#drimadesbeach Instagram Photos & Videos

drimadesbeach - 34 posts

Latest #drimadesbeach Posts

 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
  Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  88  0  12 July, 2019
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  71  1  11 July, 2019
 • Faza 2 ... .

pjesa derrmuese e shoqerise se sotme "fit" shtriqen e shtrengohen te kapin pozen dhe foton perfekte, zhdukin rudhat, celulitrat dhe pucrat me 1001 metoda. 
Zhgenjimi kur i takon keta njerez eshte astronomik 😅 (ju ka ndodhur posi).
⬇
3 tipa "Supa Dupa Addict Gym Crazy Fabulous Fit copule/solo" 😂😂
Shkurt:
Ne IG kemi keta super addicted F.I.T. people 😂
↙
● nuk postojne kurre pak dhjam apo fryrje qe kane (te pakten per t'i bere njerezit te dine qe s'keni asgje me teper se ata)
● te cilet nuk lidhin dot dy llafe kur i ke ne bisede.
● cdo gje e kane konkurence dhe gjiiithmone japin keshilla per muskujt dhe tonifikim ekstrem.
● gjej nje kafe pa pasqyra sepse s'do t'jua hedhe asnjehere syte 😉
● gjasme hane vetem fileto pule e bizele, e i gjen neper fastfood kur dalin nga call-center (te gjithe aty jemi po he 😉)
● bejne #couplegoals me cdo femer .
↘↘
-> Dhe me e vyera: videot Fitness Addict vetem ne squat dhe vithje 2 muaj pasi je abonuar 3 here x jave (nese shkon rregullisht). .
↘↘
#PracticeYoga #everydamnday #weekend #headstand #support #upsidedown #jug #beach #albania #drimadesbeach #strikeapose #ChallengeYourself #FeelGoodInYourOwnSkin #lifehacks 😁
↘↘
(JENI TE LIRE TE BENI UNFOLLOW NESE S'JU PELQEJNE KRITIKAT) ✌ Peace Beaches 😛😋😎
 • Faza 2 ... .

  pjesa derrmuese e shoqerise se sotme "fit" shtriqen e shtrengohen te kapin pozen dhe foton perfekte, zhdukin rudhat, celulitrat dhe pucrat me 1001 metoda.
  Zhgenjimi kur i takon keta njerez eshte astronomik 😅 (ju ka ndodhur posi).

  3 tipa "Supa Dupa Addict Gym Crazy Fabulous Fit copule/solo" 😂😂
  Shkurt:
  Ne IG kemi keta super addicted F.I.T. people 😂

  ● nuk postojne kurre pak dhjam apo fryrje qe kane (te pakten per t'i bere njerezit te dine qe s'keni asgje me teper se ata)
  ● te cilet nuk lidhin dot dy llafe kur i ke ne bisede.
  ● cdo gje e kane konkurence dhe gjiiithmone japin keshilla per muskujt dhe tonifikim ekstrem.
  ● gjej nje kafe pa pasqyra sepse s'do t'jua hedhe asnjehere syte 😉
  ● gjasme hane vetem fileto pule e bizele, e i gjen neper fastfood kur dalin nga call-center (te gjithe aty jemi po he 😉)
  ● bejne #couplegoals me cdo femer .
  ↘↘
  -> Dhe me e vyera: videot Fitness Addict vetem ne squat dhe vithje 2 muaj pasi je abonuar 3 here x jave (nese shkon rregullisht). .
  ↘↘
  #PracticeYoga #everydamnday #weekend #headstand #support #upsidedown #jug #beach #albania #drimadesbeach #strikeapose #ChallengeYourself #FeelGoodInYourOwnSkin #lifehacks 😁
  ↘↘
  (JENI TE LIRE TE BENI UNFOLLOW NESE S'JU PELQEJNE KRITIKAT) ✌ Peace Beaches 😛😋😎
 •  131  11  18 June, 2018

Top #drimadesbeach Posts

 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • 🍝FOOD TREASURES 🍷🍉
  Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  88  0  12 July, 2019
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori. 
E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj. 
Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange. 
A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë. 
Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
.
.
#food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 • Ju kishim thënë në një prej postimeve tona që për kuzhinën e @hotelorangedhermi HotelOrange Dhermi do t’ju flasim kur ta provojmë vetë. Dhe sot, meqë e provuam vetë, po ju themi dy fjalë:
  E para, qetësia e pashoqe që ndjen me peisazhin e gjelbër shoqëruar nga kënga e gjinkallave, me detin në të djathë, që është vetëm 20 m larg dhe shmang gjithë zhurmat e bregut, nuk ka të paguar as me flori.
  E dyta, linguinet me fruta deti ishin një vepër arti, ato nuk duhet t’i lini në asnjë rast, kurse salmoni i zgarës, s’kam ç’të them. Shoqëruar me sepje e oktapod, përveç ekzaltimit të lëngut të portokallit, ka një shije intensive që zor se do ta çonit dot deri në fund. Ne e çuam, kuptohet, se për këto punë të marrim gjak në vetull po kemi hallin tuaj.
  Kështu që i lumshin duart shef Astritit dhe faleminderit Hotel Orange.
  A, se harrova; çmimet janë si në qytet jo si në plazh, e aq më pak, siç akuzoni ju Dhërmiun. Për shembull: një linguine me fruta deti 650 lekë. Të tjerat llogaritini vetë.
  Dhe mos e shani më Dhërmiun kur nuk e njihni sa duhet. 🐬🐟💦🌺❤️💚💙🍝🍅⛵️🍷🍹🛥 .
  .
  .
  #food #foodporn #foodphotography #foodie #foods #foodstagram #foodgasm #foody #foodlover #foodblogger #dhermi #albania #sea #sun #love #loveforfood #drimadhe #drimadesbeach #travel #travelmagazine #travelmagazinealbania #travelfood #foodtravel #blog #blogger #albaniantravelblogger
 •  71  1  11 July, 2019
 • Faza 2 ... .

pjesa derrmuese e shoqerise se sotme "fit" shtriqen e shtrengohen te kapin pozen dhe foton perfekte, zhdukin rudhat, celulitrat dhe pucrat me 1001 metoda. 
Zhgenjimi kur i takon keta njerez eshte astronomik 😅 (ju ka ndodhur posi).
⬇
3 tipa "Supa Dupa Addict Gym Crazy Fabulous Fit copule/solo" 😂😂
Shkurt:
Ne IG kemi keta super addicted F.I.T. people 😂
↙
● nuk postojne kurre pak dhjam apo fryrje qe kane (te pakten per t'i bere njerezit te dine qe s'keni asgje me teper se ata)
● te cilet nuk lidhin dot dy llafe kur i ke ne bisede.
● cdo gje e kane konkurence dhe gjiiithmone japin keshilla per muskujt dhe tonifikim ekstrem.
● gjej nje kafe pa pasqyra sepse s'do t'jua hedhe asnjehere syte 😉
● gjasme hane vetem fileto pule e bizele, e i gjen neper fastfood kur dalin nga call-center (te gjithe aty jemi po he 😉)
● bejne #couplegoals me cdo femer .
↘↘
-> Dhe me e vyera: videot Fitness Addict vetem ne squat dhe vithje 2 muaj pasi je abonuar 3 here x jave (nese shkon rregullisht). .
↘↘
#PracticeYoga #everydamnday #weekend #headstand #support #upsidedown #jug #beach #albania #drimadesbeach #strikeapose #ChallengeYourself #FeelGoodInYourOwnSkin #lifehacks 😁
↘↘
(JENI TE LIRE TE BENI UNFOLLOW NESE S'JU PELQEJNE KRITIKAT) ✌ Peace Beaches 😛😋😎
 • Faza 2 ... .

  pjesa derrmuese e shoqerise se sotme "fit" shtriqen e shtrengohen te kapin pozen dhe foton perfekte, zhdukin rudhat, celulitrat dhe pucrat me 1001 metoda.
  Zhgenjimi kur i takon keta njerez eshte astronomik 😅 (ju ka ndodhur posi).

  3 tipa "Supa Dupa Addict Gym Crazy Fabulous Fit copule/solo" 😂😂
  Shkurt:
  Ne IG kemi keta super addicted F.I.T. people 😂

  ● nuk postojne kurre pak dhjam apo fryrje qe kane (te pakten per t'i bere njerezit te dine qe s'keni asgje me teper se ata)
  ● te cilet nuk lidhin dot dy llafe kur i ke ne bisede.
  ● cdo gje e kane konkurence dhe gjiiithmone japin keshilla per muskujt dhe tonifikim ekstrem.
  ● gjej nje kafe pa pasqyra sepse s'do t'jua hedhe asnjehere syte 😉
  ● gjasme hane vetem fileto pule e bizele, e i gjen neper fastfood kur dalin nga call-center (te gjithe aty jemi po he 😉)
  ● bejne #couplegoals me cdo femer .
  ↘↘
  -> Dhe me e vyera: videot Fitness Addict vetem ne squat dhe vithje 2 muaj pasi je abonuar 3 here x jave (nese shkon rregullisht). .
  ↘↘
  #PracticeYoga #everydamnday #weekend #headstand #support #upsidedown #jug #beach #albania #drimadesbeach #strikeapose #ChallengeYourself #FeelGoodInYourOwnSkin #lifehacks 😁
  ↘↘
  (JENI TE LIRE TE BENI UNFOLLOW NESE S'JU PELQEJNE KRITIKAT) ✌ Peace Beaches 😛😋😎
 •  131  11  18 June, 2018