#foundation Instagram Photos & Videos

foundation - 7.9m posts

Latest #foundation Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • This is digging an addition with a Bobcat. Some think it can't be done and that all the fill needs to be cast with an excavator first.  Not true. 8'6" from grade to underside of footing and every bit of soil was removed and placed in dump trucks with this mighty T590 and she isn't even new. We have been abusing her like this for 6ish years. A 1.5 ton Mini ex cleaned up the ramp. Thanks to the boys for working late and making fantastic use of this blue sky day. #alphaex #T590 #bobcat #bobcattough #addition #foundation #digging
  • This is digging an addition with a Bobcat. Some think it can't be done and that all the fill needs to be cast with an excavator first. Not true. 8'6" from grade to underside of footing and every bit of soil was removed and placed in dump trucks with this mighty T590 and she isn't even new. We have been abusing her like this for 6ish years. A 1.5 ton Mini ex cleaned up the ramp. Thanks to the boys for working late and making fantastic use of this blue sky day. #alphaex #T590 #bobcat #bobcattough #addition #foundation #digging
  •  2  0  4 minutes ago
  • 🌹KENAPA FOUNDATION MARY KAY TERBAIK🌹

Jika anda mencari foundation yang boleh dipakai harian, foundation Mary Kay lah yg terbaikl, ianya sgt ringan dan selesa pada kulit. 🌼TIPS MEMBELI FOUNDATION🌼
👉 Tak nak muka naik jerawat pilih la foundation jenis NON COMODEGENIC..
👉 Biasa kat ingredient belakang product ada tulis "NON COMODEGENIC"
👉 Bahan ni tak menyumbatkan liang pori muka kita..Jadi tak adalah naik jerawat nanti..😘
👉 No wonder laa....Foundation MARYKAY best utk menutup CELA..... menutup pori2 terbuka masa pakai.. tp pori2 tidak tesumbat bila cuci muka... sbb foundationnya adalah jenis NON COMODEGENIC... BEST kan...mmg terbaikkk lah Foundation MK ! 💖💖 Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:

1. TimeWise Luminous-Wear™️ Liquid Foundation (Dry)
 2. TimeWise Matte-Wear™️ Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)

Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja, tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang masa.

Nak cuba? Free jer..😘 wa akak lekaih ya 0136303301.

#marykay #foundation #flawlessface  #noncomedogenic
  • 🌹KENAPA FOUNDATION MARY KAY TERBAIK🌹

    Jika anda mencari foundation yang boleh dipakai harian, foundation Mary Kay lah yg terbaikl, ianya sgt ringan dan selesa pada kulit. 🌼TIPS MEMBELI FOUNDATION🌼
    👉 Tak nak muka naik jerawat pilih la foundation jenis NON COMODEGENIC..
    👉 Biasa kat ingredient belakang product ada tulis "NON COMODEGENIC"
    👉 Bahan ni tak menyumbatkan liang pori muka kita..Jadi tak adalah naik jerawat nanti..😘
    👉 No wonder laa....Foundation MARYKAY best utk menutup CELA..... menutup pori2 terbuka masa pakai.. tp pori2 tidak tesumbat bila cuci muka... sbb foundationnya adalah jenis NON COMODEGENIC... BEST kan...mmg terbaikkk lah Foundation MK ! 💖💖 Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:

    1. TimeWise Luminous-Wear™️ Liquid Foundation (Dry)
    2. TimeWise Matte-Wear™️ Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)

    Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja, tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang masa.

    Nak cuba? Free jer..😘 wa akak lekaih ya 0136303301.

    #marykay #foundation #flawlessface #noncomedogenic
  •  1  0  4 minutes ago
  • Ibu itu wanita luar biasa yang susah payah, merasakan berat dan sakit ketika mengandung mu.. . 
Tapi betapa bahagianya seorang ibu saat kamu didalam perut maupun saat kamu terlahir, kamu adalah perhiasan pertama di dunia yang sangat berharga daripada yang lainnya 💋😘
. 
AMAZING program ‌HAMIL yang sudah terbukti 95keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia.  apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal
~ Keputihan
~ PCO/PCOS
~ Penyumbatan Tuba
~ Miom
~ Kista
~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus
~ Diabet
~ Kanker
~ Verikokel
~ masalah Sperma
~ Azoospermia
~ Torch
~ Toxoplasma
~ Oligotertozoospermia
~ Oligospermia
~ Dan masalah penyakit kronis lainnya. 
Yuk gabung bersama kami cek ‌IG kami

konsultasi gratis
WA: 085755466188
  • Ibu itu wanita luar biasa yang susah payah, merasakan berat dan sakit ketika mengandung mu.. .
    Tapi betapa bahagianya seorang ibu saat kamu didalam perut maupun saat kamu terlahir, kamu adalah perhiasan pertama di dunia yang sangat berharga daripada yang lainnya 💋😘
    .
    AMAZING program ‌HAMIL yang sudah terbukti 95keberhasilannya dengan waktu relatif singkat dan pertama kali di Indonesia. apapun masalahnya seperti: ~ Siklus haid tidak tepat tanggal
    ~ Keputihan
    ~ PCO/PCOS
    ~ Penyumbatan Tuba
    ~ Miom
    ~ Kista
    ~ Diet (Kegemukan) ~ Terlalu Kurus
    ~ Diabet
    ~ Kanker
    ~ Verikokel
    ~ masalah Sperma
    ~ Azoospermia
    ~ Torch
    ~ Toxoplasma
    ~ Oligotertozoospermia
    ~ Oligospermia
    ~ Dan masalah penyakit kronis lainnya.
    Yuk gabung bersama kami cek ‌IG kami

    konsultasi gratis
    WA: 085755466188
  •  1  1  4 minutes ago
  • Happy Wednesday 💕💕
📍Sydney Based
💄Makeup Artist
💕Bookings:
📲DM for all enquiries or
💌Email makeupbysonyad@gmail.com
  • Happy Wednesday 💕💕
    📍Sydney Based
    💄Makeup Artist
    💕Bookings:
    📲DM for all enquiries or
    💌Email makeupbysonyad@gmail.com
  •  1  2  10 minutes ago
  • Siapaa yang masih tercari cari foundation flawless yang bagi muka uollss macam pengantin cepat pm saya sekarang! Buy 1 free 1 uolsss!! Berminat cepat pm saya atau tekan link di bio!  Saya akan close order 23/5 ni uollss.. Always free postage! 
#foundation #liquidfoundation #lipgloss #promotion
  • Siapaa yang masih tercari cari foundation flawless yang bagi muka uollss macam pengantin cepat pm saya sekarang! Buy 1 free 1 uolsss!! Berminat cepat pm saya atau tekan link di bio! Saya akan close order 23/5 ni uollss.. Always free postage!
    #foundation #liquidfoundation #lipgloss #promotion
  •  0  0  11 minutes ago

Top #foundation Posts

Advertisements

  • Ultra matte foundation that blends in smoothly and guarantees a beautiful matte finish are these beauties right here😉😉
.
.
ZARON HEALTHY GLOW LIQUID FOUNDATION .
.
✔  You are sure of an even skin tone and even more with SPF30 that protects your skin from the sun’s harmful rays.
.
✔ Humidity resistant
✔ Sweat resistant
✔ Soft natural effect
✔ Suitable for all skin types .
.
🎀🎀
Available in 8 shades to provide the perfect match for a wide range of skin tones
🎀🎀
.
.
🎀
Price: N 4,750
🎀
.
.
To place an order, slide to our DM or contact 08170241767 .
.
.
#zarondistributor
#zaroncosmetics 
#beauty_arena1 
#foundation
#liquidfoundation
#makeupforblackwomen 
#makeupforallwomen
#face
  • Ultra matte foundation that blends in smoothly and guarantees a beautiful matte finish are these beauties right here😉😉
    .
    .
    ZARON HEALTHY GLOW LIQUID FOUNDATION .
    .
    ✔ You are sure of an even skin tone and even more with SPF30 that protects your skin from the sun’s harmful rays.
    .
    ✔ Humidity resistant
    ✔ Sweat resistant
    ✔ Soft natural effect
    ✔ Suitable for all skin types .
    .
    🎀🎀
    Available in 8 shades to provide the perfect match for a wide range of skin tones
    🎀🎀
    .
    .
    🎀
    Price: N 4,750
    🎀
    .
    .
    To place an order, slide to our DM or contact 08170241767 .
    .
    .
    #zarondistributor
    #zaroncosmetics
    #beauty_arena1
    #foundation
    #liquidfoundation
    #makeupforblackwomen
    #makeupforallwomen
    #face
  •  769  1  9 hours ago

Advertisements

Advertisements

  • Summer is coming ☀️ .
———————————
Disfrutando de los 30° de la ciudad.
Outfit: @zara
📸: @cdcampos
  • Summer is coming ☀️ .
    ———————————
    Disfrutando de los 30° de la ciudad.
    Outfit: @zara
    📸: @cdcampos
  •  199  23  3 hours ago