#cutibajet Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

9.2
average comments
38
average likes

Latest #cutibajet Posts

  • SARANGHAE‼️‼️
.
.
hah gittew... Tu je la yg taw pun.. Haha 🤭 Bila tgk drama korea... Rasa nak pergi sana je.. Nak feeling² pakai Hanbok, nak pergi Nami Island dia, tgk Namsan tower mcm dlm cite boys over flower tu.. 😅😍😂🤭 Yang paling penting nak makan street food dia.. Wuuu nampak menyelerakan sungguh 😋😋😋 Well, Nad dan makanan berpisah tiada.. 😝
.
.
Nad sebenarnya nak bgtaw.. Walaupun Korea kita date tahun depan byk kita bukak, tgk la.. Berapa byk dah sold out 😅 So korang yg rasa nak ikut g sana ajom la booking dengan Nad... Deposit RM250 je uolls... Lepas tu korang byr la sikit² kan... Lama² sampai la korea tu bila tiba waktunya 😍😍
.
.
Hotel & transportation sepanjang kt sana korang xyah susah² fikir dah ye.. Included... Xyah nak susah² nak train.. Hotel plak kt tgh bandar... Senang nak shopping uolls 🤭
.
.
Whatsapp je la Nad kalau rasa nk booking ye.  010-4094990
.
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    Nami Island , Korea

    SARANGHAE‼️‼️
    .
    .
    hah gittew... Tu je la yg taw pun.. Haha 🤭 Bila tgk drama korea... Rasa nak pergi sana je.. Nak feeling² pakai Hanbok, nak pergi Nami Island dia, tgk Namsan tower mcm dlm cite boys over flower tu.. 😅😍😂🤭 Yang paling penting nak makan street food dia.. Wuuu nampak menyelerakan sungguh 😋😋😋 Well, Nad dan makanan berpisah tiada.. 😝
    .
    .
    Nad sebenarnya nak bgtaw.. Walaupun Korea kita date tahun depan byk kita bukak, tgk la.. Berapa byk dah sold out 😅 So korang yg rasa nak ikut g sana ajom la booking dengan Nad... Deposit RM250 je uolls... Lepas tu korang byr la sikit² kan... Lama² sampai la korea tu bila tiba waktunya 😍😍
    .
    .
    Hotel & transportation sepanjang kt sana korang xyah susah² fikir dah ye.. Included... Xyah nak susah² nak train.. Hotel plak kt tgh bandar... Senang nak shopping uolls 🤭
    .
    .
    Whatsapp je la Nad kalau rasa nk booking ye. 010-4094990
    .
    .
    #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages

  •  56  15  10 hours ago
  • DESTINASI : KRABI

SPECIAL UNTUK ORANG KELANTAN !!! SEDAR2, CUTI SEKOLAH DAH NAK DEKAT KAN GUYSS??! KORANG DAH ADA PLAN NAK PERGI HOLIDAY BELOM??
korang suka pantai kan?
korang suka pegi pulau kan?
cun lah kalau nak bawak famili pegi makan angin ni..
bawak kawan pun boleh je takde hal punyalah!

sekarang ni, Bahtera Kembara Holidays dah bukak seat special untuk ke KRABI dari RANTAU PANJANG, KELANTAN, NOVEMBER ni 🙂

DATE : 29 NOV - 1 DEC 2019

korang jangan risau, bukan satu dua tempat je kita akan jejak nanti, banyakkkk sangat!
pulau pun banyakkkkk guys, nak relakskan minda tu boleh sangattt!

terus tekan link ni laju2 ye!

www.wasap.my/601/32719471krabi_nov
www.wasap.my/60132719471/krabi_nov
www.wasap.my/60132719471/krabi_nov

#TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
#BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
#pakejtripbajet #TeamBahteraKembaraHolidays #krabibeach #krabihatyai #hatyaimurah #cutibajet #companytripmurah #travellog #cutisekolah
  • @pakejtripbajet Profile picture

    @pakejtripbajet

    DESTINASI : KRABI

    SPECIAL UNTUK ORANG KELANTAN !!! SEDAR2, CUTI SEKOLAH DAH NAK DEKAT KAN GUYSS??! KORANG DAH ADA PLAN NAK PERGI HOLIDAY BELOM??
    korang suka pantai kan?
    korang suka pegi pulau kan?
    cun lah kalau nak bawak famili pegi makan angin ni..
    bawak kawan pun boleh je takde hal punyalah!

    sekarang ni, Bahtera Kembara Holidays dah bukak seat special untuk ke KRABI dari RANTAU PANJANG, KELANTAN, NOVEMBER ni 🙂

    DATE : 29 NOV - 1 DEC 2019

    korang jangan risau, bukan satu dua tempat je kita akan jejak nanti, banyakkkk sangat!
    pulau pun banyakkkkk guys, nak relakskan minda tu boleh sangattt!

    terus tekan link ni laju2 ye!

    www.wasap.my/601/32719471krabi_nov
    www.wasap.my/60132719471/krabi_nov
    www.wasap.my/60132719471/krabi_nov

    #TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
    #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS
    #pakejtripbajet #TeamBahteraKembaraHolidays #krabibeach #krabihatyai #hatyaimurah #cutibajet #companytripmurah #travellog #cutisekolah

  •  1  0  18 hours ago
  • Since recently Arab Saudi dah list kan Malaysia sebagai salah satu dari hanya 7 negara Asia yang dibenarkan masuk ke Saudi menggunakan visa pelancongan yang membenarkan pelancong mengerjakan umrah, maka mudah lah pemegang passport Malaysia untuk mengerjakan umrah secara DIY selepas ni.
.
Boleh atur perjalanan sendiri 🤗 Harap-harap jangan ada yg buat kerja gila overstay ke apa nanti, takut nanti kena tarik balik pulak keistimewaan yg rakyat Malaysia dapat ni. Indonesia pun TAK boleh tau guna visa pelancong ni.
.
Boleh apply visa di :
https://www.visitsaudi.com/en/
.
Kredit : Berita
.
.
#agenttrustedBKH08-065 #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #cuticutibahterakembara#cutibajet #infomelancong
  • @bahterakembaraholidays_aten Profile picture

    @bahterakembaraholidays_aten

    Since recently Arab Saudi dah list kan Malaysia sebagai salah satu dari hanya 7 negara Asia yang dibenarkan masuk ke Saudi menggunakan visa pelancongan yang membenarkan pelancong mengerjakan umrah, maka mudah lah pemegang passport Malaysia untuk mengerjakan umrah secara DIY selepas ni.
    .
    Boleh atur perjalanan sendiri 🤗 Harap-harap jangan ada yg buat kerja gila overstay ke apa nanti, takut nanti kena tarik balik pulak keistimewaan yg rakyat Malaysia dapat ni. Indonesia pun TAK boleh tau guna visa pelancong ni.
    .
    Boleh apply visa di :
    https://www.visitsaudi.com/en/
    .
    Kredit : Berita
    .
    .
    #agenttrustedBKH08-065 #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #cuticutibahterakembara #cutibajet #infomelancong

  •  28  1  15 October, 2019
  • *DESTINASI : DALAT & MUINE, VIETNAM*
.
Haa korang2..meh sini meh! Nad ada berita hangat ni untuk korang yang osem!
.
korang dah tengok kan gambar2 yang Nad post kat IG dan FB yang trip Dalat tu kan?
Nad tahu korang mesti dah termimpi2 nak holidays kat sana kan?
alaah jangan malu lah, Nad pun sama macam korang! Travel travel travel!!! 🙈
.
okee2 ni Nad nak bagitahu ni, sekarang ni guys, kami dah bukak trip baru ke *DALAT & MUINE*!!! 👏🏿
.
👉🏿 *10 - 13 JAN 2020*
👉🏿 *7 - 10 FEB 2020*
.
korang jangan risau, bukan setempat dua je kita akan jejak nanti, banyakkkkkk sangat guyssss tempat menarik yang kita akan pegi nanti!!
.
nak ke pantai, kita ada Pantai MuiNe 🏖
nak main air terjun, kita ada Air Terjun Datanla, ⛲
nak naik cable car, kita boleh cuba Cable Car Dalat, 🛸
Nak lasak lagi? Kita boleh naik jeep dan Alphine Coaster 🎢
pasar malam ada, taman bunga pun ada, padang pasir juga ada! 🌹
dannnn banyakkkk lagi tempat2 menarik yang kami nak bawak anda!!!!!
memang rugilah kalau terlepas peluang kali ni 🍄
.
nak pegi kan? haa molek ajak sekali geng2 lain join trip ni, sebab lagi ramai lagi meriahhh dan pastinya *havoc*!!!
.
tapi kalau korang nak pilih *tarikh sendiri* pun, bolehhh je takde hal!!! 🥰
.
boleh terus tekan link ni laju2 ye..
.
www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
.
.
#dalatmuine #vietnam  #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #pakejdalatmurah #pakejdalat #tripmelancongmurah #pakejmurah #pakejpercutianmurah
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    Dalat, Viet Nam

    *DESTINASI : DALAT & MUINE, VIETNAM*
    .
    Haa korang2..meh sini meh! Nad ada berita hangat ni untuk korang yang osem!
    .
    korang dah tengok kan gambar2 yang Nad post kat IG dan FB yang trip Dalat tu kan?
    Nad tahu korang mesti dah termimpi2 nak holidays kat sana kan?
    alaah jangan malu lah, Nad pun sama macam korang! Travel travel travel!!! 🙈
    .
    okee2 ni Nad nak bagitahu ni, sekarang ni guys, kami dah bukak trip baru ke *DALAT & MUINE*!!! 👏🏿
    .
    👉🏿 *10 - 13 JAN 2020*
    👉🏿 *7 - 10 FEB 2020*
    .
    korang jangan risau, bukan setempat dua je kita akan jejak nanti, banyakkkkkk sangat guyssss tempat menarik yang kita akan pegi nanti!!
    .
    nak ke pantai, kita ada Pantai MuiNe 🏖
    nak main air terjun, kita ada Air Terjun Datanla, ⛲
    nak naik cable car, kita boleh cuba Cable Car Dalat, 🛸
    Nak lasak lagi? Kita boleh naik jeep dan Alphine Coaster 🎢
    pasar malam ada, taman bunga pun ada, padang pasir juga ada! 🌹
    dannnn banyakkkk lagi tempat2 menarik yang kami nak bawak anda!!!!!
    memang rugilah kalau terlepas peluang kali ni 🍄
    .
    nak pegi kan? haa molek ajak sekali geng2 lain join trip ni, sebab lagi ramai lagi meriahhh dan pastinya *havoc*!!!
    .
    tapi kalau korang nak pilih *tarikh sendiri* pun, bolehhh je takde hal!!! 🥰
    .
    boleh terus tekan link ni laju2 ye..
    .
    www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
    www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
    www.wasap.my/60104094990/dalatmuine
    .
    .
    #dalatmuine #vietnam #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #pakejdalatmurah #pakejdalat #tripmelancongmurah #pakejmurah #pakejpercutianmurah

  •  98  40  15 October, 2019

Top #cutibajet Posts

  • *DESTINASI : HO CHI MINH, VIETNAM*
.
Haa korang2..meh sini meh! Nad ada berita hangat ni untuk korang yang osem! 🥰
.
korang mesti belom ada plan nak g travel ke mana next year kan?
Haa ni Nad ada cadangan untuk korang ajak sedara mara, jiran tetangga, anak cucu jiran, kawan2 sekolah, geng2 mesyuarat tingkap korang semua pergi holidays tahun depan! 😍🥰
.
okee2 ni Nad nak bagitahu ni, sekarang ni guys, kami dah bukak trip baru ke *HO CHI MINH*!!! 👏🏿
.
👉🏿 4 - 7 JAN 2020
👉🏿 29 FEB - 3 MAR 2020
.
korang jangan risau, bukan setempat dua je kita akan jejak nanti, banyakkkkkk sangat guyssss tempat menarik yang kita akan pegi nanti!! Kita jalan puas2!!
.
nak pegi kan? Tapi Nad kira, lagi ramai lagi meriahhh dan pastinya HAVOC!!!
.
tapi kalau korang nak pilih tarikh sendiri pun, bolehhh je takde hal!!! 🥰
.
boleh terus tekan link ni laju2 ye..
.
www.wasap.my/60104094990 /hcm
www.wasap.my/60104094990 /hcm
www.wasap.my/60104094990 /hcm
.
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #hochiminh #hcm #pakejhcmmurah
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    Ho Chi Minh City, Vietnam

    *DESTINASI : HO CHI MINH, VIETNAM*
    .
    Haa korang2..meh sini meh! Nad ada berita hangat ni untuk korang yang osem! 🥰
    .
    korang mesti belom ada plan nak g travel ke mana next year kan?
    Haa ni Nad ada cadangan untuk korang ajak sedara mara, jiran tetangga, anak cucu jiran, kawan2 sekolah, geng2 mesyuarat tingkap korang semua pergi holidays tahun depan! 😍🥰
    .
    okee2 ni Nad nak bagitahu ni, sekarang ni guys, kami dah bukak trip baru ke *HO CHI MINH*!!! 👏🏿
    .
    👉🏿 4 - 7 JAN 2020
    👉🏿 29 FEB - 3 MAR 2020
    .
    korang jangan risau, bukan setempat dua je kita akan jejak nanti, banyakkkkkk sangat guyssss tempat menarik yang kita akan pegi nanti!! Kita jalan puas2!!
    .
    nak pegi kan? Tapi Nad kira, lagi ramai lagi meriahhh dan pastinya HAVOC!!!
    .
    tapi kalau korang nak pilih tarikh sendiri pun, bolehhh je takde hal!!! 🥰
    .
    boleh terus tekan link ni laju2 ye..
    .
    www.wasap.my/60104094990 /hcm
    www.wasap.my/60104094990 /hcm
    www.wasap.my/60104094990 /hcm
    .
    .
    #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #hochiminh #hcm #pakejhcmmurah

  •  110  35  15 October, 2019
  • .
DAH LAMA PLAN NAK PERGI  BERCUTI TAPI TAK TAHU NAK PERGI MANA?JOM TGK PAKEJ PERCUTIAN YG NAD ADA 🥰🥰. .
✈️🗺🏝🏖🎠🎢🎡⛲🏰🏯
.
.
*PAKEJ PERCUTIAN HUJUNG MINGGU DR KL SENTRAL  TRIP BY BAS*🚎
⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
🚎RM125- Daytrip Cameron Highland
🚎RM135 - Daytrip Singapore dari KL
🚎RM349 - 3H2M, HATYAI Dr KL SENTRAL
🚎RM499 - 3H2M KRABI DR KL SENTRAL
🚎RM375 - USS & SINGAPORE DAYTRIP dr KL SENTRAL
.
.
📌Bergantung pada kekosongan seat
📌Trip every weekend .
.
.
*PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU*
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
.
🌴RM125- DAYTRIP PULAU PERHENTIAN Dr JETI
🌴RM380 - 3H2M Pulau Langkawi
🌴RM239 - 3H2M  Pulau Perhentian
🌴RM395 - 3H2M  Pulau Tioman
🌴RM370- 3H2M Pulau Redang
🌴💑 RM1765/couple - Pulau Tioman Honeymoon .
.
.
📌Date bebas pilih bergantung pada kekosongan bilik
📌Pakej bermula dar jetty .
.
.
*PAKEJ GROUND TIDAK TERMASUK FLIGHT TICKET (❌✈️*) .
🏬RM399 - 3H2M Bandung Indonesia
🏬RM390 - 2H1M USS Stay JB
🏬RM399 - 3H2M Jogjakarta Indonesia
🏬RM489 - 3H2M Kundasang Sabah
🏬RM599 - 4H3M Ho Chi Minh Vietnam
🏬RM459 - 3H2M Bali Indonesia
💞RM1,500 /couple - Honeymoon Bali Indonesia
🇰🇷Rm1599- 5h4m korea
🏖Rm1890- 4h3m Maldives
.
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #eaf190972
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    .
    DAH LAMA PLAN NAK PERGI BERCUTI TAPI TAK TAHU NAK PERGI MANA?JOM TGK PAKEJ PERCUTIAN YG NAD ADA 🥰🥰. .
    ✈️🗺🏝🏖🎠🎢🎡⛲🏰🏯
    .
    .
    *PAKEJ PERCUTIAN HUJUNG MINGGU DR KL SENTRAL TRIP BY BAS*🚎
    ⬇⬇⬇⬇⬇⬇
    .
    🚎RM125- Daytrip Cameron Highland
    🚎RM135 - Daytrip Singapore dari KL
    🚎RM349 - 3H2M, HATYAI Dr KL SENTRAL
    🚎RM499 - 3H2M KRABI DR KL SENTRAL
    🚎RM375 - USS & SINGAPORE DAYTRIP dr KL SENTRAL
    .
    .
    📌Bergantung pada kekosongan seat
    📌Trip every weekend .
    .
    .
    *PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU*
    ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
    .
    🌴RM125- DAYTRIP PULAU PERHENTIAN Dr JETI
    🌴RM380 - 3H2M Pulau Langkawi
    🌴RM239 - 3H2M Pulau Perhentian
    🌴RM395 - 3H2M Pulau Tioman
    🌴RM370- 3H2M Pulau Redang
    🌴💑 RM1765/couple - Pulau Tioman Honeymoon .
    .
    .
    📌Date bebas pilih bergantung pada kekosongan bilik
    📌Pakej bermula dar jetty .
    .
    .
    *PAKEJ GROUND TIDAK TERMASUK FLIGHT TICKET (❌✈️*) .
    🏬RM399 - 3H2M Bandung Indonesia
    🏬RM390 - 2H1M USS Stay JB
    🏬RM399 - 3H2M Jogjakarta Indonesia
    🏬RM489 - 3H2M Kundasang Sabah
    🏬RM599 - 4H3M Ho Chi Minh Vietnam
    🏬RM459 - 3H2M Bali Indonesia
    💞RM1,500 /couple - Honeymoon Bali Indonesia
    🇰🇷Rm1599- 5h4m korea
    🏖Rm1890- 4h3m Maldives
    .
    .
    #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #eaf190972

  •  130  29  14 October, 2019
  • .
.
💦TRIP KRABI MERECIK! 💦
.
. 
Hey. Korang tau tak? BKH ada buat trip ke Krabi paling merechik, paling menarik, paling syok abad ini!
Dik! 2019 tahun kita pergi Krabi kau tahu!
.
. 
Sebabnya, trip dari KL Sentral ni memudahkan korang nak pergi sana, kita bawak, sekali dengan guide dari KL dan Thai. Hea. Tak payah fikir dah nak lalu jalan mana, penat drive, nak pergi mana, sampai sana nak pergi island hopping caner. Semua kita susun, awak goyang kaki, ikut je. And of course, sambil menikmati keindahan dan kecantikan Krabi tu sendiri. Travel easy, worry free.😎
.
. 
Yang bestnya, dengan deposit RM100 je dah boleh book seat. Lepastu, bulan-bulan bayar sikit-sikit pun boleh. Sesuai sangat untuk korang yang susah nak menabung tu. Asyik tak jadi je kan nak travel sebab asyik pecah tabung tu? Eleh, ingat Nad tatau la tu! 🤭 Haha, so dengan adanya skim bayaran ansuran ni, sah-sah sampai datenya korang akan sampai ke Krabi! Betul ke tak?😍
.
. 
So, tunggu apa lagi?
KOMEN 'KRABI'.Nanti Nad reply.

Atau,
WhatsApp Nad sekarang. Kita borak Krabi. Yang serius je tau! Yang main-main takmau, sebab seats cepat nau penuh! Merecik chuolls tau! 💦
.
.
TRIP DEC - 26-29 DEC 2019
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #KRABI #tripkrabi #tripkrabimurah #krabibeach #eaf190957
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    Krabi, Thailand

    .
    .
    💦TRIP KRABI MERECIK! 💦
    .
    .
    Hey. Korang tau tak? BKH ada buat trip ke Krabi paling merechik, paling menarik, paling syok abad ini!
    Dik! 2019 tahun kita pergi Krabi kau tahu!
    .
    .
    Sebabnya, trip dari KL Sentral ni memudahkan korang nak pergi sana, kita bawak, sekali dengan guide dari KL dan Thai. Hea. Tak payah fikir dah nak lalu jalan mana, penat drive, nak pergi mana, sampai sana nak pergi island hopping caner. Semua kita susun, awak goyang kaki, ikut je. And of course, sambil menikmati keindahan dan kecantikan Krabi tu sendiri. Travel easy, worry free.😎
    .
    .
    Yang bestnya, dengan deposit RM100 je dah boleh book seat. Lepastu, bulan-bulan bayar sikit-sikit pun boleh. Sesuai sangat untuk korang yang susah nak menabung tu. Asyik tak jadi je kan nak travel sebab asyik pecah tabung tu? Eleh, ingat Nad tatau la tu! 🤭 Haha, so dengan adanya skim bayaran ansuran ni, sah-sah sampai datenya korang akan sampai ke Krabi! Betul ke tak?😍
    .
    .
    So, tunggu apa lagi?
    KOMEN 'KRABI'.Nanti Nad reply.

    Atau,
    WhatsApp Nad sekarang. Kita borak Krabi. Yang serius je tau! Yang main-main takmau, sebab seats cepat nau penuh! Merecik chuolls tau! 💦
    .
    .
    TRIP DEC - 26-29 DEC 2019
    .
    #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #KRABI #tripkrabi #tripkrabimurah #krabibeach #eaf190957

  •  104  38  10 October, 2019
  • .
JANGAN MUDAH PERCAYA PAKEJ YANG DIJANJIKAN HALAL DI HO CHI MINH VIETNAM! SEBAB RAMAI YANG NON MUSLIM
MENYAMAR BAGI PAKEJ MUSLIM YANG HALAL..ANDA KENA TAHU!
.
Bahtera Kembara Holidays ada provide pakej muslim Ground dan Pakej kami ada yang dah termasuk flight ( upon request ) sahaja.
.

Kelebihan bersama Travel Agent berdaftar
.
1) FULL ARRANGEMENT:  start anda turun di airport Vietnam Sampailah anda balik dari Vietnam kami akan uruskan anda..
.
2) LEBIH SELAMAT : Selamat dari kena tipu harga pakej dan kos2 lain. Kalau ada sebarang emergency berlaku disana. kita berurusan dgn syarikat berdaftar disana dan dibawah pelindungan Tourism Board Vietnam . So kita akan bantu anda sampai selesai.
.
3) TOUR GUIDE BERBAHASA MELAYU: tour guide  yg berpengalaman dan berinformasi  dari segi Sejarah , culture , dan segala soalan bole dijawab dgn baik dalam bahasa melayu.
.
4)HOTEL YANG SELESA: lokasi strategik berdekatan dengan tempat tumpuan pelancongan dan senang nak dapat makanan halal, bilik yang kemas,selesa dan bersih .
.
5)MAKANAN YANG SEDAP: Tak payah fikir nak catu makanan makan maggi ke apa. Sebab pakej kita dah lengkap dengan makanan yang pastinya sedap dan halal lagi bersih..
.
6) ATURCARA YANG TERSUSUN:  Follow je aturcara yang diberikan kerana itu yang terbaik mengikut keadaan disana.
.
7) SHOPPING & TOURS: Anda boleh pilih pakej utk shoping sahaja ataupun shopping dan tours pun boleh.. Just bagithu je kami anda nak pakej mana satu. .
Jom cuba servis kami. InshaAllah kami banyak berpengalaman untuk Pakej Ho Chi Minh!
.
Tekan link dibawah ni untuk detail yang lengkap! Jangan malu dan segan ya. Kita bincang sampai jadi!😍
.
Www.Wasap.My/60104094990/HoChiMinh_vietnam
.
#bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #vietnam #hochiminh #travelmurah #jjcm #kakitravel #eaf190922
  • @suka_suki_travel Profile picture

    @suka_suki_travel

    Ho Chi Minh City, Vietnam

    .
    JANGAN MUDAH PERCAYA PAKEJ YANG DIJANJIKAN HALAL DI HO CHI MINH VIETNAM! SEBAB RAMAI YANG NON MUSLIM
    MENYAMAR BAGI PAKEJ MUSLIM YANG HALAL..ANDA KENA TAHU!
    .
    Bahtera Kembara Holidays ada provide pakej muslim Ground dan Pakej kami ada yang dah termasuk flight ( upon request ) sahaja.
    .

    Kelebihan bersama Travel Agent berdaftar
    .
    1) FULL ARRANGEMENT: start anda turun di airport Vietnam Sampailah anda balik dari Vietnam kami akan uruskan anda..
    .
    2) LEBIH SELAMAT : Selamat dari kena tipu harga pakej dan kos2 lain. Kalau ada sebarang emergency berlaku disana. kita berurusan dgn syarikat berdaftar disana dan dibawah pelindungan Tourism Board Vietnam . So kita akan bantu anda sampai selesai.
    .
    3) TOUR GUIDE BERBAHASA MELAYU: tour guide yg berpengalaman dan berinformasi dari segi Sejarah , culture , dan segala soalan bole dijawab dgn baik dalam bahasa melayu.
    .
    4)HOTEL YANG SELESA: lokasi strategik berdekatan dengan tempat tumpuan pelancongan dan senang nak dapat makanan halal, bilik yang kemas,selesa dan bersih .
    .
    5)MAKANAN YANG SEDAP: Tak payah fikir nak catu makanan makan maggi ke apa. Sebab pakej kita dah lengkap dengan makanan yang pastinya sedap dan halal lagi bersih..
    .
    6) ATURCARA YANG TERSUSUN: Follow je aturcara yang diberikan kerana itu yang terbaik mengikut keadaan disana.
    .
    7) SHOPPING & TOURS: Anda boleh pilih pakej utk shoping sahaja ataupun shopping dan tours pun boleh.. Just bagithu je kami anda nak pakej mana satu. .
    Jom cuba servis kami. InshaAllah kami banyak berpengalaman untuk Pakej Ho Chi Minh!
    .
    Tekan link dibawah ni untuk detail yang lengkap! Jangan malu dan segan ya. Kita bincang sampai jadi!😍
    .
    Www.Wasap.My/60104094990/HoChiMinh_vietnam
    .
    #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #vietnam #hochiminh #travelmurah #jjcm #kakitravel #eaf190922

  •  124  37  24 September, 2019