#eatalianpasta Instagram Photos & Videos

eatalianpasta - 4.4k posts

Hashtag Popularity

2.3
average comments
68.5
average likes

Latest #eatalianpasta Posts

  • Mini spaghetti with Kuah Laksa 😋 👉Resepi:

Mini spaghetti - rebus dan toskan
Telur 
Timun 👉Bahan kuah laksa:
6 ekor ikan selayang - (rebus dan blander) 
3-5 biji bawang merah - (blnder) 
Cili kering (ikut tahap pedas masing2 😁) - blander
Daun kesum
Bunga kantan
Asam keping
Garam 👉Cara masak
Masak cili kering+ bawang,kemudian masukkan ikan yg diblander..agak mendidih masukkan daun kesum, bunga kantan dan asam keping serta garam.. Siap 🤗

Simple janji sedap ☺

#EatalianPasta #EatalianExpress #Sedap #MakananSihat #Suka
  • Mini spaghetti with Kuah Laksa 😋 👉Resepi:

    Mini spaghetti - rebus dan toskan
    Telur
    Timun 👉Bahan kuah laksa:
    6 ekor ikan selayang - (rebus dan blander)
    3-5 biji bawang merah - (blnder)
    Cili kering (ikut tahap pedas masing2 😁) - blander
    Daun kesum
    Bunga kantan
    Asam keping
    Garam 👉Cara masak
    Masak cili kering+ bawang,kemudian masukkan ikan yg diblander..agak mendidih masukkan daun kesum, bunga kantan dan asam keping serta garam.. Siap 🤗

    Simple janji sedap ☺

    #EatalianPasta #EatalianExpress #Sedap #MakananSihat #Suka

  •  4  4  16 November, 2019
  • This is our all-time favourite recipe, tuna pasta💕

Memang senang sangat nak masaknya. Bahan-bahan pun tak banyak dan paling penting, SEDAP. Tekak Melayu ke, tekak mat salleh ke, semua sesuai! Korang kena cuba sendiri. 
Kali ini saya masak menggunakan Mini Spaghetti, produk terbaru #EatalianExpress (dah 2 bulan launch 😚). Tu la makanan nampak colourful gila.

Ok, ini resipinya⤵

Tuna Spaghetti
🍝🍝🍝🍝🍝 Bahan-bahan:
250g Mini Spaghetti #EatalianExpress
1 tin Ayam brand chili tuna (less spicy)
3-5 biji bawang merah
2 biji bawang putih
Daun ketumbar (dihiris)
Minyak zaitun
Butter (optional)
Lada hitam & garam

Cara-cara:
1. Rebus pasta 5 minit sahaja. Pastikan air mendidih terlebih dahulu sebelum memasukkan pasta. Kemudian toskan pasta.
2. Kisarkan kesemua bawang.
3. Tumiskan bawang dengan minyak zaitun dan butter.
4. Masukkan tuna dan masak seketika.
5. Masukkan pasta, daun ketumbar, lada hitam dan garam. Gaul sebati.
6. Siap untuk dihidang. ✅Untuk kurangkan pedas, masukkan mayonis ketika memasak. Mayonis dapat menambah rasa lemak-lemak manis (sesuai untuk yang tak tahan pedas/ kanak-kanak)
✅Untuk extra pedas, taburkan kepingan cili/ chili flakes.
✅Untuk dapatkan rasa lebih lazat, taburkan cheese di atas pasta dan cairkan di dalam oven seketika 🤤

Malam-malam post resipi, esok pagi bolehlah korang pergi cari bahan. Selamat mencuba 😆😆😆 Resepi : azizah ramli

#EatalianPasta #MakananSihat #CepatDanMudah #Sedap
  • This is our all-time favourite recipe, tuna pasta💕

    Memang senang sangat nak masaknya. Bahan-bahan pun tak banyak dan paling penting, SEDAP. Tekak Melayu ke, tekak mat salleh ke, semua sesuai! Korang kena cuba sendiri.
    Kali ini saya masak menggunakan Mini Spaghetti, produk terbaru #EatalianExpress (dah 2 bulan launch 😚). Tu la makanan nampak colourful gila.

    Ok, ini resipinya⤵

    Tuna Spaghetti
    🍝🍝🍝🍝🍝 Bahan-bahan:
    250g Mini Spaghetti #EatalianExpress
    1 tin Ayam brand chili tuna (less spicy)
    3-5 biji bawang merah
    2 biji bawang putih
    Daun ketumbar (dihiris)
    Minyak zaitun
    Butter (optional)
    Lada hitam & garam

    Cara-cara:
    1. Rebus pasta 5 minit sahaja. Pastikan air mendidih terlebih dahulu sebelum memasukkan pasta. Kemudian toskan pasta.
    2. Kisarkan kesemua bawang.
    3. Tumiskan bawang dengan minyak zaitun dan butter.
    4. Masukkan tuna dan masak seketika.
    5. Masukkan pasta, daun ketumbar, lada hitam dan garam. Gaul sebati.
    6. Siap untuk dihidang. ✅Untuk kurangkan pedas, masukkan mayonis ketika memasak. Mayonis dapat menambah rasa lemak-lemak manis (sesuai untuk yang tak tahan pedas/ kanak-kanak)
    ✅Untuk extra pedas, taburkan kepingan cili/ chili flakes.
    ✅Untuk dapatkan rasa lebih lazat, taburkan cheese di atas pasta dan cairkan di dalam oven seketika 🤤

    Malam-malam post resipi, esok pagi bolehlah korang pergi cari bahan. Selamat mencuba 😆😆😆 Resepi : azizah ramli

    #EatalianPasta #MakananSihat #CepatDanMudah #Sedap

  •  4  1  16 November, 2019
  • Pasta Lover?? Anak suka makan pasta or spaghetti? 
Tapi bonda risau sbb buatannya xckup khasiat?
.
Meh nak memBawaWang #eatalianexpress pasta Ni. Di perbuat dr sayuran asli yg ckup khasiatnya.
.
Sesuai utk bayi 7bln ke atas, ibu dlm pantang, ibu MENYUSU. ❤️
.
MACAM MACAM menu weyh Ada..
Susah nak save no kami?
.
Klik DM or sini je la. Xpayh save no.
https://EatalianPastaIzz.wasap.my

Harga..BERMULA RM10 sahaja. Exclude postage ya.

#eatalianexpress 
#eatalianpasta 
#pastalover
#italianfood
#HalalPasta
  • Pasta Lover?? Anak suka makan pasta or spaghetti?
    Tapi bonda risau sbb buatannya xckup khasiat?
    .
    Meh nak memBawaWang #eatalianexpress pasta Ni. Di perbuat dr sayuran asli yg ckup khasiatnya.
    .
    Sesuai utk bayi 7bln ke atas, ibu dlm pantang, ibu MENYUSU. ❤️
    .
    MACAM MACAM menu weyh Ada..
    Susah nak save no kami?
    .
    Klik DM or sini je la. Xpayh save no.
    https://EatalianPastaIzz.wasap.my

    Harga..BERMULA RM10 sahaja. Exclude postage ya.

    #eatalianexpress
    #eatalianpasta
    #pastalover
    #italianfood
    #HalalPasta

  •  3  0  13 November, 2019
  • LAST DAY FOR 11.11 SALE EATALIAN EXPRESS!🔥
.
Last offer ni!

Beli mana² combo kita bagi 1 lagi pack pasta for FREE! Yes bagi percuma 1 pack mommies 😍
.
Offer sampai jam 11malam ni sahaja ya. Kita bagi sale 11.11 kaw² punya 😜
.
Boleh order sekarang untuk lock terus harga promo. Nak order terus di shopee Littlesquickle pun boleh.

Malam ni je tau.

PERCUMA 1 PACK PASTA SAYUR EE‼
PERCUMA 2 RECIPE EBOOKS EE‼
.
#EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpressbangi #eatalianexpressshahalam
  • LAST DAY FOR 11.11 SALE EATALIAN EXPRESS!🔥
    .
    Last offer ni!

    Beli mana² combo kita bagi 1 lagi pack pasta for FREE! Yes bagi percuma 1 pack mommies 😍
    .
    Offer sampai jam 11malam ni sahaja ya. Kita bagi sale 11.11 kaw² punya 😜
    .
    Boleh order sekarang untuk lock terus harga promo. Nak order terus di shopee Littlesquickle pun boleh.

    Malam ni je tau.

    PERCUMA 1 PACK PASTA SAYUR EE‼
    PERCUMA 2 RECIPE EBOOKS EE‼
    .
    #EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpressbangi #eatalianexpressshahalam

  •  3  0  11 November, 2019
  • EATALIAN EXPRESS 11.11 SALE 🎉
.
Susah nak cari sumber makan yg betul² diyakini sihat untuk anak²?

Tak payah pening mommies, boleh cuba sendiri pasta sayur sihat dari Eatalian Express ni 👍
.
Bahan² pasta cuma ada puree dari 10 jenis sayuran dan tepung semolina.

Tiada langsung bahan pengawet, pewarna, perasa, telur, garam.dan gula. 
Baby seawal 8 bulan dah boleh makan. Eh, dewasa pun boleh tau. Nak diet kurangkan berat badan sesuai sangat makan pasta EE ni 🤗
.
Cepat grab harga sale harini sebab esok dah last hukhuk. Bukan calang² harga ni discount up to 20% off!

Siap bagi FREE recipe ebooks lagi ❤

Credit photo @little.karya
.
#EatalianExpress #eatalianexpressbangi #eatalianpasta #eatalianexpressshahalam #makananbaby8bulan #babyfoodmalaysia
  • EATALIAN EXPRESS 11.11 SALE 🎉
    .
    Susah nak cari sumber makan yg betul² diyakini sihat untuk anak²?

    Tak payah pening mommies, boleh cuba sendiri pasta sayur sihat dari Eatalian Express ni 👍
    .
    Bahan² pasta cuma ada puree dari 10 jenis sayuran dan tepung semolina.

    Tiada langsung bahan pengawet, pewarna, perasa, telur, garam.dan gula.
    Baby seawal 8 bulan dah boleh makan. Eh, dewasa pun boleh tau. Nak diet kurangkan berat badan sesuai sangat makan pasta EE ni 🤗
    .
    Cepat grab harga sale harini sebab esok dah last hukhuk. Bukan calang² harga ni discount up to 20% off!

    Siap bagi FREE recipe ebooks lagi ❤

    Credit photo @little.karya
    .
    #EatalianExpress #eatalianexpressbangi #eatalianpasta #eatalianexpressshahalam #makananbaby8bulan #babyfoodmalaysia

  •  4  0  11 November, 2019
  • EATALIAN EXPRESS 11.11 SALE 🎉
.
Susah nak cari sumber makan yg betul² diyakini sihat untuk anak²?

Tak payah pening mommies, boleh cuba sendiri pasta sayur sihat dari Eatalian Express ni 👍
.
Bahan² pasta cuma ada puree dari 10 jenis sayuran dan tepung semolina.

Tiada langsung bahan pengawet, pewarna, perasa, telur, garam.dan gula. 
Baby seawal 8 bulan dah boleh makan. Eh, dewasa pun boleh tau. Nak diet kurangkan berat badan sesuai sangat makan pasta EE ni 🤗
.
Cepat grab harga sale harini sebab esok dah last hukhuk. Bukan calang² harga ni discount up to 20% off!

Dah boleh order terus di shopee LittleSquickle. Order harini esok kita post terus 😎

Siap bagi FREE recipe ebooks lagi ❤

Credit photo @little.karya
.
#EatalianExpress #eatalianexpressbangi #eatalianpasta #eatalianexpressshahalam #makananbaby8bulan #babyfoodmalaysia
  • EATALIAN EXPRESS 11.11 SALE 🎉
    .
    Susah nak cari sumber makan yg betul² diyakini sihat untuk anak²?

    Tak payah pening mommies, boleh cuba sendiri pasta sayur sihat dari Eatalian Express ni 👍
    .
    Bahan² pasta cuma ada puree dari 10 jenis sayuran dan tepung semolina.

    Tiada langsung bahan pengawet, pewarna, perasa, telur, garam.dan gula.
    Baby seawal 8 bulan dah boleh makan. Eh, dewasa pun boleh tau. Nak diet kurangkan berat badan sesuai sangat makan pasta EE ni 🤗
    .
    Cepat grab harga sale harini sebab esok dah last hukhuk. Bukan calang² harga ni discount up to 20% off!

    Dah boleh order terus di shopee LittleSquickle. Order harini esok kita post terus 😎

    Siap bagi FREE recipe ebooks lagi ❤

    Credit photo @little.karya
    .
    #EatalianExpress #eatalianexpressbangi #eatalianpasta #eatalianexpressshahalam #makananbaby8bulan #babyfoodmalaysia

  •  4  0  10 November, 2019
  • Salam weekend mommies 🤗
.
🔥 Best Selling Combo - TRIAL SET still dalam potongan harga tau.

Esok last Shocking Sale 11.11 Eatalian Express. Alahai cepatnya masa esok dah last 😅
.
Tak payah tunggu dah, lepas ni tak tahu EE ada sale lagi ke tidak. Hehe

Harga promo Rm31.60 sahaja
(Normal Price Rm40)
Postage Rm7 sahaja untuk Semenanjung

Available juga di:
🔰 Shopee LittleSquickle
🔰 Medan Selera Adikku Kajang
.
#EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpresskajang #eatalianexpressbangi
  • Salam weekend mommies 🤗
    .
    🔥 Best Selling Combo - TRIAL SET still dalam potongan harga tau.

    Esok last Shocking Sale 11.11 Eatalian Express. Alahai cepatnya masa esok dah last 😅
    .
    Tak payah tunggu dah, lepas ni tak tahu EE ada sale lagi ke tidak. Hehe

    Harga promo Rm31.60 sahaja
    (Normal Price Rm40)
    Postage Rm7 sahaja untuk Semenanjung

    Available juga di:
    🔰 Shopee LittleSquickle
    🔰 Medan Selera Adikku Kajang
    .
    #EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpresskajang #eatalianexpressbangi

  •  0  0  10 November, 2019
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
.
Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
.
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
.
Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
.
1️⃣ Mixed vege pasta 100g
𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
.
2️⃣ Mixed vege pasta 250g
𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
.
3️⃣Mixed vege pasta 600g
𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
.
. 
Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
.
JOM LOCK ORDER KORANG!
https://dapurpastasihat.wasap.my
.
#eatalianexpress #eatalianpasta
#eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
    .
    Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
    .
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    .
    Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
    .
    1️⃣ Mixed vege pasta 100g
    𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
    .
    2️⃣ Mixed vege pasta 250g
    𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
    .
    3️⃣Mixed vege pasta 600g
    𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
    .
    .
    Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
    .
    JOM LOCK ORDER KORANG!
    https://dapurpastasihat.wasap.my
    .
    #eatalianexpress #eatalianpasta
    #eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta

  •  0  0  7 November, 2019
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
.
Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
.
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
.
Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
.
1️⃣ Mixed vege pasta 100g
𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
.
2️⃣ Mixed vege pasta 250g
𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
.
3️⃣Mixed vege pasta 600g
𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
.
. 
Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
.
JOM LOCK ORDER KORANG!
https://dapurpastasihat.wasap.my
.
#eatalianexpress #eatalianpasta
#eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
    .
    Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
    .
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    .
    Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
    .
    1️⃣ Mixed vege pasta 100g
    𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
    .
    2️⃣ Mixed vege pasta 250g
    𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
    .
    3️⃣Mixed vege pasta 600g
    𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
    .
    .
    Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
    .
    JOM LOCK ORDER KORANG!
    https://dapurpastasihat.wasap.my
    .
    #eatalianexpress #eatalianpasta
    #eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta

  •  0  0  7 November, 2019
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
.
Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
.
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
.
Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
.
1️⃣ Mixed vege pasta 100g
𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
.
2️⃣ Mixed vege pasta 250g
𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
.
3️⃣Mixed vege pasta 600g
𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
.
. 
Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
.
JOM LOCK ORDER KORANG!
https://dapurpastasihat.wasap.my
.
#eatalianexpress #eatalianpasta
#eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta
  • 𝗘𝗔𝗧𝗔𝗟𝗜𝗔𝗡 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 𝟭𝟭.𝟭𝟭 𝗦𝗔𝗟𝗘 ❤️
    .
    Haaa.. Bukan Shopee je tau ada 11.11 Sale, #EatalianExpress pun ada kawan-kawan.
    .
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘂𝗻𝘁 𝘂𝗽 𝘁𝗼 𝟮𝟬% 𝗼𝗳𝗳‼️
    .
    Untuk 3 produk paling banyak demand kat bawah ni 👇🏻👇🏻
    .
    1️⃣ Mixed vege pasta 100g
    𝗥𝗠𝟳.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶M̶1̶0̶)
    .
    2️⃣ Mixed vege pasta 250g
    𝗥𝗠𝟭𝟱.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶M̶̶2̶0̶̶)
    .
    3️⃣Mixed vege pasta 600g
    𝗥𝗠𝟯𝟭.𝟵𝟬 𝗽𝗲𝗿 𝗽𝗮𝗰𝗸 !! (n̶o̶r̶m̶a̶l̶ p̶r̶i̶c̶e̶ R̶̶̶M̶̶̶4̶0̶̶̶)
    .
    .
    Mulai hari ni 𝗵𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗶 𝟳𝗵𝗯 𝗵𝗶𝗻𝗴𝗴𝗮 𝟭𝟭𝗵𝗯 𝗡𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝟮𝟬𝟭𝟵. 😍😍
    .
    JOM LOCK ORDER KORANG!
    https://dapurpastasihat.wasap.my
    .
    #eatalianexpress #eatalianpasta
    #eatalianexpressulutiram #no1vegepasta #thepastaexpert #dapurpastasihat #pastasayur #healthypasta #lowgipasta

  •  0  0  7 November, 2019
  • ANAK TAK MAKAN SAYUR?
IBU RISAU ANAK TAK CUKUP KHASIAT?

JOM CUBA PASTA SAYURAN NI.

INSHAAALLAH..SEDAAP DAN BERKHASIAT!!
❤️ ▫️Veggie Pasta ini sesuai untuk golongan berikut:- Kanak- kanak dan bayi seawal usia 7 bulan yang:
✔️Mengalami masalah kurang/ tidak makan sayur
✔️Memilih makan (picky eater),
✔️Masalah sembelit dan penghadaman
✔️Kurang nutrisi dan selera makan

Dewasa (pelbagai peringkat umur) yang:
✔️Mengamalkan pemakanan sihat dan seimbang, ✔️Kurang pengambilan nutrisi dalam menu harian, ✔️Sedang diet- masalah berat badan (fibre yang tinggi dalam pasta buat kenyang lebih lama dan bantu masalah penghadaman)
✔️Dalam pantang (jika tiada alahan pada sebarang ingredients) ▫️Dijual secara individu mengikut tiga (3) size:
Petite Pack 100 gram
Regular Pack 250 gram
Value Pack 600 gram

Cpt DM utk Tau details and Combo on the go! 😋🤩 https://SayaNakProduk.wasap.my
https://SayaNakProduk.wasap.my

#eatalianexpress 
#eatalianpasta 
#sedapberkhasiat
#babyfood 
#babyfoodrecipes 
#babyfoodideas
  • ANAK TAK MAKAN SAYUR?
    IBU RISAU ANAK TAK CUKUP KHASIAT?

    JOM CUBA PASTA SAYURAN NI.

    INSHAAALLAH..SEDAAP DAN BERKHASIAT!!
    ❤️ ▫️Veggie Pasta ini sesuai untuk golongan berikut:- Kanak- kanak dan bayi seawal usia 7 bulan yang:
    ✔️Mengalami masalah kurang/ tidak makan sayur
    ✔️Memilih makan (picky eater),
    ✔️Masalah sembelit dan penghadaman
    ✔️Kurang nutrisi dan selera makan

    Dewasa (pelbagai peringkat umur) yang:
    ✔️Mengamalkan pemakanan sihat dan seimbang, ✔️Kurang pengambilan nutrisi dalam menu harian, ✔️Sedang diet- masalah berat badan (fibre yang tinggi dalam pasta buat kenyang lebih lama dan bantu masalah penghadaman)
    ✔️Dalam pantang (jika tiada alahan pada sebarang ingredients) ▫️Dijual secara individu mengikut tiga (3) size:
    Petite Pack 100 gram
    Regular Pack 250 gram
    Value Pack 600 gram

    Cpt DM utk Tau details and Combo on the go! 😋🤩 https://SayaNakProduk.wasap.my
    https://SayaNakProduk.wasap.my

    #eatalianexpress
    #eatalianpasta
    #sedapberkhasiat
    #babyfood
    #babyfoodrecipes
    #babyfoodideas

  •  4  0  28 October, 2019
  • Untuk Para IBU, RISAU Anak Tak Makan Sayur & TAK CUKUP KHASIAT?
. .
💔Masalah sembelit di mana toksik gagal di buang keluar sepenuhnya dari tubuh badan.
.
💔Kenaikan berat badan. Serat yang tinggi akan membuatkan cepat kenyang dan serat tidak menjadi lemak.
.
💔Kenaikan kadar gula di dalam badan. Selain itu serat juga membantu pengawalan kolesterol.
.
💔Kehadiran penyakit kardiovaskular seperti penyakit arteri, lemah jantung dan koronori jantung.
.
"
Rahsianya ialah... Homemade Fresh Vegetables Pasta keluaran Eatalian Express.
.
.
Ye puan, kami sendiri 🛫 ke Bologna, Italy 🇮🇹untuk belajar cara2 pembuatannya. Dan yang istimewanya, kami masukkan 40%-50% sayur di dalam pasta kami. 10 jenis sayur! Ye bukan main2 tapi 10 JENIS SAYUR!🌈🌈🌈
.
www.wasap.my/60137311195/babypasta
.
#babypasta #etalianexpresspasta #organicpasta #babyfood

#pasta
#pastagombak
#eatalianpasta
#eeibo
#makananbaby
  • Untuk Para IBU, RISAU Anak Tak Makan Sayur & TAK CUKUP KHASIAT?
    . .
    💔Masalah sembelit di mana toksik gagal di buang keluar sepenuhnya dari tubuh badan.
    .
    💔Kenaikan berat badan. Serat yang tinggi akan membuatkan cepat kenyang dan serat tidak menjadi lemak.
    .
    💔Kenaikan kadar gula di dalam badan. Selain itu serat juga membantu pengawalan kolesterol.
    .
    💔Kehadiran penyakit kardiovaskular seperti penyakit arteri, lemah jantung dan koronori jantung.
    .
    "
    Rahsianya ialah... Homemade Fresh Vegetables Pasta keluaran Eatalian Express.
    .
    .
    Ye puan, kami sendiri 🛫 ke Bologna, Italy 🇮🇹untuk belajar cara2 pembuatannya. Dan yang istimewanya, kami masukkan 40%-50% sayur di dalam pasta kami. 10 jenis sayur! Ye bukan main2 tapi 10 JENIS SAYUR!🌈🌈🌈
    .
    www.wasap.my/60137311195/babypasta
    .
    #babypasta #etalianexpresspasta #organicpasta #babyfood

    #pasta
    #pastagombak
    #eatalianpasta
    #eeibo
    #makananbaby

  •  6  0  26 October, 2019
  • Nak diet, nak kurus? Boleh ke diet makan pasta? Bolehhh, pasta EE ni bukan pasta biasa. Wajib tau baca kat bawah ni:
.
🌿 Highest Fiber (15.35gram/100gram) certification oleh MARDI bukti kukuh dan kuat yang product Eatalian Express menggunakan sayur sebenar
.
🌿 Menggunakan puree sayur fresh 40-50% dan bukan hanya veggie powder seperti di pasaran (2-3% sahaja kandungannya)
.
🌿 Mengandungi 10 jenis sayur (bukan 3, bukan 5 tapi 10!)
.
🌿 Diperbuat daripada tepung semolina tepung paling tinggi khasiat protein, fiber berbanding tepung gandum biasa

Kesimpulannya, bila kita makan makanan tinggi fiber, kita rasa cepat kenyang tapi lambat rasa lapar. Fiber boleh menggerakkan lemak melalui sistem penghadaman lebih cepat so jadi kuranglah lemak yang akan diserap dalam badan. Once dah amalkan makan pasta EE ni, boleh rasa sendiri perubahannya.

Boleh tengok sendiri hasil diet makan pasta oleh sis Idayu ni. Sumber inspirasi sangat!😉👍
.
Kalau untuk anak-anak starter packnya Trial Set tapi untuk dewasa yang nak diet, starter packnya ialah pek 250g. Boleh cuba 2 pek dulu, REGULAR COMBO dengan harga Rm36 sahaja (exclude postage).
.
#eatalianpasta #EatalianExpress #healthyeating #hifiberpasta #lowGIpasta#makanansihat #misiturunkanberatbadan
  • Nak diet, nak kurus? Boleh ke diet makan pasta? Bolehhh, pasta EE ni bukan pasta biasa. Wajib tau baca kat bawah ni:
    .
    🌿 Highest Fiber (15.35gram/100gram) certification oleh MARDI bukti kukuh dan kuat yang product Eatalian Express menggunakan sayur sebenar
    .
    🌿 Menggunakan puree sayur fresh 40-50% dan bukan hanya veggie powder seperti di pasaran (2-3% sahaja kandungannya)
    .
    🌿 Mengandungi 10 jenis sayur (bukan 3, bukan 5 tapi 10!)
    .
    🌿 Diperbuat daripada tepung semolina tepung paling tinggi khasiat protein, fiber berbanding tepung gandum biasa

    Kesimpulannya, bila kita makan makanan tinggi fiber, kita rasa cepat kenyang tapi lambat rasa lapar. Fiber boleh menggerakkan lemak melalui sistem penghadaman lebih cepat so jadi kuranglah lemak yang akan diserap dalam badan. Once dah amalkan makan pasta EE ni, boleh rasa sendiri perubahannya.

    Boleh tengok sendiri hasil diet makan pasta oleh sis Idayu ni. Sumber inspirasi sangat!😉👍
    .
    Kalau untuk anak-anak starter packnya Trial Set tapi untuk dewasa yang nak diet, starter packnya ialah pek 250g. Boleh cuba 2 pek dulu, REGULAR COMBO dengan harga Rm36 sahaja (exclude postage).
    .
    #eatalianpasta #EatalianExpress #healthyeating #hifiberpasta #lowGIpasta #makanansihat #misiturunkanberatbadan

  •  0  0  25 October, 2019
  • Untuk Para IBU, RISAU Anak Tak Makan Sayur & TAK CUKUP KHASIAT?
=================================
.
"Anak sayalah tu. Kalau makan coklat atau biskut lajulah dia, tapi kalau nak makan sayur berkhasiat, susah nau, risau saya dibuatnya," keluh 😞 Puan Adila dengan nada runsing.
.
Memang tersentuh dan risau hati kita sebagai para ibu. Dah kerap sangat dimaklumkan yang kekurangan serat akan mengakibatkan bahaya seperti:-
.
💔Masalah sembelit di mana toksik gagal di buang keluar sepenuhnya dari tubuh badan.
.
💔Kenaikan berat badan. Serat yang tinggi akan membuatkan cepat kenyang dan serat tidak menjadi lemak.
.
💔Kenaikan kadar gula di dalam badan. Selain itu serat juga membantu pengawalan kolesterol.
.
💔Kehadiran penyakit kardiovaskular seperti penyakit arteri, lemah jantung dan koronori jantung.
.
"Macam nak berperang bila nak bagi makan. Kalau nampak je sayur dalam pinggan, jangan harap dia nak bukak mulut. Mmg stress."
😤 Puan Zara, Kampung Majidee
.
"Orang lain masa nak makan tu lah masa bahagia, saya masa nilah macam2 drama ada. Anak2 bila tengok nasi je tak mau. Hishhh..."
😣 Puan Nurinor, Bandar Sg Long
.
Takpe2, nak tak kalau kami tunjukkan cara yang dah terbukti berkesan untuk anak2 makan sayur? Yang paling bestnyer, diorang tak sedar pun yang diorang makan sayur secara semulajadi! 😱
.
Iye, secara natural 🌿 bukan pil.
.
"Eh, kok ada makanan yang sedemikian rupa?" celah 🙄 bibik dari sebalik dapur.
.
Ye, ada. Memudahkan urusan ibu2 (dan bibik) sebabnya terbukti memang laju and akan licin sekelip mata. Memang sedap giler katenyer, yang bestnya para husband pun duk berebut dengan anak2, hehe. Bila dah sedap, semua dah pandai nak jaga kesihatan, hehe. 😋😋😋
.
"Eh tak sabar pulak rasanya nak tau, apa bende yang magik sangat tinggi serat tapi sedap ni?" 🤗
.
Rahsianya ialah... Homemade Fresh Vegetables Pasta keluaran Eatalian Express.
.
"Amboi nama tak nak kalah".🤣
.
Ye puan, kami sendiri 🛫 ke Bologna, Italy 🇮🇹untuk belajar cara2 pembuatannya. Dan yang istimewanya, kami masukkan 40%-50% sayur di dalam pasta kami. 10 jenis sayur! Ye bukan main2 tapi 10 JENIS SAYUR!🌈🌈🌈
.
www.wasap.my/60132002069

#pasta
#pastagombak
#eatalianpasta
#eeibo
#makananbaby
  • Untuk Para IBU, RISAU Anak Tak Makan Sayur & TAK CUKUP KHASIAT?
    =================================
    .
    "Anak sayalah tu. Kalau makan coklat atau biskut lajulah dia, tapi kalau nak makan sayur berkhasiat, susah nau, risau saya dibuatnya," keluh 😞 Puan Adila dengan nada runsing.
    .
    Memang tersentuh dan risau hati kita sebagai para ibu. Dah kerap sangat dimaklumkan yang kekurangan serat akan mengakibatkan bahaya seperti:-
    .
    💔Masalah sembelit di mana toksik gagal di buang keluar sepenuhnya dari tubuh badan.
    .
    💔Kenaikan berat badan. Serat yang tinggi akan membuatkan cepat kenyang dan serat tidak menjadi lemak.
    .
    💔Kenaikan kadar gula di dalam badan. Selain itu serat juga membantu pengawalan kolesterol.
    .
    💔Kehadiran penyakit kardiovaskular seperti penyakit arteri, lemah jantung dan koronori jantung.
    .
    "Macam nak berperang bila nak bagi makan. Kalau nampak je sayur dalam pinggan, jangan harap dia nak bukak mulut. Mmg stress."
    😤 Puan Zara, Kampung Majidee
    .
    "Orang lain masa nak makan tu lah masa bahagia, saya masa nilah macam2 drama ada. Anak2 bila tengok nasi je tak mau. Hishhh..."
    😣 Puan Nurinor, Bandar Sg Long
    .
    Takpe2, nak tak kalau kami tunjukkan cara yang dah terbukti berkesan untuk anak2 makan sayur? Yang paling bestnyer, diorang tak sedar pun yang diorang makan sayur secara semulajadi! 😱
    .
    Iye, secara natural 🌿 bukan pil.
    .
    "Eh, kok ada makanan yang sedemikian rupa?" celah 🙄 bibik dari sebalik dapur.
    .
    Ye, ada. Memudahkan urusan ibu2 (dan bibik) sebabnya terbukti memang laju and akan licin sekelip mata. Memang sedap giler katenyer, yang bestnya para husband pun duk berebut dengan anak2, hehe. Bila dah sedap, semua dah pandai nak jaga kesihatan, hehe. 😋😋😋
    .
    "Eh tak sabar pulak rasanya nak tau, apa bende yang magik sangat tinggi serat tapi sedap ni?" 🤗
    .
    Rahsianya ialah... Homemade Fresh Vegetables Pasta keluaran Eatalian Express.
    .
    "Amboi nama tak nak kalah".🤣
    .
    Ye puan, kami sendiri 🛫 ke Bologna, Italy 🇮🇹untuk belajar cara2 pembuatannya. Dan yang istimewanya, kami masukkan 40%-50% sayur di dalam pasta kami. 10 jenis sayur! Ye bukan main2 tapi 10 JENIS SAYUR!🌈🌈🌈
    .
    www.wasap.my/60132002069

    #pasta
    #pastagombak
    #eatalianpasta
    #eeibo
    #makananbaby

  •  1  0  25 October, 2019
  • SET TUNGKU HERBA
. 
Kini makin mudah berpantang menggunakan SET TUNGKU HERBA! Bakar saja tungku besi atas api paling perlahan selama 30-40 minit, kemudian tutup api. Rehatkan dalam 10 minit...then masukkan je ke dalam Sarung Tungku Herba.
. 
Zass dah siap! Mommies dah boleh bertungku 😄.
. 🍃 Jimat masa
🍃 Mudah kerja
🍃 Cepat
. 
Takkan lah mommies taknak cepat, mudah dan result guaranteed kan? . 
Ohhh bukan tu saja, manual bertungku juga disediakan 😘.
. 
Apabila mommies bertungku, mommies boleh dapat manfaat kesihatan spt dibawah👇
. 🌿Rahim lebih cepat mengecut
🌿Lendiran darah kotor dapat dikeluarkan
🌿Tiada lagi angin dan bisa bisa badan 🌿Badan cepat pulih dr kesakitan bersalin
🌿Sakit rengat akibat darah beku makin hilang
🌿Otot peranakan kecut
🌿Perjalanan darah lebih lancar
🌿Badan berpeluh dan toksin dapat dikeluarkan
🌿sistem perlawasan turut lancar
. 
Nurse yang datang checkup mommies mesti akan terkejut. Nak hasil terbaik, mommies bertungku lah maksimum 3 kali sehari selama 44 hari berpantang. Pagi, petang, malam 😉. Paling malas, 2 kali sehari dah bagus. Jangan lupa tungku di tapak kaki juga ya!
. .

Walk in 👇👇
YONS BABY SHOP RAWANG

OUR OUTLET:
@yonsrawang 
@yonstamanmelati 
@yonssaujana 
@yonssgbesi 
@yonskuching 
@yonsjohor 
Boleh Walk In Ke Butik Kami Di :- [+] YONS RAWANG
YONS Baby Shop Rawang
33, Jalan Bandar Rawang 16, 
Bandar Baru Rawang, 
48000 Rawang, Selangor
03-6090 9638
Whatsapp: http://YONSRAWANG.wasap.my 
Maps: https://goo.gl/Emmwtn
>> Operation hour : 10am - 10pm  #yonsrawang #Kedaibabyrawang #Kedaibabymurah @ YONS Baby Shop Rawang #barangbabymurah #barangbabymurahmalaysia
#kedaibabymalaysia #strollerbaby #strollerbabymurah #carseatmurah #carseatbaby #breastfeeding #sale #Eepasta #Eatalianpasta #pastarawang #syonatungkubesi #tungkubesimurah #tungkubesi
  • SET TUNGKU HERBA
    .
    Kini makin mudah berpantang menggunakan SET TUNGKU HERBA! Bakar saja tungku besi atas api paling perlahan selama 30-40 minit, kemudian tutup api. Rehatkan dalam 10 minit...then masukkan je ke dalam Sarung Tungku Herba.
    .
    Zass dah siap! Mommies dah boleh bertungku 😄.
    . 🍃 Jimat masa
    🍃 Mudah kerja
    🍃 Cepat
    .
    Takkan lah mommies taknak cepat, mudah dan result guaranteed kan? .
    Ohhh bukan tu saja, manual bertungku juga disediakan 😘.
    .
    Apabila mommies bertungku, mommies boleh dapat manfaat kesihatan spt dibawah👇
    . 🌿Rahim lebih cepat mengecut
    🌿Lendiran darah kotor dapat dikeluarkan
    🌿Tiada lagi angin dan bisa bisa badan 🌿Badan cepat pulih dr kesakitan bersalin
    🌿Sakit rengat akibat darah beku makin hilang
    🌿Otot peranakan kecut
    🌿Perjalanan darah lebih lancar
    🌿Badan berpeluh dan toksin dapat dikeluarkan
    🌿sistem perlawasan turut lancar
    .
    Nurse yang datang checkup mommies mesti akan terkejut. Nak hasil terbaik, mommies bertungku lah maksimum 3 kali sehari selama 44 hari berpantang. Pagi, petang, malam 😉. Paling malas, 2 kali sehari dah bagus. Jangan lupa tungku di tapak kaki juga ya!
    . .

    Walk in 👇👇
    YONS BABY SHOP RAWANG

    OUR OUTLET:
    @yonsrawang
    @yonstamanmelati
    @yonssaujana
    @yonssgbesi
    @yonskuching
    @yonsjohor
    Boleh Walk In Ke Butik Kami Di :- [+] YONS RAWANG
    YONS Baby Shop Rawang
    33, Jalan Bandar Rawang 16,
    Bandar Baru Rawang,
    48000 Rawang, Selangor
    03-6090 9638
    Whatsapp: http://YONSRAWANG.wasap.my
    Maps: https://goo.gl/Emmwtn
    >> Operation hour : 10am - 10pm #yonsrawang #Kedaibabyrawang #Kedaibabymurah @ YONS Baby Shop Rawang #barangbabymurah #barangbabymurahmalaysia
    #kedaibabymalaysia #strollerbaby #strollerbabymurah #carseatmurah #carseatbaby #breastfeeding #sale #Eepasta #Eatalianpasta #pastarawang #syonatungkubesi #tungkubesimurah #tungkubesi

  •  1  0  11 October, 2019
  • GOLD RUSH 2.0 REWARDS FROM HQ
.
Alhamdulillah syukur. ❤️
.
Sebenarnya masa sis join jadi agent family besar Eatalian Express awal Aug 2019, sis tak sangka akan tersenarai dalam TOP 15 new agent (July, Aug, Sept) yang berjaya restok paling banyak.
.
Sungguh tak sangka.
.
Rezeki Allah swt bagi kat sini rupanya. 🥰 Selepas 2 bulan sis terpilih di tempat ke-6️⃣.
.
Syukur alhamdulillah.
. .
Hari ni bila tengok live Puan Aida dan Encik Faris shopping emas tadi, sis tak boleh sorok gembira, rasa syukur sangat-sangat Allah temukan sis dengan biz pasta ni.
.
Niat berkongsi pasta sihat sebab anak-anak memang suka pasta ni. Tak sangka boleh jadi sumber pendapatan keluarga juga. 🤲🏻
.
TQ Puan Aida. TQ Encik Faris. Untuk peluang jana pendapatan bestt ni. 😍
.
TQ pada semua customer kami di Dapur Pasta Sihat yang tak putus putus beri sokongan kepada kami untuk terus berkongsi produk pasta sihat dengan seluruh rakyat Malaysia.
.
InsyaAllah. 💪🏻
. .
📢 NEW CHALLENGE UNTUK SEMUA AGENT
.
Bulan Oct ni HQ dah mulakan challenge baru untuk semua agent berdaftar tau. Ada reward CASH dan juga STOK PASTA PERCUMA ‼️
.
Cabaran bermula 1 Oct hingga 31 Dec 2019. Jom jadi agent berdaftar. Korang pun ada peluang dapat reward besttt dari HQ juga nanti.
.
Produk pasta sayur PERTAMA di Malaysia.
Produk HALAL keluaran syarikat Muslim.
.
Klik link untuk sis bantu daftarkan korang pula. Tiada yuran ahli dikenakan. 👍🏻
.
http://www.wasap.my/60197200429/DaftarAgentEatalianExpress
.
#TheDreamTeamEE #thepastaexpert #no1vegepasta #homemadepasta #eatalianpasta #vegepasta #pastasayur #pastafood #highfibrepasta #lowgipasta
  • GOLD RUSH 2.0 REWARDS FROM HQ
    .
    Alhamdulillah syukur. ❤️
    .
    Sebenarnya masa sis join jadi agent family besar Eatalian Express awal Aug 2019, sis tak sangka akan tersenarai dalam TOP 15 new agent (July, Aug, Sept) yang berjaya restok paling banyak.
    .
    Sungguh tak sangka.
    .
    Rezeki Allah swt bagi kat sini rupanya. 🥰 Selepas 2 bulan sis terpilih di tempat ke-6️⃣.
    .
    Syukur alhamdulillah.
    . .
    Hari ni bila tengok live Puan Aida dan Encik Faris shopping emas tadi, sis tak boleh sorok gembira, rasa syukur sangat-sangat Allah temukan sis dengan biz pasta ni.
    .
    Niat berkongsi pasta sihat sebab anak-anak memang suka pasta ni. Tak sangka boleh jadi sumber pendapatan keluarga juga. 🤲🏻
    .
    TQ Puan Aida. TQ Encik Faris. Untuk peluang jana pendapatan bestt ni. 😍
    .
    TQ pada semua customer kami di Dapur Pasta Sihat yang tak putus putus beri sokongan kepada kami untuk terus berkongsi produk pasta sihat dengan seluruh rakyat Malaysia.
    .
    InsyaAllah. 💪🏻
    . .
    📢 NEW CHALLENGE UNTUK SEMUA AGENT
    .
    Bulan Oct ni HQ dah mulakan challenge baru untuk semua agent berdaftar tau. Ada reward CASH dan juga STOK PASTA PERCUMA ‼️
    .
    Cabaran bermula 1 Oct hingga 31 Dec 2019. Jom jadi agent berdaftar. Korang pun ada peluang dapat reward besttt dari HQ juga nanti.
    .
    Produk pasta sayur PERTAMA di Malaysia.
    Produk HALAL keluaran syarikat Muslim.
    .
    Klik link untuk sis bantu daftarkan korang pula. Tiada yuran ahli dikenakan. 👍🏻
    .
    http://www.wasap.my/60197200429/DaftarAgentEatalianExpress
    .
    #TheDreamTeamEE #thepastaexpert #no1vegepasta #homemadepasta #eatalianpasta #vegepasta #pastasayur #pastafood #highfibrepasta #lowgipasta

  •  5  2  5 October, 2019
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
.
.
Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
.
.
RAMUAN:
Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
.
.
❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
.
.
✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
✔️Cair bila di kemam
✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
.
🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
- Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
- Memberikan tenaga
- Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
- Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
.
🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
- Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
- Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
- Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
- Meningkat kan sistem imun tubuh .
.
🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
- Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
.- Membantu menguatkan sistem imun badan
- Membantu perkembangan minda yang cerdas
- Melancarkan pencernaan .
.
.
Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
(Link biru pada bio)
.
.
FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
.
.
#homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
    .
    .
    Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
    .
    .
    RAMUAN:
    Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
    .
    .
    ❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
    .
    .
    ✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
    ✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
    ✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
    ✔️Cair bila di kemam
    ✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
    .
    🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
    - Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
    - Memberikan tenaga
    - Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
    - Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
    .
    🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
    - Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
    - Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
    - Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
    - Meningkat kan sistem imun tubuh .
    .
    🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
    - Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
    .- Membantu menguatkan sistem imun badan
    - Membantu perkembangan minda yang cerdas
    - Melancarkan pencernaan .
    .
    .
    Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
    www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
    (Link biru pada bio)
    .
    .
    FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
    shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
    .
    .
    #homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak

  •  2  0  3 October, 2019
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
.
.
Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
.
.
RAMUAN:
Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
.
.
❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
.
.
✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
✔️Cair bila di kemam
✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
.
🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
- Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
- Memberikan tenaga
- Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
- Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
.
🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
- Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
- Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
- Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
- Meningkat kan sistem imun tubuh .
.
🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
- Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
.- Membantu menguatkan sistem imun badan
- Membantu perkembangan minda yang cerdas
- Melancarkan pencernaan .
.
.
Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
(Link biru pada bio)
.
.
FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
.
.
#homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
    .
    .
    Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
    .
    .
    RAMUAN:
    Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
    .
    .
    ❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
    .
    .
    ✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
    ✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
    ✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
    ✔️Cair bila di kemam
    ✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
    .
    🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
    - Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
    - Memberikan tenaga
    - Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
    - Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
    .
    🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
    - Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
    - Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
    - Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
    - Meningkat kan sistem imun tubuh .
    .
    🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
    - Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
    .- Membantu menguatkan sistem imun badan
    - Membantu perkembangan minda yang cerdas
    - Melancarkan pencernaan .
    .
    .
    Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
    www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
    (Link biru pada bio)
    .
    .
    FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
    shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
    .
    .
    #homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak

  •  2  0  3 October, 2019
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
.
.
Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
.
.
RAMUAN:
Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
.
.
❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
.
.
✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
✔️Cair bila di kemam
✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
.
🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
- Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
- Memberikan tenaga
- Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
- Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
.
🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
- Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
- Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
- Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
- Meningkat kan sistem imun tubuh .
.
🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
- Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
.- Membantu menguatkan sistem imun badan
- Membantu perkembangan minda yang cerdas
- Melancarkan pencernaan .
.
.
Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
(Link biru pada bio)
.
.
FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
.
.
#homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak
  • Olive oil merupakan sumber lemak yang sangat baik buat bayi selain mengandungi Vitamin E dan pelbagai mineral lain yang sangat berkhasiat.
    .
    .
    Biscute Crackers by MommyLin menggunakan extra virgin olive oil dan juga unsalted butter. Sememangnya sangat baik untuk bayi yang sedang aktif membesar
    .
    .
    RAMUAN:
    Cheese/sayur/madu, unsalted butter, extra virgin olive oil,tepung jagung, tepung atta, dan tepung tanpa pemutih.
    .
    .
    ❌❌❌ Bebas gula, garam, msg, pewarna tiruan, perasa tambahan, pengawet, dan telur ❌❌❌
    .
    .
    ✔️100% homemade baby cookies dan menggunakan bahan yang selamat dan sesuai untuk bayi
    ✔️Menggunakan Extra virgin olive oil yang tidak melalui proses kimia dan mengandungi nutrisi dan vitamin yang tinggi
    ✔️Tanpa tambahan gula, garam, msg, telur, dan pengawet
    ✔️Cair bila di kemam
    ✔️Boleh dipegang dan sesuai untuk teething .
    .
    🧀 CHEESE RM23/32 PCS🧀
    - Mengandungi kalsium yang tinggi dan membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi
    - Memberikan tenaga
    - Kaya dengan vitamin A yang baik untuk mata
    - Rasa yang lazat dan sesuai untuk tumbesaran bayi .
    .
    🌽 TRIO VEGE RM23/32 PCS🥕
    - Terdiri daripada sayur kacang peas, jagung manis dan lobak merah
    - Mengandungi kalsium, vitamin C, A, zat besi dan anti oksidan.
    - Memelihara mata dan melancarkan pencernaan
    - Meningkat kan sistem imun tubuh .
    .
    🍯HONEY RM23/32 PCS🍯
    - Mengandungi mineral penting dalam tumbesaran bayi.
    .- Membantu menguatkan sistem imun badan
    - Membantu perkembangan minda yang cerdas
    - Melancarkan pencernaan .
    .
    .
    Mommies yang berminat boleh WhatsApp fify terus di 013-961-5675 menggunakan link WHATSAPP 👇👇👇
    www.wasap.my/+60139615675/HyeFifyTheBabyFoodStore
    (Link biru pada bio)
    .
    .
    FREE POSTAGE DI SHOPEE (BELIAN RM40 & KE ATAS)
    shopee.com.my/fifyfuyoh atau taip jek @thebabyfoodstore
    .
    .
    #homemadebabyfood #babyfoodhomemade #homemadebabybiscuit #biskutbabyhomemade #biskutbaby #babybiscuit #biskutkurma #biskutkismis #biskutmango #biskutstrawberi #nestumbaby #cerealbaby #serbukayam #serbukbilis #serbuksayur #instantpuree #makananbabyinstant #pasta #pastababy #eepasta #eatalianpasta #pastaee #pastasayur #bonebrothcookies #bbc #berasbaby #babyorganicrice #organicrice #gengmemasakuntukanak

  •  1  0  3 October, 2019

Top #eatalianpasta Posts

  • 'Bangsar Bustle'! #1
  • 'Bangsar Bustle'! #1

  •  15  9  20 July, 2019
  • Scenes from yesterday's National Pasta Day (and in case your wondering, those very chic stripped pieces of pasta are stuffed with seafood) @eatalianpasta
  • Scenes from yesterday's National Pasta Day (and in case your wondering, those very chic stripped pieces of pasta are stuffed with seafood) @eatalianpasta

  •  763  49  18 October, 2016
  • "SAYA DAH LAMA CARI PASTA NI...."
.
Petang ni KakTy dapat whatsapp dari kenalan KakTy. Dia ternampak tentang pasta #EatalianExpress ni kat status whatsapp KakTy.
.
"Sy dah lama juga cri pasta ni tp xde org yg kenal jual."
.
Akhirnya arini dia dapat tau KakTy jual pasta sayur ni, lajuuu je dia nak order.
.
Terus nak set #PromoMerdeka Mini Trial Pack tu. 😍
.
.
Dalam set Mini Trial Pack tu ada :
.
4× 100g pasta sayur (semua shape)
1× 250g mini spaghetti (produk baru)
.
Masih ramai rupanya sahabat KakTy yang tercari-cari kat mana lah nak beli pasta comel-comel, warna warni tu kan.
.
.
Haaa... Sekarang dah tau kan nak cari siapa. Save no KakTy siap-siap tau.
.
📲 +6019-7200429
http://dapurpastasihat.wasap.my
.
Pos seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
COD sekitar Ulu Tiram, Kota Tinggi, Tebrau.
.
Ingat pasta sayur, ingat KakTy❗
Ingat pasta warna warni, ingat KakTy❗
Teringin nak makan spaghetti comel-comel, roger KakTy❗
.
#eatalianexpress #eatalianpasta #minispaghetti #pastasayur #pastawarnawarni #thepastaexpert #homemadepasta #TheDreamTeamEE
  • "SAYA DAH LAMA CARI PASTA NI...."
    .
    Petang ni KakTy dapat whatsapp dari kenalan KakTy. Dia ternampak tentang pasta #EatalianExpress ni kat status whatsapp KakTy.
    .
    "Sy dah lama juga cri pasta ni tp xde org yg kenal jual."
    .
    Akhirnya arini dia dapat tau KakTy jual pasta sayur ni, lajuuu je dia nak order.
    .
    Terus nak set #PromoMerdeka Mini Trial Pack tu. 😍
    .
    .
    Dalam set Mini Trial Pack tu ada :
    .
    4× 100g pasta sayur (semua shape)
    1× 250g mini spaghetti (produk baru)
    .
    Masih ramai rupanya sahabat KakTy yang tercari-cari kat mana lah nak beli pasta comel-comel, warna warni tu kan.
    .
    .
    Haaa... Sekarang dah tau kan nak cari siapa. Save no KakTy siap-siap tau.
    .
    📲 +6019-7200429
    http://dapurpastasihat.wasap.my
    .
    Pos seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak.
    COD sekitar Ulu Tiram, Kota Tinggi, Tebrau.
    .
    Ingat pasta sayur, ingat KakTy❗
    Ingat pasta warna warni, ingat KakTy❗
    Teringin nak makan spaghetti comel-comel, roger KakTy❗
    .
    #eatalianexpress #eatalianpasta #minispaghetti #pastasayur #pastawarnawarni #thepastaexpert #homemadepasta #TheDreamTeamEE

  •  6  1  21 August, 2019