#eatalianexpress Instagram Photos & Videos

eatalianexpress - 24.8k posts

Hashtag Popularity

8.1
average comments
628.6
average likes

Latest #eatalianexpress Posts

  • Yay, dh boleh makan pasta! Ingatkn nk buat pasta + Prego utk makan ari nie, tp nmpknya blum cukup sihat.. 😅 Resepi nie nmpk mcm sedap lah pulak 😆 Sesuai sbb demam dh nk baik tp belum boleh makan pedas2 😋

FUSILLI & TOMYAM UDANG versi baby 🍲 
BAHAN:
Fusilli pasta Eatalian Express , udang segar (dikupas kulit) , homemade tomato paste, carrot, celery, bunga kobis, tomato, garlic, bawang merah, halia, serai diketuk, daun limau purut.

CARA2 : 
Rebuskan pasta 5 minit, toskan. Tumiskan bawang merah dan garlic. Masukkan tomato paste, tambah air sikit, masuk semua bahan. Masak sampai mendidih. Siap! 
Pasta Eatalian Express dibuat xde minyak, jd sesape yg kurang sihat & x boleh makan minyak2 tu jgn risau, pasta nie boleh je makan okey 😁

Recipe by SafuraLavender

Nk cuba Eatalian Express Pasta? 
Wassap kite kt 0193705671 😊

#eatalianexpress #eatalianexpresspasta #sedap #delicious #sodap #highfiber #vegetarian #healthy #healthyfood #kids #kidsmeal #tomyam #nonspicy #nonspicyfood #asian #asianrecipes #vegetablepasta #vegepasta
  • Yay, dh boleh makan pasta! Ingatkn nk buat pasta + Prego utk makan ari nie, tp nmpknya blum cukup sihat.. 😅 Resepi nie nmpk mcm sedap lah pulak 😆 Sesuai sbb demam dh nk baik tp belum boleh makan pedas2 😋

    FUSILLI & TOMYAM UDANG versi baby 🍲
    BAHAN:
    Fusilli pasta Eatalian Express , udang segar (dikupas kulit) , homemade tomato paste, carrot, celery, bunga kobis, tomato, garlic, bawang merah, halia, serai diketuk, daun limau purut.

    CARA2 :
    Rebuskan pasta 5 minit, toskan. Tumiskan bawang merah dan garlic. Masukkan tomato paste, tambah air sikit, masuk semua bahan. Masak sampai mendidih. Siap!
    Pasta Eatalian Express dibuat xde minyak, jd sesape yg kurang sihat & x boleh makan minyak2 tu jgn risau, pasta nie boleh je makan okey 😁

    Recipe by SafuraLavender

    Nk cuba Eatalian Express Pasta?
    Wassap kite kt 0193705671 😊

    #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #sedap #delicious #sodap #highfiber #vegetarian #healthy #healthyfood #kids #kidsmeal #tomyam #nonspicy #nonspicyfood #asian #asianrecipes #vegetablepasta #vegepasta

  •  8  0  10 hours ago
  • Pasta Eatalian Express ni ada 4 shape tau! 😍

Ada ke yang tak tahu nak cuba shape yang mana satu? 🤔

Tak yah pening-pening, jom cuba #trial set ni. 
4 pek 100g hanya rm40 saja!

Jimat rm8 tau dari beli satu-satu 😉

Meh cepat klik link wasap ni 👇

www.wasap.my/60164033063/pastasayur

#firestarter 
#eatalianexpress
  • Pasta Eatalian Express ni ada 4 shape tau! 😍

    Ada ke yang tak tahu nak cuba shape yang mana satu? 🤔

    Tak yah pening-pening, jom cuba #trial set ni.
    4 pek 100g hanya rm40 saja!

    Jimat rm8 tau dari beli satu-satu 😉

    Meh cepat klik link wasap ni 👇

    www.wasap.my/60164033063/pastasayur

    #firestarter
    #eatalianexpress

  •  1  0  18 hours ago
  • Pasta Eatalian Express ni ada 4 shape tau! 😍

Ada ke yang tak tahu nak cuba shape yang mana satu? 🤔

Tak yah pening-pening, jom cuba #trial set ni. 
4 pek 100g hanya rm36 saja!

Jimat rm4 tau dari beli satu-satu 😉

Meh cepat klik link wasap ni 👇

www.wasap.my/60166753345/pastasayur

#firestarter 
#eatalianexpress
  • Pasta Eatalian Express ni ada 4 shape tau! 😍

    Ada ke yang tak tahu nak cuba shape yang mana satu? 🤔

    Tak yah pening-pening, jom cuba #trial set ni.
    4 pek 100g hanya rm36 saja!

    Jimat rm4 tau dari beli satu-satu 😉

    Meh cepat klik link wasap ni 👇

    www.wasap.my/60166753345/pastasayur

    #firestarter
    #eatalianexpress

  •  2  0  18 hours ago
  • Betul ke ni macaroni? Kenapa warna-warni?

Hah, meh la nak bagitahu ni 😄

Ni la rupanya macaroni Eatalian Express yang dah rebus! 
Macam #pelangi kan? Semuanya ada 10 warna = 10 jenis sayuran 😍

Jom klik link di komen pertama kalau nak tahu lanjut 📲0164033063

#firestarter
#eatalianexpress
#healthyfood
  • Betul ke ni macaroni? Kenapa warna-warni?

    Hah, meh la nak bagitahu ni 😄

    Ni la rupanya macaroni Eatalian Express yang dah rebus!
    Macam #pelangi kan? Semuanya ada 10 warna = 10 jenis sayuran 😍

    Jom klik link di komen pertama kalau nak tahu lanjut 📲0164033063

    #firestarter
    #eatalianexpress
    #healthyfood

  •  2  0  14 November, 2019
  • Tak sempat nak siapkan lunch/dinner? Keluarkan sos pasta eatalian express dari freezer, letak kat chiller, anak-anak balik nanti, panaskan saja sos tu. Lepas tu rebus vege pasta #eatalianexpress dalam 4minit. Nak tambah rasa cheezyyy, taburkan serbuk keju #groomy.

SIAP. Ready to eat anak-anakku. 😋😋 Mudah, high-fibre, tanpa pengawet, tanpa pewarna tiruan dan no added msg tau.

Dm 013.342.9911
Dm 013.342.9911
Atau klik di link bio @kedai_zulaikha 
#yanghealthyhealthyajo
#agentwanted #sospasta #vegepasta
  • Tak sempat nak siapkan lunch/dinner? Keluarkan sos pasta eatalian express dari freezer, letak kat chiller, anak-anak balik nanti, panaskan saja sos tu. Lepas tu rebus vege pasta #eatalianexpress dalam 4minit. Nak tambah rasa cheezyyy, taburkan serbuk keju #groomy.

    SIAP. Ready to eat anak-anakku. 😋😋 Mudah, high-fibre, tanpa pengawet, tanpa pewarna tiruan dan no added msg tau.

    Dm 013.342.9911
    Dm 013.342.9911
    Atau klik di link bio @kedai_zulaikha
    #yanghealthyhealthyajo
    #agentwanted #sospasta #vegepasta

  •  1  0  13 November, 2019
  • Pasta Lover?? Anak suka makan pasta or spaghetti? 
Tapi bonda risau sbb buatannya xckup khasiat?
.
Meh nak memBawaWang #eatalianexpress pasta Ni. Di perbuat dr sayuran asli yg ckup khasiatnya.
.
Sesuai utk bayi 7bln ke atas, ibu dlm pantang, ibu MENYUSU. ❤️
.
MACAM MACAM menu weyh Ada..
Susah nak save no kami?
.
Klik DM or sini je la. Xpayh save no.
https://EatalianPastaIzz.wasap.my

Harga..BERMULA RM10 sahaja. Exclude postage ya.

#eatalianexpress 
#eatalianpasta 
#pastalover
#italianfood
#HalalPasta
  • Pasta Lover?? Anak suka makan pasta or spaghetti?
    Tapi bonda risau sbb buatannya xckup khasiat?
    .
    Meh nak memBawaWang #eatalianexpress pasta Ni. Di perbuat dr sayuran asli yg ckup khasiatnya.
    .
    Sesuai utk bayi 7bln ke atas, ibu dlm pantang, ibu MENYUSU. ❤️
    .
    MACAM MACAM menu weyh Ada..
    Susah nak save no kami?
    .
    Klik DM or sini je la. Xpayh save no.
    https://EatalianPastaIzz.wasap.my

    Harga..BERMULA RM10 sahaja. Exclude postage ya.

    #eatalianexpress
    #eatalianpasta
    #pastalover
    #italianfood
    #HalalPasta

  •  3  0  13 November, 2019
  • Anak-anak susah nak makan sayur ? boleh cuba bagi pasta ni sebab pasta ni 100% natural daripada sayur segar . .
Warna pasta ni berwarna warni pasti menarik perhatian si manje untuk makan 🥰
.
Paling penting tak ada artificial colouring dalam pasta ni . Yang nampak warna warni pasta ni semua daripada warna sayuran itu sendiri .
. 
Eatalian Pasta Ada 4 Jenis Bentuk ❗️❗️ .
🥦Star
🥦Shell
🥦Macaroni
🥦Fusilli
.
100g ➡️ RM9.00
250g ➡️ RM18.00
.
For Walk In 
BABY WERKS 
For Baby On The Move 
No3, Jalan Adda 3/1 Taman Adda Heights 81100 JOHOR BAHRU, JOHOR .

#eatalianexpress #pastababy #makananbaby #murah2
  • Anak-anak susah nak makan sayur ? boleh cuba bagi pasta ni sebab pasta ni 100% natural daripada sayur segar . .
    Warna pasta ni berwarna warni pasti menarik perhatian si manje untuk makan 🥰
    .
    Paling penting tak ada artificial colouring dalam pasta ni . Yang nampak warna warni pasta ni semua daripada warna sayuran itu sendiri .
    .
    Eatalian Pasta Ada 4 Jenis Bentuk ❗️❗️ .
    🥦Star
    🥦Shell
    🥦Macaroni
    🥦Fusilli
    .
    100g ➡️ RM9.00
    250g ➡️ RM18.00
    .
    For Walk In
    BABY WERKS
    For Baby On The Move
    No3, Jalan Adda 3/1 Taman Adda Heights 81100 JOHOR BAHRU, JOHOR .

    #eatalianexpress #pastababy #makananbaby #murah2

  •  2  0  13 November, 2019
  • Get more recipes for free when you purchase any Eatalian Express products from us! .
.
Creamy cheesy chicken pasta

Bahan

Pasta #eatalianexpress (any shapes)

¼ bawang besar

2 ulas bawang putih

Dada ayam

Lobak merah

Brokoli

Cheese

Fresh milk (1y above:

CARA:

1) Rebus pasta eatalian express sehingga lembut.

2) Tumis bawang putih dan bawang merah menggunakan unsalted butter atau olive oil.

3) Masukkan ayam yang sudah dicincang halus.

4) Masukkan sedikit air. Kalau ada CBB (Chicken Bone Broth), boleh masukkan juga.

5) Masukkan cheese. Saya guna Emborg Junior sliced cheese dan sayur yang sudah di dadu kan.

6) Kalau nak pekatkan kuah, tambah kan sedikit bancuhan tepung jagung.

7) Bila kuah dah siap, boleh tuang pada pasta.

Resepi : nur fadzilah
  • Get more recipes for free when you purchase any Eatalian Express products from us! .
    .
    Creamy cheesy chicken pasta

    Bahan

    Pasta #eatalianexpress (any shapes)

    ¼ bawang besar

    2 ulas bawang putih

    Dada ayam

    Lobak merah

    Brokoli

    Cheese

    Fresh milk (1y above:

    CARA:

    1) Rebus pasta eatalian express sehingga lembut.

    2) Tumis bawang putih dan bawang merah menggunakan unsalted butter atau olive oil.

    3) Masukkan ayam yang sudah dicincang halus.

    4) Masukkan sedikit air. Kalau ada CBB (Chicken Bone Broth), boleh masukkan juga.

    5) Masukkan cheese. Saya guna Emborg Junior sliced cheese dan sayur yang sudah di dadu kan.

    6) Kalau nak pekatkan kuah, tambah kan sedikit bancuhan tepung jagung.

    7) Bila kuah dah siap, boleh tuang pada pasta.

    Resepi : nur fadzilah

  •  0  0  13 November, 2019
  • Wow.. Macam cara boleh buat nak bagi anak makan. Yang pastinya Pasta @eatalianexpress.freshpasta membantu selera anak.
.

#Repost from @hadeed_food_journey ・・・
What Hadeed had for lunch today is Pasta Shell with Minty White Sauce.As usual Hadeed ni kalau pasta ni laju je dia makan 😁❤️.And this time mommy letak daun peppermint (daun pudina) sedikit dalam white sauce for extra flavour and aroma. Seriously bau wangi sngt and rasa fresh. Biasa kalau white sauce ni bila kita makan sikit pun akan cepat muak kan, tapi bila tambah daun pudina ni muak tak obvious sngt. Hadeed loves and mommy of course loves juga..😁💖
————————————————————
PASTA SHELL & MINTY WHITE SAUCE
🍄 Ingredients:
🔸Pasta Shell @eatalianexpress.freshpasta - Minced chicken
🔸 Mix vegies
🔸1/2 fresh milk
🔸1 slice cheddar cheese
🔸1 ts ground white pepper
🔸2 helai daun pudina
🔸1 ts garlic paste
🔸Mix herbs
🔸1 tablespoon air bancuhan tepung jagung
.
🍄 Steps:
🔸Rebus pasta shell hingga kembang dan empuk.Toskan dan ketepikan.
🔸Dalam pan, panaskan olive oil dan tumiskan garlic paste hingga naik bau.
🔸Masukkan minced chicken dan mix vegies dan masak sehingga sayuran agak lembut.
🔸Masukkan fresh milk dn sedikit air. Kacau sebati.
🔸Masukkan mix herbs, ground white pepper dan daun pudina yg telah dihiris halus.
🔸Masukkan shell pasta yg telah direbus tadi dan seterusnya sedikit air bancuhan tepung jagung.
🔸 Lastly baru masukkan cheddar cheese dan kacau sehingga cheese larut dan tidak berketul-ketul.
🔸It’s done..❤️
.
. 
#hadeedfoodjourney #1yr15days
#healthyfood #babyfood #eatalianexpress
  • Wow.. Macam cara boleh buat nak bagi anak makan. Yang pastinya Pasta @eatalianexpress.freshpasta membantu selera anak.
    .

    #Repost from @hadeed_food_journey ・・・
    What Hadeed had for lunch today is Pasta Shell with Minty White Sauce.As usual Hadeed ni kalau pasta ni laju je dia makan 😁❤️.And this time mommy letak daun peppermint (daun pudina) sedikit dalam white sauce for extra flavour and aroma. Seriously bau wangi sngt and rasa fresh. Biasa kalau white sauce ni bila kita makan sikit pun akan cepat muak kan, tapi bila tambah daun pudina ni muak tak obvious sngt. Hadeed loves and mommy of course loves juga..😁💖
    ————————————————————
    PASTA SHELL & MINTY WHITE SAUCE
    🍄 Ingredients:
    🔸Pasta Shell @eatalianexpress.freshpasta - Minced chicken
    🔸 Mix vegies
    🔸1/2 fresh milk
    🔸1 slice cheddar cheese
    🔸1 ts ground white pepper
    🔸2 helai daun pudina
    🔸1 ts garlic paste
    🔸Mix herbs
    🔸1 tablespoon air bancuhan tepung jagung
    .
    🍄 Steps:
    🔸Rebus pasta shell hingga kembang dan empuk.Toskan dan ketepikan.
    🔸Dalam pan, panaskan olive oil dan tumiskan garlic paste hingga naik bau.
    🔸Masukkan minced chicken dan mix vegies dan masak sehingga sayuran agak lembut.
    🔸Masukkan fresh milk dn sedikit air. Kacau sebati.
    🔸Masukkan mix herbs, ground white pepper dan daun pudina yg telah dihiris halus.
    🔸Masukkan shell pasta yg telah direbus tadi dan seterusnya sedikit air bancuhan tepung jagung.
    🔸 Lastly baru masukkan cheddar cheese dan kacau sehingga cheese larut dan tidak berketul-ketul.
    🔸It’s done..❤️
    .
    .
    #hadeedfoodjourney #1yr15days
    #healthyfood #babyfood #eatalianexpress

  •  2  0  13 November, 2019
  • Cantik kan warna pasta sayur ni? 😍

10 jenis sayuran! Tanpa pewarna tau 😉

#firestarter 
#eatalianexpress

Meh pm/whatsapp saya sekarang!

Berminat👉🏻www.wasap.my/60166753345/pasta
  • Cantik kan warna pasta sayur ni? 😍

    10 jenis sayuran! Tanpa pewarna tau 😉

    #firestarter
    #eatalianexpress

    Meh pm/whatsapp saya sekarang!

    Berminat👉🏻www.wasap.my/60166753345/pasta

  •  8  0  13 November, 2019
  • LAST DAY FOR 11.11 SALE EATALIAN EXPRESS!🔥
.
Last offer ni!

Beli mana² combo kita bagi 1 lagi pack pasta for FREE! Yes bagi percuma 1 pack mommies 😍
.
Offer sampai jam 11malam ni sahaja ya. Kita bagi sale 11.11 kaw² punya 😜
.
Boleh order sekarang untuk lock terus harga promo. Nak order terus di shopee Littlesquickle pun boleh.

Malam ni je tau.

PERCUMA 1 PACK PASTA SAYUR EE‼
PERCUMA 2 RECIPE EBOOKS EE‼
.
#EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpressbangi #eatalianexpressshahalam
  • LAST DAY FOR 11.11 SALE EATALIAN EXPRESS!🔥
    .
    Last offer ni!

    Beli mana² combo kita bagi 1 lagi pack pasta for FREE! Yes bagi percuma 1 pack mommies 😍
    .
    Offer sampai jam 11malam ni sahaja ya. Kita bagi sale 11.11 kaw² punya 😜
    .
    Boleh order sekarang untuk lock terus harga promo. Nak order terus di shopee Littlesquickle pun boleh.

    Malam ni je tau.

    PERCUMA 1 PACK PASTA SAYUR EE‼
    PERCUMA 2 RECIPE EBOOKS EE‼
    .
    #EatalianExpress #eatalianpasta #eatalianexpressbangi #eatalianexpressshahalam

  •  3  0  11 November, 2019

Top #eatalianexpress Posts

  • Adik’s Chicken Macaroni With Basil Leaves.
Anda KENA CUBA ni tau sebab ia menu sihat dan rasanya best ada rasa pedas, masam & manis. Macam kehidupan kita yang pelbagai rasa. Saya guna macaroni daripada #eatalianexpress yang:
✔️Mengandungi 10 jenis sayur -sayuran yg segar
✔️Pasta Yang Cantik Berwarna Warni
✔️Penuh Khasiat Semulajadi ✔️100% natural daripada sayuran segar ✔️Tanpa sebarang pewarna, pengawet,  MSG ✔️Tidak ada kandungan wax/lilin yang bahaya. 
Untuk pesanan produk sila contact:
IG : @lizz_eatalianexpress 
Whatsapp : 013-2565670
Kredit Lagu Latar Belakang kepada:
Singkong dan Keju oleh : Bill & Brod *️⃣Bahan-bahan Rebusan 
500 g Macaroni Eatalianexpress
Air secukupnya
Minyak Zaiton
Garam
Rebus macaroni dan ketepikan 2-3 cawan air rebusan
*️⃣Bahan-bahan kisar
7 biji cili merah (adjust ikut selera)
Segenggam batang daun sweet basil
*️⃣Bahan-bahan sos
2 biji bawang holland - dadukan
Minyak zaiton
1 sudu besar butter
1 tin whole tomatoes
1 tin sos pasta Adabi
3-5 sudu besar sos cili Adabi
1 paket minced chicken atau beef
7-9 biji bawang putih - biarkan seulas-ulas
Tomato ceri - belah 2
2-3 cawan air rebusan macaroni
1 peket sweet basil leaves
Kiub ayam - optional
Lada hitam kisar
2 sudu besar brown sugar
@adabi_consumer @syedded 
#adikfoods #adikfoodsrecipe #recipe #resepi #sedap #homemade #homecooking #yummy #malaysia #indonesia #thailand #fusion #asianfood #foodporn #foodie #sayamasak #yummy  #pasta #sauce #rasa #instagood #instafood  #sayamasak
  • Adik’s Chicken Macaroni With Basil Leaves.
    Anda KENA CUBA ni tau sebab ia menu sihat dan rasanya best ada rasa pedas, masam & manis. Macam kehidupan kita yang pelbagai rasa. Saya guna macaroni daripada #eatalianexpress yang:
    ✔️Mengandungi 10 jenis sayur -sayuran yg segar
    ✔️Pasta Yang Cantik Berwarna Warni
    ✔️Penuh Khasiat Semulajadi ✔️100% natural daripada sayuran segar ✔️Tanpa sebarang pewarna, pengawet, MSG ✔️Tidak ada kandungan wax/lilin yang bahaya.
    Untuk pesanan produk sila contact:
    IG : @lizz_eatalianexpress
    Whatsapp : 013-2565670
    Kredit Lagu Latar Belakang kepada:
    Singkong dan Keju oleh : Bill & Brod *️⃣Bahan-bahan Rebusan
    500 g Macaroni Eatalianexpress
    Air secukupnya
    Minyak Zaiton
    Garam
    Rebus macaroni dan ketepikan 2-3 cawan air rebusan
    *️⃣Bahan-bahan kisar
    7 biji cili merah (adjust ikut selera)
    Segenggam batang daun sweet basil
    *️⃣Bahan-bahan sos
    2 biji bawang holland - dadukan
    Minyak zaiton
    1 sudu besar butter
    1 tin whole tomatoes
    1 tin sos pasta Adabi
    3-5 sudu besar sos cili Adabi
    1 paket minced chicken atau beef
    7-9 biji bawang putih - biarkan seulas-ulas
    Tomato ceri - belah 2
    2-3 cawan air rebusan macaroni
    1 peket sweet basil leaves
    Kiub ayam - optional
    Lada hitam kisar
    2 sudu besar brown sugar
    @adabi_consumer @syedded
    #adikfoods #adikfoodsrecipe #recipe #resepi #sedap #homemade #homecooking #yummy #malaysia #indonesia #thailand #fusion #asianfood #foodporn #foodie #sayamasak #yummy #pasta #sauce #rasa #instagood #instafood #sayamasak

  •  2,264  80  26 October, 2018
  • #AMinutewithRaffieYusoff
.
Resepi yang paling mudah dan sedap & yang paling penting penuh khasiat! Pasta tu boleh beli dekat ig @frommommytobaby ok 😋
.
Shrimp Aglio Olio (my style)
.
100gm Eatalian Express mixed vege pasta
.
2 sudu besar minyak zaitun (olive oil)
2 ulas bawang putih
6 ekor udang
1 sudu besar emping cili (chilli flakes)
Garam secukup rasa
.
#aglioolio #eatalianexpress
  • #AMinutewithRaffieYusoff
    .
    Resepi yang paling mudah dan sedap & yang paling penting penuh khasiat! Pasta tu boleh beli dekat ig @frommommytobaby ok 😋
    .
    Shrimp Aglio Olio (my style)
    .
    100gm Eatalian Express mixed vege pasta
    .
    2 sudu besar minyak zaitun (olive oil)
    2 ulas bawang putih
    6 ekor udang
    1 sudu besar emping cili (chilli flakes)
    Garam secukup rasa
    .
    #aglioolio #eatalianexpress

  •  8,589  113  2 March, 2018
  • Kalau dah sedap, makan kosong pun sedap tak apa! Anas suka pasta, ni pulak warna warni lagi. Cantik, nak makan pun sayang. @eatalianexpress.freshpasta freshpasta ni tak ada perasa atau pewarna tambahan tau, pasta ni diperbuat dari 10 jenis puree sayur. Ada broccoli, beetroot, carrot, pastu lain lain lagi. Bukan senang nak suap sayur ke budak-budak ni. Ini je cara dia. Yang paling penting, kandungan fibre dia 2.5X LEBIH BANYAK dari brown rice! Memang sihat.

Pasta ni fresh made, jadi tak payah rebus lama macam pasta lain. 3-4 minit dah siap! Keluaran tempatan tau, Malaysian made dan produk Muslim so memang diyakini. Tak payah risau anak sibuk susun sayur tepi pinggan lepas ni, dia taktau kita dah seludup makanan sihat dalam tu hehe. P/s: Rahsia kita tau. 
#eatalianexpress 
#no1vegepasta 
#hifiberpasta 
#lowgipasta
  • Kalau dah sedap, makan kosong pun sedap tak apa! Anas suka pasta, ni pulak warna warni lagi. Cantik, nak makan pun sayang. @eatalianexpress.freshpasta freshpasta ni tak ada perasa atau pewarna tambahan tau, pasta ni diperbuat dari 10 jenis puree sayur. Ada broccoli, beetroot, carrot, pastu lain lain lagi. Bukan senang nak suap sayur ke budak-budak ni. Ini je cara dia. Yang paling penting, kandungan fibre dia 2.5X LEBIH BANYAK dari brown rice! Memang sihat.

    Pasta ni fresh made, jadi tak payah rebus lama macam pasta lain. 3-4 minit dah siap! Keluaran tempatan tau, Malaysian made dan produk Muslim so memang diyakini. Tak payah risau anak sibuk susun sayur tepi pinggan lepas ni, dia taktau kita dah seludup makanan sihat dalam tu hehe. P/s: Rahsia kita tau.
    #eatalianexpress
    #no1vegepasta
    #hifiberpasta
    #lowgipasta

  •  20,969  76  29 September, 2018
  • Eatalian Express pasta for today lunchbox 😊
So yummy. Bekal ni kita buat utk satu family. Suami and anak2 pun bawak bekal yg sama
.
Simple recipe. 
Tumis bawang and daging kisar. Kemudian masukkan sos prego cendawan. Masukkan sayur. Siappppp😁
My daughter love this pasta very much because of the color. .
Korang kalau ada anak yg jenis susah nak makan, boleh cuba this colourful pasta. Mak pak pun termakan sekali nanti
.
Untuk pembelian pasta yg menarik dan healthy ni korang boleh follow @erinayati .
#hawanakkurus #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #weightlossjourney #jombawabekal #lunchbox
  • Eatalian Express pasta for today lunchbox 😊
    So yummy. Bekal ni kita buat utk satu family. Suami and anak2 pun bawak bekal yg sama
    .
    Simple recipe.
    Tumis bawang and daging kisar. Kemudian masukkan sos prego cendawan. Masukkan sayur. Siappppp😁
    My daughter love this pasta very much because of the color. .
    Korang kalau ada anak yg jenis susah nak makan, boleh cuba this colourful pasta. Mak pak pun termakan sekali nanti
    .
    Untuk pembelian pasta yg menarik dan healthy ni korang boleh follow @erinayati .
    #hawanakkurus #eatalianexpress #eatalianexpresspasta #weightlossjourney #jombawabekal #lunchbox

  •  214  2  21 December, 2018