#kamunting Instagram Photos & Videos

kamunting - 83.3k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
129.9
average likes

Latest #kamunting Posts

  • "Dah kali ke dua saya beli Baby edition ni. Sebab memang BEST. Kali ni saya ambil set baby Soffya yang ada lip treatment. Dulu memang pernah pakai lip treatment Wawa memang bagus." Alhamdulillah. Hari ni dapat order dari customer. Happy terus saa hari ni. Cantik je dia bagi gambar pakai Set baby Edition. Terus saya bagi free gift banyak sikit kat dia. 
5 FREE GIFT saya bagi tau! Free gift dari saya, bukan HQ.

HQ ada juga bagi. Selagi free gift ada, boleh dapat sebatang eyeliner bernilai RM19 dengan setiap pembelian baby edition. 
So cepat. Free gift terhad. Sape cepat dia dapat. 
Boleh PM saya SEKARANG😍
.
#wawacosmeticsbyazieahmad #wawacosmeticstaiping #wawacosmeticslover #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawababygirledition #online #cod #taiping #kamunting
  • "Dah kali ke dua saya beli Baby edition ni. Sebab memang BEST. Kali ni saya ambil set baby Soffya yang ada lip treatment. Dulu memang pernah pakai lip treatment Wawa memang bagus." Alhamdulillah. Hari ni dapat order dari customer. Happy terus saa hari ni. Cantik je dia bagi gambar pakai Set baby Edition. Terus saya bagi free gift banyak sikit kat dia.
    5 FREE GIFT saya bagi tau! Free gift dari saya, bukan HQ.

    HQ ada juga bagi. Selagi free gift ada, boleh dapat sebatang eyeliner bernilai RM19 dengan setiap pembelian baby edition.
    So cepat. Free gift terhad. Sape cepat dia dapat.
    Boleh PM saya SEKARANG😍
    .
    #wawacosmeticsbyazieahmad #wawacosmeticstaiping #wawacosmeticslover #wawacosmeticshq #wawacosmetics #wawababygirledition #online #cod #taiping #kamunting

  •  1  0  26 January, 2020
  • Flip Card IQRA cetakan ketiga kali ini berwarna warni, boleh tulis padam berulang kali dan dilengkapi dengan Whiteboard Marker Pen.. anak anak boleh belajar sambil bermain.. wow wow.. Seronoknya belajar mengaji dengan FLIP CARD IQRA'!! 😍
.
Flip Card Iqra' ini juga dilengkapi QR Code yang boleh di scan untuk anak anak menonton 10 video pembelajaran.. 😄
.
Berminat?  Boleh klik link wasap di bio untuk pesanan ya.. 😄
.
#usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra
  • Flip Card IQRA cetakan ketiga kali ini berwarna warni, boleh tulis padam berulang kali dan dilengkapi dengan Whiteboard Marker Pen.. anak anak boleh belajar sambil bermain.. wow wow.. Seronoknya belajar mengaji dengan FLIP CARD IQRA'!! 😍
    .
    Flip Card Iqra' ini juga dilengkapi QR Code yang boleh di scan untuk anak anak menonton 10 video pembelajaran.. 😄
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bio untuk pesanan ya.. 😄
    .
    #usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra

  •  0  1  26 January, 2020
  • FLIP CARD IQRA'  ini direka khas untuk anak-anak yang baru mula belajar mengaji daripada asas.
.
Antara kandungan FLIP CARD IQRA' ialah:
✅belajar mengenal huruf
✅mengenal baris
✅mengenal tanwin
✅huruf mad
✅bacaan bersabdu dan tanda mati serta huruf bersambung.
.
Kesemua ini adalah asas penting di dalam pembacaan Al-Quran.
.
Nak dapatkan satu untuk anak anda seronok belajar mengaji? Boleh klik link wasap di bio ya. ☺
.
Boleh klik @catalogdhiadurranikidsshop @mikalittlebumbum Untuk lebih banyak pilihan produk
.
#usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra
  • FLIP CARD IQRA' ini direka khas untuk anak-anak yang baru mula belajar mengaji daripada asas.
    .
    Antara kandungan FLIP CARD IQRA' ialah:
    ✅belajar mengenal huruf
    ✅mengenal baris
    ✅mengenal tanwin
    ✅huruf mad
    ✅bacaan bersabdu dan tanda mati serta huruf bersambung.
    .
    Kesemua ini adalah asas penting di dalam pembacaan Al-Quran.
    .
    Nak dapatkan satu untuk anak anda seronok belajar mengaji? Boleh klik link wasap di bio ya. ☺
    .
    Boleh klik @catalogdhiadurranikidsshop @mikalittlebumbum Untuk lebih banyak pilihan produk
    .
    #usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra

  •  0  1  26 January, 2020
  • Flip Card IQRA cetakan ketiga kali ini berwarna warni, boleh tulis padam berulang kali dan dilengkapi dengan Whiteboard Marker Pen.. anak anak boleh belajar sambil bermain.. wow wow.. Seronoknya belajar mengaji dengan FLIP CARD IQRA'!! 😍
.
Flip Card Iqra' ini juga dilengkapi QR Code yang boleh di scan untuk anak anak menonton 10 video pembelajaran.. 😄
.
Berminat?  Boleh klik link wasap di bio untuk pesanan ya.. 😄
.
#usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra
  • Flip Card IQRA cetakan ketiga kali ini berwarna warni, boleh tulis padam berulang kali dan dilengkapi dengan Whiteboard Marker Pen.. anak anak boleh belajar sambil bermain.. wow wow.. Seronoknya belajar mengaji dengan FLIP CARD IQRA'!! 😍
    .
    Flip Card Iqra' ini juga dilengkapi QR Code yang boleh di scan untuk anak anak menonton 10 video pembelajaran.. 😄
    .
    Berminat? Boleh klik link wasap di bio untuk pesanan ya.. 😄
    .
    #usahawanmommyhappy #dhiadurranikidsshop #flipcardiqra

  •  0  1  26 January, 2020
  • "MASALAH NAK CARI SNACK HARIAN UNTUK BABY?
NAK CARI YANG SENANG UNTUK TRAVEL?
NAK YANG BOLEH LETAK DALAM HANDBAG?
TAK TAHU NAK CARI DI MANA?"
.
Jangan risau mummy-mummy semua. Memperkenalkan "Multigrain Cereal Snack Fawwaz".
Snack harian yang sangat sesuai untuk baby anda seawal 7 bulan. Kesukaan ramai baby kerana mempuyai rasa buah sebenar dan sangat sedap.
.
=====================================
5 KEBAIKAN MULTIGRAIN CEREAL SNACK
=====================================
.
PEK YANG KECIL- Dalam kotak mengandungi 3 pek yang kecil untuk memudahkan anda untuk membawa kemana sahaja dan boleh diletakkan di dalam handbag.
.
PENGGANTI JAJAN- Multigrain cereal snack ini sangat sesuai untuk digantikan jajan yang tak berkhasiat seperti gula-gula,keropok,coklat dan lain-lain untuk baby anda.
.
RAMUAN YANG BERKHASIAT- Mengandungi ramuan yang berkhasiat untuk baby iaitu black rice,red rice,brown rice,oat,fruit powder dan palm oil.
.
BOLEH DIJADIKAN BUBUR- Sangat istimewa kerana boleh jadi pengganti bubur.Hanya tambah air panas dan biarkan sehingga kembang dah jadi macam bubur yang mempunyai rasa buah-buahan.
.
CAIR DI MULUT- Jangan risau walaupun multigrain cereal snack ini nampak keras tapi ia cair dimulut.Masukkan dalam mulut baby anda dan biarkan baby anda hisap.
.
Banyak bukan kebaikan dan khasiat 'Multigrain Cereal Snack Fawwaz' ini untuk baby anda.Terdapat 2 perasa untuk snack ini.
.
=====================================
.
Yang paling penting memang selamat dimakan oleh baby.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA ❎TANPA PENGAWET
❎TANPA PEWARNA
.
Jadi tunggu apa lagi?Jom dapatkan sekarang untuk baby anda.Tak rugi mencuba untuk baby anda.Bila Si Manja dapat snack yang berkhasiat mesti seronok kan. 
PM/WASSAP SEKARANG!!!
.
01164370014 atau klik link di bio❤
.
#babyfood #babyfoodideas #babyfoodrecipes #babyfoodfawwaz #instantbabyfood #healthybabyfood #naturalbabyfood #fawwazkitchen #taiping #kamunting
  • "MASALAH NAK CARI SNACK HARIAN UNTUK BABY?
    NAK CARI YANG SENANG UNTUK TRAVEL?
    NAK YANG BOLEH LETAK DALAM HANDBAG?
    TAK TAHU NAK CARI DI MANA?"
    .
    Jangan risau mummy-mummy semua. Memperkenalkan "Multigrain Cereal Snack Fawwaz".
    Snack harian yang sangat sesuai untuk baby anda seawal 7 bulan. Kesukaan ramai baby kerana mempuyai rasa buah sebenar dan sangat sedap.
    .
    =====================================
    5 KEBAIKAN MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    =====================================
    .
    PEK YANG KECIL- Dalam kotak mengandungi 3 pek yang kecil untuk memudahkan anda untuk membawa kemana sahaja dan boleh diletakkan di dalam handbag.
    .
    PENGGANTI JAJAN- Multigrain cereal snack ini sangat sesuai untuk digantikan jajan yang tak berkhasiat seperti gula-gula,keropok,coklat dan lain-lain untuk baby anda.
    .
    RAMUAN YANG BERKHASIAT- Mengandungi ramuan yang berkhasiat untuk baby iaitu black rice,red rice,brown rice,oat,fruit powder dan palm oil.
    .
    BOLEH DIJADIKAN BUBUR- Sangat istimewa kerana boleh jadi pengganti bubur.Hanya tambah air panas dan biarkan sehingga kembang dah jadi macam bubur yang mempunyai rasa buah-buahan.
    .
    CAIR DI MULUT- Jangan risau walaupun multigrain cereal snack ini nampak keras tapi ia cair dimulut.Masukkan dalam mulut baby anda dan biarkan baby anda hisap.
    .
    Banyak bukan kebaikan dan khasiat 'Multigrain Cereal Snack Fawwaz' ini untuk baby anda.Terdapat 2 perasa untuk snack ini.
    .
    =====================================
    .
    Yang paling penting memang selamat dimakan oleh baby.
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA ❎TANPA PENGAWET
    ❎TANPA PEWARNA
    .
    Jadi tunggu apa lagi?Jom dapatkan sekarang untuk baby anda.Tak rugi mencuba untuk baby anda.Bila Si Manja dapat snack yang berkhasiat mesti seronok kan.
    PM/WASSAP SEKARANG!!!
    .
    01164370014 atau klik link di bio❤
    .
    #babyfood #babyfoodideas #babyfoodrecipes #babyfoodfawwaz #instantbabyfood #healthybabyfood #naturalbabyfood #fawwazkitchen #taiping #kamunting

  •  0  0  26 January, 2020
  • TB 24/1/20
Japanese cotton cheesecake
Coklat Moist
Burnt Cheese cake
Kek Batik Indulgence

#DapurAyu
#Taiping
#Kamunting
  • TB 24/1/20
    Japanese cotton cheesecake
    Coklat Moist
    Burnt Cheese cake
    Kek Batik Indulgence

    #DapurAyu
    #Taiping
    #Kamunting

  •  5  0  26 January, 2020
  • "TERCARI-CARI MAKANAN BABY YANG 100% ORGANIC?BABY TAK SUKA MAKAN BUBUR NASI?SUSAH HATI BABY TAK NAK MAKAN?BUNTU NAK BUAT MACAM MANA?"
.
Jangan risau mummy-mummy semua.
Masalah ini boleh diselesaikan dengan mudah.
Baby anda akan berselera makan selepas ni.
Memperkenalkan produk dari Fawwaz Baby Food iaitu 'ORGANIC BABY NOODLE'.
.
===================================
5 KEBAIKAN ORGANIC BABY NOODLE
===================================
.
100% ORGANIC- Bahan yang digunakan hanya tepung gandum,sayuran dan air yang ditapis.Tiada tambahan gula,garam,pewarna dan pengawet tambahan.
.
MUDAH DISEDIAKAN- Hanya ambil masa yang singkat untuk menyediakan mee Fawwaz ini.Boleh dimasak dengan pelbagai cara seperti sup,goreng,carbonara dan macam-macam lagi.
.
TEKSTUR YANG LEMBUT- Mee Fawwaz ni sangat lembut dan mudah di telan oleh baby.Jadi jangan terkejut jika baby anda sangat suka jika pertama kali mencuba.
.
RASA YANG SEDAP- Rasa mee sangat sedap kerana mempunyai rasa sayuran sebenar yang sesuai untuk baby dan boleh tingkatkan selera makan baby anda.
.
BANYAK KHASIAT- Terdapat banyak khasiat yang terdapat dalam mee Fawwaz ini.Antaranya karbohidrat,serat, protein, dan juga vitamin-vitamin yang penting untuk tumbesaran dan kesihatan baby anda.
.
Banyak bukan kebaikan dan khasiat 'ORGANIC BABY NOODLE FAWWAZ' ini untuk baby anda.
.
Mommies yang nak try boleh whatsapp 01164370014 atau klik link di bio😘😍
.

#babyfood #babyfoodideas #babyfoodrecipes #babyfoodfawwaz #instantbabyfood #healthybabyfood #naturalbabyfood #fawwazkitchen #taiping #kamunting #kualakangsar #simpangempat
  • "TERCARI-CARI MAKANAN BABY YANG 100% ORGANIC?BABY TAK SUKA MAKAN BUBUR NASI?SUSAH HATI BABY TAK NAK MAKAN?BUNTU NAK BUAT MACAM MANA?"
    .
    Jangan risau mummy-mummy semua.
    Masalah ini boleh diselesaikan dengan mudah.
    Baby anda akan berselera makan selepas ni.
    Memperkenalkan produk dari Fawwaz Baby Food iaitu 'ORGANIC BABY NOODLE'.
    .
    ===================================
    5 KEBAIKAN ORGANIC BABY NOODLE
    ===================================
    .
    100% ORGANIC- Bahan yang digunakan hanya tepung gandum,sayuran dan air yang ditapis.Tiada tambahan gula,garam,pewarna dan pengawet tambahan.
    .
    MUDAH DISEDIAKAN- Hanya ambil masa yang singkat untuk menyediakan mee Fawwaz ini.Boleh dimasak dengan pelbagai cara seperti sup,goreng,carbonara dan macam-macam lagi.
    .
    TEKSTUR YANG LEMBUT- Mee Fawwaz ni sangat lembut dan mudah di telan oleh baby.Jadi jangan terkejut jika baby anda sangat suka jika pertama kali mencuba.
    .
    RASA YANG SEDAP- Rasa mee sangat sedap kerana mempunyai rasa sayuran sebenar yang sesuai untuk baby dan boleh tingkatkan selera makan baby anda.
    .
    BANYAK KHASIAT- Terdapat banyak khasiat yang terdapat dalam mee Fawwaz ini.Antaranya karbohidrat,serat, protein, dan juga vitamin-vitamin yang penting untuk tumbesaran dan kesihatan baby anda.
    .
    Banyak bukan kebaikan dan khasiat 'ORGANIC BABY NOODLE FAWWAZ' ini untuk baby anda.
    .
    Mommies yang nak try boleh whatsapp 01164370014 atau klik link di bio😘😍
    .

    #babyfood #babyfoodideas #babyfoodrecipes #babyfoodfawwaz #instantbabyfood #healthybabyfood #naturalbabyfood #fawwazkitchen #taiping #kamunting #kualakangsar #simpangempat

  •  1  0  25 January, 2020

Top #kamunting Posts

  • BIRTHDAY BOUQUET ❤️ Nak suprise org yg tersayang?
Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka2?? meh pm.. Bouquet boleh ikut bajet uols. Yg pasti bwh RM20‼ mnaa nk dpt kn! dh boleh buat yg tersayang tersenyum.

mcm dlm gmbr bajet rm30 sbb cust rquest nak cadbury besar n letak teddy bear.

#suprise #birthday #delivery #Usas #Kualakangsar #BatuKurau #Kamunting #Taiping
  • BIRTHDAY BOUQUET ❤️ Nak suprise org yg tersayang?
    Birthday, anniversary, congratulate, graduation atau suka2?? meh pm.. Bouquet boleh ikut bajet uols. Yg pasti bwh RM20‼ mnaa nk dpt kn! dh boleh buat yg tersayang tersenyum.

    mcm dlm gmbr bajet rm30 sbb cust rquest nak cadbury besar n letak teddy bear.

    #suprise #birthday #delivery #Usas #Kualakangsar #BatuKurau #Kamunting #Taiping

  •  623  12  11 March, 2019