#jamu Instagram Photos & Videos

jamu - 798.2k posts

Latest #jamu Posts

  • Orang perempuan nie hidup Memang tak Lengkap kalau sehari tak makan #jamu. Kalau tak ambil jamu badan mula la rasa cepat letih, penat, lesu, longlai jer.. lain sangat lepas makan Pink Lady dengan tak makan Pink Lady.. 😩

Bila makan Pink Lady ni badan ringan,dalaman sihat,luaran pun best.. suami tegur,kawan tegur, ramai lagi lah yang tegur.. Sebab tu ramai perempuan Malaysia dan luar negara ni semua setia dengan Pink Lady.. sebab khasiat dia tu memang terbaik.. korang tak caya korang try lah.. gerenti worth your money tau.. Apa2 leh terus wasap saya
  • Orang perempuan nie hidup Memang tak Lengkap kalau sehari tak makan #jamu. Kalau tak ambil jamu badan mula la rasa cepat letih, penat, lesu, longlai jer.. lain sangat lepas makan Pink Lady dengan tak makan Pink Lady.. 😩

    Bila makan Pink Lady ni badan ringan,dalaman sihat,luaran pun best.. suami tegur,kawan tegur, ramai lagi lah yang tegur.. Sebab tu ramai perempuan Malaysia dan luar negara ni semua setia dengan Pink Lady.. sebab khasiat dia tu memang terbaik.. korang tak caya korang try lah.. gerenti worth your money tau.. Apa2 leh terus wasap saya
  •  2  0  10 hours ago

Top #jamu Posts

  • Love our morning walks together 🌿☕️🚶🏼‍♀️🐆
  • Love our morning walks together 🌿☕️🚶🏼‍♀️🐆
  •  270  22  15 May, 2019