#hipster Instagram Photos & Videos

hipster - 13.8m posts

Latest #hipster Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • Hello Instagramers‼️
.
Iols nak promote ciked short video pepetangg ni, yang tengah2 bosan tu meh layan video ni kejap. 🙊💃🏻
.
Kalau uols perasan, sejak kebelakangan ni zaman permainan budak budak kita dulu dah kembali trending balik tau👀☝🏻, merata2 nampak bende ni dijual kan⁉️ haa adik adik kee akak akak abang abang tgh pening kepala fikir mana nk dapat utk anak anak yang dok mintak beli BEYBLADE kt area Sepang ni, jangan poning2 dahh, dekat Uptown Kota Warisan ada jual okays ❗️ macam macam jenis adaaa, mehh cuci2 mata dulu kat gerai 👉🏻 E35 kegemaran anak anak uols ni 😄
.
Boleh bawak anak anak singgah kedai ni sambil lepak2 kat Uptown Kota Warisan okay💃🏻💃🏻
.
Bukan tu ajeee okay❗️ banyak lagi gerai2 best2 yang boleh usha usha lagi lagi nak raya ni uols. Mehh laa dtg ramai2 memeriahkan lagi Uptown Kota Warisan ni❤️❗️
.
P/S : Ada yang masih belum ada tapak meniaga? Bazar ramadan dah penuh? Jom mulakan perniagaan anda hanya dengan bayaran sewa bulanan RM450 , anda boleh berniaga sepanjang bulan Ramadan 7 hari seminggu mulai jam 5.00ptg hingga 2.00ptg. Khas utk peniaga yang ingin menjual barangan kering 🤗

Info lanjut berkaitan tapak dan pembayaran boleh wasap 📲 www.wasap.my/60122500507/FB atau www.wasap.my/601137040511/FB
.

#lotdisewa #usahawan #uptownlotdisewa #lovefood #streetfood #muslimah #uptown #kanopi #vendor #busker #thaifood #santai #chickenchop #asianfood #best #business #bundle #lepak #chill #kotawarisan #klia #putrajaya #cyberjaya #dengkil #hipster #promo #bayblade #trending #game
  • Hello Instagramers‼️
    .
    Iols nak promote ciked short video pepetangg ni, yang tengah2 bosan tu meh layan video ni kejap. 🙊💃🏻
    .
    Kalau uols perasan, sejak kebelakangan ni zaman permainan budak budak kita dulu dah kembali trending balik tau👀☝🏻, merata2 nampak bende ni dijual kan⁉️ haa adik adik kee akak akak abang abang tgh pening kepala fikir mana nk dapat utk anak anak yang dok mintak beli BEYBLADE kt area Sepang ni, jangan poning2 dahh, dekat Uptown Kota Warisan ada jual okays ❗️ macam macam jenis adaaa, mehh cuci2 mata dulu kat gerai 👉🏻 E35 kegemaran anak anak uols ni 😄
    .
    Boleh bawak anak anak singgah kedai ni sambil lepak2 kat Uptown Kota Warisan okay💃🏻💃🏻
    .
    Bukan tu ajeee okay❗️ banyak lagi gerai2 best2 yang boleh usha usha lagi lagi nak raya ni uols. Mehh laa dtg ramai2 memeriahkan lagi Uptown Kota Warisan ni❤️❗️
    .
    P/S : Ada yang masih belum ada tapak meniaga? Bazar ramadan dah penuh? Jom mulakan perniagaan anda hanya dengan bayaran sewa bulanan RM450 , anda boleh berniaga sepanjang bulan Ramadan 7 hari seminggu mulai jam 5.00ptg hingga 2.00ptg. Khas utk peniaga yang ingin menjual barangan kering 🤗

    Info lanjut berkaitan tapak dan pembayaran boleh wasap 📲 www.wasap.my/60122500507/FB atau www.wasap.my/601137040511/FB
    .

    #lotdisewa #usahawan #uptownlotdisewa #lovefood #streetfood #muslimah #uptown #kanopi #vendor #busker #thaifood #santai #chickenchop #asianfood #best #business #bundle #lepak #chill #kotawarisan #klia #putrajaya #cyberjaya #dengkil #hipster #promo #bayblade #trending #game
  •  1  0  30 minutes ago

Advertisements

Top #hipster Posts

Advertisements

Advertisements

  • A little piece of heaven right here! Simply perfection! 😍 Photo credit: @livsstilsboheme
  • A little piece of heaven right here! Simply perfection! 😍 Photo credit: @livsstilsboheme
  •  2,822  33  20 hours ago

Advertisements

  • 141/365 hey. ha ha yeah? yeah, haha. ooh, hehe ya well haha. aight bye
  • 141/365 hey. ha ha yeah? yeah, haha. ooh, hehe ya well haha. aight bye
  •  1,792  14  15 hours ago
  • 嘿!! 您的小可愛已上線~ 😁
  • 嘿!! 您的小可愛已上線~ 😁
  •  867  83  9 hours ago