#inimilikkita Instagram Photos & Videos

inimilikkita - 9.3k posts

Hashtag Popularity

20.9
average comments
1.6k
average likes

Latest #inimilikkita Posts

  • Kehangatan STL Champions Cup  bakal kembali. Sama2 kita turun menyokong pasukan kesayangan kita

#STL2019
#inimilikkita
  • Kehangatan STL Champions Cup bakal kembali. Sama2 kita turun menyokong pasukan kesayangan kita

    #STL2019
    #inimilikkita

  •  1,330  16  11 December, 2019
  • Tahniah kepada semua pemain yg bermain dengan sehabis baik. Tiada siapa yg nak kalah. So do you best in the next game ✌🏻 #sepaktakraw #malaysia #gangsa #inimilikkita ❤️ Jangan lupa jersey selai utk min ok 😘
  • Tahniah kepada semua pemain yg bermain dengan sehabis baik. Tiada siapa yg nak kalah. So do you best in the next game ✌🏻 #sepaktakraw #malaysia #gangsa #inimilikkita ❤️ Jangan lupa jersey selai utk min ok 😘

  •  793  10  9 December, 2019

Top #inimilikkita Posts

  • Mata Kejuaraan Buat Perak Bison tadi menewaskan Penang Black Panthers dalam perlawanan terakhir saingan Liga Premier 2019
#STL2019 #INIMILIKKITA
  • Mata Kejuaraan Buat Perak Bison tadi menewaskan Penang Black Panthers dalam perlawanan terakhir saingan Liga Premier 2019
    #STL2019 #INIMILIKKITA

  •  17,411  226  3 November, 2019
  • Kadang-kadang bola itu tak semestinya bulat. 
Dont try this at home. Nasib baik tiada kecederaan serious jadi pada Azlan
#STL2019 #INIMILIKKITA
  • Kadang-kadang bola itu tak semestinya bulat.
    Dont try this at home. Nasib baik tiada kecederaan serious jadi pada Azlan
    #STL2019 #INIMILIKKITA

  •  9,326  176  28 October, 2019
  • Terima kasih orang Penang sebab ampa pekena @azlanmubin @ Anak Burung semalam😆 Selalunya dia pekena orang, semalam orang pula pekena dia dengan Alice sekali kena😅 Sebenarnya saya pun teruja melihat Azlan gulung. Sebagai generasi baru dalam sepaktakraw, memang terpegun tengok aksi Azlan. Sebab zaman Azlan main sepaktakraw, saya tak kenal apa itu takraw. So, semalam tu memang bertuah la dapat set bola untuk Azlan🤗 tapi sebelum Azlan nak gulung, dia da siap-siap bagitau “Alice, hang jangan nak settting tinggi-tinggi! Aku gayat!” 🤣  gayat pun 2x juga gulung naaa👏🏻😆 .
#stl2019
#inimilikkita 🎥 : @khai_amirin29
  • Terima kasih orang Penang sebab ampa pekena @azlanmubin @ Anak Burung semalam😆 Selalunya dia pekena orang, semalam orang pula pekena dia dengan Alice sekali kena😅 Sebenarnya saya pun teruja melihat Azlan gulung. Sebagai generasi baru dalam sepaktakraw, memang terpegun tengok aksi Azlan. Sebab zaman Azlan main sepaktakraw, saya tak kenal apa itu takraw. So, semalam tu memang bertuah la dapat set bola untuk Azlan🤗 tapi sebelum Azlan nak gulung, dia da siap-siap bagitau “Alice, hang jangan nak settting tinggi-tinggi! Aku gayat!” 🤣 gayat pun 2x juga gulung naaa👏🏻😆 .
    #stl2019
    #inimilikkita 🎥 : @khai_amirin29

  •  6,543  78  30 September, 2019