#kulitcantik Instagram Photos & Videos

kulitcantik - 2m posts

Hashtag Popularity

11.1
average comments
398.8
average likes

Latest #kulitcantik Posts

  • Wow🔥🔥🔥
Banyak positif feedback yg kita dapat dari pengguna lunaskinz sendiri. .
Alhamdulillah now
✅tidur lebih lena
✅susu badan bertambah
✅lebih energy pada waktu siang
✅eyebag berkurang
✅jerawat jeragat hilang
✅kulit lebih smooth
✅mudah tidur malam dan lebih leba
✅sun burn hilang
✅melawaskan
DAN BANYAK LAGI!! .
Nak cuba lunaskinz dan nak rasakan sendiri kehebatan luna?😍click link di bio @lunaskinz_pendang sekarang ❤️
.
.
.
.
.
#lunaskinz #lunaskinzbymf #lunaskinzbymirafilzah #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzmalaysia #lunaskinzpendang #lunskinzkedah #lunaday #lunanight #feedbacklunaskinz #testimonilunaskinz #surerichteam #kulitcantik #kulittanpajerawat #kulittanpajeragat #badansihat #badanbertenaga #badanbertenagasentiasa #jerawat #deepsleep #tidurlena #stayhome #stayhomestaysafe #pendang
  • Wow🔥🔥🔥
    Banyak positif feedback yg kita dapat dari pengguna lunaskinz sendiri. .
    Alhamdulillah now
    ✅tidur lebih lena
    ✅susu badan bertambah
    ✅lebih energy pada waktu siang
    ✅eyebag berkurang
    ✅jerawat jeragat hilang
    ✅kulit lebih smooth
    ✅mudah tidur malam dan lebih leba
    ✅sun burn hilang
    ✅melawaskan
    DAN BANYAK LAGI!! .
    Nak cuba lunaskinz dan nak rasakan sendiri kehebatan luna?😍click link di bio @lunaskinz_pendang sekarang ❤️
    .
    .
    .
    .
    .
    #lunaskinz #lunaskinzbymf #lunaskinzbymirafilzah #mirafilzah #lunaskinzhq #lunaskinzmalaysia #lunaskinzpendang #lunskinzkedah #lunaday #lunanight #feedbacklunaskinz #testimonilunaskinz #surerichteam #kulitcantik #kulittanpajerawat #kulittanpajeragat #badansihat #badanbertenaga #badanbertenagasentiasa #jerawat #deepsleep #tidurlena #stayhome #stayhomestaysafe #pendang

  •  0  0  38 seconds ago
  • KORANG TANYA, MIMI JAWAB
.
.
Lately ni ramai yang tanya mimi pasal #DemicaWhiteningLotion. Rupanya ramai lagi yang tak tahu serba sedikit tentang #DemicaWhiteningLotion.
.
Jomm Mimi jawab soalan² uolls ni😘
.
JAWAPAN 1
•Don't worry, takde effect dear. Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai. Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
JAWAPAN 2
•Lotion ni water proof,klau kena air pun tkkan hilang dan bercampuk. So kena cuci pakai sabun atau make up remover baru hilang.
.
JAWAPAN 3
•Bau wangi sngt, bila pakai lotion ni terus jimat takpayah beli perfume dah sbb mmg wangi sngt.
.
.
Jelas ke jelas sangat apa yang mimi explain tu? Kalau nak tahu lebih lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni, uolls boleh tanya je.
.
Atau DM no fon SEKARANG untuk mimi contact🤗
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
  • KORANG TANYA, MIMI JAWAB
    .
    .
    Lately ni ramai yang tanya mimi pasal #DemicaWhiteningLotion. Rupanya ramai lagi yang tak tahu serba sedikit tentang #DemicaWhiteningLotion.
    .
    Jomm Mimi jawab soalan² uolls ni😘
    .
    JAWAPAN 1
    •Don't worry, takde effect dear. Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai. Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
    .
    JAWAPAN 2
    •Lotion ni water proof,klau kena air pun tkkan hilang dan bercampuk. So kena cuci pakai sabun atau make up remover baru hilang.
    .
    JAWAPAN 3
    •Bau wangi sngt, bila pakai lotion ni terus jimat takpayah beli perfume dah sbb mmg wangi sngt.
    .
    .
    Jelas ke jelas sangat apa yang mimi explain tu? Kalau nak tahu lebih lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni, uolls boleh tanya je.
    .
    Atau DM no fon SEKARANG untuk mimi contact🤗
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

  •  0  0  4 minutes ago
  • DWL SEBAGAI BASE MAKEUP?

Boleh ke? Ye boleh kakak² adik² . Kenapa DWL ni boleh jadi base makeup ? Sebab DEMICA WHITTENING LOTION ni boleh melembabkan kulit wajah kita sebelum makeup tau, automatik muka terus glowing lepas tu tak sampai 10 saat je dah putih😍. Banyak manfaat DWL ni tau, ada SPF50 yg sentiasa protect kulit kita dari sinaran UV barulah muka tak burn bila selalu terdedah dengan cahaya matahari . Rm39.90 je, tapi berbaloi baloi ❤️. Korang tengok sendiri laa macam mana DWL boleh bantu korang. Kalau korang nakk jangan segan² whatsapp  tau💋

Jom click link di bawah  SEKARANG!!💋 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea🤗
  • DWL SEBAGAI BASE MAKEUP?

    Boleh ke? Ye boleh kakak² adik² . Kenapa DWL ni boleh jadi base makeup ? Sebab DEMICA WHITTENING LOTION ni boleh melembabkan kulit wajah kita sebelum makeup tau, automatik muka terus glowing lepas tu tak sampai 10 saat je dah putih😍. Banyak manfaat DWL ni tau, ada SPF50 yg sentiasa protect kulit kita dari sinaran UV barulah muka tak burn bila selalu terdedah dengan cahaya matahari . Rm39.90 je, tapi berbaloi baloi ❤️. Korang tengok sendiri laa macam mana DWL boleh bantu korang. Kalau korang nakk jangan segan² whatsapp tau💋

    Jom click link di bawah SEKARANG!!💋 #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea🤗

  •  0  0  10 minutes ago
  • Setetes cairan kuning yang akan membantu menjaga kulitmu~🥰
Fresh Herb Origin Serum!❤️
.
🍊Air daun lidah buaya dan minyak citrus alami membentuk 2 lapisan yang akan melembapkan kulit
🍊Pore Complex-3 membantu mengecilkan pori-pori dan menyamakan tekstur kulit
🍊Sepicalm membantu menyeimbangkan kadar air & minyak pada kulit dan menenangkan kulit
.
.
#nacific #naturalpacific #nacificindonesia #freshherboriginserum #freshherborigin #freshherb #originserum #serum #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #manadostories
  • Setetes cairan kuning yang akan membantu menjaga kulitmu~🥰
    Fresh Herb Origin Serum!❤️
    .
    🍊Air daun lidah buaya dan minyak citrus alami membentuk 2 lapisan yang akan melembapkan kulit
    🍊Pore Complex-3 membantu mengecilkan pori-pori dan menyamakan tekstur kulit
    🍊Sepicalm membantu menyeimbangkan kadar air & minyak pada kulit dan menenangkan kulit
    .
    .
    #nacific #naturalpacific #nacificindonesia #freshherboriginserum #freshherborigin #freshherb #originserum #serum #koreanskincare #skincare #skincareindonesia #skincareroutine #skincaretips #beauty #kbeauty #glowingskin #wajahglowing #alami #perawatankulit #perawatanwajah #perawatanmuka #kosmetik #kecantikan #mencerahkan #melembapkan #menenangkan #kulitsehat #kulitcantik #kulitcerah #manadostories

  •  3  0  10 minutes ago
  • Paparan polusi udara menyebabkan kulit kering dan kusam sehingga menurunkan kepercayaan diri kamu?

Yuk gunakan Moreskin Body Butter dengan kandungan Vit E yang membantu merawat dan memperbaiki sel kulit mati. Selain itu banyak manfaat lain yang bisa didapatkan dari Moreskin Body Butter ini yaitu:
✨ Mengelupaskan Kulit mati.
✨ Mencerahkan kulit.
✨ Merilekskan Otot yang Kaku.
✨ Membuat Nyaman dan Tenang.
✨ Mengencangkan Kulit.
✨ Memutihkan Kulit.
✨ Mengangkat Kulit yang Sifatnya Kasar.
✨ Membuat Kulit lebih Lembut.

Nah sudah tahu manfaat Moreskin body Butter kan? Tunggu apalagi, yuk segera order Moreskin Body Butter!✨ Info Order :
WA.083822423754 .
#moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #metime #selflove #liburan #weekend #liburan #skincare #listskincare #cleanser #toner #sheetmask #serum #moisturizer #sunscreen
  • Paparan polusi udara menyebabkan kulit kering dan kusam sehingga menurunkan kepercayaan diri kamu?

    Yuk gunakan Moreskin Body Butter dengan kandungan Vit E yang membantu merawat dan memperbaiki sel kulit mati. Selain itu banyak manfaat lain yang bisa didapatkan dari Moreskin Body Butter ini yaitu:
    ✨ Mengelupaskan Kulit mati.
    ✨ Mencerahkan kulit.
    ✨ Merilekskan Otot yang Kaku.
    ✨ Membuat Nyaman dan Tenang.
    ✨ Mengencangkan Kulit.
    ✨ Memutihkan Kulit.
    ✨ Mengangkat Kulit yang Sifatnya Kasar.
    ✨ Membuat Kulit lebih Lembut.

    Nah sudah tahu manfaat Moreskin body Butter kan? Tunggu apalagi, yuk segera order Moreskin Body Butter!✨ Info Order :
    WA.083822423754 .
    #moreskin #kosmetik #kosmetikalami #halal #produklokal #aman #kulitcantik #metime #selflove #liburan #weekend #liburan #skincare #listskincare #cleanser #toner #sheetmask #serum #moisturizer #sunscreen

  •  0  0  17 minutes ago
  • Let's spread love and make things easier for everyone .
.
Stay home
Stay safe
And take your vitamin ! 😊
.
 Another supplement membantu immune system booster ESP dan VITALEA. 
Sebab yang lain majority OUT OF STOCK. Penangan COVID-19
.
Alhamdulillah musim quarantine ni product Shaklee laku sangat sangat sampai sold out dekat hq.
.
 So guys yang masih tercari cari supplement yang berkualiti tinggi, halal dan selamat please feel free to whatsapp kak ros 0196011657 k !
.
#uitm
#ctdk
#kulitcantik
#sayajual
#produkkecantikan
#shaklee
#shakleemalaysia
#melaka
#shakleeseremban2
#shakleeampang
#um
#esp
#johor
#shahalam
#perak
#kulitkusam
#kulitcerah
#shakleeseremban
#shakleesenawang
#shakleekl
#jb
#vitc
#shakleejb
  • Let's spread love and make things easier for everyone .
    .
    Stay home
    Stay safe
    And take your vitamin ! 😊
    .
    Another supplement membantu immune system booster ESP dan VITALEA.
    Sebab yang lain majority OUT OF STOCK. Penangan COVID-19
    .
    Alhamdulillah musim quarantine ni product Shaklee laku sangat sangat sampai sold out dekat hq.
    .
    So guys yang masih tercari cari supplement yang berkualiti tinggi, halal dan selamat please feel free to whatsapp kak ros 0196011657 k !
    .
    #uitm
    #ctdk
    #kulitcantik
    #sayajual
    #produkkecantikan
    #shaklee
    #shakleemalaysia
    #melaka
    #shakleeseremban2
    #shakleeampang
    #um
    #esp
    #johor
    #shahalam
    #perak
    #kulitkusam
    #kulitcerah
    #shakleeseremban
    #shakleesenawang
    #shakleekl
    #jb
    #vitc
    #shakleejb

  •  10  4  21 minutes ago
  • #testimiaglansie #testipaketacne #testiserumjeju #glansieacne #glansieserum .
.
Bukan hanya karena makan dan malas skincare yang bisa bikin jerawat, terlalu banyak pikiran bahkan stres jadi penyebab muka jerawatan loh Glans! 💙
.
.
Walaupun tetap #dirumahaja, kamu wajib banget untuk bahagia dan ingat selalu buat skincare dengan Paket Acne dan Jeju Greentea Acne Prone Serum 🤗
.
.
Perawatan kulit wajah yang mampu untuk mengatasi masalah jerawat, bruntusan dan bekas jerawat ya!! .
.

#skincaremurah #jerawat #serummiaglansie #kulitsehat #skincarejogja #skincareroutine #kulitcantik #kulitsensitif #infokecantikan #perawatankulit #infokulit #miaglansie #glansiebeauty #glowingtanpapengelupasan #kamibarumulai #glansienopurging #masalahkulit
  • #testimiaglansie #testipaketacne #testiserumjeju #glansieacne #glansieserum .
    .
    Bukan hanya karena makan dan malas skincare yang bisa bikin jerawat, terlalu banyak pikiran bahkan stres jadi penyebab muka jerawatan loh Glans! 💙
    .
    .
    Walaupun tetap #dirumahaja, kamu wajib banget untuk bahagia dan ingat selalu buat skincare dengan Paket Acne dan Jeju Greentea Acne Prone Serum 🤗
    .
    .
    Perawatan kulit wajah yang mampu untuk mengatasi masalah jerawat, bruntusan dan bekas jerawat ya!! .
    .

    #skincaremurah #jerawat #serummiaglansie #kulitsehat #skincarejogja #skincareroutine #kulitcantik #kulitsensitif #infokecantikan #perawatankulit #infokulit #miaglansie #glansiebeauty #glowingtanpapengelupasan #kamibarumulai #glansienopurging #masalahkulit

  •  1  0  22 minutes ago
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
Mimi
Mary Kay Beauty Consultant
❤❤❤❤
💖free postage/cod
🎁Free Gift
💖warranty 90 days
💖SPECIAL PRICE❗

#bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
    Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
    Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
    Mimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    ❤❤❤❤
    💖free postage/cod
    🎁Free Gift
    💖warranty 90 days
    💖SPECIAL PRICE❗

    #bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation

  •  0  0  22 minutes ago
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
Mimi
Mary Kay Beauty Consultant
❤❤❤❤
💖free postage/cod
🎁Free Gift
💖warranty 90 days
💖SPECIAL PRICE❗

#bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
    Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
    Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
    Mimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    ❤❤❤❤
    💖free postage/cod
    🎁Free Gift
    💖warranty 90 days
    💖SPECIAL PRICE❗

    #bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation

  •  0  0  23 minutes ago
  • MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar "muka je putih tangan hitammm".🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️ ATAU .
📲Whatsapp 011-21422067 SEKARANG.
.
#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demica #demicasquad #demicatestimoni #demicaperlis #demicawhiteninglotion #demicalotion
  • MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
    .
    .
    Oh noooo malu laaa nanti org gelar "muka je putih tangan hitammm".🤭
    .
    Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
    .
    .
    Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
    .
    Tinggalkan no fon sekarang!♥️ ATAU .
    📲Whatsapp 011-21422067 SEKARANG.
    .
    #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demica #demicasquad #demicatestimoni #demicaperlis #demicawhiteninglotion #demicalotion

  •  2  0  23 minutes ago
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
Mimi
Mary Kay Beauty Consultant
❤❤❤❤
💖free postage/cod
🎁Free Gift
💖warranty 90 days
💖SPECIAL PRICE❗

#bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation
  • Hari ni 31st March.. last day of March.. meaning its the last day of March Promo..
    Kita ada 10% discount for skincare set.. Berbaloi2 untuk nak upgrade skincare.
    Kita ada banyak lagi, Promo Women’s Day pun di panjangkan tau..jadi sampai esok masih ada promo tu.. Ada yang rasa macam nak ke xnak ke, tapi nak..Jom Whatsapp Mimi (dekat bio) untuk order. Bole la belikan hadiah untuk Mak ke, wife ke, husband ke..khas tuk yang tersayang 😍😍😍😍 Love,
    Mimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    ❤❤❤❤
    💖free postage/cod
    🎁Free Gift
    💖warranty 90 days
    💖SPECIAL PRICE❗

    #bazaarpaknil #salegaji #duck #arianilovers #duckcosmetics #sale #kulitsihat #kulitcantik #antiaging #glassskin #glowing #mediaprima #perfume #lipstik #kulitlicin #kulitputih #makeuptutorial #makeup #flawless #flawlessskin #roadtohealthyskin #kerjakosong #marykaymalaysia #generationequality #dudukrumah #stayathome #dudukrumahchallenge #marykaymelaka #dudukrumahdiamdiam #foundation

  •  1  0  24 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  1  0  26 minutes ago
  • MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
.
.
Oh noooo malu laaa nanti org gelar "muka je putih tangan hitammm".🤭
.
Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
.
.
Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
.
Tinggalkan no fon sekarang!♥️ ATAU .📲Whatsapp 011-21422067 SEKARANG.
.
#Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demica #demicasquad #demicatestimoni #demicaperlis #demicawhiteninglotion #demicalotion
  • MAKE UP DAH CANTIK, TP TANGAN GELAP DARI MUKA
    .
    .
    Oh noooo malu laaa nanti org gelar "muka je putih tangan hitammm".🤭
    .
    Pakai jelahhh #DemicaWhiteningLotion settle masalah. Sesuai jgk utk uols yg kulit sunburn, kerap berjemur tgh panas, naik motor atau selalu drive. Dgn SPF50 memang kulit uols dapat protection dr panas terik matahari.
    .
    .
    Amacam? Tak sabar sangat nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?
    .
    Tinggalkan no fon sekarang!♥️ ATAU .📲Whatsapp 011-21422067 SEKARANG.
    .
    #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #nakputih #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #demica #demicasquad #demicatestimoni #demicaperlis #demicawhiteninglotion #demicalotion

  •  3  0  26 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  2  0  26 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  1  0  27 minutes ago
  • Siapa nih yang ingin punya kulit cantik tapi takut sama resiko 👸🏻⠀
⠀
- Bahan kosmetik yang belum tentu cocok sama kulit kamu⠀
- Alergi dengan komponen tertentu⠀
- Masalah kulit yang timbul akibat salah pilih perawatan⠀
⠀
Lubinar terbuat dari bahan-bahan yang 100 persen natural tanpa tambahan apapun⠀
⠀
Resep bahan yang dipakai merupakan warisan budaya turun temurun dalam perawatan kulit loh, jadi kamu bisa punya kulit mulus dan cerah tanpa khawatir⠀
⠀
#allinone #beautysolution #bebasefeksamping #kulitcantik #skincare #lubinarid
  • Siapa nih yang ingin punya kulit cantik tapi takut sama resiko 👸🏻⠀

    - Bahan kosmetik yang belum tentu cocok sama kulit kamu⠀
    - Alergi dengan komponen tertentu⠀
    - Masalah kulit yang timbul akibat salah pilih perawatan⠀

    Lubinar terbuat dari bahan-bahan yang 100 persen natural tanpa tambahan apapun⠀

    Resep bahan yang dipakai merupakan warisan budaya turun temurun dalam perawatan kulit loh, jadi kamu bisa punya kulit mulus dan cerah tanpa khawatir⠀

    #allinone #beautysolution #bebasefeksamping #kulitcantik #skincare #lubinarid

  •  7  0  27 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  0  0  27 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  0  0  28 minutes ago
  • ESP HOT DEMAND 🔥
-
ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
-
Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
-
🌸Cerahkan kulit
🌸Hilangkan jeragat
🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
🌸 Anjalkan payudara
🌸 Anjalkan punggung
🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
🌸 Mengatasi lesu
🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
🌸 Mencantikkan kuku
🌸 Menghaluskan tumit pecah
🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
🌸 Pengganti sarapan dan supper
🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
🌸 Bertindak sebagai antioksidan
🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
🌸 Memelihara kesihatan jantung
🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
🌸 Mencegah osteoporosis
🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
-
-
Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
-
-
Your Health & Beauty Consultant
ELAA | 017-7182890
.
lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
-
#shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod 
#setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee
  • ESP HOT DEMAND 🔥
    -
    ESP merupakan antara HOT DEMAND PRODUCT dalam list supplement SHAKLEE tau! .
    Mana taknya, ESP merupakan supplemen terbaik untuk KULIT,RAMBUT,& KESIHATAN MENYELURUH😍
    -
    Jom baca antara 33 manfaat ESP shaklee🔥
    -
    🌸Cerahkan kulit
    🌸Hilangkan jeragat
    🌸membantu hilangkan parut dimuka, menjadikan kulit halus mulus dan gebu.
    🌸 Bantu mempercepat penyembuhan luka
    🌸 Memberi rasa kenyang bagi individu yang ingin mengurangkan berat badan
    🌸 Anjalkan payudara
    🌸 Anjalkan punggung
    🌸 Atasi gastrik dan pedih ulu hati
    🌸 Mengatasi lesu
    🌸 Merendahkan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras gula glukosa
    🌸 Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
    🌸 Mencantikkan kuku
    🌸 Menghaluskan tumit pecah
    🌸 Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberap jam. Contohnya ketika berpuasa
    🌸 Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
    🌸 Meningkatkan pengeluaran susu - protein adalah satu bahan mentah yang menghasilkan susu
    🌸 Pengganti sarapan dan supper
    🌸 Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan
    🌸 Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
    🌸 Protein yang lengkap (asid amino penting untuk fungsi badan)
    🌸 Rendah lemak, tanpa kolestrol
    🌸 Membantu mengurangkan risiko kanser
    🌸 Bertindak sebagai antioksidan
    🌸 Menguatkan sistem imun tubuh
    🌸 Mempertingkatkan tahap kolestrol baik
    🌸 Memelihara kesihatan jantung
    🌸 Memperbaiki memori - meningkatkan kualiti memori vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
    🌸 Mencegah osteoporosis
    🌸 Membantu pembentukan sel-sel baru
    -
    -
    Hebatkan ESP? Jom sama-sama kita rasai kehebatan ESP Shaklee!
    -
    -
    Your Health & Beauty Consultant
    ELAA | 017-7182890
    .
    lagi mudah click link dekat bio je ya untuk contact elaa direct 😊
    -
    #shakleebyabel #abelshaklee #shakleeAlorsetar #shakleekedah #shakleeupkedah #shakleecod
    #setkehamilanshaklee #ikhtiarhamil #tambahtenaga #protein #kulitcantik #kulitcerah #parutpudar #susumeriah #milkbooster #beratbadanturun #setkecantikanshaklee #flyingface #pengedarshakleeuthm #batupahat #uthm #shakleeuthm #espshaklee

  •  0  0  28 minutes ago

Top #kulitcantik Posts

  • Assalamualaikum. Morning semua...
.
.
Saya tau ramai je yang expert bab2 makanan ni kan? Jommm buat korang terrer ni. Yang mana 1 menu sihat untuk sarapan ye? 🤔
.
#dudukrumah #malaysia #getfitnowonline
  • Assalamualaikum. Morning semua...
    .
    .
    Saya tau ramai je yang expert bab2 makanan ni kan? Jommm buat korang terrer ni. Yang mana 1 menu sihat untuk sarapan ye? 🤔
    .
    #dudukrumah #malaysia #getfitnowonline

  •  3,411  154  29 March, 2020
  • Allahu Akhbar.. sedih nya.. tiada kata yg dapt di ungkap kan hanya doa senjata bagi kaum Muslimin, semoga Allah angkat segala wabak penyakit ini  secepatnya dan pulih seperti sediakala. semoga stiap insan yg terkena wabak ini akan di berikan kesembuhan..semoga kita dijauh kan dari wabak ini
.
Jom sama2 kita muhasabah diri, jalan kan tanggungjawap kita agar wabak ini tidak merebak lagi, jaga kebersihan, byk kan minum air, elak kan daripda tempat2 yg ramai orang..
.
Semoga kita sentiasa dalam lindungan Allah..
.
Aamiin
.

#tipsdiet #onlinecoaching  #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #dramasangat #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah
  • Allahu Akhbar.. sedih nya.. tiada kata yg dapt di ungkap kan hanya doa senjata bagi kaum Muslimin, semoga Allah angkat segala wabak penyakit ini secepatnya dan pulih seperti sediakala. semoga stiap insan yg terkena wabak ini akan di berikan kesembuhan..semoga kita dijauh kan dari wabak ini
    .
    Jom sama2 kita muhasabah diri, jalan kan tanggungjawap kita agar wabak ini tidak merebak lagi, jaga kebersihan, byk kan minum air, elak kan daripda tempat2 yg ramai orang..
    .
    Semoga kita sentiasa dalam lindungan Allah..
    .
    Aamiin
    .

    #tipsdiet #onlinecoaching #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #dramasangat #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah

  •  2,698  99  14 March, 2020
  • BILA FIRST TIME MASUK DAPUR! HAHAHA
.
Betul ke ni girlss?😆😆😆
.
Lawak tengok gelagat Mommeh nak potong ayam. Geli-geli gitchuuu!  #kampungpeople is the best! Rindu plak nak tengok mereka dalam ceta ni..😍😍
.
Turn ON notification anda, agar anda tidak ketinggalan posting berkenaan tips2 atau info diet dan pemakanan sihat daripada saya

Share & tag kawan-kawan anda ye 😊
. 
Click link @suria.hk in Bio untuk Info dan details
. 
Suria📲+673 829 5804
Follow @suria.hk
.
#tipsdiet #onlinecoaching  #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah
  • BILA FIRST TIME MASUK DAPUR! HAHAHA
    .
    Betul ke ni girlss?😆😆😆
    .
    Lawak tengok gelagat Mommeh nak potong ayam. Geli-geli gitchuuu! #kampungpeople is the best! Rindu plak nak tengok mereka dalam ceta ni..😍😍
    .
    Turn ON notification anda, agar anda tidak ketinggalan posting berkenaan tips2 atau info diet dan pemakanan sihat daripada saya

    Share & tag kawan-kawan anda ye 😊
    .
    Click link @suria.hk in Bio untuk Info dan details
    .
    Suria📲+673 829 5804
    Follow @suria.hk
    .
    #tipsdiet #onlinecoaching #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah

  •  7,240  195  17 March, 2020
  • Kegemaran siapa kuih ni? Tap 2x jika anda peminat kuih ni..Saya dulu kalau makan kuih ni confirm tak cukup 3 ketul, tapi tu pun macam takde berapa rasa nak kenyang🤭🤭korang sekali makan brapa biji?😅
.
.
Suria📲+673 829 5804
Follow @suria.hk
.
#tipsdiet #onlinecoaching  #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #dramasangat #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah
  • Kegemaran siapa kuih ni? Tap 2x jika anda peminat kuih ni..Saya dulu kalau makan kuih ni confirm tak cukup 3 ketul, tapi tu pun macam takde berapa rasa nak kenyang🤭🤭korang sekali makan brapa biji?😅
    .
    .
    Suria📲+673 829 5804
    Follow @suria.hk
    .
    #tipsdiet #onlinecoaching #bakarlemak #sukamakan #tipskurus #turunlemak #sayanakkurus #jomkurus #kurusdarirumah #makansedap #testimonikurus #kuruscepat
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #makanmakan #dramasangat #meleTop #getfitnowonline #jomkurus1malaysia #bruneifitnesspromote #bruneionlineshopping #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #healthylifestyle #ketukketukramadhan #brunei #bruneifm #resepimudah

  •  1,971  11  19 March, 2020
  • Assalamualaikum. Salam Subuh semua 🤗.... Pasti ada rindu di kala ini pada sahabat-sahabat kita lagi2 yang sentiasa ada di waktu susah senang kita....
.
.
Sama-sama kita titipkan doa 🤲🏻 buat mereke semua sahabat kita....Insyaallah semoga sahabat dunia akhirat selamanya 😍
.
#getfitnowonline #onlinecoaching #misikurus
  • Assalamualaikum. Salam Subuh semua 🤗.... Pasti ada rindu di kala ini pada sahabat-sahabat kita lagi2 yang sentiasa ada di waktu susah senang kita....
    .
    .
    Sama-sama kita titipkan doa 🤲🏻 buat mereke semua sahabat kita....Insyaallah semoga sahabat dunia akhirat selamanya 😍
    .
    #getfitnowonline #onlinecoaching #misikurus

  •  2,523  60  25 March, 2020
  • Sekali tgok macam awek korea ‼️
.
.
Masalah kulit yg dulu, hanya tinggal kenangan dn dijadikan pengalaman mnegerikan dalam hidup..Namun apa yg berlaku dijadikan pengajaran dn ikhtibar dalam hidup.
.
.
Siapa kat sini nak kulit bersih licin & glowing reply “ nak “ sekarang dan sy akan terus dm korang👌🏻.Seronok jadi yang terawal sbb tak perlu menunggu ketika kehabisan stok!
.
.
Yang belom cuba our whitening supplement ni wajib cuba utk rawat masalah kulit gelap, kusam kering dan tidak bermaya.Yang dah cuba wajib KONSISTEN utk dapat result yang awak nak..
.
.
Tak perlu bimbang sbb Our mixbery is so amazing guyz!.Belom habis lagi satu botol korang dah boleh rasa perubhan..Dan lagi satu nk percahkan rahsia!.Dalam mixbery ada Serbuk Mutiara tau. Berfungsi utk mencerahkan serta sekatakan warna kulit satu badan.
.
.
Jadi sape yang nak nampak cantik berseri-seri dihari raya nanti, wajib amalkn mixbery start from Now3!!
.

Agent Sah Shalicious #kemaman
Here🤗
.
✔️.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 ..Agent sah shalicious Area kemaman..
.
Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..🤩
🚝 Geliga
🚝Bandar Cukai
🚝Mak Lagam
🚝Mak Cili
🚝Gong Limau
🚝Bukit Kuang
🚝Kijal
🚝 Kerteh
🚝Kemasik
🚝Binjai
🚝Pasir Gajah
🚝Seberang Tayur
🚝Felda
🚝Cheneh
.
#beautysecretshalicious#Kulitcantik#Bebasparut#bebascela#bebasjerawat#skinglowing#nampkmuda#kulitiidaman#skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#Chendor#cherating
  • Sekali tgok macam awek korea ‼️
    .
    .
    Masalah kulit yg dulu, hanya tinggal kenangan dn dijadikan pengalaman mnegerikan dalam hidup..Namun apa yg berlaku dijadikan pengajaran dn ikhtibar dalam hidup.
    .
    .
    Siapa kat sini nak kulit bersih licin & glowing reply “ nak “ sekarang dan sy akan terus dm korang👌🏻.Seronok jadi yang terawal sbb tak perlu menunggu ketika kehabisan stok!
    .
    .
    Yang belom cuba our whitening supplement ni wajib cuba utk rawat masalah kulit gelap, kusam kering dan tidak bermaya.Yang dah cuba wajib KONSISTEN utk dapat result yang awak nak..
    .
    .
    Tak perlu bimbang sbb Our mixbery is so amazing guyz!.Belom habis lagi satu botol korang dah boleh rasa perubhan..Dan lagi satu nk percahkan rahsia!.Dalam mixbery ada Serbuk Mutiara tau. Berfungsi utk mencerahkan serta sekatakan warna kulit satu badan.
    .
    .
    Jadi sape yang nak nampak cantik berseri-seri dihari raya nanti, wajib amalkn mixbery start from Now3!!
    .

    Agent Sah Shalicious #kemaman
    Here🤗
    .
    ✔️.Berminat nk cantik dgn Shalicious Produk??..wsap fa di 014-5329206 ..Agent sah shalicious Area kemaman..
    .
    Fa COD setiap Hari area Kemaman.Tunggu barang anda depan pintu rumah je..🤩
    🚝 Geliga
    🚝Bandar Cukai
    🚝Mak Lagam
    🚝Mak Cili
    🚝Gong Limau
    🚝Bukit Kuang
    🚝Kijal
    🚝 Kerteh
    🚝Kemasik
    🚝Binjai
    🚝Pasir Gajah
    🚝Seberang Tayur
    🚝Felda
    🚝Cheneh
    .
    #beautysecretshalicious #Kulitcantik #Bebasparut #bebascela #bebasjerawat #skinglowing #nampkmuda #kulitiidaman #skinglow#codkemaman#agentkemaman#siscod##zizanrazak#fadzura#fattahamin#shaliciouskemaman#kamihantar#cukai#kijal#kemasik#airputih#Chendor#cherating

  •  144  13  17 March, 2020
  • Nahhhh 4 kandungan utama Dianz vitamin.Tak perlu nak Beli asing-asing dah. JIMATTTT😍😍
.
.
Nak tahu fungsi DIANZ VITAMIN?
Fungsi DIANZ VITAMIN
✔ Memutihkan seluruh badan
✔ Melembabkan kulit
✔ Mencantikkan kulit
✔ Merawat jerawat
✔ Merawat resdung
✔ mengurangkan jeragat
✔ Mencerahkan kulit
✔ mengurangkan eczema
✔ Menghilangkan sunburn
.
.
NAK ORDER?
📲0194457179
♥️1 BOTOL RM52
♥️ 2 BOTOL RM104
.
.
  • Nahhhh 4 kandungan utama Dianz vitamin.Tak perlu nak Beli asing-asing dah. JIMATTTT😍😍
    .
    .
    Nak tahu fungsi DIANZ VITAMIN?
    Fungsi DIANZ VITAMIN
    ✔ Memutihkan seluruh badan
    ✔ Melembabkan kulit
    ✔ Mencantikkan kulit
    ✔ Merawat jerawat
    ✔ Merawat resdung
    ✔ mengurangkan jeragat
    ✔ Mencerahkan kulit
    ✔ mengurangkan eczema
    ✔ Menghilangkan sunburn
    .
    .
    NAK ORDER?
    📲0194457179
    ♥️1 BOTOL RM52
    ♥️ 2 BOTOL RM104
    .
    .

  •  148  53  7 hours ago
  • Good job semua 😍.... Jommm sayang negara kita #malaysia
.
.
Yang start work from home esok...jommm jalankan tanggunjawab kita "berada" di rumah bukan ke luar kawasan.
.
Bagi yang bekerja...jom kita utamakan keselamatan dan kebersihan diri semasa di tempat kerja 🤗
.
.
Jommm sama-sama kita jalankan tanggungjawab kita juga pada negara 💪🏻
  • Good job semua 😍.... Jommm sayang negara kita #malaysia
    .
    .
    Yang start work from home esok...jommm jalankan tanggunjawab kita "berada" di rumah bukan ke luar kawasan.
    .
    Bagi yang bekerja...jom kita utamakan keselamatan dan kebersihan diri semasa di tempat kerja 🤗
    .
    .
    Jommm sama-sama kita jalankan tanggungjawab kita juga pada negara 💪🏻

  •  3,125  27  17 March, 2020