#daytrip Instagram Photos & Videos

daytrip - 2.9m posts

Latest #daytrip Posts

  • Buat kali pertama @perhentiantrip buat contest untuk followers instagram! Contest tamat pada 31 Ogos 2019 ni. Follow step di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
1) Follow instagram @perhentiantrip 
2) Like post ni 
3) Share post ni di igstory anda
4) Tag seorang rakan anda di ruang comment & comment kenapa kami perlu memilih anda dan kawan anda untuk memenangi pakej daytrip ke pulau perhentian .
.
Sila lengkapkan keempat empat syarat di atas. Min akan check satu persatu. .
@perhentiantrip berkongsi rezeki bersama followers . Pemenang akan memenangi pakej Daytrip untuk anda dan kawan anda . Join sekarang. Comment yang paling menarik akan menang! ๐Ÿ
.
#contest #contestgiveaway #daytrip #pulauperhentiankecil #pulauperhentian
  • Buat kali pertama @perhentiantrip buat contest untuk followers instagram! Contest tamat pada 31 Ogos 2019 ni. Follow step di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    1) Follow instagram @perhentiantrip
    2) Like post ni
    3) Share post ni di igstory anda
    4) Tag seorang rakan anda di ruang comment & comment kenapa kami perlu memilih anda dan kawan anda untuk memenangi pakej daytrip ke pulau perhentian .
    .
    Sila lengkapkan keempat empat syarat di atas. Min akan check satu persatu. .
    @perhentiantrip berkongsi rezeki bersama followers . Pemenang akan memenangi pakej Daytrip untuk anda dan kawan anda . Join sekarang. Comment yang paling menarik akan menang! ๐Ÿ
    .
    #contest #contestgiveaway #daytrip #pulauperhentiankecil #pulauperhentian
  •  0  0  2 hours ago
  • Adventure ๐Ÿพ๐ŸŒฒโค๏ธ
  • Adventure ๐Ÿพ๐ŸŒฒโค๏ธ
  •  1  1  2 hours ago
  • Nairobi City full day tour :

You can visit Nairobi National park,giraffe Center ,Nairobi Animal Orphanage,Karen Blixen ,and Bomas of Kenya you have an option of taking your dinner or lunch at Carnivore Restaurant .
Book with us to make your experience memorable.
#BAS#Nairobi#wildlife #animalsworld#daytrip#gamedrive
  • Nairobi City full day tour :

    You can visit Nairobi National park,giraffe Center ,Nairobi Animal Orphanage,Karen Blixen ,and Bomas of Kenya you have an option of taking your dinner or lunch at Carnivore Restaurant .
    Book with us to make your experience memorable.
    #BAS #Nairobi #wildlife #animalsworld #daytrip #gamedrive
  •  3  0  2 hours ago
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
.
Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
.
TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
.
Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
#HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
.
HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
.
Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
.
๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
( private uols).
yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
.
Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60179211676
.
.
Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
Call : 011 6329 6476 (Mira)
.
____________________________________________________
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
_____________________________________________________
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
    .
    Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
    .
    TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
    โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
    โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
    .
    Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
    #HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
    .
    Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
    .
    HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
    .
    Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
    .
    ๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
    ๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
    ๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
    ๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
    ๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
    โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
    ๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
    ๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    ( private uols).
    yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
    .
    Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
    Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    http://www.wasap.my/60179211676
    .
    .
    Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    .
    ____________________________________________________
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    _____________________________________________________
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #campingperhentian #backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  •  1  0  2 hours ago
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
.
Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
.
TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
.
Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
#HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
.
HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
.
Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
.
๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
( private uols).
yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
.
Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60179211676
.
.
Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
Call : 011 6329 6476 (Mira)
.
____________________________________________________
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
_____________________________________________________
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
    .
    Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
    .
    TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
    โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
    โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
    .
    Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
    #HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
    .
    Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
    .
    HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
    .
    Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
    .
    ๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
    ๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
    ๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
    ๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
    ๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
    โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
    ๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
    ๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    ( private uols).
    yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
    .
    Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
    Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    http://www.wasap.my/60179211676
    .
    .
    Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    .
    ____________________________________________________
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    _____________________________________________________
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #campingperhentian #backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  •  1  0  2 hours ago
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
.
Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
.
TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
.
Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
#HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
.
Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
.
HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
.
Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
.
๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
( private uols).
yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
.
Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
http://www.wasap.my/60179211676
.
.
Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
Call : 011 6329 6476 (Mira)
.
____________________________________________________
TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
_____________________________________________________
.
#perhentianisland#perhentian#pulauperhentian#pakejpulauperhentian#pakejpulauperhentianmurah#perhentianmurah#pulauperhentiantermurah#travelperhentian#pulauperhentianmurahgila#pakejpercutian#pakejcutimalaysia#cuticutimalaysia#daytrip#daytripperhentian#daytrippulauperhentian#longbeach#pulaukecil#pulauperhentiankecil#perhentiankecil#pulaukecilmurah#longbeachbajet#campingperhentian#backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  • โ€œHoneymoon adalah percutian romantik yang menjadi idaman setiap pasangan ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปโ€.
    .
    Rasa tak lengkap pulak kalau tak bawak wife pergi honeymoon kan ๐Ÿ˜.
    .
    TAPI โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.
    โ˜น๏ธTakde masa nak pergi honeymoon jauh2 ๐Ÿ˜ฐ
    โ˜น๏ธBajet pon lari dah lepas majlis ๐Ÿ˜ญ
    .
    Jangan risau โœ‹๐Ÿป ๐Ÿ™Œ๐Ÿป.
    #HONEYMOON SPECIAL PACKAGE โฃwith TW boleh settle masalah korang ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป.
    .
    Kami sediakan Pakej Honeymoon ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿปdengan service first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet still onzzz ๐Ÿ’ธ.
    .
    HANYA RM990/couple ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
    .
    Kami janjikan servise first class ๐Ÿ‘๐Ÿป dan bajet onzzz ๐Ÿ’ธ ..Jom tengok apa korang dapat โ˜บ.
    .
    ๐Ÿ’‹ Penginapan dengan aircond 24H.
    ๐Ÿ’‹Bot pergi balik ( dari jeti k.besut - p.perhentian - jeti kbesut ).
    ๐Ÿ’‹Snorkeling trip with friendly guide and equipment.
    ๐Ÿ’‹T shirt exclusive Twinbrothers.
    ๐Ÿ’‹Meals : 2x breakfast โœ”, 1x lunch โœ”.
    โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
    ๐Ÿ’‹SPECIAL & romantic candle light dinner.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL exclusive kayaking dengan transparent kayak ๐Ÿ™Œ๐Ÿป kasi chance WIFE ootd macam QUEEN ๐Ÿ‘‘.
    ๐Ÿ’‹SPECIAL rooms decoration ๐Ÿ™Œ๐Ÿป ( honeymoon sgt uols ).
    ๐Ÿ’‹SPECIAL private island hopping+windmills view ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
    ( private uols).
    yg ni confirm Wife senyum sampai ke telinga ๐Ÿ˜†.
    .
    Haaa guysโ€ผ๏ธBanyak sangat tang SPECIAL tu ๐Ÿ˜† Tak payah nk fikir banyak kali dah.. LETS GRABโ€ผ๏ธ #HONEYMOONSPECIALPACKAGE kami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Untuk booking / sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp kami .
    Terus whtsapp kami , tekan link di bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    http://www.wasap.my/60179211676
    .
    .
    Whatsapp : 017-9211676 ( Mira )
    Call : 011 6329 6476 (Mira)
    .
    ____________________________________________________
    TRAVEL DATE : 1 MARCH - 15 OCTOBER 2019
    _____________________________________________________
    .
    #perhentianisland #perhentian #pulauperhentian #pakejpulauperhentian #pakejpulauperhentianmurah #perhentianmurah #pulauperhentiantermurah #travelperhentian #pulauperhentianmurahgila #pakejpercutian #pakejcutimalaysia #cuticutimalaysia #daytrip #daytripperhentian #daytrippulauperhentian #longbeach #pulaukecil #pulauperhentiankecil #perhentiankecil #pulaukecilmurah #longbeachbajet #campingperhentian #backpackers #jomcutiperhentian #twinbrothersperhentian #honeymoonperhentian #HoneymoonSpecialPackages #HoneymoonwithTW โ™ฅ๏ธ
  •  1  0  2 hours ago

Top #daytrip Posts