#jamujelitapearlwhite Instagram Photos & Videos

jamujelitapearlwhite - 5.3k posts

Latest #jamujelitapearlwhite Posts

  • Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar 'strechtmark' dan lepas bersalin kulit perut mengecut dan kehitaman.

Gosokkan dgn Anggun Pesona Soap untuk Sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar.

Boleh dijadikan sabun lulur ketika berpantang, kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi.

Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun.
Tanpa bahan kimia,
Kulit sihat secara semulajadi.
.
.
#JsdEssential #jamusususukdara #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  • Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar 'strechtmark' dan lepas bersalin kulit perut mengecut dan kehitaman.

    Gosokkan dgn Anggun Pesona Soap untuk Sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar.

    Boleh dijadikan sabun lulur ketika berpantang, kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi.

    Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun.
    Tanpa bahan kimia,
    Kulit sihat secara semulajadi.
    .
    .
    #JsdEssential #jamusususukdara #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  •  6  1  23 May, 2019
  • Jamu indah keluarga.. Khas untuk ibu yang berpantang..
Khas untuk ank dara yang nak sihat dan cantik luar dalam.. Sebab apa?

Sebab jamu ini akan melancarkan perjalanan darah..bagi ibu yang berpantang..jik ni elok bg penyembuhan luka dan meng"flash"kan segala darah2 yang sudah tersimpan semasa mengandung..sekali gus menyihatkan kembali rahim.. Memperbanyakkan susu ibu..
Badan menjadi lebih bertenaga dan tidak terlalu letih.. Bagi anak2 dara..jik ini juga sesuai.di jadikan suplement untuk sihat bertenaga..sekali gus menjadikan kulit lebih berseri..dan bole menurunkan berat badan jika di ambil secara konsisten.. kecantikan luaran akan terlahir apabila rahim anda cantik..
.
.
#JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamuindahkeluarga #KopiAnggunPesona #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  • Jamu indah keluarga.. Khas untuk ibu yang berpantang..
    Khas untuk ank dara yang nak sihat dan cantik luar dalam.. Sebab apa?

    Sebab jamu ini akan melancarkan perjalanan darah..bagi ibu yang berpantang..jik ni elok bg penyembuhan luka dan meng"flash"kan segala darah2 yang sudah tersimpan semasa mengandung..sekali gus menyihatkan kembali rahim.. Memperbanyakkan susu ibu..
    Badan menjadi lebih bertenaga dan tidak terlalu letih.. Bagi anak2 dara..jik ini juga sesuai.di jadikan suplement untuk sihat bertenaga..sekali gus menjadikan kulit lebih berseri..dan bole menurunkan berat badan jika di ambil secara konsisten.. kecantikan luaran akan terlahir apabila rahim anda cantik..
    .
    .
    #JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamuindahkeluarga #KopiAnggunPesona #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  •  2  0  23 May, 2019
  • Pernah tak ibu-ibu sekalian bangun pagi rasa malas?
Dah tidur awal tapi masih rasa liat nak bangun ?
Mata mengantuk ,Badan rasa berat?
Letih ,lesu dan kurang bertenaga?
Nak bangun jer tumit kaki sakit pulak!
Makin bertambah malas nak buat kerja rumah.
.
Ada 1 situasi lagi yang luar biasa , Ibu-ibu bangun tidur rasa macam nak melompat dari katil.
Punyalah cergas.Bangun-bangun terus buat senaman ringkas untuk regangkan otot, pastu mandi dan terus bertenaga buat kerja rumah mahupun bersiap untuk pergi tempat kerja.
.
Kita boleh ubah sebenarnya. mesti kita nk jadi ibu yang cergas sepanjang hari kan.

Jom amalkan kopi tabur JIK. 
Aset Mantop
Badan Cergas
Rahim Sihat.
.
. 
#empireaurafidarich #JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite
  • Pernah tak ibu-ibu sekalian bangun pagi rasa malas?
    Dah tidur awal tapi masih rasa liat nak bangun ?
    Mata mengantuk ,Badan rasa berat?
    Letih ,lesu dan kurang bertenaga?
    Nak bangun jer tumit kaki sakit pulak!
    Makin bertambah malas nak buat kerja rumah.
    .
    Ada 1 situasi lagi yang luar biasa , Ibu-ibu bangun tidur rasa macam nak melompat dari katil.
    Punyalah cergas.Bangun-bangun terus buat senaman ringkas untuk regangkan otot, pastu mandi dan terus bertenaga buat kerja rumah mahupun bersiap untuk pergi tempat kerja.
    .
    Kita boleh ubah sebenarnya. mesti kita nk jadi ibu yang cergas sepanjang hari kan.

    Jom amalkan kopi tabur JIK.
    Aset Mantop
    Badan Cergas
    Rahim Sihat.
    .
    .
    #empireaurafidarich #JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite
  •  4  1  23 May, 2019
  • Kopi Anggun Pesona by JSD

Boleh merawat dalaman.. Boleh membantu menghasilkan air susu yg banyak.. Menyembuh luka2 selepas bersalin.. Mengembalikan tenaga.. Merawat rahim.. . 
Kenapa kopi jsd? 
Sebab kopi ni kopi jamu..
sangat sedap..
Takda aroma jamu pun..
bg yg tak suka bau jamu, 
bagi yg susah telan pil2 jamu, 
bg yg suka bau kopi yg sederhana, Tak manis sangat, lemak2 berkrim rasanya.

Ambil secawan untuk khasiat berganda.. Sesuai diambil tuk ibu berpantang, ibu bekerjaya dan surirumah.

Anak dara yg nak mula2 try mau berjamu pun bole minum ni. . 📲Info lanjut whatsapp 💁

wasap.my/601110542917/kap
.
.
#JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamuindahkeluarga #KopiAnggunPesona #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite
  • Kopi Anggun Pesona by JSD

    Boleh merawat dalaman.. Boleh membantu menghasilkan air susu yg banyak.. Menyembuh luka2 selepas bersalin.. Mengembalikan tenaga.. Merawat rahim.. .
    Kenapa kopi jsd?
    Sebab kopi ni kopi jamu..
    sangat sedap..
    Takda aroma jamu pun..
    bg yg tak suka bau jamu,
    bagi yg susah telan pil2 jamu,
    bg yg suka bau kopi yg sederhana, Tak manis sangat, lemak2 berkrim rasanya.

    Ambil secawan untuk khasiat berganda.. Sesuai diambil tuk ibu berpantang, ibu bekerjaya dan surirumah.

    Anak dara yg nak mula2 try mau berjamu pun bole minum ni. . 📲Info lanjut whatsapp 💁

    wasap.my/601110542917/kap
    .
    .
    #JsdEssential #jamusususukdara #jsd #jamujsd #jamuindahkeluarga #KopiAnggunPesona #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite
  •  4  2  23 May, 2019
  • Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar 'strechtmark' dan lepas bersalin kulit perut mengecut dan kehitaman.

Gosokkan dgn Anggun Pesona Soap untuk Sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar.

Boleh dijadikan sabun lulur ketika berpantang, kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi.

Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun.
Tanpa bahan kimia,
Kulit sihat secara semulajadi.
.
.
#JsdEssential #jamusususukdara #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  • Semasa mengandung ibu membawa kandungan dr perut kecil shingga perut besar. Bila perut dh besar mulalah kluar 'strechtmark' dan lepas bersalin kulit perut mengecut dan kehitaman.

    Gosokkan dgn Anggun Pesona Soap untuk Sental2 daki dan lemak di perut dan di celah paha. Selulit akan berkurangan dan kesan hitam dan strechmark akan pudar.

    Boleh dijadikan sabun lulur ketika berpantang, kulit kusam kembali cerah dan bau badan tiada lagi.

    Di formulasikan dengan khasiat semulajadi dlm seketul sabun.
    Tanpa bahan kimia,
    Kulit sihat secara semulajadi.
    .
    .
    #JsdEssential #jamusususukdara #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamuseribonda
  •  11  0  22 May, 2019

Top #jamujelitapearlwhite Posts

  • 🌸JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS🌸 .

RM 30 ✔️ .

Fungsi
- Mencerah secara berperingkat
- Membantu membersihkan kulit wajah dari jerawat dan jeragat
- Melancarkan penghadaman
- Menguatkan tulang dan otot
- Memberi tenaga ekstra dan berpanjangan .

Cara Penggunaan
- Ambil satu sudu PEARL WHITE Pinky Plus dengan 150ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
- Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil PEARL WHITE Pinky Plus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam .

WHATSAPP
019-9033502 📲 .

#pearlwhitepinkyplus #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyplusoriginal #pearlwhitepinkyplusborong #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhitepinkyplus
  • 🌸JAMU JELITA PEARL WHITE PINKY PLUS🌸 .

    RM 30 ✔️ .

    Fungsi
    - Mencerah secara berperingkat
    - Membantu membersihkan kulit wajah dari jerawat dan jeragat
    - Melancarkan penghadaman
    - Menguatkan tulang dan otot
    - Memberi tenaga ekstra dan berpanjangan .

    Cara Penggunaan
    - Ambil satu sudu PEARL WHITE Pinky Plus dengan 150ml air, goncang menggunakan shaker atau kacau di dalam gelas sehingga larut.
    - Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda disarankan mengambil PEARL WHITE Pinky Plus 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam .

    WHATSAPP
    019-9033502 📲 .

    #pearlwhitepinkyplus #pearlwhitepinkyplusmurah #pearlwhitepinkyplusoriginal #pearlwhitepinkyplusborong #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhitepinkyplus
  •  11  1  8 May, 2019
  • 🌸JAMU JELITA PEARL WHITE(PUTIH MULUS)🔥
.
Fungsi dan khasiat Jamu Jelita Pearl White :
♥Menjadikan kulit lebih cerah, gebu, anjal dan cantik.
♥Anti-aging
♥Anti-oksidan
♥Menyihatkan tulang, kuku, mata, rambut dan kesihatan dalaman badan.
♥Memberikan nutrisi tambahan pada tubuh.
♥Mengurangkan masalah kulit, jerawat, resdung, jeragat dan banyak lagi
.
Kandungan Jamu Jelita Pearl White :
♥Kolagen
♥Blueberry
♥VitaminC
♥Blackcurrant
♥Acerolla Cherry
♥Astaxanthin
♥Pinebark
♥Tomato
.
Cara pengambilan Jamu Jelita Pearl White :
♥Bancuh atau shake 1 scoop dengan 120ml air sejuk shake sampai larut.
♥Minum 2 kali sehari untuk kesan optimum, 1x pagi sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur.
♥Kalau tak nak shake, boleh kemam bawah lidah.
♥Elakkan pengambilan kafein.
.
.
Whatsapp 0173980067
.
.
#pearlwhite #pearlwhiteputihmulus #pearlwhiteputihmulusmurah #pearlwhiteputihmulusoriginal #jamujelita #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhiteputihmulus #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #terapiinstagram
  • 🌸JAMU JELITA PEARL WHITE(PUTIH MULUS)🔥
    .
    Fungsi dan khasiat Jamu Jelita Pearl White :
    ♥Menjadikan kulit lebih cerah, gebu, anjal dan cantik.
    ♥Anti-aging
    ♥Anti-oksidan
    ♥Menyihatkan tulang, kuku, mata, rambut dan kesihatan dalaman badan.
    ♥Memberikan nutrisi tambahan pada tubuh.
    ♥Mengurangkan masalah kulit, jerawat, resdung, jeragat dan banyak lagi
    .
    Kandungan Jamu Jelita Pearl White :
    ♥Kolagen
    ♥Blueberry
    ♥VitaminC
    ♥Blackcurrant
    ♥Acerolla Cherry
    ♥Astaxanthin
    ♥Pinebark
    ♥Tomato
    .
    Cara pengambilan Jamu Jelita Pearl White :
    ♥Bancuh atau shake 1 scoop dengan 120ml air sejuk shake sampai larut.
    ♥Minum 2 kali sehari untuk kesan optimum, 1x pagi sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur.
    ♥Kalau tak nak shake, boleh kemam bawah lidah.
    ♥Elakkan pengambilan kafein.
    .
    .
    Whatsapp 0173980067
    .
    .
    #pearlwhite #pearlwhiteputihmulus #pearlwhiteputihmulusmurah #pearlwhiteputihmulusoriginal #jamujelita #jamujelitapearlwhite #jamujelitapearlwhiteputihmulus #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #terapiinstagram
  •  6  0  22 February, 2019
  • 🔹🔹🔹
JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER PUTIH MULUS
💥 RM36.00 💥
🆓 POSTAGE ❗❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚠ PERHATIAN ! ⚠
UOLLS ADE MSLH KULIT? BERJERAWAT,KUSAM,GELAP?😰PERUT BUNCIT, BERAT SUKAR TURUN ,SELALU KENA EJEK? 😟 PENING PKIR NK SAVE BAJET SBB TPKSE BELI PRODUK RAWAT KULIT&PRODUK KURUSKN BDN DLM 1 MASE?
PERCAYA X ANDA BLH CANTIK&KURUS HANYE DGN GUNE 1 PRODUK SHJ??😱 HAA JOM TRY JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PEARL WHITE PUTIH MULUS NIE DIRUMUS KHAS DGN BHN2 SEMULAJADI SPT TEH HIJAU,ACAIBERRY,VITAMIN C,DAUN SENNA& LAIN2 UTK TLG SLIMKN BDN ,CANTIKKAN KULIT UOLLS...RUGI LA X TRY..SMBIL KURUS SMBIL RAWAT MUKA..2IN1 TAUU..APE LG KHASIAT PEARL WHITE NI ?HAA NI DIE👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷MELANCARKAN PROSES  PENGHADAMAN
🔺MENJADIKAN KULIT  LBH CERAH
🔶MENYINGKIRKN TOKSIN  DARI BADAN
🔷MERAWAT KULIT KUSAM,  BERJERAWAT,TONA TDK  SEKATA & LAIN2
🔻MEMBANTU MNGAWAL  SELERA MAKAN
🔶MENURUNKAN PARAS  KOLESTEROL&GULA DLM  DARAH
🔷KAYA ANTIOKSIDAN
🔻MEMELIHARA  KECANTIKAN&  KEREMAJAAN KULIT
🔶BADAN LEBIH RINGAN & BERTENAGA
🔷MEMBAKAR KALORI  DGN LBH BERKESAN
🔺MENINGKATKN  IMUNISASI BADAN
🔶MENGEMPISKAN PERUT  BUNCIT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MMG BANYAK MANFAAT PEARL WHITE NI.. DA RAMAI YG CUBE TAU.. CARA NK MINUM PON SNG JE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍹 BANCUH 2SUDU PEARL  WHITE FIBER DGN 150ML AIR THEN SHAKE2 JE SHAKER TU .. MINUM 15 MIN SBLM@ SLPS LUNCH OR DINNER ..BNYKKN MINUM AIR KOSONG YE 💋 .

BERMINAT? 
BOLEH WHATSAPP NO DI BAWAH UNTUK ORDER 👇
0148315842
.
ATAU 
JUST TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 😘 .

#jamujelitapearlwhitefiber #jamujelita #detokssedap #detoxsedap #jamujelitapearlwhite #juskurus #nakslim #slimmingproduct #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitaoriginal #nakkurus #naksihat #nakkulitcantik #tubuhramping #kulitgebu #kurusdansihat #juskesihatan #produkkesihatan #sayajual #bazaronline #kosmetikmurah #buangtoksin #perutbuncit #produkkurus
  • 🔹🔹🔹
    JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER PUTIH MULUS
    💥 RM36.00 💥
    🆓 POSTAGE ❗❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    ⚠ PERHATIAN ! ⚠
    UOLLS ADE MSLH KULIT? BERJERAWAT,KUSAM,GELAP?😰PERUT BUNCIT, BERAT SUKAR TURUN ,SELALU KENA EJEK? 😟 PENING PKIR NK SAVE BAJET SBB TPKSE BELI PRODUK RAWAT KULIT&PRODUK KURUSKN BDN DLM 1 MASE?
    PERCAYA X ANDA BLH CANTIK&KURUS HANYE DGN GUNE 1 PRODUK SHJ??😱 HAA JOM TRY JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    PEARL WHITE PUTIH MULUS NIE DIRUMUS KHAS DGN BHN2 SEMULAJADI SPT TEH HIJAU,ACAIBERRY,VITAMIN C,DAUN SENNA& LAIN2 UTK TLG SLIMKN BDN ,CANTIKKAN KULIT UOLLS...RUGI LA X TRY..SMBIL KURUS SMBIL RAWAT MUKA..2IN1 TAUU..APE LG KHASIAT PEARL WHITE NI ?HAA NI DIE👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔷MELANCARKAN PROSES PENGHADAMAN
    🔺MENJADIKAN KULIT LBH CERAH
    🔶MENYINGKIRKN TOKSIN DARI BADAN
    🔷MERAWAT KULIT KUSAM, BERJERAWAT,TONA TDK SEKATA & LAIN2
    🔻MEMBANTU MNGAWAL SELERA MAKAN
    🔶MENURUNKAN PARAS KOLESTEROL&GULA DLM DARAH
    🔷KAYA ANTIOKSIDAN
    🔻MEMELIHARA KECANTIKAN& KEREMAJAAN KULIT
    🔶BADAN LEBIH RINGAN & BERTENAGA
    🔷MEMBAKAR KALORI DGN LBH BERKESAN
    🔺MENINGKATKN IMUNISASI BADAN
    🔶MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    MMG BANYAK MANFAAT PEARL WHITE NI.. DA RAMAI YG CUBE TAU.. CARA NK MINUM PON SNG JE
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🍹 BANCUH 2SUDU PEARL WHITE FIBER DGN 150ML AIR THEN SHAKE2 JE SHAKER TU .. MINUM 15 MIN [email protected] SLPS LUNCH OR DINNER ..BNYKKN MINUM AIR KOSONG YE 💋 .

    BERMINAT?
    BOLEH WHATSAPP NO DI BAWAH UNTUK ORDER 👇
    0148315842
    .
    ATAU
    JUST TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 😘 .

    #jamujelitapearlwhitefiber #jamujelita #detokssedap #detoxsedap #jamujelitapearlwhite #juskurus #nakslim #slimmingproduct #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitaoriginal #nakkurus #naksihat #nakkulitcantik #tubuhramping #kulitgebu #kurusdansihat #juskesihatan #produkkesihatan #sayajual #bazaronline #kosmetikmurah #buangtoksin #perutbuncit #produkkurus
  •  222  1  17 December, 2018