#happymonday Instagram Photos & Videos

happymonday - 8.9m posts

Hashtag Popularity

4.5
average comments
106.8
average likes

Latest #happymonday Posts

  • #Repost @yackikuka with @get_repost
・・・
PIE SUSU TEFLON EKONOMIS * MILKY PIE
#masakgapakeribet
Full video, tips n trick available on youtube. Check it out😉
Non stick pan by @cwskitchenware
*
Sy buat Pie Susu ini special buat yg mo bikin Pie Susu ga pake ribet🤣🤣, bikin adonan pie lanjut ke adonan vla.
Satu wadah aja ga perlu banyak cuci2 lg🤣🤣
Telur nyemplung aja smua ga perlu mikir ntar putihnya hrs diapain y?? Kalo ga langsung dimasak sk klupaan ditaruh kulkas trus kering.. Jd klo bahasa sundanya.. Geus lieur nyieun Pie Susu ditambah deui lieur kudu mikir rek dinaonkeun si endog bodas🤣🤣🤣
*
SAVE THIS😉
Sy banyak menerima banyak pertanyaan..
**Gosong crustnya tp vla blm matang?
Intinya api KECIL dan HARUS ditutup.
Ada banyak kemungkinan..
Sudah pake api paling kecil dan ditutup tp masi ttp gosong??
Krn kadang kompor ada yg apinya sudah paling kecil tp masi ttp lumayan besar..
Bisa jg krn teflonnya tipis..
Solusi: pakai teflon dengan diameter lebih lebar sehingga vla tdk terlalu tebal jd matengnya barengan atooo beli teflon di @cwskitchenware 😁😁😁
**Pie menggelembung??
WAJAAAR.. Krn klo bake pie crust di oven aja hrs di ganjel batu, biar ga menggelembung.
Jd klo ngembang itu wajar yaaa krn dy dipanasin di bawahnya. Bukan salah resep n bukan salah siapa2🤣🤣
Solusi: tusuk2 selagi adonan vla masih cair sampaiii crust tidak ada tanda2 menggelembung baru tutup kembali.
**Bagian vla ga muluuss??
Solusi: Diperhartiin yah pienya jangan dibiarin ketetesan yah jd ga muluus..
**Crustnya trll rapuh??
Kadang ada yg sk kress2 ada yg sk lembut.. SELERAA..😁
Solusi: bikin malem trus makannya paginya dy bakalan lbh soft😉
*
Btw makasi banyak yah #teamgercep atas antusiasmenya❤️❤️
Kmrn sy blm share resep di instagram tp yg nge SAVE poto sy udah puluhan ribu🤣❤️
Selamat mencoba❤️❤️❤️
#happymonday #piesusuteflon #homemade #cookingvideo #videomasak #yackikukaonyoutube
  • #Repost @yackikuka with @get_repost
    ・・・
    PIE SUSU TEFLON EKONOMIS * MILKY PIE
    #masakgapakeribet
    Full video, tips n trick available on youtube. Check it out😉
    Non stick pan by @cwskitchenware
    *
    Sy buat Pie Susu ini special buat yg mo bikin Pie Susu ga pake ribet🤣🤣, bikin adonan pie lanjut ke adonan vla.
    Satu wadah aja ga perlu banyak cuci2 lg🤣🤣
    Telur nyemplung aja smua ga perlu mikir ntar putihnya hrs diapain y?? Kalo ga langsung dimasak sk klupaan ditaruh kulkas trus kering.. Jd klo bahasa sundanya.. Geus lieur nyieun Pie Susu ditambah deui lieur kudu mikir rek dinaonkeun si endog bodas🤣🤣🤣
    *
    SAVE THIS😉
    Sy banyak menerima banyak pertanyaan..
    **Gosong crustnya tp vla blm matang?
    Intinya api KECIL dan HARUS ditutup.
    Ada banyak kemungkinan..
    Sudah pake api paling kecil dan ditutup tp masi ttp gosong??
    Krn kadang kompor ada yg apinya sudah paling kecil tp masi ttp lumayan besar..
    Bisa jg krn teflonnya tipis..
    Solusi: pakai teflon dengan diameter lebih lebar sehingga vla tdk terlalu tebal jd matengnya barengan atooo beli teflon di @cwskitchenware 😁😁😁
    **Pie menggelembung??
    WAJAAAR.. Krn klo bake pie crust di oven aja hrs di ganjel batu, biar ga menggelembung.
    Jd klo ngembang itu wajar yaaa krn dy dipanasin di bawahnya. Bukan salah resep n bukan salah siapa2🤣🤣
    Solusi: tusuk2 selagi adonan vla masih cair sampaiii crust tidak ada tanda2 menggelembung baru tutup kembali.
    **Bagian vla ga muluuss??
    Solusi: Diperhartiin yah pienya jangan dibiarin ketetesan yah jd ga muluus..
    **Crustnya trll rapuh??
    Kadang ada yg sk kress2 ada yg sk lembut.. SELERAA..😁
    Solusi: bikin malem trus makannya paginya dy bakalan lbh soft😉
    *
    Btw makasi banyak yah #teamgercep atas antusiasmenya❤️❤️
    Kmrn sy blm share resep di instagram tp yg nge SAVE poto sy udah puluhan ribu🤣❤️
    Selamat mencoba❤️❤️❤️
    #happymonday #piesusuteflon #homemade #cookingvideo #videomasak #yackikukaonyoutube

  •  0  0  5 minutes ago
  • *you are doing just fine*
  • *you are doing just fine*

  •  11  1  13 minutes ago
  • #Repost @yackikuka with @get_repost
・・・
POTATO CHEESE STICK❤️
#masakgapakeribet
*
Happy Monday all🖐🏻🖐🏻
Simple n yummy snack for everyone❤️
Full video, tips n trick available on youtube "Fun Cooking with Yackikuka" Check it out😉
*
Yaiii akhirnyaa.. Video snack kesukaan anak tayang❤️
Lebih jelasnya kalian bs cek di youtube Fun Cooking with Yackikuka😉
*
Yg drmh ga jajan keluar yuk cobain resepnya, gampang n ga pake ribet d😁
Ini enak banget, KRESSS trus ga letoy yah klo dah dingin❤️
Sy share jg tips buat membentuk mudah ga lengket kna tangan😉 Kalo mo di stock bisa disimpan di chiller/freezer setelah di ratakan😉
*
Disini untuk perasanya sy cm pakai keju soalnya makannya udah pake cocolan sambel/mayo❤️
Cm klo mo lbh berasa kalian bisa tambah garam/kaldu bubuk😉
Intinya main ingredients itu ada 3 Kentang + Maizena + Perasa (keju/kaldu bubuk/garam) dan tambahan Oregano bisa diganti dengan bawang daun/seledri di cincang😉
*
Kalo mo buat bikin versi low budget kalian bs ganti cheese nya pake garam / kaldu bubuk / perasa keju😁
Kalo mo buat #idejualan setelah digoreng kalian bs tambahin bubuk perasa seperti balado dll😉
Selamat mencoba❤️
Terimakasih banyak buat #teamgercep yg udah cb LOVE YOU FULL❤️❤️
Teflon by @cwskitchenware 
#happymonday #potatocheesestick #kentanggorengkeju #cookingvideo #videomasak #funcookingwithyackikuka #yackikukaonyoutube
  • #Repost @yackikuka with @get_repost
    ・・・
    POTATO CHEESE STICK❤️
    #masakgapakeribet
    *
    Happy Monday all🖐🏻🖐🏻
    Simple n yummy snack for everyone❤️
    Full video, tips n trick available on youtube "Fun Cooking with Yackikuka" Check it out😉
    *
    Yaiii akhirnyaa.. Video snack kesukaan anak tayang❤️
    Lebih jelasnya kalian bs cek di youtube Fun Cooking with Yackikuka😉
    *
    Yg drmh ga jajan keluar yuk cobain resepnya, gampang n ga pake ribet d😁
    Ini enak banget, KRESSS trus ga letoy yah klo dah dingin❤️
    Sy share jg tips buat membentuk mudah ga lengket kna tangan😉 Kalo mo di stock bisa disimpan di chiller/freezer setelah di ratakan😉
    *
    Disini untuk perasanya sy cm pakai keju soalnya makannya udah pake cocolan sambel/mayo❤️
    Cm klo mo lbh berasa kalian bisa tambah garam/kaldu bubuk😉
    Intinya main ingredients itu ada 3 Kentang + Maizena + Perasa (keju/kaldu bubuk/garam) dan tambahan Oregano bisa diganti dengan bawang daun/seledri di cincang😉
    *
    Kalo mo buat bikin versi low budget kalian bs ganti cheese nya pake garam / kaldu bubuk / perasa keju😁
    Kalo mo buat #idejualan setelah digoreng kalian bs tambahin bubuk perasa seperti balado dll😉
    Selamat mencoba❤️
    Terimakasih banyak buat #teamgercep yg udah cb LOVE YOU FULL❤️❤️
    Teflon by @cwskitchenware
    #happymonday #potatocheesestick #kentanggorengkeju #cookingvideo #videomasak #funcookingwithyackikuka #yackikukaonyoutube

  •  0  0  13 minutes ago
  • Today I open My mind and heart to be Aware when I do not open up, I set myself up to blow up! You cant hold it inside you’re literally start an internal warfare inside of yourself when you do! It will cause you nothing but hurt & pain ! Speak your truth even if your voice shaking.. When I’m speaking and my voice start to shake it’s clear indication that I’m releasing and the words that are coming out of my mouth are necessary & need to be spoken! Full Devotional on My #IGstory .. #swipeleft  #kingdomkid #period #happysaturday #swipeleft #happyfriyay #dailydevotional #becomeaware #soyouchange #bethechange #sharingiscaring #dailydevotional  #realtalkwithsuesue #planted #ingod #grace #love & #authority #godswork #godplan  #godgotus #happymonday #march #marchmadness #god #goals #glowing #godlove #godlight  #godplans.
  • Today I open My mind and heart to be Aware when I do not open up, I set myself up to blow up! You cant hold it inside you’re literally start an internal warfare inside of yourself when you do! It will cause you nothing but hurt & pain ! Speak your truth even if your voice shaking.. When I’m speaking and my voice start to shake it’s clear indication that I’m releasing and the words that are coming out of my mouth are necessary & need to be spoken! Full Devotional on My #IGstory .. #swipeleft #kingdomkid #period #happysaturday #swipeleft #happyfriyay #dailydevotional #becomeaware #soyouchange #bethechange #sharingiscaring #dailydevotional #realtalkwithsuesue #planted #ingod #grace #love & #authority #godswork #godplan #godgotus #happymonday #march #marchmadness #god #goals #glowing #godlove #godlight #godplans.

  •  1  0  57 minutes ago
  • Good vibes Monday 🙌🏽 Today ... take a few minutes to sit quietly 
and just be thankful ...😊 For all that you have 🌸

Be kind to yourself ⭐️ Stay safe ❤️ #ISM
#Happymonday
#staysafe
  • Good vibes Monday 🙌🏽 Today ... take a few minutes to sit quietly
    and just be thankful ...😊 For all that you have 🌸

    Be kind to yourself ⭐️ Stay safe ❤️ #ISM
    #Happymonday
    #staysafe

  •  0  0  1 hour ago
  • Kalian #dirumahaja ya, biarin pahlawan kopi kita yang nganter kopi ke kalian....
Stay safe kawan-kawan
.
.
.
Tag temen, pacar, musuh, gebetan, pahlawan kamu yang suka kopi biar bisa ngopi bareng
_______________________________
 To : Pecinta & penikmat kopi
_______________________________
📕 Come join And follow
@kopikisahsama @kksproduction_
& hastag #kopikisahsama

#kopimandailing #kedaikopimedan
#tukangkopi #tukangngopi
#penikmatkopi #wisatasumut 
#kulinersumut  #nsca
#ngopisantuy #barista
#Medansumaterautara
#Medancoffeeshop #latteart
#Medanbarista #Medanlatteart
#Signaturecoffee #Happymonday #kedaikopilokal #artcoffee #coffeeshop #staysafe 
________________________________
Everyday open
10.00 pagi s/d 11.30 malam
Operasional pahlawan kopi
11.00 pagi s/d 09.00 malam

At. Jl. Air bersih No.8 sudirejo I
Kota medan, altery SM. Raja
sumatera utara
Samping TMC indonesia
________________________________
K O P I  K I S A H  S A M A
________________________________
Started from the same story to
create a different thing
________________________________
  • Kalian #dirumahaja ya, biarin pahlawan kopi kita yang nganter kopi ke kalian....
    Stay safe kawan-kawan
    .
    .
    .
    Tag temen, pacar, musuh, gebetan, pahlawan kamu yang suka kopi biar bisa ngopi bareng
    _______________________________
    To : Pecinta & penikmat kopi
    _______________________________
    📕 Come join And follow
    @kopikisahsama @kksproduction_
    & hastag #kopikisahsama

    #kopimandailing #kedaikopimedan
    #tukangkopi #tukangngopi
    #penikmatkopi #wisatasumut
    #kulinersumut #nsca
    #ngopisantuy #barista
    #Medansumaterautara
    #Medancoffeeshop #latteart
    #Medanbarista #Medanlatteart
    #Signaturecoffee #Happymonday #kedaikopilokal #artcoffee #coffeeshop #staysafe
    ________________________________
    Everyday open
    10.00 pagi s/d 11.30 malam
    Operasional pahlawan kopi
    11.00 pagi s/d 09.00 malam

    At. Jl. Air bersih No.8 sudirejo I
    Kota medan, altery SM. Raja
    sumatera utara
    Samping TMC indonesia
    ________________________________
    K O P I K I S A H S A M A
    ________________________________
    Started from the same story to
    create a different thing
    ________________________________

  •  31  0  2 hours ago
  • NEW! NEW!  NEW PROJECT!! •
•
MANIACC FUCEKK 😂‼️
√ Repost, Share, Tag! Izin.
••••••••••
"Please! Stay At Home and Keep Safety
••••••••••
Don't Forget Click Follow Guys✌⠀
Saling support itu lebih baik kawan👌⠀
••••••••••⠀
Thanks for :
@kinemaster @picsart ⠀
@pixellab_design1
•••••••••• ⠀
#mobilelegendstoday #storywa #mobilelegendsindo #storyig #repost #wanwanmlbb #wanwanmaniac #wanwanmobilelegends #mobalegendsindonesia #literasi #kreatifitastanpabatas #mobilelegendsavage ⠀
#mobilelegendsvideo #visualart #happymonday #mobilelegend #instadaily #tranding #mobilelegendsinfo ⠀mobilelegendsindo #mobilelegendsgame #mobilelegendsavage #mobilelegendsvideo #videogame #videomontage #video #wanwanmaniac #wanwantriplekill #esportindonesia #teamworkmakesthedreamwork #thisteam #teamwork #contentcreator #contentmobilelegends
  • NEW! NEW! NEW PROJECT!! •

    MANIACC FUCEKK 😂‼️
    √ Repost, Share, Tag! Izin.
    ••••••••••
    "Please! Stay At Home and Keep Safety
    ••••••••••
    Don't Forget Click Follow Guys✌⠀
    Saling support itu lebih baik kawan👌⠀
    ••••••••••⠀
    Thanks for :
    @kinemaster @picsart
    @pixellab_design1
    •••••••••• ⠀
    #mobilelegendstoday #storywa #mobilelegendsindo #storyig #repost #wanwanmlbb #wanwanmaniac #wanwanmobilelegends #mobalegendsindonesia #literasi #kreatifitastanpabatas #mobilelegendsavage ⠀
    #mobilelegendsvideo #visualart #happymonday #mobilelegend #instadaily #tranding #mobilelegendsinfo ⠀mobilelegendsindo #mobilelegendsgame #mobilelegendsavage #mobilelegendsvideo #videogame #videomontage #video #wanwanmaniac #wanwantriplekill #esportindonesia #teamworkmakesthedreamwork #thisteam #teamwork #contentcreator #contentmobilelegends

  •  33  6  3 hours ago
  • Kick off: From Monday morning on I start a new online yoga class! Weekly from 8:30 to 9:45 am. 75 minutes of Forrest Yoga, partly Forrest inspired, to start the day and the new week! Cost: 9€ via PayPal to: annikabaacke01@gmail.com or by bank transfer if preferred. 9€ is my preliminary idea for this class, if you want to pay more, you are more than welcome, if you feel that you cannot afford this at the moment, pay an amount that is right for you at the moment. The most important is that we practice together! Please pay directly before or directly after the class. The class will be taught in German but I’m also happy to throw in some English, if needed. You need a mat, a block (or something similar to a block), a strap (or belt), and a rolled-up blanket / towel. Come into my living room via zoom and let's practice together! You can find the link for the class on my website (link in bio) or dm me, it will be accessible 15 minutes before the class starts. Looking forward to seeing you! 😊
.
#yoga #yogi #forrestyoga #yogalife #yogalove #igyoga #yogaeveryday #getyourmatout #seeyouonthemat #homeyoga #yogaathome #homepractice #workout #onlineyoga #yogaonline #letsgetstarted #happymonday #mondaymotivation #mindfulness #lookwithin #namaste #stayintheflow #stayinthelight
  • Kick off: From Monday morning on I start a new online yoga class! Weekly from 8:30 to 9:45 am. 75 minutes of Forrest Yoga, partly Forrest inspired, to start the day and the new week! Cost: 9€ via PayPal to: annikabaacke01@gmail.com or by bank transfer if preferred. 9€ is my preliminary idea for this class, if you want to pay more, you are more than welcome, if you feel that you cannot afford this at the moment, pay an amount that is right for you at the moment. The most important is that we practice together! Please pay directly before or directly after the class. The class will be taught in German but I’m also happy to throw in some English, if needed. You need a mat, a block (or something similar to a block), a strap (or belt), and a rolled-up blanket / towel. Come into my living room via zoom and let's practice together! You can find the link for the class on my website (link in bio) or dm me, it will be accessible 15 minutes before the class starts. Looking forward to seeing you! 😊
    .
    #yoga #yogi #forrestyoga #yogalife #yogalove #igyoga #yogaeveryday #getyourmatout #seeyouonthemat #homeyoga #yogaathome #homepractice #workout #onlineyoga #yogaonline #letsgetstarted #happymonday #mondaymotivation #mindfulness #lookwithin #namaste #stayintheflow #stayinthelight

  •  14  0  3 hours ago
  • Sebelum beraktifitas.. Mau make up atau gak.. Wajib semprot2 cantik..💖💖
Selain menutrisi wajah
wajah jd glowing
Utk make up lovers, make upnya menempel sempurna dan aweeettt 😍😍😍 Cobaaaa dweeehhhh 💃💃💃 #SEMANGATPAGIIII...
#HAPPYMONDAY
  • Sebelum beraktifitas.. Mau make up atau gak.. Wajib semprot2 cantik..💖💖
    Selain menutrisi wajah
    wajah jd glowing
    Utk make up lovers, make upnya menempel sempurna dan aweeettt 😍😍😍 Cobaaaa dweeehhhh 💃💃💃 #SEMANGATPAGIIII...
    #HAPPYMONDAY

  •  0  0  4 hours ago
  • Horree.. Thanks God.. 4 thn si kecil imut bisa baca😍 makasih kecil imut kesayangan.. berawal dr emak iseng kasih tulisan dan langsung bisa.. emak terharu krn emg ga pernah ajarin si bocah dan di sekolahnya jg blum diajar baca..
.
.
video kedua itu dulu pas si abang usia 5 thn yg lbh lancar baca bahasa Inggris drpd bahasa Indo.. saat dimana dia nanya, "mommy, what is rabu?" 😁 dan dia stres berat pas pindah ke jkt abis psikotest, dia bilang, " I dont understand mom, it's in bahasa"
.
Tiap anak punya jalannya masing2 dan ikutin aja..
Drpd berita corona, mending kaya gini ajalah yaaa..
.
#proudmom #happymoment #happymonday #learning #belajar #motherhood #momofboys #reading #workingmom #smart #blessed #thanksgod #momoftwo #son #instapic #likeforlikes #kindergarten #dailymotivation #bersyukur #love #happykids #happymoments #myson
  • Horree.. Thanks God.. 4 thn si kecil imut bisa baca😍 makasih kecil imut kesayangan.. berawal dr emak iseng kasih tulisan dan langsung bisa.. emak terharu krn emg ga pernah ajarin si bocah dan di sekolahnya jg blum diajar baca..
    .
    .
    video kedua itu dulu pas si abang usia 5 thn yg lbh lancar baca bahasa Inggris drpd bahasa Indo.. saat dimana dia nanya, "mommy, what is rabu?" 😁 dan dia stres berat pas pindah ke jkt abis psikotest, dia bilang, " I dont understand mom, it's in bahasa"
    .
    Tiap anak punya jalannya masing2 dan ikutin aja..
    Drpd berita corona, mending kaya gini ajalah yaaa..
    .
    #proudmom #happymoment #happymonday #learning #belajar #motherhood #momofboys #reading #workingmom #smart #blessed #thanksgod #momoftwo #son #instapic #likeforlikes #kindergarten #dailymotivation #bersyukur #love #happykids #happymoments #myson

  •  15  5  4 hours ago
  • HAPPY MONDAY! Morgen haben wir für Sie geöffnet.
  • HAPPY MONDAY! Morgen haben wir für Sie geöffnet.

  •  15  1  4 hours ago
  • 🦊 Buenos días!! 🦊
Tener tiempo para ver fotos antiguas y recordar viajes pasados!!
Esto fue hace unos años en Croacia!!
Que ganas de poder salir y descubrir sitios nuevos!!
Feliz domingo .
.

#fitness #fit #fitgirl #fitnessjourney #fitnessgirl  #yoga #realfood  #landscape #travel #healthylife #motivacion #picoftheday #anniberry #pilates #viajar #fitnessmotivation #zara #inspiration #lifestyle  #outfit  #happymonday #realfooder #healthygirl #yomequedoencasa
  • 🦊 Buenos días!! 🦊
    Tener tiempo para ver fotos antiguas y recordar viajes pasados!!
    Esto fue hace unos años en Croacia!!
    Que ganas de poder salir y descubrir sitios nuevos!!
    Feliz domingo .
    .

    #fitness #fit #fitgirl #fitnessjourney #fitnessgirl #yoga #realfood #landscape #travel #healthylife #motivacion #picoftheday #anniberry #pilates #viajar #fitnessmotivation #zara #inspiration #lifestyle #outfit #happymonday #realfooder #healthygirl #yomequedoencasa

  •  119  31  5 hours ago
  • 4年前の末っ子そっちゃん☺️
小さい手に桜🌸🌸🌸
可愛すぎるー💕

あっと言う間に大きくなる‼️
今もまた可愛い☺️ 本日定休日を頂いています☺︎
明日は月曜日!
Happy Monday🎶
終日‼️ファーストドリンクが¥350(税抜)! お得にお楽しみ下さい🎶

当店は!!
地下鉄東西線🚇山科駅の改札を出て15秒‼️
そのまままっすぐお進みください🚶‍♂️🚶‍♀️ JR山科駅からも徒歩1、2分‼️
男女問わず、お1人様も多いです☺︎🎶 http://www.grilled-birds. 
#グリルバード #ワイン#炭火焼#炭火とワイン#日本酒#焼き鳥#焼鳥#イタリアン#女子会#1人飲み#京都#山科#駅近#駅直結#kyoto#yamashina#kyotojapan#京都ランチ#京都ディナー#山科ランチ#山科ディナー#末っ子そっちゃん#4年前#3歳#可愛い#癒し#本日定休日#明日は#happymonday
  • 4年前の末っ子そっちゃん☺️
    小さい手に桜🌸🌸🌸
    可愛すぎるー💕

    あっと言う間に大きくなる‼️
    今もまた可愛い☺️ 本日定休日を頂いています☺︎
    明日は月曜日!
    Happy Monday🎶
    終日‼️ファーストドリンクが¥350(税抜)! お得にお楽しみ下さい🎶

    当店は!!
    地下鉄東西線🚇山科駅の改札を出て15秒‼️
    そのまままっすぐお進みください🚶‍♂️🚶‍♀️ JR山科駅からも徒歩1、2分‼️
    男女問わず、お1人様も多いです☺︎🎶 http://www.grilled-birds.
    #グリルバード #ワイン #炭火焼 #炭火とワイン #日本酒 #焼き鳥 #焼鳥 #イタリアン #女子会 #1人飲み#京都#山科#駅近#駅直結#kyoto#yamashina#kyotojapan#京都ランチ#京都ディナー#山科ランチ#山科ディナー#末っ子そっちゃん#4年前#3歳#可愛い#癒し#本日定休日#明日は#happymonday

  •  62  0  5 hours ago
  • Hai fleurylova ! 🥰
Gimana nih kabar kalian semua yang sedang asik #dirumahaja ? 
Semoga selalu dalam keadaan baik” saja ya fleurylova 🥰
.
Anw, ini adalah salah satu produk Infinity Frame kami, menggunakan artficial flowers dengan kualitas terbaik, selain memberikan keuntungan karena sifatnya yang timeless, artficial flowers ini warnanya juga cantik” loh, ngga kalah deh sama bunga aslinya ! .
Cocok banget buat fleurylova yang mau kasih hadiah buat graduation, birthday, mother’s day, atau momen penting lainnya, karena fleury lova bisa custom dan request content nya sesuai dengan keinginan fleurylova, menarik banget kan ? 🥰 .
So what are you waiting for ? Grab it fast now !! .
.
.
-------------------- .
A Surabaya based florist
📧 : fleury.id14@gmail.com
whatsapp : 0822 4394 1916 (chat only)

#florist #floristsurabaya #bouquet #flowerbouquet #bungasurabaya #bouquetmurah #rangkaianbunga #graduationbouquet #happymonday
#selamatharisenin #seninsemangat #estetik #feelinggood #likeishould #surabayaflorist #floristlife #floristdisurabaya
  • Hai fleurylova ! 🥰
    Gimana nih kabar kalian semua yang sedang asik #dirumahaja ?
    Semoga selalu dalam keadaan baik” saja ya fleurylova 🥰
    .
    Anw, ini adalah salah satu produk Infinity Frame kami, menggunakan artficial flowers dengan kualitas terbaik, selain memberikan keuntungan karena sifatnya yang timeless, artficial flowers ini warnanya juga cantik” loh, ngga kalah deh sama bunga aslinya ! .
    Cocok banget buat fleurylova yang mau kasih hadiah buat graduation, birthday, mother’s day, atau momen penting lainnya, karena fleury lova bisa custom dan request content nya sesuai dengan keinginan fleurylova, menarik banget kan ? 🥰 .
    So what are you waiting for ? Grab it fast now !! .
    .
    .
    -------------------- .
    A Surabaya based florist
    📧 : fleury.id14@gmail.com
    whatsapp : 0822 4394 1916 (chat only)

    #florist #floristsurabaya #bouquet #flowerbouquet #bungasurabaya #bouquetmurah #rangkaianbunga #graduationbouquet #happymonday
    #selamatharisenin #seninsemangat #estetik #feelinggood #likeishould #surabayaflorist #floristlife #floristdisurabaya

  •  3  0  6 hours ago
  • ❤️ little reminder ❤️ Morgen ist es wieder soweit und der nächste HAPPY MONDAY erscheint. 
Wenn Du auch gerne dabei sein möchtest, dann kannst Du Dich hier anmelden. 
https://kaschte.activehosted.com/f/9

Oder Du scannst ganz einfach den QR Code im Bild mit Deinem Handy eine und wirst direkt weitergeleitet.

Dann erhältst Du jede Woche tolle Tipps, Freebies und Infos über Aktionen. Bitte vergiss nicht, die Anmeldung zu bestätigen. 
Ich freue mich auf Dich!

Deine Anja
.
.
#happymonday #newsletter #plottdesigns #freebies
  • ❤️ little reminder ❤️ Morgen ist es wieder soweit und der nächste HAPPY MONDAY erscheint.
    Wenn Du auch gerne dabei sein möchtest, dann kannst Du Dich hier anmelden.
    https://kaschte.activehosted.com/f/9

    Oder Du scannst ganz einfach den QR Code im Bild mit Deinem Handy eine und wirst direkt weitergeleitet.

    Dann erhältst Du jede Woche tolle Tipps, Freebies und Infos über Aktionen. Bitte vergiss nicht, die Anmeldung zu bestätigen.
    Ich freue mich auf Dich!

    Deine Anja
    .
    .
    #happymonday #newsletter #plottdesigns #freebies

  •  34  0  6 hours ago
  • Zeit daheim heißt für mich auch Zeit zum Träumen... und im Moment dreht es sich dabei auch um Corona... ich frag mich, wie schaut es nach COVID-19 aus? 🙄… Was wäre wenn wir danach etwas mehr zusammenhielten? Wir uns gegenseitig mehr unterstützten und weniger als Konkurrenten denken? Wir uns nicht vom "schneller, größer, besser" der Gesellschaft anstecken ließen? Wir einfach das Schöne in unserem Alltag genießen könnten? Und vor allem auch diese Ausnahmesituation als Chance sehen würden, unsere Natur und unseren Lebensraum mehr zu achten!.... hmmm, dream on... 😌

#ayurpur #areyoupure #Ayurveda #dreaming #lifeaftercorona #dreambig #mondaythoughts #happymonday #respect #togetherness #wecandothis
  • Zeit daheim heißt für mich auch Zeit zum Träumen... und im Moment dreht es sich dabei auch um Corona... ich frag mich, wie schaut es nach COVID-19 aus? 🙄… Was wäre wenn wir danach etwas mehr zusammenhielten? Wir uns gegenseitig mehr unterstützten und weniger als Konkurrenten denken? Wir uns nicht vom "schneller, größer, besser" der Gesellschaft anstecken ließen? Wir einfach das Schöne in unserem Alltag genießen könnten? Und vor allem auch diese Ausnahmesituation als Chance sehen würden, unsere Natur und unseren Lebensraum mehr zu achten!.... hmmm, dream on... 😌

    #ayurpur #areyoupure #Ayurveda #dreaming #lifeaftercorona #dreambig #mondaythoughts #happymonday #respect #togetherness #wecandothis

  •  9  0  7 hours ago
  • Embrace every single day with grateful heart is the key to stay young and healthy 🥰

Cerita Part 2
Ketika kumpul keluarga, bertemu dengan sanak saudara. Biasanya tuh anak2 pada ngumpul, alhasil para orangtua mulai membicarakan tentang anak2 mereka. (Bukankah mereka selalu begitu? 😂)
Hingga pada saat bertanya mengenai umur, Claire dikira lebih kecil drpd anaknya dimana anaknya sebenarnya lebih kecil daripada Claire yg sudah berumur diatas 20 tahun.

Remembering that time, it’s nice to do gathering.
Since Indonesia have Corona issue, we have to stay at home and do social distancing.

Stay safe everyone.
Gonna miss the old way of communication. Keep in touch 😆

@kindairyid 
#KINAwetMudaCompetition #TheSecretToLivingYounger
#dirumahaja #keepsafe #claireeli 
#happymonday #healthlife #healthylifestyle #milk
  • Embrace every single day with grateful heart is the key to stay young and healthy 🥰

    Cerita Part 2
    Ketika kumpul keluarga, bertemu dengan sanak saudara. Biasanya tuh anak2 pada ngumpul, alhasil para orangtua mulai membicarakan tentang anak2 mereka. (Bukankah mereka selalu begitu? 😂)
    Hingga pada saat bertanya mengenai umur, Claire dikira lebih kecil drpd anaknya dimana anaknya sebenarnya lebih kecil daripada Claire yg sudah berumur diatas 20 tahun.

    Remembering that time, it’s nice to do gathering.
    Since Indonesia have Corona issue, we have to stay at home and do social distancing.

    Stay safe everyone.
    Gonna miss the old way of communication. Keep in touch 😆

    @kindairyid
    #KINAwetMudaCompetition #TheSecretToLivingYounger
    #dirumahaja #keepsafe #claireeli
    #happymonday #healthlife #healthylifestyle #milk

  •  143  5  10 hours ago
  • Happy aja dahh yuk ......
Kalo kaga suka ya lewat aeee ya gak😅😅 ...
Ehhh kamu yang suka ghibah aku ...yg udh pernah ketemu ..aku cuma bisa bilang ......yahh ..teruslah meng trict aku ..nanti aku trict kamu dengan karya ku sendiri .... Jhahaaaaa .....depan doank bagus belakang mahh .....👄👅 #happy #happybirthday #100happydays #happynewyear #happyday #behappy #instahappy #happyfriday #happyhalloween #happysunday #happygirl #happyholidays #happyhour #sohappy #happyeaster #happymonday #happymothersday #happylife #happybaby #happydays #happybirthdaytome #thehappynow #happyvalentinesday #happytime #happysaturday #happyme #happybday #happytummy #happyness #happyweekend
  • Happy aja dahh yuk ......
    Kalo kaga suka ya lewat aeee ya gak😅😅 ...
    Ehhh kamu yang suka ghibah aku ...yg udh pernah ketemu ..aku cuma bisa bilang ......yahh ..teruslah meng trict aku ..nanti aku trict kamu dengan karya ku sendiri .... Jhahaaaaa .....depan doank bagus belakang mahh .....👄👅 #happy #happybirthday #100happydays #happynewyear #happyday #behappy #instahappy #happyfriday #happyhalloween #happysunday #happygirl #happyholidays #happyhour #sohappy #happyeaster #happymonday #happymothersday #happylife #happybaby #happydays #happybirthdaytome #thehappynow #happyvalentinesday #happytime #happysaturday #happyme #happybday #happytummy #happyness #happyweekend

  •  2  0  10 hours ago

Top #happymonday Posts

  • 🍒
  • 🍒

  •  1,038  20  23 March, 2020
  • MONDAY MOOD 💭...⁣
⁣
Incredibly anxious to be living in a global pandemic but SO. HAPPY. to be a couple weeks away from completing Masters of Public Health and combined Dietetic internship at The University of Toronto @uoft_dlsph and a 🔜 to be dietitian.⁣
⁣
Although I never I thought 7️⃣ years of school would end this way, I actually don’t think there’s a better time to be majoring in public health?⁣⁣
⁣⁣
While I’m obviously disappointed I won’t have an end of year graduation, see my cohort again, hell, I’m not even sure I can 👩🏻‍🎓 in June!  As I’ve been saying for the past two weeks: there is ALWAYS something to be grateful for.⁣⁣
⁣⁣
There are bigger 🏔’s to climb right now and no matter how this chapter of my life comes to a close, it will still be meaningful to me. ⁣⁣
⁣⁣
Find the positive in your life, always ✨... I’ll be sharing a ton of relevant and timely nutrition information over the next little bit. Make sure you’re following along with me 〰️⁣
⁣
Yours in health,⁣
Lex
  • MONDAY MOOD 💭...⁣

    Incredibly anxious to be living in a global pandemic but SO. HAPPY. to be a couple weeks away from completing Masters of Public Health and combined Dietetic internship at The University of Toronto @uoft_dlsph and a 🔜 to be dietitian.⁣

    Although I never I thought 7️⃣ years of school would end this way, I actually don’t think there’s a better time to be majoring in public health?⁣⁣
    ⁣⁣
    While I’m obviously disappointed I won’t have an end of year graduation, see my cohort again, hell, I’m not even sure I can 👩🏻‍🎓 in June! As I’ve been saying for the past two weeks: there is ALWAYS something to be grateful for.⁣⁣
    ⁣⁣
    There are bigger 🏔’s to climb right now and no matter how this chapter of my life comes to a close, it will still be meaningful to me. ⁣⁣
    ⁣⁣
    Find the positive in your life, always ✨... I’ll be sharing a ton of relevant and timely nutrition information over the next little bit. Make sure you’re following along with me 〰️⁣

    Yours in health,⁣
    Lex

  •  124  34  23 March, 2020
  • 🌵🌵
Cactus Paint by @orangeblossomdesignca 
SHOP at www.orangeblossomdesignca.com
  • 🌵🌵
    Cactus Paint by @orangeblossomdesignca
    SHOP at www.orangeblossomdesignca.com

  •  1,460  12  23 March, 2020
  • Good morning & happy Monday!! ☀️
.
I hope everyone is still doing okay and staying at home if possible. I’ll be honest, not being able to go to the gym and having to work out at home is so hard for me. I have a hard time finding the motivation especially since I have almost no equipment to work with at home. Being in the gym and around other people typically motivates me to work harder while I’m there, so working out alone in my basement is a challenge. However, it’s a new week and a new chance to be better than before! Always improving! 😊💕
.
How are you all doing with no gym? Has it made it harder or are you still on your grind no matter what? 😊
.
I did manage to get a small workout in yesterday with some bands that I’ll be sharing later. I hope everyone has an amazing week!! 💕
•
•
•
•
•
#stayhome #workfromhome #workout #homeworkout #homegym #gymmotivation #fit #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessjourney #blonde #blondehair #leggings #lululemon #gymsharkwomen #adidas #positivity #positivevibes #happiness #happymonday #mondaymorning #mondaymotivation #mondayvibes #mondaymood
  • Good morning & happy Monday!! ☀️
    .
    I hope everyone is still doing okay and staying at home if possible. I’ll be honest, not being able to go to the gym and having to work out at home is so hard for me. I have a hard time finding the motivation especially since I have almost no equipment to work with at home. Being in the gym and around other people typically motivates me to work harder while I’m there, so working out alone in my basement is a challenge. However, it’s a new week and a new chance to be better than before! Always improving! 😊💕
    .
    How are you all doing with no gym? Has it made it harder or are you still on your grind no matter what? 😊
    .
    I did manage to get a small workout in yesterday with some bands that I’ll be sharing later. I hope everyone has an amazing week!! 💕





    #stayhome #workfromhome #workout #homeworkout #homegym #gymmotivation #fit #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessjourney #blonde #blondehair #leggings #lululemon #gymsharkwomen #adidas #positivity #positivevibes #happiness #happymonday #mondaymorning #mondaymotivation #mondayvibes #mondaymood

  •  110  32  23 March, 2020