#kelasmakeup Instagram Photos & Videos

kelasmakeup - 187.4k posts

Latest #kelasmakeup Posts

  • Yuk ikut MAKEUP + HAIR DO + SKIN CARE CLASS di Jakarta pusat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cuma dengan bayar 200K (di tukar produk saat acara) aja kamu bakal dapetin :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• MAKE UP CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• HAIR DO CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• KNOWING YOUR SKIN CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• MAKAN SIANG⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• DOORPRIZE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
• Free 2 Produk untuk masing2 peserta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jangan sedih dan jangan bimbang kalau kamu gak punya alat apa2 karena SEMUA ALAT DAN MAKEUP SUDAH DI SEDIAKAN....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kamu tinggal dateng aja dan nikmatin keseluruhan acaranya⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Seru kan???⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Semua ini akan di adakan pada hari ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
MINGGU 28 JULY 2019 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jam 09.00 - Selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bertempat di Rivoli Hotel the cinema feel⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jl Kramat Raya no 41 Kramat,  Senen Jakarta Pusat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Tunggu apa lagi??? Yuk daftar sekarang!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk pendaftaran kmu bisa hubungi ke⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
087889898205 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-wiendy-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#beautyclass⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#makeupclassjakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#acarajakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kelasmakeup⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kelasmakeupjakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kursuskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#latulipe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#LTPro⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#kosmetik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jakartaevent
  • Yuk ikut MAKEUP + HAIR DO + SKIN CARE CLASS di Jakarta pusat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Cuma dengan bayar 200K (di tukar produk saat acara) aja kamu bakal dapetin :⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • MAKE UP CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • HAIR DO CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • KNOWING YOUR SKIN CLASS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • MAKAN SIANG⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • DOORPRIZE⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    • Free 2 Produk untuk masing2 peserta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jangan sedih dan jangan bimbang kalau kamu gak punya alat apa2 karena SEMUA ALAT DAN MAKEUP SUDAH DI SEDIAKAN....⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Kamu tinggal dateng aja dan nikmatin keseluruhan acaranya⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Seru kan???⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Semua ini akan di adakan pada hari ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    MINGGU 28 JULY 2019 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jam 09.00 - Selesai⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Bertempat di Rivoli Hotel the cinema feel⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Jl Kramat Raya no 41 Kramat, Senen Jakarta Pusat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Tunggu apa lagi??? Yuk daftar sekarang!!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Untuk pendaftaran kmu bisa hubungi ke⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    087889898205 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    -wiendy-⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #beautyclass⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #makeupclassjakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #acarajakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #kelasmakeup⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #kelasmakeupjakarta⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #kursuskecantikan⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #latulipe⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #LTPro⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #kosmetik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    #jakartaevent
  •  4  0  26 minutes ago
  • About makeup|beauty|personal care|beauty product
https://instagram.com/anasxcosmetics?igshid=1fllnjqz25uht

#kelasmakeup
#cosmetics
  • About makeup|beauty|personal care|beauty product
    https://instagram.com/anasxcosmetics?igshid=1fllnjqz25uht

    #kelasmakeup
    #cosmetics
  •  1  0  1 hour ago
  • Sekitar makeup class kita di MELAKA harini pagi tadi..
Yuran RM10, dpt sijil, dpt try sendiri makeup kat muka, dpt ilmu makeup, BEST KE BEST??
.
.
Jgn lupa AHAD ni kita ada makeup class kat SHAH ALAM pulak.. yuran RM10 shja.. siapa nak signup boleh klik link di bio 🥰🥰
#makeupclass #kelasmakeup #kelasmakeupshahalam #kelasmakeupmurah
  • Sekitar makeup class kita di MELAKA harini pagi tadi..
    Yuran RM10, dpt sijil, dpt try sendiri makeup kat muka, dpt ilmu makeup, BEST KE BEST??
    .
    .
    Jgn lupa AHAD ni kita ada makeup class kat SHAH ALAM pulak.. yuran RM10 shja.. siapa nak signup boleh klik link di bio 🥰🥰
    #makeupclass #kelasmakeup #kelasmakeupshahalam #kelasmakeupmurah
  •  0  0  1 hour ago
  • PILIHAN DI TANGAN ANDA!
.
.
Saya pilih p tandas je la..dekat, kos xmahal..paling mahal 50sen..Dari berulang hospital, duit minyak lagi, duit rawatan, masa yg perlu diperuntukkn lagi...😖
.
1 cerita yang saya nak kongsikan disini..terima kasih Allah beri sy peluang utk ubah diri sy lebih baik🙏🏻 cerita ini hanya utk pengajaran bukan niat sy nk mengata org. Sy mahu org amik iktibar darinye!
.
Ade 1 mkcik ni..badannye kurus je, mmg dari muda die tak gemok pn. Tapi habit pemakanannye sgt menakutkn. Tak pernah minum air kosong, nak muntah katanya kalau minum air kosong. Langsung tak mahu berusaha belajar minum air kosong. 😭
.
Cara makannya memang menakutkn juga sbb mmg suka yg manis, bergoreng & berlemak. Cuma die tak suka fast food tapi mee segara die mkn😅. Akibatnye, dia menghidap diabetis yg teruk tapi masih lagi ego pasal pemakanan. .
Sekarang dia menderita luka di bahagian kaki tak baik2 sehingga berbau. Doktor mula decide nk potong kakinye utk elak kuman merebak😭😭. Ya Allah..die kerap ulang alik hospital untuk mencuci luka kakinye dan perlu cuci sehingga terbit darah utk pastikan saraf kaki tidak mati😖😖
.
Masyaallah...sakitnya yang dia rasa sudah pasti hanya Allah sahaja yg tau bagaimana dia menanggung! Apa lagi yg boleh diusahakn kalau akhirnye memang kaki itu dipotong demi menyelamatkn nyawa sendiri! .
Jadi, kita yg masih sihat ni...jgn EGO, jgn BERKIRA, jgn TUNGGU SAKIT baru nak beringat! Allah bagi kite kesempatan masa untuk sedar & berubah!🙏🏻
.
Sy berkongsi kerana sayang!❤️
Coach Rina 0193907908 .
#teamrafiqrazali #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia  #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam  #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #motivasikurus #cikepal#kurustanpaberlapar
  • PILIHAN DI TANGAN ANDA!
    .
    .
    Saya pilih p tandas je la..dekat, kos xmahal..paling mahal 50sen..Dari berulang hospital, duit minyak lagi, duit rawatan, masa yg perlu diperuntukkn lagi...😖
    .
    1 cerita yang saya nak kongsikan disini..terima kasih Allah beri sy peluang utk ubah diri sy lebih baik🙏🏻 cerita ini hanya utk pengajaran bukan niat sy nk mengata org. Sy mahu org amik iktibar darinye!
    .
    Ade 1 mkcik ni..badannye kurus je, mmg dari muda die tak gemok pn. Tapi habit pemakanannye sgt menakutkn. Tak pernah minum air kosong, nak muntah katanya kalau minum air kosong. Langsung tak mahu berusaha belajar minum air kosong. 😭
    .
    Cara makannya memang menakutkn juga sbb mmg suka yg manis, bergoreng & berlemak. Cuma die tak suka fast food tapi mee segara die mkn😅. Akibatnye, dia menghidap diabetis yg teruk tapi masih lagi ego pasal pemakanan. .
    Sekarang dia menderita luka di bahagian kaki tak baik2 sehingga berbau. Doktor mula decide nk potong kakinye utk elak kuman merebak😭😭. Ya Allah..die kerap ulang alik hospital untuk mencuci luka kakinye dan perlu cuci sehingga terbit darah utk pastikan saraf kaki tidak mati😖😖
    .
    Masyaallah...sakitnya yang dia rasa sudah pasti hanya Allah sahaja yg tau bagaimana dia menanggung! Apa lagi yg boleh diusahakn kalau akhirnye memang kaki itu dipotong demi menyelamatkn nyawa sendiri! .
    Jadi, kita yg masih sihat ni...jgn EGO, jgn BERKIRA, jgn TUNGGU SAKIT baru nak beringat! Allah bagi kite kesempatan masa untuk sedar & berubah!🙏🏻
    .
    Sy berkongsi kerana sayang!❤️
    Coach Rina 0193907908 .
    #teamrafiqrazali #coachkurus #carimakan #tipskurus #tipskuruscepat #tipskurusmudah #eatcleanmalaysia #turunberatbadan #nakkuruscepat #nakkuruscarisaya #slimsihat #kurusdengancepat #dietatkinsmalaysia #butikmuslimah #kirakalori #kelasmakeup #belajarkalori #jangankecam #doaselamat #kenduridoaselamat #senamankurus #senaman #senamanpagi #majalahnona #mingguanwanita #motivasikurus #cikepal #kurustanpaberlapar
  •  26  0  3 hours ago
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
    Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
    Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  •  3  1  4 hours ago
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
    Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
    Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  •  5  1  4 hours ago
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  • Hi Learners! Dalam sebuah perhelatan pernikahan, Wedding organizer (WO) memiliki peran penting demi kelancaran acara. Mulai dari mengatur makanan, time keeper pengantin dan keluarga inti, mengarahkan tamu, dan lain sebagainya. Karena tugasnya sangat penting, otomatis keberadaan WO sangat dibutuhkan. Tidak terbatas pada pesta skala besar, pesta skala kecil pun butuh tim yang bisa mengkoordinasi. Kamu kebayang nggak sih, berapa banyak pesta pernikahan yang dihelat setiap minggunya? Jadi, sudah kebayang bukan, berapa peluang bisnis yang bisa diperoleh dari berbisnis WO?
    Kebutuhan akan penggunaan jasa WO memang sangat tinggi. Namun sayangnya, banyak WO yang hanya sekadar ikut-ikutan, tidak memiliki pengetahuan sebagai praktisi WO maupun pebisnis WO yang ujungnya mengecewakan klien. Padahal, menjadi WO maupun berbisnis WO ada ilmu yang perlu dipelajari loh! Pada kursus WO intensif ini, kamu akan memperoleh ilmu yang berguna untuk kamu terapkan sebagai praktisi maupun pebisnis WO!
    Yuk daftarin diri kamu ke WhatsApp kita 0813 1769 2009
  •  4  1  4 hours ago
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  •  5  1  4 hours ago
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  •  6  1  4 hours ago
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  • Our July Class for Intensive Wedding Organizer Class. Are you ready for another batch? #kelasweddingorganizer
  •  5  1  4 hours ago
  • Wedding Trial Yane A. Yasmin👰🏻✨
  • Wedding Trial Yane A. Yasmin👰🏻✨
  •  18  1  5 hours ago

Top #kelasmakeup Posts

  • Beautiful @hanahjulia for @sugarscarf ❤️
#baizuramakeup🌸
.
.
_________________________________________________
For makeup booking/enquiries/personal class,
Pls text me by click on whatsapp link on my profile. Tq :)
  • Beautiful @hanahjulia for @sugarscarf ❤️
    #baizuramakeup🌸
    .
    .
    _________________________________________________
    For makeup booking/enquiries/personal class,
    Pls text me by click on whatsapp link on my profile. Tq :)
  •  1,170  42  22 June, 2019
  • Comey sgt pengantin kakbai Ahad haritu. Lagi comey bila husband dia yg ajar pose ehehhee. Ni tengah enjoy honeymoon kat Korea kalau tak silap, ke Australia ek, ish lupa pulak. Happy Honeymoon beautiful Haziqah❤️ #baizuramakeup🌸
.
.
_________________________________________________
For makeup booking/enquiries/personal class,
Pls text me by click on whatsapp link on my profile. Tq :)
  • Comey sgt pengantin kakbai Ahad haritu. Lagi comey bila husband dia yg ajar pose ehehhee. Ni tengah enjoy honeymoon kat Korea kalau tak silap, ke Australia ek, ish lupa pulak. Happy Honeymoon beautiful Haziqah❤️ #baizuramakeup🌸
    .
    .
    _________________________________________________
    For makeup booking/enquiries/personal class,
    Pls text me by click on whatsapp link on my profile. Tq :)
  •  1,320  45  21 March, 2019