#dajtit Instagram Photos & Videos

Latest #dajtit Posts

 • Këtë të shtunë me plot diell 🌞, nisma e @sherbimikombetar "Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje" këtë rradhë në bashkëpunim me @qendra_rinore_tirane dhe rrjetin e saj të vullnetareve👫, udhëtoi drejt #Dajtit për të organizuar një piknik dhe për t'ju dhuruar disa çaste lumturie të rinjve nga skema e ndihmës ekonomike. Organizimi u bë akoma më interesant nga i ftuari special në këtë udhëtim, @silvio_goskova ose siç njihet ndryshe C17 😀, i cili ndau me ne momente gazmore nga "e ardhmja" 😂🤗. Një falenderim i veçant shkon dhe për @ejselcatering i cili siguroi ushqim dhe pije për të gjithë të rinjt.
Një ditë me aktivitet sportiv, një ditë mjaft argëtuese dhe një fundjave ndryshe për të gjithë ne 😀⛹⛹ #dhurokohërrëmbebuzëqeshje
@sherbimikombetar 
@qendra_rinore_tirane
 • @qendra_rinore_tirane Profile picture

  @qendra_rinore_tirane

  Këtë të shtunë me plot diell 🌞, nisma e @sherbimikombetar "Dhuro kohë, rrëmbe buzëqeshje" këtë rradhë në bashkëpunim me @qendra_rinore_tirane dhe rrjetin e saj të vullnetareve👫, udhëtoi drejt #Dajtit për të organizuar një piknik dhe për t'ju dhuruar disa çaste lumturie të rinjve nga skema e ndihmës ekonomike. Organizimi u bë akoma më interesant nga i ftuari special në këtë udhëtim, @silvio_goskova ose siç njihet ndryshe C17 😀, i cili ndau me ne momente gazmore nga "e ardhmja" 😂🤗. Një falenderim i veçant shkon dhe për @ejselcatering i cili siguroi ushqim dhe pije për të gjithë të rinjt.
  Një ditë me aktivitet sportiv, një ditë mjaft argëtuese dhe një fundjave ndryshe për të gjithë ne 😀⛹⛹ #dhurokohërrëmbebuzëqeshje
  @sherbimikombetar
  @qendra_rinore_tirane

 •  94  4  20 April, 2019
 • Shtepia apo biznesi juaj ndodhet ne qender te #Tiranes, ne freskine e malit te #Dajtit apo bregdetin e #Durresit? Ne vijme aty ku ju ndodheni: instalim falas, transport falas, 100% siguri dhe sherbim profesional! #gasgroup
 • @gasgroupshpk Profile picture

  @gasgroupshpk

  Shtepia apo biznesi juaj ndodhet ne qender te #Tiranes, ne freskine e malit te #Dajtit apo bregdetin e #Durresit? Ne vijme aty ku ju ndodheni: instalim falas, transport falas, 100% siguri dhe sherbim profesional! #gasgroup

 •  8  0  2 April, 2019

Top #dajtit Posts

 • Парк Dajtit в Тиране. Албания ⛰🇦🇱
⠀
Если в бункере вам стало холодно, темно и тесно, буквально в нескольких метрах есть посадка на канатную дорогу на гору Дайти. Высота ее 1500 метров всего, но по сравнению с равниной, она выглядит масштабно
⠀
📍Dajti Ekspres, Tirana
📏Длина канатки 4,4 км, 15 минут в пути
💰1000 лек туда/обратно со взрослого, дети бесплатно. Курс 1 лек ~ 0,58 руб. Берём наличку, с картами плохо в стране
⠀
Наверху очень спокойно, зелено и самое то для релакса. Огромная детская площадка под деревьями-самое то в жаркий полдень.
Тут же есть шикарный ресторан Ballkoni Dajtit с панорамой на весь город, ценник тоже шикарный 😂. Отель Dajtit Tower Belvedere 60 евро за дабл. Можно покататься на лошадках.
Если бы нам не надо было ехать дальше, с удовольствием бы провели там жаркие часы в тени
⠀
Ну как вам? Ожидали от рассказов об Албании такой цивилизации?
⠀
#fedorovs_trip #fedorovs_in_albania #albania #tirana #dajtit #албания #тирана ⠀
P.s. Кто нашёл бункер?🔍
 • @fidelevna Profile picture

  @fidelevna

  Mali Dajtit

  Парк Dajtit в Тиране. Албания ⛰🇦🇱

  Если в бункере вам стало холодно, темно и тесно, буквально в нескольких метрах есть посадка на канатную дорогу на гору Дайти. Высота ее 1500 метров всего, но по сравнению с равниной, она выглядит масштабно

  📍Dajti Ekspres, Tirana
  📏Длина канатки 4,4 км, 15 минут в пути
  💰1000 лек туда/обратно со взрослого, дети бесплатно. Курс 1 лек ~ 0,58 руб. Берём наличку, с картами плохо в стране

  Наверху очень спокойно, зелено и самое то для релакса. Огромная детская площадка под деревьями-самое то в жаркий полдень.
  Тут же есть шикарный ресторан Ballkoni Dajtit с панорамой на весь город, ценник тоже шикарный 😂. Отель Dajtit Tower Belvedere 60 евро за дабл. Можно покататься на лошадках.
  Если бы нам не надо было ехать дальше, с удовольствием бы провели там жаркие часы в тени

  Ну как вам? Ожидали от рассказов об Албании такой цивилизации?

  #fedorovs_trip #fedorovs_in_albania #albania #tirana #dajtit #албания #тирана
  P.s. Кто нашёл бункер?🔍

 •  136  2  3 July, 2019