#don Instagram Photos & Videos

don - 4.8m posts

Latest #don Posts

  • 🤗 रह गई 🙋हमारी  अधूरी कहानी #Don't waryy
🙆💃अभी तो बहुत है💆#जवानी 💃😋पटायेगे फिर एक 👰 👰👯👯👰#महारानी फिर लिखी जायेगी
👉👉#Is #Hero ki नई 😏😏#prem #कहानी,,,..ःः् Dua me yaad rakhna ....mi and  my friend kishor and vinod rathod #@
  • 🤗 रह गई 🙋हमारी अधूरी कहानी #Don't waryy
    🙆💃अभी तो बहुत है💆 #जवानी 💃😋पटायेगे फिर एक 👰 👰👯👯👰 #महारानी फिर लिखी जायेगी
    👉👉 #Is #Hero ki नई 😏😏 #prem #कहानी,,,..ःः् Dua me yaad rakhna ....mi and my friend kishor and vinod rathod #@
  •  2  0  59 seconds ago
  • 我在鞭策自己、測試自己時,是我最高興的時候。那是絕佳的獎賞系統。—西西•史派克

每一次訓練,都提醒著自己:
這麼做不為誰,如果成功,不會有人主動誇你,因為是你自願的。
如果半途而廢,也不會有人怪你,畢竟沒人逼你。
但他們會看在眼裡,並對你持之以恆的信念抱持一絲的質疑。
#西西•史派克
#Never stop
#Don’t for get, why did you fighting?
#選你所愛
  • 我在鞭策自己、測試自己時,是我最高興的時候。那是絕佳的獎賞系統。—西西•史派克

    每一次訓練,都提醒著自己:
    這麼做不為誰,如果成功,不會有人主動誇你,因為是你自願的。
    如果半途而廢,也不會有人怪你,畢竟沒人逼你。
    但他們會看在眼裡,並對你持之以恆的信念抱持一絲的質疑。
    #西西•史派克
    #Never stop
    #Don’t for get, why did you fighting?
    #選你所愛
  •  0  0  3 minutes ago
  • In Western culture black is the color of death and darkness; and white is the color of celebration. Yet in my culture, white is the color of death and darkness, with black being the color for celebration. Now you know why the Klan wore white sheets in their early years.
.
.
So when I leave this Earthly realm, wear white....and spin my playlist.

#culture #drcongo #homeland #don'tgetittwisted #brainwashed #housemusic #playlist
  • In Western culture black is the color of death and darkness; and white is the color of celebration. Yet in my culture, white is the color of death and darkness, with black being the color for celebration. Now you know why the Klan wore white sheets in their early years.
    .
    .
    So when I leave this Earthly realm, wear white....and spin my playlist.

    #culture #drcongo #homeland #don'tgetittwisted #brainwashed #housemusic #playlist
  •  0  0  5 minutes ago
  • อยู่บ้านก็กินด้งได้นะ 😋 มาหมด หน้าแซลมอนสับ โฮตาเตะ กุ้ง ปลาไหล แซลมอนกะกุ้งคือดีมากกกก แซลมอนหอมเกลือเห็ดทรัฟเฟิลสุดๆ ยิ่งกินกับไข่ดองโชยุคือเริ่ดด ❤️ ตอนนี้เค้ามีโปรอยู่นะ เริ่มที่ถ้วยละ 280.- จ้า @umamifoods Loving these Dons so much! Especially this minced salmon with truffle salt one.. so hearty! 🌊 #storyofahungrygirl
  • อยู่บ้านก็กินด้งได้นะ 😋 มาหมด หน้าแซลมอนสับ โฮตาเตะ กุ้ง ปลาไหล แซลมอนกะกุ้งคือดีมากกกก แซลมอนหอมเกลือเห็ดทรัฟเฟิลสุดๆ ยิ่งกินกับไข่ดองโชยุคือเริ่ดด ❤️ ตอนนี้เค้ามีโปรอยู่นะ เริ่มที่ถ้วยละ 280.- จ้า @umamifoods Loving these Dons so much! Especially this minced salmon with truffle salt one.. so hearty! 🌊 #storyofahungrygirl
  •  29  1  7 minutes ago
  • 👗#Don. 👛 17.00AZN
🎨Multi (çox rəngli)
📏S-M-L-XL
🔎SU-575R

ℹ️📢
✔️🛍 Direct və ya Whatsapp: 050-514-53-83
✔️📞Metro və ya ünvana: 050-514-53-83
✔️📫 Rayonlara və ya uzaq məsafələrə 050-441-43-45
✔️🕘İş vaxtı: 09:15-20:45
✔️Ⓜ️Neftçilər, 28 May, Memar Əcəmi metro stansiyalarina çatdırılma ödənişsizdir.
✔️📍 #stmoda.az Bakıxanov (RAZİN) Arzu şadlıq sarayının yanında yerləşir.
✔️🚌 Neftçilərdən 76 & 78 nömrəli marşrutlarla 10 dəqiqəyə mağazaya yaxınlaşa bilərsiniz

#moda #stmoda #new #newcollection #yenikolleksiya #bakikhanov #razin #giyim #geyim #model #photooftheday
  • 👗 #Don. 👛 17.00AZN
    🎨Multi (çox rəngli)
    📏S-M-L-XL
    🔎SU-575R

    ℹ️📢
    ✔️🛍 Direct və ya Whatsapp: 050-514-53-83
    ✔️📞Metro və ya ünvana: 050-514-53-83
    ✔️📫 Rayonlara və ya uzaq məsafələrə 050-441-43-45
    ✔️🕘İş vaxtı: 09:15-20:45
    ✔️Ⓜ️Neftçilər, 28 May, Memar Əcəmi metro stansiyalarina çatdırılma ödənişsizdir.
    ✔️📍 #stmoda.az Bakıxanov (RAZİN) Arzu şadlıq sarayının yanında yerləşir.
    ✔️🚌 Neftçilərdən 76 & 78 nömrəli marşrutlarla 10 dəqiqəyə mağazaya yaxınlaşa bilərsiniz

    #moda #stmoda #new #newcollection #yenikolleksiya #bakikhanov #razin #giyim #geyim #model #photooftheday
  •  103  2  10 minutes ago
  • Nak tahu tak, kenapa aku digelar afizan Ottobock sebab aku ade kawan yang sentiasa menemani aku setiap hari, kemana saje aku pergi dia mesti ade. Dia bukan haiwan, bukannya orang tetapi hanya tiang besi yang diketatkan dengan skru, plastik dan getah seperti kaki manusia Itulah kawan aku namanya ottobock, kerana dia la yang banyak membantu aku dalam kehidupan seharian aku boleh ke sekolah dan aku bebas pergi kemana mana sahaja seperti orang lain tanpa dia aku tak boleh buat apa2 dan hanya terkurung di dalam rumah seperti rapunzel😂😂. Apa2 pun thank you very much to syarikat Ottobock kerana bagi aku kemudahan untuk berjalan semula. Ingat, kekurangan bukan penghalang untuk kita berjaya dan buktikan kepada semua orang yang anda boleh berjaya seperti orang lain dalam mencapai cita2, insyallah

#DON'T GIVE UP, KEEP IT UP
#NO PAIN NO GAIN 💪💪💪
  • Nak tahu tak, kenapa aku digelar afizan Ottobock sebab aku ade kawan yang sentiasa menemani aku setiap hari, kemana saje aku pergi dia mesti ade. Dia bukan haiwan, bukannya orang tetapi hanya tiang besi yang diketatkan dengan skru, plastik dan getah seperti kaki manusia Itulah kawan aku namanya ottobock, kerana dia la yang banyak membantu aku dalam kehidupan seharian aku boleh ke sekolah dan aku bebas pergi kemana mana sahaja seperti orang lain tanpa dia aku tak boleh buat apa2 dan hanya terkurung di dalam rumah seperti rapunzel😂😂. Apa2 pun thank you very much to syarikat Ottobock kerana bagi aku kemudahan untuk berjalan semula. Ingat, kekurangan bukan penghalang untuk kita berjaya dan buktikan kepada semua orang yang anda boleh berjaya seperti orang lain dalam mencapai cita2, insyallah

    #DON'T GIVE UP, KEEP IT UP
    #NO PAIN NO GAIN 💪💪💪
  •  1  0  12 minutes ago
  • #DON
  • #DON
  •  3  0  12 minutes ago
  • Դանի Ալվեսի լավագույն հիշողությունը ՊՍԺ-ից😂😂😂😂
#don
  • Դանի Ալվեսի լավագույն հիշողությունը ՊՍԺ-ից😂😂😂😂
    #don
  •  82  0  12 minutes ago
  • #🚬🔥 #Don
  • #🚬🔥 #Don
  •  0  0  13 minutes ago
  • #Don't forget to live your life just because you have some sad memories
  • #Don't forget to live your life just because you have some sad memories
  •  3  0  16 minutes ago
  • L’été il fait chaud dans les refuges. Les chiens aiment se rafraîchir dans les piscines. Nous faisons appel à votre générosité, si vous pouvez apporter des petites piscines dans nos refuges, nous vous en serions très reconnaissant. #don #generosite #mirepoix #spa #refuges
  • L’été il fait chaud dans les refuges. Les chiens aiment se rafraîchir dans les piscines. Nous faisons appel à votre générosité, si vous pouvez apporter des petites piscines dans nos refuges, nous vous en serions très reconnaissant. #don #generosite #mirepoix #spa #refuges
  •  6  0  25 minutes ago
  • Adding some finishing touches #grey tiles # cactusplants # candle holders #dare to be different #no need for candles #making a house a home # love your home #don't be the same 😍😍😍
  • Adding some finishing touches #grey tiles # cactusplants # candle holders #dare to be different #no need for candles #making a house a home # love your home #don't be the same 😍😍😍
  •  2  0  25 minutes ago
  • 👗#Don. 👛 17.00AZN
🎨Multi (çox rəngli)
📏S-M-L-XL
🔎SU-575R

ℹ️📢
✔️🛍 Direct və ya Whatsapp: 050-514-53-83
✔️📞Metro və ya ünvana: 050-514-53-83
✔️📫 Rayonlara və ya uzaq məsafələrə 050-441-43-45
✔️🕘İş vaxtı: 09:15-20:45
✔️Ⓜ️Neftçilər, 28 May, Memar Əcəmi metro stansiyalarina çatdırılma ödənişsizdir.
✔️📍 #stmoda.az Bakıxanov (RAZİN) Arzu şadlıq sarayının yanında yerləşir.
✔️🚌 Neftçilərdən 76 & 78 nömrəli marşrutlarla 10 dəqiqəyə mağazaya yaxınlaşa bilərsiniz

#moda #stmoda #new #newcollection #yenikolleksiya #bakikhanov #razin #giyim #geyim #model #photooftheday
  • 👗 #Don. 👛 17.00AZN
    🎨Multi (çox rəngli)
    📏S-M-L-XL
    🔎SU-575R

    ℹ️📢
    ✔️🛍 Direct və ya Whatsapp: 050-514-53-83
    ✔️📞Metro və ya ünvana: 050-514-53-83
    ✔️📫 Rayonlara və ya uzaq məsafələrə 050-441-43-45
    ✔️🕘İş vaxtı: 09:15-20:45
    ✔️Ⓜ️Neftçilər, 28 May, Memar Əcəmi metro stansiyalarina çatdırılma ödənişsizdir.
    ✔️📍 #stmoda.az Bakıxanov (RAZİN) Arzu şadlıq sarayının yanında yerləşir.
    ✔️🚌 Neftçilərdən 76 & 78 nömrəli marşrutlarla 10 dəqiqəyə mağazaya yaxınlaşa bilərsiniz

    #moda #stmoda #new #newcollection #yenikolleksiya #bakikhanov #razin #giyim #geyim #model #photooftheday
  •  185  7  27 minutes ago
  • When you try bowling again after all those drama with my injury.
#don'tcare #hadfun
  • When you try bowling again after all those drama with my injury.
    #don'tcare #hadfun
  •  1  0  29 minutes ago

Top #don Posts

  • #life is about moment....#Create them...#Don't wait for them....#
  • #life is about moment.... #Create them... #Don't wait for them....#
  •  369  17  2 hours ago
  • #don't find the beauty in world bcoz the beauty is in uhh 😊
#loVe mYseLf 😘❤💞
  • #don't find the beauty in world bcoz the beauty is in uhh 😊
    #loVe mYseLf 😘❤💞
  •  159  21  2 hours ago
  • Adik risau lah if mak adik telan  pil chi kit teck aun nie banyak banyak..sebab adik bagitau mak yang adik ada bofren...adik saja jer buat citer nak usik mak tapi mak terpercaya pulak..last time chik chik baru jer buat buat tanya boleh ke dia ada bofren...mak terus kena cirit birit...kesian mak..perut dia elergik dengau nama "bofren"..eerrmm😂😂 #saynotoboyfriend
#don'tplayplaywithmymother😄
#pelaminanganchikchikkumusnah🤣🤣
#anakmakmereput😅😅
  • Adik risau lah if mak adik telan pil chi kit teck aun nie banyak banyak..sebab adik bagitau mak yang adik ada bofren...adik saja jer buat citer nak usik mak tapi mak terpercaya pulak..last time chik chik baru jer buat buat tanya boleh ke dia ada bofren...mak terus kena cirit birit...kesian mak..perut dia elergik dengau nama "bofren"..eerrmm😂😂 #saynotoboyfriend
    #don'tplayplaywithmymother😄
    #pelaminanganchikchikkumusnah🤣🤣
    #anakmakmereput😅😅
  •  2,418  39  5 hours ago