#gemukisawesome Instagram Photos & Videos

gemukisawesome - 127.1k posts

Hashtag Popularity

8.8
average comments
379.5
average likes

Latest #gemukisawesome Posts

  • Lebih 100 Kg penurunan berat setiap bulan daripada Team SuriKurus. I love to help people losing weight and enjoy healthy lifestyle. That's my passion ❤️😘
| END YEAR CHALLENGE |
✔️ Turun 5-15 KG NOW
✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, Homework
✔️Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
💯 Turun berat jika ikut guidelines
‼️ DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Lebih 100 Kg penurunan berat setiap bulan daripada Team SuriKurus. I love to help people losing weight and enjoy healthy lifestyle. That's my passion ❤️😘
    | END YEAR CHALLENGE |
    ✔️ Turun 5-15 KG NOW
    ✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
    ✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
    📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, Homework
    ✔️Reward
    ✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
    💯 Turun berat jika ikut guidelines
    ‼️ DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
    30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
    ❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  3  1  8 November, 2019
  • 🤣 pelik kawan tu. keje makan makan makan. Tapi badan tetap shaping gak. 😊
.
.
|| Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN || 🌹 Turun 5-10KG + SHAPELOSS
🌹 Size down by 2-3 sizes 😱
🌹 Mealplan mudah untuk kurus
🌹 Group coaching wanita sahaja only 😊
🍚 Boleh makan NASI setiap hari
📒 EBOOK resepi sihat
🌹 Food diary checking
🌹 Coaching group yang SUPPORTIVE
🌹 💯% ONLINE + 💯 EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG 📲 Coach Jalilah 0102264008

#coachjalilah #herbalifecoach #teamsurikurus #programkurus30hari #kurusonline #herbalifemalaysia
  • 🤣 pelik kawan tu. keje makan makan makan. Tapi badan tetap shaping gak. 😊
    .
    .
    || Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN || 🌹 Turun 5-10KG + SHAPELOSS
    🌹 Size down by 2-3 sizes 😱
    🌹 Mealplan mudah untuk kurus
    🌹 Group coaching wanita sahaja only 😊
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari
    📒 EBOOK resepi sihat
    🌹 Food diary checking
    🌹 Coaching group yang SUPPORTIVE
    🌹 💯% ONLINE + 💯 EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG 📲 Coach Jalilah 0102264008

    #coachjalilah #herbalifecoach #teamsurikurus #programkurus30hari #kurusonline #herbalifemalaysia

  •  1  1  8 November, 2019
  • Nk kurus tapi takut nnti tak boleh mkn feveret food korang? Selalu je rasa lapar, susah nk kawal nafsu ni😫
.
Nk buat mcm mana ye? Firstly kene faham dulu apa yg mnyebabkan korang susah sgt nk kawal makan, kemudian barulah la take action apa yg perlu. Antara puncanya ialah:-
.
1)Makanan/minuman tinggi perasa tambahan 
2)Makanan tinggi garam
3)Makanan/minuman tinggi gula
4)Makan karbo ringkas atau refined carbs: kuih muih, biskut, cereal, roti, pastries,dll
5)Makanan dalam kategori tinggi GI (Glysemic Index)
6)Makanan brproses sprti sosej, nuget
7)Makanan tinggi kalori tapi rendah nutrisi, tak ada zat, khasiat, serat/fiber
8)Tak minum air kosong secukupnya
9)Stres yg tak terkawal
10)Tak makan buah-buahan
11)Suka skip makan
12)Hormon tak seimbang
13)Tak cukup tidur
.
Haa, ada tak yg korang buat mcm ni?👆patutla susah sgt nk kwl mkn kan? Takpe, yg dh lps just let go, skarang apa yg perlu buat ialah elakkan drpd buat lgi, improve more. .
.
Coach Nina +60132588586
Follow ig @coach_nina.jamalulail dan klik link dibio ig utk detail online coaching😍
.
.
#getfitnowonline #kurussihatcantik #onlinecoaching #teamninajamalulail #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #HealthyLifestyle #DietAtkins  #MisiMengecil #GemukIsAwesome #MalaysiaBaharu #slimming #JomKurusSecaraOnline
  • Nk kurus tapi takut nnti tak boleh mkn feveret food korang? Selalu je rasa lapar, susah nk kawal nafsu ni😫
    .
    Nk buat mcm mana ye? Firstly kene faham dulu apa yg mnyebabkan korang susah sgt nk kawal makan, kemudian barulah la take action apa yg perlu. Antara puncanya ialah:-
    .
    1)Makanan/minuman tinggi perasa tambahan
    2)Makanan tinggi garam
    3)Makanan/minuman tinggi gula
    4)Makan karbo ringkas atau refined carbs: kuih muih, biskut, cereal, roti, pastries,dll
    5)Makanan dalam kategori tinggi GI (Glysemic Index)
    6)Makanan brproses sprti sosej, nuget
    7)Makanan tinggi kalori tapi rendah nutrisi, tak ada zat, khasiat, serat/fiber
    8)Tak minum air kosong secukupnya
    9)Stres yg tak terkawal
    10)Tak makan buah-buahan
    11)Suka skip makan
    12)Hormon tak seimbang
    13)Tak cukup tidur
    .
    Haa, ada tak yg korang buat mcm ni?👆patutla susah sgt nk kwl mkn kan? Takpe, yg dh lps just let go, skarang apa yg perlu buat ialah elakkan drpd buat lgi, improve more. .
    .
    Coach Nina +60132588586
    Follow ig @coach_nina.jamalulail dan klik link dibio ig utk detail online coaching😍
    .
    .
    #getfitnowonline #kurussihatcantik #onlinecoaching #teamninajamalulail #TipsDiet #TipsKurus #NakDiet #NakKurus #TipsCantik #HealthyLifestyle #DietAtkins #MisiMengecil #GemukIsAwesome #MalaysiaBaharu #slimming #JomKurusSecaraOnline

  •  16  0  8 November, 2019
  • Pada umumnya kaki manusia sebenarnya mempunyai 3 jenis, iaitu normal foot, flat foot dan jugak high arch foot.
.
1) kaki rata( flat feet):
Kasut sukan yang sesuai untuk orang yang memiliki flat feet adalah kasut jenis overpronator atau biasanya ditulis dengan memiliki spesifikasi stability atau motion control. Iainya direka untuk memberi lebih kestabilan kepada si pemakai.
.
2) kaki normal (neutral / normal feet): kaki jenis ini boleh memilih untuk memakai semua jenis kasut tetapi tidak digalakkan untuk memakai kasut yang direka khas untuk flat feet and high arch feet. .
3) kaki lengkung (high arch feet)
Kasut yang sesuai digunakan adalah jenis kasut yang cushioned atau flexible supaya kaki dapat menapak dengan sempurna. Dengan pemilihan insole yang tepat, anda tidak akan mudah penat dan terhindar daripada kecederaan.
.
Now, dah tahu kan jenis kasut yang sesuai dengan kaki kita..😉
----------------------------------------------------------------------------
📄CERTIFIED PERSONAL TRAINER💪👍
📲COACH WAN 011-40037140🤳
📲COACH WAN 011-40037140🤳
📲COACH WAN 011-40037140🤳
.
➡️📱KLIK LINK WhatsAPP di BIO utk detail program lose weight & personal trainer.
.
http://Wanfitness.wasap.my/
.
FOLLOW IG @coach_wan_fitness UNTUK LEBIH INFO KESIHATAN
  • Pada umumnya kaki manusia sebenarnya mempunyai 3 jenis, iaitu normal foot, flat foot dan jugak high arch foot.
    .
    1) kaki rata( flat feet):
    Kasut sukan yang sesuai untuk orang yang memiliki flat feet adalah kasut jenis overpronator atau biasanya ditulis dengan memiliki spesifikasi stability atau motion control. Iainya direka untuk memberi lebih kestabilan kepada si pemakai.
    .
    2) kaki normal (neutral / normal feet): kaki jenis ini boleh memilih untuk memakai semua jenis kasut tetapi tidak digalakkan untuk memakai kasut yang direka khas untuk flat feet and high arch feet. .
    3) kaki lengkung (high arch feet)
    Kasut yang sesuai digunakan adalah jenis kasut yang cushioned atau flexible supaya kaki dapat menapak dengan sempurna. Dengan pemilihan insole yang tepat, anda tidak akan mudah penat dan terhindar daripada kecederaan.
    .
    Now, dah tahu kan jenis kasut yang sesuai dengan kaki kita..😉
    ----------------------------------------------------------------------------
    📄CERTIFIED PERSONAL TRAINER💪👍
    📲COACH WAN 011-40037140🤳
    📲COACH WAN 011-40037140🤳
    📲COACH WAN 011-40037140🤳
    .
    ➡️📱KLIK LINK WhatsAPP di BIO utk detail program lose weight & personal trainer.
    .
    http://Wanfitness.wasap.my/
    .
    FOLLOW IG @coach_wan_fitness UNTUK LEBIH INFO KESIHATAN

  •  0  1  8 November, 2019
  • MasyaAllah TabarAllah 😍.. best guys, kalau anda semua dapat join joging sekali dengan saya... 🏃‍♂️🏃‍♀️
.
Sebab kalori yg kita ambil setiap hari tu, kalau boleh kena burn juga, kalau tak nanti jadi lemak..kalau jadi nasi lemak, sedap la juga kan 😋. Ni lemak guys, lemak. 🤮
.
Joging, joging juga tapi kena ingat, kasut tu pastikan sesuai dengan tapak kaki kita..kalau tak, nanti cedera la yang dapat. 🤨
-----------------------------------------------------------------------------
📄CERTIFIED PERSONAL TRAINER💪👍
📲COACH WAN 011-40037140🤳
. ➡️📱KLIK LINK WhatsAPP di BIO utk detail program lose weight & personal trainer.
.
http://Wanfitness.wasap.my/
.
FOLLOW IG @coach_wan_fitness UNTUK LEBIH INFO KESIHATAN.
  • MasyaAllah TabarAllah 😍.. best guys, kalau anda semua dapat join joging sekali dengan saya... 🏃‍♂️🏃‍♀️
    .
    Sebab kalori yg kita ambil setiap hari tu, kalau boleh kena burn juga, kalau tak nanti jadi lemak..kalau jadi nasi lemak, sedap la juga kan 😋. Ni lemak guys, lemak. 🤮
    .
    Joging, joging juga tapi kena ingat, kasut tu pastikan sesuai dengan tapak kaki kita..kalau tak, nanti cedera la yang dapat. 🤨
    -----------------------------------------------------------------------------
    📄CERTIFIED PERSONAL TRAINER💪👍
    📲COACH WAN 011-40037140🤳
    . ➡️📱KLIK LINK WhatsAPP di BIO utk detail program lose weight & personal trainer.
    .
    http://Wanfitness.wasap.my/
    .
    FOLLOW IG @coach_wan_fitness UNTUK LEBIH INFO KESIHATAN.

  •  8  5  8 November, 2019
  • PROGRAM TURUN BERAT ONLINE |MUDAH DAN BERKESAN

KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

DAFTAR SEKARANG 📲 WHATSAPP COACH_INAKHAIRI 0148268639

Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
💥Group Coaching Ohsem
🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
🌺 Kelas Kurus Online
✅Tak Wajib Pegi Gym
✅ Tak Wajib Berlapar
✅ Tak Wajib Skip Meal
✅ Tak Wajib Eat Clean
✅ Tak Wajib Masak sendiri
💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
💐Wajib Enjoy
💐Wajib tidak stress
✔️Group Coaching Wanita sahaja
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️Coaching Group yang supportive
✔️Food Diary Checking, HomeWork
📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
✔️Reward
✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
‼️DAFTAR SEKARANG

WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

#herbaliferesult #produkherbalife #coachherbalife
  • PROGRAM TURUN BERAT ONLINE |MUDAH DAN BERKESAN

    KURUS DENGAN HERBALIFE SURIKURUS ONLINE COACHING

    DAFTAR SEKARANG 📲 WHATSAPP COACH_INAKHAIRI 0148268639

    Ianya mencakupi semua perkara berikut :- 💥Personalised meal plan yang mudah
    💥Group Coaching Ohsem
    🌺Turun 5-40kg bagi yang ikut guideline 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱
    🌺 Kelas Kurus Online
    ✅Tak Wajib Pegi Gym
    ✅ Tak Wajib Berlapar
    ✅ Tak Wajib Skip Meal
    ✅ Tak Wajib Eat Clean
    ✅ Tak Wajib Masak sendiri
    💐Wajib MAKAN (boleh makan nasi)
    💐Wajib Enjoy
    💐Wajib tidak stress
    ✔️Group Coaching Wanita sahaja
    ✔️Mealplan mudah untuk kurus
    ✔️Coaching Group yang supportive
    ✔️Food Diary Checking, HomeWork
    📔 EBOOK RESEPI SIHAT PERCUMA
    ✔️Reward
    ✔️100% ONLINE & EFFECTIVE
    ‼️DAFTAR SEKARANG

    WHATSAPP 🌸Coach Ina 📲014.826.8639

    #herbaliferesult #produkherbalife #coachherbalife

  •  2  1  8 November, 2019
  • Ramai yg tak puas hati dgn pipi akk. So akk belanja satu. Bela pipi mcm tu dri form 3 tau. Bukan senang 😆
#akksukajadigemuk 
#gemukisawesome
  • Ramai yg tak puas hati dgn pipi akk. So akk belanja satu. Bela pipi mcm tu dri form 3 tau. Bukan senang 😆
    #akksukajadigemuk
    #gemukisawesome

  •  78  0  7 November, 2019
  • Tahniah Adira 😍 Turun 4.2 Kg October last month. Tips Adira turun 4.2 kg ni simple jee. IKUT MEAL PLAN. Jangan makan kurang daripada meal plan. Takde extreme diet pun macam minum shake sampai 6-7 kali sehari ke, air berbelas-belas liter ke, cut nasi ke. Bukan ye. Adira just back to pemakanan seimbang yang kami ajar dalam SuriKurus Online Coaching.

Best kan SuriKurus Online Coaching ni ? 🥰 | END YEAR CHALLENGE |
✔️ Turun 5-15 KG NOW
✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
✔️Kelas Kurus Online
✔️ Food Diary Checking, Homework
✔️Reward
✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
💯 Turun berat jika ikut guidelines
‼️ DAFTAR SEKARANG

Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
  • Tahniah Adira 😍 Turun 4.2 Kg October last month. Tips Adira turun 4.2 kg ni simple jee. IKUT MEAL PLAN. Jangan makan kurang daripada meal plan. Takde extreme diet pun macam minum shake sampai 6-7 kali sehari ke, air berbelas-belas liter ke, cut nasi ke. Bukan ye. Adira just back to pemakanan seimbang yang kami ajar dalam SuriKurus Online Coaching.

    Best kan SuriKurus Online Coaching ni ? 🥰 | END YEAR CHALLENGE |
    ✔️ Turun 5-15 KG NOW
    ✔️ Group Coaching Wanita Sahaja
    ✔️Mealplan MUDAH untuk KURUS
    🍚 Boleh makan NASI setiap hari !
    📔E BOOK Resepi Sihat ✔️ Coaching Group yang supportive
    ✔️Kelas Kurus Online
    ✔️ Food Diary Checking, Homework
    ✔️Reward
    ✔️ 100% ONLINE, MUDAH & BERKESAN !
    💯 Turun berat jika ikut guidelines
    ‼️ DAFTAR SEKARANG

    Start Now 📲 CLICK LINK AT BIO FOR INFO
    30 Days Trial Available ❤️ Herbalife Coach
    ❤️Online Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN
    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

  •  6  2  7 November, 2019
  • Benda bole kurus..nape pilih gemuk...Klu saya biar biar pasti makin gemuk...haha

Saya sendiri pun tak rasa saya gemuk. Lepas dah turun berat ni, refresh balik gambar lama.... mak Aih... besar rupanya 😆😆😝.bayangkan tggu 100kg bru dpt hidayah.
.
Saya tahu , ramai yang berlebihan berat badan tapi tak mengaku. Bukan sebab apa, sebab diri sendiri dah selalu diet dan cepat give up.
.
Give up bukan disebab kan oleh lemak tepu , tapi sebab tak tahu cara yang betul.
Turun berat paling best saya rasa sbb sy pakar dlm mencari diet
.
Edisi Kurus Sebelum Tahun Baru.
.
Klik link wasap di bio ig @ninta_zohay
.
Coach Ninta +60137882259

#gemukbknselamanya 
#gemukisawesome 
#misikurusdarirumah
  • Benda bole kurus..nape pilih gemuk...Klu saya biar biar pasti makin gemuk...haha

    Saya sendiri pun tak rasa saya gemuk. Lepas dah turun berat ni, refresh balik gambar lama.... mak Aih... besar rupanya 😆😆😝.bayangkan tggu 100kg bru dpt hidayah.
    .
    Saya tahu , ramai yang berlebihan berat badan tapi tak mengaku. Bukan sebab apa, sebab diri sendiri dah selalu diet dan cepat give up.
    .
    Give up bukan disebab kan oleh lemak tepu , tapi sebab tak tahu cara yang betul.
    Turun berat paling best saya rasa sbb sy pakar dlm mencari diet
    .
    Edisi Kurus Sebelum Tahun Baru.
    .
    Klik link wasap di bio ig @ninta_zohay
    .
    Coach Ninta +60137882259

    #gemukbknselamanya
    #gemukisawesome
    #misikurusdarirumah

  •  5  0  7 November, 2019
  • Health is wealth ❤❤❤❤. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
❌Tak wajib masak
❌Tak wajib bersenam
❌Kurus tanpa berlapar
✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
✔ Boleh makan nasi
✔ Personalized mealplan yg mudah
✔ Group coaching wanita sahaja
✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔ Ebook resepi sihat
🎁 Rewards & recognition

KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

#teamsurikurus
#programkurus30hari
#coachkurusonline
#herbalifemalaysia
#herbalifecoachmalaysia
  • Health is wealth ❤❤❤❤. . ================================================= ❌Kurus tanpa stress
    ❌Tak wajib masak
    ❌Tak wajib bersenam
    ❌Kurus tanpa berlapar
    ✔ Sesuai utk org sibuk/ ibu2
    ✔ Boleh makan nasi
    ✔ Personalized mealplan yg mudah
    ✔ Group coaching wanita sahaja
    ✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔ Ebook resepi sihat
    🎁 Rewards & recognition

    KURUS DENGAN SURIKURUS ONLINE COACHING +60127462341. .

    #teamsurikurus
    #programkurus30hari
    #coachkurusonline
    #herbalifemalaysia
    #herbalifecoachmalaysia

  •  1  1  7 November, 2019
  • Program Kurus 30 hari!!!!
.

Program Turun Berat Online, Mudah dan Berkesan
.
✌Turun Berat 3-7 KG
✌ Group Coaching Lelaki & Wanita
✌ Mealplan Mudah untuk Kurus
✌ Group Coaching yang Supportive
✌ Kelas Kurus Online
✌Food Diary Checking ✌ Homework & Challenge
✌ Reward
✌ 100% ONLINE & EFFEKTIF
DAFTAR SEKARANG !!!
.
Start Now !!! 📱 013-4428822
Herbalife Coach :PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
ONLINE WEIGHT LOSS COACHING MUDAH DAN BERKESAN

#teamsurikurus
#herbalifekedah
#programkurus30hari
#coachherbalifeonline
  • Program Kurus 30 hari!!!!
    .

    Program Turun Berat Online, Mudah dan Berkesan
    .
    ✌Turun Berat 3-7 KG
    ✌ Group Coaching Lelaki & Wanita
    ✌ Mealplan Mudah untuk Kurus
    ✌ Group Coaching yang Supportive
    ✌ Kelas Kurus Online
    ✌Food Diary Checking ✌ Homework & Challenge
    ✌ Reward
    ✌ 100% ONLINE & EFFEKTIF
    DAFTAR SEKARANG !!!
    .
    Start Now !!! 📱 013-4428822
    Herbalife Coach :PROGRAM KURUS | NUTRISI SIHAT
    ONLINE WEIGHT LOSS COACHING MUDAH DAN BERKESAN

    #teamsurikurus
    #herbalifekedah
    #programkurus30hari
    #coachherbalifeonline

  •  3  1  7 November, 2019
  • Lapar ke tu?
.
.
.
.
Nak join #SuriKurusCoaching boleh klik kat link bio ye.
.
.
.
.
PROGRAM KURUS 30 HARI
.
|Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
.
🌻 Turun berat 3-7kg
🌻 Group coaching awesome
🌻 Mealplan mudah untuk kurus
🌻 Ebook Resipi Sihat SuriKurus
🌻 Coaching Group yang Supportive
🌻 Kelas Kurus Online
🌻 Food Diary Checking, Homework
🌻 Reward
🌻 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼DAFTAR SEKARANG‼ 🌸PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱0193763228

#teamsurikurus #herbalifeworkingmom #onlinecoaching #coachperempuan
  • Lapar ke tu?
    .
    .
    .
    .
    Nak join #SuriKurusCoaching boleh klik kat link bio ye.
    .
    .
    .
    .
    PROGRAM KURUS 30 HARI
    .
    |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN|
    .
    🌻 Turun berat 3-7kg
    🌻 Group coaching awesome
    🌻 Mealplan mudah untuk kurus
    🌻 Ebook Resipi Sihat SuriKurus
    🌻 Coaching Group yang Supportive
    🌻 Kelas Kurus Online
    🌻 Food Diary Checking, Homework
    🌻 Reward
    🌻 100% ONLINE & EFFECTIVE ‼DAFTAR SEKARANG‼ 🌸PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
    📱0193763228

    #teamsurikurus #herbalifeworkingmom #onlinecoaching #coachperempuan

  •  2  1  6 November, 2019
  • Betulkan yang biasa
.
Diet itu...
.
1)Boleh jer makan nasi.
2)Kena makan sedap-sedap, barula puas hati dengan meal.
3) Tak wajib bersenam, tapi digalakkan bersenam. In shaa Allah, bila makan dah betul, akan ada rasa keinginan nak bersenam.
4) Makan ikut portion.
.
.
#HerbalifeWorkingMom 
#TeamSuriKurus 
#JomKurusSihatCantik 
#ProgramKurus30Hari
  • Betulkan yang biasa
    .
    Diet itu...
    .
    1)Boleh jer makan nasi.
    2)Kena makan sedap-sedap, barula puas hati dengan meal.
    3) Tak wajib bersenam, tapi digalakkan bersenam. In shaa Allah, bila makan dah betul, akan ada rasa keinginan nak bersenam.
    4) Makan ikut portion.
    .
    .
    #HerbalifeWorkingMom
    #TeamSuriKurus
    #JomKurusSihatCantik
    #ProgramKurus30Hari

  •  1  1  5 November, 2019
  •  3  1  22 October, 2019

Top #gemukisawesome Posts