#hospitalkualalipis Instagram Photos & Videos

hospitalkualalipis - 576 posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
21.3
average likes

Latest #hospitalkualalipis Posts

  • ♥️Demica whitening lotion♥️ Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
Antaranya ialah ➡️ mencerahkan sepantas 10saat
➡️ Membuatkan kulit putih gebu
➡️ membaiki segala jenis kerosakan kulit
➡️ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
➡️ Melembab kan kulit

Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah 
Cepat wassp Gais  www.wasap.my/601140277831

#lotionwhitening
#agentdemica
#agentsobella
#solawa
#codareakualalipis
#tempoyang
#hospitalkualalipis
#agentwawabeauty
#teamnora
  • ♥️Demica whitening lotion♥️ Byk Sgt Kelebihan Lotion Demica ni
    Antaranya ialah ➡️ mencerahkan sepantas 10saat
    ➡️ Membuatkan kulit putih gebu
    ➡️ membaiki segala jenis kerosakan kulit
    ➡️ melindungi kulit dari sinar uv (Spf50)
    ➡️ Melembab kan kulit

    Sangat lah tak rugi kalau uols grab . Sbb nya bukan setakat kaki&tangan tapi muka pun boleh pakai tau. Senang citer satu badan lah
    Cepat wassp Gais www.wasap.my/601140277831

    #lotionwhitening
    #agentdemica
    #agentsobella
    #solawa
    #codareakualalipis
    #tempoyang
    #hospitalkualalipis
    #agentwawabeauty
    #teamnora

  •  4  0  12 November, 2019
  • Tara !!!! menu lunch tuk ari ni ❝ Kerabu perut pucuk paku versi rempah OdeeN 😋 ❞..
Mak aii panjang betul nm menu pun 😆😆
Jangan tak tau ye #rempahOdeenCekyana ni bukan boleh buat odeen je tau tp boleh dijadikan penambah  rasa dlm masakan.. Cukup lengkap tauu... Nak tau apa rasa dia  kena la cuba sendiri 😘

Bahan-2

Perut lembu (rebus dan potong kecik2)
Kelapa parut (goreng tanpa minyak) 
Pucuk paku(rebus dahulu) 
Bawang merah (hiris) 
Cili padi (hiris) 
Rempah OdeeN 
Cara2:

Campurkan  segala bahan 2 diatas tabur rempah OdeeN dgn kasih sayang  siap 😋

#empayarummuhaziqrich
#agentrempahodeencekyana
#royelsuccessteam #codkualalipis #codbenta #codpadangtengku #hospitalkualalipis
  • Tara !!!! menu lunch tuk ari ni ❝ Kerabu perut pucuk paku versi rempah OdeeN 😋 ❞..
    Mak aii panjang betul nm menu pun 😆😆
    Jangan tak tau ye #rempahOdeenCekyana ni bukan boleh buat odeen je tau tp boleh dijadikan penambah rasa dlm masakan.. Cukup lengkap tauu... Nak tau apa rasa dia kena la cuba sendiri 😘

    Bahan-2

    Perut lembu (rebus dan potong kecik2)
    Kelapa parut (goreng tanpa minyak)
    Pucuk paku(rebus dahulu)
    Bawang merah (hiris)
    Cili padi (hiris)
    Rempah OdeeN
    Cara2:

    Campurkan segala bahan 2 diatas tabur rempah OdeeN dgn kasih sayang siap 😋

    #empayarummuhaziqrich
    #agentrempahodeencekyana
    #royelsuccessteam #codkualalipis #codbenta #codpadangtengku #hospitalkualalipis

  •  1  0  11 November, 2019
  • Jenazah pengarah yang juga anak kepada aktres @fauziahnawi Fauziah Nawi, Pitt Hanif telah dijumpai oleh pasukan mencari dan menyelamat.

Menerusi laman sosial Facebook, Fauziah telah memaklumkan berita sedih itu yang disampaikan oleh adiknya yang kini berada di lokasi.

Dalam keadaan sebak, Fauziah turut berterima kasih kepada semua pihak yang mendoakan dan yang berusaha mencari jenazah anaknya.

Jenazah telah dibawa ke Hospital Kuala Lipis sebelum dibawa pulang.

Pada Sabtu, Pitt dilaporkan lemas ketika memancing selepas bot yang dinaiki di Sungai Jelai dekat Jambatan Gemunchur Mela, Lipis, Pahang karam sekitar pukul 1 tengah hari. Al-Fatihah. - thejambangcommunity

#thejambangcommunity #fauziahnawi #prayforpitthanif #alfatihah #kualalipis #pahang #hospitalkualalipis #artismalaysia
  • Jenazah pengarah yang juga anak kepada aktres @fauziahnawi Fauziah Nawi, Pitt Hanif telah dijumpai oleh pasukan mencari dan menyelamat.

    Menerusi laman sosial Facebook, Fauziah telah memaklumkan berita sedih itu yang disampaikan oleh adiknya yang kini berada di lokasi.

    Dalam keadaan sebak, Fauziah turut berterima kasih kepada semua pihak yang mendoakan dan yang berusaha mencari jenazah anaknya.

    Jenazah telah dibawa ke Hospital Kuala Lipis sebelum dibawa pulang.

    Pada Sabtu, Pitt dilaporkan lemas ketika memancing selepas bot yang dinaiki di Sungai Jelai dekat Jambatan Gemunchur Mela, Lipis, Pahang karam sekitar pukul 1 tengah hari. Al-Fatihah. - thejambangcommunity

    #thejambangcommunity #fauziahnawi #prayforpitthanif #alfatihah #kualalipis #pahang #hospitalkualalipis #artismalaysia

  •  18  0  28 October, 2019
  • tajuk cerpen : THE BEAUTY CAMERA

Masa depan adalah apa yg kita buat hari ini,
Macam mana nak baca masa depan?
Adalah dengan kita bentukkan ia sekarang

Soooo anty pun dok pandang jauh, soooo anty paham, anty buat sekarang apa yang anty nak diri anty jadi in future - anty nak cantik macam mana? - Nak wajah mulus macam mana? - Nak glowing macam mana? - Nak putih macam mana?

Jawapannya anty selfie guna Beauty camera pastu edit😂 *haaaa setelll keje aku
Sooo dalam masa 5 minit anty dah tau rupa yg anty nak pada 2 tahun lagi

Malam ni anty pun start r segala rutin skincare Mary Kay dengan baiknya sebab nak dapatkan look cam gambar tu pada 2022 tapi dengan cara selamat🤗

Uolsss pun try r, semua orang adakannnn beauty camera kat fon tu, watpe dowlod & update if x guna😂

jom kita sama2 selfie pastu create look yg kita nak, pastu kita follow Mary Kay way, inshaAllah

Jangan ragu-ragu untuk cuba Mary Kay

#kasicanantytuliscerpen🤣
#evobangi #butikbangisentral 
#moreugivemoreuget 
#profesionalbeautyconsultanmarykay #100percentoriginal #hospitalkualalipis #hospitalguamusang #cyberjayadelivery #putrajayadelivery #bangisentral #kajang #maepsserdang2019
  • tajuk cerpen : THE BEAUTY CAMERA

    Masa depan adalah apa yg kita buat hari ini,
    Macam mana nak baca masa depan?
    Adalah dengan kita bentukkan ia sekarang

    Soooo anty pun dok pandang jauh, soooo anty paham, anty buat sekarang apa yang anty nak diri anty jadi in future - anty nak cantik macam mana? - Nak wajah mulus macam mana? - Nak glowing macam mana? - Nak putih macam mana?

    Jawapannya anty selfie guna Beauty camera pastu edit😂 *haaaa setelll keje aku
    Sooo dalam masa 5 minit anty dah tau rupa yg anty nak pada 2 tahun lagi

    Malam ni anty pun start r segala rutin skincare Mary Kay dengan baiknya sebab nak dapatkan look cam gambar tu pada 2022 tapi dengan cara selamat🤗

    Uolsss pun try r, semua orang adakannnn beauty camera kat fon tu, watpe dowlod & update if x guna😂

    jom kita sama2 selfie pastu create look yg kita nak, pastu kita follow Mary Kay way, inshaAllah

    Jangan ragu-ragu untuk cuba Mary Kay

    #kasicanantytuliscerpen🤣
    #evobangi #butikbangisentral
    #moreugivemoreuget
    #profesionalbeautyconsultanmarykay #100percentoriginal #hospitalkualalipis #hospitalguamusang #cyberjayadelivery #putrajayadelivery #bangisentral #kajang #maepsserdang2019

  •  6  2  9 October, 2019
  • TESTIMONI #bareface

Kali ni anty belanja bukti tanpa make-up pulak, egat senang ke nak tayang muka original zaman laaa

Tapi yelahhh Kot-kot lah kan, org kata pulak, dah make-up memanglah nampak mulussss😡 *saja letak marah tu, anty x marah aiiii sebab anty dah kebal bab masalah muka ni😅

Masalahnya muka anty ni tak pernah mulus sejak umur 13 tahun lagi, ada jek masalah jerawatlah, jeragatlah, elergilah macam-macamlahhh 
Allah je yg tau, macam mana boleh hidup tayang muka pergi sekolah, pergi kerja sana sini dengan muka bermasalah tu, org lain dari zaman sekolah naik jerawat 3 ketul pun tak mauuu p kantin dah...puasa tunggu surut jerawat tau

siapa tak rasa dia tak kan pahamkan😬
Yang dah rasa wajib pakailah sama macam anty🤗

Kita pakai sendiri nampak hasil baru senang nak story kat orang🤗

Jangan ragu-ragu untuk cuba Mary Kay

#evobangi #butikbangisentral 
#moreugivemoreuget 
#profesionalbeautyconsultanmarykay #100percentoriginal #hospitalkualalipis #hospitalguamusang #cyberjayadelivery #putrajayadelivery #bangisentral #kajang #maepsserdang2019
  • TESTIMONI #bareface

    Kali ni anty belanja bukti tanpa make-up pulak, egat senang ke nak tayang muka original zaman laaa

    Tapi yelahhh Kot-kot lah kan, org kata pulak, dah make-up memanglah nampak mulussss😡 *saja letak marah tu, anty x marah aiiii sebab anty dah kebal bab masalah muka ni😅

    Masalahnya muka anty ni tak pernah mulus sejak umur 13 tahun lagi, ada jek masalah jerawatlah, jeragatlah, elergilah macam-macamlahhh
    Allah je yg tau, macam mana boleh hidup tayang muka pergi sekolah, pergi kerja sana sini dengan muka bermasalah tu, org lain dari zaman sekolah naik jerawat 3 ketul pun tak mauuu p kantin dah...puasa tunggu surut jerawat tau

    siapa tak rasa dia tak kan pahamkan😬
    Yang dah rasa wajib pakailah sama macam anty🤗

    Kita pakai sendiri nampak hasil baru senang nak story kat orang🤗

    Jangan ragu-ragu untuk cuba Mary Kay

    #evobangi #butikbangisentral
    #moreugivemoreuget
    #profesionalbeautyconsultanmarykay #100percentoriginal #hospitalkualalipis #hospitalguamusang #cyberjayadelivery #putrajayadelivery #bangisentral #kajang #maepsserdang2019

  •  1  0  3 October, 2019

Top #hospitalkualalipis Posts

  • 30/6/2019-Ahad
.
Hari ke 2 mak dkt hospital kuala lipis..
.
Semua adik beradik kami ada berkumpul..
dari semalam lagi kami berkampung dkt lipis 😁
.
Nanti mak dah sihat kita tunjuk gambar ank2 mak ...💕💕
.
Kami semua sayang mak😭
.
.
.
#mak
#hospitalkualalipis
#adikberadikku 
#lapanorang
  • 30/6/2019-Ahad
    .
    Hari ke 2 mak dkt hospital kuala lipis..
    .
    Semua adik beradik kami ada berkumpul..
    dari semalam lagi kami berkampung dkt lipis 😁
    .
    Nanti mak dah sihat kita tunjuk gambar ank2 mak ...💕💕
    .
    Kami semua sayang mak😭
    .
    .
    .
    #mak
    #hospitalkualalipis
    #adikberadikku
    #lapanorang

  •  20  11  30 June, 2019