#diskonsolo Instagram Photos & Videos

diskonsolo - 429.1k posts

Latest #diskonsolo Posts

  • Pelopor shoe cleaning di Indonesia, Shoes And Care, telah membuka outlet terbarunya di Kota Solo, coba tebak lokasinya ini dimana?πŸ€”
Photo via : @shoesandcare 
#thedailysurakarta
  • Pelopor shoe cleaning di Indonesia, Shoes And Care, telah membuka outlet terbarunya di Kota Solo, coba tebak lokasinya ini dimana?πŸ€”
    Photo via : @shoesandcare
    #thedailysurakarta
  •  3  2  1 minute ago
  • SAIKI DUIT 100 RUPIAH OLEH OPO YA LUR??? EDAN TENAN MOSOK OLEH MOLEN 😍😍😍 BAYANGNO TUKU 10.000 GENAH ADUS MOLEN  LURπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Ben kesane rodo gagah bar makan siang meh bali kantor jajake molen ah.... Ngelungne duet 10 ewu.... Olehe 100 molen coy!!!! BAKULE NGAMAL KETOE IKI LUR πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Awale sih tak kiro kui tulisan 100 mung penghias koyo bakul bakul salak kae lur.... Jebul tenan 100 rupiah tenan perbijine.... Dan rasane lur.... Sumpah dudu kaleng kaleng 😁😁😁 isine tetep kroso metu gedange.... Molene kriuk kriuk ora loyo.. pokoe mantul tenan iki πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Pokoe wes lur rekomendasi jajanan seng pas karo tanggale tenan.... Muleh neng kantor utowo nukoke calon morotua... 20 ewu.. wes iso adus molen 🀣🀣🀣
.
🍽 Molen Unyil Gumpang
πŸ’΅ 100/biji
πŸ“Depan kator proyek pengembangan dan pengelolaan sumber air bengawan solo (depan toko wira wiri) Gumpang , Kartasura atau belokan mau ke transmart
.
#solokenyang
#sobatsoken
  • SAIKI DUIT 100 RUPIAH OLEH OPO YA LUR??? EDAN TENAN MOSOK OLEH MOLEN 😍😍😍 BAYANGNO TUKU 10.000 GENAH ADUS MOLEN LURπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Ben kesane rodo gagah bar makan siang meh bali kantor jajake molen ah.... Ngelungne duet 10 ewu.... Olehe 100 molen coy!!!! BAKULE NGAMAL KETOE IKI LUR πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Awale sih tak kiro kui tulisan 100 mung penghias koyo bakul bakul salak kae lur.... Jebul tenan 100 rupiah tenan perbijine.... Dan rasane lur.... Sumpah dudu kaleng kaleng 😁😁😁 isine tetep kroso metu gedange.... Molene kriuk kriuk ora loyo.. pokoe mantul tenan iki πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
    .
    Pokoe wes lur rekomendasi jajanan seng pas karo tanggale tenan.... Muleh neng kantor utowo nukoke calon morotua... 20 ewu.. wes iso adus molen 🀣🀣🀣
    .
    🍽 Molen Unyil Gumpang
    πŸ’΅ 100/biji
    πŸ“Depan kator proyek pengembangan dan pengelolaan sumber air bengawan solo (depan toko wira wiri) Gumpang , Kartasura atau belokan mau ke transmart
    .
    #solokenyang
    #sobatsoken
  •  13  3  2 minutes ago
  • Graduation Session...
.
.
.
Contact for booking & pricelist by wa 082143611876
  • Graduation Session...
    .
    .
    .
    Contact for booking & pricelist by wa 082143611876
  •  0  1  4 minutes ago
  • Sing jik bingung syarat2 e gawe SIM..simak yess πŸ‘Œ
.
.
Info dari @polisisukoharjo
  • Sing jik bingung syarat2 e gawe SIM..simak yess πŸ‘Œ
    .
    .
    Info dari @polisisukoharjo
  •  161  12  17 minutes ago

Top #diskonsolo Posts

  • KOK BISA YA ADA WARUNG SATE KAMBING SEMURAH INI 😍😍😍
.
Edisi lunch iki lur... Maklum ya lur kene ki sobat miskin dadine golek mangan yo seng murah murahπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈ tapi aku ndue solusi walaupun kondisi gari tipis tipis tetep tak peksoke mangan daging soale warung kene ki murahe keterlaluan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Skip tekan TKP seperti biasa karena warung enak dan murah... Jelas yo rame... langsung wae ngapling bokong trus pesen paketan gule 10.000 karo Krengseng 17.000 nunggu dilut akhire pesenane tekan... Saking luwene yawes maem langsung.... Suapan pertama OHMENNNN JEROHAN GULENE EMPUK PLUS RASANE TOP BANGET!!! πŸ”₯πŸ”₯Daginge glenyer glenyer dipadukan kuah santen gule.... Yess Perfect πŸ’―πŸ’―
.
Krengseng e yo juara lur... Porsine uakih anti ganjel kubis club.... Dan jelas ora balung tok tep enek daginge 😁😁😁 Rasane OH MY GOD MONCORRR TENAN πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
.
Wes pokoe nek rung adus gek ndang do adus, mumpung bakule buka... Bar adus trus dandan klimis.... Gek gas!!!! πŸƒπŸƒπŸƒ
.
🍽 Sate Kambing Mas Hjt
πŸ’΅ 10.000/ Porsi (Gule + Nasi + Es Teh)
πŸ’΅ 17.000 / Porsi (Krengseng + Nasi + Esteh)
πŸ“Belakanag RRI Solo ( Gang samping Hotel Pose in masuk, ada jalan nyabang piling kanan. Maju sedikit kiri jalan warungnya)
.
#solokenyang
#sobatsoken
  • KOK BISA YA ADA WARUNG SATE KAMBING SEMURAH INI 😍😍😍
    .
    Edisi lunch iki lur... Maklum ya lur kene ki sobat miskin dadine golek mangan yo seng murah murahπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈπŸƒβ€β™‚οΈ tapi aku ndue solusi walaupun kondisi gari tipis tipis tetep tak peksoke mangan daging soale warung kene ki murahe keterlaluan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
    .
    Skip tekan TKP seperti biasa karena warung enak dan murah... Jelas yo rame... langsung wae ngapling bokong trus pesen paketan gule 10.000 karo Krengseng 17.000 nunggu dilut akhire pesenane tekan... Saking luwene yawes maem langsung.... Suapan pertama OHMENNNN JEROHAN GULENE EMPUK PLUS RASANE TOP BANGET!!! πŸ”₯πŸ”₯Daginge glenyer glenyer dipadukan kuah santen gule.... Yess Perfect πŸ’―πŸ’―
    .
    Krengseng e yo juara lur... Porsine uakih anti ganjel kubis club.... Dan jelas ora balung tok tep enek daginge 😁😁😁 Rasane OH MY GOD MONCORRR TENAN πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
    .
    Wes pokoe nek rung adus gek ndang do adus, mumpung bakule buka... Bar adus trus dandan klimis.... Gek gas!!!! πŸƒπŸƒπŸƒ
    .
    🍽 Sate Kambing Mas Hjt
    πŸ’΅ 10.000/ Porsi (Gule + Nasi + Es Teh)
    πŸ’΅ 17.000 / Porsi (Krengseng + Nasi + Esteh)
    πŸ“Belakanag RRI Solo ( Gang samping Hotel Pose in masuk, ada jalan nyabang piling kanan. Maju sedikit kiri jalan warungnya)
    .
    #solokenyang
    #sobatsoken
  •  950  117  23 hours ago
  • WAINI KETOK WONG NDESONE.... JAJAN LENJONGAN KARO JADAH BLONDO 🀀🀀
.
Walaupun wong ndeso... Tapi kudu perlu bangga lur... Soale wong ndeso wae dadi presiden owk saiki... Dadi tak maem maeman wong ndeso ben ketularan dadi presiden 😍😍😍
.
Mau mangkat mogleng mogleng e kesuken lur alhasil tuku ketan lenjongan karo sakkancane... Nek masalah rasa autentik tenan... Gulo jowone asli ora kaleng kaleng... Lho kae delokennnn kinclong kinclong gulone 😍😍😍
.
Favoritku tetep bos.... JADAH BLONDO IN THE SKY... Jadah pulen dipadukan blondo seng manis manis unik.... YESSS COCOK DINGGO MEMBUKA HARI πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
.
🍽️ Lenjongan Mbah Gito
πŸ’΅ 5000/ Bungkus
πŸ“Pasar Harjodaksino, Surakarta
.
#solokenyang 
#sobatsoken
  • WAINI KETOK WONG NDESONE.... JAJAN LENJONGAN KARO JADAH BLONDO 🀀🀀
    .
    Walaupun wong ndeso... Tapi kudu perlu bangga lur... Soale wong ndeso wae dadi presiden owk saiki... Dadi tak maem maeman wong ndeso ben ketularan dadi presiden 😍😍😍
    .
    Mau mangkat mogleng mogleng e kesuken lur alhasil tuku ketan lenjongan karo sakkancane... Nek masalah rasa autentik tenan... Gulo jowone asli ora kaleng kaleng... Lho kae delokennnn kinclong kinclong gulone 😍😍😍
    .
    Favoritku tetep bos.... JADAH BLONDO IN THE SKY... Jadah pulen dipadukan blondo seng manis manis unik.... YESSS COCOK DINGGO MEMBUKA HARI πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
    .
    🍽️ Lenjongan Mbah Gito
    πŸ’΅ 5000/ Bungkus
    πŸ“Pasar Harjodaksino, Surakarta
    .
    #solokenyang
    #sobatsoken
  •  230  7  3 hours ago
  • Lho gan, nggone wis dicepakne..wis digelarne kloso..gek ndang mangkat..
.
Kiro2 arep ngejak sopo??
.
πŸ“Air Terjun Jumog
Berjo, Ngargoyoso, Karanganyar
.
πŸ“· from @engcahucul
  • Lho gan, nggone wis dicepakne..wis digelarne kloso..gek ndang mangkat..
    .
    Kiro2 arep ngejak sopo??
    .
    πŸ“Air Terjun Jumog
    Berjo, Ngargoyoso, Karanganyar
    .
    πŸ“· from @engcahucul
  •  3,793  175  4 hours ago
  • Bocah 1,5 tahun berinisial KAN warga Kelurahan Bumi, Kecamatan Laweyan yang terkena pohon tumbang saat Car Free Day (CFD) Solo, Minggu (21/7/2019) pagi meninggal di RS. kasih ibu.

Dr. Divan selaku Asisten manajer humas RS Kasih Ibu Surakarta mengatakan, KAN dinyatakan meninggal pukul 11.20 WIB karena memang kondisinya kritis.
.
"Sudah dinyatakan meninggal karena kondisi kritis," papar Dr.Divan pada TribunSolo.com, Senin (22/7/2019). Sebelumnya, ayah Korban Rohmad Slamet Widodo (39) Kelurahan Bumi, Kecamatan Laweyan mengatakan, mereka biasa duduk di city walk Slamet Riyadi tepatnya di depan gedung lowo kawasan center poin usai car free day (cfd). Saat itu, angin kencang terjadi di kawasan tersebut menyebabkan pohon ambruk.
.
"Saya sudah dengar suara kretek, kretek. Istri saya langsung menggendong anak kedua saya yang berusia 1,5 tahun tersebut," terang Rohmad ditemui TribunSolo.com di RS Kasih Ibu Solo, Senin (22/7/2019). Saat menggendong ini tangan istri Rohmad dan kepala anak keduanya terserempet pohon terjatuh.
.
"Lokasi pohon palem tersebut jatuh ditempat keluarga saya duduk-duduk di city walk dekat pos polisi dan Videotron," tutur Rohmad.

Saat itu, istri Rohmad Kaget karena anak keduanya jatuh, kemudian ada seseorang yang memberikan pertolongan dan membawa anak tersebut ke RS Kasih Ibu.
.
Reposted from @tribunsolocom
  • Bocah 1,5 tahun berinisial KAN warga Kelurahan Bumi, Kecamatan Laweyan yang terkena pohon tumbang saat Car Free Day (CFD) Solo, Minggu (21/7/2019) pagi meninggal di RS. kasih ibu.

    Dr. Divan selaku Asisten manajer humas RS Kasih Ibu Surakarta mengatakan, KAN dinyatakan meninggal pukul 11.20 WIB karena memang kondisinya kritis.
    .
    "Sudah dinyatakan meninggal karena kondisi kritis," papar Dr.Divan pada TribunSolo.com, Senin (22/7/2019). Sebelumnya, ayah Korban Rohmad Slamet Widodo (39) Kelurahan Bumi, Kecamatan Laweyan mengatakan, mereka biasa duduk di city walk Slamet Riyadi tepatnya di depan gedung lowo kawasan center poin usai car free day (cfd). Saat itu, angin kencang terjadi di kawasan tersebut menyebabkan pohon ambruk.
    .
    "Saya sudah dengar suara kretek, kretek. Istri saya langsung menggendong anak kedua saya yang berusia 1,5 tahun tersebut," terang Rohmad ditemui TribunSolo.com di RS Kasih Ibu Solo, Senin (22/7/2019). Saat menggendong ini tangan istri Rohmad dan kepala anak keduanya terserempet pohon terjatuh.
    .
    "Lokasi pohon palem tersebut jatuh ditempat keluarga saya duduk-duduk di city walk dekat pos polisi dan Videotron," tutur Rohmad.

    Saat itu, istri Rohmad Kaget karena anak keduanya jatuh, kemudian ada seseorang yang memberikan pertolongan dan membawa anak tersebut ke RS Kasih Ibu.
    .
    Reposted from @tribunsolocom
  •  1,870  34  19 hours ago
  • Bank Indonesia (BI) mengimbau kepada para calon pengantin sebaiknya menggunakan uang mainan untuk hiasan mahar pernikahan. Uang mahar yang dihias dan dipercantik sedemikian rupa dinilai dapat merusak uang asli.
-
Larangan merusak uang kertas juga tertuang dalam Undang-Undang (UU) Nomor 7 Tahun 2011 tentang Mata Uang. Masyarakat yang merusak uang kertas terancam pidana penjara paling lama lima tahun dan denda maksimal Rp 1 miliar.
-⁠
Reposted from @kumparancom
  • Bank Indonesia (BI) mengimbau kepada para calon pengantin sebaiknya menggunakan uang mainan untuk hiasan mahar pernikahan. Uang mahar yang dihias dan dipercantik sedemikian rupa dinilai dapat merusak uang asli.
    -
    Larangan merusak uang kertas juga tertuang dalam Undang-Undang (UU) Nomor 7 Tahun 2011 tentang Mata Uang. Masyarakat yang merusak uang kertas terancam pidana penjara paling lama lima tahun dan denda maksimal Rp 1 miliar.
    -⁠
    Reposted from @kumparancom
  •  2,324  185  22 July, 2019
  • .
BAKSO URAT PAKE TOKOLAN??🀀 MONCORRRR πŸ’¦
.
Yapsss, panggone neng nggon @bakso_semar_mesem_solo lur 😍 aku mrene ki mergo di rekomendasikne koncoku jare enek bakso urat tapi nganggo tokolan/tauge 🀀😍 soale nek neng Solo jarang jarang ki lur enek sing dodol bakso model nganggo tokolan ngene ki 🀀😍 dijamin MUANTABBBBπŸ”₯🀘
.
πŸ”° FYI neng kene ngetokne menu anyare lur, jenenge bakso urat jumbo, bakso mercon, karo bakso keju 😍
.
Aku wingi pesene rodo okeh lur, ha pie sisan nyucukne owk, kapan neh iso mangan bakso model koyo ngene ki neng Kota Solo 😍
.
🍽 FIRST BITE BAKSO URAT JUMBO
Seko tampilane marai KEMECER tenan lur 🀀 soale porsine uakeh, dan baksone ki GUEDIII tur urate ketok pating methungul marai pengen langsung LHEPPPP 🀀😍 wingi tak brengkali isine enek Bakso Urat Jumbo 1x, Bakso Halus 2x, trus di wenehi sayur tauge + TETELAN UAKEH TENAN 🀀😍 GERRRRR, Pas tak icipi baksone ki langsung mak KRUWELLLL, ndaging tenan baksone 🀀😍 dan urate ki akeh banget, jan wenak tenan lur 🀀 opo neh di tambah kuah kaldune sing gurih + TOKOLANE lur, swegerrr krenyes krenyes 🀀 nak nan, tetelane yo EMPUK banget lur, tur dudu gajih dadi rasah semelang nek marai lemu πŸ˜‚ OVERALL WAGELASEH RASANE 😍
.
πŸš€ Wes monggo langsung agendakne TKP wae lur, kapan meneh ki isoh ngicipi bakso urat serba komplit koyo ngene 🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 BAKSO SEMAR MESEM @bakso_semar_mesem_solo
πŸ”° PUSAT (PALANG JOGLO KE UTARA 500M SAMPE KETEMU PEREMPATAN LAMPU MERAH, WARUNGNYA KANAN JALAN, TIMUR LAMPU MERAH PAS)
.
πŸ”° CABANG BANYUANYAR, TIMUR LAMPU MERAH BATAS KOTA, SELATAN JALAN
.
πŸ”°CABANG BEKONANG, PASAR BEKONANG KE SELATAN 25M, WARUNGE TIMUR JALAN DEPAN BANK BRI
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
.
πŸ”° CABANG SUKOHARJO, TOTOGAN PASAR SONOREJO PARANGJORO
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
πŸ›Ž GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE "BAKSO SEMAR MESEM"
.
πŸ’° MIE AYAM = 10K
πŸ’° MIE AYAM BAKSO = 18K
πŸ’° BAKSO URAT JUMBO = 25K
πŸ’° BAKSO URAT KEJU = 18K
πŸ’° BAKSO URAT CABE RAWIT = 18K
πŸ’° BAKSO URAT TETELAN = 18K
πŸ’° BAKSO DOUBLE URAT TETELAN = 22K
πŸ’° ES BUAH = 10K
πŸ’° ES TELER = 10K
  • .
    BAKSO URAT PAKE TOKOLAN??🀀 MONCORRRR πŸ’¦
    .
    Yapsss, panggone neng nggon @bakso_semar_mesem_solo lur 😍 aku mrene ki mergo di rekomendasikne koncoku jare enek bakso urat tapi nganggo tokolan/tauge 🀀😍 soale nek neng Solo jarang jarang ki lur enek sing dodol bakso model nganggo tokolan ngene ki 🀀😍 dijamin MUANTABBBBπŸ”₯🀘
    .
    πŸ”° FYI neng kene ngetokne menu anyare lur, jenenge bakso urat jumbo, bakso mercon, karo bakso keju 😍
    .
    Aku wingi pesene rodo okeh lur, ha pie sisan nyucukne owk, kapan neh iso mangan bakso model koyo ngene ki neng Kota Solo 😍
    .
    🍽 FIRST BITE BAKSO URAT JUMBO
    Seko tampilane marai KEMECER tenan lur 🀀 soale porsine uakeh, dan baksone ki GUEDIII tur urate ketok pating methungul marai pengen langsung LHEPPPP 🀀😍 wingi tak brengkali isine enek Bakso Urat Jumbo 1x, Bakso Halus 2x, trus di wenehi sayur tauge + TETELAN UAKEH TENAN 🀀😍 GERRRRR, Pas tak icipi baksone ki langsung mak KRUWELLLL, ndaging tenan baksone 🀀😍 dan urate ki akeh banget, jan wenak tenan lur 🀀 opo neh di tambah kuah kaldune sing gurih + TOKOLANE lur, swegerrr krenyes krenyes 🀀 nak nan, tetelane yo EMPUK banget lur, tur dudu gajih dadi rasah semelang nek marai lemu πŸ˜‚ OVERALL WAGELASEH RASANE 😍
    .
    πŸš€ Wes monggo langsung agendakne TKP wae lur, kapan meneh ki isoh ngicipi bakso urat serba komplit koyo ngene 🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 pokoke sing wes tau nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya lur 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
    .
    🏠 BAKSO SEMAR MESEM @bakso_semar_mesem_solo
    πŸ”° PUSAT (PALANG JOGLO KE UTARA 500M SAMPE KETEMU PEREMPATAN LAMPU MERAH, WARUNGNYA KANAN JALAN, TIMUR LAMPU MERAH PAS)
    .
    πŸ”° CABANG BANYUANYAR, TIMUR LAMPU MERAH BATAS KOTA, SELATAN JALAN
    .
    πŸ”°CABANG BEKONANG, PASAR BEKONANG KE SELATAN 25M, WARUNGE TIMUR JALAN DEPAN BANK BRI
    ⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
    .
    πŸ”° CABANG SUKOHARJO, TOTOGAN PASAR SONOREJO PARANGJORO
    ⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
    πŸ›Ž GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE "BAKSO SEMAR MESEM"
    .
    πŸ’° MIE AYAM = 10K
    πŸ’° MIE AYAM BAKSO = 18K
    πŸ’° BAKSO URAT JUMBO = 25K
    πŸ’° BAKSO URAT KEJU = 18K
    πŸ’° BAKSO URAT CABE RAWIT = 18K
    πŸ’° BAKSO URAT TETELAN = 18K
    πŸ’° BAKSO DOUBLE URAT TETELAN = 22K
    πŸ’° ES BUAH = 10K
    πŸ’° ES TELER = 10K
  •  1,339  49  22 July, 2019