#ipohagentfawwaz Instagram Photos & Videos

ipohagentfawwaz - 195 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
3.6
average likes

Latest #ipohagentfawwaz Posts

  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA
❎TANPA PENGAWET 
Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA
    ❎TANPA PENGAWET
    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  8  0  6 November, 2019
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • BELAJAR TINGGI-TINGGI JADI SURI RUMAH JE?

    Siapa pernah kena sound macam ni dengan orang? Sis pernah masa function beberapa tahun yg lepas....walaupun dia tak cakap direct dengan sis (sis dengar dari mulut orang lain) tapi bila sis dengar, membuak-buak rasa marah kat hati ni. Menyembur la macam-macam depan suami sebab marah kat orang tu 🤣. Apa jadi suri rumah ni tak berguna ke walaupun belajar sampi ke U?

    Sejak tu la sis dah pasang niat,nak tunjuk dan buktikan bahawa tak semestinya korang dh belajar course power2 pastu kena jadi suri rumah saja. Suri rumah pun boleh berjaya hokey. Sis nak beritahu la,sis dulu pun fikir nak kerja dengan orang,cita-cita nak berjaya dalam bidang yang sis belajar dulu tu tp kan sejak sis dapat tahu sis mengandung anak yang pertama terus rasa nak kerja tu dah tiada. Sis lebih suka sis sendiri yang jaga anak sis. Nak tengok perkembangan dan pembesaran dia dengan mata kepala sis sendiri, jadi sis pun pilih untuk menjadi suri rumah....tapi bukan suri rumah yang goyang kaki je tau. Sis nak berbisnes,nak usaha dan berjaya atas kaki sis sendiri,tak nak susahkan suami dan keluarga.

    Jadi sis pun cari la bisnes yang tak perlukan modal yang banyak dan juga yang kena dengan minat sis #ilovekids.Sebab anak sis la sis berkecimpung dalam bisnes yang berkaitan dengan ibu & anak.Sis nak tolong ibu-ibu yang mempunyai masalah kekurangan bekalan, kekangan masa & memudahkan kerja ibu-ibu di dunia ini.Bukan saja senang malah berkhasiat hokey. Tiada bahan pengawet gittew.

    Ibu-ibu yang nak mengenali & memahami apa produk-produk seperti gambar di atas,boleh roger2 sis ye. Sis akan bantu sehabis boleh 😘

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  10  0  3 November, 2019
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak  dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G

Baby cookies
1)chocolate
2)kurma
3)banana
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA

Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142 
#makananbayisihat#fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby#makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi#buburbayiorganik#buburbabyayam#babyfoodipohperak
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G

    Baby cookies
    1)chocolate
    2)kurma
    3)banana
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA

    Berminat nak order, klik link di bio atau www.wasap.my/60149446142
    #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #buburbayi #babycookies #serbukayam #serbukbilis #homemadebabyfood #healthyfood #makananbaby #biskutbayi #pureebaby #makanansihat #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbabyayam #babyfoodipohperak

  •  1  0  1 November, 2019

Top #ipohagentfawwaz Posts

  • BABY TAK MINAT BUBUR? 
TAK PERLU RISAU MUMMY 😌
.
Oatbarley Fawwaz sangat baik untuk baby sbb banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
.
OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
.
🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
.
Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
.
Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
.
Mamalina nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
.
OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
.
BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.
.

#fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog  #savory
  • BABY TAK MINAT BUBUR?
    TAK PERLU RISAU MUMMY 😌
    .
    Oatbarley Fawwaz sangat baik untuk baby sbb banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
    Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
    .
    OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
    .
    🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
    🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
    🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
    .
    Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
    .
    Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
    .
    Mamalina nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
    .
    OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
    .
    BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.
    .

    #fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog #savory

  •  2  1  28 August, 2019
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
.
Soalan yang selalu kak farah dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
.
=====================================
KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
=====================================
.
1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
.
2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
.
3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
.
4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
.
5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
.
Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
.
Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
Ok kak farah suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
.
MULTIGRAIN CEREAL SNACK
1)Banana  RM13/15GX3PEK
2)Strawberry  RM13/15GX3PEK
.
SNACK FRUIT
1)Strawberry  RM18/25G
2)Banana  RM17/25G
3)Mango  RM18/25G
4)Apricot  RM18/25G
5)Peach  RM18/25G
.
Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
.
❎TANPA GARAM
❎TANPA GULA
❎TANPA PEWARNA
❎TANPA PENGAWET
.

#fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog  #savory
  • "SNACK/KUDAPAN BABY NI PERLU KE??"
    .
    Soalan yang selalu kak farah dapat dari mummy yang baru nak cuba bagi baby makan snack.Sebenarnya snack ni sangat penting untuk baby bagi proses pembesaran terutama baby yang cerewet makan.
    .
    =====================================
    KENAPA WAKTU SNACK PENTING UNTUK PEMBESARAN BABY??
    =====================================
    .
    1)Membantu menampung keperluan zat & nutrisi harian.
    .
    2)Membantu kurangkan rasa lapar supaya baby tak asyik meragam.
    .
    3)Sebagai sumber kalori & tenaga untuk baby.
    .
    4)Kadang-kadang baby rasa bosan nak duduk diam menghadap makanan je nak-nak kalau makan pun kena paksa.So waktu snack merupakan waktu yang lebih 'sempoi' bermain dan kunyah-kunyah.
    .
    5)Bila kerap makan snek/kudapan ringan-ringan ni sesetengah baby akan timbul rasa nak makan jugak nanti.
    .
    Nampakkan sebenarnya penting snack ni kepada baby,tapi snack/kudapan yang mummy bagi pun perlulah berkhasiat supaya baby akan lebih sihat.
    .
    Mummy tak tahu nak bagi snack/kudapan apa untuk baby?
    Ok kak farah suggestkan mummy boleh bagi produk Fawwaz Baby Food yang paling fast selling ni.
    .
    MULTIGRAIN CEREAL SNACK
    1)Banana RM13/15GX3PEK
    2)Strawberry RM13/15GX3PEK
    .
    SNACK FRUIT
    1)Strawberry RM18/25G
    2)Banana RM17/25G
    3)Mango RM18/25G
    4)Apricot RM18/25G
    5)Peach RM18/25G
    .
    Kenapa snack Fawwaz?Sebab snack dari Fawwaz ni selamat dan tidak mengandungi apa-apa perasa tambahan.
    .
    ❎TANPA GARAM
    ❎TANPA GULA
    ❎TANPA PEWARNA
    ❎TANPA PENGAWET
    .

    #fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog #savory

  •  8  5  4 September, 2019
  • OATBARLEY RESTOCK!!!
.
Oatbarley Fawwaz sangat baik untuk baby sbb banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
.
OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
.
🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
.
Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
.
Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
.
Mamalina nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
.
OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
.
BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.

#fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog  #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbaby #buburbabyayam #babyblog.
  • OATBARLEY RESTOCK!!!
    .
    Oatbarley Fawwaz sangat baik untuk baby sbb banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
    Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
    .
    OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
    .
    🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
    🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
    🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
    .
    Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
    .
    Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
    .
    Mamalina nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
    .
    OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
    .
    BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.

    #fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbaby #buburbabyayam #babyblog.

  •  6  1  6 September, 2019
  • OATBARLEY RESTOCK!!!
.
Oatbarley Fawwaz ni ada sangat baik untuk baby tau.Banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
.
OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
.
🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
.
Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
.
Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
.
Kak nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
.
OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
.
BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.
.
Banyakkan khasiat dan kelebihan oatbarley ni.Jadi mummy semua kena dapatkan sekarang tau.Jangan tunggu lagi,tak rugi pon kalau mummy beli.
.
Wassap kak tau untuk order.
Kak  tunggu ye 😉😉 #fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent  #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog  #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbaby #buburbabyayam #babyblog
  • OATBARLEY RESTOCK!!!
    .
    Oatbarley Fawwaz ni ada sangat baik untuk baby tau.Banyak khasiat oat dan barley ni yang mummy semua perlu tahu.
    Yang paling bestnya oatbarley Fawwaz ni dah campur dengan buah-buahan yang sedap.
    .
    OATBARLEY ADA 3 JENIS PERASA
    .
    🥭🍎OATBARLEY MANGO DRAGON
    🥭🍓OATBARLEY MANGO STRAWBERRY
    🍌🍑OATBARLEY BANANA APRICOT
    .
    Oatbarley ni mummy boleh sediakan untuk sarapan atau minum petang.Selain boleh bancuh dengan air panas je mummy juga boleh pelbagaikan cara penyediaan.Contoh boleh buat cekodok, pancake,lempeng dan macam-macam lagi.
    .
    Menarikkan?Betul bukan setakat menarik malah rasanya pon sangat sedap.Rasa masam ada manis pon ada.Sesuai di makan untuk baby yang dah 7 bulan.Baby mesti suka.
    .
    Kak nak share sikit kelebihan oatbarley ni.
    .
    OAT- Kaya dengan fibre.Ia mampu untuk memudahkan pencernaan baby dan boleh mengelakkan dari masalah sembelit atau pencernaan.
    .
    BARLEY-Kaya dengan khasiat pemakanan seperti fibre,vitamin,dan mineral penting.Barley juga baik untuk pencernaan baby.
    .
    Banyakkan khasiat dan kelebihan oatbarley ni.Jadi mummy semua kena dapatkan sekarang tau.Jangan tunggu lagi,tak rugi pon kalau mummy beli.
    .
    Wassap kak tau untuk order.
    Kak tunggu ye 😉😉 #fawwaz #baby #babyfoodrecipes #ipoh #babyfood #babysnack #babyporridge #ipohagentfawwaz #ipohagent #babypuree #whitericebaby #brownricebaby #babyblog #savory #makananbabylakukeras #makananbayi #buburbayiorganik #buburbaby #buburbabyayam #babyblog

  •  1  0  17 September, 2019