#hantarancyberjaya Instagram Photos & Videos

hantarancyberjaya - 4.6k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
76.6
average likes

Latest #hantarancyberjaya Posts

  • [GUBAHAN HANTARAN CANTIK SANGAT, RAMAI KAWAN-KAWAN, SEDARA MARA TEGUR.  DAH LAA MURAH, SYANTIKKK PULAK TU. PUAS HATI SANGAT]
.
" TQVM Siti for the lovely gubahan.  It was nice berurusan dgn Siti."
- Aunty Shima,  KL -
.
" Saya masih simpan gambar hantaran dalam phone saya.  Sayang nak delete sebab cantik."
- Liyana,  KL -
.
7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
.
1. Penggubah yang pro,  berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky. 
2. No hidden charges.  Semua caj dikemukan secara terang. 
3. Gubahan bertaste tinggi. 
4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
5. Bunga gred AAA.
6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru. 
7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni,  jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
.
"Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
.
  • [GUBAHAN HANTARAN CANTIK SANGAT, RAMAI KAWAN-KAWAN, SEDARA MARA TEGUR. DAH LAA MURAH, SYANTIKKK PULAK TU. PUAS HATI SANGAT]
    .
    " TQVM Siti for the lovely gubahan. It was nice berurusan dgn Siti."
    - Aunty Shima, KL -
    .
    " Saya masih simpan gambar hantaran dalam phone saya. Sayang nak delete sebab cantik."
    - Liyana, KL -
    .
    7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
    .
    1. Penggubah yang pro, berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky.
    2. No hidden charges. Semua caj dikemukan secara terang.
    3. Gubahan bertaste tinggi.
    4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
    5. Bunga gred AAA.
    6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru.
    7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
    Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni, jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
    .
    "Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
    .

  •  9  1  21 hours ago
  • [GUBAHAN HANTARAN CANTIK SANGAT, RAMAI KAWAN-KAWAN, SEDARA MARA TEGUR.  DAH LAA MURAH, SYANTIKKK PULAK TU. PUAS HATI SANGAT]
.
" TQVM Siti for the lovely gubahan.  It was nice berurusan dgn Siti."
- Aunty Shima,  KL -
.
" Saya masih simpan gambar hantaran dalam phone saya.  Sayang nak delete sebab cantik."
- Liyana,  KL -
.
7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
.
1. Penggubah yang pro,  berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky. 
2. No hidden charges.  Semua caj dikemukan secara terang. 
3. Gubahan bertaste tinggi. 
4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
5. Bunga gred AAA.
6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru. 
7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni,  jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
.
"Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
.
  • [GUBAHAN HANTARAN CANTIK SANGAT, RAMAI KAWAN-KAWAN, SEDARA MARA TEGUR. DAH LAA MURAH, SYANTIKKK PULAK TU. PUAS HATI SANGAT]
    .
    " TQVM Siti for the lovely gubahan. It was nice berurusan dgn Siti."
    - Aunty Shima, KL -
    .
    " Saya masih simpan gambar hantaran dalam phone saya. Sayang nak delete sebab cantik."
    - Liyana, KL -
    .
    7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
    .
    1. Penggubah yang pro, berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky.
    2. No hidden charges. Semua caj dikemukan secara terang.
    3. Gubahan bertaste tinggi.
    4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
    5. Bunga gred AAA.
    6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru.
    7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
    Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni, jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
    .
    "Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
    .

  •  11  1  11 December, 2019
  • [PUAS HATI SANGAT! GUBAHAN HANTARAN CANTIK DAN SANGAT-SANGAT VALUE FOR MONEY. TERIMA KASIH KAK. RAMAI YANG PUJI. NAK DEAL DENGAN AKAK PON SENANG. ]
.
" Tak sabar nak tengok gubahan...bukan tak sabar nak tunang."
- Izzatie,  KL -
.
" Akakkk. Gubahan akak cantik sangattttt! Serious cantik sgt."
- Nurul,  KL -
.
7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
.
1. Penggubah yang pro,  berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky. 
2. No hidden charges.  Semua caj dikemukan secara terang. 
3. Gubahan bertaste tinggi. 
4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
5. Bunga gred AAA.
6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru. 
7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni,  jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
.
"Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
.
  • [PUAS HATI SANGAT! GUBAHAN HANTARAN CANTIK DAN SANGAT-SANGAT VALUE FOR MONEY. TERIMA KASIH KAK. RAMAI YANG PUJI. NAK DEAL DENGAN AKAK PON SENANG. ]
    .
    " Tak sabar nak tengok gubahan...bukan tak sabar nak tunang."
    - Izzatie, KL -
    .
    " Akakkk. Gubahan akak cantik sangattttt! Serious cantik sgt."
    - Nurul, KL -
    .
    7 sebab kenapa beratus-ratus pengantin percaya dengan gubahan hantaran dari Gubah by Siti Zainal sejak 2011.
    .
    1. Penggubah yang pro, berpengalaman dan straight to the point, no hanky panky.
    2. No hidden charges. Semua caj dikemukan secara terang.
    3. Gubahan bertaste tinggi.
    4. Padanan warna yang ada kelas, exclusive dan nampak mahal (walaupon sebenarnya mur mur je).
    5. Bunga gred AAA.
    6. Gubahan tak recycle ya. Setiap tempahan baru dapat gubahan baru.
    7. Aksesori, bekas-bekas hiasan lain semua FOC. .
    Pada yang dah tau pasal Gubah by Siti Zainal ni, jangan simpan sorang. War-warkan pada abang, adik2, sepupu sepapat ngan kawan2 baik yang lain."
    .
    "Anda ingin gubahan hantaran yng kebabommm cantik? Tapi dengan harga yang mesra poket...harga mur mur? WHATSAPP KAMI SEKARANG!"
    .

  •  7  1  11 December, 2019

Top #hantarancyberjaya Posts