#kamu Instagram Photos & Videos

kamu - 617.1k posts

Hashtag Popularity

8
average comments
313.5
average likes

Latest #kamu Posts

  • ➡️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ➡️ Admin - @serdararik0007
. 🔈🔉🔊⤵️
SAYFAMIZA DESTEK OLALIM  ARKADAŞLAR LÜTFEN TAKİP, BEĞENİ VE YORUM YAPAR MISINIZ 💐🇹🇷
.📣📣📣⤵️
FOTOĞRAF PAYLAŞIMLARI TAKİP, BEĞENİ VE YORUM SAYILARINA GÖRE YAPILMAKTADIR💐🇹🇷
. 📸📸📸⤵️
Asker 👩🏻‍✈️👨🏻‍✈️
Jandarma 💂🏻‍♀️💂🏻‍♂️
Emniyet 👮🏻‍♀️👮🏻‍♂️
Öğretmen 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫
Sağlık Personeli👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
Tüm kamulular ve özel sektör 👩🏻‍✈️👨🏻‍✈️
. 🔒🔑🔐🔓⤵️
🇹🇷
🇹🇷
🇹🇷
🇹🇷
🇹🇷
🇹🇷
🇹🇷♥️ #türkiye #azerbaycan #emniyet #jandarma #jöh #pöh #kamu #mersin #iyigeceler #diyarbakır #günaydın #tbt #urfa #polis #asker #adana #ankara #sağlık #love #fenerbahçe #beşiktaş #mardin #tiktok #goodmorning #mood #like #follow #music #istanbul #kayseri
  • ➡️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ➡️ Admin - @serdararik0007
    . 🔈🔉🔊⤵️
    SAYFAMIZA DESTEK OLALIM ARKADAŞLAR LÜTFEN TAKİP, BEĞENİ VE YORUM YAPAR MISINIZ 💐🇹🇷
    .📣📣📣⤵️
    FOTOĞRAF PAYLAŞIMLARI TAKİP, BEĞENİ VE YORUM SAYILARINA GÖRE YAPILMAKTADIR💐🇹🇷
    . 📸📸📸⤵️
    Asker 👩🏻‍✈️👨🏻‍✈️
    Jandarma 💂🏻‍♀️💂🏻‍♂️
    Emniyet 👮🏻‍♀️👮🏻‍♂️
    Öğretmen 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫
    Sağlık Personeli👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️
    Tüm kamulular ve özel sektör 👩🏻‍✈️👨🏻‍✈️
    . 🔒🔑🔐🔓⤵️
    🇹🇷
    🇹🇷
    🇹🇷
    🇹🇷
    🇹🇷
    🇹🇷
    🇹🇷♥️ #türkiye #azerbaycan #emniyet #jandarma #jöh #pöh #kamu #mersin #iyigeceler #diyarbakır #günaydın #tbt #urfa #polis #asker #adana #ankara #sağlık #love #fenerbahçe #beşiktaş #mardin #tiktok #goodmorning #mood #like #follow #music #istanbul #kayseri

  •  0  0  7 seconds ago
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
@tyoksatrio 
Open Spotify : Tyok Satrio
🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio 
#kamu#tyoksatrio#adauntukmu#tetaplahdisini#engkaumilikku #pp07
Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
    @tyoksatrio
    Open Spotify : Tyok Satrio
    🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio
    #kamu #tyoksatrio #adauntukmu #tetaplahdisini #engkaumilikku #pp07
    Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)

  •  0  0  9 minutes ago
  • 🇹🇷Hayırlı Akşamlar 😊
➖➖➖➖➖
👮‍♀️ @PolisveBekci Sayfamızı Takip edip hikayeler kısmında paylaştığımız bilgileri okuyarak aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz.
➖➖➖➖➖➖
#polis #pöh #polisözelharekat #egm #yunuspolisi #tim #yunus #motorlupolis #çevikkuvvet #cevikkuvvet #155 #jandarma #asker #jöh #kamu #özeltim #özelkuvvetler #istanbul #izmir #ankara #asker #içişleri #karakuvvetleri #subay #uzman #jöh #jöak #sat #bekçi #komando #subay #teğmen
  • 🇹🇷Hayırlı Akşamlar 😊
    ➖➖➖➖➖
    👮‍♀️ @PolisveBekci Sayfamızı Takip edip hikayeler kısmında paylaştığımız bilgileri okuyarak aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz.
    ➖➖➖➖➖➖
    #polis #pöh #polisözelharekat #egm #yunuspolisi #tim #yunus #motorlupolis #çevikkuvvet #cevikkuvvet #155 #jandarma #asker #jöh #kamu #özeltim #özelkuvvetler #istanbul #izmir #ankara #asker #içişleri #karakuvvetleri #subay #uzman #jöh #jöak #sat #bekçi #komando #subay #teğmen

  •  324  11  15 minutes ago
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
@tyoksatrio 
Open Spotify : Tyok Satrio
🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio 
#kamu#tyoksatrio#adauntukmu#tetaplahdisini#engkaumilikku #pp07
Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
    @tyoksatrio
    Open Spotify : Tyok Satrio
    🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio
    #kamu #tyoksatrio #adauntukmu #tetaplahdisini #engkaumilikku #pp07
    Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)

  •  4  0  31 minutes ago
  • Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bunu bir kez daha paylaşıyorum umarım bir daha paylaşmak zorunda kalmam hikayeye bakmadığınızı umut ederek sayfaya paylaşım msjlarını attığınızı düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum duyarsız bir millet olmadığımızı düşünüyorum lütfen bu konuda hassasiyetimize özen gösterin sayfamızda verdiğimiz şehit haberleri bizi çok derinden üzüyor ve yaralıyor elimizden geldiğince bu konuda hassas davranarak paylaşımları durduruyoruz. Lütfen sizde anlayışlı davranarak bu durumun hassasiyetini anlayın! Paylaşımlar başlandığını zaman tabiki hepinizin resimlerini paylaşacağız ama şuan değil dünden bugüne 5 tane şehit vermiş ülke olarak bu duruma üzülün ve hassasiyetimizi anlayın! Rabbim Şehit Ailelerine sabırlar  versin dualarımız onlarla 🙏 🇹🇷 .
.
.

#polis #asker #öğretmen #hemşire #memur #kamu #doktor #aşk #sevgi #mutluluk #Atatürk #pöh #jöh #uzman #özelharekat #astsubay #Jandarma #155 #vatan #vatanaşkı #evlat #baba #polisiminyanındayım #askerimedokunma #pkkterörörgütüdür #pkknınsoyukuruyacak #meclistepkkistemiyoruz
  • Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar. Bunu bir kez daha paylaşıyorum umarım bir daha paylaşmak zorunda kalmam hikayeye bakmadığınızı umut ederek sayfaya paylaşım msjlarını attığınızı düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum duyarsız bir millet olmadığımızı düşünüyorum lütfen bu konuda hassasiyetimize özen gösterin sayfamızda verdiğimiz şehit haberleri bizi çok derinden üzüyor ve yaralıyor elimizden geldiğince bu konuda hassas davranarak paylaşımları durduruyoruz. Lütfen sizde anlayışlı davranarak bu durumun hassasiyetini anlayın! Paylaşımlar başlandığını zaman tabiki hepinizin resimlerini paylaşacağız ama şuan değil dünden bugüne 5 tane şehit vermiş ülke olarak bu duruma üzülün ve hassasiyetimizi anlayın! Rabbim Şehit Ailelerine sabırlar versin dualarımız onlarla 🙏 🇹🇷 .
    .
    .

    #polis #asker #öğretmen #hemşire #memur #kamu #doktor #aşk #sevgi #mutluluk #Atatürk #pöh #jöh #uzman #özelharekat #astsubay #Jandarma #155 #vatan #vatanaşkı #evlat #baba #polisiminyanındayım #askerimedokunma #pkkterörörgütüdür #pkknınsoyukuruyacak #meclistepkkistemiyoruz

  •  134  16  39 minutes ago
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  2  0  50 minutes ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  5  0  52 minutes ago
  • Iya emang kamvrettttt ,dasar Jahara ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Tag temen/sahabat kalian atau calon Pacar kalian
Jangan lupa like ,comment dan share ya kak
▪️
▪️
aktifkan notifikasi post Kiriman kalian 
Jangan Ketinggalan setiap postnya
▪️
▪️
Follow 👇👇
👉 @silentwriter_story 👈
👉 @silentwriter_story 👈
▪️
▪️
▪️
▪️
#Quote #love #persahabatan #cintasuci  #kamu #write #word #katakatacinta #kataromantis #kita #populer #jakarta  #sahabat #keluarga  #indonesia #bandung #makassar #toraja #bali #kalimantan #palembang #sumatra #sulawesi #menado #quoteslover💕 #jujurituhebat #silentwriterstory #cewekindocantik💋🙌👛💅👣📷 #cewekcantikindo
  • Iya emang kamvrettttt ,dasar Jahara ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Tag temen/sahabat kalian atau calon Pacar kalian
    Jangan lupa like ,comment dan share ya kak
    ▪️
    ▪️
    aktifkan notifikasi post Kiriman kalian
    Jangan Ketinggalan setiap postnya
    ▪️
    ▪️
    Follow 👇👇
    👉 @silentwriter_story 👈
    👉 @silentwriter_story 👈
    ▪️
    ▪️
    ▪️
    ▪️
    #Quote #love #persahabatan #cintasuci #kamu #write #word #katakatacinta #kataromantis #kita #populer #jakarta #sahabat #keluarga #indonesia #bandung #makassar #toraja #bali #kalimantan #palembang #sumatra #sulawesi #menado #quoteslover💕 #jujurituhebat #silentwriterstory #cewekindocantik💋🙌👛💅👣📷 #cewekcantikindo

  •  1  0  1 hour ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya.
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya.

  •  3  0  1 hour ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  3  0  1 hour ago
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  5  0  1 hour ago
  • Sanah helwah yabunaiiya..
Semuga pnjng umurmu..
Luas rzkimu, sihat selalu..
Sentiasa dbawah lindungan kshsyg Allah selalu.. Dberkati n drahmati olh Penciptamu..
Semuga iman  n amal seiring bergerk sepantas usiamu.. Jd ank yg solehah, kebanggaan kami, kerinduan Allah dn Rasulmu, istiqomah dlm aml ibadahmu, taatmu pd Allah, akhlakmu dan aqidahmu.. Berjaya cmerlang dunia akhirat.. #KAMU KESAYANGAN KAMI.. 😍 😍
  • Sanah helwah yabunaiiya..
    Semuga pnjng umurmu..
    Luas rzkimu, sihat selalu..
    Sentiasa dbawah lindungan kshsyg Allah selalu.. Dberkati n drahmati olh Penciptamu..
    Semuga iman n amal seiring bergerk sepantas usiamu.. Jd ank yg solehah, kebanggaan kami, kerinduan Allah dn Rasulmu, istiqomah dlm aml ibadahmu, taatmu pd Allah, akhlakmu dan aqidahmu.. Berjaya cmerlang dunia akhirat.. #KAMU KESAYANGAN KAMI.. 😍 😍

  •  5  0  1 hour ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  5  0  1 hour ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  4  0  1 hour ago
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • [PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  1  0  1 hour ago
  • Maistuu ihan keväältä #Kamu ja Dooris🐾rottweiler ❤
  • Maistuu ihan keväältä #Kamu ja Dooris🐾rottweiler ❤

  •  2  1  2 hours ago
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
.
COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
.
PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
Grand Opening 29 Februari 2020
Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
.
Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
.
#sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya
  • PAID PROMOTE ECOFEST 2020]
    .
    COMING SOON SOWHAT BUBBLECHEESE
    .
    PERHATIANNYA KESINI DONG PLEASE!
    Mau buka loh friends minuman enak yang pake bobba sama cheese. Murah banget mulai dari 7k aja bisa dapet kenikmatan yang nganthem banget dan besok Sabtu ada promo Buy 1 get 1 dan free coupon loh serius gabohong soalnya gasuka bohong kaya kamu. .
    Grand Opening 29 Februari 2020
    Buy 1 get 1 cuman sampai hari Minggu tanggal 1 Maret ya, soalnya kalo terus - terusan promo nanti rugi dong gabisa beli rumah di Candi Golf.
    Buy 1 get 1 dimulai dari jam 12.00 - 15.00, lalu disambung lagi kaya silaturahmi jam 17.00 - 19.30. Berlaku Sabtu 29 Februari - Minggu 1 Maret 2020 aja yahhhhh cinta.
    .
    Nih friends buat update follow aja biar wangi @sowhatbubblecheese__ adminnya ganteng kok.
    .
    #sayang #sama #yang #beli #wangi #semarangfood #bobbasemarang #kulinersemarang #kuliner #enak #enakbanget #baru #minumanenak #minumansemarang #bobba #bobbafett #likeforlikes #like4likes #infoviral #semarang #semaranghits #akusuka #kamu #apaadanya

  •  4  0  2 hours ago
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
@tyoksatrio 
Open Spotify : Tyok Satrio
🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio 
#kamu#tyoksatrio#adauntukmu#tetaplahdisini#engkaumilikku #pp07
Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)
  • [💗PAID PROMOTE TEATER ASMARALOKA💗] Melupakanmu adalah hal yg mungkin sulit untuk aku lakukan, tetapi aku juga tidak mungkin bisa harus terus menerus berada dalam keadaan ini. .
    @tyoksatrio
    Open Spotify : Tyok Satrio
    🎶🔊Tetaplah Disini - Tyok Satrio
    #kamu #tyoksatrio #adauntukmu #tetaplahdisini #engkaumilikku #pp07
    Full cek youtube (Tyok Satrio - Tetaplah Disini)

  •  12  1  2 hours ago

Top #kamu Posts

  • Bir sabah kalkıp aynanın karşısına geçtiğimizde, yıpranmış ve yaşlanmış yüzümüze sanki her zaman öyleymiş gibi bakacağız. Zaman usul usul alıştıracak bizi. Günler hiç geçmiyormuş gibi, ağaçlar yapraklarını henüz dökmemiş, o en sevdiğimiz bayramlığımız daha küçülmemiş, kalbimiz hala çocuk, lakin koşmaya gayretimiz yokmuş gibi yaşayacağız.
Unutacağız!
Dünü, bugünü ve yarını zihninizden atacağız.
Gönlümüze ağır gelen şu günlerin hepsini maziye bırakacağız.
Keşkeler kafilesi gelecek sonra kapımıza.
Keşke sevdiklerimiz ile daha çok vakit geçirseydik.
Keşke o gün o insanın kalbini incitmeseydik.
Daha çok okusaydık.
Daha çok gezseydik.
Sevseydik.
Sevginin ayıplandığı şu çağda, tüm ömrümüzü sevda üzerinde demleseydik.
Gidebilseydik.
Allah'a yürümekten çok, koşabilseydik.
Keşke o günlere geri dönüp, bugünlere hiç gelmeseydik.
Sayıklayıp dururken azalan ömrümüzden bir gün daha geçecek. Ne kadar çok diretsek de son pişmanlık fayda etmeyecek.
Geceyi kucaklayıp sabaha yenileceğiz.
Gülü sevip, dikenine katlanamayacağız.
Karanlık saydığımız bu günleri, o gün mum ile arayacağız.
Ne yaparsak yapalım zamanı durduramayacağımızı unutmayalım olur mu.?
İnsan olmaktan çok, insanlığa layık olmak için yaşayalım.
Sevelim, sevilelim, gülelim, ağlayalım.
Bugün sulayacağımız çiçeği yarına bırakmayalım..
.
.HAYIRLI SABAHLAR CÜMLETEN .
.
@vefaliturk12
.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🙏
Paylaşımlarda kaynak belirtiniz
.
____________________________________
#joh #pöh #birilerivar #bordobereliler #jandarma #polis #jandarmaözelharekat #polisözelharekat #özelkuvvetler #azerbaycan #komando #askeryareni #asker #kamu #aşk #edebiyat #şiir #doğa #guzelsözler #kitap #istanbul #mercedes #bmw #kazakistan #dubai #dua #pymo
  • Bir sabah kalkıp aynanın karşısına geçtiğimizde, yıpranmış ve yaşlanmış yüzümüze sanki her zaman öyleymiş gibi bakacağız. Zaman usul usul alıştıracak bizi. Günler hiç geçmiyormuş gibi, ağaçlar yapraklarını henüz dökmemiş, o en sevdiğimiz bayramlığımız daha küçülmemiş, kalbimiz hala çocuk, lakin koşmaya gayretimiz yokmuş gibi yaşayacağız.
    Unutacağız!
    Dünü, bugünü ve yarını zihninizden atacağız.
    Gönlümüze ağır gelen şu günlerin hepsini maziye bırakacağız.
    Keşkeler kafilesi gelecek sonra kapımıza.
    Keşke sevdiklerimiz ile daha çok vakit geçirseydik.
    Keşke o gün o insanın kalbini incitmeseydik.
    Daha çok okusaydık.
    Daha çok gezseydik.
    Sevseydik.
    Sevginin ayıplandığı şu çağda, tüm ömrümüzü sevda üzerinde demleseydik.
    Gidebilseydik.
    Allah'a yürümekten çok, koşabilseydik.
    Keşke o günlere geri dönüp, bugünlere hiç gelmeseydik.
    Sayıklayıp dururken azalan ömrümüzden bir gün daha geçecek. Ne kadar çok diretsek de son pişmanlık fayda etmeyecek.
    Geceyi kucaklayıp sabaha yenileceğiz.
    Gülü sevip, dikenine katlanamayacağız.
    Karanlık saydığımız bu günleri, o gün mum ile arayacağız.
    Ne yaparsak yapalım zamanı durduramayacağımızı unutmayalım olur mu.?
    İnsan olmaktan çok, insanlığa layık olmak için yaşayalım.
    Sevelim, sevilelim, gülelim, ağlayalım.
    Bugün sulayacağımız çiçeği yarına bırakmayalım..
    .
    .HAYIRLI SABAHLAR CÜMLETEN .
    .
    @vefaliturk12
    .
    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🙏
    Paylaşımlarda kaynak belirtiniz
    .
    ____________________________________
    #joh #pöh #birilerivar #bordobereliler #jandarma #polis #jandarmaözelharekat #polisözelharekat #özelkuvvetler #azerbaycan #komando #askeryareni #asker #kamu #aşk #edebiyat #şiir #doğa #guzelsözler #kitap #istanbul #mercedes #bmw #kazakistan #dubai #dua #pymo

  •  3,802  76  26 February, 2020
  • SELAMÜN ALEYKÜM CÜMLETEN 🙋‍♂️❤️🤗
👉👉👉👉👉👉👉@polis.noktasi.34 👈👈👈👈👈👈👈
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
YÜREGİ BİZİMLE OLAN HERKES SAYFAMIZA DAVETLİDİR
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #vatan#bayrak#polis#jandarma#asker#polisözelharekat#jandarmaözelharekat#türkiye#komando#sat#öğretmen#hemşire#doktor#bozkurt#özelharekat#jöh#pöh#tsk#çevikkuvvet#uzmançavuş#millet#türkiyem#şehit#türk#sas#astsubay#kamu#tim#bordobereliler#atatürk
  • SELAMÜN ALEYKÜM CÜMLETEN 🙋‍♂️❤️🤗
    👉👉👉👉👉👉👉@polis.noktasi.34 👈👈👈👈👈👈👈
    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
    YÜREGİ BİZİMLE OLAN HERKES SAYFAMIZA DAVETLİDİR
    🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 #vatan #bayrak #polis #jandarma #asker #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #türkiye #komando #sat#öğretmen#hemşire#doktor#bozkurt#özelharekat#jöh#pöh#tsk#çevikkuvvet#uzmançavuş#millet#türkiyem#şehit#türk#sas#astsubay#kamu#tim#bordobereliler#atatürk

  •  1,674  72  25 February, 2020
  • 🇹🇷Çocuklar geleceğimizin teminatıdır.
➖➖➖➖➖➖
👮‍♀️ @PolisveBekci Sayfamızı Takip edip hikayeler kısmında paylaştığımız bilgileri okuyarak aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz.
➖➖➖➖➖➖
#polis #pöh #polisözelharekat #egm #yunuspolisi #tim #yunus #motorlupolis #çevikkuvvet #cevikkuvvet #155 #jandarma #asker #jöh #kamu #özeltim #özelkuvvetler #istanbul #izmir #ankara #asker #içişleri #karakuvvetleri #subay #uzman #jöh #jöak #sat #bekçi #komando #subay #teğmen
  • 🇹🇷Çocuklar geleceğimizin teminatıdır.
    ➖➖➖➖➖➖
    👮‍♀️ @PolisveBekci Sayfamızı Takip edip hikayeler kısmında paylaştığımız bilgileri okuyarak aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz.
    ➖➖➖➖➖➖
    #polis #pöh #polisözelharekat #egm #yunuspolisi #tim #yunus #motorlupolis #çevikkuvvet #cevikkuvvet #155 #jandarma #asker #jöh #kamu #özeltim #özelkuvvetler #istanbul #izmir #ankara #asker #içişleri #karakuvvetleri #subay #uzman #jöh #jöak #sat #bekçi #komando #subay #teğmen

  •  1,238  19  25 February, 2020