#eatalianexpressvegepasta Instagram Photos & Videos

eatalianexpressvegepasta - 2.2k posts

Hashtag Popularity

4
average comments
63
average likes

Latest #eatalianexpressvegepasta Posts

  • Eatalian Express Vege Pasta!
.

Ha lekaih lekaih siapa-siapa yang belum cuba belum try meh kita perkenalkan produk yang sangat baguih, sangat berkhasiat ni. 
Sebelum tu siapa sini yang susah sangat lah nak telan sayur? Sualah apa jenis sayur pun tapi dok pakailt jeling-jeling je tak lalu nak telan 😫
.

Apa kata jom kita cuba benda baru. 
Pasta Eatalian Express merupakan pasta yang diperbuat 100% daripada sayuran. Warna yang digunakan juga adalah 100% daripada puri sayur-sayuran. Tak percaya lagi? 👇🏻👇🏻👇🏻 Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat! 
1. BROCCOLI
2. TOMATO
3. SWEET POTATO
4. RED CABBAGE
5. PUMPKIN
6. CAULIFLOWER
7. CARROT
8. PURPLE CARROT
9. BEETROOT
10. GREEN SPINACH 
Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan. 
Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa. 
Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan. 
Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
- Made from fresh vegetables puree
- No artificial food coloring
- 100% of Muslim products
- High in Fiber
- Egg-free products

Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
Masih risau lagi ke anda semua yang liat nak makan sayur dan juga anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak mendapat cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya! 
Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak: 
1. Macaroni pasta
2. Fusili pasta
3. Shell pasta
4. Star pasta 
Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗 *NO COD CHARGES*
*FREE POSTAGE*
*FREE BABY SPOON*
*FREE E-BOOK RECIPE*

#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#eelsrecipes
  • Eatalian Express Vege Pasta!
    .

    Ha lekaih lekaih siapa-siapa yang belum cuba belum try meh kita perkenalkan produk yang sangat baguih, sangat berkhasiat ni.
    Sebelum tu siapa sini yang susah sangat lah nak telan sayur? Sualah apa jenis sayur pun tapi dok pakailt jeling-jeling je tak lalu nak telan 😫
    .

    Apa kata jom kita cuba benda baru.
    Pasta Eatalian Express merupakan pasta yang diperbuat 100% daripada sayuran. Warna yang digunakan juga adalah 100% daripada puri sayur-sayuran. Tak percaya lagi? 👇🏻👇🏻👇🏻 Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat!
    1. BROCCOLI
    2. TOMATO
    3. SWEET POTATO
    4. RED CABBAGE
    5. PUMPKIN
    6. CAULIFLOWER
    7. CARROT
    8. PURPLE CARROT
    9. BEETROOT
    10. GREEN SPINACH
    Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan.
    Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa.
    Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

    Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan.
    Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
    - Made from fresh vegetables puree
    - No artificial food coloring
    - 100% of Muslim products
    - High in Fiber
    - Egg-free products

    Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
    Masih risau lagi ke anda semua yang liat nak makan sayur dan juga anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak mendapat cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya!
    Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak:
    1. Macaroni pasta
    2. Fusili pasta
    3. Shell pasta
    4. Star pasta
    Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗 *NO COD CHARGES*
    *FREE POSTAGE*
    *FREE BABY SPOON*
    *FREE E-BOOK RECIPE*

    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #eelsrecipes

  •  1  0  17 hours ago
  • Eatalian Express Vege Pasta!
.

Ha lekaih lekaih siapa-siapa yang belum cuba belum try meh kita perkenalkan produk yang sangat baguih, sangat berkhasiat ni. 
Sebelum tu siapa sini yang susah sangat lah nak telan sayur? Sualah apa jenis sayur pun tapi dok pakailt jeling-jeling je tak lalu nak telan 😫
.

Apa kata jom kita cuba benda baru. 
Pasta Eatalian Express merupakan pasta yang diperbuat 100% daripada sayuran. Warna yang digunakan juga adalah 100% daripada puri sayur-sayuran. Tak percaya lagi? 👇🏻👇🏻👇🏻 Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat! 
1. BROCCOLI
2. TOMATO
3. SWEET POTATO
4. RED CABBAGE
5. PUMPKIN
6. CAULIFLOWER
7. CARROT
8. PURPLE CARROT
9. BEETROOT
10. GREEN SPINACH 
Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan. 
Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa. 
Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan. 
Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
- Made from fresh vegetables puree
- No artificial food coloring
- 100% of Muslim products
- High in Fiber
- Egg-free products

Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
Masih risau lagi ke anda semua yang liat nak makan sayur dan juga anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak mendapat cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya! 
Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak: 
1. Macaroni pasta
2. Fusili pasta
3. Shell pasta
4. Star pasta 
Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗 *NO COD CHARGES*
*FREE POSTAGE*
*FREE BABY SPOON*
*FREE E-BOOK RECIPE*

#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#eelsrecipes
  • Eatalian Express Vege Pasta!
    .

    Ha lekaih lekaih siapa-siapa yang belum cuba belum try meh kita perkenalkan produk yang sangat baguih, sangat berkhasiat ni.
    Sebelum tu siapa sini yang susah sangat lah nak telan sayur? Sualah apa jenis sayur pun tapi dok pakailt jeling-jeling je tak lalu nak telan 😫
    .

    Apa kata jom kita cuba benda baru.
    Pasta Eatalian Express merupakan pasta yang diperbuat 100% daripada sayuran. Warna yang digunakan juga adalah 100% daripada puri sayur-sayuran. Tak percaya lagi? 👇🏻👇🏻👇🏻 Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat!
    1. BROCCOLI
    2. TOMATO
    3. SWEET POTATO
    4. RED CABBAGE
    5. PUMPKIN
    6. CAULIFLOWER
    7. CARROT
    8. PURPLE CARROT
    9. BEETROOT
    10. GREEN SPINACH
    Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan.
    Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa.
    Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

    Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan.
    Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
    - Made from fresh vegetables puree
    - No artificial food coloring
    - 100% of Muslim products
    - High in Fiber
    - Egg-free products

    Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
    Masih risau lagi ke anda semua yang liat nak makan sayur dan juga anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak mendapat cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya!
    Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak:
    1. Macaroni pasta
    2. Fusili pasta
    3. Shell pasta
    4. Star pasta
    Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗 *NO COD CHARGES*
    *FREE POSTAGE*
    *FREE BABY SPOON*
    *FREE E-BOOK RECIPE*

    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #eelsrecipes

  •  1  0  17 hours ago
  • Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat! 
1. BROCCOLI
2. TOMATO
3. SWEET POTATO
4. RED CABBAGE
5. PUMPKIN
6. CAULIFLOWER
7. CARROT
8. PURPLE CARROT
9. BEETROOT
10. GREEN SPINACH 
Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan. 
Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa. 
Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan. 
Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
- Made from fresh vegetables puree
- No artificial food coloring
- 100% of Muslim products
- High in Fiber
- Egg-free products

Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
Masih risau lagi anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya! 
Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak: 
1. Macaroni pasta
2. Fusili pasta
3. Shell pasta
4. Star pasta 
Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗
#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#ipohvegepasta
#vegetablespasta
#healthybabyfood
#babyfoodipoh
#babyhealthyfood
#babyhealthypasta
  • Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat!
    1. BROCCOLI
    2. TOMATO
    3. SWEET POTATO
    4. RED CABBAGE
    5. PUMPKIN
    6. CAULIFLOWER
    7. CARROT
    8. PURPLE CARROT
    9. BEETROOT
    10. GREEN SPINACH
    Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan.
    Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa.
    Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

    Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan.
    Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
    - Made from fresh vegetables puree
    - No artificial food coloring
    - 100% of Muslim products
    - High in Fiber
    - Egg-free products

    Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
    Masih risau lagi anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya!
    Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak:
    1. Macaroni pasta
    2. Fusili pasta
    3. Shell pasta
    4. Star pasta
    Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗
    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #ipohvegepasta
    #vegetablespasta
    #healthybabyfood
    #babyfoodipoh
    #babyhealthyfood
    #babyhealthypasta

  •  0  0  5 November, 2019
  • Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat! 
1. BROCCOLI
2. TOMATO
3. SWEET POTATO
4. RED CABBAGE
5. PUMPKIN
6. CAULIFLOWER
7. CARROT
8. PURPLE CARROT
9. BEETROOT
10. GREEN SPINACH 
Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan. 
Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa. 
Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan. 
Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
- Made from fresh vegetables puree
- No artificial food coloring
- 100% of Muslim products
- High in Fiber
- Egg-free products

Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
Masih risau lagi anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya! 
Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak: 
1. Macaroni pasta
2. Fusili pasta
3. Shell pasta
4. Star pasta 
Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗
#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#ipohvegepasta
#vegetablespasta
#healthybabyfood
#babyfoodipoh
#babyhealthyfood
#babyhealthypasta
  • Pasta Sayuran EATALIAN EXPRESS diperbuat daripada lebih 10 jenis sayuran yang berkhasiat!
    1. BROCCOLI
    2. TOMATO
    3. SWEET POTATO
    4. RED CABBAGE
    5. PUMPKIN
    6. CAULIFLOWER
    7. CARROT
    8. PURPLE CARROT
    9. BEETROOT
    10. GREEN SPINACH
    Apa yang menariknya Pasta ini bukanlah pasta biasa kerana ianya mempunya warna yang sangat menarik hasil daripada 100% sayuran yang digunakan.
    Ianya juga boleh dimakan oleh semua golong umur peringkat dewasa.
    Kanak-kanak dan bayi (8+ months)

    Ianya juga sangat sesuai dimakan bagi sesiapa yang ingin melakukan makanan sihat dalam seharian dan ianya boleh dijadikan makanan pelengkap bagi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan.
    Pasta EATALIAN EXPRESS selamat dimakan untuk kanak-kanak kerana: 👇👇👇👇 - 100% natural ingredients
    - Made from fresh vegetables puree
    - No artificial food coloring
    - 100% of Muslim products
    - High in Fiber
    - Egg-free products

    Produk pasta EATALIAN EXPRESS ini juga sangat mudah untuk disimpan semula kerana ianya menggunakan kaedah ZIPLOCK PACKAGING ! 👇👇👇👇👇👇👇
    Masih risau lagi anak-anak tidak suka makan sayur dan tidak cukup nutrisi? Jangan pening kepala kerana inilah penyelesaiannya!
    Pasta EATALIAN EXPRESS dikeluarkan dengan 4 jenis bentuk pasta yang boleh menarik perhatian anak-anak:
    1. Macaroni pasta
    2. Fusili pasta
    3. Shell pasta
    4. Star pasta
    Semua pasta adalah menggunakan bahan dan kandungan yang sama dan 100% dari sayuran sebenar, halal dan selamat untuk dimakan 🍽🤗
    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #ipohvegepasta
    #vegetablespasta
    #healthybabyfood
    #babyfoodipoh
    #babyhealthyfood
    #babyhealthypasta

  •  4  0  5 November, 2019
  • LAST CALL! LAST CALL! .
Minta perhatian DIWALI GIFT OFFER berbaki 1 HARI SAHAJA LAGI! 1 HARI SAHAJA! 
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga lebih murah, harga lebih runtuh, harga lebih untungg!!!
.

Dapatkan SET COMBO + EE EXCLUSIVE MELAMINE BOWL dengan harga RM40 SAHAJA!!
*Free Postage!
*FREE GIFT included!
*FREE EBOOK RECIPE included!
.

Takan jeling-jeling sahaja? 👀
Lekas click DM untuk order!
Yang nak riki-riki dahulu sebelum beli pun boleh!
Yang nak tahu info produk pun boleh!
.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Apa tunggu lagi? 
Sementara offer masih berjalan!
Sementara stok masih ada!
Jangan menyesal kalau tak grab nanti terlepas peluang! 
Jommm pakat beli ya!!! .

#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#ipohvegepasta
#vegetablespasta
#healthybabyfood
#babyfoodipoh
#babyhealthyfood
#babyhealthypasta
  • LAST CALL! LAST CALL! .
    Minta perhatian DIWALI GIFT OFFER berbaki 1 HARI SAHAJA LAGI! 1 HARI SAHAJA!
    Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga lebih murah, harga lebih runtuh, harga lebih untungg!!!
    .

    Dapatkan SET COMBO + EE EXCLUSIVE MELAMINE BOWL dengan harga RM40 SAHAJA!!
    *Free Postage!
    *FREE GIFT included!
    *FREE EBOOK RECIPE included!
    .

    Takan jeling-jeling sahaja? 👀
    Lekas click DM untuk order!
    Yang nak riki-riki dahulu sebelum beli pun boleh!
    Yang nak tahu info produk pun boleh!
    .

    JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
    Apa tunggu lagi?
    Sementara offer masih berjalan!
    Sementara stok masih ada!
    Jangan menyesal kalau tak grab nanti terlepas peluang!
    Jommm pakat beli ya!!! .

    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #ipohvegepasta
    #vegetablespasta
    #healthybabyfood
    #babyfoodipoh
    #babyhealthyfood
    #babyhealthypasta

  •  2  0  31 October, 2019
  • LAST CALL! LAST CALL! .
Minta perhatian DIWALI GIFT OFFER berbaki 1 HARI SAHAJA LAGI! 1 HARI SAHAJA! 
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga lebih murah, harga lebih runtuh, harga lebih untungg!!!
.

Dapatkan SET COMBO + EE EXCLUSIVE MELAMINE BOWL dengan harga RM40 SAHAJA!!
*Free Postage!
*FREE GIFT included!
*FREE EBOOK RECIPE included!
.

Takan jeling-jeling sahaja? 👀
Lekas click DM untuk order!
Yang nak riki-riki dahulu sebelum beli pun boleh!
Yang nak tahu info produk pun boleh!
.

JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
Apa tunggu lagi? 
Sementara offer masih berjalan!
Sementara stok masih ada!
Jangan menyesal kalau tak grab nanti terlepas peluang! 
Jommm pakat beli ya!!! .

#eatalianexpressvegepasta
#eatalianexpreasoriginal
#eatalianexpresspastaipoh
#ipohvegepasta
#vegetablespasta
#healthybabyfood
#babyfoodipoh
#babyhealthyfood
#babyhealthypasta
  • LAST CALL! LAST CALL! .
    Minta perhatian DIWALI GIFT OFFER berbaki 1 HARI SAHAJA LAGI! 1 HARI SAHAJA!
    Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga lebih murah, harga lebih runtuh, harga lebih untungg!!!
    .

    Dapatkan SET COMBO + EE EXCLUSIVE MELAMINE BOWL dengan harga RM40 SAHAJA!!
    *Free Postage!
    *FREE GIFT included!
    *FREE EBOOK RECIPE included!
    .

    Takan jeling-jeling sahaja? 👀
    Lekas click DM untuk order!
    Yang nak riki-riki dahulu sebelum beli pun boleh!
    Yang nak tahu info produk pun boleh!
    .

    JANGAN LEPASKAN PELUANG INI!
    Apa tunggu lagi?
    Sementara offer masih berjalan!
    Sementara stok masih ada!
    Jangan menyesal kalau tak grab nanti terlepas peluang!
    Jommm pakat beli ya!!! .

    #eatalianexpressvegepasta
    #eatalianexpreasoriginal
    #eatalianexpresspastaipoh
    #ipohvegepasta
    #vegetablespasta
    #healthybabyfood
    #babyfoodipoh
    #babyhealthyfood
    #babyhealthypasta

  •  1  0  31 October, 2019
  • Great info for all moms out there. Antara faktor kenapa anak-anak menjadi picky eater dan kurang makan ialah kerana rasa dan bentuk makanan tersebut. Bukan sebab warna sahaja, tapi sebab rasa dan texture makanan juga.

So that's why munculnya pasta sayur Eatalian Express. Boleh bantu mommies untuk pickup/ cover balik zat sayur untuk anak-anak. Makan oasta sahaja tapi khasiat sayur remain sama sebab kandungan pasta EE memang purely dari puree sayuran.
.
Worries not, sebab pasta kami totally safe for kids, even for babies (8m above). Tiada kandungan pengawet, pewarna tiruan, garam dan gula. Ada 10 jenis sayur dalam pasta, most important semua fresh picked bukan guna veggie powder ☝️
.
Ada 4 bentuk pasta yang comel: star, shell, macaroni dan fusili. Mommies nak cuba? Boleh dapatkan dari kami agent sah Eatalian Express ya 😎
.
Klik link kat bio utk info n order👇
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop😍
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Great info for all moms out there. Antara faktor kenapa anak-anak menjadi picky eater dan kurang makan ialah kerana rasa dan bentuk makanan tersebut. Bukan sebab warna sahaja, tapi sebab rasa dan texture makanan juga.

    So that's why munculnya pasta sayur Eatalian Express. Boleh bantu mommies untuk pickup/ cover balik zat sayur untuk anak-anak. Makan oasta sahaja tapi khasiat sayur remain sama sebab kandungan pasta EE memang purely dari puree sayuran.
    .
    Worries not, sebab pasta kami totally safe for kids, even for babies (8m above). Tiada kandungan pengawet, pewarna tiruan, garam dan gula. Ada 10 jenis sayur dalam pasta, most important semua fresh picked bukan guna veggie powder ☝️
    .
    Ada 4 bentuk pasta yang comel: star, shell, macaroni dan fusili. Mommies nak cuba? Boleh dapatkan dari kami agent sah Eatalian Express ya 😎
    .
    Klik link kat bio utk info n order👇
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop😍
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  27 October, 2019
  • Nak diet, nak kurus? Boleh ke diet makan pasta? Bolehhh, pasta EE ni bukan pasta biasa. Wajib tau baca kat bawah ni:
.
🌿 Highest Fiber (15.35gram/100gram) certification oleh MARDI bukti kukuh dan kuat yang product Eatalian Express menggunakan sayur sebenar
.
🌿 Menggunakan puree sayur fresh 40-50% dan bukan hanya veggie powder seperti di pasaran (2-3% sahaja kandungannya)
.
🌿 Mengandungi 10 jenis sayur (bukan 3, bukan 5 tapi 10!)
.
🌿 Diperbuat daripada tepung semolina tepung paling tinggi khasiat protein, fiber berbanding tepung gandum biasa

Kesimpulannya, bila kita makan makanan tinggi fiber, kita rasa cepat kenyang tapi lambat rasa lapar. Fiber boleh menggerakkan lemak melalui sistem penghadaman lebih cepat so jadi kuranglah lemak yang akan diserap dalam badan. Once dah amalkan makan pasta EE ni, boleh rasa sendiri perubahannya.
.
Kalau untuk anak-anak starter packnya Trial Set tapi untuk dewasa yang nak diet, starter packnya ialah pek 250g. Boleh cuba 2 pek dulu, REGULAR COMBO dengan harga Rm36 sahaja (exclude postage).
.
Order boleh hantar by post or COD.
.
Klik link kat bio 👇
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop😍
👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Nak diet, nak kurus? Boleh ke diet makan pasta? Bolehhh, pasta EE ni bukan pasta biasa. Wajib tau baca kat bawah ni:
    .
    🌿 Highest Fiber (15.35gram/100gram) certification oleh MARDI bukti kukuh dan kuat yang product Eatalian Express menggunakan sayur sebenar
    .
    🌿 Menggunakan puree sayur fresh 40-50% dan bukan hanya veggie powder seperti di pasaran (2-3% sahaja kandungannya)
    .
    🌿 Mengandungi 10 jenis sayur (bukan 3, bukan 5 tapi 10!)
    .
    🌿 Diperbuat daripada tepung semolina tepung paling tinggi khasiat protein, fiber berbanding tepung gandum biasa

    Kesimpulannya, bila kita makan makanan tinggi fiber, kita rasa cepat kenyang tapi lambat rasa lapar. Fiber boleh menggerakkan lemak melalui sistem penghadaman lebih cepat so jadi kuranglah lemak yang akan diserap dalam badan. Once dah amalkan makan pasta EE ni, boleh rasa sendiri perubahannya.
    .
    Kalau untuk anak-anak starter packnya Trial Set tapi untuk dewasa yang nak diet, starter packnya ialah pek 250g. Boleh cuba 2 pek dulu, REGULAR COMBO dengan harga Rm36 sahaja (exclude postage).
    .
    Order boleh hantar by post or COD.
    .
    Klik link kat bio 👇
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop😍
    👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
    👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
    👉 shopee.com.my/norfazdlinaj
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  4  0  26 October, 2019
  • Untuk parents yang still mencari² sumber makanan yang sihat untuk anak², kita suggest cuba pasta sayur Eatalian Express ni.

Warna yang colorful and shapes yang comel² ni confirm boleh attracts anak² makan. Warna colorful tu bukan pewarna tau, tapi warna semulajadi sayur yang kita guna.

Ada 10 jenis sayur dalam 1 pack, bukan vege powder or juice. Baby 8 bulan pun dah boleh makan pasta ni.

Yang first time nak cuba kita suggest pilih Trial Set. Semua dalam pek kecik 100g.
.
Order boleh hantar by post or COD.

Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop 👍
.
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi
.
Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta)
.
Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial Set 400g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Untuk parents yang still mencari² sumber makanan yang sihat untuk anak², kita suggest cuba pasta sayur Eatalian Express ni.

    Warna yang colorful and shapes yang comel² ni confirm boleh attracts anak² makan. Warna colorful tu bukan pewarna tau, tapi warna semulajadi sayur yang kita guna.

    Ada 10 jenis sayur dalam 1 pack, bukan vege powder or juice. Baby 8 bulan pun dah boleh makan pasta ni.

    Yang first time nak cuba kita suggest pilih Trial Set. Semua dalam pek kecik 100g.
    .
    Order boleh hantar by post or COD.

    Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop 👍
    .
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi
    .
    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta)
    .
    Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial Set 400g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  25 October, 2019
  • Tak tahu nak pilih yang mana?

Haa boleh pilih combo² di atas ya. Semua harga sama tapi berat pasta berbeza. So,mana satu pilihan yang jimat? 🤔
.
Boleh hantar by post or COD.
.
Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop👍
.
Jom order sekarang sementara stok masih ada 🤗
.
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial Set 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Tak tahu nak pilih yang mana?

    Haa boleh pilih combo² di atas ya. Semua harga sama tapi berat pasta berbeza. So,mana satu pilihan yang jimat? 🤔
    .
    Boleh hantar by post or COD.
    .
    Nak FREE POSTAGE boleh order terus di Shopee Lynnisa Shop👍
    .
    Jom order sekarang sementara stok masih ada 🤗
    .
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial Set 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 .
    Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  25 October, 2019
  • 10 Veggies in one meal🥰

Bahan-bahan Sup Meatball
•Bawang besar*
• Bawang putih *
• Halia *
• Buah Keras*
•Rempah Sup Adabi
• Air
• Sedikit garam
• Meatball
.
Jika suka tambahkan +Carrot
+Kentang
.
Cara-cara
• Kisar bahan bertanda * sehingga halus
• Panaskan minyak dan tumis bahan kisar sehingga garing
• Masukkan rempah sup
• Masukkan garam
+Carrot dan Kentang
• Masukkan meatball
• Masak sehingga mendidih
.
Selamat Mencuba kawan-kawan 😍
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • 10 Veggies in one meal🥰

    Bahan-bahan Sup Meatball
    •Bawang besar*
    • Bawang putih *
    • Halia *
    • Buah Keras*
    •Rempah Sup Adabi
    • Air
    • Sedikit garam
    • Meatball
    .
    Jika suka tambahkan +Carrot
    +Kentang
    .
    Cara-cara
    • Kisar bahan bertanda * sehingga halus
    • Panaskan minyak dan tumis bahan kisar sehingga garing
    • Masukkan rempah sup
    • Masukkan garam
    +Carrot dan Kentang
    • Masukkan meatball
    • Masak sehingga mendidih
    .
    Selamat Mencuba kawan-kawan 😍
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  9  3  24 October, 2019
  • Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Nak cuba?
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Nak cuba?
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  0  0  18 October, 2019
  • Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  3  0  16 October, 2019
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
.
Selamat mencuba☺️
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
    .
    Selamat mencuba☺️
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  3 October, 2019
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
.
Selamat mencuba!
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
    .
    Selamat mencuba!
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  0  0  3 October, 2019
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
.
Selamat mencuba!
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Kita belanja contoh recipe untuk anda semua cuba di rumah. Eh, orang dewasa pun boleh makan vegie pasta ni tau. Bukan untuk anak-anak je 😋 Kalau anda ada contoh recipe lain menggunakan produk Eatalian Express, share lah dengan kami ya 😘
    .
    Selamat mencuba!
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  0  0  2 October, 2019
  • Makan pasta EE anytime you want. Yes, nak makan untuk breakfast ke lunch ke dinner ke. Bila-bila boleh makan. Makan sekali kenyang berpanjangan. Sebab apa? Sebab pasta EE ni kaya dengan fiber.

Golongan yang nak kurus, maintain berat badan yang takde idea nak makan apa untuk kekal sihat, boleh cuba pasta EE ni. Banyak khasiat yang boleh didapati. Healthy eating through pasta, why not right?

Tambah lagi, pasta ini diperbuat menggunakan puree sayuran segar yang bagus untuk badan. Tunggu apa lagi, jom kurus bersama pasta EE! 💪😜
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅Petite Pack 100g (RM10)
✅Mini Combo 200g (RM18)
✅Regular Pack 250g (RM18)
✅Mini Triplet 300g (RM27)
✅Trial pack 400g (RM36)
✅Trio Set 450g (RM36)
✅Regular Combo 500g (RM36)
✅Value Pack 600g (RM36)
.
Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
.
Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY IN STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Makan pasta EE anytime you want. Yes, nak makan untuk breakfast ke lunch ke dinner ke. Bila-bila boleh makan. Makan sekali kenyang berpanjangan. Sebab apa? Sebab pasta EE ni kaya dengan fiber.

    Golongan yang nak kurus, maintain berat badan yang takde idea nak makan apa untuk kekal sihat, boleh cuba pasta EE ni. Banyak khasiat yang boleh didapati. Healthy eating through pasta, why not right?

    Tambah lagi, pasta ini diperbuat menggunakan puree sayuran segar yang bagus untuk badan. Tunggu apa lagi, jom kurus bersama pasta EE! 💪😜
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅Petite Pack 100g (RM10)
    ✅Mini Combo 200g (RM18)
    ✅Regular Pack 250g (RM18)
    ✅Mini Triplet 300g (RM27)
    ✅Trial pack 400g (RM36)
    ✅Trio Set 450g (RM36)
    ✅Regular Combo 500g (RM36)
    ✅Value Pack 600g (RM36)
    .
    Berbaloi-baloikan, lagi besar lagi jimat kan 🤗🤗🤗
    .
    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY IN STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  1 October, 2019
  • Golongan yang kurang makan sayur okay lagi, tapi kalau golongan yang BENCI sayur nak buat macam mana? Tak nak sayur takpe, tapi kena cuba makan pasta sayur EE ni. Kena la makan sayur jugak dik kalau tak mana nak dapat sumber protein dan vitamin. Untuk golongan ni apa kata cuba pasta EE ni, tak ada rasa sayur pun 😉👍
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅1 pack 100g (RM10)
✅Combo pack - 2 packs (RM18)
✅Trial pack - 4 packs (RM36)

Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Golongan yang kurang makan sayur okay lagi, tapi kalau golongan yang BENCI sayur nak buat macam mana? Tak nak sayur takpe, tapi kena cuba makan pasta sayur EE ni. Kena la makan sayur jugak dik kalau tak mana nak dapat sumber protein dan vitamin. Untuk golongan ni apa kata cuba pasta EE ni, tak ada rasa sayur pun 😉👍
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅1 pack 100g (RM10)
    ✅Combo pack - 2 packs (RM18)
    ✅Trial pack - 4 packs (RM36)

    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  7  0  30 September, 2019
  • Haa, jangan tak tahu ibu yang sedang hamil pun boleh makan EE pasta ni. Bila mommy makan baby dalam pun tommy pun sama-sama dapat benefits dalam pasta EE ni 😍

Jom order pasta EE, mommy semua...☺️
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅1 pack 100g (RM10)
✅Combo pack - 2 packs (RM18)
✅Trial pack - 4 packs (RM36)

Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • Haa, jangan tak tahu ibu yang sedang hamil pun boleh makan EE pasta ni. Bila mommy makan baby dalam pun tommy pun sama-sama dapat benefits dalam pasta EE ni 😍

    Jom order pasta EE, mommy semua...☺️
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅1 pack 100g (RM10)
    ✅Combo pack - 2 packs (RM18)
    ✅Trial pack - 4 packs (RM36)

    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  29 September, 2019
  • NO MORE INSTANT NOODLES!

Apa kata kita berhenti dulu makan instant noodles atau processed food dan beralih ke makanan yang lebih sihat dan berkhasiat. Of course, sangat recommended bagi mereka yang mementingkan dan mengamalkan cara pemakanan yang sihat 👍

Sihat dengan pasta EE kerana pasta ini 100% daripada bahan semulajadi, tanpa garam, minyak, perasa tambahan, pewarna dan pengawet
.
Pasta sihat.
❌pewarna tiruan
❌pengawet
❌wax
❌perasa tambahan
❌garam
❌gula
❌bahan2 yang bukan semulajadi

Outrageously Tasty & Healthy
(Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli
.
✅1 pack 100g (RM10)
✅Combo pack - 2 packs (RM18)
✅Trial pack - 4 packs (RM36)

Cod 👉 Muar Johor 
Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
👉IG @lynnisa_shop
.
Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
(READY STOCK)
.
Agent Sah Eatalian Express
(Since 2019)
.
Klik link utk order or info
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
👉 https://lynnisashop.wasap.my/
.
@
.
Klik link kat @lynnisa_shop
.
#eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim
  • NO MORE INSTANT NOODLES!

    Apa kata kita berhenti dulu makan instant noodles atau processed food dan beralih ke makanan yang lebih sihat dan berkhasiat. Of course, sangat recommended bagi mereka yang mementingkan dan mengamalkan cara pemakanan yang sihat 👍

    Sihat dengan pasta EE kerana pasta ini 100% daripada bahan semulajadi, tanpa garam, minyak, perasa tambahan, pewarna dan pengawet
    .
    Pasta sihat.
    ❌pewarna tiruan
    ❌pengawet
    ❌wax
    ❌perasa tambahan
    ❌garam
    ❌gula
    ❌bahan2 yang bukan semulajadi

    Outrageously Tasty & Healthy
    (Mixed Vegetable Pasta) ▫️This is our best selling hottest product
    ▫️Ada empat (4) pilihan pasta shapes:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli
    .
    ✅1 pack 100g (RM10)
    ✅Combo pack - 2 packs (RM18)
    ✅Trial pack - 4 packs (RM36)

    Cod 👉 Muar Johor
    Postage seluruh Malaysia 🇲🇾 Jom visit n like 👉FB page Lynnisa Shop
    👉IG @lynnisa_shop
    .
    Pelbagai produk pasta sihat untuk anda pilih
    (READY STOCK)
    .
    Agent Sah Eatalian Express
    (Since 2019)
    .
    Klik link utk order or info
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    👉 https://lynnisashop.wasap.my/
    .
    @
    .
    Klik link kat @lynnisa_shop
    .
    #eatalianexpress #eatalianexpressmuar #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #eatalianexpressrecipe #eatalianexpressfreshpasta #pastaeatalianexpress #pastaeatalianexpresssedap #muslimproducts #productmuslim

  •  1  0  29 September, 2019

Top #eatalianexpressvegepasta Posts

  • Sejak ain dh stop biz pasta, lama sungguh xmsk pasta 🙈 .
Kalau dulu, mcm2 jenis pasta, mcm2 shape ain msk
Taaapiii, sungguhpun jual pasta2 dulu, ni la 1st time ain msk Eatalian Express Fresh Pasta ni
.

Rasanya xperlu dh nak perkenalkan pasta ni sbb mostly dh tau kot ☺️ .
Bagus pasta ni
▪️100%Natural
▪️Colourful tp xde artificial colouring (buat drpd 40% fresh veggies), bagus jgk utk kids yg refuse mkn veggies
▪️Xde preservatives
▪️Xde sugar, salt & egg (sesuai utk baby & sesuai jgk utk yg allergic to egg) .
▪️Ada byk shapes available
.

Mcm yg ain msk arini, ain guna macaroni & star shape
Mmg menarik minat bdk2 ni
Yazdan tambah 3x tu 😅 .
.

Utk yg nak dptkn pasta ni, blh contact
@almariarissa 
@almariarissa 
@almariarissa .
❤️❤️❤️❤️❤️ .
.

#eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta
  • Sejak ain dh stop biz pasta, lama sungguh xmsk pasta 🙈 .
    Kalau dulu, mcm2 jenis pasta, mcm2 shape ain msk
    Taaapiii, sungguhpun jual pasta2 dulu, ni la 1st time ain msk Eatalian Express Fresh Pasta ni
    .

    Rasanya xperlu dh nak perkenalkan pasta ni sbb mostly dh tau kot ☺️ .
    Bagus pasta ni
    ▪️100%Natural
    ▪️Colourful tp xde artificial colouring (buat drpd 40% fresh veggies), bagus jgk utk kids yg refuse mkn veggies
    ▪️Xde preservatives
    ▪️Xde sugar, salt & egg (sesuai utk baby & sesuai jgk utk yg allergic to egg) .
    ▪️Ada byk shapes available
    .

    Mcm yg ain msk arini, ain guna macaroni & star shape
    Mmg menarik minat bdk2 ni
    Yazdan tambah 3x tu 😅 .
    .

    Utk yg nak dptkn pasta ni, blh contact
    @almariarissa
    @almariarissa
    @almariarissa .
    ❤️❤️❤️❤️❤️ .
    .

    #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta

  •  575  25  13 October, 2018
  • Baru 2 jam open order suka2 dah habis 3 karton.

Asalnya beli untuk aqil n adli.
Dorang memang peminat tegar
Pasta sos merah (bolognese) and mac n cheese.

Terjumpa pasta warna warni ni..
"Eatalian Express Vege Pasta"
Good thing is warna dia dtg dr fresh vegetable puree itself.. Freshly handmade locally.
Keluaran muslim bumiputera 
Xde pewarna/perasa/gula/garam/pengawet/telur

Veggie Pasta ini sesuai untuk golongan

Kanak- kanak dan bayi seawal usia 7 bulan yang:
✔️Mengalami masalah kurang/ tidak makan sayur
✔️Memilih makan (picky eater),
✔️Masalah sembelit dan penghadaman
✔️Kurang nutrisi dan selera makan

Dewasa (pelbagai peringkat umur) yang:
✔️Mengamalkan pemakanan sihat dan seimbang, ✔️Kurang pengambilan nutrisi dalam menu harian, ✔️Sedang diet- masalah berat 
Kita ada 4 shapes pasta:
1. Star
2. Shell
3. Macaroni
4. Fusilli

Setiap pasta shapes diatas ada 3 size berbeza:
1. 100g @ Petite
2. 250g @ Regular
3. 600g @ Value

Siapa nak try bole cuba trial pack dulu
4pack 100g -as picture
Lg murah dr beli satu2 and bole try semua shape tgk anak suka yang mana.

Interested? PM or click link
https://wa.me/+60127354987 
Currently available for COD kat 
Bandar putra,kulai and Putrajaya je.
Yang Kluang kene tunggu kita balik kampung ye.

Yang dah order,stock sampai 17hb dec ni kita delegates ok?

P.s: as seen on 
TV3(Jom Singgah & NONA) 
TV1(Selamat Pagi Malaysia)
Rancangan Do IT.
📑Muncul di dalam akhabar Utusan Malaysia, The News Straits Times and The Star

#mixedvegepasta 
#eatalianexpressvegepasta 
#bandarputrakulaijohor 
#putrajaya 
#makansihat 
#sayamakansayajual
  • Baru 2 jam open order suka2 dah habis 3 karton.

    Asalnya beli untuk aqil n adli.
    Dorang memang peminat tegar
    Pasta sos merah (bolognese) and mac n cheese.

    Terjumpa pasta warna warni ni..
    "Eatalian Express Vege Pasta"
    Good thing is warna dia dtg dr fresh vegetable puree itself.. Freshly handmade locally.
    Keluaran muslim bumiputera
    Xde pewarna/perasa/gula/garam/pengawet/telur

    Veggie Pasta ini sesuai untuk golongan

    Kanak- kanak dan bayi seawal usia 7 bulan yang:
    ✔️Mengalami masalah kurang/ tidak makan sayur
    ✔️Memilih makan (picky eater),
    ✔️Masalah sembelit dan penghadaman
    ✔️Kurang nutrisi dan selera makan

    Dewasa (pelbagai peringkat umur) yang:
    ✔️Mengamalkan pemakanan sihat dan seimbang, ✔️Kurang pengambilan nutrisi dalam menu harian, ✔️Sedang diet- masalah berat
    Kita ada 4 shapes pasta:
    1. Star
    2. Shell
    3. Macaroni
    4. Fusilli

    Setiap pasta shapes diatas ada 3 size berbeza:
    1. 100g @ Petite
    2. 250g @ Regular
    3. 600g @ Value

    Siapa nak try bole cuba trial pack dulu
    4pack 100g -as picture
    Lg murah dr beli satu2 and bole try semua shape tgk anak suka yang mana.

    Interested? PM or click link
    https://wa.me/+60127354987
    Currently available for COD kat
    Bandar putra,kulai and Putrajaya je.
    Yang Kluang kene tunggu kita balik kampung ye.

    Yang dah order,stock sampai 17hb dec ni kita delegates ok?

    P.s: as seen on
    TV3(Jom Singgah & NONA)
    TV1(Selamat Pagi Malaysia)
    Rancangan Do IT.
    📑Muncul di dalam akhabar Utusan Malaysia, The News Straits Times and The Star

    #mixedvegepasta
    #eatalianexpressvegepasta
    #bandarputrakulaijohor
    #putrajaya
    #makansihat
    #sayamakansayajual

  •  20  9  12 December, 2018
  • Lunch made easy
Wajib msk awal sementara baby xnangis 😅 .
. .
▪️ @almariarissa Eatalian Express Fresh Pasta (Spirals) .
▪️ Tesco Bolognese Sauce
▪️ Tesco Meatballs
▪️ Bwg Holland, chopped
▪️ Minyak utk menumis
▪️ Air rebusan pasta
.
. ▪️ Rebus pasta (simpn sikit air rebusan pasta tu) .
▪️ Tumis Bwg Holland sampai jd translucent (mcm biasa, tumis2 ain guna coconut oil) .
▪️ Masukkan bolognese sauce, air rebusan pasta & meatballs
▪️ Biarkan msk dgn api sederhana
▪️ Bila dh msk, blh la serve bolognese sauce dgn pasta td ☺️ .
.

Lunch senang yg amat tp nampak special for 2ketul bdk yg ponteng sekolah arini 🤦🏻‍♀️ .
Yazdan g rmh nenek
Tp Yasmeen & Yazreen ada kat rmh ni
Pg td semua terlajak tdo
Ni semua sbb mlm td xtdo layan Yazleen 
Haha.. kesian Yazleen dipersalahkan 😅 .
.

Nak dptkn pasta tu, blh contact @almariarissa .

#eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta #meatballbolognese #spiralsbolognese #bolognesepasta #tescomalaysia #tescomy
  • Lunch made easy
    Wajib msk awal sementara baby xnangis 😅 .
    . .
    ▪️ @almariarissa Eatalian Express Fresh Pasta (Spirals) .
    ▪️ Tesco Bolognese Sauce
    ▪️ Tesco Meatballs
    ▪️ Bwg Holland, chopped
    ▪️ Minyak utk menumis
    ▪️ Air rebusan pasta
    .
    . ▪️ Rebus pasta (simpn sikit air rebusan pasta tu) .
    ▪️ Tumis Bwg Holland sampai jd translucent (mcm biasa, tumis2 ain guna coconut oil) .
    ▪️ Masukkan bolognese sauce, air rebusan pasta & meatballs
    ▪️ Biarkan msk dgn api sederhana
    ▪️ Bila dh msk, blh la serve bolognese sauce dgn pasta td ☺️ .
    .

    Lunch senang yg amat tp nampak special for 2ketul bdk yg ponteng sekolah arini 🤦🏻‍♀️ .
    Yazdan g rmh nenek
    Tp Yasmeen & Yazreen ada kat rmh ni
    Pg td semua terlajak tdo
    Ni semua sbb mlm td xtdo layan Yazleen
    Haha.. kesian Yazleen dipersalahkan 😅 .
    .

    Nak dptkn pasta tu, blh contact @almariarissa .

    #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta #meatballbolognese #spiralsbolognese #bolognesepasta #tescomalaysia #tescomy

  •  860  66  23 October, 2018
  • Spirals Aglio Olio
.

xde letak veggies, letak sutun & seafood tofu cap tesco je 😁 .
Nasib baik pasta Eatalian Express ni buat drpd real veggies
So, bila msk xde veggies pun, xde la rasa bersalah sgt 😁 .
.

Nak order EE Pasta mcm ain ni, blh contact @almariarissa .

Since ain ada share cara ain amik/edit gmbr kat highlights, ada yg kata, maknanya gmbr ain xreal la, kata ain tipu pun ada 😅 .
Ain rasa xde ape pun nak disorokkan dgn cara edit gmbr tu
Most people pun edit gmbr sblm upload on socmed
Kdg2 tu sampai edit guna apps lg kan
Ain edit guna editing function kat ig ni je
Ain pun selalu bgtau yg ain mmg xpandai teknik2 photography 
So, terpulangla nak kata ape pun ☺️ .
Ain bgtau jd mcm kesalahan, xbgtau pun nanti dikata mcm2 😂 .
Selalu x kt msk sebijik2 follow resepi tp hasilnya xsama
Haaaa.. lbh krg mcm tu la jgk
Ain bgtau cara ain, tp blm tentu lg blh dpt hasil yg sama kan
Cubala sendiri baru tau 😄 .
Psl edit gmbr pun nak jd punca mslh 💆🏻‍♀️ .
.

#aglioolio #agliooliopasta #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta
  • Spirals Aglio Olio
    .

    xde letak veggies, letak sutun & seafood tofu cap tesco je 😁 .
    Nasib baik pasta Eatalian Express ni buat drpd real veggies
    So, bila msk xde veggies pun, xde la rasa bersalah sgt 😁 .
    .

    Nak order EE Pasta mcm ain ni, blh contact @almariarissa .

    Since ain ada share cara ain amik/edit gmbr kat highlights, ada yg kata, maknanya gmbr ain xreal la, kata ain tipu pun ada 😅 .
    Ain rasa xde ape pun nak disorokkan dgn cara edit gmbr tu
    Most people pun edit gmbr sblm upload on socmed
    Kdg2 tu sampai edit guna apps lg kan
    Ain edit guna editing function kat ig ni je
    Ain pun selalu bgtau yg ain mmg xpandai teknik2 photography
    So, terpulangla nak kata ape pun ☺️ .
    Ain bgtau jd mcm kesalahan, xbgtau pun nanti dikata mcm2 😂 .
    Selalu x kt msk sebijik2 follow resepi tp hasilnya xsama
    Haaaa.. lbh krg mcm tu la jgk
    Ain bgtau cara ain, tp blm tentu lg blh dpt hasil yg sama kan
    Cubala sendiri baru tau 😄 .
    Psl edit gmbr pun nak jd punca mslh 💆🏻‍♀️ .
    .

    #aglioolio #agliooliopasta #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta

  •  623  73  6 November, 2018
  • Pg ni ain buat Spaghetti Sup je
Bdk ponteng sekolah yg 2 org tu tenung semacam je masa ain snap gmbr
Yasmeen: “nampak mcm cacing tp bau sedap” . 🤦🏻‍♀️ .
Yazreen dgr cacing tu, muka dia dh semcm 😅 .
Ain ckp pd Yazreen: “ni kan favourite color kakngah.. Pink & Purple” .
Yazreen: “Kakngah dh xsuka pink & purple.. Kakngah suka biru skrg ni” .
Ok! nanti ummi msk mee colour biru 😏 .
Ckp byk tp mkn licin je diaorg ni 😂 .
.

Ain guna EE Purple Carrot & Beetroot Fresh Spaghetti 
Sape yg ada beli spaghetti ni tp ada mslh hancur time boil tu? .
Cara ain, didihkan air, letak olive oil, masukkan spaghetti 
Biar sampai dia nak kembang, baru leraikan layer by layer guna chopstick 
Insya Allah xhancur
Blh swipe ⬅️ tgk rupa dia lps ain boil tu
Elok je kan xde putus2 ☺️ .
.

Kalau nak beli fresh spaghetti mcm ain ni, blh contact @almariarissa ye 😊 .
.

#eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta #ainreviewikhlas
  • Pg ni ain buat Spaghetti Sup je
    Bdk ponteng sekolah yg 2 org tu tenung semacam je masa ain snap gmbr
    Yasmeen: “nampak mcm cacing tp bau sedap” . 🤦🏻‍♀️ .
    Yazreen dgr cacing tu, muka dia dh semcm 😅 .
    Ain ckp pd Yazreen: “ni kan favourite color kakngah.. Pink & Purple” .
    Yazreen: “Kakngah dh xsuka pink & purple.. Kakngah suka biru skrg ni” .
    Ok! nanti ummi msk mee colour biru 😏 .
    Ckp byk tp mkn licin je diaorg ni 😂 .
    .

    Ain guna EE Purple Carrot & Beetroot Fresh Spaghetti
    Sape yg ada beli spaghetti ni tp ada mslh hancur time boil tu? .
    Cara ain, didihkan air, letak olive oil, masukkan spaghetti
    Biar sampai dia nak kembang, baru leraikan layer by layer guna chopstick
    Insya Allah xhancur
    Blh swipe ⬅️ tgk rupa dia lps ain boil tu
    Elok je kan xde putus2 ☺️ .
    .

    Kalau nak beli fresh spaghetti mcm ain ni, blh contact @almariarissa ye 😊 .
    .

    #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #eatalianexpressvegepasta #almariarissa #vegetablepasta #veggiespasta #ainreviewikhlas

  •  516  16  21 November, 2018