#dietsihatmalaysia Instagram Photos & Videos

dietsihatmalaysia - 4k posts

Hashtag Popularity

2.4
average comments
41.2
average likes

Latest #dietsihatmalaysia Posts

  • Kenapa bila diet kena cut off sugar?
.
Pengambilan gula yang berlebihan boleh melambatkan sistem metabolisme badan kita. Apabila sistem metabolisme jadi lambat di maka pembentukkan lemak boleh terhasil. sebaiknya cut sugar tapi secara perlahan lahan sebab kalau berhenti secara mendadak, kemungkinan sugar craving tu boleh lagi membuak.
.
Minum detox water bentong ginger setiap hari untuk bantu kurangkan ketagihan gula. Click link di bio sekarang.
  • Kenapa bila diet kena cut off sugar?
    .
    Pengambilan gula yang berlebihan boleh melambatkan sistem metabolisme badan kita. Apabila sistem metabolisme jadi lambat di maka pembentukkan lemak boleh terhasil. sebaiknya cut sugar tapi secara perlahan lahan sebab kalau berhenti secara mendadak, kemungkinan sugar craving tu boleh lagi membuak.
    .
    Minum detox water bentong ginger setiap hari untuk bantu kurangkan ketagihan gula. Click link di bio sekarang.

  •  14  1  8 hours ago
  • Serious la loss 5.5kg dalam masa 11 berpuasa?
.
Customer kita ni memang sebelum puasa lagi dah jadikan Natural Fat Burner sebagai rutin pagi dan malam. Tapi kesannya agak lambat hanya turun 1-2kg sahaja.
.
Sebab apa lambat? Sebab tak jaga pemakanan.
.
Tapi bila start je puasa dan mula control pemakanan. Fuhh. Hilang sampai 5kg lebih ! Bukan sebab tak makan ya, tapi sebab puasa(jaga pemakanan) + Natural Fat Burner mengambil kesempatan membakar kalori lagi 😆.
.
Diingatkan ya, result bergantung kepada individu. Nekad nak tingkatkan metabolisme, bakar kalori dan achieve result lebih cepat? Click link di bio !
  • Serious la loss 5.5kg dalam masa 11 berpuasa?
    .
    Customer kita ni memang sebelum puasa lagi dah jadikan Natural Fat Burner sebagai rutin pagi dan malam. Tapi kesannya agak lambat hanya turun 1-2kg sahaja.
    .
    Sebab apa lambat? Sebab tak jaga pemakanan.
    .
    Tapi bila start je puasa dan mula control pemakanan. Fuhh. Hilang sampai 5kg lebih ! Bukan sebab tak makan ya, tapi sebab puasa(jaga pemakanan) + Natural Fat Burner mengambil kesempatan membakar kalori lagi 😆.
    .
    Diingatkan ya, result bergantung kepada individu. Nekad nak tingkatkan metabolisme, bakar kalori dan achieve result lebih cepat? Click link di bio !

  •  5  1  17 hours ago
  • With 2 simple step every day-early in the morning and every night before sleep.
.
Halia Bentong yang bertindak sebagai natural fat burner akan membantu membakar kalori dengan lebih cepat dan efektif. Tapi anda masih perlu mengamalkan pemakanan dan gaya hidup yang sihat.
.
Hanya dengan RM33 sahaja anda kini boleh mencapai body dan health goals yang anda idamkan selama ini ! Klik link di bio sekarang.
  • With 2 simple step every day-early in the morning and every night before sleep.
    .
    Halia Bentong yang bertindak sebagai natural fat burner akan membantu membakar kalori dengan lebih cepat dan efektif. Tapi anda masih perlu mengamalkan pemakanan dan gaya hidup yang sihat.
    .
    Hanya dengan RM33 sahaja anda kini boleh mencapai body dan health goals yang anda idamkan selama ini ! Klik link di bio sekarang.

  •  12  9  14 November, 2019
  • Loss weight fast with these bed workouts !
.
Follow @shimellow_hq for more diet and workouts to loss weight faster. Join our program Road To SlimFit to start your body transformation.
  • Loss weight fast with these bed workouts !
    .
    Follow @shimellow_hq for more diet and workouts to loss weight faster. Join our program Road To SlimFit to start your body transformation.

  •  3  1  13 November, 2019
  • Breakfast Diet

Roti bakar (pastikan roti wholemeal)
Telur separuh masak
Serbuk Halia Bentong
Lada hitam kasar

Gabungan halia bentong dan lada hitam memang sangat membantu detox badan dan mengeluarkan angin dalam urat saraf. Juga dapat membantu membakar kalori dengan lebih cepat kerana kedua dua herbal ini mengandungi nutrisi yang dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
Nak tingkatkan metabolisme, bakar kalori dengan lebih cepat dan achieve body goal lebih senang? Join our program Road To SlimFit sekarang. Klik link di bio.
  • Breakfast Diet

    Roti bakar (pastikan roti wholemeal)
    Telur separuh masak
    Serbuk Halia Bentong
    Lada hitam kasar

    Gabungan halia bentong dan lada hitam memang sangat membantu detox badan dan mengeluarkan angin dalam urat saraf. Juga dapat membantu membakar kalori dengan lebih cepat kerana kedua dua herbal ini mengandungi nutrisi yang dapat membantu dalam pembakaran lemak.
    .
    Nak tingkatkan metabolisme, bakar kalori dengan lebih cepat dan achieve body goal lebih senang? Join our program Road To SlimFit sekarang. Klik link di bio.

  •  11  1  13 November, 2019

Top #dietsihatmalaysia Posts