#fawwazthelittlekitchen Instagram Photos & Videos

fawwazthelittlekitchen - 3.9k posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
5.5
average likes

Latest #fawwazthelittlekitchen Posts

  • BABY SNACK COMBO!!!!
.
Jom grab snack combo mix n match nie utk si manja kita. Kudap-kudapan dan penyelamat dalam kereta di kala mumy n daddy travel bersama si manja. .
Snacking time pun jadi senang sbb tak perlu fikir lg nak bg snack apa kat si manja. Sgt recommended utk jadi pengganti jajan.
.
Combo A (RM31)
✨Snack Fruit Strawberry
✨Multigrain Cereal Snack Strawberry.
.
Combo B (RM51)
✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
✨Multigrain Cereal Snack Banana
✨Baby Cookies Banana.
.
Combo C (RM44)
✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
✨Multigrain Cereal Snack Banana
✨Snack Fruit Strawberry.
.
Combo D (RM56)
✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
✨Snack Fruit Strawberry
✨Baby Cookies Chocolate.
.
.
🌸Travel friendly
🌸💯 Natural ingredients
🌸Tanpa pengawet
🌸Tanpa gula
🌸Tanpa garam
🌸Tanpa perasa tambahan
.
.
📱Wassap 0136106477, atau click link di bio utk pembelian.
.
#fawwazlittlekitchen
#fawwazthelittlekitchen 
#naturalbabyfood 
#babyfood 
#babysihatmalaysia 
#nurul_organicbabyfood 
#ibuhamil 
#ibubekerjaya 
#babypunnakmakansedapmcmkita
  • BABY SNACK COMBO!!!!
    .
    Jom grab snack combo mix n match nie utk si manja kita. Kudap-kudapan dan penyelamat dalam kereta di kala mumy n daddy travel bersama si manja. .
    Snacking time pun jadi senang sbb tak perlu fikir lg nak bg snack apa kat si manja. Sgt recommended utk jadi pengganti jajan.
    .
    Combo A (RM31)
    ✨Snack Fruit Strawberry
    ✨Multigrain Cereal Snack Strawberry.
    .
    Combo B (RM51)
    ✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
    ✨Multigrain Cereal Snack Banana
    ✨Baby Cookies Banana.
    .
    Combo C (RM44)
    ✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
    ✨Multigrain Cereal Snack Banana
    ✨Snack Fruit Strawberry.
    .
    Combo D (RM56)
    ✨Multigrain Cereal Snack Strawberry
    ✨Snack Fruit Strawberry
    ✨Baby Cookies Chocolate.
    .
    .
    🌸Travel friendly
    🌸💯 Natural ingredients
    🌸Tanpa pengawet
    🌸Tanpa gula
    🌸Tanpa garam
    🌸Tanpa perasa tambahan
    .
    .
    📱Wassap 0136106477, atau click link di bio utk pembelian.
    .
    #fawwazlittlekitchen
    #fawwazthelittlekitchen
    #naturalbabyfood
    #babyfood
    #babysihatmalaysia
    #nurul_organicbabyfood
    #ibuhamil
    #ibubekerjaya
    #babypunnakmakansedapmcmkita

  •  4  0  11 hours ago
  • 🍝SET NOODLE🍝

Khas untuk ibu-ibu yg super busy, kita sediakan set ini bagi memudahkan ibu2 menyediakan makanan utk baby. Boleh juga bawa set ini kepada pengasuh baby ibu tau. Senang, cepat dan jimat masa.

Cara penyediaan
-Rebus mee dlm masa 5-6minit
-Angkat dan letak mee dlm mangkuk -Taburkan sedikit savory powder ke dlm mee dan kacau sebati
-Sedia utk dimakan. Nyumm

Jom cuba jom, www.wasap.my/601163133826 atau klik je link di Bio ok

#babyfood #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #organicnoodles #serbukcheese #serbukayam
  • 🍝SET NOODLE🍝

    Khas untuk ibu-ibu yg super busy, kita sediakan set ini bagi memudahkan ibu2 menyediakan makanan utk baby. Boleh juga bawa set ini kepada pengasuh baby ibu tau. Senang, cepat dan jimat masa.

    Cara penyediaan
    -Rebus mee dlm masa 5-6minit
    -Angkat dan letak mee dlm mangkuk -Taburkan sedikit savory powder ke dlm mee dan kacau sebati
    -Sedia utk dimakan. Nyumm

    Jom cuba jom, www.wasap.my/601163133826 atau klik je link di Bio ok

    #babyfood #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #organicnoodles #serbukcheese #serbukayam

  •  0  0  18 November, 2019
  • Organic baby noodle dengan 5 flavour iaitu
🔺Spinach
🔺Pumpkin
🔺Sweet corn
🔺Beetroot
🔺Carrot
.
RM20 /200G
.
WhatsApp 📲📲📲 www.wasap.my/601163133826 atau klik link di bio untuk pembelian atau sebarang pertanyaan

#babyfood #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #organicnoodles
  • Organic baby noodle dengan 5 flavour iaitu
    🔺Spinach
    🔺Pumpkin
    🔺Sweet corn
    🔺Beetroot
    🔺Carrot
    .
    RM20 /200G
    .
    WhatsApp 📲📲📲 www.wasap.my/601163133826 atau klik link di bio untuk pembelian atau sebarang pertanyaan

    #babyfood #makananbayisihat #fawwazthelittlekitchen #organicnoodles

  •  2  0  18 November, 2019
  • Ada tak mommy yang teringin nak jana income?  Jual produk makanan baby yang natural sihat dan mudah disediakan⁣
⁣
Kak farah mencari agent yang betul betul komited nak buat income. Sesi sharing dan coaching kita sedia kan⁣
⁣
PENCARIAN AGENT SELURUH MALAYSIA 🔥🔥⁣
⁣
AGENT FAWWAZ BABY FOOD WANTED!!⁣
⁣
✅ Modal serendah RM 50⁣
✅ Keuntungan 25%⁣
✅ Ada REWARD bagi yang capai target sale⁣
⁣
✨KELEBIHAN✨⁣
⁣
✅Ada group team support di telegram⁣
✅Ada personal coaching percuma⁣
✅Tips dan teknik closing dengan customer percuma⁣
✅Testimoni & Gambar2 marketing disediakan⁣
✅Teknik marketing online diberi percuma⁣
⁣
⁣
💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣#stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #joiemalaysia #beabamalaysia #raissatwins #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababycream #youbaby
  • Ada tak mommy yang teringin nak jana income? Jual produk makanan baby yang natural sihat dan mudah disediakan⁣

    Kak farah mencari agent yang betul betul komited nak buat income. Sesi sharing dan coaching kita sedia kan⁣

    PENCARIAN AGENT SELURUH MALAYSIA 🔥🔥⁣

    AGENT FAWWAZ BABY FOOD WANTED!!⁣

    ✅ Modal serendah RM 50⁣
    ✅ Keuntungan 25%⁣
    ✅ Ada REWARD bagi yang capai target sale⁣

    ✨KELEBIHAN✨⁣

    ✅Ada group team support di telegram⁣
    ✅Ada personal coaching percuma⁣
    ✅Tips dan teknik closing dengan customer percuma⁣
    ✅Testimoni & Gambar2 marketing disediakan⁣
    ✅Teknik marketing online diberi percuma⁣


    💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #joiemalaysia #beabamalaysia #raissatwins #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababycream #youbaby

  •  0  0  18 November, 2019
  • APA KELEBIHAN PERASA BABY FAWWAZ @ DIKENALI SBG SAVOURY POWDER FAWWAZ .
.
.
Biasakan kita mak-mak nie kalau makan mesti nak letak garam la perasa la sbb nak bagu sedap kan. Sama juga mcm baby kita. TAPI!! Make sure perasa yang kita bagi untuk si manja mestilah semulajadi dan selamat tau!! .
.
.
Terdapat 7 savoury Fawwaz untuk pelbagaikan menu dan masakan:
.
.
🌼Anchovies
🌼Chicken
🌼Cheese
🌼Veggie
🌼Trio Veggie
🌼Meat
🌼Fish
.
.
Semua ni tak ada gula, garam dan pengawet tambahan tau!! .
.
.
Savoury nie tabur-tabur je dalam bubur, mee, pasta baby dan siap!! .
.
.
📱Wassap 013-6106477, atau click link di bio untuk pembelian.
.
.
#fawwazbabyfood 
#fawwazthelittlekitchen 
#naturalbabyfood 
#organicbabyfoodmalaysia 
#nurul_organicbabyfood
#ibuhamil 
#ibubekerjaya
  • APA KELEBIHAN PERASA BABY FAWWAZ @ DIKENALI SBG SAVOURY POWDER FAWWAZ .
    .
    .
    Biasakan kita mak-mak nie kalau makan mesti nak letak garam la perasa la sbb nak bagu sedap kan. Sama juga mcm baby kita. TAPI!! Make sure perasa yang kita bagi untuk si manja mestilah semulajadi dan selamat tau!! .
    .
    .
    Terdapat 7 savoury Fawwaz untuk pelbagaikan menu dan masakan:
    .
    .
    🌼Anchovies
    🌼Chicken
    🌼Cheese
    🌼Veggie
    🌼Trio Veggie
    🌼Meat
    🌼Fish
    .
    .
    Semua ni tak ada gula, garam dan pengawet tambahan tau!! .
    .
    .
    Savoury nie tabur-tabur je dalam bubur, mee, pasta baby dan siap!! .
    .
    .
    📱Wassap 013-6106477, atau click link di bio untuk pembelian.
    .
    .
    #fawwazbabyfood
    #fawwazthelittlekitchen
    #naturalbabyfood
    #organicbabyfoodmalaysia
    #nurul_organicbabyfood
    #ibuhamil
    #ibubekerjaya

  •  7  0  17 November, 2019
  • BABY DAH 6 BULAN? INI LAA BUBUR PERTAMA BAYI ANDA!⁣
⁣
Dengan harga RM98, mommy boleh hasilkan 16 menu tanpa baby jemu! Ehhh mcm mana boleh 16 menu pula ye sedangkan yang mommy beli ni 5 item je. Haa pelikkan⁣
⁣
Ok jom kak farah share. Dengan SET COMBO SUPERJIMAT ni mommy akan dapat⁣
⁣
✅ 150GRAM WHITE RICE PLAIN ⁣
✅ 150GRAM BROWN RICE PLAIN ⁣
✅ SET INSTANT PUREE (3 FLAVOUR)⁣
⁣
Tapi mcm mana boleh sampai hasilkan 16 menu? Jawapannya mommy kene tukar2 flavour laa hihi⁣
⁣
Contoh kata harini mommy bagi brown rice plain + kurma powder, esok brown rice plain + banana powder. Lusa boleh bagi white rice plain + kurma + banana. Haa kan jadi pelbagai menu tu! Takde laa baby keboringam asik2 menu yang sama je. Kesian baby boring 😭⁣
⁣
Ok mommy dapatkan segera set combo ni ya! ❤⁣
⁣
💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #joiemalaysia #beabamalaysia #raissatwins #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababycream #youbaby
  • BABY DAH 6 BULAN? INI LAA BUBUR PERTAMA BAYI ANDA!⁣

    Dengan harga RM98, mommy boleh hasilkan 16 menu tanpa baby jemu! Ehhh mcm mana boleh 16 menu pula ye sedangkan yang mommy beli ni 5 item je. Haa pelikkan⁣

    Ok jom kak farah share. Dengan SET COMBO SUPERJIMAT ni mommy akan dapat⁣

    ✅ 150GRAM WHITE RICE PLAIN ⁣
    ✅ 150GRAM BROWN RICE PLAIN ⁣
    ✅ SET INSTANT PUREE (3 FLAVOUR)⁣

    Tapi mcm mana boleh sampai hasilkan 16 menu? Jawapannya mommy kene tukar2 flavour laa hihi⁣

    Contoh kata harini mommy bagi brown rice plain + kurma powder, esok brown rice plain + banana powder. Lusa boleh bagi white rice plain + kurma + banana. Haa kan jadi pelbagai menu tu! Takde laa baby keboringam asik2 menu yang sama je. Kesian baby boring 😭⁣

    Ok mommy dapatkan segera set combo ni ya! ❤⁣

    💕FAWWAZ BABYFOOD 💯% SEMULAJADI⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🚗✈ Mesra travel⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⏲️ Jimat masa⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    🥛Hanya tambah air panas sahaja⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📱Whatsapp 019-3715475 @ tekan link di bio/bawah untuk pembelian⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    www.wasap.my/60193715475/@fawwazbabyfood_malaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #joiemalaysia #beabamalaysia #raissatwins #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababycream #youbaby

  •  1  0  17 November, 2019

Top #fawwazthelittlekitchen Posts

  • OATBARLEY FRUITY!!! 😍😍
.
Baby dah boring makan bubur nasi, mommy suap 2-3 kali je dah tak mahu makan. 😱😱
.
Risau kan mommy?? 😫😫
.
Apa kata mommy tukar dari bagi bubur nasi, bagi pulak oatbarley fruity. 😉
.
Banyak taw khasiat oatbarley ni salah satu nye boleh elak terkena sembelit sebab ade kandungan oat..oat kan mudah dihadam..
.
Ada 3 flavor:
1) banana apricot
2) mango strawberry 
3) mango dragon
.
Selain makan begitu sahaja, boleh buat cekodok, pancake, dan muffin 😋😋
.
Jom place order sekarang!!
.
www.wasap.my/60164858997 .
shopee.com.my/nor_leanne .
.
#fawwazbabyfood #babyfood #makananbayi #fawwazthelittlekitchen #oatbarley #agentfawwazpuchong #agentfawwazkotakemuning #agentfawwazkualaselangor
  • OATBARLEY FRUITY!!! 😍😍
    .
    Baby dah boring makan bubur nasi, mommy suap 2-3 kali je dah tak mahu makan. 😱😱
    .
    Risau kan mommy?? 😫😫
    .
    Apa kata mommy tukar dari bagi bubur nasi, bagi pulak oatbarley fruity. 😉
    .
    Banyak taw khasiat oatbarley ni salah satu nye boleh elak terkena sembelit sebab ade kandungan oat..oat kan mudah dihadam..
    .
    Ada 3 flavor:
    1) banana apricot
    2) mango strawberry
    3) mango dragon
    .
    Selain makan begitu sahaja, boleh buat cekodok, pancake, dan muffin 😋😋
    .
    Jom place order sekarang!!
    .
    www.wasap.my/60164858997 .
    shopee.com.my/nor_leanne .
    .
    #fawwazbabyfood #babyfood #makananbayi #fawwazthelittlekitchen #oatbarley #agentfawwazpuchong #agentfawwazkotakemuning #agentfawwazkualaselangor

  •  11  0  7 November, 2019
  • INILAH INSTANT BROWN RICE YANG PALING DISUKAI BABY, BAU SEMULAJADI, HALUS DAN TIDAK JEMU BABY MAKAN.
.
🔥 5 KEBAIKAN INSTANT BROWN RICE
.
✔️ PREMIUM QUALITY – Bahan yang digunakan sangat berkualiti tinggi tau, plus proses nak jadikan instant dan halus pon sangat mengambil masa. Kak farah pentingkan kualiti dan bukan semata kuantiti. Bila bahan yang digunakan berkualiti, pastilah yang terhasil juga berkualiti.
.
✔️ WANGI, HALUS DAN MUDAH – Kak Farah selalu dapat feedback dari mommy yang dah gunakan Fawwaz, dorang cakap produk fawwaz wangi, halus dan cantik. Halus sangat sesuai untuk baby bermula 7 bulan tau. Bila produk halus, baby makan pon smooth je tak tersedak. So selamat sangat2
.
✔️ MESRA TRAVEL - Instant brown rice ni memang mesra travel. Kan kak farah dah bagi tahu tadi brown rice ni dihasilkan untuk ibu2 yang rajin sangat pergi travel dan dengan size yang kecil, memang mudah dibawa kemana2. Muat je masukkan dalam diapers baby. Sangat praktikal!
.
✔️ BERKHASIAT – Kenapa berkhasiat? Tiada tambahan gula, tiada garam dan tiada bahan pengawet. Memang berkhasiat sangatlah! Nutrisi kekal hampir 90% tau. Bila makanan pon berkhasiat, baby akan sihat insya Allah.
.
✔️ READY TO EAT – Instant brown rice ni ready to eat tau! Mommy tak perlu lagi masak. Ada air suam bancuh, tambahkan dengan mana2 powder fawwaz dan boleh terus serve. Jimat masa dan tenaga!
.
📱Tekan kink di bio @ Whatsapp 0193715475 untuk order sekarang
.
.
.
.
.
#stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #dianz #tcebabyexpo #babyshop #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababy #youbaby
  • INILAH INSTANT BROWN RICE YANG PALING DISUKAI BABY, BAU SEMULAJADI, HALUS DAN TIDAK JEMU BABY MAKAN.
    .
    🔥 5 KEBAIKAN INSTANT BROWN RICE
    .
    ✔️ PREMIUM QUALITY – Bahan yang digunakan sangat berkualiti tinggi tau, plus proses nak jadikan instant dan halus pon sangat mengambil masa. Kak farah pentingkan kualiti dan bukan semata kuantiti. Bila bahan yang digunakan berkualiti, pastilah yang terhasil juga berkualiti.
    .
    ✔️ WANGI, HALUS DAN MUDAH – Kak Farah selalu dapat feedback dari mommy yang dah gunakan Fawwaz, dorang cakap produk fawwaz wangi, halus dan cantik. Halus sangat sesuai untuk baby bermula 7 bulan tau. Bila produk halus, baby makan pon smooth je tak tersedak. So selamat sangat2
    .
    ✔️ MESRA TRAVEL - Instant brown rice ni memang mesra travel. Kan kak farah dah bagi tahu tadi brown rice ni dihasilkan untuk ibu2 yang rajin sangat pergi travel dan dengan size yang kecil, memang mudah dibawa kemana2. Muat je masukkan dalam diapers baby. Sangat praktikal!
    .
    ✔️ BERKHASIAT – Kenapa berkhasiat? Tiada tambahan gula, tiada garam dan tiada bahan pengawet. Memang berkhasiat sangatlah! Nutrisi kekal hampir 90% tau. Bila makanan pon berkhasiat, baby akan sihat insya Allah.
    .
    ✔️ READY TO EAT – Instant brown rice ni ready to eat tau! Mommy tak perlu lagi masak. Ada air suam bancuh, tambahkan dengan mana2 powder fawwaz dan boleh terus serve. Jimat masa dan tenaga!
    .
    📱Tekan kink di bio @ Whatsapp 0193715475 untuk order sekarang
    .
    .
    .
    .
    .
    #stroller #carseat #babycarrier #babyfood #makananbaby #pureebaby #buburbayi #buburbaby #makananbaby6bulan #fawwazbabyfood #nunamalaysia #mothercaremalaysia #dianz #tcebabyexpo #babyshop #fawwazthelittlekitchen #babyfoodmalaysia #instantporridge #instantbabyfood #instantpuree #serbukayam #serbukikanbilis #chickenpowder #meat powder #extravirginoliveoil #mommyhana #tasneemnaturel #joiellebaby #mayyababy #youbaby

  •  6  2  24 September, 2019