#macedonia Instagram Photos & Videos

macedonia - 1.5m posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
114.3
average likes

Latest #macedonia Posts

 • ПБЦ МЕГА ПОНУДА 11 🤩🤩🤩
➡️➡️ FLEXIT GOLD DRINK - NUTREND
✅ Пакување од 20 дневни дози
💪🏿 ПБЦ ПРОМО ЦЕНА...15€ (930ден)
.
📱За повеќе инфо тел/вибер 078 820 222
📱Për më shumë info në tel/viber 072 21 44 11
🌐https://pbc.mk/pbc-mega-offer-11
.
ПРОИЗВОД КОЈ НАВИСТИНА ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА👌👌
УНИКАТНА ФОРМУЛА за заштита и регенерација на зглобoвите кој содржи девет активни состојки со одличен нутритивен и физиолошки ефект:
✅ Глукозамин сулфат
✅ Хондроитин сулфат
✅ Риба колаген пептиди
✅ МСМ (метилсулфонилметан)
✅ Босвелиа
✅ Витамин Ц
✅ Натриум хиалуронат
✅ Витамин Б6
✅ Витамин Д
✔️ Најважните активни состојки се наоѓаат во специјалниот рибин колаген пептид Naticol , произведен од ензимска хидролиза, која се истакнува поради неговата ниска молекуларна тежина.
✔️ Обезбедува подобра зглобна флексибилност
✔️ Спречува потрошеност на 'рскавица
✔️ Го забрзува процесот на рехабилитација по зглобните повреди
.
⚠ ВАЖНО ⚠
✔ Понудите се достапни САМО со ПБЦ Активна ЛОЈАЛТИ КЛУБ КАРТИЦА
✔ Понудата важи до 04.03 до 20:00ч. или додека имаме на залиха предвидена за оваа промоција
✔ Среда после 14:00 час сите нарачки ќе бидат валидни само преку нашата веб страна со онлине плаќање.
✔️ Некои понуди се со ограничена количина и може да завршат порано така за нив ќе важи правило Прв дојден-Прв Услужен.
✔️ Бесплатна испорака за нарачки над 1500 денари, освен за промоција бр.8 има дополнителен трошок од 100 денари доколку се испорачува.
#pbcmk #skopje #macedonia #bestoffer #hardcore #hardcorerules #healthylifestyle #fitness #bodybuilding #training #wayoflife #protein #whey #bcaa
 • ПБЦ МЕГА ПОНУДА 11 🤩🤩🤩
  ➡️➡️ FLEXIT GOLD DRINK - NUTREND
  ✅ Пакување од 20 дневни дози
  💪🏿 ПБЦ ПРОМО ЦЕНА...15€ (930ден)
  .
  📱За повеќе инфо тел/вибер 078 820 222
  📱Për më shumë info në tel/viber 072 21 44 11
  🌐https://pbc.mk/pbc-mega-offer-11
  .
  ПРОИЗВОД КОЈ НАВИСТИНА ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА👌👌
  УНИКАТНА ФОРМУЛА за заштита и регенерација на зглобoвите кој содржи девет активни состојки со одличен нутритивен и физиолошки ефект:
  ✅ Глукозамин сулфат
  ✅ Хондроитин сулфат
  ✅ Риба колаген пептиди
  ✅ МСМ (метилсулфонилметан)
  ✅ Босвелиа
  ✅ Витамин Ц
  ✅ Натриум хиалуронат
  ✅ Витамин Б6
  ✅ Витамин Д
  ✔️ Најважните активни состојки се наоѓаат во специјалниот рибин колаген пептид Naticol , произведен од ензимска хидролиза, која се истакнува поради неговата ниска молекуларна тежина.
  ✔️ Обезбедува подобра зглобна флексибилност
  ✔️ Спречува потрошеност на 'рскавица
  ✔️ Го забрзува процесот на рехабилитација по зглобните повреди
  .
  ⚠ ВАЖНО ⚠
  ✔ Понудите се достапни САМО со ПБЦ Активна ЛОЈАЛТИ КЛУБ КАРТИЦА
  ✔ Понудата важи до 04.03 до 20:00ч. или додека имаме на залиха предвидена за оваа промоција
  ✔ Среда после 14:00 час сите нарачки ќе бидат валидни само преку нашата веб страна со онлине плаќање.
  ✔️ Некои понуди се со ограничена количина и може да завршат порано така за нив ќе важи правило Прв дојден-Прв Услужен.
  ✔️ Бесплатна испорака за нарачки над 1500 денари, освен за промоција бр.8 има дополнителен трошок од 100 денари доколку се испорачува.
  #pbcmk #skopje #macedonia #bestoffer #hardcore #hardcorerules #healthylifestyle #fitness #bodybuilding #training #wayoflife #protein #whey #bcaa

 •  1  0  5 minutes ago
 • Up-and-coming on Sunday 🔥🔥🔥⁣⁣
⁣
One of the most versatile Slavic traditions takes place this Sunday, exactly 7 weeks before Easter. It is known under different names - #mesopust, #poklade, #proska - and is celebrated in many Slavic and Balkan countries. ⁣
⁣
Fire is an integral part of these winter-spring festivities. Huge fires are lit in many places to symbolically chase away winter and burn the old. ⁣
⁣
Time to welcome the new 🌳🌳🌳⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
We'll tell you about this and more in our upcoming book - 50 Balkan Customs & Traditions. You can pre-order now, link in Bio ☝️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Seen & captured by @tatiana_geneva 🙏⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#balkanwanders #balkans #bulgaria #serbia #macedonia #fire #onfire #burning #festival #прошка #поклада #poklada #masopust #сирнизаговезни #традиция #festivity #tradition #slavictradition #slavic #travelthebalkans #adventure #offthebeatenpath #photooftheday #instadaily #balkantradition #explorer
 • Up-and-coming on Sunday 🔥🔥🔥⁣⁣

  One of the most versatile Slavic traditions takes place this Sunday, exactly 7 weeks before Easter. It is known under different names - #mesopust, #poklade, #proska - and is celebrated in many Slavic and Balkan countries. ⁣

  Fire is an integral part of these winter-spring festivities. Huge fires are lit in many places to symbolically chase away winter and burn the old. ⁣

  Time to welcome the new 🌳🌳🌳⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  We'll tell you about this and more in our upcoming book - 50 Balkan Customs & Traditions. You can pre-order now, link in Bio ☝️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  Seen & captured by @tatiana_geneva 🙏⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
  #balkanwanders #balkans #bulgaria #serbia #macedonia #fire #onfire #burning #festival #прошка #поклада #poklada #masopust #сирнизаговезни #традиция #festivity #tradition #slavictradition #slavic #travelthebalkans #adventure #offthebeatenpath #photooftheday #instadaily #balkantradition #explorer

 •  3  0  24 minutes ago
 • Офицери од 11-та пешадиска македонска дивизија, на левата страна од попот е полковникот Борис Дрангов - 1919г.
 • Офицери од 11-та пешадиска македонска дивизија, на левата страна од попот е полковникот Борис Дрангов - 1919г.

 •  27  1  38 minutes ago
 • Eshtë e rëndësishme të mos përdoren prodhimet e duhanit, të hash një dietë të ekuilibruar, të ushtrosh rregullisht dhe të kesh kontrolle rutinë shëndetësore për të parandaluar kancerin e fshikëzës, i cili shpesh shihet tek burrat. #Medipol #kosovo #macedonia #albania
 • Eshtë e rëndësishme të mos përdoren prodhimet e duhanit, të hash një dietë të ekuilibruar, të ushtrosh rregullisht dhe të kesh kontrolle rutinë shëndetësore për të parandaluar kancerin e fshikëzës, i cili shpesh shihet tek burrat. #Medipol #kosovo #macedonia #albania

 •  2  0  53 minutes ago
 • 🔺Што може да ги подобри и забрза твоите резултати кога вежбаш?! Guam сет составен од антицелулитни хеланки и активен гел крем за редукција на масните наслаги. 🔥🔥 🔥🔥🔥🔥 Во моментот на мускулни контракции и загревање на телото, препаратот делува на масните наслаги и целулитот, а хеланките ја поддржуваат формата на телото и влијаат на тонусот на кожата! 
Guam Planktygin е флуиден, лесно се впива, не ја масти облеката и го интензивира потењето (за време на физичката активност), a хеланките брзо ќе станат твоето омилено парче гардероба!
#fatburner #stayinshape #completlynatural #guam #guamlacote #macedonia #guammk
 • 🔺Што може да ги подобри и забрза твоите резултати кога вежбаш?! Guam сет составен од антицелулитни хеланки и активен гел крем за редукција на масните наслаги. 🔥🔥 🔥🔥🔥🔥 Во моментот на мускулни контракции и загревање на телото, препаратот делува на масните наслаги и целулитот, а хеланките ја поддржуваат формата на телото и влијаат на тонусот на кожата!
  Guam Planktygin е флуиден, лесно се впива, не ја масти облеката и го интензивира потењето (за време на физичката активност), a хеланките брзо ќе станат твоето омилено парче гардероба!
  #fatburner #stayinshape #completlynatural #guam #guamlacote #macedonia #guammk

 •  3  0  54 minutes ago
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
👉Video için lütfen sola kaydırın
👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
👉S-M-M-L-XL
👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey#Macedonia#Kyrgyzstan#China#Russia#Tunisia#season#new#Kosovo#fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
  👉Video için lütfen sola kaydırın
  👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
  👉S-M-M-L-XL
  👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
  👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey #Macedonia #Kyrgyzstan #China #Russia #Tunisia #season #new #Kosovo #fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev

 •  9  0  55 minutes ago
 • 🎬🎬NEW SEASON FAST DELİVERİES
🔝High Quality ☠ Sizes:36-44
☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/
👁 3-4 Days UPS Delivery All over the World 💳💵 Payment Methods: Paypal,Western Union,MoneyGram, other Bank Transfers. 🎗Safe Order
📲 For Further Information Contact us on : Watsapp,Viber, Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina
 • 🎬🎬NEW SEASON FAST DELİVERİES
  🔝High Quality ☠ Sizes:36-44
  ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/
  👁 3-4 Days UPS Delivery All over the World 💳💵 Payment Methods: Paypal,Western Union,MoneyGram, other Bank Transfers. 🎗Safe Order
  📲 For Further Information Contact us on : Watsapp,Viber, Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina

 •  2  0  56 minutes ago
 • 🎬🎬NEW SEASON FAST DELİVERİES
🔝High Quality ☠ Sizes:36-44
☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/
👁 3-4 Days UPS Delivery All over the World 💳💵 Payment Methods: Paypal,Western Union,MoneyGram, other Bank Transfers. 🎗Safe Order
📲 For Further Information Contact us on : Watsapp,Viber, Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina
 • 🎬🎬NEW SEASON FAST DELİVERİES
  🔝High Quality ☠ Sizes:36-44
  ☠Just Wholesales/ Sadece Toptan/ Оптом/
  👁 3-4 Days UPS Delivery All over the World 💳💵 Payment Methods: Paypal,Western Union,MoneyGram, other Bank Transfers. 🎗Safe Order
  📲 For Further Information Contact us on : Watsapp,Viber, Telegram +90 554 308 18 78 ☎️☎️ +90 (541) 531 18 89☎️☎️ #germany #Bulgaria #romania #Macedonia #Montenegro #Serbia #Croatia #Ukraine #Belarus #Russia #Turkmenistan #Uzbekistan #tajikistan #Iranian #Iraq #Jordan #Georgia #Azerbaijan #Greece #Egypt #Libya #Tunisian #Algeria #Sudan #Chad #Niger #Morocco #Albania #BosniaHerzegovina

 •  1  0  56 minutes ago
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
👉Video için lütfen sola kaydırın
👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
👉S-M-M-L-XL
👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey#Macedonia#Kyrgyzstan#China#Russia#Tunisia#season#new#Kosovo#fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
  👉Video için lütfen sola kaydırın
  👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
  👉S-M-M-L-XL
  👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
  👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey #Macedonia #Kyrgyzstan #China #Russia #Tunisia #season #new #Kosovo #fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev

 •  5  0  56 minutes ago
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
👉Video için lütfen sola kaydırın
👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
👉S-M-M-L-XL
👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey#Macedonia#Kyrgyzstan#China#Russia#Tunisia#season#new#Kosovo#fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
  👉Video için lütfen sola kaydırın
  👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
  👉S-M-M-L-XL
  👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
  👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey #Macedonia #Kyrgyzstan #China #Russia #Tunisia #season #new #Kosovo #fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev

 •  2  0  57 minutes ago
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
👉Video için lütfen sola kaydırın
👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
👉S-M-M-L-XL
👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey#Macedonia#Kyrgyzstan#China#Russia#Tunisia#season#new#Kosovo#fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev
 • 👉TOPTAN & WHOLESALE
  👉Video için lütfen sola kaydırın
  👉YENİ MODEL T-SHIRT 👉 %100 COTTON 👉SERİLER 5 Lİ
  👉S-M-M-L-XL
  👉İLETİŞİM : 0532 164 98 98
  👉YENİ MODELLER İÇİN NUMARANIZI KAYDETTİRİN ÖZEL OLARAK HER YENİ ÇIKAN MODEL CEP TELEFONUNUZA GELSİN 👍🏻 #turkey #Macedonia #Kyrgyzstan #China #Russia #Tunisia #season #new #Kosovo #fashion#Algeria#France#Azerbaijan#love#instagood#SaudiArabia#Unitedkingdom#Morocco#Moscow#followme#Bulgaria#style#Syria#Kirkuk#Egypt#Netherlands#Iraq#Israel#Iran#Kiev

 •  6  0  57 minutes ago

Top #macedonia Posts

 • "Да будемо православни не само зато што нам је око врата православни крст, и зато што код куће имамо иконе, већ да бисмо учили да тражимо и налазимо Бога у свакодневном животу. И служили и клањали се Њему. И зато морамо да захваљујемо Богу и да молимо Бога за помоћ и на даљем животном путу, јер је Господ рекао: “Без Мене ви ништа не можете у овом свету“. У овом свету ћемо туговати али је Господ победио овај свет. И зато ми нисмо људи који живе као и сви остали. Ми смо људи који се боре са овим светом. И који треба да победе овај свет. И да остану заувек са Богом."
(Протоjeреj Aндреj Лемешонок)
➕ ➕ ➕
"Da budemo pravoslavni ne samo zato što nam je oko vrata pravoslavni krst, i zato što kod kuće imamo ikone, već da bismo učili da tražimo i nalazimo Boga u svakodnevnom životu. I služili i klanjali se Njemu. I zato moramo da zahvaljujemo Bogu i da molimo Boga za pomoć i na daljem životnom putu, jer je Gospod rekao: “Bez Mene vi ništa ne možete u ovom svetu“. U ovom svetu ćemo tugovati ali je Gospod pobedio ovaj svet. I zato mi nismo ljudi koji žive kao i svi ostali. Mi smo ljudi koji se bore sa ovim svetom. I koji treba da pobede ovaj svet. I da ostanu zauvek sa Bogom."
(Protojerej Andrej Lemešonok)
 • "Да будемо православни не само зато што нам је око врата православни крст, и зато што код куће имамо иконе, већ да бисмо учили да тражимо и налазимо Бога у свакодневном животу. И служили и клањали се Њему. И зато морамо да захваљујемо Богу и да молимо Бога за помоћ и на даљем животном путу, јер је Господ рекао: “Без Мене ви ништа не можете у овом свету“. У овом свету ћемо туговати али је Господ победио овај свет. И зато ми нисмо људи који живе као и сви остали. Ми смо људи који се боре са овим светом. И који треба да победе овај свет. И да остану заувек са Богом."
  (Протоjeреj Aндреj Лемешонок)
  ➕ ➕ ➕
  "Da budemo pravoslavni ne samo zato što nam je oko vrata pravoslavni krst, i zato što kod kuće imamo ikone, već da bismo učili da tražimo i nalazimo Boga u svakodnevnom životu. I služili i klanjali se Njemu. I zato moramo da zahvaljujemo Bogu i da molimo Boga za pomoć i na daljem životnom putu, jer je Gospod rekao: “Bez Mene vi ništa ne možete u ovom svetu“. U ovom svetu ćemo tugovati ali je Gospod pobedio ovaj svet. I zato mi nismo ljudi koji žive kao i svi ostali. Mi smo ljudi koji se bore sa ovim svetom. I koji treba da pobede ovaj svet. I da ostanu zauvek sa Bogom."
  (Protojerej Andrej Lemešonok)

 •  3,030  21  22 February, 2020
 • Finally a picture of me smiling on Instagram because everyone tells me I smile 100 times more in person. #lifeismagical
 • Finally a picture of me smiling on Instagram because everyone tells me I smile 100 times more in person. #lifeismagical

 •  236  15  23 February, 2020
 • You will be exactly as happy as you decide to be ❣️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#skopje #skopje🇲🇰 #macedonia #northmacedonia #македонија #македония #скопје #sunkissed💋 #sunkissedhair #sunkissed🌞 #sunglasses #guccisunglasses #blackoutfit #smileonpoint #travellife #travellingtheworld #travelholic #travellingwithfriends #travelismypassion #travelislife #travelislove #travelista #travelisgoodforthesoul #travelisfun #travellingislife #bulgariangirl #longbrownhair #letherjacket #sunonmyface #happymemories
 • You will be exactly as happy as you decide to be ❣️
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  . .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  #skopje #skopje🇲🇰 #macedonia #northmacedonia #македонија #македония #скопје #sunkissed💋 #sunkissedhair #sunkissed🌞 #sunglasses #guccisunglasses #blackoutfit #smileonpoint #travellife #travellingtheworld #travelholic #travellingwithfriends #travelismypassion #travelislife #travelislove #travelista #travelisgoodforthesoul #travelisfun #travellingislife #bulgariangirl #longbrownhair #letherjacket #sunonmyface #happymemories

 •  181  1  23 February, 2020
 • БСН "Волци" 🇲🇰🇲🇰
 • БСН "Волци" 🇲🇰🇲🇰

 •  317  3  23 February, 2020
 • Took some awesome shots, climbed some very rough rock, drank a little bit of rakija, had a lot of laughs with great company and the sunset were amazing which is always a plus! 😎 Prilep see you again very soon! 🇲🇰
 • Took some awesome shots, climbed some very rough rock, drank a little bit of rakija, had a lot of laughs with great company and the sunset were amazing which is always a plus! 😎 Prilep see you again very soon! 🇲🇰

 •  177  4  16 hours ago