#kuruscepat Instagram Photos & Videos

kuruscepat - 1.7m posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
256.3
average likes

Latest #kuruscepat Posts

  • Good Nite Cinderella Lovers👰
.
.
👉🏼 Dah apply Magical Cream ni? .
.
Uolls tahu tak yg Magical Cream ni boleh mencerahkan kulit dengan sekali penggunaan dan pencerahannya pada kulit  sehingga 12 jam? .
.
Cream ni bukannya macam cream2 yg biasa yg penah uolls gunakan sebelum ni yea....specialnya Magical Cream ni uolls boleh gunakan kat seluruh badan termasuk lah di kaki dan juga di tangan....baru lah satu body uolls cerah sekata n berseri2😍
.
.
1 Cream Tapi Boleh Gunakan Sebagai Mekap Base, Cream Siang & Cream Malam. .
.
✔️ Sebelum nak bermekap, sapukan dulu Magical Cream sebagai mekap base supaya kulit muka uolls di lindungi dari bahan mekap yg berkimia yg boleh merosakkan kulit... .
.
✔️ Gunakan Magical Cream sebagai cream siang kerana cream ni ada SPF 40 jadi boleh protect kulit uolls dari menjadi gelap n rosak akibat matahari yg terik n sinar uv berbahaya....kalau uolls gunakan Magical Cream...kena panas ker apa kulit tetap maintain cerah n glowing.
.
.
✔️ Sebelum nak tidur sapukan dulu Magical Cream untuk merawat masalah kulit uolls spt jeragat, jerawat, kusam, gelap, parut, kedutan dll....kesan rawatan uolls boleh lihat Seawal 7 Hari kulit akan cerah pelolesss tanpa cela😍
.
.
Jom Gunakan Magical Cream Sebagai Cream Kecantikan Uolls🤩
.
.
Kesan pantassss, result superbbb
Harga berbaloi👍🏻
.
.
Jom Secantik Cinderella👰
#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#quputeh#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#kurusputih#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#
  • Good Nite Cinderella Lovers👰
    .
    .
    👉🏼 Dah apply Magical Cream ni? .
    .
    Uolls tahu tak yg Magical Cream ni boleh mencerahkan kulit dengan sekali penggunaan dan pencerahannya pada kulit sehingga 12 jam? .
    .
    Cream ni bukannya macam cream2 yg biasa yg penah uolls gunakan sebelum ni yea....specialnya Magical Cream ni uolls boleh gunakan kat seluruh badan termasuk lah di kaki dan juga di tangan....baru lah satu body uolls cerah sekata n berseri2😍
    .
    .
    1 Cream Tapi Boleh Gunakan Sebagai Mekap Base, Cream Siang & Cream Malam. .
    .
    ✔️ Sebelum nak bermekap, sapukan dulu Magical Cream sebagai mekap base supaya kulit muka uolls di lindungi dari bahan mekap yg berkimia yg boleh merosakkan kulit... .
    .
    ✔️ Gunakan Magical Cream sebagai cream siang kerana cream ni ada SPF 40 jadi boleh protect kulit uolls dari menjadi gelap n rosak akibat matahari yg terik n sinar uv berbahaya....kalau uolls gunakan Magical Cream...kena panas ker apa kulit tetap maintain cerah n glowing.
    .
    .
    ✔️ Sebelum nak tidur sapukan dulu Magical Cream untuk merawat masalah kulit uolls spt jeragat, jerawat, kusam, gelap, parut, kedutan dll....kesan rawatan uolls boleh lihat Seawal 7 Hari kulit akan cerah pelolesss tanpa cela😍
    .
    .
    Jom Gunakan Magical Cream Sebagai Cream Kecantikan Uolls🤩
    .
    .
    Kesan pantassss, result superbbb
    Harga berbaloi👍🏻
    .
    .
    Jom Secantik Cinderella👰
    #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #quputeh #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia# #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #kurusputih #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs#

  •  0  0  23 hours ago
  • Wowww!!!!💃💃💃 .
KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS ✅ Menguruskan badan
✅ Meningkatkan kadar metabolism
✅ Membakar kalori berlebihan
✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ Bertindak mengawal selera makan
✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ Menghalang pembentukan lemak
✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ Mengatasi masalah sembelit
✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS 🍅 Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 Ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅Ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅Ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 Cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅L-carnitine
-Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅Jupiter Berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅Sarsi root
-Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅Aloe Vera extract
-Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅Acai berry
-Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja😍
sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kan☺
.
.
WSSP KE 0199322901

#xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim#kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera#pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak#tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik#aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk#zizanrazak
  • Wowww!!!!💃💃💃 .
    KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS ✅ Menguruskan badan
    ✅ Meningkatkan kadar metabolism
    ✅ Membakar kalori berlebihan
    ✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    ✅ Bertindak mengawal selera makan
    ✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
    ✅ Menghalang pembentukan lemak
    ✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
    ✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
    ✅ Mengatasi masalah sembelit
    ✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
    ✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

    KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS 🍅 Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
    🍅 Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
    -meningkatkan pembakaran lemak
    🍅 Ekstrak serbuk mutiara
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
    🍅Ekstrak daun bunga teratai
    -menjaga usus
    -mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
    🍅Ekstrak cactus
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
    🍅 Cassia seed (kayu manis)
    -memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
    🍅L-carnitine
    -Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
    🍅Jupiter Berry
    -mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
    🍅Sarsi root
    -Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
    jom jom turunkan berat badan
    🍅Aloe Vera extract
    -Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
    🍅Acai berry
    -Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

    Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja😍
    sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kan☺
    .
    .
    WSSP KE 0199322901

    #xsplus  #bazaarpaknil  #odixtrim  #dtrim #kuruscepat  #kurustanpaseksa  #pilsekatselera #pilkurusberkesan  #pilkurusterbaik  #pilpecahlemak #tipskurus  #uitm  #nakkuruscepat  #ubatkurusterbaik #aydajebat  #purebodygoal  #emmamaembong  #ctdk #zizanrazak

  •  0  0  23 hours ago
  • Wowww!!!!💃💃💃 .
KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS ✅ Menguruskan badan
✅ Meningkatkan kadar metabolism
✅ Membakar kalori berlebihan
✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✅ Bertindak mengawal selera makan
✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
✅ Menghalang pembentukan lemak
✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
✅ Mengatasi masalah sembelit
✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS 🍅 Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
🍅 Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
🍅 Ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
🍅Ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
🍅Ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
🍅 Cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
🍅L-carnitine
-Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
🍅Jupiter Berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
🍅Sarsi root
-Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
🍅Aloe Vera extract
-Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
🍅Acai berry
-Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja😍
sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kan☺
.
.
WSSP KE 0199322901

#xsplus #bazaarpaknil #odixtrim #dtrim#kuruscepat #kurustanpaseksa #pilsekatselera#pilkurusberkesan #pilkurusterbaik #pilpecahlemak#tipskurus #uitm #nakkuruscepat #ubatkurusterbaik#aydajebat #purebodygoal #emmamaembong #ctdk#zizanrazak
  • Wowww!!!!💃💃💃 .
    KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS ✅ Menguruskan badan
    ✅ Meningkatkan kadar metabolism
    ✅ Membakar kalori berlebihan
    ✅ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    ✅ Bertindak mengawal selera makan
    ✅ Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
    ✅ Menghalang pembentukan lemak
    ✅ Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
    ✅ Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
    ✅ Mengatasi masalah sembelit
    ✅ Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
    ✅Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

    KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS 🍅 Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
    🍅 Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
    -meningkatkan pembakaran lemak
    🍅 Ekstrak serbuk mutiara
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
    🍅Ekstrak daun bunga teratai
    -menjaga usus
    -mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
    🍅Ekstrak cactus
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
    🍅 Cassia seed (kayu manis)
    -memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
    🍅L-carnitine
    -Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
    🍅Jupiter Berry
    -mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
    🍅Sarsi root
    -Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
    jom jom turunkan berat badan
    🍅Aloe Vera extract
    -Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
    🍅Acai berry
    -Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

    Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja😍
    sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kan☺
    .
    .
    WSSP KE 0199322901

    #xsplus  #bazaarpaknil  #odixtrim  #dtrim #kuruscepat  #kurustanpaseksa  #pilsekatselera #pilkurusberkesan  #pilkurusterbaik  #pilpecahlemak #tipskurus  #uitm  #nakkuruscepat  #ubatkurusterbaik #aydajebat  #purebodygoal  #emmamaembong  #ctdk #zizanrazak

  •  0  0  23 hours ago
  • Kini boleh berjalan tanpa sakit lutut.
.
CUBA DULU CONFIRM JATUH CINTA. BYK TESTIMONI MENJADI😘.
.
Fungsi utama wonder fruity adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10 hari!.
.
.
❤Tidak perlu berdiet yang ketat.
❤Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
❤Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
❤Mengurangkan selera makan.
❤Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker'.
❤Melangsingkan badan dengan pantas.
❤Mengempiskan perut.
❤Memberi tenaga sepanjang hari.
❤Mengawal selera makan secara automatik.
❤Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan.
❤Mengatasi masalah sembelit.
❤Sekat / hapus selera makan.
❤Membaiki sistem penghadaman.
❤Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah selamat.
❤Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
❤ Meningkatkan metabolism.
❤ Meningkatkan kualiti tidur.
❤ DETOX / Membuang toksin dalam badan.
❤Tanpa cirit birit & perut memulas.
❤Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu anak.
.
.
==========================
.
🔍 CARA PENGAMBILAN WONDER FRUITY
⚡ Minum sehari sekali 15-30 minit sebelum sarapan (semasa perut kosong).
⚡ Bancuh WF bersama-sama air sejuk (suhu sederhana atau biasa).
.
.
===================
HARGA PASARAN
===================
Sekotak (10 sachets utk 10 hari)
RM85sm / RM95ss. (Harga termasuk pos)
.
2 kotak RM160sm / RM170ss (Free 1 shaker).
(Harga termasuk pos).
.
3 kotak RM225sm / RM240ss. (Free postage + 1 shaker + freegift).
.
www.wasap.my/60123670336
www.wasap.my/60123670336
www.wasap.my/60123670336
.
#wonderfruity #wonderfruitymalaysia #juskurus #kurustanpaberlapar #kuruspantas #slimmingfiber #juskurusfiber  #wonderfruitymalaysia #wonderfruitystokis #wonderfruityfeedback #wonderfruitytestimoni  #minumandetox #kempisperut #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kuruscepat #dietatkins #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #plussizemalaysia #kuruscepat
  • Kini boleh berjalan tanpa sakit lutut.
    .
    CUBA DULU CONFIRM JATUH CINTA. BYK TESTIMONI MENJADI😘.
    .
    Fungsi utama wonder fruity adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10 hari!.
    .
    .
    ❤Tidak perlu berdiet yang ketat.
    ❤Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
    ❤Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
    ❤Mengurangkan selera makan.
    ❤Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker'.
    ❤Melangsingkan badan dengan pantas.
    ❤Mengempiskan perut.
    ❤Memberi tenaga sepanjang hari.
    ❤Mengawal selera makan secara automatik.
    ❤Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan.
    ❤Mengatasi masalah sembelit.
    ❤Sekat / hapus selera makan.
    ❤Membaiki sistem penghadaman.
    ❤Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah selamat.
    ❤Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
    ❤ Meningkatkan metabolism.
    ❤ Meningkatkan kualiti tidur.
    ❤ DETOX / Membuang toksin dalam badan.
    ❤Tanpa cirit birit & perut memulas.
    ❤Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu anak.
    .
    .
    ==========================
    .
    🔍 CARA PENGAMBILAN WONDER FRUITY
    ⚡ Minum sehari sekali 15-30 minit sebelum sarapan (semasa perut kosong).
    ⚡ Bancuh WF bersama-sama air sejuk (suhu sederhana atau biasa).
    .
    .
    ===================
    HARGA PASARAN
    ===================
    Sekotak (10 sachets utk 10 hari)
    RM85sm / RM95ss. (Harga termasuk pos)
    .
    2 kotak RM160sm / RM170ss (Free 1 shaker).
    (Harga termasuk pos).
    .
    3 kotak RM225sm / RM240ss. (Free postage + 1 shaker + freegift).
    .
    www.wasap.my/60123670336
    www.wasap.my/60123670336
    www.wasap.my/60123670336
    .
    #wonderfruity #wonderfruitymalaysia #juskurus #kurustanpaberlapar #kuruspantas #slimmingfiber #juskurusfiber #wonderfruitymalaysia #wonderfruitystokis #wonderfruityfeedback #wonderfruitytestimoni #minumandetox #kempisperut #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kuruscepat #dietatkins #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #plussizemalaysia #kuruscepat

  •  0  0  23 hours ago
  • Kini boleh berjalan tanpa sakit lutut.
.
CUBA DULU CONFIRM JATUH CINTA. BYK TESTIMONI MENJADI😘.
.
Fungsi utama wonder fruity adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10 hari!.
.
.
❤Tidak perlu berdiet yang ketat.
❤Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
❤Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
❤Mengurangkan selera makan.
❤Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker'.
❤Melangsingkan badan dengan pantas.
❤Mengempiskan perut.
❤Memberi tenaga sepanjang hari.
❤Mengawal selera makan secara automatik.
❤Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan.
❤Mengatasi masalah sembelit.
❤Sekat / hapus selera makan.
❤Membaiki sistem penghadaman.
❤Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah selamat.
❤Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
❤ Meningkatkan metabolism.
❤ Meningkatkan kualiti tidur.
❤ DETOX / Membuang toksin dalam badan.
❤Tanpa cirit birit & perut memulas.
❤Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu anak.
.
.
==========================
.
🔍 CARA PENGAMBILAN WONDER FRUITY
⚡ Minum sehari sekali 15-30 minit sebelum sarapan (semasa perut kosong).
⚡ Bancuh WF bersama-sama air sejuk (suhu sederhana atau biasa).
.
.
===================
HARGA PASARAN
===================
Sekotak (10 sachets utk 10 hari)
RM85sm / RM95ss. (Harga termasuk pos)
.
2 kotak RM160sm / RM170ss (Free 1 shaker).
(Harga termasuk pos).
.
3 kotak RM225sm / RM240ss. (Free postage + 1 shaker + freegift).
.
www.wasap.my/60123670336
www.wasap.my/60123670336
www.wasap.my/60123670336
.
#wonderfruity #wonderfruitymalaysia #juskurus #kurustanpaberlapar #kuruspantas #slimmingfiber #juskurusfiber  #wonderfruitymalaysia #wonderfruitystokis #wonderfruityfeedback #wonderfruitytestimoni  #minumandetox #kempisperut #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kuruscepat #dietatkins #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #plussizemalaysia #kuruscepat
  • Kini boleh berjalan tanpa sakit lutut.
    .
    CUBA DULU CONFIRM JATUH CINTA. BYK TESTIMONI MENJADI😘.
    .
    Fungsi utama wonder fruity adalah untuk menurunkan berat badan dengan pantas seawal 10 hari!.
    .
    .
    ❤Tidak perlu berdiet yang ketat.
    ❤Bakar lemak dan kalori dengan lebih pantas.
    ❤Meningkatkan kadar metabolisma tubuh.
    ❤Mengurangkan selera makan.
    ❤Bertindak sebagai 'Carbohydrate Blocker'.
    ❤Melangsingkan badan dengan pantas.
    ❤Mengempiskan perut.
    ❤Memberi tenaga sepanjang hari.
    ❤Mengawal selera makan secara automatik.
    ❤Tidak perlu berlapar dan tidak perlu kawal makan.
    ❤Mengatasi masalah sembelit.
    ❤Sekat / hapus selera makan.
    ❤Membaiki sistem penghadaman.
    ❤Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi, mudah selamat.
    ❤Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
    ❤ Meningkatkan metabolism.
    ❤ Meningkatkan kualiti tidur.
    ❤ DETOX / Membuang toksin dalam badan.
    ❤Tanpa cirit birit & perut memulas.
    ❤Sesuai untuk lelaki, wanita dan ibu menyusu anak.
    .
    .
    ==========================
    .
    🔍 CARA PENGAMBILAN WONDER FRUITY
    ⚡ Minum sehari sekali 15-30 minit sebelum sarapan (semasa perut kosong).
    ⚡ Bancuh WF bersama-sama air sejuk (suhu sederhana atau biasa).
    .
    .
    ===================
    HARGA PASARAN
    ===================
    Sekotak (10 sachets utk 10 hari)
    RM85sm / RM95ss. (Harga termasuk pos)
    .
    2 kotak RM160sm / RM170ss (Free 1 shaker).
    (Harga termasuk pos).
    .
    3 kotak RM225sm / RM240ss. (Free postage + 1 shaker + freegift).
    .
    www.wasap.my/60123670336
    www.wasap.my/60123670336
    www.wasap.my/60123670336
    .
    #wonderfruity #wonderfruitymalaysia #juskurus #kurustanpaberlapar #kuruspantas #slimmingfiber #juskurusfiber #wonderfruitymalaysia #wonderfruitystokis #wonderfruityfeedback #wonderfruitytestimoni #minumandetox #kempisperut #kurustanpadiet #kurustanpasenaman #kuruscepat #dietatkins #dietkalori #intermittentfastingmalaysia #plussizemalaysia #kuruscepat

  •  0  0  23 hours ago
  • Proses reshape ni sangat-sangat mudah sis jika tau teknik yang betul

Kadang kg tu tak bergerak sangat tapi inchloss tu ketara beza dia 
MasyaAllah Alhamdulillah, tahniah @wahida.ghani 
Semakin gojes! 
Bila dah kurus ni, terserlah macam kembar Tok Ti @ctdk 😁 .
.

Follow ig @syima.muad 
Follow ig @syima.muad
Follow ig @syima.muad .
.

Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kempis perut, teknik kecilkan peha, teknik kecilkan pipi pau 
Klik link di bio @syima.muad .
.

PENDAFTARAN DIBUKA 
10 SLOT SAHAJA .
.

Coach Syima🌸 .
.

#kurus #tipsdiet #onlinecoaching
  • Proses reshape ni sangat-sangat mudah sis jika tau teknik yang betul

    Kadang kg tu tak bergerak sangat tapi inchloss tu ketara beza dia
    MasyaAllah Alhamdulillah, tahniah @wahida.ghani
    Semakin gojes!
    Bila dah kurus ni, terserlah macam kembar Tok Ti @ctdk 😁 .
    .

    Follow ig @syima.muad
    Follow ig @syima.muad
    Follow ig @syima.muad .
    .

    Meal plan sihat, tips diet harian, teknik kempis perut, teknik kecilkan peha, teknik kecilkan pipi pau
    Klik link di bio @syima.muad .
    .

    PENDAFTARAN DIBUKA
    10 SLOT SAHAJA .
    .

    Coach Syima🌸 .
    .

    #kurus #tipsdiet #onlinecoaching

  •  3  1  23 hours ago
  • STRESSS??? 🥴😔😤
✿ PUTUS ASA DENGAN UBAT KURUS ATAU PRODUK KURUS YANG PERNAH DI BELI TAPI TIADA BERHASIL.
✿ PERUT BUNCIT DAN BADAN TAK KURUS MALAHAN SEMAKIN MEMBESAR.
✿ MASALAH SUSAH MEMBUANG AIR BESAR.
✿ EXERCISE DAH BUAT TAPI MASIH TAK KURUS LAGI
✿ DIET??? DAH TAK SANGGUP BERLAPAR TAPI MASIH TAK KURUS LAGI.
✿ RISAU PENYAKIT KRONIK AKAN HINGGAP. SALAH SATUNYA JANTUNG.
.
JIKA JAWAPAN KORANG YA ! KORANG MEMANG BERADA DI TEMPAT YANG BETUL MENCARI 
PRODUK KURUS TERBAIK!
.
SCHOCOLITE merupakan produk kurus terbaik & jenis minuman berperisa coklat. 
Produk kurus terbaik ini yang dikhaskan untuk menurunkan berat badan. Bagi mereka yang gemarkan minuman coklat!
.
SCHOCOLITE dapat membantu menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat tanpa perlu berlapar dan bersenam.
.
Kelebihan SCHOCOLITE:
✿ Membantu mengawal selera makan dalam tempoh yang lama.
✿ Meningkatkan tenaga untuk aktiviti fizikal.
✿ Meningkatkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori.
✿ Memperbaiki sistem penghadaman.
✿ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
✿ Membakar lemak berlebihan dengan pantas.
✿ Menjadikan badan kurus dengan mudah.
.
Jadi tunggu apa lagi? Sampai bila nak simpan lemak-lemak tepu tu? 
Tekan link whatsapp di bio kami sekarang @schocolite.official
  • STRESSS??? 🥴😔😤
    ✿ PUTUS ASA DENGAN UBAT KURUS ATAU PRODUK KURUS YANG PERNAH DI BELI TAPI TIADA BERHASIL.
    ✿ PERUT BUNCIT DAN BADAN TAK KURUS MALAHAN SEMAKIN MEMBESAR.
    ✿ MASALAH SUSAH MEMBUANG AIR BESAR.
    ✿ EXERCISE DAH BUAT TAPI MASIH TAK KURUS LAGI
    ✿ DIET??? DAH TAK SANGGUP BERLAPAR TAPI MASIH TAK KURUS LAGI.
    ✿ RISAU PENYAKIT KRONIK AKAN HINGGAP. SALAH SATUNYA JANTUNG.
    .
    JIKA JAWAPAN KORANG YA ! KORANG MEMANG BERADA DI TEMPAT YANG BETUL MENCARI
    PRODUK KURUS TERBAIK!
    .
    SCHOCOLITE merupakan produk kurus terbaik & jenis minuman berperisa coklat.
    Produk kurus terbaik ini yang dikhaskan untuk menurunkan berat badan. Bagi mereka yang gemarkan minuman coklat!
    .
    SCHOCOLITE dapat membantu menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat tanpa perlu berlapar dan bersenam.
    .
    Kelebihan SCHOCOLITE:
    ✿ Membantu mengawal selera makan dalam tempoh yang lama.
    ✿ Meningkatkan tenaga untuk aktiviti fizikal.
    ✿ Meningkatkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori.
    ✿ Memperbaiki sistem penghadaman.
    ✿ Menghalang pembentukan lemak berlebihan.
    ✿ Membakar lemak berlebihan dengan pantas.
    ✿ Menjadikan badan kurus dengan mudah.
    .
    Jadi tunggu apa lagi? Sampai bila nak simpan lemak-lemak tepu tu?
    Tekan link whatsapp di bio kami sekarang @schocolite.official

  •  3  1  23 hours ago
  • Untuk memastikan berat badan sentiasa dalam keadaan ideal, tidak naik secara tiba-tiba. Ada tips yang sis nak sharekan kepada uolls semua. Cara menguruskan jadual makan !
-
🔹Mudah sahaja sebenarnya. Waktu pagi, uolls sarapan lebih sikit dari yang biasanya.
🔹Time lunch, uolls makan dalam kuantiti yang sederhana.
🔹Time makan malam, uolls makan dalam kuantiti yang sedikit.
-
InshaAllah, dengan simple steps ni tambah pula dengan Hazel Lite & Body Flush, berat badan uolls akan nampak penurunannya 😉
  • Untuk memastikan berat badan sentiasa dalam keadaan ideal, tidak naik secara tiba-tiba. Ada tips yang sis nak sharekan kepada uolls semua. Cara menguruskan jadual makan !
    -
    🔹Mudah sahaja sebenarnya. Waktu pagi, uolls sarapan lebih sikit dari yang biasanya.
    🔹Time lunch, uolls makan dalam kuantiti yang sederhana.
    🔹Time makan malam, uolls makan dalam kuantiti yang sedikit.
    -
    InshaAllah, dengan simple steps ni tambah pula dengan Hazel Lite & Body Flush, berat badan uolls akan nampak penurunannya 😉

  •  3  1  21 November, 2019
  • Jom kita amalkan bangun pagi... Bangun pagi adalwh tabiat org yg berjaya. Islam pun mmg amat menggalakkan umatnya bgn awal pagi utk bertahajjud dan bersamw Allah kan...
.
Jom join 5am Club...
.
Coach liz🧕
@liz_fitsihat
💪Personally berjaya turun 40kg
📲0175328284
  • Jom kita amalkan bangun pagi... Bangun pagi adalwh tabiat org yg berjaya. Islam pun mmg amat menggalakkan umatnya bgn awal pagi utk bertahajjud dan bersamw Allah kan...
    .
    Jom join 5am Club...
    .
    Coach liz🧕
    @liz_fitsihat
    💪Personally berjaya turun 40kg
    📲0175328284

  •  28  1  21 November, 2019
  • Nasi Punca Gemuk?
Camne yg buat gemuk tu🤔
.
U guys rasa? Swipe pic ➡️
Makan nasi tak menggemukkan tapi makan nasi dan yg lain2 macam2.. yes boleh gemuk. Actually bukan senang2 kita boleh jadi gemuk sebab perlu 7700kalori untuk naik 1kilo. Setiap hari, setiap minggu, bulan, tahun.. mengumpul kalori, itu yg buat kita tak sedar tergemuk.
.
Turn on notification u guys, agar tak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari CL .
..
Online Coaching Intake Bulan Disember ..
✔️ WhatsApp group support, Coaching & Mentoring
✔️ Meal plan beserta resepi sihat sepanjang program ✔️ Home workout
✔️ Groceries list .
🔊 PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA
🚫 SLOT TERHAD
.
📲 Click link WhatsApp di profile @azlinda_ariffin1 untuk detail program ..
#turunberatdarirumah 
Coach Linda +60196170513
  • Nasi Punca Gemuk?
    Camne yg buat gemuk tu🤔
    .
    U guys rasa? Swipe pic ➡️
    Makan nasi tak menggemukkan tapi makan nasi dan yg lain2 macam2.. yes boleh gemuk. Actually bukan senang2 kita boleh jadi gemuk sebab perlu 7700kalori untuk naik 1kilo. Setiap hari, setiap minggu, bulan, tahun.. mengumpul kalori, itu yg buat kita tak sedar tergemuk.
    .
    Turn on notification u guys, agar tak ketinggalan dengan posting tips2 atau info dari CL .
    ..
    Online Coaching Intake Bulan Disember ..
    ✔️ WhatsApp group support, Coaching & Mentoring
    ✔️ Meal plan beserta resepi sihat sepanjang program ✔️ Home workout
    ✔️ Groceries list .
    🔊 PENDAFTARAN SUDAH DIBUKA
    🚫 SLOT TERHAD
    .
    📲 Click link WhatsApp di profile @azlinda_ariffin1 untuk detail program ..
    #turunberatdarirumah
    Coach Linda +60196170513

  •  17  1  21 November, 2019
  • Sape nak join challenge ni jomss😍😍
.
Tag geng korang
.
Jom kita pakat kughuih #tahun2020 💃💃
.
Coach Zue Azelan
Online Weight Loss Coach
+60133935913 /+60192279309
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
  • Sape nak join challenge ni jomss😍😍
    .
    Tag geng korang
    .
    Jom kita pakat kughuih #tahun2020 💃💃
    .
    Coach Zue Azelan
    Online Weight Loss Coach
    +60133935913 /+60192279309
    #CabaranKurusOnline #StayFitTeam

  •  32  2  21 November, 2019

Top #kuruscepat Posts

  • Klau nak kurus, memang kena usaha dan masa.
Tak mungkin hari ni tidur, esok dah turun 10kg😂
.
Klau nak kurus, tapi tak buat apa2, lepas setahun pun tak kurus jugak.
.
Yang serious nak turun berat tapi diet sendiri tak jadi , jangan lepaskan peluang ni yer🔥🔥🔥
.
SEKARANG DAH BULAN NOVEMBER😱😱😱KALAU TAK KURUS LAGI, BILA NAK MULA❓❓❓
.
Untuk yang tak sempat nak join program Bulan November, kini ONLINE COACHING PROGRAM bulan December dah buka utk pendaftaran🔥🔥🔥
.
Tapi SLOT TERHAD yer....
Sebab nanti Coach susah nak jaga klau peserta terlalu banyak kan💪
.
Kini tinggal 5 Slot sahaja🔥🔥🔥
.
Untuk coach, KUALITI LAGI PENTING DARIPADA KUANTITI😏
.
Siapa yang CEPAT, siapa yang DAPAT🔥🔥🔥
.
So siapa yg dah bersemangat dan ready utk join program, boleh klik link di bio ig saya @fun2beslim  utk daftar segera💪
.
🔥See you in DECEMBER🔥
.
Kalau akhir tahun tak nak TURUN BERAT lagi, bila baru nak start ❓
.
Give yourself a change, let me be your coach🔥🔥🔥💪💪💪
.
Semangat betul ni🔥🔥🔥
.
.
KALAU ANDA NAK KURUS:
.
✅ SIHAT TANPA LAPAR
.
✅ DI RUMAH
.
✅ SUKA MAKAN BANYAK
.
✅ CEPAT DALAM SEMINGGU
.
✅ TAK SUKA BERSENAM
.
✅  SIBUK SANGAT
.
✅ HARGA MURAH
.
✅ FREE GIFT
.
.
Boleh wasap saya +6012-5210631 ataupun klik link di bio ig @fun2beslim untuk ke wasap saya segera ❤️
. 
First come first serve😎
.
.
JOM KURUS SIHAT DAN CANTIK SEBELUM 2020🔥🔥🔥🔥🔥
.
FOLLOW dan TURN ON NOTIFICATION ➡️ @fun2beslim supaya dapat info dan tips KURUS ❤️ .
.
Online Fitness Coach-Gwyn
.
#surirumah #rumahtangga #bajunikah #shawlcantik #bawal #airasia #lazada #travel #onlinecoaching #jklm #diet #eatcleanmalaysia #jjcm #resepisihat #resepibonda #mukbang #senamankurus #senamansihat #tipskurus #artistmalaysia #dietsihat  #bajutunang  #bajukurungterkini #resepibonda #kuruscepat
  • Klau nak kurus, memang kena usaha dan masa.
    Tak mungkin hari ni tidur, esok dah turun 10kg😂
    .
    Klau nak kurus, tapi tak buat apa2, lepas setahun pun tak kurus jugak.
    .
    Yang serious nak turun berat tapi diet sendiri tak jadi , jangan lepaskan peluang ni yer🔥🔥🔥
    .
    SEKARANG DAH BULAN NOVEMBER😱😱😱KALAU TAK KURUS LAGI, BILA NAK MULA❓❓❓
    .
    Untuk yang tak sempat nak join program Bulan November, kini ONLINE COACHING PROGRAM bulan December dah buka utk pendaftaran🔥🔥🔥
    .
    Tapi SLOT TERHAD yer....
    Sebab nanti Coach susah nak jaga klau peserta terlalu banyak kan💪
    .
    Kini tinggal 5 Slot sahaja🔥🔥🔥
    .
    Untuk coach, KUALITI LAGI PENTING DARIPADA KUANTITI😏
    .
    Siapa yang CEPAT, siapa yang DAPAT🔥🔥🔥
    .
    So siapa yg dah bersemangat dan ready utk join program, boleh klik link di bio ig saya @fun2beslim utk daftar segera💪
    .
    🔥See you in DECEMBER🔥
    .
    Kalau akhir tahun tak nak TURUN BERAT lagi, bila baru nak start ❓
    .
    Give yourself a change, let me be your coach🔥🔥🔥💪💪💪
    .
    Semangat betul ni🔥🔥🔥
    .
    .
    KALAU ANDA NAK KURUS:
    .
    ✅ SIHAT TANPA LAPAR
    .
    ✅ DI RUMAH
    .
    ✅ SUKA MAKAN BANYAK
    .
    ✅ CEPAT DALAM SEMINGGU
    .
    ✅ TAK SUKA BERSENAM
    .
    ✅ SIBUK SANGAT
    .
    ✅ HARGA MURAH
    .
    ✅ FREE GIFT
    .
    .
    Boleh wasap saya +6012-5210631 ataupun klik link di bio ig @fun2beslim untuk ke wasap saya segera ❤️
    .
    First come first serve😎
    .
    .
    JOM KURUS SIHAT DAN CANTIK SEBELUM 2020🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    FOLLOW dan TURN ON NOTIFICATION ➡️ @fun2beslim supaya dapat info dan tips KURUS ❤️ .
    .
    Online Fitness Coach-Gwyn
    .
    #surirumah #rumahtangga #bajunikah #shawlcantik #bawal #airasia #lazada #travel #onlinecoaching #jklm #diet #eatcleanmalaysia #jjcm #resepisihat #resepibonda #mukbang #senamankurus #senamansihat #tipskurus #artistmalaysia #dietsihat #bajutunang #bajukurungterkini #resepibonda #kuruscepat

  •  552  27  19 November, 2019
  • Mau memiliki berat badan yang ideal dan tubuh langsing secara cepat, sehat dan alami hanya dalam hitungan minggu ?? Yuk segera konsumsi paket SFT kami

Karena keunggulan paket @slimminghealty.id adalah :
- Menurunkan badan secara cepat, sehat dan alami;
- Mendetoksifikasi lemak dan racun dalam tubuh anda;
- Memperbaiki masalah pencernaan agar tidak mudah naik berat badan;
- Aman tanpa efek samping sedikitpun karena herbal serta sudah bersertifikat BPOM dan Halal.

Yuk segera rawat tubuhmu untuk memiliki berat badan ideal bebas dari obesitas.
Sudah saatnya impian anda memiliki tubuh langsing, fit dan ideal terwujud setelah mengkonsumsi paket pelangsing terbaik dari SFT
Mau? Konsultasikan sekarang yuk ...
WA. +628999057961
Klik link dibawah ini ya
https://wa.me/628999057961

#kurus #langsing #sehatalami #cantik #kuruscepat #badanideal #kurussehat #langsingcepat #cantikalami #obatdiet #bugar #tipslangsing #caralangsing #saynogendut #pengenlangsing #pengenlangsingcepat
  • Mau memiliki berat badan yang ideal dan tubuh langsing secara cepat, sehat dan alami hanya dalam hitungan minggu ?? Yuk segera konsumsi paket SFT kami

    Karena keunggulan paket @slimminghealty.id adalah :
    - Menurunkan badan secara cepat, sehat dan alami;
    - Mendetoksifikasi lemak dan racun dalam tubuh anda;
    - Memperbaiki masalah pencernaan agar tidak mudah naik berat badan;
    - Aman tanpa efek samping sedikitpun karena herbal serta sudah bersertifikat BPOM dan Halal.

    Yuk segera rawat tubuhmu untuk memiliki berat badan ideal bebas dari obesitas.
    Sudah saatnya impian anda memiliki tubuh langsing, fit dan ideal terwujud setelah mengkonsumsi paket pelangsing terbaik dari SFT
    Mau? Konsultasikan sekarang yuk ...
    WA. +628999057961
    Klik link dibawah ini ya
    https://wa.me/628999057961

    #kurus #langsing #sehatalami #cantik #kuruscepat #badanideal #kurussehat #langsingcepat #cantikalami #obatdiet #bugar #tipslangsing #caralangsing #saynogendut #pengenlangsing #pengenlangsingcepat

  •  804  13  21 November, 2019
  • Boleh try, makan ikut portion yeee ..tambah sayur bebanyak..
.
by: @delicioushealthyvideos
.

resepi sos butter chicken:
.
4 sudu pure butter
.
1 keping slice cheese dipotong kecil
.
Setengah tin susu cair
.
2  sudu besar susu pekat manis .
4 ulas bawang putih cincang
.
cili padi sikit...
.
panaskan butter, tumis bawang, cili, masukkan susu cair sikit2...susu pekat...tambah air sikit, kemudian cairkan cheese
.
agak2 kepekatannya dengan susu cair n air tu...pandai2 adjust...
.
🎉YESKU (YEAR END SALE KURUSIHAT 2019) DATANG LAGI !!!🎉
.
Membantu anda TURUNKAN 3 ke 4 KG ATAU LEBIH berat badan, dalam masa sebulan.
.
Purata PENGECUTAN ukurlilit pinggang 3 ke 4 INCI pada bulan pertama mengamalkan sistem Kurusihat.
.
Ramai coachee coach akmal sudah berjaya MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT anda juga boleh!
.
Jangan buang pakaian lama anda semasa anda masih kurus dulu! Banyak peserta coach yang sudah boleh MEMAKAI KEMBALI pakaian semasa zaman mereka slim dulu...🤗👍
.
TANPA SUPPLEMENT
.
TANPA SENAMAN
.
Mereka boleh, InsyaAllah anda juga BOLEH 👍👍👍
.
Anda akan tahu menyediakan makanan untuk diri dan family anda, samada  beli atau masak TANPA RISAU DAN KELIRU lagi😉👍
.
dan yang terbaik ialah, servis coach ni, LIFETIME FATLOSS COACHING!
.
Bermakna setelah 4 minggu coach ajar anda 2 LANGKAH MUDAH dalam sistem kurusihat, coach masih memberikan servis.
.
Ada soalan sistem, diet, kesihatan, plateau ke, coach sentiasa ada untuk guide anda! selagi coach masih jalankan servis ni (setakat ni tak fikir lagi nak stop😉)
.
Just whatsapp, coach akan guide...💝😉
.
YESKU 19 HANYA RM 79 LIFETIME FATLOSS COACHING (Yuran asal rm 199 anda untung rm 120)
.
(Tiada bayaran bulanan)
.
HANYA 100 PENYERTAAN DITERIMA UNTUK KALI INI.
.
☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
.
☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
.
☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
.
Coach akan menjawab whatsapp anda secepat mungkin.
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat
  • Boleh try, makan ikut portion yeee ..tambah sayur bebanyak..
    .
    by: @delicioushealthyvideos
    .

    resepi sos butter chicken:
    .
    4 sudu pure butter
    .
    1 keping slice cheese dipotong kecil
    .
    Setengah tin susu cair
    .
    2 sudu besar susu pekat manis .
    4 ulas bawang putih cincang
    .
    cili padi sikit...
    .
    panaskan butter, tumis bawang, cili, masukkan susu cair sikit2...susu pekat...tambah air sikit, kemudian cairkan cheese
    .
    agak2 kepekatannya dengan susu cair n air tu...pandai2 adjust...
    .
    🎉YESKU (YEAR END SALE KURUSIHAT 2019) DATANG LAGI !!!🎉
    .
    Membantu anda TURUNKAN 3 ke 4 KG ATAU LEBIH berat badan, dalam masa sebulan.
    .
    Purata PENGECUTAN ukurlilit pinggang 3 ke 4 INCI pada bulan pertama mengamalkan sistem Kurusihat.
    .
    Ramai coachee coach akmal sudah berjaya MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT anda juga boleh!
    .
    Jangan buang pakaian lama anda semasa anda masih kurus dulu! Banyak peserta coach yang sudah boleh MEMAKAI KEMBALI pakaian semasa zaman mereka slim dulu...🤗👍
    .
    TANPA SUPPLEMENT
    .
    TANPA SENAMAN
    .
    Mereka boleh, InsyaAllah anda juga BOLEH 👍👍👍
    .
    Anda akan tahu menyediakan makanan untuk diri dan family anda, samada beli atau masak TANPA RISAU DAN KELIRU lagi😉👍
    .
    dan yang terbaik ialah, servis coach ni, LIFETIME FATLOSS COACHING!
    .
    Bermakna setelah 4 minggu coach ajar anda 2 LANGKAH MUDAH dalam sistem kurusihat, coach masih memberikan servis.
    .
    Ada soalan sistem, diet, kesihatan, plateau ke, coach sentiasa ada untuk guide anda! selagi coach masih jalankan servis ni (setakat ni tak fikir lagi nak stop😉)
    .
    Just whatsapp, coach akan guide...💝😉
    .
    YESKU 19 HANYA RM 79 LIFETIME FATLOSS COACHING (Yuran asal rm 199 anda untung rm 120)
    .
    (Tiada bayaran bulanan)
    .
    HANYA 100 PENYERTAAN DITERIMA UNTUK KALI INI.
    .
    ☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
    .
    ☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
    .
    ☎️Whatsapp 'YESKU19' ke 011-11293429☎️
    .
    Coach akan menjawab whatsapp anda secepat mungkin.
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #coachkurus #kurussebelumraya #kurusselamat #testimonikurus #misikurus #jomkurus1malaysia #kurusdarirumah #kurussebelumkahwin #kuruspantas #kuruskanbadan #kurusdengancepat #tipskurus #nakkurus #kurusdansihat #tipskuruscepat

  •  175  4  21 November, 2019