#kurussihat Instagram Photos & Videos

kurussihat - 920.6k posts

Hashtag Popularity

7.1
average comments
700.8
average likes

Latest #kurussihat Posts

  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

#xsperfectdrink
#harqisempire
#kurussihat
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
    Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

    #xsperfectdrink
    #harqisempire
    #kurussihat

  •  0  0  18 seconds ago
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

#xsperfectdrink
#harqisempire
#kurussihat
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
    Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

    #xsperfectdrink
    #harqisempire
    #kurussihat

  •  0  0  31 seconds ago
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

#xsperfectdrink
#harqisempire
#kurussihat
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
    Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

    #xsperfectdrink
    #harqisempire
    #kurussihat

  •  0  0  38 seconds ago
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

#xsperfectdrink
#harqisempire
#kurussihat
  • ‼️1 HARI LOSS 1.4KG ‼️ Minum Latte pagi, Mocha Malam dapat result mcm ni 👇👇👇👇 Ada yang nak sis BANTU‼️ Untuk respons yg segera, cepat & laju
    Terus klik link wassup dibawah👇🏻 http://wasapp.me/0182015691/NakXsKopi

    #xsperfectdrink
    #harqisempire
    #kurussihat

  •  0  0  46 seconds ago
  • SESUATU yang kita dah rasa kesannya pada kita sendiri kenapa kita berani promote kepada kawan2 kita? 
sebab mungkin ada diantara kawan2 kita  mengalami masalah yg sama seperti kita

Tak lain tak bukan niat membantu agar semua kesan negatif yg kita dapat dari masalah berat badan sama2 kita atasi 😘😘 Jujur saya sangat2 gembira bila dapat feedback dari customer saya yg sekarang mereka dah capai berat badan yang bertahun2 mereka idamkan mengukir senyum pada customer kita adalah satu kepuasan seperti kita memberi cahaya baru kepada kehidupan seharian mereka tahniah customer2 saya 💟

Credit to Iman Zuqi for video 💓💓 #glamv #beautyv
#kurussihat #kurusselamat
#kuruscepat #xnakgemuk
#dropshipdiperlukan #teamkaklin
#teamsomchai #nakberubah
  • SESUATU yang kita dah rasa kesannya pada kita sendiri kenapa kita berani promote kepada kawan2 kita?
    sebab mungkin ada diantara kawan2 kita mengalami masalah yg sama seperti kita

    Tak lain tak bukan niat membantu agar semua kesan negatif yg kita dapat dari masalah berat badan sama2 kita atasi 😘😘 Jujur saya sangat2 gembira bila dapat feedback dari customer saya yg sekarang mereka dah capai berat badan yang bertahun2 mereka idamkan mengukir senyum pada customer kita adalah satu kepuasan seperti kita memberi cahaya baru kepada kehidupan seharian mereka tahniah customer2 saya 💟

    Credit to Iman Zuqi for video 💓💓 #glamv #beautyv
    #kurussihat #kurusselamat
    #kuruscepat #xnakgemuk
    #dropshipdiperlukan #teamkaklin
    #teamsomchai #nakberubah

  •  0  0  36 minutes ago
  • Tak semua orang perlukan Herbalife untuk kurus.
Macam2 cara ada untuk kurus.

Tapi bagi yg nak kurus mudah tanpa perlu ke gym
✔Tanpa Stress.
✔PASTI Turun 4-8kg Sebulan
✔Bukan Turun Berat YO-YO
✔BOLEH MAKAN NASI

Boleh la join Herbalife Surikurus Coaching yang khas untuk wanita2 dan ibu2 sibuk.

KURUS MUDAH, HANYA DARI RUMAH

DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

#kurus30hari
#kurussihat
#kurusmudah
#teamsurikurus 
#herbalifemalaysia
  • Tak semua orang perlukan Herbalife untuk kurus.
    Macam2 cara ada untuk kurus.

    Tapi bagi yg nak kurus mudah tanpa perlu ke gym
    ✔Tanpa Stress.
    ✔PASTI Turun 4-8kg Sebulan
    ✔Bukan Turun Berat YO-YO
    ✔BOLEH MAKAN NASI

    Boleh la join Herbalife Surikurus Coaching yang khas untuk wanita2 dan ibu2 sibuk.

    KURUS MUDAH, HANYA DARI RUMAH

    DAFTAR SEKARANG 📲 019 9970 666
    Herbalife Program Kurus dgn Nutrisi Sihat

    #kurus30hari
    #kurussihat
    #kurusmudah
    #teamsurikurus
    #herbalifemalaysia

  •  1  1  37 minutes ago
  • Siapa dalam kategori di atas? Dah tiba time lakukan  sesuatu yang berbeza.. Kalau diet & workout yang anda amalkan now tak memberi results, boleh ubah da💪
.
Comment NAK
.
Benefits join program
.
✔️Group coaching & One on one coaching
✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
✔️Combo workout dari personal trainer
✔️Grocery list
✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

Click link di bio untuk details program & personal training
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
Coach Lina 📲 0123067004
http://linajan.wasap.my
#GetIdealBodyOnline
  • Siapa dalam kategori di atas? Dah tiba time lakukan sesuatu yang berbeza.. Kalau diet & workout yang anda amalkan now tak memberi results, boleh ubah da💪
    .
    Comment NAK
    .
    Benefits join program
    .
    ✔️Group coaching & One on one coaching
    ✔️Meal plan & resepi sihat untuk 30dys
    ✔️Combo workout dari personal trainer
    ✔️Grocery list
    ✔️ Teknik lock berat lepas capai ideal weight

    Click link di bio untuk details program & personal training
    CERTIFIED PERSONAL TRAINER
    Coach Lina 📲 0123067004
    http://linajan.wasap.my
    #GetIdealBodyOnline

  •  7  1  42 minutes ago

Top #kurussihat Posts

  • BROWNIES TART , sekarang musim jamuan akhir tahun kan? Apa kata korang try wt nie . Simple je tk susah, Tapi sorryy perlukan oven ya, please help me why dia naik sebelah 🤣
. ⚠️ chop ! Baca sampi habis ⚠️ .
Bahan yg diperlukan
.

300g milk compound 
100g butter
90g brown sugar
3 eggs 
1 tsp vanilla essence
125g tepung gandum .
Kalau nak deco letak kacang almon or nutella ats tue boleh je, ikt creativity masing2. Yanie takde stock dkt rmh. So no deco this time 😂
.
Bake pada suhu 175c for 20 minit. Kulit tart tue boleh beli dkt bakery or blh buat sndri.Ikt kerajinan masing2 😌 i tak rajin okeyh .

KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
♥️♥️♥️♥️
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .

TAG CHOCOLATE LOVER♥️
  • BROWNIES TART , sekarang musim jamuan akhir tahun kan? Apa kata korang try wt nie . Simple je tk susah, Tapi sorryy perlukan oven ya, please help me why dia naik sebelah 🤣
    . ⚠️ chop ! Baca sampi habis ⚠️ .
    Bahan yg diperlukan
    .

    300g milk compound
    100g butter
    90g brown sugar
    3 eggs
    1 tsp vanilla essence
    125g tepung gandum .
    Kalau nak deco letak kacang almon or nutella ats tue boleh je, ikt creativity masing2. Yanie takde stock dkt rmh. So no deco this time 😂
    .
    Bake pada suhu 175c for 20 minit. Kulit tart tue boleh beli dkt bakery or blh buat sndri.Ikt kerajinan masing2 😌 i tak rajin okeyh .

    KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    ♥️♥️♥️♥️
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .

    TAG CHOCOLATE LOVER♥️

  •  5,062  55  13 November, 2019
  • Setuju bahawa menghina adalah perbuatan keji tapi jangan rasa selesa dengan badan gemuk atau berat badan berlebihan
.
Gemuk (keadaan sekarang) memang tak salah (terima seadanya) tapi perbuatan yang menggemukkan lagi badan itu yang perlu diperbetulkan
.
Lebih banyak mudarat bila dibiarkan badan terus gemuk daripada manfaat; tika solat rasa sakit & susah, makan ikut nafsu, badan cepat mengah, selalu stress dll
.
Jangan benarkan ego (gemuk ok je) definasikan diri.. Bangkitlah dan berusahalah untuk kurus sihat agar jadi umat yang lebih sihat bertenaga, bersederhana dalam pemakanan, perbanyakkan amalan dengan lebih tenang, berinfaq agar lebih qana’ah (rasa cukup dengan apa yang ada) tidak tamak, malas, rakus dan haloba. Semua orang boleh kurus sihat inshaaAllah.. Wallahu a’lam ❤️
.
#kurussihat
#tv3
#bajubesar
#wanita
#neelofa
#diet
#plussizemalaysia
#jalanjalancarimakan
#coachismailayu
#eatfitonline
  • Setuju bahawa menghina adalah perbuatan keji tapi jangan rasa selesa dengan badan gemuk atau berat badan berlebihan
    .
    Gemuk (keadaan sekarang) memang tak salah (terima seadanya) tapi perbuatan yang menggemukkan lagi badan itu yang perlu diperbetulkan
    .
    Lebih banyak mudarat bila dibiarkan badan terus gemuk daripada manfaat; tika solat rasa sakit & susah, makan ikut nafsu, badan cepat mengah, selalu stress dll
    .
    Jangan benarkan ego (gemuk ok je) definasikan diri.. Bangkitlah dan berusahalah untuk kurus sihat agar jadi umat yang lebih sihat bertenaga, bersederhana dalam pemakanan, perbanyakkan amalan dengan lebih tenang, berinfaq agar lebih qana’ah (rasa cukup dengan apa yang ada) tidak tamak, malas, rakus dan haloba. Semua orang boleh kurus sihat inshaaAllah.. Wallahu a’lam ❤️
    .
    #kurussihat
    #tv3
    #bajubesar
    #wanita
    #neelofa
    #diet
    #plussizemalaysia
    #jalanjalancarimakan
    #coachismailayu
    #eatfitonline

  •  676  4  6 hours ago
  • ICEBOX CAKE 2 bahan , sgt senang nak buat.
Paling simple i rasa 😍 . . ⚠️ chop ! Baca sampi habis ⚠️ .
Bahan yg diperlukan
.

Vivo whip cream chocolate 
Hup seng biskut
.
Kalau nak deco letak chocolate sprinkle or anything pun boleh. .
Masuk peti ais for 4 hours and dah ready to be eat
:
KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
♥️♥️♥️♥️
Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
@naddrybeaute_hq 
@naddrybeaute_hq
@naddrybeaute_hq
.
Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
#paidreview .

TAG CHOCOLATE LOVER♥️
  • ICEBOX CAKE 2 bahan , sgt senang nak buat.
    Paling simple i rasa 😍 . . ⚠️ chop ! Baca sampi habis ⚠️ .
    Bahan yg diperlukan
    .

    Vivo whip cream chocolate
    Hup seng biskut
    .
    Kalau nak deco letak chocolate sprinkle or anything pun boleh. .
    Masuk peti ais for 4 hours and dah ready to be eat
    :
    KURUS & GLOWING BERSAMA COCOTRIM by @ @naddrybeaute_hq !
    ♥️♥️♥️♥️
    Nak kurus ? , kenyang lebih 8jam ? & kulit nampak glowing ? Dapatkan cocotrim di ig.
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    @naddrybeaute_hq
    .
    Sekarang!!! #cocotrim #kurussihat #naddrybeaute #cocoslimming
    #paidreview .

    TAG CHOCOLATE LOVER♥️

  •  3,182  33  16 November, 2019