#kurtamoden Instagram Photos & Videos

kurtamoden - 123.4k posts

Latest #kurtamoden Posts

  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
.
AR KURTA 2.0
.
PRICE : RM89 FREE POSTAGE
Material : Osaka Cotton 
Size : S,M,L,XL,XXL
.
SPECIALITY AR KURTA 2.0
🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
🖋 pocket on front left
🖋 slim fit cutting
🖋 come with 10 color
🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
.
__________________
WhatsApp sekarang yaa!
📲 http://www.wasap.my/60142129793
.
.
#ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
    .
    AR KURTA 2.0
    .
    PRICE : RM89 FREE POSTAGE
    Material : Osaka Cotton
    Size : S,M,L,XL,XXL
    .
    SPECIALITY AR KURTA 2.0
    🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
    🖋 pocket on front left
    🖋 slim fit cutting
    🖋 come with 10 color
    🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
    .
    __________________
    WhatsApp sekarang yaa!
    📲 http://www.wasap.my/60142129793
    .
    .
    #ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  •  0  0  2 minutes ago

Advertisements

  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
.
AR KURTA 2.0
.
PRICE : RM89 FREE POSTAGE
Material : Osaka Cotton 
Size : S,M,L,XL,XXL
.
SPECIALITY AR KURTA 2.0
🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
🖋 pocket on front left
🖋 slim fit cutting
🖋 come with 10 color
🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
.
__________________
WhatsApp sekarang yaa!
📲 http://www.wasap.my/60142129793
.
.
#ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
    .
    AR KURTA 2.0
    .
    PRICE : RM89 FREE POSTAGE
    Material : Osaka Cotton
    Size : S,M,L,XL,XXL
    .
    SPECIALITY AR KURTA 2.0
    🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
    🖋 pocket on front left
    🖋 slim fit cutting
    🖋 come with 10 color
    🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
    .
    __________________
    WhatsApp sekarang yaa!
    📲 http://www.wasap.my/60142129793
    .
    .
    #ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  •  0  0  3 minutes ago
  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
.
AR KURTA 2.0
.
PRICE : RM89 FREE POSTAGE
Material : Osaka Cotton 
Size : S,M,L,XL,XXL
.
SPECIALITY AR KURTA 2.0
🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
🖋 pocket on front left
🖋 slim fit cutting
🖋 come with 10 color
🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
.
__________________
WhatsApp sekarang yaa!
📲 http://www.wasap.my/60142129793
.
.
#ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
    .
    AR KURTA 2.0
    .
    PRICE : RM89 FREE POSTAGE
    Material : Osaka Cotton
    Size : S,M,L,XL,XXL
    .
    SPECIALITY AR KURTA 2.0
    🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
    🖋 pocket on front left
    🖋 slim fit cutting
    🖋 come with 10 color
    🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
    .
    __________________
    WhatsApp sekarang yaa!
    📲 http://www.wasap.my/60142129793
    .
    .
    #ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  •  0  0  3 minutes ago

Advertisements

  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
.
AR KURTA 2.0
.
PRICE : RM89 FREE POSTAGE
Material : Osaka Cotton 
Size : S,M,L,XL,XXL
.
SPECIALITY AR KURTA 2.0
🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
🖋 pocket on front left
🖋 slim fit cutting
🖋 come with 10 color
🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
.
__________________
WhatsApp sekarang yaa!
📲 http://www.wasap.my/60142129793
.
.
#ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  • NEW ‼️NEW ‼️NEW ‼️KURTA AWESOME 2019 NOW READY TO BE YOURS‼️
    .
    AR KURTA 2.0
    .
    PRICE : RM89 FREE POSTAGE
    Material : Osaka Cotton
    Size : S,M,L,XL,XXL
    .
    SPECIALITY AR KURTA 2.0
    🖋 have hidden pocket left and right side 🖋 high quality material ,cool fabric
    🖋 pocket on front left
    🖋 slim fit cutting
    🖋 come with 10 color
    🖋 wudhuk friendly (zip on sleeve)
    .
    __________________
    WhatsApp sekarang yaa!
    📲 http://www.wasap.my/60142129793
    .
    .
    #ma7boutique #koleksiraya2019 #kurtaraya #kurtaterkini #kurtamoden #raya2019 #bossku #kurtaexclusive
  •  0  0  3 minutes ago
  • KURTA COTTON OXFORD WASHING NAVY KOMBINASI KULIT
.
.
.
Untuk Anda
- Yang ingin hijrah menjadi muslim yang lebih baik
- Yang mau tampil kekinian tanpa meninggalkan identitas keislaman.
.
Description :Bahan :
👉 Bahan : Katun Oxford Washing Super Nyaman dikombinasikan dengan list bahan Kulit
👉 Ukuran: S,M,L,XL
👉 Bahan yang super nyaman dan design yang elegan sangat pas untuk dikenakan beribadah, menghadiri pengajian, undangan, maupun aktivitas harian.
.
💰 Harga: Rp. 180.000,-
.
----------------------------------------------------------------------
.
Cara pesan (Fast Respond) ➡ ketik :
Nama :
Alamat :
No Hp :
Size :
Jumlah :
Gambar pesanan (Di Screenshoot atau Copy Paste gambar) :
Jenis pengiriman :
Silahkan kirim ke : ?0858-2250-9667, atau klik link yang tertera di Bio
.
Tunggu apa lagi ❓
Jangan sampai menyesal karena kehabisan stock, kami siap antar dengan pelayanan tercepat ?
--------------------------------------------------------------------
"Kepuasan pembeli keberkahan bagi penjual"
--------------------------------------------------------------------
Follow us :
@counter_assunnah
-------------------------------
.
.
.
.
.
#kurta #kurtamurah #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamoden #kurtapakistan #pakaianmuslim #ustadzadihidayat #ustadzabdulsomad #hananattaki #ustadzkhalidbasalamah #pemudahijrah #hijrah #beraniberhijrah #hijrahku #taubat #kajian #assunnahfashion
  • KURTA COTTON OXFORD WASHING NAVY KOMBINASI KULIT
    .
    .
    .
    Untuk Anda
    - Yang ingin hijrah menjadi muslim yang lebih baik
    - Yang mau tampil kekinian tanpa meninggalkan identitas keislaman.
    .
    Description :Bahan :
    👉 Bahan : Katun Oxford Washing Super Nyaman dikombinasikan dengan list bahan Kulit
    👉 Ukuran: S,M,L,XL
    👉 Bahan yang super nyaman dan design yang elegan sangat pas untuk dikenakan beribadah, menghadiri pengajian, undangan, maupun aktivitas harian.
    .
    💰 Harga: Rp. 180.000,-
    .
    ----------------------------------------------------------------------
    .
    Cara pesan (Fast Respond) ➡ ketik :
    Nama :
    Alamat :
    No Hp :
    Size :
    Jumlah :
    Gambar pesanan (Di Screenshoot atau Copy Paste gambar) :
    Jenis pengiriman :
    Silahkan kirim ke : ?0858-2250-9667, atau klik link yang tertera di Bio
    .
    Tunggu apa lagi ❓
    Jangan sampai menyesal karena kehabisan stock, kami siap antar dengan pelayanan tercepat ?
    --------------------------------------------------------------------
    "Kepuasan pembeli keberkahan bagi penjual"
    --------------------------------------------------------------------
    Follow us :
    @counter_assunnah
    -------------------------------
    .
    .
    .
    .
    .
    #kurta #kurtamurah #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamoden #kurtapakistan #pakaianmuslim #ustadzadihidayat #ustadzabdulsomad #hananattaki #ustadzkhalidbasalamah #pemudahijrah #hijrah #beraniberhijrah #hijrahku #taubat #kajian #assunnahfashion
  •  0  0  6 minutes ago

Advertisements

  • [5WARNA]...BEST NYA TENGOK ORANG PAKAI KURTA..NAK CARI KURTA YANG SELESA BILA PAKAI RASA YAKIN DAN BERGAYA
.
.
Ramai yang nak cari kurta tapi susah nak dapat kain yang kualit dan sejuk.
bila pakai rasa  tak selasa dan gatal-gatal.. lepas ni boss semua tak yah pening kepala lagi sebab yenzkurta_muslim ditubuhkan khas untuk bagi boss semua tampil bergaya dan selesa bila pakai baju kurta . sebab kurta yenz boleh pakai bila2 masa sahaja contoh pergi kerja , berjalan,masjid dan raya.

apa kelebihan kurta @yenzkurta_muslim -cutting slim fit
-kain sejuk dan xpanas
-tak mudak  kedut
-kain cotton bermutu tinggi
-nampak smart bila pakai
.
.
kami ada buat harga promosi untuk 10 orang terawal .! maklumat lanjut boss semua boleh klik link wasap kat bawah.

www.wasap.my/60108929906/irah
www.wasap.my/60108929906/irah
www.wasap.my/60108929906/irah

share comment like untuk menang hadiah baju kurta yenzkurta_muslim
pemenang kami akan umumkan di wall

yenz_exclusive
mordern.elegant.exclusive
#kurtamoden 
#igersmalaysia 
#bajumelayumurah 
#bajumelayuraya 
#yenz_exclusive 
#yenzkurta_muslim
#kurtaviral
#yenzkurta_byaizat
  • [5WARNA]...BEST NYA TENGOK ORANG PAKAI KURTA..NAK CARI KURTA YANG SELESA BILA PAKAI RASA YAKIN DAN BERGAYA
    .
    .
    Ramai yang nak cari kurta tapi susah nak dapat kain yang kualit dan sejuk.
    bila pakai rasa tak selasa dan gatal-gatal.. lepas ni boss semua tak yah pening kepala lagi sebab yenzkurta_muslim ditubuhkan khas untuk bagi boss semua tampil bergaya dan selesa bila pakai baju kurta . sebab kurta yenz boleh pakai bila2 masa sahaja contoh pergi kerja , berjalan,masjid dan raya.

    apa kelebihan kurta @yenzkurta_muslim -cutting slim fit
    -kain sejuk dan xpanas
    -tak mudak kedut
    -kain cotton bermutu tinggi
    -nampak smart bila pakai
    .
    .
    kami ada buat harga promosi untuk 10 orang terawal .! maklumat lanjut boss semua boleh klik link wasap kat bawah.

    www.wasap.my/60108929906/irah
    www.wasap.my/60108929906/irah
    www.wasap.my/60108929906/irah

    share comment like untuk menang hadiah baju kurta yenzkurta_muslim
    pemenang kami akan umumkan di wall

    yenz_exclusive
    mordern.elegant.exclusive
    #kurtamoden
    #igersmalaysia
    #bajumelayumurah
    #bajumelayuraya
    #yenz_exclusive
    #yenzkurta_muslim
    #kurtaviral
    #yenzkurta_byaizat
  •  0  0  17 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  19 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  20 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  20 minutes ago
  • hye guys jom singgah kt  ig saya @yenzkurta_byaizat ad kurta yang menarik,kain sejuk dan tak panas,tak mudah kedut,kain cotton bermutu tinggi😍👍🏻
.
.
Ramai yang nak cari kurta tapi susah nak dapat kain yang kualit dan sejuk.
bila pakai rasa  tak selasa dan gatal-gatal.. lepas ni boss semua tak yah pening kepala lagi sebab kurta_byaizat ditubuhkan khas untuk bagi boss semua tampil bergaya dan selesa bila pakai baju kurta . sebab kurta aizat boleh pakai bila2 masa sahaja contoh pergi kerja , berjalan,masjid dan raya.

apa kelebihan kurta @yenzkurta_byaizat -cutting slim fit
-kain sejuk dan xpanas
-tak mudak  kedut
-kain cotton bermutu tinggi
-nampak smart bila pakai
.
.
kami ada buat harga promosi untuk 10 orang terawal .! maklumat lanjut boss semua boleh klik link wasap kat bawah.

www.wasap.my/601113102304/aizat
www.wasap.my/601113102304/aizat
www.wasap.my/601113102304/aizat

share comment like untuk menang hadiah baju kurta @yenzkurta_byaizat
pemenang kami akan umumkan di wall
yenz_exclusive
mordern.elegant.exclusive
#kurtamoden 
#igersmalaysia 
#bajumelayumurah 
#bajumelayuraya 
#yenz_exclusive
#yenzkurta_byaizat
  • hye guys jom singgah kt ig saya @yenzkurta_byaizat ad kurta yang menarik,kain sejuk dan tak panas,tak mudah kedut,kain cotton bermutu tinggi😍👍🏻
    .
    .
    Ramai yang nak cari kurta tapi susah nak dapat kain yang kualit dan sejuk.
    bila pakai rasa tak selasa dan gatal-gatal.. lepas ni boss semua tak yah pening kepala lagi sebab kurta_byaizat ditubuhkan khas untuk bagi boss semua tampil bergaya dan selesa bila pakai baju kurta . sebab kurta aizat boleh pakai bila2 masa sahaja contoh pergi kerja , berjalan,masjid dan raya.

    apa kelebihan kurta @yenzkurta_byaizat -cutting slim fit
    -kain sejuk dan xpanas
    -tak mudak kedut
    -kain cotton bermutu tinggi
    -nampak smart bila pakai
    .
    .
    kami ada buat harga promosi untuk 10 orang terawal .! maklumat lanjut boss semua boleh klik link wasap kat bawah.

    www.wasap.my/601113102304/aizat
    www.wasap.my/601113102304/aizat
    www.wasap.my/601113102304/aizat

    share comment like untuk menang hadiah baju kurta @yenzkurta_byaizat
    pemenang kami akan umumkan di wall
    yenz_exclusive
    mordern.elegant.exclusive
    #kurtamoden
    #igersmalaysia
    #bajumelayumurah
    #bajumelayuraya
    #yenz_exclusive
    #yenzkurta_byaizat
  •  2  0  20 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  20 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  20 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  21 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfitt
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfitt
  •  1  0  21 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  21 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  2  0  22 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  23 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfitt
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfitt
  •  0  0  23 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  24 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit2018
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit2018
  •  0  0  24 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  0  0  24 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  1  0  25 minutes ago
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
*
*KURTA QAYYUM*
*
Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru.  amacam?? bergetar rusuk tak?!
Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
*
*
SIZE : XS / S / M / L / XL
MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
📦POSTAGE COURIER
RM10 - SEMENANJUNG 
RM15 - SABAH & SARAWAK
*
*
JOM DAPATKAN SEKARANG!
*
*
✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
SILA HUBUNGI :
☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN 
#elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  • **NEW ARRIVAL** KURTA ELRAH EXCLUSIVE
    *
    *KURTA QAYYUM*
    *
    Wahh tu diaa keluar dah kurta terbaru. amacam?? bergetar rusuk tak?!
    Fuhh!! kurta ni memang boom 💥💥 Jangan tenung lama2, design kurta by Elrah Exclusive memang mengusik jiwa sesiapa saja yang melihatnya 😍😍
    *
    *
    SIZE : XS / S / M / L / XL
    MATERIAL : COTTON DOUBLE TWILL
    PRICE : RM99 (EXCLUDE POSTAGE)
    📦POSTAGE COURIER
    RM10 - SEMENANJUNG
    RM15 - SABAH & SARAWAK
    *
    *
    JOM DAPATKAN SEKARANG!
    *
    *
    ✅BOLEH WALK IN 🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
    tekan jer link ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
    https://goo.gl/maps/Hg8xPaudQno ✅LOKASI TEPAT 🔎
    BOLEH SEARCH KAT GOOGLE MAP @ WAZE : “ELRAH EXCLUSIVE GM” ✅UNTUK BELI SECARA ONLINE 🛍
    SILA HUBUNGI :
    ☎️ www.wasap.my/60136448774 ADMIN
    #elrahexclusive #elrahexclusivegm #elrahgmfighter #elrahgm #guamusang #merapoh #kualalipis #kelantan #elrahlovers #justelrah #elrahempire #pspowerelrah #newarrival #kurtaraya #kurtamoden #kurtaslimfit
  •  1  0  25 minutes ago