#jamujelitaoriginal Instagram Photos & Videos

jamujelitaoriginal - 1.5k posts

Latest #jamujelitaoriginal Posts

  • JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER
RM24

Nak badan maintain langsing?? tapi dalam masa yang sama nk jgak kulit gebu cerah mulus? . 
PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA ni jawapannya. . 
KHASIAT PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA 🌸Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
🌸Menyingkirkan toksin dari tubuh badan 🌸Melancarkan proses penghadaman 🌸Mengatasi masalah perut buncit 🌸Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing 🌸Meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit 🌸Meningkatkan kecerahan kulit 🌸Membantu mengatasi kulit yang bermasalah 🌸Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah 🌸Meningkatkan tahap kecergasan jasmani 🌸Menyingkirkan toksin yang menjejaskan tahap kesihatan

#jamujelitaborong 
#jamujelitamalaysia 
#jamujelitamurahkuantan 
#jamujelitamurah 
#jamujelitaoriginal
  • JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER
    RM24

    Nak badan maintain langsing?? tapi dalam masa yang sama nk jgak kulit gebu cerah mulus? .
    PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA ni jawapannya. .
    KHASIAT PEARL WHITE FIBER JAMU JELITA 🌸Membantu mengatasi masalah berat badan berlebihan
    🌸Menyingkirkan toksin dari tubuh badan 🌸Melancarkan proses penghadaman 🌸Mengatasi masalah perut buncit 🌸Membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing 🌸Meningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit 🌸Meningkatkan kecerahan kulit 🌸Membantu mengatasi kulit yang bermasalah 🌸Mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah 🌸Meningkatkan tahap kecergasan jasmani 🌸Menyingkirkan toksin yang menjejaskan tahap kesihatan

    #jamujelitaborong
    #jamujelitamalaysia
    #jamujelitamurahkuantan
    #jamujelitamurah
    #jamujelitaoriginal
  •  2  0  7 May, 2019
  • JOM CANTIK BERSAMA JAMU JELITA PINKY PLUS RAYA NI😍😍
.
.
JAMU JELITA PINKY PLUS 1 KG x 2 .
.
SET COMBO A
.
.
TAHAN SEHINGGA 3 BULAN 😱😱
TAK RUGI BELI UNTUK CANTIK KAN 😍😍
.
KHASIAT PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
🌸️Menjadikan anda tampil lebih anggun dan awet muda dari dalam
🌸Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
🌸️Mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh badan
🌸️Mengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
🌸️Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
🌸Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
🌸️Mengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
🌸Memudarkan kesan parut
🌸️Membantu mempercepatkan pemulihan luka
🌸Mengecilkan liang pori agar kulit anda tampil lebih halus dan sempurna
🌸Mengatasi masalah radang, jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam serta kesan rekahan
🌸️Melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV)
🌸️Turut berupaya meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh badan secara menyeluruh.

CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
➡Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
➡️Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
➡️Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.
.
Dm / Wa 📱➡0177745441
.
#jamujelita
#jamujelitaoriginal #jamujelitaputihmulus #jamujelitapearlwhite #pearlwhitepinkyplusmurah #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelita #pinkyplusmurah #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhitemalaysia
  • JOM CANTIK BERSAMA JAMU JELITA PINKY PLUS RAYA NI😍😍
    .
    .
    JAMU JELITA PINKY PLUS 1 KG x 2 .
    .
    SET COMBO A
    .
    .
    TAHAN SEHINGGA 3 BULAN 😱😱
    TAK RUGI BELI UNTUK CANTIK KAN 😍😍
    .
    KHASIAT PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
    🌸️Menjadikan anda tampil lebih anggun dan awet muda dari dalam
    🌸Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
    🌸️Mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh badan
    🌸️Mengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
    🌸️Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    🌸Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
    🌸️Mengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
    🌸Memudarkan kesan parut
    🌸️Membantu mempercepatkan pemulihan luka
    🌸Mengecilkan liang pori agar kulit anda tampil lebih halus dan sempurna
    🌸Mengatasi masalah radang, jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam serta kesan rekahan
    🌸️Melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV)
    🌸️Turut berupaya meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh badan secara menyeluruh.

    CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
    ➡Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
    ➡️Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
    ➡️Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.
    .
    Dm / Wa 📱➡0177745441
    .
    #jamujelita
    #jamujelitaoriginal #jamujelitaputihmulus #jamujelitapearlwhite #pearlwhitepinkyplusmurah #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelita #pinkyplusmurah #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhitemalaysia
  •  7  1  30 April, 2019
  • PEARL WHITE PINKY PLUS

RM36 free pos sm

http://Www.wasap.my/601116076819

Pearl White Pinky Plus merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan khasiat kolagen bersama adunan buah-buahan seperti sel stem epal, goji, maquiberi dan acerola yang dapat membantu anda memiliki kulit yang tampil lebih cerah, anjal, mulus dan menawan sekaligus membantu meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan anda secara menyeluruh.

KELEBIHAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA :
✔ Formulasi tanpa gula
✔ Mencerah wajah, tangan dan badan
✔ Melancarkan penghadaman dan perlawasan
✔ Mengurangkan cela dan menyekatakan tona4
✔ Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum
✔ Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless
✔ Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam dan putih
✔ Mencerah wajah, tangan dan badanormulasi daripada 16 jenis sumber vitamin dan mineral daripada buah-buahan super antioksidan.
✔ Mencerah seawal pengambilandengan selamat dan semulajadi
✔ Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian.

CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS :
1- Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
2- Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
3- Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.

#pearlpinky #pearlwhite #pearlwhitejamujelita #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamujelitasexywhite #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelitaoriginal #jamujelitapinkyplus #jamujelitaladywhite
  • PEARL WHITE PINKY PLUS

    RM36 free pos sm

    http://Www.wasap.my/601116076819

    Pearl White Pinky Plus merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan khasiat kolagen bersama adunan buah-buahan seperti sel stem epal, goji, maquiberi dan acerola yang dapat membantu anda memiliki kulit yang tampil lebih cerah, anjal, mulus dan menawan sekaligus membantu meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan anda secara menyeluruh.

    KELEBIHAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA :
    ✔ Formulasi tanpa gula
    ✔ Mencerah wajah, tangan dan badan
    ✔ Melancarkan penghadaman dan perlawasan
    ✔ Mengurangkan cela dan menyekatakan tona4
    ✔ Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum
    ✔ Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless
    ✔ Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam dan putih
    ✔ Mencerah wajah, tangan dan badanormulasi daripada 16 jenis sumber vitamin dan mineral daripada buah-buahan super antioksidan.
    ✔ Mencerah seawal pengambilandengan selamat dan semulajadi
    ✔ Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian.

    CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS :
    1- Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
    2- Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
    3- Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.

    #pearlpinky #pearlwhite #pearlwhitejamujelita #jamujelita #jamujelitamurah #jamujelitapearlwhite #jamujelitasexywhite #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelitaoriginal #jamujelitapinkyplus #jamujelitaladywhite
  •  9  0  21 March, 2019
  • Admin nk kongsikan RAHSIA SOROK BUNCITTTT!! 😜 Mesti ramai suka... sebab RAMAI JE YG BUNCIT 🤣
.
SEBENARNYA cuma pakai BENGKUNG RATU  JE DAH CUKUP 😱😱😱 admin yakin  berjalan duduk baring bergolek tak rimas langsung tau kalau pakai!
.

SEBELUM sarung baju tu, pakai BENGKUNG RATU dulu..mesti lps ni xnangis tepi bucu katil lagi sbb lemak tersembol sana sini kat pinggang tu dan  perut yang membuncit tu dah di sorokkan. YEAYY!!! .
Yg penting, takpayah tahan napas, SELESA sampai tak sedar diri pon sebenarnya  tgh berbengkung l! 👍😍
.
Murr Murrr jer harga kami RM37.00 utk tubuh cantik biar lebih yakin suami pun sayang.. opss bukan suami je yg lelaki biar isteri pun sayang.... AUMMM‼️😘😘😘
.
Jom dapatkan SEKARANG!!! Wassap link di bio 🥰 .
#jamujelita #bengkungmurah #bengkungviral #bengkungjamujelita #jamujelitaoriginal #johorbahru #johor
  • Admin nk kongsikan RAHSIA SOROK BUNCITTTT!! 😜 Mesti ramai suka... sebab RAMAI JE YG BUNCIT 🤣
    .
    SEBENARNYA cuma pakai BENGKUNG RATU JE DAH CUKUP 😱😱😱 admin yakin berjalan duduk baring bergolek tak rimas langsung tau kalau pakai!
    .

    SEBELUM sarung baju tu, pakai BENGKUNG RATU dulu..mesti lps ni xnangis tepi bucu katil lagi sbb lemak tersembol sana sini kat pinggang tu dan perut yang membuncit tu dah di sorokkan. YEAYY!!! .
    Yg penting, takpayah tahan napas, SELESA sampai tak sedar diri pon sebenarnya tgh berbengkung l! 👍😍
    .
    Murr Murrr jer harga kami RM37.00 utk tubuh cantik biar lebih yakin suami pun sayang.. opss bukan suami je yg lelaki biar isteri pun sayang.... AUMMM‼️😘😘😘
    .
    Jom dapatkan SEKARANG!!! Wassap link di bio 🥰 .
    #jamujelita #bengkungmurah #bengkungviral #bengkungjamujelita #jamujelitaoriginal #johorbahru #johor
  •  23  1  14 March, 2019
  • JAMU JELITA PINKY PLUS 1 KG x 2 .
.
SET COMBO A
.
.
TAHAN SEHINGGA 3 BULAN 😱😱
TAK RUGI BELI UNTUK CANTIK KAN 😍😍
.
KHASIAT PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
🌸️Menjadikan anda tampil lebih anggun dan awet muda dari dalam
🌸Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
🌸️Mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh badan
🌸️Mengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
🌸️Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
🌸Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
🌸️Mengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
🌸Memudarkan kesan parut
🌸️Membantu mempercepatkan pemulihan luka
🌸Mengecilkan liang pori agar kulit anda tampil lebih halus dan sempurna
🌸Mengatasi masalah radang, jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam serta kesan rekahan
🌸️Melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV)
🌸️Turut berupaya meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh badan secara menyeluruh.

CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
➡Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
➡️Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
➡️Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.
.
Dm / Wa 📱➡0177745441
.
#jamujelita
#jamujelitaoriginal #jamujelitaputihmulus #jamujelitapearlwhite #pearlwhitepinkyplusmurah #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelita #pinkyplusmurah #jamujelitamurah #jamujelitamalaysia
  • JAMU JELITA PINKY PLUS 1 KG x 2 .
    .
    SET COMBO A
    .
    .
    TAHAN SEHINGGA 3 BULAN 😱😱
    TAK RUGI BELI UNTUK CANTIK KAN 😍😍
    .
    KHASIAT PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
    🌸️Menjadikan anda tampil lebih anggun dan awet muda dari dalam
    🌸Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
    🌸️Mencerahkan kulit wajah dan seluruh tubuh badan
    🌸️Mengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
    🌸️Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    🌸Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
    🌸️Mengatasi masalah kulit kering, kasar dan kusam
    🌸Memudarkan kesan parut
    🌸️Membantu mempercepatkan pemulihan luka
    🌸Mengecilkan liang pori agar kulit anda tampil lebih halus dan sempurna
    🌸Mengatasi masalah radang, jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam serta kesan rekahan
    🌸️Melindungi kulit daripada kerosakan akibat radikal bebas dan sinaran ultraviolet (UV)
    🌸️Turut berupaya meningkatkan tahap kesihatan dan kecergasan tubuh badan secara menyeluruh.

    CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA .
    ➡Campurkan 1 sudu Pearl White Pinky Plus bersama 150 ml air.
    ➡️Kacau dengan sudu atau goncang menggunakan shaker yang disediakan.
    ➡️Amalkan 15 minit sebelum sarapan pagi dan waktu tidur.
    .
    Dm / Wa 📱➡0177745441
    .
    #jamujelita
    #jamujelitaoriginal #jamujelitaputihmulus #jamujelitapearlwhite #pearlwhitepinkyplusmurah #jamujelitapinkyplusmurah #jamujelita #pinkyplusmurah #jamujelitamurah #jamujelitamalaysia
  •  17  0  4 March, 2019

Top #jamujelitaoriginal Posts

  • 🔹🔹🔹
JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER PUTIH MULUS
💥 RM36.00 💥
🆓 POSTAGE ❗❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚠ PERHATIAN ! ⚠
UOLLS ADE MSLH KULIT? BERJERAWAT,KUSAM,GELAP?😰PERUT BUNCIT, BERAT SUKAR TURUN ,SELALU KENA EJEK? 😟 PENING PKIR NK SAVE BAJET SBB TPKSE BELI PRODUK RAWAT KULIT&PRODUK KURUSKN BDN DLM 1 MASE?
PERCAYA X ANDA BLH CANTIK&KURUS HANYE DGN GUNE 1 PRODUK SHJ??😱 HAA JOM TRY JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
PEARL WHITE PUTIH MULUS NIE DIRUMUS KHAS DGN BHN2 SEMULAJADI SPT TEH HIJAU,ACAIBERRY,VITAMIN C,DAUN SENNA& LAIN2 UTK TLG SLIMKN BDN ,CANTIKKAN KULIT UOLLS...RUGI LA X TRY..SMBIL KURUS SMBIL RAWAT MUKA..2IN1 TAUU..APE LG KHASIAT PEARL WHITE NI ?HAA NI DIE👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔷MELANCARKAN PROSES  PENGHADAMAN
🔺MENJADIKAN KULIT  LBH CERAH
🔶MENYINGKIRKN TOKSIN  DARI BADAN
🔷MERAWAT KULIT KUSAM,  BERJERAWAT,TONA TDK  SEKATA & LAIN2
🔻MEMBANTU MNGAWAL  SELERA MAKAN
🔶MENURUNKAN PARAS  KOLESTEROL&GULA DLM  DARAH
🔷KAYA ANTIOKSIDAN
🔻MEMELIHARA  KECANTIKAN&  KEREMAJAAN KULIT
🔶BADAN LEBIH RINGAN & BERTENAGA
🔷MEMBAKAR KALORI  DGN LBH BERKESAN
🔺MENINGKATKN  IMUNISASI BADAN
🔶MENGEMPISKAN PERUT  BUNCIT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
MMG BANYAK MANFAAT PEARL WHITE NI.. DA RAMAI YG CUBE TAU.. CARA NK MINUM PON SNG JE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍹 BANCUH 2SUDU PEARL  WHITE FIBER DGN 150ML AIR THEN SHAKE2 JE SHAKER TU .. MINUM 15 MIN SBLM@ SLPS LUNCH OR DINNER ..BNYKKN MINUM AIR KOSONG YE 💋 .

BERMINAT? 
BOLEH WHATSAPP NO DI BAWAH UNTUK ORDER 👇
0148315842
.
ATAU 
JUST TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 😘 .

#jamujelitapearlwhitefiber #jamujelita #detokssedap #detoxsedap #jamujelitapearlwhite #juskurus #nakslim #slimmingproduct #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitaoriginal #nakkurus #naksihat #nakkulitcantik #tubuhramping #kulitgebu #kurusdansihat #juskesihatan #produkkesihatan #sayajual #bazaronline #kosmetikmurah #buangtoksin #perutbuncit #produkkurus
  • 🔹🔹🔹
    JAMU JELITA PEARL WHITE FIBER PUTIH MULUS
    💥 RM36.00 💥
    🆓 POSTAGE ❗❗❗ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    ⚠ PERHATIAN ! ⚠
    UOLLS ADE MSLH KULIT? BERJERAWAT,KUSAM,GELAP?😰PERUT BUNCIT, BERAT SUKAR TURUN ,SELALU KENA EJEK? 😟 PENING PKIR NK SAVE BAJET SBB TPKSE BELI PRODUK RAWAT KULIT&PRODUK KURUSKN BDN DLM 1 MASE?
    PERCAYA X ANDA BLH CANTIK&KURUS HANYE DGN GUNE 1 PRODUK SHJ??😱 HAA JOM TRY JAMU JELITA PEARL WHITE PUTIH MULUS😍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    PEARL WHITE PUTIH MULUS NIE DIRUMUS KHAS DGN BHN2 SEMULAJADI SPT TEH HIJAU,ACAIBERRY,VITAMIN C,DAUN SENNA& LAIN2 UTK TLG SLIMKN BDN ,CANTIKKAN KULIT UOLLS...RUGI LA X TRY..SMBIL KURUS SMBIL RAWAT MUKA..2IN1 TAUU..APE LG KHASIAT PEARL WHITE NI ?HAA NI DIE👇 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🔷MELANCARKAN PROSES PENGHADAMAN
    🔺MENJADIKAN KULIT LBH CERAH
    🔶MENYINGKIRKN TOKSIN DARI BADAN
    🔷MERAWAT KULIT KUSAM, BERJERAWAT,TONA TDK SEKATA & LAIN2
    🔻MEMBANTU MNGAWAL SELERA MAKAN
    🔶MENURUNKAN PARAS KOLESTEROL&GULA DLM DARAH
    🔷KAYA ANTIOKSIDAN
    🔻MEMELIHARA KECANTIKAN& KEREMAJAAN KULIT
    🔶BADAN LEBIH RINGAN & BERTENAGA
    🔷MEMBAKAR KALORI DGN LBH BERKESAN
    🔺MENINGKATKN IMUNISASI BADAN
    🔶MENGEMPISKAN PERUT BUNCIT ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    MMG BANYAK MANFAAT PEARL WHITE NI.. DA RAMAI YG CUBE TAU.. CARA NK MINUM PON SNG JE
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    🍹 BANCUH 2SUDU PEARL WHITE FIBER DGN 150ML AIR THEN SHAKE2 JE SHAKER TU .. MINUM 15 MIN [email protected] SLPS LUNCH OR DINNER ..BNYKKN MINUM AIR KOSONG YE 💋 .

    BERMINAT?
    BOLEH WHATSAPP NO DI BAWAH UNTUK ORDER 👇
    0148315842
    .
    ATAU
    JUST TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO 😘 .

    #jamujelitapearlwhitefiber #jamujelita #detokssedap #detoxsedap #jamujelitapearlwhite #juskurus #nakslim #slimmingproduct #jamujelitapearlwhitemurah #jamujelitaoriginal #nakkurus #naksihat #nakkulitcantik #tubuhramping #kulitgebu #kurusdansihat #juskesihatan #produkkesihatan #sayajual #bazaronline #kosmetikmurah #buangtoksin #perutbuncit #produkkurus
  •  222  1  17 December, 2018