#lawakhambar Instagram Photos & Videos

lawakhambar - 686.9k posts

Hashtag Popularity

30.8
average comments
1.5k
average likes

Latest #lawakhambar Posts

  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
    .
    Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
    .
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    .
    10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
    ❤Menganjalkan & membesarkan
    ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
    ❤Memantapkan otot pengembang
    ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
    ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
    ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
    ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
    ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
    ❤Melancarkan pengedaran darah
    ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
    .
    Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
    .
    #perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

  •  133  0  1 hour ago
  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
    .
    Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
    .
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    .
    10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
    ❤Menganjalkan & membesarkan
    ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
    ❤Memantapkan otot pengembang
    ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
    ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
    ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
    ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
    ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
    ❤Melancarkan pengedaran darah
    ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
    .
    Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
    .
    #perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

  •  294  0  1 hour ago
  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
  • Bersyukur lahh dengan apa yang ada😌...ada orang tu nak berjalan pun tak mampu
    .
    Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
    .
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    @femini.beauty
    .
    10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
    ❤Menganjalkan & membesarkan
    ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
    ❤Memantapkan otot pengembang
    ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
    ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
    ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
    ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
    ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
    ❤Melancarkan pengedaran darah
    ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
    .
    Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
    .
    #perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

  •  365  0  1 hour ago

Top #lawakhambar Posts

  • Asif kantoi curang dengan sai 😂😂
.
Support: @drama.spontan 👈
  • Asif kantoi curang dengan sai 😂😂
    .
    Support: @drama.spontan 👈

  •  10,809  60  13 November, 2019
  • Bersyukurlah dengan takdir tuhan 🤗
•
Tag Someone ✨
  • Bersyukurlah dengan takdir tuhan 🤗

    Tag Someone ✨

  •  7,941  47  11 November, 2019
  • Selamat malam sayang....
Mimpikanlah yang indah indah....
Harap dalam mimpi tu ada aku....😌😘
#Pemilikhatiku
  • Selamat malam sayang....
    Mimpikanlah yang indah indah....
    Harap dalam mimpi tu ada aku....😌😘
    #Pemilikhatiku

  •  5,253  49  19 hours ago