ✅ Group mentoring & coaching via Whatsapp
    ✅ Video combo workout by Certified personal trainer
    ✅ Groceries Checklist
    ✅ Personal coaching from Coach liz with love❤️
    .
    ⏩Pendaftaran telah dibuka
    🚫 Slot adalah terhad
    .
    Klik link whatsapp di bio @liz_fitsihat utk keterangan lanjut
    .
    Coach liz🧕
    @liz_fitsihat
    💪Personally berjaya turun 40kg
    📲0175328284

  •  2,317  13  29 October, 2019
  • Konsert  program realiti Big Stage 2019 bakal tiba ke kemuncak malam ini.
Hanya lima peserta bakal mara ke Konsert Akhir Big Stage 2019.Pesanan @ctdk untuk jaga vokal serta pandangannya tentang bidang seni patut dijadikan  panduan! btw,anda sokong siapa untuk jadi Juara?
#majalahnona 
#nonapinkribbon 
#nonasuperwoman
#ctdk 
#sitinurhaliza 
#tokti
  • Konsert program realiti Big Stage 2019 bakal tiba ke kemuncak malam ini.
    Hanya lima peserta bakal mara ke Konsert Akhir Big Stage 2019.Pesanan @ctdk untuk jaga vokal serta pandangannya tentang bidang seni patut dijadikan panduan! btw,anda sokong siapa untuk jadi Juara?
    #majalahnona
    #nonapinkribbon
    #nonasuperwoman
    #ctdk
    #sitinurhaliza
    #tokti

  •  6,762  40  6 October, 2019