#fiziotrauma Instagram Photos & Videos

fiziotrauma - 168 posts

Latest #fiziotrauma Posts

 • Problematikat ortopedike dhe posturale tek femijet. Cilt jane dhe si te parandalohen. @rtshtv #fiziotrauma
 • Problematikat ortopedike dhe posturale tek femijet. Cilt jane dhe si te parandalohen. @rtshtv #fiziotrauma
 •  48  2  12 June, 2019
 • #Skolioza Keni supe të anuar? Njëra shpatull duket më e dalë se tjetra? Beli nuk është në të njëjtin nivel? Keto jane disa simptoma të Skoliozës. Beni konsulten tuaj , per te gjetur zgjidhje dhe permiresim te problemit . Ju mirepresim #fiziotrauma #sportschiro #fiziotraumahealthsolution
 • #Skolioza Keni supe të anuar? Njëra shpatull duket më e dalë se tjetra? Beli nuk është në të njëjtin nivel? Keto jane disa simptoma të Skoliozës. Beni konsulten tuaj , per te gjetur zgjidhje dhe permiresim te problemit . Ju mirepresim #fiziotrauma #sportschiro #fiziotraumahealthsolution
 •  25  3  29 May, 2019
 • Do thush pse fotot gjithmone me pamje djathtas. E thjeshte, miku im, ferri eshte me interesant.....
 • Do thush pse fotot gjithmone me pamje djathtas. E thjeshte, miku im, ferri eshte me interesant.....
 •  83  4  6 April, 2019
 • "Arritja e edukimit eshte te transformoje pasqyrat ne dritare " Gezuar...
 • "Arritja e edukimit eshte te transformoje pasqyrat ne dritare " Gezuar...
 •  57  1  7 March, 2019

Top #fiziotrauma Posts

 • Problematikat ortopedike dhe posturale tek femijet. Cilt jane dhe si te parandalohen. @rtshtv #fiziotrauma
 • Problematikat ortopedike dhe posturale tek femijet. Cilt jane dhe si te parandalohen. @rtshtv #fiziotrauma
 •  48  2  12 June, 2019
 • #Skolioza Keni supe të anuar? Njëra shpatull duket më e dalë se tjetra? Beli nuk është në të njëjtin nivel? Keto jane disa simptoma të Skoliozës. Beni konsulten tuaj , per te gjetur zgjidhje dhe permiresim te problemit . Ju mirepresim #fiziotrauma #sportschiro #fiziotraumahealthsolution
 • #Skolioza Keni supe të anuar? Njëra shpatull duket më e dalë se tjetra? Beli nuk është në të njëjtin nivel? Keto jane disa simptoma të Skoliozës. Beni konsulten tuaj , per te gjetur zgjidhje dhe permiresim te problemit . Ju mirepresim #fiziotrauma #sportschiro #fiziotraumahealthsolution
 •  25  3  29 May, 2019