#jamujelita Instagram Photos & Videos

jamujelita - 45.3k posts

Latest #jamujelita Posts

  • CARA PENGAMBILAN JAMMU QHITA DENGAN BETUL:

minum seteguk air utk basahkan tekak,kemudian ambik 1biji jamu dgn air suam sebelum tidur..waktu malam shj,
jangan di ambil semasa perut kenyang.
jangan makan apa2 selepas mengambil jamu ini,supaya jamu diserap dengan betul,

PANTANG LARANG
tidak dibenarkan kpd wanita mengandung 
dan ketika datang bulan.

kesan dapat dilihat dalam masa 1 atau 2 minggu ke atas.. aset akan makin membesar jika terus di amalkan. ==================
😋👍 Fungsi jammu qhita
==================
✔ Membesar dan menganjalkan buahdada
✔ Menstabilkan semula size buahdada  yang kecil sebelah
✔ Melentik dan mengangkat semula  punggung yang jatuh
✔ Mengetat dan merawat masalah MissV
✔ Memperkemaskan bentuk tubuh
✔ Menstabilkan berat badan
✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu
✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent
✔ Mesra penyusuan/tidak "panas"
✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin

#susumaaez #susukambing #payudara #ubatkurus #ubatputih #ubatkurusmurah #jamu #jamumutyara #jamumakdara #jamujelita #jamuketat #jamuqhita #jamuqhitamalaysia
  • CARA PENGAMBILAN JAMMU QHITA DENGAN BETUL:

    minum seteguk air utk basahkan tekak,kemudian ambik 1biji jamu dgn air suam sebelum tidur..waktu malam shj,
    jangan di ambil semasa perut kenyang.
    jangan makan apa2 selepas mengambil jamu ini,supaya jamu diserap dengan betul,

    PANTANG LARANG
    tidak dibenarkan kpd wanita mengandung
    dan ketika datang bulan.

    kesan dapat dilihat dalam masa 1 atau 2 minggu ke atas.. aset akan makin membesar jika terus di amalkan. ==================
    😋👍 Fungsi jammu qhita
    ==================
    ✔ Membesar dan menganjalkan buahdada
    ✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah
    ✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh
    ✔ Mengetat dan merawat masalah MissV
    ✔ Memperkemaskan bentuk tubuh
    ✔ Menstabilkan berat badan
    ✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu
    ✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent
    ✔ Mesra penyusuan/tidak "panas"
    ✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin

    #susumaaez #susukambing #payudara #ubatkurus #ubatputih #ubatkurusmurah #jamu #jamumutyara #jamumakdara #jamujelita #jamuketat #jamuqhita #jamuqhitamalaysia
  •  1  0  2 hours ago
  • Alhamdullilah..Thanks Kak Siti grab 3 botol Jus Fairy Rose. Baru try botol pertama badan terasa ringan dan proses membuang pon jadi senang..👍Tak sabar nak dengar feedback beliau lepas habiskan 3 btl Jus Fairy Rose nanti...
.
Awak2 semua yang masih dibelenggu masalah nak turunkan berat badan tak nak cuba ke? Kak Linda jamin 💯% Jus Fairy Rose diformulasi dari bahan semulajadi dan mengikut standard penyulingan yg telah di luluskan oleh KKM.
.
Dah ramai yang berjaya atasi masalah berat badan dengan hanya minum Jus Fairy Rose tau, korang boleh tengok banyak testimoni2 berjaya customer kami. Ramai betul yang mula dapatkan dan ramai yg repeat order berkali2. AWAK BILA LAGI?
.
🌺KELEBIHAN JUS FAIRY ROSE 🌺
.
✅ Membantu Menurunkan berat badan
✅ Membakar lemak degil
✅ Mengawal selera makan
✅ Memberi tenaga berpanjangan
✅ Meningkatkan metabolisma badan
✅ Membuang toksin dalam badan
✅ Melawaskan pembuangan air besar
✅ Meningkatkan imunisasi badan
✅ Mengecilkan perut, peha, lengan & pinggul
✅ Membuatkan kulit lebih cerah dan sekata
.
🍀Bahan-bahan berasaskan semulajadi seperti Jus Lemon, Air Mawar, Madu, Garnicia Cambogia, Flaxseed, White Kidney Bean, Gymnema Sylvestre, Guarana, Acaiberry , Goji, Aloe Vera, Stevia & Perisa Mangga.
.
So apa tunggu lagi, hubungi kami sekarang ⤵️
✔Komen NAK di bawah @
✔Tinggalkan no wasap anda @
✔Klik link di bio utk fast respon
.
.
#FairyRose #JusFairyRose #meeracle #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #DianzVitamin #TatiSkincare #Uitm #Tabita  #JamuNenek #UitmShahAlam #BougasBeautySerum #Mamadil #JamuJelita #BizziBody #NurraysaBeauty #Ananism #AuraWhite #AlhaAlfaCosmetics #Nurraysa #AinaaSerum #SendayuTinggi #Chocofit #KlubnaLaleh #Nonaroguy #Dnars #Tabitaskincare #VAsia
  • Alhamdullilah..Thanks Kak Siti grab 3 botol Jus Fairy Rose. Baru try botol pertama badan terasa ringan dan proses membuang pon jadi senang..👍Tak sabar nak dengar feedback beliau lepas habiskan 3 btl Jus Fairy Rose nanti...
    .
    Awak2 semua yang masih dibelenggu masalah nak turunkan berat badan tak nak cuba ke? Kak Linda jamin 💯% Jus Fairy Rose diformulasi dari bahan semulajadi dan mengikut standard penyulingan yg telah di luluskan oleh KKM.
    .
    Dah ramai yang berjaya atasi masalah berat badan dengan hanya minum Jus Fairy Rose tau, korang boleh tengok banyak testimoni2 berjaya customer kami. Ramai betul yang mula dapatkan dan ramai yg repeat order berkali2. AWAK BILA LAGI?
    .
    🌺KELEBIHAN JUS FAIRY ROSE 🌺
    .
    ✅ Membantu Menurunkan berat badan
    ✅ Membakar lemak degil
    ✅ Mengawal selera makan
    ✅ Memberi tenaga berpanjangan
    ✅ Meningkatkan metabolisma badan
    ✅ Membuang toksin dalam badan
    ✅ Melawaskan pembuangan air besar
    ✅ Meningkatkan imunisasi badan
    ✅ Mengecilkan perut, peha, lengan & pinggul
    ✅ Membuatkan kulit lebih cerah dan sekata
    .
    🍀Bahan-bahan berasaskan semulajadi seperti Jus Lemon, Air Mawar, Madu, Garnicia Cambogia, Flaxseed, White Kidney Bean, Gymnema Sylvestre, Guarana, Acaiberry , Goji, Aloe Vera, Stevia & Perisa Mangga.
    .
    So apa tunggu lagi, hubungi kami sekarang ⤵️
    ✔Komen NAK di bawah @
    ✔Tinggalkan no wasap anda @
    ✔Klik link di bio utk fast respon
    .
    .
    #FairyRose #JusFairyRose #meeracle #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #DianzVitamin #TatiSkincare #Uitm #Tabita #JamuNenek #UitmShahAlam #BougasBeautySerum #Mamadil #JamuJelita #BizziBody #NurraysaBeauty #Ananism #AuraWhite #AlhaAlfaCosmetics #Nurraysa #AinaaSerum #SendayuTinggi #Chocofit #KlubnaLaleh #Nonaroguy #Dnars #Tabitaskincare #VAsia
  •  3  0  3 hours ago
  • Alhamdullilah..Customer done transfer payment utk 2btl Jus Fairy Rose. Ramai yg excited nak cuba Jus Bakar Lemak kami. Kami pon Tak sabar nak dengar feedback beliau..
.
Awak2 semua yang masih dibelenggu masalah nak turunkan berat badan tak nak cuba ke? Kak Linda jamin 💯% Jus Fairy Rose diformulasi dari bahan semulajadi dan mengikut standard penyulingan yg telah di luluskan oleh KKM.
.
Dah ramai yang berjaya atasi masalah berat badan dengan hanya minum Jus Fairy Rose tau, korang boleh tengok banyak testimoni2 berjaya customer kami. Ramai betul yang mula dapatkan dan ramai yg repeat order berkali2. AWAK BILA LAGI?
.
🌺KELEBIHAN JUS FAIRY ROSE 🌺
.
✅ Membantu Menurunkan berat badan
✅ Membakar lemak degil
✅ Mengawal selera makan
✅ Memberi tenaga berpanjangan
✅ Meningkatkan metabolisma badan
✅ Membuang toksin dalam badan
✅ Melawaskan pembuangan air besar
✅ Meningkatkan imunisasi badan
✅ Mengecilkan perut, peha, lengan & pinggul
✅ Membuatkan kulit lebih cerah dan sekata
.
🍀Bahan-bahan berasaskan semulajadi seperti Jus Lemon, Air Mawar, Madu, Garnicia Cambogia, Flaxseed, White Kidney Bean, Gymnema Sylvestre, Guarana, Acaiberry , Goji, Aloe Vera, Stevia & Perisa Mangga.
.
So apa tunggu lagi, hubungi kami sekarang ⤵️
✔Komen NAK di bawah @
✔Tinggalkan no wasap anda @
✔Klik link di bio utk fast respon
.
.
#FairyRose #JusFairyRose #meeracle #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #DianzVitamin #TatiSkincare #Uitm #Tabita  #JamuNenek #UitmShahAlam #BougasBeautySerum #Mamadil #JamuJelita #BizziBody #NurraysaBeauty #Ananism #AuraWhite #AlhaAlfaCosmetics #Nurraysa #AinaaSerum #SendayuTinggi #Chocofit #KlubnaLaleh #Nonaroguy #Dnars #Tabitaskincare #VAsia
  • Alhamdullilah..Customer done transfer payment utk 2btl Jus Fairy Rose. Ramai yg excited nak cuba Jus Bakar Lemak kami. Kami pon Tak sabar nak dengar feedback beliau..
    .
    Awak2 semua yang masih dibelenggu masalah nak turunkan berat badan tak nak cuba ke? Kak Linda jamin 💯% Jus Fairy Rose diformulasi dari bahan semulajadi dan mengikut standard penyulingan yg telah di luluskan oleh KKM.
    .
    Dah ramai yang berjaya atasi masalah berat badan dengan hanya minum Jus Fairy Rose tau, korang boleh tengok banyak testimoni2 berjaya customer kami. Ramai betul yang mula dapatkan dan ramai yg repeat order berkali2. AWAK BILA LAGI?
    .
    🌺KELEBIHAN JUS FAIRY ROSE 🌺
    .
    ✅ Membantu Menurunkan berat badan
    ✅ Membakar lemak degil
    ✅ Mengawal selera makan
    ✅ Memberi tenaga berpanjangan
    ✅ Meningkatkan metabolisma badan
    ✅ Membuang toksin dalam badan
    ✅ Melawaskan pembuangan air besar
    ✅ Meningkatkan imunisasi badan
    ✅ Mengecilkan perut, peha, lengan & pinggul
    ✅ Membuatkan kulit lebih cerah dan sekata
    .
    🍀Bahan-bahan berasaskan semulajadi seperti Jus Lemon, Air Mawar, Madu, Garnicia Cambogia, Flaxseed, White Kidney Bean, Gymnema Sylvestre, Guarana, Acaiberry , Goji, Aloe Vera, Stevia & Perisa Mangga.
    .
    So apa tunggu lagi, hubungi kami sekarang ⤵️
    ✔Komen NAK di bawah @
    ✔Tinggalkan no wasap anda @
    ✔Klik link di bio utk fast respon
    .
    .
    #FairyRose #JusFairyRose #meeracle #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #DianzVitamin #TatiSkincare #Uitm #Tabita #JamuNenek #UitmShahAlam #BougasBeautySerum #Mamadil #JamuJelita #BizziBody #NurraysaBeauty #Ananism #AuraWhite #AlhaAlfaCosmetics #Nurraysa #AinaaSerum #SendayuTinggi #Chocofit #KlubnaLaleh #Nonaroguy #Dnars #Tabitaskincare #VAsia
  •  2  0  3 hours ago
  • JAMU JELITA INAI LEBAT

UBAN HILANG DALAM BEBERAPA MINIT SAHAJA‼

Masalah uban ni memang menggangu penampilan. Lebih lebih lagi bila org muda, nampak tua sebelum usia oi kalau ada uban ni. TAKOTNYA!! Blom lagi JODOH pun lambat sebab tak dipandang menarik di mata org.

Gunakan LANGKAH ini:
🌱Basuh rambut dulu. Gunakan sarung tangan yang disediakan dan lapik baju anda agar tdk terkena lebihan warna.. 🌱Tuangkan PEWARNA + AKTIVATOR SUSU. Kacau sehingga sebati dan ratakan campuran ke rambut. 🌱Biarkan campuran produk ke rambut selama 5 minit, selepas itu bilas dengan bersih. Keringkan. DAH SIAPPPP!

Dengan INAI LEBAT semua masalah dapat di atasi malah sangat mudah digunakan dan MESRA WUDUK. 😍😍😍 www.wasap.my/+60178776364

#jamujelita
#inailebat
#sungaibesi
#diankasturi
#kedaijamusungaibesi
  • JAMU JELITA INAI LEBAT

    UBAN HILANG DALAM BEBERAPA MINIT SAHAJA‼

    Masalah uban ni memang menggangu penampilan. Lebih lebih lagi bila org muda, nampak tua sebelum usia oi kalau ada uban ni. TAKOTNYA!! Blom lagi JODOH pun lambat sebab tak dipandang menarik di mata org.

    Gunakan LANGKAH ini:
    🌱Basuh rambut dulu. Gunakan sarung tangan yang disediakan dan lapik baju anda agar tdk terkena lebihan warna.. 🌱Tuangkan PEWARNA + AKTIVATOR SUSU. Kacau sehingga sebati dan ratakan campuran ke rambut. 🌱Biarkan campuran produk ke rambut selama 5 minit, selepas itu bilas dengan bersih. Keringkan. DAH SIAPPPP!

    Dengan INAI LEBAT semua masalah dapat di atasi malah sangat mudah digunakan dan MESRA WUDUK. 😍😍😍 www.wasap.my/+60178776364

    #jamujelita
    #inailebat
    #sungaibesi
    #diankasturi
    #kedaijamusungaibesi
  •  1  0  3 hours ago
  • sayangggg, sebelum kakput menutup mata untuk mati yang sementara kakput nak bagitahu esok kita ada postage macam biasa.

Payment sebelum 2 pm kita pos hari yang sama, jadi kalau awak nak jamu cepat meh pm kakput. Kakput taknak awak terliur tengok feedback.

Ubahlah,
Whatsapp cepat :p
0172880192 kakput tunggu.
  • sayangggg, sebelum kakput menutup mata untuk mati yang sementara kakput nak bagitahu esok kita ada postage macam biasa.

    Payment sebelum 2 pm kita pos hari yang sama, jadi kalau awak nak jamu cepat meh pm kakput. Kakput taknak awak terliur tengok feedback.

    Ubahlah,
    Whatsapp cepat :p
    0172880192 kakput tunggu.
  •  16  1  17 hours ago
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp www.wasap.my/60176824910
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp www.wasap.my/60176824910
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  4  0  17 hours ago
  • Terpaksa kacak lepas amal Man Booster secara konsistent.

Kalau tengok abang ni boleh nampak badan dia makin fit, muka dia makin hensem kan?

Man booster, kandungan dia tongkat ali, ubi jaga, goji berry. hmmm kan dah kata bahan PREMIUM harga murmur. Kesan dia confirm lah awesome.

Silap silap ada sixpack tuwwww.
Apa lagi, belikan untuk cik abang tu, bagi dia saiyang lebih kat kita lepasni.
  • Terpaksa kacak lepas amal Man Booster secara konsistent.

    Kalau tengok abang ni boleh nampak badan dia makin fit, muka dia makin hensem kan?

    Man booster, kandungan dia tongkat ali, ubi jaga, goji berry. hmmm kan dah kata bahan PREMIUM harga murmur. Kesan dia confirm lah awesome.

    Silap silap ada sixpack tuwwww.
    Apa lagi, belikan untuk cik abang tu, bagi dia saiyang lebih kat kita lepasni.
  •  20  1  18 hours ago
  • Kakput tengah buntu orang dok pin pon nak cod jamu tapi tak ada orang cover banyak lagi area. So kakput nak ajak korang yang student, suri rumah atau pun yang da bekerja tapi nak buat duit tepi untuk join kami, bantu kami untuk cod jamu depan hidung customer dengan penuh kasih saiyang.

Amaciam?
Berminat tak?

Whatsapp 0172880192 sekarang, kakput buka 10 tempat je bulan ni.
  • Kakput tengah buntu orang dok pin pon nak cod jamu tapi tak ada orang cover banyak lagi area. So kakput nak ajak korang yang student, suri rumah atau pun yang da bekerja tapi nak buat duit tepi untuk join kami, bantu kami untuk cod jamu depan hidung customer dengan penuh kasih saiyang.

    Amaciam?
    Berminat tak?

    Whatsapp 0172880192 sekarang, kakput buka 10 tempat je bulan ni.
  •  26  3  20 hours ago
  • Stok keluar laju macam air, nama pun jual air jamu kan. Alhamdulillahhhh permintaan semakin tinggi. Rezeki tak pernah salah alamat, kita je kena usaha bagi alamat yang betul kat DIA. Doakan kami makin maju ya semua ? Doakan kami dapat menjadi lebih baik dan lebih besar. Doakan kami jumpa staff berkualiti. Doakan kami dijodohkan dengan stokis besar yang boom kan Jamu Puteri 1 Malaysia. Doakan impian 500 agent untuk 2019 tercapai.

Btw saya tengah pinang awak ni, awak nak jadi agent saya tak? Saya janji jaga awak bebetul <3

Ps: next year nak buat uniform macam ni lah. Siap ada tudung khas JP. Aci tak?
  • Stok keluar laju macam air, nama pun jual air jamu kan. Alhamdulillahhhh permintaan semakin tinggi. Rezeki tak pernah salah alamat, kita je kena usaha bagi alamat yang betul kat DIA. Doakan kami makin maju ya semua ? Doakan kami dapat menjadi lebih baik dan lebih besar. Doakan kami jumpa staff berkualiti. Doakan kami dijodohkan dengan stokis besar yang boom kan Jamu Puteri 1 Malaysia. Doakan impian 500 agent untuk 2019 tercapai.

    Btw saya tengah pinang awak ni, awak nak jadi agent saya tak? Saya janji jaga awak bebetul <3

    Ps: next year nak buat uniform macam ni lah. Siap ada tudung khas JP. Aci tak?
  •  37  6  22 hours ago
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  20  0  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  20  0  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  16  0  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  18  0  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  23  2  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir? 
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami : 
10 botol lady booster.

Set laki bini : 
5 botol Lady Booster 
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara : 
5 botol Royal Booster 
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak : 
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah : 
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing : 
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
.
Whatsapp 0172880192.
#jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
    .
    Whatsapp 0172880192.
    #jusputeriviral #jamuputeriviral #royalbooster #manbooster #ladybooster #skinzbooster #jamuputerihq #jamutunteja #jamukunyit #jamunenek #jamujelita
  •  16  0  19 June, 2019
  • 2 BIJI IPHONE UNTUK ACTIVE FOLLOWER BERTUAH.

1 biji untuk follower facebook jamu puteri hq.
1 biji untuk follower instagram jamuputerimalaysia.

Macam mana nak menang ?
Senang je uolls... Keep ACTIVE FOLLOW @jamuputerimalaysia dan @puterikasim LIKE, KOMEN & TAG KAWAN KAWAN korang kalau korang nak menang banyak lagi hadiah dalam bentuk cash, top up, iphone, gadget, Jamu puteri , beauty product dan macam macam lagi dari kakput.

Eh eh kakput tengah cari follower active nak bagi iphone 6s secara percuma. Once followers kita capai 30k untuk instagram. Dan 40k followers untuk facebook.

Active followers will be rewarded.

So jangan lupa tag seramai mungkin ok?

Yang paling supportive dan active akan dipilih sebagai juara.
.
LIKE.
COMMENT.
TAG KAWAN.
REPEAT.
.
Pemenang akan diumumkan once kami capai 30k followers.
.
Semoga korang murah rezeki hehe. Alhamdulillah thank you sebab support @jamuputerimalaysia ❤

#giveawayiphone #iphonepercuma #jamuputeriviral
  • 2 BIJI IPHONE UNTUK ACTIVE FOLLOWER BERTUAH.

    1 biji untuk follower facebook jamu puteri hq.
    1 biji untuk follower instagram jamuputerimalaysia.

    Macam mana nak menang ?
    Senang je uolls... Keep ACTIVE FOLLOW @jamuputerimalaysia dan @puterikasim LIKE, KOMEN & TAG KAWAN KAWAN korang kalau korang nak menang banyak lagi hadiah dalam bentuk cash, top up, iphone, gadget, Jamu puteri , beauty product dan macam macam lagi dari kakput.

    Eh eh kakput tengah cari follower active nak bagi iphone 6s secara percuma. Once followers kita capai 30k untuk instagram. Dan 40k followers untuk facebook.

    Active followers will be rewarded.

    So jangan lupa tag seramai mungkin ok?

    Yang paling supportive dan active akan dipilih sebagai juara.
    .
    LIKE.
    COMMENT.
    TAG KAWAN.
    REPEAT.
    .
    Pemenang akan diumumkan once kami capai 30k followers.
    .
    Semoga korang murah rezeki hehe. Alhamdulillah thank you sebab support @jamuputerimalaysia

    #giveawayiphone #iphonepercuma #jamuputeriviral
  •  69  365  19 June, 2019
  • 🌷JAMU JELITA SERUM AWET MUDA🌷

Gabungan 5 FUNGSI utama iaitu : 🌺 MENCERAH 🌺 MELEMBAP 🌺 MENEGANG
🌺 MENGANJAL
🌺 MENGHALUS

Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA :
🍅 L-GLUTATHIONE ~ Mencerah kulit, menghaluskan kulit
🍅 STEM GEL ~ Membantu merangsang kolagen
🍅 MINYAK ZAITUN ~ Anti penuaan, melembapkan kulit
🍅 ALOE VERA ~ Menganjalkan dan mencantikkan tekstur kulit

Keistimewaan SERUM AWET MUDA ni.....🙅‍♀️TIDAK MELEKIT/TIDAK BERMINYAK😍😍😍 Sesuai di pakai bila-bila masa dengan harga yang sangat MURAH dan KESAN yang effektif.

www.wasap.my/+60178776364

#jamujelita
#serum
#sungaibesi
#diankasturi
#kedaijamusungaibesi
  • 🌷JAMU JELITA SERUM AWET MUDA🌷

    Gabungan 5 FUNGSI utama iaitu : 🌺 MENCERAH 🌺 MELEMBAP 🌺 MENEGANG
    🌺 MENGANJAL
    🌺 MENGHALUS

    Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA :
    🍅 L-GLUTATHIONE ~ Mencerah kulit, menghaluskan kulit
    🍅 STEM GEL ~ Membantu merangsang kolagen
    🍅 MINYAK ZAITUN ~ Anti penuaan, melembapkan kulit
    🍅 ALOE VERA ~ Menganjalkan dan mencantikkan tekstur kulit

    Keistimewaan SERUM AWET MUDA ni.....🙅‍♀️TIDAK MELEKIT/TIDAK BERMINYAK😍😍😍 Sesuai di pakai bila-bila masa dengan harga yang sangat MURAH dan KESAN yang effektif.

    www.wasap.my/+60178776364

    #jamujelita
    #serum
    #sungaibesi
    #diankasturi
    #kedaijamusungaibesi
  •  2  0  19 June, 2019
  • 🌸SABUN SERI WAJAH JAMU JELITA🌸

Seri Wajah Sabun Pencerah Berkolagen diadun menggunakan gabungan herba terpilih bersama kebaikan kolagen marin yang terbukti berkesan seterusnya menjadikan kulit wajah anda kekal awet muda serta tampil lebih cerah dan berseri.

KEBAIKAN SERI WAJAH SABUN PENCERAH BERKOLAGEN JAMU JELITA :
✔ Membersihkan kulit wajah
✔ Membantu menyingkirkan kesan solekan dan lebihan minyak pada wajah
✔ Membantu mengekalkan kelembapan kulit
✔ Menyingkirkan sel kulit mati
✔ Memelihara kehalusan dan kelembutan kulit
✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar
✔ Meningkatkan kecerahan kulit
✔ Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
✔ Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran cahaya matahari
✔ Mencegah dan memudarkan kesan bintik-bintik hitam, jerawat parut dan kesan cela pada wajah
✔ Melambatkan proses penuaan awal

www.wasap.my/+60178776364

#jamujelita
#sabunkolagen
#sungaibesi
#diankasturi
#kedaijamusungaibesi
  • 🌸SABUN SERI WAJAH JAMU JELITA🌸

    Seri Wajah Sabun Pencerah Berkolagen diadun menggunakan gabungan herba terpilih bersama kebaikan kolagen marin yang terbukti berkesan seterusnya menjadikan kulit wajah anda kekal awet muda serta tampil lebih cerah dan berseri.

    KEBAIKAN SERI WAJAH SABUN PENCERAH BERKOLAGEN JAMU JELITA :
    ✔ Membersihkan kulit wajah
    ✔ Membantu menyingkirkan kesan solekan dan lebihan minyak pada wajah
    ✔ Membantu mengekalkan kelembapan kulit
    ✔ Menyingkirkan sel kulit mati
    ✔ Memelihara kehalusan dan kelembutan kulit
    ✔ Mengatasi masalah kulit kering dan kasar
    ✔ Meningkatkan kecerahan kulit
    ✔ Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
    ✔ Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran cahaya matahari
    ✔ Mencegah dan memudarkan kesan bintik-bintik hitam, jerawat parut dan kesan cela pada wajah
    ✔ Melambatkan proses penuaan awal

    www.wasap.my/+60178776364

    #jamujelita
    #sabunkolagen
    #sungaibesi
    #diankasturi
    #kedaijamusungaibesi
  •  1  0  19 June, 2019
  • LADY WHITE JAMU JELITA
.
.
1pc X RM36.90
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya ialah
💖 baik untuk kesihatan dalaman
❤️ memelihara kecantikan kulit
💖 memantapkan aset wanita
.
Masukkan 2 scoop pearl white ke dalam shaker yang mengandungi 150ml air dan goncang kan.
Minum 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
.
  • LADY WHITE JAMU JELITA
    .
    .
    1pc X RM36.90
    Exclude postage
    .
    .
    Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
    .
    .
    Kelebihannya ialah
    💖 baik untuk kesihatan dalaman
    ❤️ memelihara kecantikan kulit
    💖 memantapkan aset wanita
    .
    Masukkan 2 scoop pearl white ke dalam shaker yang mengandungi 150ml air dan goncang kan.
    Minum 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    .
  •  24  1  19 June, 2019
  • LADY WHITE JAMU JELITA
.
.
1pc X RM36.90
Exclude postage
.
.
Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
.
.
Kelebihannya ialah
💖 baik untuk kesihatan dalaman
❤️ memelihara kecantikan kulit
💖 memantapkan aset wanita
.
Masukkan 2 scoop pearl white ke dalam shaker yang mengandungi 150ml air dan goncang kan.
Minum 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
.
  • LADY WHITE JAMU JELITA
    .
    .
    1pc X RM36.90
    Exclude postage
    .
    .
    Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)😉
    .
    .
    Kelebihannya ialah
    💖 baik untuk kesihatan dalaman
    ❤️ memelihara kecantikan kulit
    💖 memantapkan aset wanita
    .
    Masukkan 2 scoop pearl white ke dalam shaker yang mengandungi 150ml air dan goncang kan.
    Minum 15 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    .
  •  21  1  19 June, 2019
  • Morninggggg... Im back, semalam seharian kakput stay kat rumah jadi isteri mithali. So im back stronger. Macam macam kakput buat semalam termasuk bawak harris pergi taman dan berkejar kejaran di playground. Seronok tengok Harris makin besar.

Dalam seminggu tu, mesti 1 hari kakput nak spend time betul2 dengan Harris, kesian dia sebab mak dia asyik busy. Even ada depan mata tapi masa tu bukan 100% for him. So why not kan kakput spend masa dengan dia dan cuddle dengan dia.

Baru kakput sedar, sekejap sangat masa berlalu. Dah macam macam kakput tempuh sepanjang 3 tahun dalam bisness jamu ni.

Kalau dulu kakput selalu was was nak buat sesuatu. Was was dan buat separuh jalan, the only thing yang kakput betul betul into adalah make up dan herba. Just because kakput sendiri amalkan.

Tapi sekarang dah tak lagi. Hmmm tengok macam Perawan Herbs, Batch 1st da sold out, baru siap this week. Batch 2 dan separuh orang order. Iklan semua tak buat lagi, masyaAllahhh.. Skinz booster pun mengaum sakan, sebab impak dia bagus mana lah orang tak fall in leff kan? yang penting, no collagen yang boleh activekan cyst dan fibroid.

Now prinsip kakput, Dare to do it, go big or go home. 2020 kakput akan buktikan something BIG. bukan hangat hangat tahi kucing dah ya. Jalan terussss!
  • Morninggggg... Im back, semalam seharian kakput stay kat rumah jadi isteri mithali. So im back stronger. Macam macam kakput buat semalam termasuk bawak harris pergi taman dan berkejar kejaran di playground. Seronok tengok Harris makin besar.

    Dalam seminggu tu, mesti 1 hari kakput nak spend time betul2 dengan Harris, kesian dia sebab mak dia asyik busy. Even ada depan mata tapi masa tu bukan 100% for him. So why not kan kakput spend masa dengan dia dan cuddle dengan dia.

    Baru kakput sedar, sekejap sangat masa berlalu. Dah macam macam kakput tempuh sepanjang 3 tahun dalam bisness jamu ni.

    Kalau dulu kakput selalu was was nak buat sesuatu. Was was dan buat separuh jalan, the only thing yang kakput betul betul into adalah make up dan herba. Just because kakput sendiri amalkan.

    Tapi sekarang dah tak lagi. Hmmm tengok macam Perawan Herbs, Batch 1st da sold out, baru siap this week. Batch 2 dan separuh orang order. Iklan semua tak buat lagi, masyaAllahhh.. Skinz booster pun mengaum sakan, sebab impak dia bagus mana lah orang tak fall in leff kan? yang penting, no collagen yang boleh activekan cyst dan fibroid.

    Now prinsip kakput, Dare to do it, go big or go home. 2020 kakput akan buktikan something BIG. bukan hangat hangat tahi kucing dah ya. Jalan terussss!
  •  24  4  19 June, 2019
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

Set pikat suami :
10 botol lady booster.

Set laki bini :
5 botol Lady Booster
5 Botol Man booster.

Set kulit geboo anak dara :
5 botol Royal Booster
5 botol Skinz Booster

Set sayang emak :
10 botol Royal Booster

Set isteri bergetah :
5 botol Lady.
5 botol Royal.

Set isteri glowing :
5 botol Lady Booster.
5 botol Skinz Booster.
  • Kalau boleh jimat kenapa nak membazir?
    Kalau boleh bayar kurang kenapa nak bayar lebih?

    Bukan biashe biashe jimatnya RM50 tau, boleh beli macam macam, boleh belanja anak makan, boleh beli toys, boleh beli ikan. Wuuuuuu.

    Set pikat suami :
    10 botol lady booster.

    Set laki bini :
    5 botol Lady Booster
    5 Botol Man booster.

    Set kulit geboo anak dara :
    5 botol Royal Booster
    5 botol Skinz Booster

    Set sayang emak :
    10 botol Royal Booster

    Set isteri bergetah :
    5 botol Lady.
    5 botol Royal.

    Set isteri glowing :
    5 botol Lady Booster.
    5 botol Skinz Booster.
  •  22  4  18 June, 2019

Top #jamujelita Posts