#dietlisasurihani Instagram Photos & Videos

dietlisasurihani - 699 posts

Hashtag Popularity

24.1
average comments
71.9
average likes

Latest #dietlisasurihani Posts

  • MILA COKLAT SLYM🍫  Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ‡  1. Oat  2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam  6. Vitamin c  7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet  1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!  1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) βœ…πŸ‘ Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap πŸ˜‹ πŸ₯›  Cadangan pengambilan Mila: -Ambik satu sachet sebelum lunch @ blh jgk di ambil pd waktu malam jika masih terasa lapar -Pengambilan Mila blh di ambil 1-3 sachet sehari mengikut kpd individu masing2 & jgk ikt pd nafsu makan masing2 -Jika anda sejenis yg kuat makan, blh ambik mila sblm anda makan makanan berat supaya portion yg anda makan nanti x byk di sbbkan mila akn kawal selera makan dn buat kita rasa kenyang -Selain tu kalau ada rasa nak makan benda2 manis blh juga terus bancuh mila yg sedap ni πŸ™‹‍♀Mila juga blh diambil seawal baby berusia 1 tahun πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu yg tgh menyusu πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu dlm pantang πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu mengandung (3 bln ke atas) 🍫HARGA MILA : RM49 SEKOTAK  Wasap ira sekarang di 011-57565618  Boleh klik link bio di IG ira yer  #milacoklatslym  #sukusukuseparuh #bahansunnah #kurustanpasengaja #milafeedback #diettanpalapar #dietplan #dietlisasurihani #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #overnightoatsmalaysia #milacoklatslymterengganu #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt #teamafcircle010102
  • @allurakualaterengganu Profile picture

    @allurakualaterengganu

    MILA COKLAT SLYM🍫 Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ‡ 1. Oat 2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet 1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar! 1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) βœ…πŸ‘ Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap πŸ˜‹ πŸ₯› Cadangan pengambilan Mila: -Ambik satu sachet sebelum lunch @ blh jgk di ambil pd waktu malam jika masih terasa lapar -Pengambilan Mila blh di ambil 1-3 sachet sehari mengikut kpd individu masing2 & jgk ikt pd nafsu makan masing2 -Jika anda sejenis yg kuat makan, blh ambik mila sblm anda makan makanan berat supaya portion yg anda makan nanti x byk di sbbkan mila akn kawal selera makan dn buat kita rasa kenyang -Selain tu kalau ada rasa nak makan benda2 manis blh juga terus bancuh mila yg sedap ni πŸ™‹β€β™€Mila juga blh diambil seawal baby berusia 1 tahun πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu yg tgh menyusu πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu dlm pantang πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu mengandung (3 bln ke atas) 🍫HARGA MILA : RM49 SEKOTAK Wasap ira sekarang di 011-57565618 Boleh klik link bio di IG ira yer #milacoklatslym #sukusukuseparuh #bahansunnah #kurustanpasengaja #milafeedback #diettanpalapar #dietplan #dietlisasurihani #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #overnightoatsmalaysia #milacoklatslymterengganu #buymuslimfirst #allurakualaterengganu #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt #teamafcircle010102

  •  100  36  1 days ago
  • 🍫MILA COKLAT SLYM🍫  Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ‡  1. Oat  2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam  6. Vitamin c  7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet  1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar!  1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) βœ…πŸ‘ Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap πŸ˜‹ πŸ₯›  Cadangan pengambilan Mila: -Ambik satu sachet sebelum lunch @ blh jgk di ambil pd waktu malam jika masih terasa lapar -Pengambilan Mila blh di ambil 1-3 sachet sehari mengikut kpd individu masing2 & jgk ikt pd nafsu makan masing2 -Jika anda sejenis yg kuat makan, blh ambik mila sblm anda makan makanan berat supaya portion yg anda makan nanti x byk di sbbkan mila akn kawal selera makan dn buat kita rasa kenyang -Selain tu kalau ada rasa nak makan benda2 manis blh juga terus bancuh mila yg sedap ni πŸ™‹‍♀Mila juga blh diambil seawal baby berusia 1 tahun πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu yg tgh menyusu πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu dlm pantang πŸ™‹‍♀Sesuai utk ibu mengandung (3 bln ke atas)  #milacoklatslym #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietrendahkalori #dietlisasurihani #dietatkins #dietmalaysia #kuruscepat #kurustanpaberlapar #milafeedback #milacoklatslymterengganu #allurakualaterengganu #buymuslimfirst #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt
  • @allurakualaterengganu Profile picture

    @allurakualaterengganu

    🍫MILA COKLAT SLYM🍫 Rasa coklat yg mengenyangkan & blh mengawal selera makan. Boleh mengurangkan jgk craving pd benda manis & elak nafsu makan kita membuak buak . 9 bahan2 mewah yg terkandung dalam mila coklat slym adalah ‡ 1. Oat 2. Susu skim 3. Apricot 4. Chia seed 5. Badam 6. Vitamin c 7. Delima 8. Serbuk koko 9. Kurma . 1 kotak Mila = 15 sachet 1 sachet = 25 gram Berat sekotak Mila = 375 gram . Bagi yg nak betul2 DIET SIHAT, ada dua benda penting dlm proses utk diet ni iaitu kena jaga kalori dan mesti kena elak benda2 manis.😊 Inshaallah dalam Mila kandungan kalori sgt rendah & zero sugar! 1 sachet Mila = 110 kalori shj (Lab test approved) βœ…πŸ‘ Mila jgk mendapat kelulusan pengkelasan makanan drp pihak KKM dan sejenis minuman diet yg sgt menyihatkan dan sgt sedap πŸ˜‹ πŸ₯› Cadangan pengambilan Mila: -Ambik satu sachet sebelum lunch @ blh jgk di ambil pd waktu malam jika masih terasa lapar -Pengambilan Mila blh di ambil 1-3 sachet sehari mengikut kpd individu masing2 & jgk ikt pd nafsu makan masing2 -Jika anda sejenis yg kuat makan, blh ambik mila sblm anda makan makanan berat supaya portion yg anda makan nanti x byk di sbbkan mila akn kawal selera makan dn buat kita rasa kenyang -Selain tu kalau ada rasa nak makan benda2 manis blh juga terus bancuh mila yg sedap ni πŸ™‹β€β™€Mila juga blh diambil seawal baby berusia 1 tahun πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu yg tgh menyusu πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu dlm pantang πŸ™‹β€β™€Sesuai utk ibu mengandung (3 bln ke atas) #milacoklatslym #eatcleanmalaysia #intermittentfastingmalaysia #dietrendahkalori #dietlisasurihani #dietatkins #dietmalaysia #kuruscepat #kurustanpaberlapar #milafeedback #milacoklatslymterengganu #allurakualaterengganu #buymuslimfirst #codkualaterengganu #codgongbadak #codunisza #codmanir #codchendering #codumt

  •  67  24  1 days ago
  • LUNCH SIMPLE YET PERFECT? . Boleh cuba buat sandwich macam ni. Apa yang korang perlu ada . 2 keping roti gandum 3-4 heli daun salad 2 biji telur Secubit lada hitam 1 sudu teh butter . Caranya, panaskan butter, kacau telur sampai hancur, masukkan dalam pan, teruskan kacau telur jangan bagi berketul. Masukkan lada hitam juga. . Pastikan api perlahan, so telur tak berketul. Lepas kacau telur sampai jadi macam gel tu. boleh la plating macam dalam gambar . Dah siap telur ala2 gordan ramsey πŸ‘¨πŸ»‍🍳. . ‼️DAFTAR SEKARANG ================================= PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! =================================== . WA πŸ“²017-4511356 COACH ANISBUX - 8 Years Experience Weight Management Coach . #herbalifemalaysia #programkurusonline  #turunberat #coachherbalifemalaysia
  • @coachaniszul Profile picture

    @coachaniszul

    LUNCH SIMPLE YET PERFECT? . Boleh cuba buat sandwich macam ni. Apa yang korang perlu ada . 2 keping roti gandum 3-4 heli daun salad 2 biji telur Secubit lada hitam 1 sudu teh butter . Caranya, panaskan butter, kacau telur sampai hancur, masukkan dalam pan, teruskan kacau telur jangan bagi berketul. Masukkan lada hitam juga. . Pastikan api perlahan, so telur tak berketul. Lepas kacau telur sampai jadi macam gel tu. boleh la plating macam dalam gambar . Dah siap telur ala2 gordan ramsey πŸ‘¨πŸ»β€πŸ³. . ‼️DAFTAR SEKARANG ================================= PENDAFTARAN PROGRAM 30 HARI KURUS KINI DIBUKA!! =================================== . WA πŸ“²017-4511356 COACH ANISBUX - 8 Years Experience Weight Management Coach . #herbalifemalaysia #programkurusonline #turunberat #coachherbalifemalaysia

  •  7  1  2 days ago

Top #dietlisasurihani Posts