#infosihat Instagram Photos & Videos

infosihat - 74.1k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
190.3
average likes

Latest #infosihat Posts

  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  6  0  10 November, 2019
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  0  0  10 November, 2019
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  1  0  10 November, 2019
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  0  0  10 November, 2019
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  0  0  10 November, 2019
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
=========================
Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

#kunyithitam
#caramerawat
#infosihat
  • KUNYIT HITAM R&D BY MARDI๐ŸŒป
    =========================
    Saya mengidap kencing manis sejak 5 tahun yang lalu.

    Memang susah. Kerap kecing, selalu dahaga dan selalu rasa letih.

    Tak sangka lepas amalkan Black G keadaan dah nampak baik.

    Sekarang dah tak kerap kencing macam dulu. Badan pun bertenaga.

    Yang paling seronok, bacaan gula pun semakin baik.Tangan pun dah boleh genggam..dulu kebas Tak tahan..Alhamdulillah.. Black G ialah produk hasil kajian MARDI.

    Ia dihasilkan daripada kunyit hitam yang banyak khasiatnya.

    #kunyithitam
    #caramerawat
    #infosihat

  •  2  0  10 November, 2019
  • PENDEDAHAN KEPENTINGAN UBAT CACING YANG SENTIASA DIINGATKAN TERBUKTI JELAS UNTUK DEWASA JUGAโ€ผ๏ธ โ€”SuzyHoney
.
BERITA HARIAN, 9 November 2019 (Sabtu)
.
Dr. Nur Mahiza Md Isa, UPM menegaskan bahawa CACING JUGA MENYERANG DEWASA
.
๐Ÿ”ด "Jangan ambil mudah dengan masalah  kecacingan kerana kebanyakan kita  mungkin beranggapan cacing hanya  berada di dalam usus sahaja" ๐Ÿ”ด "Perlu ambil ubat cacing elak merebak  jangkitan cacing ke dalam mana-mana  bahagian badan - mata, hati, paru-paru,  salur darah. Jangkitan juga boleh berlaku  melalui sentuhan pada kulit"
.
Ketahui kisah selanjutnya kenapa Team SuzyHoney selalu menekankan pengambilan ubat cacing setiap 6 bulan sekali๐Ÿ‘‡
.
https://www.bharian.com.my/wanita/sihat/2019/11/626425/awas-cacing-juga-serang-orang-dewasa
.
#TeamKazenJamu
#SuzyHoneyHerbs
#KepentinganUbatCacing
#InfoSihat
  • PENDEDAHAN KEPENTINGAN UBAT CACING YANG SENTIASA DIINGATKAN TERBUKTI JELAS UNTUK DEWASA JUGAโ€ผ๏ธ โ€”SuzyHoney
    .
    BERITA HARIAN, 9 November 2019 (Sabtu)
    .
    Dr. Nur Mahiza Md Isa, UPM menegaskan bahawa CACING JUGA MENYERANG DEWASA
    .
    ๐Ÿ”ด "Jangan ambil mudah dengan masalah kecacingan kerana kebanyakan kita mungkin beranggapan cacing hanya berada di dalam usus sahaja" ๐Ÿ”ด "Perlu ambil ubat cacing elak merebak jangkitan cacing ke dalam mana-mana bahagian badan - mata, hati, paru-paru, salur darah. Jangkitan juga boleh berlaku melalui sentuhan pada kulit"
    .
    Ketahui kisah selanjutnya kenapa Team SuzyHoney selalu menekankan pengambilan ubat cacing setiap 6 bulan sekali๐Ÿ‘‡
    .
    https://www.bharian.com.my/wanita/sihat/2019/11/626425/awas-cacing-juga-serang-orang-dewasa
    .
    #TeamKazenJamu
    #SuzyHoneyHerbs
    #KepentinganUbatCacing
    #InfoSihat

  •  3  0  10 November, 2019
  • HALIA ialah sejenis rempah berakar dengan rasa pedas, yang memiliki sifat perubatan dan manfaat kesihatan. Tahukah anda, halia digunakan di serata dunia dalam pelbagai hidangan?
.
1. Menurunkan berat badan
2. Mengurangakan keradangan
3. Mengurangkan rasa loya
4. Mengurangkan kesakitan haid
5. Merendakah paras kolestrol
6. Meningkatkan imuniti
7. Membantu penghadaman
8. Melegakan batuk dan sakit tekak
9. Mencegah pertumbuhan sel kanser
10. Mengurangkan rasa sakit kepala. .  Nak cuba avasano naturetox tea by fizo omar? Dm me Now

#avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu.
  • HALIA ialah sejenis rempah berakar dengan rasa pedas, yang memiliki sifat perubatan dan manfaat kesihatan. Tahukah anda, halia digunakan di serata dunia dalam pelbagai hidangan?
    .
    1. Menurunkan berat badan
    2. Mengurangakan keradangan
    3. Mengurangkan rasa loya
    4. Mengurangkan kesakitan haid
    5. Merendakah paras kolestrol
    6. Meningkatkan imuniti
    7. Membantu penghadaman
    8. Melegakan batuk dan sakit tekak
    9. Mencegah pertumbuhan sel kanser
    10. Mengurangkan rasa sakit kepala. . Nak cuba avasano naturetox tea by fizo omar? Dm me Now

    #avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu.

  •  4  0  10 November, 2019
  • Kata sesetengah orang, aktiviti ini adalah SILENT KILLER. . 
Tidak pada ambo, sebaliknya ia medan mencungkil ciri HUMAN CHAMPION.
๐Ÿ‘‰Medan melawan ego diri
๐Ÿ‘‰Medan menundukkan takabur diri
๐Ÿ‘‰Medan menghiburkan orang lain
๐Ÿ‘‰Medan menekan nafsu daripada bangkit bermaharajalela
๐Ÿ‘‰Medan bina ukhwah
๐Ÿ‘‰Medan jana Badan Sihat Otak Cerdas

Andai Tuhan suratkan waktu ini tamatkan riwayat, Ambo seboleh nya mahu mensyukuri atas ATURAN NYA.

Ambo fikir, perginya cara ini lebih baik daripada menahan sakit kronik yang bertahun2.

Moga2 Tuhan ampuni kita semua. Aamiin

#move4life #eat4life #eatrealfood #eatright #eatmoremovemore #tipsihatjimatselamat #infosihat
  • Kata sesetengah orang, aktiviti ini adalah SILENT KILLER. .
    Tidak pada ambo, sebaliknya ia medan mencungkil ciri HUMAN CHAMPION.
    ๐Ÿ‘‰Medan melawan ego diri
    ๐Ÿ‘‰Medan menundukkan takabur diri
    ๐Ÿ‘‰Medan menghiburkan orang lain
    ๐Ÿ‘‰Medan menekan nafsu daripada bangkit bermaharajalela
    ๐Ÿ‘‰Medan bina ukhwah
    ๐Ÿ‘‰Medan jana Badan Sihat Otak Cerdas

    Andai Tuhan suratkan waktu ini tamatkan riwayat, Ambo seboleh nya mahu mensyukuri atas ATURAN NYA.

    Ambo fikir, perginya cara ini lebih baik daripada menahan sakit kronik yang bertahun2.

    Moga2 Tuhan ampuni kita semua. Aamiin

    #move4life #eat4life #eatrealfood #eatright #eatmoremovemore #tipsihatjimatselamat #infosihat

  •  0  0  10 November, 2019
  • HALIA ialah sejenis rempah berakar dengan rasa pedas, yang memiliki sifat perubatan dan manfaat kesihatan. Tahukah anda, halia digunakan di serata dunia dalam pelbagai hidangan?
.
1. Menurunkan berat badan
2. Mengurangakan keradangan
3. Mengurangkan rasa loya
4. Mengurangkan kesakitan haid
5. Merendakah paras kolestrol
6. Meningkatkan imuniti
7. Membantu penghadaman
8. Melegakan batuk dan sakit tekak
9. Mencegah pertumbuhan sel kanser
10. Mengurangkan rasa sakit kepala
.
Nak cuba Avasano Naturetox Tea by Fizo Omar? Dm me NOW!

#avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu
  • HALIA ialah sejenis rempah berakar dengan rasa pedas, yang memiliki sifat perubatan dan manfaat kesihatan. Tahukah anda, halia digunakan di serata dunia dalam pelbagai hidangan?
    .
    1. Menurunkan berat badan
    2. Mengurangakan keradangan
    3. Mengurangkan rasa loya
    4. Mengurangkan kesakitan haid
    5. Merendakah paras kolestrol
    6. Meningkatkan imuniti
    7. Membantu penghadaman
    8. Melegakan batuk dan sakit tekak
    9. Mencegah pertumbuhan sel kanser
    10. Mengurangkan rasa sakit kepala
    .
    Nak cuba Avasano Naturetox Tea by Fizo Omar? Dm me NOW!

    #avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu

  •  2  0  10 November, 2019
  • Kajian epidemiologi pengambilan makanan yang tinggi anti oksidan  seperti beta karotin, vitamin B & vitamin C mengurangkan risiko beberapa jenis kanser...
Vitamin E (sejenis anti oksidan) menstabilkan minyak daripada tumbuh-tumbuhan...oleh kerana itu ia ada dalam semua minyak tumbuhan seperti minyak zaitun, minyak kelapa sawit, minyak kelapa & minyak kacang..
Vitamin E Tokoferol  jenis delta adalah yang paling kuat berbanding jenis alfa.. Anti oksidan juga menghalang pembentukan nitrosamines (karsinogen) terutamanya dalam pH yang rendah.. Amalkan pengambilan anti oksidan daripada makanan iaitu buah-buahan, sayur-sayuran dan minyak sihat sebagai satu strategi untuk mencegah kanser...insyaallah 
#drnorman #infosihat #healthyeating #anticancer #healthyoils #redpalmoil #oliveoils #virgincoconutoil #fishoils #vitaminE #anticancer #ambojualteajah
  • Kajian epidemiologi pengambilan makanan yang tinggi anti oksidan seperti beta karotin, vitamin B & vitamin C mengurangkan risiko beberapa jenis kanser...
    Vitamin E (sejenis anti oksidan) menstabilkan minyak daripada tumbuh-tumbuhan...oleh kerana itu ia ada dalam semua minyak tumbuhan seperti minyak zaitun, minyak kelapa sawit, minyak kelapa & minyak kacang..
    Vitamin E Tokoferol jenis delta adalah yang paling kuat berbanding jenis alfa.. Anti oksidan juga menghalang pembentukan nitrosamines (karsinogen) terutamanya dalam pH yang rendah.. Amalkan pengambilan anti oksidan daripada makanan iaitu buah-buahan, sayur-sayuran dan minyak sihat sebagai satu strategi untuk mencegah kanser...insyaallah
    #drnorman #infosihat #healthyeating #anticancer #healthyoils #redpalmoil #oliveoils #virgincoconutoil #fishoils #vitaminE #anticancer #ambojualteajah

  •  1  0  10 November, 2019
  • Detox adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama..
. 
Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
.
1. Mengurangkan berat badan
2. Membuang toksin dalam badan
3. Memberi tenaga sepanjang hari
4. Mengurangkan rasa lapar
5. Mengurangkan gula dalam darah
6. Mengurangkan kolestrol dalam badan
7. Membantu menghalang lemak drpd diserap ke dalam badan
8. Menghilangkan perut buncit
9. Membantu mendapatkan kulit yg lebih sihat
10. Membuang angin dalam badan
11. Mengurangkan rasa 'bloated' selepas makan
12. Menghalang karbohidrat drpd makanan diserap sepenuhnya
.
#avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu #miniagent @avasano_serikembangan
  • Detox adalah merupakan suatu proses pembersihan dari segala macam kotoran dan racun-racun yang secara tidak sengaja atau tanpa kita sedar telah masuk di dalam badan kita dalam jangka masa yang lama..
    .
    Detox merupakan proses penyingkiran bahan toksik atau buangan dari tubuh badan manusia. Badan manusia mempunyai sistem detox sendiri iaitu hati, usus dan ginjal. Apabila kita berpuasa, badan akan melakukan proses detox semulajadi. Detox dilakukan untuk memastikan sistem penghadaman usus bekerja dengan sepatutnya dan memastikan kulit bersih serta segar. Selain itu ia juga turut memastikan sistem buah pinggang kita berjalan dengan lancar.
    .
    1. Mengurangkan berat badan
    2. Membuang toksin dalam badan
    3. Memberi tenaga sepanjang hari
    4. Mengurangkan rasa lapar
    5. Mengurangkan gula dalam darah
    6. Mengurangkan kolestrol dalam badan
    7. Membantu menghalang lemak drpd diserap ke dalam badan
    8. Menghilangkan perut buncit
    9. Membantu mendapatkan kulit yg lebih sihat
    10. Membuang angin dalam badan
    11. Mengurangkan rasa 'bloated' selepas makan
    12. Menghalang karbohidrat drpd makanan diserap sepenuhnya
    .
    #avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu #miniagent @avasano_serikembangan

  •  3  0  10 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  0  0  9 November, 2019
  • Daun gymnema adalah daun herbal yang berasal dari tanaman herbal untuk kesihatan. Tanaman gymnema adalah tanaman merambat yang mempunyai jenis daun dengan gerigi di bagian tepinya. Tanah rendah merupakan kawasan yang paling sesuai untuk menanam Gymnema. Negara India dan Pakistan merupakan dua negara yang sudah lama menggunakan daun gymnema sebagai ubat untuk menyihatkan tubuh.
.
1. Menyihatkan usus
2. Mencegah kegemukan
3. Mengawal kolestrol
4. Anti diabetes
5. Melancarkan aliran darah
6. Mencegah hipertensi
7. Mencegah penyakit kencing manis
8. Menyihatkan saluran kencing
9. Anti inflamasi
.
#avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu #avasanokelantan #detox
  • Daun gymnema adalah daun herbal yang berasal dari tanaman herbal untuk kesihatan. Tanaman gymnema adalah tanaman merambat yang mempunyai jenis daun dengan gerigi di bagian tepinya. Tanah rendah merupakan kawasan yang paling sesuai untuk menanam Gymnema. Negara India dan Pakistan merupakan dua negara yang sudah lama menggunakan daun gymnema sebagai ubat untuk menyihatkan tubuh.
    .
    1. Menyihatkan usus
    2. Mencegah kegemukan
    3. Mengawal kolestrol
    4. Anti diabetes
    5. Melancarkan aliran darah
    6. Mencegah hipertensi
    7. Mencegah penyakit kencing manis
    8. Menyihatkan saluran kencing
    9. Anti inflamasi
    .
    #avasano #avasanopremiumdetoxtea #slimmingdetoxtea #ubatkurus #antioxidant #energybooster #infosihat #gayahidupsihat #sihatselalu #avasanokelantan #detox

  •  3  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

Www.wasap.my/60138797351/pinklady
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

    Www.wasap.my/60138797351/pinklady

  •  3  1  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  1  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT
.
โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT
.
โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ
.
โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! .
๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY :
.
๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
.
SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. .
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!!
    .
    Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.
    .
    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
    .
    ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT
    .
    โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT
    .
    โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ
    .
    โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š
    .
    ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! .
    ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY :
    .
    ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.
    .
    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. .
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  2  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
#remyempire

WhatsApp www.wasap.my/60168018007/pinkladyoriginal
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
    #remyempire

    WhatsApp www.wasap.my/60168018007/pinkladyoriginal

  •  5  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  1  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  1  0  9 November, 2019
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan. 
Ke manaยฒ pun bawak. 
Mudah katanya. 
Semua manfaat dalam 1 produk.

PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
๐Ÿ‘ MONTOK
๐Ÿ‘ RAMPING
๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
โŒ SAPU
โŒ BANCUH
โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

SATU HARGA untuk body cantik dan sihat. 
#pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik
  • PinkLady Body Perfection!! Sekarang dah jadi TREND wanita 'HOT' kat luar sana jadikan PinkLady item wajib ada dalam simpanan.
    Ke manaยฒ pun bawak.
    Mudah katanya.
    Semua manfaat dalam 1 produk.

    PINKLADY BODY PERFECTION !!
    DIETARY SUPPLEMENT NO.1 MALAYSIA ! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ”› Hanya telan 2 biji sehari dah โคตโคตโคต
    ๐Ÿ‘ MONTOK
    ๐Ÿ‘ RAMPING
    ๐Ÿ‘ KETAT โŽ Tak Perlu
    โŒ SAPU
    โŒ BANCUH
    โŒ DIET KETAT โœ” EASY TO EAT โžก hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! ๐Ÿ˜˜
    โœ” EASY TO CARRY โžก mesra handbag boleh bawa ke mana shj ๐Ÿ’Š๐Ÿ‘œ โŒš JIMAT MASA โฉ lepas mandi ๐Ÿšฟ boleh terus pakai baju ๐Ÿ‘— nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah ๐Ÿ’„๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธ JIMAT WANG โฉ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik awak pon dapat jimatkan duit awak tau ! ๐ŸŒน FUNGSI & MANFAAT PINKLADY : ๐Ÿ”ด Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
    ๐Ÿ”ด Perapat miss 'V'.
    ๐Ÿ”ด Mengurangkan nafsu makan.
    ๐Ÿ”ด Menghilangkan 'mood swing'.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan libido wanita.
    ๐Ÿ”ด Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
    ๐Ÿ”ด Meremajakan kulit.
    ๐Ÿ”ด Mengatasi masalah rambut gugur.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah senggugut yang teruk.
    ๐Ÿ”ด Kitaran haid kembali teratur.
    ๐Ÿ”ด Menstabilkan emosi.
    ๐Ÿ”ด Menggebukan & mencantikkan kulit.
    ๐Ÿ”ด Menambahkan susu badan.
    ๐Ÿ”ด Badan jadi lebih shape.
    ๐Ÿ”ด Hilangkan masalah jerawat.
    ๐Ÿ”ด Atasi masalah kulit kusam.
    ๐Ÿ”ด Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
    ๐Ÿ”ด Pudar & hilangkan masalah parut.

    SATU HARGA untuk body cantik dan sihat.
    #pinkladyhq #dropship #testimonipinklady #pinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionoriginal #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik

  •  0  0  9 November, 2019

Top #infosihat Posts

  • #InfoSihat #iklan_instadakwah
. 
Saraf gigi bersambung dengan otak.

Jika dah berlubang cepat cepatlah tampal. Jangan biarkan gusi terkena jangkitan kuman/ infection. Bila dibiarkan boleh effect mata dan ada kalanya sakit kepala. 
Sakit gigi antara sakit yang memang akan mengganggu rutin harian. 
Jagalah gigi anda.

Sumber : The VIRAL
  • #InfoSihat #iklan_instadakwah
    .
    Saraf gigi bersambung dengan otak.

    Jika dah berlubang cepat cepatlah tampal. Jangan biarkan gusi terkena jangkitan kuman/ infection. Bila dibiarkan boleh effect mata dan ada kalanya sakit kepala.
    Sakit gigi antara sakit yang memang akan mengganggu rutin harian.
    Jagalah gigi anda.

    Sumber : The VIRAL

  •  2,353  27  16 September, 2019
  • Buat beautiful kakak yang de masalah bibir kering yang amat, siap pakej menggelupas pulak tu,  jangan lupa minum air masak secukupnya tau! Tapi for now kakak ada sedikit tips untuk atasi masalah bibir kering. Here we go!
.
.
U gais hanya perlukan,
โœ…1 sudu teh baby oil, setengah sudu teh gula pasir & setengah sudu teh Vaseline.
โœ…Campurkan bahan-bahan tersebut sehingga menjadi sebati.
โœ…Skrub bibir u gais dengan campuran tersebut dalam masa lebih kurang 3 minit.
โœ…Kemudian, bilas bibir dan lapkan dengan tuala kering.
โœ…Siap! Sapulah lip balm seperti biasa dan bibir pastinya tampak lebih sihat.
.
.
Kalau amalkan secara konsisten, hasilnya nanti pasti akan bertambah baik. Mesti orang akan ingat kita memakai gincu tapi hey, ini warna original tau! Gabungan tiga bahan ini memang ajaib dan yang paling penting ianya selamat digunakan. Jangan lupa amalkan tau untuk bibir yang cantik dan sihat.
.
.
NAK lagi mudah senang ringkas dan pantas calit nipis WD pada bibir okey jangan lupa consume setiap hari supaya bibir jadi pinkish je๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
.
#teamafcircle01034 #infosihat #flawlessskin #terapiinstagram  #jerawat #tiphilangkanjerawatdipipi #vitamincserbuk #bibirmeronamerah #tipssihat #rawatbibir #bibirkering #bibirsakit
  • Buat beautiful kakak yang de masalah bibir kering yang amat, siap pakej menggelupas pulak tu, jangan lupa minum air masak secukupnya tau! Tapi for now kakak ada sedikit tips untuk atasi masalah bibir kering. Here we go!
    .
    .
    U gais hanya perlukan,
    โœ…1 sudu teh baby oil, setengah sudu teh gula pasir & setengah sudu teh Vaseline.
    โœ…Campurkan bahan-bahan tersebut sehingga menjadi sebati.
    โœ…Skrub bibir u gais dengan campuran tersebut dalam masa lebih kurang 3 minit.
    โœ…Kemudian, bilas bibir dan lapkan dengan tuala kering.
    โœ…Siap! Sapulah lip balm seperti biasa dan bibir pastinya tampak lebih sihat.
    .
    .
    Kalau amalkan secara konsisten, hasilnya nanti pasti akan bertambah baik. Mesti orang akan ingat kita memakai gincu tapi hey, ini warna original tau! Gabungan tiga bahan ini memang ajaib dan yang paling penting ianya selamat digunakan. Jangan lupa amalkan tau untuk bibir yang cantik dan sihat.
    .
    .
    NAK lagi mudah senang ringkas dan pantas calit nipis WD pada bibir okey jangan lupa consume setiap hari supaya bibir jadi pinkish je๐Ÿ˜๐Ÿ’‹
    .
    #teamafcircle01034 #infosihat #flawlessskin #terapiinstagram #jerawat #tiphilangkanjerawatdipipi #vitamincserbuk #bibirmeronamerah #tipssihat #rawatbibir #bibirkering #bibirsakit

  •  148  62  29 September, 2019
  • Asam gelugur atau asam keping dapat membantu mengurangkan berat badan. Buahnya berbentuk seperti labu berwarna kuning dipotong nipis dikeringkan. Sering digunakan dalam masakan laksa dan asam pedas. Tapi ramai yang tidak mengetahui asam gelugur dapat mengurangkan berat badan. 
Banyak kajian menunjukkan HCA membantu orang yang masalah seperti:- 1. Mereka yang mengamal berat badan mendatar.
2. Mereka yang mahu mengurangkan berat badan.
3. Mereka yang terlalu gemuk.

Bahan utama dalam asam gelugur ialah Acid Hydroxy Citrix (HCA) digunakan dalam rawatan herba yang amat berkesan untuk menurunkan berat badan dan mengurangkan paras kolestrol. 
Banyak kajian barat membuktikan HCA berkesan membantu mengekang selera makan dan menghalang pengumpulan lemak dalam tubuh manusia. 
Kehilangan berat boleh berlaku dalam 2 cara:- 1. Mudah kenyang
2. Menghalang pembentukan lemak asid (lipogenisis)

#infoSihat
#teamAFviral0858
  • Asam gelugur atau asam keping dapat membantu mengurangkan berat badan. Buahnya berbentuk seperti labu berwarna kuning dipotong nipis dikeringkan. Sering digunakan dalam masakan laksa dan asam pedas. Tapi ramai yang tidak mengetahui asam gelugur dapat mengurangkan berat badan.
    Banyak kajian menunjukkan HCA membantu orang yang masalah seperti:- 1. Mereka yang mengamal berat badan mendatar.
    2. Mereka yang mahu mengurangkan berat badan.
    3. Mereka yang terlalu gemuk.

    Bahan utama dalam asam gelugur ialah Acid Hydroxy Citrix (HCA) digunakan dalam rawatan herba yang amat berkesan untuk menurunkan berat badan dan mengurangkan paras kolestrol.
    Banyak kajian barat membuktikan HCA berkesan membantu mengekang selera makan dan menghalang pengumpulan lemak dalam tubuh manusia.
    Kehilangan berat boleh berlaku dalam 2 cara:- 1. Mudah kenyang
    2. Menghalang pembentukan lemak asid (lipogenisis)

    #infoSihat
    #teamAFviral0858

  •  148  29  31 July, 2019