#jomkurus Instagram Photos & Videos

jomkurus - 1.9m posts

Hashtag Popularity

2.2
average comments
379.7
average likes

Latest #jomkurus Posts

  • Siapa dah try pasti jatuh cinta..macam saya..memang setiap pagi sarapan shake ni..tak jemu pun..Sedap sangat..Kalau boleh nak shake sehari 3,4x tau..
Memang dah jatuh cinta sangat haa..
.
Jangan percaya tetapi cuba sendiri tau๐Ÿคญ..JOIN US TODAY !!
PROGRAM KURUS 30HARI !!
๐Ÿ“ฒ 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Herbalife Coach ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Siapa dah try pasti jatuh cinta..macam saya..memang setiap pagi sarapan shake ni..tak jemu pun..Sedap sangat..Kalau boleh nak shake sehari 3,4x tau..
    Memang dah jatuh cinta sangat haa..
    .
    Jangan percaya tetapi cuba sendiri tau๐Ÿคญ..JOIN US TODAY !!
    PROGRAM KURUS 30HARI !!
    ๐Ÿ“ฒ 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Herbalife Coach ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  1  1  1 minute ago
  • Mari amalkan cara hidup sihat, dgn penurunan berat badan..dapat membantu kita dlm urusan seharian,terutama sekali solat ๐Ÿฅฐ
.
Alhamdulillah sis dpt beribadah dgn selesa, xsakit lutut.. Xkramm masa tahiyat akhir.. ๐Ÿคฒ syukur, moga sis sentiasa istiqamah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Nk tau rahsia sis? ๐Ÿ˜‰๐Ÿค— PM yekkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
  • Mari amalkan cara hidup sihat, dgn penurunan berat badan..dapat membantu kita dlm urusan seharian,terutama sekali solat ๐Ÿฅฐ
    .
    Alhamdulillah sis dpt beribadah dgn selesa, xsakit lutut.. Xkramm masa tahiyat akhir.. ๐Ÿคฒ syukur, moga sis sentiasa istiqamah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    .
    Nk tau rahsia sis? ๐Ÿ˜‰๐Ÿค— PM yekkk ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

  •  0  1  13 minutes ago
  • Banyak sekali manfaat detoks bagi tubuh kita, terlebih lagi detoks bisa kita lakukan dengan mudah dengan bantuan Super Conductive Metalic Ion Series.

Stay Healthy!
  • Banyak sekali manfaat detoks bagi tubuh kita, terlebih lagi detoks bisa kita lakukan dengan mudah dengan bantuan Super Conductive Metalic Ion Series.

    Stay Healthy!

  •  0  1  23 minutes ago
  • Patutlah Coach Viral @dee.azhar4411 dan semua peserta Get Fit Now Online (GFNO) makin langsing, kurus dan awet muda. Rupanya inilah antara menu sihat yg mereka amalkan. Senang, cepat, mudah, bahan masak yang senang nak cari, rendah kalori dan yang paling penting SEDAAAPPP habaq haaanngg!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Perempuan boleh, lelaki pun boleh.
Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.

U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡:
๐Ÿ’ƒ100% online, tak perlu keluar rumah.
๐Ÿ’ƒ25 resepi sihat & sedap berserta video.
๐Ÿ’ƒ25 hari plan pemakanan peribadi.
๐Ÿ’ƒ25 hari COACHING & MENTORING.
๐Ÿ’ƒMenu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll.
๐Ÿ’ƒCombo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah.
๐Ÿ’ƒPemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING.
๐Ÿ’ƒWA group coaching & support group yg  POSITIF & SANGAT BEST.
๐Ÿ’ƒTopik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan.
.
Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!!
.
Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig ๐Ÿ‘‡ & komen "NAK KURUS"
@dee.azhar4411
@dee.azhar4411
.
Whatsapp Coach DEE : 019 2306842
.
#coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi
  • Patutlah Coach Viral @dee.azhar4411 dan semua peserta Get Fit Now Online (GFNO) makin langsing, kurus dan awet muda. Rupanya inilah antara menu sihat yg mereka amalkan. Senang, cepat, mudah, bahan masak yang senang nak cari, rendah kalori dan yang paling penting SEDAAAPPP habaq haaanngg!!๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    Perempuan boleh, lelaki pun boleh.
    Jom kita mulakan sekarang, jangan tunggu masuk tahun 2020 baru nak mula. Siapa mula dulu, dia kurus dulu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .

    U all join Team Coach DEE, u all dapat semua ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡:
    ๐Ÿ’ƒ100% online, tak perlu keluar rumah.
    ๐Ÿ’ƒ25 resepi sihat & sedap berserta video.
    ๐Ÿ’ƒ25 hari plan pemakanan peribadi.
    ๐Ÿ’ƒ25 hari COACHING & MENTORING.
    ๐Ÿ’ƒMenu Meal Plan sesuai utk semua golongan : student, bekerja, surirumah & dll.
    ๐Ÿ’ƒCombo WORKOUT, ebook & senaman efektif di rumah.
    ๐Ÿ’ƒPemantau pemakanan harian secara PERSONAL & GROUPING.
    ๐Ÿ’ƒWA group coaching & support group yg POSITIF & SANGAT BEST.
    ๐Ÿ’ƒTopik2 penting ilmu pemakanan utk turun berat secara efektif & cara maintain berat badan.
    .
    Ada COACH BERPENGALAMAN, ada ILMU, ada TEAM SUPPORT ๐Ÿ‘‰ KURUS JADI MUDAH & MENYERONOKKAN!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
    .
    Pendaftaran Kurus Online Coaching INTAKE DECEMBER - EDISI SETEL AZAM KURUS 2019 kini dibuka!!
    .
    Untuk Daftar Ekspress, klik link di bio ig ๐Ÿ‘‡ & komen "NAK KURUS"
    @dee.azhar4411
    @dee.azhar4411
    .
    Whatsapp Coach DEE : 019 2306842
    .
    #coachdee #teamcoacheyfa #tipskurus #dietsihat #dietkalori #singaporefood #sghalalfood #foodbrunei #onlinesg #neelofa #makanansihat #healthydiet #jjcm #healthy #jomkurus #sayanakkurus #healthyfood #ctdk #astro #getfitnowonline #makansedap #dietmalaysia #sayanakcantik #dietsingapore #dietbrunei #zulariffin #mirafilzah #satukanrasa #workout #resepi

  •  5  0  26 minutes ago
  • Peluang Terakhir Untuk Settlekan Azam Tahun 2019 Yang Dah 11Bulan Berlalu Dengan Kegagalan.โ €
โ €
.โ €
โ €
11Bulan Cuba Diet Sendiri & Hasilnya Gagal.โ €
โ €
.โ €
โ €
Why not this time bagi peluang diri down to earth belajar ilmu utk turunkan berat badan???.โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
Takde Ilmu Dalam Dunia Yang Sia-Sia.โ €
โ €
.โ €
โ €
Tengok contoh saya sendiri, niat pada permulaan nk belajar ilmu utk kurus jer mane tau boleh kuruskan org lain jugak.. Dan paling xterfikir ada peluang belajar sampai di negara orang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
Intake Disember masih ada 3slot sahaja lagi dan kite akan bermula pada 3hb Disember ini. Klik link di bio ig @nurain.rozali  utk mendaftar.โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
โ €
.โ €
โ €
#KurusOnlineCoaching#BajuRaya2019โ €
#TipsKurus#kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #kurusmakannasi #sayanakkurusย  #kurusdenganherbalife #herbalifemalaysia #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoachingย  #teamcoachyatie#TipsDiet#MenuKurusโ €
#MenuDiet#CaraNakKurus#CaraNakDietโ €
  • Peluang Terakhir Untuk Settlekan Azam Tahun 2019 Yang Dah 11Bulan Berlalu Dengan Kegagalan.โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    11Bulan Cuba Diet Sendiri & Hasilnya Gagal.โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    Why not this time bagi peluang diri down to earth belajar ilmu utk turunkan berat badan???.โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    Takde Ilmu Dalam Dunia Yang Sia-Sia.โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    Tengok contoh saya sendiri, niat pada permulaan nk belajar ilmu utk kurus jer mane tau boleh kuruskan org lain jugak.. Dan paling xterfikir ada peluang belajar sampai di negara orang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    Intake Disember masih ada 3slot sahaja lagi dan kite akan bermula pada 3hb Disember ini. Klik link di bio ig @nurain.rozali utk mendaftar.โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    โ €
    .โ €
    โ €
    #KurusOnlineCoaching #BajuRaya2019โ €
    #TipsKurus #kuruscepat #jomkurus #kuruscantik #kurusmakannasi #sayanakkurusย  #kurusdenganherbalife #herbalifemalaysia #dietsenang #kecilkanpeha #kurusonlinecoachingย  #teamcoachyatie #TipsDiet #MenuKurusโ €
    #MenuDiet #CaraNakKurus #CaraNakDietโ €

  •  3  0  26 minutes ago
  • Kami memaami kesukaran yang dihadapi oleh mereka yang mengalami masalah berat badan. Ada masa nya, diet & senaman yang dilakukan tidak memberi kesan yang di inginkan
-
Oleh itu, selain daripada diet & senaman, anda boleh consume Hazel Lite & Body Flush bagi menurunkan berat badan anda!
-
Hazel Lite memang di hasilkan khusus buat mereka yang ingin untuk menurunkan berat badan manakala Body Flush lebih khusus untuk pembuangan toksin dari dalam badan atau detoks
-
Jom turunkan berat badan sekarang bersama Hazel Lite dan Body Flush sekarang! Hubungi untuk keterangan lanjut ๐Ÿ˜‰
  • Kami memaami kesukaran yang dihadapi oleh mereka yang mengalami masalah berat badan. Ada masa nya, diet & senaman yang dilakukan tidak memberi kesan yang di inginkan
    -
    Oleh itu, selain daripada diet & senaman, anda boleh consume Hazel Lite & Body Flush bagi menurunkan berat badan anda!
    -
    Hazel Lite memang di hasilkan khusus buat mereka yang ingin untuk menurunkan berat badan manakala Body Flush lebih khusus untuk pembuangan toksin dari dalam badan atau detoks
    -
    Jom turunkan berat badan sekarang bersama Hazel Lite dan Body Flush sekarang! Hubungi untuk keterangan lanjut ๐Ÿ˜‰

  •  0  1  32 minutes ago
  • Awak..Awak jangan buat camni eh ??
Penat je awak awak diet lepas tu p makan roti canai..Camne nak kurus awak๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
Meh join surikurus kita belajar ilmu tentang permakanan..
InshaAllah jangan lupa whatsapp k..
PROGRAM KURUS 30HARI !!
๐Ÿ“ฒ 0123621339
DAFTAR SEKARANG !!
๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Herbalife Coach ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
MUDAH & BERKESAN
100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
.
@coach_nuratiqahjaafar
  • Awak..Awak jangan buat camni eh ??
    Penat je awak awak diet lepas tu p makan roti canai..Camne nak kurus awak๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
    Meh join surikurus kita belajar ilmu tentang permakanan..
    InshaAllah jangan lupa whatsapp k..
    PROGRAM KURUS 30HARI !!
    ๐Ÿ“ฒ 0123621339
    DAFTAR SEKARANG !!
    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜Herbalife Coach ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
    PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    MUDAH & BERKESAN
    100% ONLINE SELURUH MALAYSIA
    .
    @coach_nuratiqahjaafar

  •  7  1  38 minutes ago

Top #jomkurus Posts

  • NAK REZEKI MENCURAH, JOM KITE BUAT LEBIH2.. dan perlu ingat perlu mulakan sehingga ia menjadi habit. Atleast 21 hari secara konsisten.. inshaa allah, brain akan mula absorb untuk menjadi patern dalam hidup anda.
.
.
.
Begitu juga dalam program turun berat ini.. segalanya bermula dengan satu tindakan.. dan ia memerlukan konsistensi selama 21 hari. No excuse.
.
.
. Kenapa uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
.
๐Ÿš€ pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
๐Ÿš€ Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
๐Ÿš€ Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
๐Ÿš€ Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
๐Ÿš€ Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
๐Ÿš€ Group meriah ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ dan happy
๐Ÿš€ Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
.
๐Ÿ“ฒ COACH DILLA 012-7722936
๐Ÿ“ฒ COACH AZRAI 012-7845654
#mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi๐Ÿ’ช #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus #dramasangat
  • NAK REZEKI MENCURAH, JOM KITE BUAT LEBIH2.. dan perlu ingat perlu mulakan sehingga ia menjadi habit. Atleast 21 hari secara konsisten.. inshaa allah, brain akan mula absorb untuk menjadi patern dalam hidup anda.
    .
    .
    .
    Begitu juga dalam program turun berat ini.. segalanya bermula dengan satu tindakan.. dan ia memerlukan konsistensi selama 21 hari. No excuse.
    .
    .
    . Kenapa uolls perlu join Online coaching team MYNEWME ni?
    .
    ๐Ÿš€ pelbagai resipi masakan sihat yang akan korang belajar
    ๐Ÿš€ Masakan simple dan mudah disediakan. Yang tak pandai masak pun dah mula rajin memasak sekarang
    ๐Ÿš€ Ilmu dan topik2 pemakanan diberi dengan penuh kasih sayang
    ๐Ÿš€ Pelbagai tips turun berat dengan sihat diberi
    ๐Ÿš€ Group support yg sentiasa memberi sokongan yg padu untuk peserta dapatkan hasil
    ๐Ÿš€ Group meriah ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ dan happy
    ๐Ÿš€ Turun berat 5-12kg dalam 1 sesi
    .
    ๐Ÿ“ฒ COACH DILLA 012-7722936
    ๐Ÿ“ฒ COACH AZRAI 012-7845654
    #mynewmeonlinechallange #amazingteam #teamdillaazrai #instafood #ducksscarfon #ducksscarf #semangatpagi๐Ÿ’ช #instafoodmalaysia #healthyfood #kalori #intermittentfasting #dietsehat #dietseimbang #tipskurus #kuruscepat #kurussihat #jomdiet #jomkurus #tipskurus #dramasangat

  •  979  3  13 November, 2019