#dhermi Instagram Photos & Videos

dhermi - 40.5k posts

Latest #dhermi Posts

 • Albanias svar på St.Tropez er en drøm for livsnytere og badeløver! I Dhermi er nemlig strendene like fine som prisnivået er lavt - og veien er kort til flotte naturopplevelser og herlige landsbyer. Smelt! ❤
 • Albanias svar på St.Tropez er en drøm for livsnytere og badeløver! I Dhermi er nemlig strendene like fine som prisnivået er lavt - og veien er kort til flotte naturopplevelser og herlige landsbyer. Smelt! ❤
 •  205  1  16 hours ago
 • Dhoma plazhi ekonomike në Drymades, në mes të gjelbërimit dhe fare pranë detit me gatime familjare. Ne jemi në biznes familjar që vlerësojmë miqësinë. Komode për familje dhe shoqëri. Telefono tani për prenotime.
#Plazh #Drymades #Dhermi #DetiJon #pushime
 • Dhoma plazhi ekonomike në Drymades, në mes të gjelbërimit dhe fare pranë detit me gatime familjare. Ne jemi në biznes familjar që vlerësojmë miqësinë. Komode për familje dhe shoqëri. Telefono tani për prenotime.
  #Plazh #Drymades #Dhermi #DetiJon #pushime
 •  23  0  18 hours ago

Top #dhermi Posts

 • 🇬🇧 The Ionian coast of Albania stands out for an incredible balance between the presence of equipped beaches, small fish restaurants perched on the rocks and long stretches of sand surrounded by wild nature. And it will seem incredible the beautiful beach of Dhermi manages to enclose all these elements in 5 km of length, which is why it has become one of the main tourist attractions of the whole of Albania.
•
🇦🇱 Bregu i Jonit në Shqipëri qëndron për një ekuilibër të pabesueshëm midis pranisë së plazheve të pajisura, restoranteve të vegjël të peshkut të vendosura në shkëmbinj dhe shtigjeve të gjata të rërës të rrethuara nga natyra e egër. Dhe kjo do të duket e pabesueshme plazhi i bukur i Dhermiut mund të përfshijë të gjitha këto elemente në 5 km gjatësi, prandaj është bërë një nga atraksionet kryesore turistike të të gjithë Shqipërisë.(📸 @gabbbbriella )
________________________________________________________#dhermi #dhermibeach #dhërmi #ksamil #ksamilbeach #sarandë #sarande #butrint #butrinti #island #vlore #vlorealbania #visitalbania #albania🇦🇱 #albania #albanian #beautifulalbania #ekskursion #udhetime #shqipe #shqiptar #shqiperia #shqiperi #southalbania
 • 🇬🇧 The Ionian coast of Albania stands out for an incredible balance between the presence of equipped beaches, small fish restaurants perched on the rocks and long stretches of sand surrounded by wild nature. And it will seem incredible the beautiful beach of Dhermi manages to enclose all these elements in 5 km of length, which is why it has become one of the main tourist attractions of the whole of Albania.

  🇦🇱 Bregu i Jonit në Shqipëri qëndron për një ekuilibër të pabesueshëm midis pranisë së plazheve të pajisura, restoranteve të vegjël të peshkut të vendosura në shkëmbinj dhe shtigjeve të gjata të rërës të rrethuara nga natyra e egër. Dhe kjo do të duket e pabesueshme plazhi i bukur i Dhermiut mund të përfshijë të gjitha këto elemente në 5 km gjatësi, prandaj është bërë një nga atraksionet kryesore turistike të të gjithë Shqipërisë.(📸 @gabbbbriella )
  ________________________________________________________ #dhermi #dhermibeach #dhërmi #ksamil #ksamilbeach #sarandë #sarande #butrint #butrinti #island #vlore #vlorealbania #visitalbania #albania🇦🇱 #albania #albanian #beautifulalbania #ekskursion #udhetime #shqipe #shqiptar #shqiperia #shqiperi #southalbania
 •  1,213  23  14 July, 2019
 • 🇬🇧 Gjipe is located between the two towns of Dhermi and Vuno in southern Albania. It is a secluded beach at the end of a canyon, the Gjipe canyon. There is still no paved road to reach the beach and this is what is saving this corner of paradise from the crowd. To get there you have to walk for about half an hour from the paved road to a small path. It is a very pleasant and not demanding walk, with a fantastic view of the sea and the southern Albanian coast.
•
🇦🇱 Plazhi Gjipe ndodhet midis dy qyteteve të Dhermit dhe Vunos në Shqipërinë jugore. Është një plazh i izoluar në fund të një kanioni, kanioni i Gjipe. Ende nuk ka rrugë të asfaltuar për të arritur në plazh dhe kjo është ajo që po kursen këtë cep të parajsës nga turma. Për të arritur atje ju duhet të ecni për rreth gjysmë ore nga rruga e asfaltuar në një rrugë të vogël. Është një shëtitje shumë e këndshme dhe jo e kërkuar, me një pamje fantastike të detit dhe bregut jugor shqiptar.(📸 @visitalbania2.0 )
_______________________________________________#gjipe #gjipebeach #dhermi #dhermibeach #sarandë #sarande #plazh #plazhi #vuno #shqipëria #shqiperia #albania #albania🇦🇱
 • 🇬🇧 Gjipe is located between the two towns of Dhermi and Vuno in southern Albania. It is a secluded beach at the end of a canyon, the Gjipe canyon. There is still no paved road to reach the beach and this is what is saving this corner of paradise from the crowd. To get there you have to walk for about half an hour from the paved road to a small path. It is a very pleasant and not demanding walk, with a fantastic view of the sea and the southern Albanian coast.

  🇦🇱 Plazhi Gjipe ndodhet midis dy qyteteve të Dhermit dhe Vunos në Shqipërinë jugore. Është një plazh i izoluar në fund të një kanioni, kanioni i Gjipe. Ende nuk ka rrugë të asfaltuar për të arritur në plazh dhe kjo është ajo që po kursen këtë cep të parajsës nga turma. Për të arritur atje ju duhet të ecni për rreth gjysmë ore nga rruga e asfaltuar në një rrugë të vogël. Është një shëtitje shumë e këndshme dhe jo e kërkuar, me një pamje fantastike të detit dhe bregut jugor shqiptar.(📸 @visitalbania2.0 )
  _______________________________________________ #gjipe #gjipebeach #dhermi #dhermibeach #sarandë #sarande #plazh #plazhi #vuno #shqipëria #shqiperia #albania #albania🇦🇱
 •  655  23  2 June, 2019
 • Leave behind sunsets 🌅 and look into the new sunrise 🌄!
 • Leave behind sunsets 🌅 and look into the new sunrise 🌄!
 •  2,053  5  23 June, 2019