#dramasangat Instagram Photos & Videos

dramasangat - 623.2k posts

Hashtag Popularity

7.7
average comments
1k
average likes

Latest #dramasangat Posts

  • - SYUKUR ALHAMDULILLAH 💙 -
.
.
Selamat datang anak Syurga, Terima kasih Ya Allah..
.
P/s : Anak buah saya yang ke-5 future Press Team
  • - SYUKUR ALHAMDULILLAH 💙 -
    .
    .
    Selamat datang anak Syurga, Terima kasih Ya Allah..
    .
    P/s : Anak buah saya yang ke-5 future Press Team

  •  22  1  9 minutes ago
  • Diet ikut google.. Siapa pernah buat?
.
Sebenarnya memang tak sama diet sendiri dgn pemantauan coach..bila diet sendiri kita main agak agak je, betul tak? Bila ada coach ni senang, tak faham boleh tnya, setiap hari meal di rate, jadi tak takut terlebih atau terkurang portion makanan tu, pendek kata bila ada org guide ianya lebih baik..
.
.
Ape value yang korang akan dapat dalam program ini ⤵️⤵️
. 
Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama @coach.qin!
.
Click link di bio ig @coach.qin  untuk mendaftar 👆🏼
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team #getfitnowonline offer?
✔ Meal Plan terbaek secara harian!
✔ Group Coaching Online
✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team #getfitnowonline.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom! 🔥 .
#gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop
  • Diet ikut google.. Siapa pernah buat?
    .
    Sebenarnya memang tak sama diet sendiri dgn pemantauan coach..bila diet sendiri kita main agak agak je, betul tak? Bila ada coach ni senang, tak faham boleh tnya, setiap hari meal di rate, jadi tak takut terlebih atau terkurang portion makanan tu, pendek kata bila ada org guide ianya lebih baik..
    .
    .
    Ape value yang korang akan dapat dalam program ini ⤵️⤵️
    .
    Peluang mendapat one-on-one & group coaching bersama @coach.qin!
    .
    Click link di bio ig @coach.qin untuk mendaftar 👆🏼
    .
    Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
    ❌ tak ada bimbingan coach
    ❌ tak tahu nak makan apa
    ❌ tak ada orang monitor progress
    ❌ tak ada target yang realistik
    ❌ kurang faham konsep turun berat badan
    ❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
    .
    Apa yang team #getfitnowonline offer?
    ✔ Meal Plan terbaek secara harian!
    ✔ Group Coaching Online
    ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi
    ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi
    ✔️ Teknik diet yang mudah & fun!!!
    .
    Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team #getfitnowonline.. cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
    .
    Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom! 🔥 .
    #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop

  •  3  0  13 minutes ago
  • Ibu-ibu jee faham perasaan ni kan..
Demi anak2 💕
  • Ibu-ibu jee faham perasaan ni kan..
    Demi anak2 💕

  •  29  3  45 minutes ago

Top #dramasangat Posts

  • .
.
11.11.19 - HAPPY 3rd ANNIVERSARY .
Alhamdulillah
Subhanallah
Syukur pada Mu Ya .
#Amyramar #3rdAnniversary
  • .
    .
    11.11.19 - HAPPY 3rd ANNIVERSARY .
    Alhamdulillah
    Subhanallah
    Syukur pada Mu Ya .
    #Amyramar #3rdAnniversary

  •  14,743  115  12 November, 2019