#ekorabeauty Instagram Photos & Videos

ekorabeauty - 2.7k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
28.3
average likes

Latest #ekorabeauty Posts

  • Setiap perempuan pasti wajib pakai teptep dekat muka kan.. Jom laa grab baby serum ekora beauty ni aaa...
Pasti tak boleh terima kenyataan lepas menggunakannya..
Yang pasti lelaki pun boleh pakai ❤️ 😭KELEBIHAN BABY SERUM EKORA BEAUTY 💰RM30 SAHAJA ▪️mencerahkan kulit
▪️merawat jerawat
▪️menghilangkan jeragat
▪️menghaluskan kulit
▪️menegangkan kulit
▪️menjadikan kulit lebih muda & berseri 
http://www.wasap.my/601116531729/ekorabeauty 🚗COD AREA Kuantan
🎁BY POSTAGE
🚶SELF PICKUP
#TEAMEKORABEAUTY
#SERUMEKORABEAUTY
#EKORABEAUTY
#MALAYSIA
#VIRAL
  • Setiap perempuan pasti wajib pakai teptep dekat muka kan.. Jom laa grab baby serum ekora beauty ni aaa...
    Pasti tak boleh terima kenyataan lepas menggunakannya..
    Yang pasti lelaki pun boleh pakai ❤️ 😭KELEBIHAN BABY SERUM EKORA BEAUTY 💰RM30 SAHAJA ▪️mencerahkan kulit
    ▪️merawat jerawat
    ▪️menghilangkan jeragat
    ▪️menghaluskan kulit
    ▪️menegangkan kulit
    ▪️menjadikan kulit lebih muda & berseri
    http://www.wasap.my/601116531729/ekorabeauty 🚗COD AREA Kuantan
    🎁BY POSTAGE
    🚶SELF PICKUP
    #TEAMEKORABEAUTY
    #SERUMEKORABEAUTY
    #EKORABEAUTY
    #MALAYSIA
    #VIRAL

  •  0  0  7 hours ago
  • Nk kurus... tapi dimulut jew 
Nk kurus... tapi xde masa utk berjogging
Nk kurus... tapi xde org bg support
Nk kurus... tapi xde org bg semangat
Nk kurus... tapi.....it's ok hakakkkk²
Jgn salahkan org lain sedangkan kita mencipta beribu " ALASAN " ye 🙄🙄🙄 #SETKURUS #EKORABEAUTY

Mudah...Cepat...Berkesan
www.wasap.my/60105223979
by cod
by pos
by selfpickup
  • Nk kurus... tapi dimulut jew
    Nk kurus... tapi xde masa utk berjogging
    Nk kurus... tapi xde org bg support
    Nk kurus... tapi xde org bg semangat
    Nk kurus... tapi.....it's ok hakakkkk²
    Jgn salahkan org lain sedangkan kita mencipta beribu " ALASAN " ye 🙄🙄🙄 #SETKURUS #EKORABEAUTY

    Mudah...Cepat...Berkesan
    www.wasap.my/60105223979
    by cod
    by pos
    by selfpickup

  •  0  0  23 hours ago
  • Nak cantik? Nak glowing? Meh cuba #ekorabeauty. InsyaAllah dgn izinNya dpt membantu anda!! 1 set trial pun dah boleh nampak kesannya ‼️ Alhamdulillah, feedback positive  daripada customer yang dah try #ekorabeauty

Bertambah best, bila pakai 1 fullset lg cepat kesan.. Bila dah dapat feedback positive sure la nak repeat order lagi kan.. 👍🏻👍🏻 Jom cantik dengan ekora beauty.. Jimat, murah dan berbaloi2..
www.wasap.my/60105223979
  • Nak cantik? Nak glowing? Meh cuba #ekorabeauty. InsyaAllah dgn izinNya dpt membantu anda!! 1 set trial pun dah boleh nampak kesannya ‼️ Alhamdulillah, feedback positive daripada customer yang dah try #ekorabeauty

    Bertambah best, bila pakai 1 fullset lg cepat kesan.. Bila dah dapat feedback positive sure la nak repeat order lagi kan.. 👍🏻👍🏻 Jom cantik dengan ekora beauty.. Jimat, murah dan berbaloi2..
    www.wasap.my/60105223979

  •  0  0  17 January, 2020
  • 📌📌📌Loose item EB fullset📌📌📌 🐞 MAGIC SOAP RM30
🐞TONER RM30
🐞DOLLY RAWATAN SIANG RM30
🐞GLOWING GREAM RM25
🐞MAGIC CREAM RM25 🌷Kebaikan EKORA BEAUTY🌷 🌀MEMPERCEPATKAN PEMBAHARUAN SEL-SEL KULIT
🌀MENCANTIK, MENGHALUS SERTA MEMANJAKAN KULIT (AWET MUDA) 🌀MENCERAH SERTA MEMUTIHKAN KULIT
🌀MENGHILANGKAN JERAWAT DAN PARUT JERAWAT
🌀MENGHILANGKAN PIGMENTASI SERTA JERAGAT
🌀MENGHAPUSKAN KEDUTAN KULIT
🌀MELEMBABKAN KULIT LEBIH ANJAL

Berminat wasap sekarang... 🍀MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🍀 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #Kemasek #AirPuteh ##Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA

#TeamMasterFara
#EkoraBeauty
  • 📌📌📌Loose item EB fullset📌📌📌 🐞 MAGIC SOAP RM30
    🐞TONER RM30
    🐞DOLLY RAWATAN SIANG RM30
    🐞GLOWING GREAM RM25
    🐞MAGIC CREAM RM25 🌷Kebaikan EKORA BEAUTY🌷 🌀MEMPERCEPATKAN PEMBAHARUAN SEL-SEL KULIT
    🌀MENCANTIK, MENGHALUS SERTA MEMANJAKAN KULIT (AWET MUDA) 🌀MENCERAH SERTA MEMUTIHKAN KULIT
    🌀MENGHILANGKAN JERAWAT DAN PARUT JERAWAT
    🌀MENGHILANGKAN PIGMENTASI SERTA JERAGAT
    🌀MENGHAPUSKAN KEDUTAN KULIT
    🌀MELEMBABKAN KULIT LEBIH ANJAL

    Berminat wasap sekarang... 🍀MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🍀 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #Kemasek #AirPuteh # #Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA

    #TeamMasterFara
    #EkoraBeauty

  •  0  0  17 January, 2020
  • Sebenarnya SO'BOLLAT ni banyak fungsinya cer baca kat bawah ni : 
Khasiat SO'BOLLAT
********************
🌸 Maintain rapat dan mantap terbaik👍👍
🌸 Bertenaga
🌸 Mengubati keputihan 🌸 Mengecutkan rahim selepas bersalin 🌸 Merawat luka-luka selepas bersalin 🌸 Peredaran darah lancar 🌸 Hilangkan masalah angin dalam badan 🌸 Tiada lagi sengugut yang menyakitkan
🌸 Miss V tidak berbau 🌸 Mengencangkan otot vagina 🌸 Membersihkan bahagian dalaman Miss V 🌸 Mengatasi masalah kentut vagina 🌹Bersih di dalam Cantik di luar 🌹

Berminat ingin mencuba produk #ekorabeauty ??? 😊 ✅Semua item ready stok 🧕🏻MINI AGENT SAH EB SELAYANG(K.INA)
📲www.wasap.my/60102727395/EkoraBeauty
🏠 SELF PICKUP AT SELAYANG BARU
🚘 COD area #UKAYPERDANA #KOTADAMANSARA #SUNGAIBULOH #DAMANSARA #GOMBAK #SRIGOMBAK #BATUCAVES #DATARAN #SETAPAK #SENTUL #BATUMUDA #CHERAS #AMPANG 
#codsetiaphari
#posseluruhmalaysia
#teamsiti
#ekorabeautyviral
  • Sebenarnya SO'BOLLAT ni banyak fungsinya cer baca kat bawah ni :
    Khasiat SO'BOLLAT
    ********************
    🌸 Maintain rapat dan mantap terbaik👍👍
    🌸 Bertenaga
    🌸 Mengubati keputihan 🌸 Mengecutkan rahim selepas bersalin 🌸 Merawat luka-luka selepas bersalin 🌸 Peredaran darah lancar 🌸 Hilangkan masalah angin dalam badan 🌸 Tiada lagi sengugut yang menyakitkan
    🌸 Miss V tidak berbau 🌸 Mengencangkan otot vagina 🌸 Membersihkan bahagian dalaman Miss V 🌸 Mengatasi masalah kentut vagina 🌹Bersih di dalam Cantik di luar 🌹

    Berminat ingin mencuba produk #ekorabeauty ??? 😊 ✅Semua item ready stok 🧕🏻MINI AGENT SAH EB SELAYANG(K.INA)
    📲www.wasap.my/60102727395/EkoraBeauty
    🏠 SELF PICKUP AT SELAYANG BARU
    🚘 COD area #UKAYPERDANA #KOTADAMANSARA #SUNGAIBULOH #DAMANSARA #GOMBAK #SRIGOMBAK #BATUCAVES #DATARAN #SETAPAK #SENTUL #BATUMUDA #CHERAS #AMPANG
    #codsetiaphari
    #posseluruhmalaysia
    #teamsiti
    #ekorabeautyviral

  •  2  0  17 January, 2020
  • Sebenarnya SO'BOLLAT ni banyak fungsinya cer baca kat bawah ni : 
Khasiat SO'BOLLAT
********************
🌸 Maintain rapat dan mantap terbaik👍👍
🌸 Bertenaga
🌸 Mengubati keputihan 🌸 Mengecutkan rahim selepas bersalin 🌸 Merawat luka-luka selepas bersalin 🌸 Peredaran darah lancar 🌸 Hilangkan masalah angin dalam badan 🌸 Tiada lagi sengugut yang menyakitkan
🌸 Miss V tidak berbau 🌸 Mengencangkan otot vagina 🌸 Membersihkan bahagian dalaman Miss V 🌸 Mengatasi masalah kentut vagina 🌹Bersih di dalam Cantik di luar 🌹

Berminat ingin mencuba produk #ekorabeauty ??? 😊 ✅Semua item ready stok 🧕🏻MINI AGENT SAH EB SELAYANG(K.INA)
📲www.wasap.my/60102727395/EkoraBeauty
🏠 SELF PICKUP AT SELAYANG BARU
🚘 COD area #UKAYPERDANA #KOTADAMANSARA #SUNGAIBULOH #DAMANSARA #GOMBAK #SRIGOMBAK #BATUCAVES #DATARAN #SETAPAK #SENTUL #BATUMUDA #CHERAS #AMPANG 
#codsetiaphari
#posseluruhmalaysia
#teamsiti
#ekorabeautyviral
  • Sebenarnya SO'BOLLAT ni banyak fungsinya cer baca kat bawah ni :
    Khasiat SO'BOLLAT
    ********************
    🌸 Maintain rapat dan mantap terbaik👍👍
    🌸 Bertenaga
    🌸 Mengubati keputihan 🌸 Mengecutkan rahim selepas bersalin 🌸 Merawat luka-luka selepas bersalin 🌸 Peredaran darah lancar 🌸 Hilangkan masalah angin dalam badan 🌸 Tiada lagi sengugut yang menyakitkan
    🌸 Miss V tidak berbau 🌸 Mengencangkan otot vagina 🌸 Membersihkan bahagian dalaman Miss V 🌸 Mengatasi masalah kentut vagina 🌹Bersih di dalam Cantik di luar 🌹

    Berminat ingin mencuba produk #ekorabeauty ??? 😊 ✅Semua item ready stok 🧕🏻MINI AGENT SAH EB SELAYANG(K.INA)
    📲www.wasap.my/60102727395/EkoraBeauty
    🏠 SELF PICKUP AT SELAYANG BARU
    🚘 COD area #UKAYPERDANA #KOTADAMANSARA #SUNGAIBULOH #DAMANSARA #GOMBAK #SRIGOMBAK #BATUCAVES #DATARAN #SETAPAK #SENTUL #BATUMUDA #CHERAS #AMPANG
    #codsetiaphari
    #posseluruhmalaysia
    #teamsiti
    #ekorabeautyviral

  •  2  0  17 January, 2020
  • Syukur Alhamdulillah rezekiku dgn produk ekora beauty xpernah salah alamat...top4 stok pembukaan tahun baru 2020👏🏻👏🏻terima kasih Founder Ieyka Ekora xpernah jemu bagi ilmu ko ank team...sentiasa support ank team...dan terima kasih jgk pd ank2 team #masterziekuantan semua hebat2...tanpa anda semua sy xkan smpai ke tahap ni...anda buat...anda dapat💪🏻
#masterziekuantan
#agentdiperlukan
#ekorabeauty

wsap 0199509741
  • Syukur Alhamdulillah rezekiku dgn produk ekora beauty xpernah salah alamat...top4 stok pembukaan tahun baru 2020👏🏻👏🏻terima kasih Founder Ieyka Ekora xpernah jemu bagi ilmu ko ank team...sentiasa support ank team...dan terima kasih jgk pd ank2 team #masterziekuantan semua hebat2...tanpa anda semua sy xkan smpai ke tahap ni...anda buat...anda dapat💪🏻
    #masterziekuantan
    #agentdiperlukan
    #ekorabeauty

    wsap 0199509741

  •  9  1  17 January, 2020
  • ❝ HILANGKAN PARUT SEBELUM RAYA ❞

Jap. Ada masalah PARUT di muka ? Dah guna macam2 produk tapi langsung tiada kesan ? Segan nak selfie sebab parut di muka ? Hmm kesian nya... TAK PERLU RISAU LAGI DAH

Dengan #ekorabeauty berkesan menghilangkan masalah parut di muka seawal 7 hari jer. Kulit makin flawless, licin & gebu seperti keadaan asal ! -------------------------------------- #ekorabeauty

Www.wasap.my/60126478579/BerminatEkoraBeauty

#TeamMasterDian
COD/#CHERAS/#KL/#AMPANG/#SUBANG
📮Pos Seluruh Malaysia
  • ❝ HILANGKAN PARUT SEBELUM RAYA ❞

    Jap. Ada masalah PARUT di muka ? Dah guna macam2 produk tapi langsung tiada kesan ? Segan nak selfie sebab parut di muka ? Hmm kesian nya... TAK PERLU RISAU LAGI DAH

    Dengan #ekorabeauty berkesan menghilangkan masalah parut di muka seawal 7 hari jer. Kulit makin flawless, licin & gebu seperti keadaan asal ! -------------------------------------- #ekorabeauty

    Www.wasap.my/60126478579/BerminatEkoraBeauty

    #TeamMasterDian
    COD/ #CHERAS/ #KL/ #AMPANG/ #SUBANG
    📮Pos Seluruh Malaysia

  •  2  0  16 January, 2020
  • Alhamdulillah rezeki ptg ni🤲🤲 so bolat
Spe brminat dgn ekora blh roger2 sis k🤭🤭 brg jd psti org cr kn🤣🤣
Www.wasap.my/60145495430
#ekorabeauty
#agentkualaterengganu
  • Alhamdulillah rezeki ptg ni🤲🤲 so bolat
    Spe brminat dgn ekora blh roger2 sis k🤭🤭 brg jd psti org cr kn🤣🤣
    Www.wasap.my/60145495430
    #ekorabeauty
    #agentkualaterengganu

  •  4  0  16 January, 2020
  • kulit pengguna ekora beauty seakan akan semua yer??? ah....ah..
memang kulit kami smua nampak sama..
licin lembut tegang tanpa masalah....
cerrr tengok pic bawah nih...uishhh berhantu betoiiii...tipulah kalau xjelezzz!!
kiter pon pompuan wehhhh,betol betol mencabar iman bila tgok wajah pengguna eb licin cantik glowing tanpa masalah... Korang ingt proses rawatan xamik masa ker utk pulihkan skin uolls...kamong lah beb!!!
xyah nk buang masa,xyah nak pk panjang!!!!
skarang ni kita kena kejar masa!!rawat muka!! Apa salahnya try dlu,mana tau serasi....lepas guna baru kita sembang!! slagi xguna eb jgn sembang lebih tau!!! dah dah!!! wssp skrg jugak....bgitau apa masalah korang!! nanti kitorang akan cakap set mana yg sesuai utk masalah uolls... Berminat Produk Ekora Beauty boleh whatsapp
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongNangka #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA

#TeamMasterFaraGold
#EkoraBeauty
  • kulit pengguna ekora beauty seakan akan semua yer??? ah....ah..
    memang kulit kami smua nampak sama..
    licin lembut tegang tanpa masalah....
    cerrr tengok pic bawah nih...uishhh berhantu betoiiii...tipulah kalau xjelezzz!!
    kiter pon pompuan wehhhh,betol betol mencabar iman bila tgok wajah pengguna eb licin cantik glowing tanpa masalah... Korang ingt proses rawatan xamik masa ker utk pulihkan skin uolls...kamong lah beb!!!
    xyah nk buang masa,xyah nak pk panjang!!!!
    skarang ni kita kena kejar masa!!rawat muka!! Apa salahnya try dlu,mana tau serasi....lepas guna baru kita sembang!! slagi xguna eb jgn sembang lebih tau!!! dah dah!!! wssp skrg jugak....bgitau apa masalah korang!! nanti kitorang akan cakap set mana yg sesuai utk masalah uolls... Berminat Produk Ekora Beauty boleh whatsapp
    👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongNangka #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA

    #TeamMasterFaraGold
    #EkoraBeauty

  •  0  0  16 January, 2020
  • trial set ekora beauty RM80 🌺set percubaan utk sesiapa yg takot atau tak yakin dgn produk kami... 🌺grab dulu trial set ni,kalau sesuai dgn hormon baru grab fullset ekora beauty!! 🌺maklumlah skarang ni beribu produk & pengguna berhak buat pilihan sendiri...of cos la anda sebagai pengguna nk yg terbaik utk kulit wajah anda 🌺so hq menyediakan pek jimat trial set utk pengguna baru ekora beauty!!! alhamdulillah semua sesuai dgn hormon dan kini mereka dah jadi pengguna setia ekora beauty tanpa ragu ragu lagik. 
jom dapatkan ekora beauty sekarang!!!
👇👇👇👇👇👇👇 #ekorabeauty #viral #barangbaik
  • trial set ekora beauty RM80 🌺set percubaan utk sesiapa yg takot atau tak yakin dgn produk kami... 🌺grab dulu trial set ni,kalau sesuai dgn hormon baru grab fullset ekora beauty!! 🌺maklumlah skarang ni beribu produk & pengguna berhak buat pilihan sendiri...of cos la anda sebagai pengguna nk yg terbaik utk kulit wajah anda 🌺so hq menyediakan pek jimat trial set utk pengguna baru ekora beauty!!! alhamdulillah semua sesuai dgn hormon dan kini mereka dah jadi pengguna setia ekora beauty tanpa ragu ragu lagik.
    jom dapatkan ekora beauty sekarang!!!
    👇👇👇👇👇👇👇 #ekorabeauty #viral #barangbaik

  •  0  0  16 January, 2020
  • SKORA BREAST SERUM!! ❤️❤️❤️
SKORA BREAST SERUM membantu anda yang mempunyai masalah 👉🏻payudara & punggung Kendur, londeh, kecik 👉🏻puting tenggelam. 
Produk PERTAMA di Malaysia yang menggunakan kaedah NANO TECHNOLOGY dengan kesan penyerapan yang maksima dan terbukti kesan yang 10x lebih cepat.
-100 % Buatan Malaysia
-100 % Dijamin lebih berkesan
-100 % Dijamin lebih selamat
-100 % Nutrisi semulajadi & Tiada bahan  larangan
-Produk berstatus GMP
-Mendapat Kelulusan HALAL

Nak cantik mcm Mama Ieyka Ekora...jom wsap 🍀MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🍀 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA

#TEAMMASTERFARA
#EKORABEAUTY
  • SKORA BREAST SERUM!! ❤️❤️❤️
    SKORA BREAST SERUM membantu anda yang mempunyai masalah 👉🏻payudara & punggung Kendur, londeh, kecik 👉🏻puting tenggelam.
    Produk PERTAMA di Malaysia yang menggunakan kaedah NANO TECHNOLOGY dengan kesan penyerapan yang maksima dan terbukti kesan yang 10x lebih cepat.
    -100 % Buatan Malaysia
    -100 % Dijamin lebih berkesan
    -100 % Dijamin lebih selamat
    -100 % Nutrisi semulajadi & Tiada bahan larangan
    -Produk berstatus GMP
    -Mendapat Kelulusan HALAL

    Nak cantik mcm Mama Ieyka Ekora...jom wsap 🍀MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🍀 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #PklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA

    #TEAMMASTERFARA
    #EKORABEAUTY

  •  0  0  16 January, 2020
  • Ketiak Gelap Semasa Hamil... Kenapa ketiak hitam masa hamil ??
Sebenarnya masa hamil ni hormon seorang wanita tu akan berubah. Disebabkan hormon pelbagai keadaan yang berlaku.. Bukan setakat ketiak je jadi hitam,  bahagian leher pun sama hitam..😂😂 Bukan setakat hitam, kadang-kadang masa ni muka pun penuh jerawat. Itu pun sebab hormon.

Janganlah meroyan plak😨😨😨... Bagaimana nak atasi tanda hitam ni?
Gunakan ALELEY SET ni.. Antara khasiat ALELEY SET EKORA..👇👇 -pudarkan stetchmark
-putihkan ketiak/celah celah lipatan
-nyahkan bau badan dan ketiak

Dan...Ibu yg hamil boleh jadikn #aleley ni sebagai kegunaan harian smpai bebila.. Mmg TERBAIK!!!� 🌹🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹🌹 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #pklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
🚛POS SELURUH KEMAMAN
#TeamMasterFara
#EkoraBeauty
  • Ketiak Gelap Semasa Hamil... Kenapa ketiak hitam masa hamil ??
    Sebenarnya masa hamil ni hormon seorang wanita tu akan berubah. Disebabkan hormon pelbagai keadaan yang berlaku.. Bukan setakat ketiak je jadi hitam, bahagian leher pun sama hitam..😂😂 Bukan setakat hitam, kadang-kadang masa ni muka pun penuh jerawat. Itu pun sebab hormon.

    Janganlah meroyan plak😨😨😨... Bagaimana nak atasi tanda hitam ni?
    Gunakan ALELEY SET ni.. Antara khasiat ALELEY SET EKORA..👇👇 -pudarkan stetchmark
    -putihkan ketiak/celah celah lipatan
    -nyahkan bau badan dan ketiak

    Dan...Ibu yg hamil boleh jadikn #aleley ni sebagai kegunaan harian smpai bebila.. Mmg TERBAIK!!!� 🌹🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹🌹 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #Kemasek #AirPuteh #Ibok #GongLimau #Chukai #Kijal #BukitKuang #BukitMentok #pklnPandan #PasirSemut #Binjai #PasirMinal #Geliga #Chendor
    🚛POS SELURUH KEMAMAN
    #TeamMasterFara
    #EkoraBeauty

  •  2  5  15 January, 2020
  • Assalamualaikum PAGHIII 🤗🤗
Ramai yang cuti beriklan ke harini? Tengok group2 IG pon tak laju macam hari bekerja 🤷

Orang bisnes kena kerja hari2 tau! Jangan berhenti iklan 😎😎
#EKORABEAUTY
#PRODUKLAKUKERAS
  • Assalamualaikum PAGHIII 🤗🤗
    Ramai yang cuti beriklan ke harini? Tengok group2 IG pon tak laju macam hari bekerja 🤷

    Orang bisnes kena kerja hari2 tau! Jangan berhenti iklan 😎😎
    #EKORABEAUTY
    #PRODUKLAKUKERAS

  •  3  0  15 January, 2020
  • EKORA BEAUTY SKINCARE SET 📌Buang Jeragat jerawat daripada Akarnya dan tidak akan ada semula di muka! 📌Tidak nipiskan kulit muka! Tidak sebabkan muka merah dan pedih! 📌Dijamin selamat digunakan kerana TIADA campuran bahan kimia bahaya sama ada Hidrokuinin mahupun Merkuri.
📌Mencerahkan wajah secara natural, menyekatakan tona kulit dan menjadikan kulit muka lembap.

Menghilangkan Jeragat ! Parut jerawat lopak dan bekas hitam di muka akan hilang lama kelamaan

100% dijamin selamat
100% dijamin berkesan 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #Kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA

#TEAMMASTERFARA 
#EKORABEAUTY
  • EKORA BEAUTY SKINCARE SET 📌Buang Jeragat jerawat daripada Akarnya dan tidak akan ada semula di muka! 📌Tidak nipiskan kulit muka! Tidak sebabkan muka merah dan pedih! 📌Dijamin selamat digunakan kerana TIADA campuran bahan kimia bahaya sama ada Hidrokuinin mahupun Merkuri.
    📌Mencerahkan wajah secara natural, menyekatakan tona kulit dan menjadikan kulit muka lembap.

    Menghilangkan Jeragat ! Parut jerawat lopak dan bekas hitam di muka akan hilang lama kelamaan

    100% dijamin selamat
    100% dijamin berkesan 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #Kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA

    #TEAMMASTERFARA
    #EKORABEAUTY

  •  1  0  15 January, 2020
  • MAGIC SOAP by EKORA BEAUTY 👇🏻
Nak tahu tak keistimewaan
Sabun yg sngat jimat ni
Boleh digunakan utk stu fmly, ibu ayah , suami isteri , adik kakak, abg....
-
Kelebihan sabun Ekora beauty (magic soap) 👉🏻tanggalkan daki hitam
👉🏻cerahkan kulit 👉🏻bau haruman 👉🏻melicinkan kulit
👉🏻hilangkan sunburn
👉🏻hilangkan jerawat & jeragat
👉🏻hilangkan stretchmark / lepas bersalin
👉🏻sekatakan tone kulit mecerahkan kulit muka

Nak cantik mcm mama ieyka ekora...jom wssp
👇🏼👇🏼👇🏼
🙋MINI AGENT SAH EB SELURUH KEMAMAN
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA
🍀SELF PICKUP

#TeamMasterFara
#EkoraBeauty
  • MAGIC SOAP by EKORA BEAUTY 👇🏻
    Nak tahu tak keistimewaan
    Sabun yg sngat jimat ni
    Boleh digunakan utk stu fmly, ibu ayah , suami isteri , adik kakak, abg....
    -
    Kelebihan sabun Ekora beauty (magic soap) 👉🏻tanggalkan daki hitam
    👉🏻cerahkan kulit 👉🏻bau haruman 👉🏻melicinkan kulit
    👉🏻hilangkan sunburn
    👉🏻hilangkan jerawat & jeragat
    👉🏻hilangkan stretchmark / lepas bersalin
    👉🏻sekatakan tone kulit mecerahkan kulit muka

    Nak cantik mcm mama ieyka ekora...jom wssp
    👇🏼👇🏼👇🏼
    🙋MINI AGENT SAH EB SELURUH KEMAMAN
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA
    🍀SELF PICKUP

    #TeamMasterFara
    #EkoraBeauty

  •  2  0  15 January, 2020
  • Anda ada masalah kulit? #ekorabeauty amat berkesan untuk masalah #jeragat dan #jerawat.

Whatsapp 0182900221 untuk detail. TQ
  • Anda ada masalah kulit? #ekorabeauty amat berkesan untuk masalah #jeragat dan #jerawat.

    Whatsapp 0182900221 untuk detail. TQ

  •  4  0  14 January, 2020
  • EKORA BEAUTY SKINCARE SET 📌Buang Jeragat jerawat daripada Akarnya dan tidak akan ada semula di muka! 📌Tidak nipiskan kulit muka! Tidak sebabkan muka merah dan pedih! 📌Dijamin selamat digunakan kerana TIADA campuran bahan kimia bahaya sama ada Hidrokuinin mahupun Merkuri.
📌Mencerahkan wajah secara natural, menyekatakan tona kulit dan menjadikan kulit muka lembap.

Menghilangkan Jeragat ! Parut jerawat lopak dan bekas hitam di muka akan hilang lama kelamaan

100% dijamin selamat
100% dijamin berkesan 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹🌹 👩🏻WATIE
📲www.wasap.my/60105223979
🚘 COD #kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
🚛POS SELURUH MALAYSIA
🤗SELF PICKUP

#TEAMMASTERFARA
#EKORABEAUTY
  • EKORA BEAUTY SKINCARE SET 📌Buang Jeragat jerawat daripada Akarnya dan tidak akan ada semula di muka! 📌Tidak nipiskan kulit muka! Tidak sebabkan muka merah dan pedih! 📌Dijamin selamat digunakan kerana TIADA campuran bahan kimia bahaya sama ada Hidrokuinin mahupun Merkuri.
    📌Mencerahkan wajah secara natural, menyekatakan tona kulit dan menjadikan kulit muka lembap.

    Menghilangkan Jeragat ! Parut jerawat lopak dan bekas hitam di muka akan hilang lama kelamaan

    100% dijamin selamat
    100% dijamin berkesan 🌹🌹MINI AGENT SAH EKORA BEAUTY SELURUH KEMAMAN🌹🌹🌹 👩🏻WATIE
    📲www.wasap.my/60105223979
    🚘 COD #kemasek #airputeh #ibok #gonglimau #chukai #kijal #bukitkuang #bukitmentok #pklnpandan #pasirsemut #binjai #pasirminal #geliga #chendor
    🚛POS SELURUH MALAYSIA
    🤗SELF PICKUP

    #TEAMMASTERFARA
    #EKORABEAUTY

  •  0  0  14 January, 2020
  • #Ekorabeauty
Spe blum cbe eb meh wsp sy...cust sy sellu repeat oder tau...lau x mnjd org xkn repeat tau...so spe blum blm cbe tu meh lh cbe skli pasti jtuh ati🤫🤫 x menyesal tau bli sbliknye lmbt bli dn lmbt cbe menyesal sbb ape? Sbb lmbt comel mcm org laen🤭
0145495430
  • #Ekorabeauty
    Spe blum cbe eb meh wsp sy...cust sy sellu repeat oder tau...lau x mnjd org xkn repeat tau...so spe blum blm cbe tu meh lh cbe skli pasti jtuh ati🤫🤫 x menyesal tau bli sbliknye lmbt bli dn lmbt cbe menyesal sbb ape? Sbb lmbt comel mcm org laen🤭
    0145495430

  •  0  0  14 January, 2020
  • Alhamdulillaah...Skrg dah semakin kurang jerawat & parut kat muka...Xpe...perlahan² nnti kasiii licin 😎😎😎 Yg penting Konsisten 👍👍👍 #SKINCARE #EKORABEAUTY

WWW.WASAP.MY/60139037368
  • Alhamdulillaah...Skrg dah semakin kurang jerawat & parut kat muka...Xpe...perlahan² nnti kasiii licin 😎😎😎 Yg penting Konsisten 👍👍👍 #SKINCARE #EKORABEAUTY

    WWW.WASAP.MY/60139037368

  •  0  0  14 January, 2020
  • Trial set skincare Ekora beauty
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • Trial set skincare Ekora beauty
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  2  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  2  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  1  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  3  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  1  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  3  0  13 January, 2020
  • TERBUKTI....
#EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
💋#EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060
  • TERBUKTI....
    #EKORA #BEAUTY #SKINCARE #TERBAIK👍
    💃🏻BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA ❌💀
    SESUAI UTK #KULIT #WANITA 👩 & #LELAKI 👨
    💋 #EKORABEAUTY SKINCARE diformulasi dari bahan2 semula jadi....
    Merawat TANPA penggelupasan & TANPA kesan sampingan.
    🌻 Mengecutkan jerawat 🌻 Memudarkan parut & jeragat 🌻 Wajah kusam kembali berseri 🌻 Mencerahkan kulit 🌻 Menganjalkan kulit 🌻 Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata 🌻 Melindungi kulit dr sinaran UV
    ☀☀☀☀ 📱www.wasap.my/60179313060

  •  3  0  13 January, 2020
  • Dulu saiz XL nak keluar pun rasa MALU :'(😔
Skg pakai saiz M kawan2 pun dah banyak! :)😳 Dah la gemok! Badan dah macam badak air! Hodoh! Lemak berlipat sana sini! Berketol2 kat dagu! Berketol2 kat perot! Lpas tu bila berpeluh bau busok badan tu! Eeeeee😱

Haaaa bagi wanita2 ataupun jejaka2 yang biasa dengar kata2 ni, dan merasa terkena pada batang hidung tu, boleh lah order laju2 product #ekorabeauty set kurusss sekarang😍 
Sangat2 lah berkesan membantu anda menurunkan berat badan!🥰 Let’s cantik! Ramping! Tegang! Sihat! Macam founder ekora dan macam kami yang amalkan product EB ni.😘 Xyah laaaa nk merasa rendah diri, kena usaha cantikkan diri jangan biarkan orang menghina kita! 💪

Order sekarang!🤩 📢CHERAS 📢BALAKONG
📢 AMPANG 😘hai Berminat utk grab dan nk join team EB boleh wasap sis dian 😘
👩MASTER STOKIS SAH SELURUH #CHERAS /#BALAKONG #AMPANG /KL/SELANGOR
📲www.wasap.my/60173417981/dianEBcheras
🚗COD AREA
#CHERAS #BALAKONG #SGBESI 
#MINES #ALAMDAMAI #AMPANG #BANGSAR #PANDANINDAH #HULULANGAT #KAJANG #SEMENYIH #BTHO #CHERASMAHKOTA
DAN BERHAMPIRAN
📮Pos seluruh malaysia
#ekorabeautycherasbalakong
#teamras
#agentwanted
Self pick up area BANDAR TUN HUSIN ON cheras

Fb: cahaya mu
Ig : cahayamu_cahayaku
  • Dulu saiz XL nak keluar pun rasa MALU :'(😔
    Skg pakai saiz M kawan2 pun dah banyak! :)😳 Dah la gemok! Badan dah macam badak air! Hodoh! Lemak berlipat sana sini! Berketol2 kat dagu! Berketol2 kat perot! Lpas tu bila berpeluh bau busok badan tu! Eeeeee😱

    Haaaa bagi wanita2 ataupun jejaka2 yang biasa dengar kata2 ni, dan merasa terkena pada batang hidung tu, boleh lah order laju2 product #ekorabeauty set kurusss sekarang😍
    Sangat2 lah berkesan membantu anda menurunkan berat badan!🥰 Let’s cantik! Ramping! Tegang! Sihat! Macam founder ekora dan macam kami yang amalkan product EB ni.😘 Xyah laaaa nk merasa rendah diri, kena usaha cantikkan diri jangan biarkan orang menghina kita! 💪

    Order sekarang!🤩 📢CHERAS 📢BALAKONG
    📢 AMPANG 😘hai Berminat utk grab dan nk join team EB boleh wasap sis dian 😘
    👩MASTER STOKIS SAH SELURUH #CHERAS / #BALAKONG #AMPANG /KL/SELANGOR
    📲www.wasap.my/60173417981/dianEBcheras
    🚗COD AREA
    #CHERAS #BALAKONG #SGBESI
    #MINES #ALAMDAMAI #AMPANG #BANGSAR #PANDANINDAH #HULULANGAT #KAJANG #SEMENYIH #BTHO #CHERASMAHKOTA
    DAN BERHAMPIRAN
    📮Pos seluruh malaysia
    #ekorabeautycherasbalakong
    #teamras
    #agentwanted
    Self pick up area BANDAR TUN HUSIN ON cheras

    Fb: cahaya mu
    Ig : cahayamu_cahayaku

  •  0  0  13 January, 2020
  • testimoni set kurus

Dulu saiz XL nak keluar pun rasa MALU :'(😔
Skg pakai saiz M kawan2 pun dah banyak! :)😳 Dah la gemok! Badan dah macam badak air! Hodoh! Lemak berlipat sana sini! Berketol2 kat dagu! Berketol2 kat perot! Lpas tu bila berpeluh bau busok badan tu! Eeeeee😱

Haaaa bagi wanita2 ataupun jejaka2 yang biasa dengar kata2 ni, dan merasa terkena pada batang hidung tu, boleh lah order laju2 product #ekorabeauty set kurusss sekarang😍 
Sangat2 lah berkesan membantu anda menurunkan berat badan!🥰 Let’s cantik! Ramping! Tegang! Sihat! Macam founder ekora dan macam kami yang amalkan product EB ni.😘 Xyah laaaa nk merasa rendah diri, kena usaha cantikkan diri jangan biarkan orang menghina kita! 💪

Order sekarang!🤩 📢CHERAS 📢BALAKONG
📢 AMPANG 😘hai Berminat utk grab dan nk join team EB boleh wasap sis dian 😘
👩MASTER STOKIS SAH SELURUH #CHERAS /#BALAKONG #AMPANG /KL/SELANGOR
📲www.wasap.my/60173417981/dianEBcheras
🚗COD AREA
#CHERAS #BALAKONG #SGBESI 
#MINES #ALAMDAMAI #AMPANG #BANGSAR #PANDANINDAH #HULULANGAT #KAJANG #SEMENYIH #BTHO #CHERASMAHKOTA
DAN BERHAMPIRAN
📮Pos seluruh malaysia
#ekorabeautycherasbalakong
#teamras
#agentwanted
Self pick up area BANDAR TUN HUSIN ON cheras

Fb: cahaya mu
Ig : cahayamu_cahayaku
  • testimoni set kurus

    Dulu saiz XL nak keluar pun rasa MALU :'(😔
    Skg pakai saiz M kawan2 pun dah banyak! :)😳 Dah la gemok! Badan dah macam badak air! Hodoh! Lemak berlipat sana sini! Berketol2 kat dagu! Berketol2 kat perot! Lpas tu bila berpeluh bau busok badan tu! Eeeeee😱

    Haaaa bagi wanita2 ataupun jejaka2 yang biasa dengar kata2 ni, dan merasa terkena pada batang hidung tu, boleh lah order laju2 product #ekorabeauty set kurusss sekarang😍
    Sangat2 lah berkesan membantu anda menurunkan berat badan!🥰 Let’s cantik! Ramping! Tegang! Sihat! Macam founder ekora dan macam kami yang amalkan product EB ni.😘 Xyah laaaa nk merasa rendah diri, kena usaha cantikkan diri jangan biarkan orang menghina kita! 💪

    Order sekarang!🤩 📢CHERAS 📢BALAKONG
    📢 AMPANG 😘hai Berminat utk grab dan nk join team EB boleh wasap sis dian 😘
    👩MASTER STOKIS SAH SELURUH #CHERAS / #BALAKONG #AMPANG /KL/SELANGOR
    📲www.wasap.my/60173417981/dianEBcheras
    🚗COD AREA
    #CHERAS #BALAKONG #SGBESI
    #MINES #ALAMDAMAI #AMPANG #BANGSAR #PANDANINDAH #HULULANGAT #KAJANG #SEMENYIH #BTHO #CHERASMAHKOTA
    DAN BERHAMPIRAN
    📮Pos seluruh malaysia
    #ekorabeautycherasbalakong
    #teamras
    #agentwanted
    Self pick up area BANDAR TUN HUSIN ON cheras

    Fb: cahaya mu
    Ig : cahayamu_cahayaku

  •  1  0  13 January, 2020
  • 🌹JAMU SO BOOLAT EKORA BEAUTY 🌹

sesuai untuk ANAK DARA & WANITA ...
ia membantu merawat kesihatan dalaman diri para wanita hingga ke akar umbi .

ANTARA BAHAN KANDUNGAN DAN KHASIAT DALAM JAMU SO BOOLAT: 📌📌KACIP FATIMAH📌📌
-mengembalikan tenaga semasa dalam pantang
-meningkatkan tenaga wanita
-merawat masalah angin dlm badan
-awet muda dan melambatkn penuaan 📌📌MANJAKANI📌📌
-awet muda
-merawat dalaman wanita
-menguatkan otot2 vagina
mengurangkan lebihan air @ Lendir dalam rahim 📌📌KUNYIT📌📌
-memperbaiki sistem penghadaman -merawat keputihan
-mengecutkan rahim yg kendur akibat bersalin 📌📌MAS COTEK📌📌
-memantapkan dalaman wanita
-menambahkan tenaga dalaman wanita 📌📌HABBATUSAUDA📌📌
-melindungi daripada kanser -mengurangkan sengugut
-baik untuk sistem pencernaan

Untuk info lanjut klik link wssp 🚘🚘cod setiap hari
🚚🚚postage seluruh malaysia
Berminat produk set EKORA BEAUTY⤵️ 📲📲www.wasap.my/60173417981/sobollat

atau klik sj di bio atas for fast respon.. no DM

#ekorabeauty
#teamras
#teammasterkingras
  • 🌹JAMU SO BOOLAT EKORA BEAUTY 🌹

    sesuai untuk ANAK DARA & WANITA ...
    ia membantu merawat kesihatan dalaman diri para wanita hingga ke akar umbi .

    ANTARA BAHAN KANDUNGAN DAN KHASIAT DALAM JAMU SO BOOLAT: 📌📌KACIP FATIMAH📌📌
    -mengembalikan tenaga semasa dalam pantang
    -meningkatkan tenaga wanita
    -merawat masalah angin dlm badan
    -awet muda dan melambatkn penuaan 📌📌MANJAKANI📌📌
    -awet muda
    -merawat dalaman wanita
    -menguatkan otot2 vagina
    mengurangkan lebihan air @ Lendir dalam rahim 📌📌KUNYIT📌📌
    -memperbaiki sistem penghadaman -merawat keputihan
    -mengecutkan rahim yg kendur akibat bersalin 📌📌MAS COTEK📌📌
    -memantapkan dalaman wanita
    -menambahkan tenaga dalaman wanita 📌📌HABBATUSAUDA📌📌
    -melindungi daripada kanser -mengurangkan sengugut
    -baik untuk sistem pencernaan

    Untuk info lanjut klik link wssp 🚘🚘cod setiap hari
    🚚🚚postage seluruh malaysia
    Berminat produk set EKORA BEAUTY⤵️ 📲📲www.wasap.my/60173417981/sobollat

    atau klik sj di bio atas for fast respon.. no DM

    #ekorabeauty
    #teamras
    #teammasterkingras

  •  0  0  13 January, 2020

Top #ekorabeauty Posts

  • Acu kelih sdiri teh bideo bowoh ni,
Tidok kato edit edit edit..
.
.
Buleh kelih sdiri kulit pengguna #ekorabeauty lagumano...sinar nar nar xdok jrawat parut sbutir habuk ehhh
.
.
Sebelum amal #eb xsoh oytlah mari nge kulit xwapo comel blako,lpas amal #eb baru buleh kelih perubahey kulit staromn
.
.
Jolo ko nih??
Xjolo bakpo mugo bukti tebeng doh bowoh nuh,buko kelih dlu bui puah at...nok beli produk muko ni keno bui puah at beserto yakin dlu baru buleh beli
.
.
Alohlahhh hooo pakak dekki blako nok kulit lagunih..xsoh bimbeylah,ekora beauty adooo..
Produk kualiti,tentu jadi dan puah at,kesan pom cepak wehhh

Marihhh marihhh kiti pakak bekki kulit muko hok bermasoaloh loloniiiiii 0147978702
  • Acu kelih sdiri teh bideo bowoh ni,
    Tidok kato edit edit edit..
    .
    .
    Buleh kelih sdiri kulit pengguna #ekorabeauty lagumano...sinar nar nar xdok jrawat parut sbutir habuk ehhh
    .
    .
    Sebelum amal #eb xsoh oytlah mari nge kulit xwapo comel blako,lpas amal #eb baru buleh kelih perubahey kulit staromn
    .
    .
    Jolo ko nih??
    Xjolo bakpo mugo bukti tebeng doh bowoh nuh,buko kelih dlu bui puah at...nok beli produk muko ni keno bui puah at beserto yakin dlu baru buleh beli
    .
    .
    Alohlahhh hooo pakak dekki blako nok kulit lagunih..xsoh bimbeylah,ekora beauty adooo..
    Produk kualiti,tentu jadi dan puah at,kesan pom cepak wehhh

    Marihhh marihhh kiti pakak bekki kulit muko hok bermasoaloh loloniiiiii 0147978702

  •  146  16  23 December, 2019
  • Berniaga ni tak boleh malas kena
fikir cara kita nak tarik perhatian customer dengan barangan yang kita jual.Kadang-kadang kita keluarkan modal sebab barang tue dah famous dah viral jadi kita fikir tak payah nak kerja keras sangat untuk cari customer.Jangan ingat kita up pic dan status customer terus beli tak semudah itu walaupun produk itu pung pang pung pang viral.

Sebagai penjual kita kena ada idea.Belaja ambil gambar sendiri cara masing-masing,gambar biar jelas dan cantik bila kita up boleh menarik perhatian orang yang melihatnya...sebagai peniaga on9 kena kreatif jangan harapkan orang lain punya.Bukan susah pun pegi kaison jer beli daun ke bunga ke yang murah-murah.Buat ayat sendiri jangan copypaste bila buat ayat sendiri kita blaja untuk lebih improved..nak berniaga tak boleh malas jangan tunggu orang suap baru nak bergerak.Bila stock tak jalan mula la nak jual murah-murah.! Buat sale ni kena struggle tau..jangan ingat korang tengok yang pakai keta besar ,rumah besar,handbags mahal tue tak sakit otak jiwa raga tau...permulaan bisnes dia orang kita tahu macam mana tersungkur ke terbalik ke kita tak rasa tak nampak...so ubah sikap pendapatan lumayan.kalau malas bekerja lebih cikit sampai bila-bila anda ketinggalan... #ekorabeauty #founder #5tahun #viral
  • Berniaga ni tak boleh malas kena
    fikir cara kita nak tarik perhatian customer dengan barangan yang kita jual.Kadang-kadang kita keluarkan modal sebab barang tue dah famous dah viral jadi kita fikir tak payah nak kerja keras sangat untuk cari customer.Jangan ingat kita up pic dan status customer terus beli tak semudah itu walaupun produk itu pung pang pung pang viral.

    Sebagai penjual kita kena ada idea.Belaja ambil gambar sendiri cara masing-masing,gambar biar jelas dan cantik bila kita up boleh menarik perhatian orang yang melihatnya...sebagai peniaga on9 kena kreatif jangan harapkan orang lain punya.Bukan susah pun pegi kaison jer beli daun ke bunga ke yang murah-murah.Buat ayat sendiri jangan copypaste bila buat ayat sendiri kita blaja untuk lebih improved..nak berniaga tak boleh malas jangan tunggu orang suap baru nak bergerak.Bila stock tak jalan mula la nak jual murah-murah.! Buat sale ni kena struggle tau..jangan ingat korang tengok yang pakai keta besar ,rumah besar,handbags mahal tue tak sakit otak jiwa raga tau...permulaan bisnes dia orang kita tahu macam mana tersungkur ke terbalik ke kita tak rasa tak nampak...so ubah sikap pendapatan lumayan.kalau malas bekerja lebih cikit sampai bila-bila anda ketinggalan... #ekorabeauty #founder #5tahun #viral

  •  524  6  9 December, 2018
  • Alhamdulillah bertambah lagi agent Skincare Ekora Beauty pakej rm300 dan agent soputeh rm150 bwah teamzihan ..selamat dtg pn hasnita dr pinang tunggal sape ya area berdekatan boleh roger k nita kita di talian 0184045374 dan selamat meroket ya pn hasnita....... Berminat nak buat duit kepok2 dengan team zihan boleh wasap 👇👇👇
www.wasap.my/60146847266/ekorabeauty
#ekorabeauty
#jombuatduitsama2
  • Alhamdulillah bertambah lagi agent Skincare Ekora Beauty pakej rm300 dan agent soputeh rm150 bwah teamzihan ..selamat dtg pn hasnita dr pinang tunggal sape ya area berdekatan boleh roger k nita kita di talian 0184045374 dan selamat meroket ya pn hasnita....... Berminat nak buat duit kepok2 dengan team zihan boleh wasap 👇👇👇
    www.wasap.my/60146847266/ekorabeauty
    #ekorabeauty
    #jombuatduitsama2

  •  56  12  19 December, 2019
  • So’Putteh Kemam² je dah putih...😱😱 ❌ payah nak buang duit pergi cucuk sana, cucuk sini...
Dengan amalkn So’Putteh dah mampu merawat dari dlm!!! KELEBIHAN SO’PUTTEH
📌Memutihkan Kulit 5kali ganda daripada Kulit asal
📌Menghapuskan toksin dlm badan.
📌Menaikan seri tona merah jambu pada kulit .
📌Mengecutkan jerawat .
📌Dapat Mengurangkn Parut hitam yg lama .
📌Kulit menjadi gebu, putih seawal 7-14 hari

http://wasap.my/0199509741

#ekorabeauty
  • So’Putteh Kemam² je dah putih...😱😱 ❌ payah nak buang duit pergi cucuk sana, cucuk sini...
    Dengan amalkn So’Putteh dah mampu merawat dari dlm!!! KELEBIHAN SO’PUTTEH
    📌Memutihkan Kulit 5kali ganda daripada Kulit asal
    📌Menghapuskan toksin dlm badan.
    📌Menaikan seri tona merah jambu pada kulit .
    📌Mengecutkan jerawat .
    📌Dapat Mengurangkn Parut hitam yg lama .
    📌Kulit menjadi gebu, putih seawal 7-14 hari

    http://wasap.my/0199509741

    #ekorabeauty

  •  117  2  10 November, 2018
  • Dear customer EB dgn setiap pembelian rm 100 ke atas anda layak utk menerima no cabutan bertuah emas 916

Jom2 grab now.. Wasap sis dian cpt2 meh

Klik sj link di atas

#Ekorabeauty 
#ekorabeautyviral
#ekorabeautycheras
  • Dear customer EB dgn setiap pembelian rm 100 ke atas anda layak utk menerima no cabutan bertuah emas 916

    Jom2 grab now.. Wasap sis dian cpt2 meh

    Klik sj link di atas

    #Ekorabeauty
    #ekorabeautyviral
    #ekorabeautycheras

  •  1  0  17 January, 2019
  • Mengapa anda harus ragu2 untuk memulakan..
Mengapa anda harus kata ala takut nak jual takut xde cust.. buangkan sikap negatif anda.. tanami sikap sentiasa positif.. Segala2nya adalah 'MINDSET' anda sendiri.. Bila berkata negatif maka negatif jugalah jualan anda.. dan tanamilah sikap sentiasa positif maka positif jugalah jualan anda.. cuba dari skrg.. Kata kan YES pd keyakinan apa yg kamu lakukan.. JOM JOIN TEAM DIAN.. org lain boleh kenapa anda tidak boleh.. ❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗
❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗
❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗ BOLEH PILIH PIC BAWAH TU MANA YG RASA BERKENAN👇👇 AGENT UTK #ekorabeauty DIPERLUKAN SEGERA!!! Kebaikan jadi AGENT EKORA BEAUTY : ✅ Keuntungan runcit milik sendiri
✅Modal rendah ✅ Keterangan produk dan gambar akan dibekalkan
✅ Cara promosi terpulang kpd anda
✅ Yang betul2 berminat nak tambah pendapatan sampingan

SAMA SAMA KAYA DAN BERJAYA!

Jomm buat duit dengan EKORA BEAUTY... Www.wasap.my/60173417981/synakjoinagentpakej... Www.wasap.my/60173417981/synakjoinagentEB

#masterstokischerasbalakongkl
#teamras
  • Mengapa anda harus ragu2 untuk memulakan..
    Mengapa anda harus kata ala takut nak jual takut xde cust.. buangkan sikap negatif anda.. tanami sikap sentiasa positif.. Segala2nya adalah 'MINDSET' anda sendiri.. Bila berkata negatif maka negatif jugalah jualan anda.. dan tanamilah sikap sentiasa positif maka positif jugalah jualan anda.. cuba dari skrg.. Kata kan YES pd keyakinan apa yg kamu lakukan.. JOM JOIN TEAM DIAN.. org lain boleh kenapa anda tidak boleh.. ❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗
    ❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗
    ❗❗❗PENCARIAN AGENT❗❗❗ BOLEH PILIH PIC BAWAH TU MANA YG RASA BERKENAN👇👇 AGENT UTK #ekorabeauty DIPERLUKAN SEGERA!!! Kebaikan jadi AGENT EKORA BEAUTY : ✅ Keuntungan runcit milik sendiri
    ✅Modal rendah ✅ Keterangan produk dan gambar akan dibekalkan
    ✅ Cara promosi terpulang kpd anda
    ✅ Yang betul2 berminat nak tambah pendapatan sampingan

    SAMA SAMA KAYA DAN BERJAYA!

    Jomm buat duit dengan EKORA BEAUTY... Www.wasap.my/60173417981/synakjoinagentpakej... Www.wasap.my/60173417981/synakjoinagentEB

    #masterstokischerasbalakongkl
    #teamras

  •  2  0  21 September, 2019