#contouring Instagram Photos & Videos

contouring - 1.8m posts

Latest #contouring Posts

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • happy easter 🐥
  • happy easter 🐥
  •  13  3  5 hours ago
  • My first impressions on @essence_cosmetics waterproof camoflauge concealer! 
First off the tube is nice and big, but came with quite a bit of product missing. 😣 (it didnt leak, it was sealed) The applicator is a nice big doe foot, which I love, and it goes on smoothly.  I picked the lightest shade so beware, it's not extremely light (sad face for all is pale girls 🙁) Unfortunately the mixture began to oxide to an orange tiny within a few minutes of applying on my own skin.
Final thoughts on this product is that it's a great price, it is long lasting, and you could possibly cover tattoos with it in 2-3 coats.  I'll do a full face review soon to see how it performs under the eyes.  I give this a B- for now.

#concealer #makeup #makeupreviews #trending #hot #contouring #Mia
  • My first impressions on @essence_cosmetics waterproof camoflauge concealer!
    First off the tube is nice and big, but came with quite a bit of product missing. 😣 (it didnt leak, it was sealed) The applicator is a nice big doe foot, which I love, and it goes on smoothly. I picked the lightest shade so beware, it's not extremely light (sad face for all is pale girls 🙁) Unfortunately the mixture began to oxide to an orange tiny within a few minutes of applying on my own skin.
    Final thoughts on this product is that it's a great price, it is long lasting, and you could possibly cover tattoos with it in 2-3 coats. I'll do a full face review soon to see how it performs under the eyes. I give this a B- for now.

    #concealer #makeup #makeupreviews #trending #hot #contouring #Mia
  •  1  0  6 hours ago
  • TIPS APPLY HERRA TREATMENT FOUNDATION DAN CONCEALER .
.
Step 1:
Apply Herra Treatment Foundation pada muka terlebih dahulu. Ratakan dengan cara dap dap untuk cover kulit bermasalah.
.
Step 2:
Apply concealer dikawasan seperti bawah mata dan parut sedikit saja. .
Jangan risau, hanya mengunakan foundation Herra ni je dah boleh cover semua cela diwajah. Jadi korang boleh pilih nak guna concealer ataupun tidak.
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Herra Treatment Foundation boleh klik link wasap dibawah
.
.
www.wasap.my/601125672769
.
.
#HerraSabah #TipsKecantikan 
#HerraTreatmentFaundation #foundationviral #foundation #makeover 
#makeup #cantik #contouring #satinfinishing #sharingtips
  • TIPS APPLY HERRA TREATMENT FOUNDATION DAN CONCEALER .
    .
    Step 1:
    Apply Herra Treatment Foundation pada muka terlebih dahulu. Ratakan dengan cara dap dap untuk cover kulit bermasalah.
    .
    Step 2:
    Apply concealer dikawasan seperti bawah mata dan parut sedikit saja. .
    Jangan risau, hanya mengunakan foundation Herra ni je dah boleh cover semua cela diwajah. Jadi korang boleh pilih nak guna concealer ataupun tidak.
    .
    Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Herra Treatment Foundation boleh klik link wasap dibawah
    .
    .
    www.wasap.my/601125672769
    .
    .
    #HerraSabah #TipsKecantikan
    #HerraTreatmentFaundation #foundationviral #foundation #makeover
    #makeup #cantik #contouring #satinfinishing #sharingtips
  •  5  0  6 hours ago
  • <Werbung> ... für @luviacosmetics darf ich dieses Schmuckstück (Normalpreis 24,90€) vergünstigt testen. Da ich von der Marke schon sehr viel Positives gelesen habe, hab ich nicht lange überlegt und sofort zugeschlagen 😅. Die Qualität ist wirklich top, allein die Verpackung wirkt auf den ersten Blick hochwertiger als bei mancher High-End Marke. Die Pigmentierung überzeugt mich ebenfalls, bin gespannt wie sich die Palette im Langzeittest so macht 😌🤷🏻‍♀️... #luvia #luviacosmetics #contour #contourpalette #contouring #highlighter #kontur #cosmetics #makeup
  • ... für @luviacosmetics darf ich dieses Schmuckstück (Normalpreis 24,90€) vergünstigt testen. Da ich von der Marke schon sehr viel Positives gelesen habe, hab ich nicht lange überlegt und sofort zugeschlagen 😅. Die Qualität ist wirklich top, allein die Verpackung wirkt auf den ersten Blick hochwertiger als bei mancher High-End Marke. Die Pigmentierung überzeugt mich ebenfalls, bin gespannt wie sich die Palette im Langzeittest so macht 😌🤷🏻‍♀️... #luvia #luviacosmetics #contour #contourpalette #contouring #highlighter #kontur #cosmetics #makeup
  •  11  1  6 hours ago
  • I hope all of you think of yourself this highly 🙌🏼
  • I hope all of you think of yourself this highly 🙌🏼
  •  26  4  6 hours ago
  • میکاپ با متعادل سازی چهره 
طراحی ابروها بصورت هاشور های کرکی و مویی
آرایش چشم بدون خط چشم و مژه 💕
بدون ریتاچ و فیلتر ✨
عکس بیفور و افتر دومی یه کوچولو  رنگشون فرق میکنه به این علت که یادمون رفته بود عکس بیفور بگیریم ،از رو ویدیو اسکرین شات گرفتیم 😬
ویدیو این میکاپ و رو استوری گذاشتم براتون تو پستای قبلیم هست
کلاس های تخصصی میکاپ و متعادل سازی چهره
جلسه آموزشی هنرجوی عزیزم سحر @_makeupbysahar_ 
#makeup #eyeshadow #beforeandafter #contouring #bride #wedding #style #fashion #beauty
  • میکاپ با متعادل سازی چهره
    طراحی ابروها بصورت هاشور های کرکی و مویی
    آرایش چشم بدون خط چشم و مژه 💕
    بدون ریتاچ و فیلتر ✨
    عکس بیفور و افتر دومی یه کوچولو رنگشون فرق میکنه به این علت که یادمون رفته بود عکس بیفور بگیریم ،از رو ویدیو اسکرین شات گرفتیم 😬
    ویدیو این میکاپ و رو استوری گذاشتم براتون تو پستای قبلیم هست
    کلاس های تخصصی میکاپ و متعادل سازی چهره
    جلسه آموزشی هنرجوی عزیزم سحر @_makeupbysahar_
    #makeup #eyeshadow #beforeandafter #contouring #bride #wedding #style #fashion #beauty
  •  2,648  32  6 hours ago
  • KENAPA TRUCONCEAL NI PALING BEST?
.
[+] FULL COVERAGE - memang tak percaya sekali apply je sangat full coverage dan sangat ringan. Kesan parut Miss J hilang cam tu je. Fuyoo powerlah TRUconceal nih. .
[+] EASY TO BLEND – korang yg baru berjinak jinak (newbie) nak pakai concealer sangat high rekemen try TruConceal. Super senang nak blend. Texture yang creamy dan moist tak kan buat kulit korang nampak cakey.
.
[+] 5 KOD WARNA – concealer PERTAMA di Malaysia yg ada 5 kod warna sesuai dgn skin tone wanita Asia. ❤Scarlet (light shade)- highlighter ❤Vanilla (medium light) ❤Tafetta (medium) ❤Amber (medium dark) ❤Caramel (dark) corrector/shading
.
[+] KUALITI OBERSI – concealer yg mendapat pujian MUA2 HEBAT & PROFESSIONAL di Malaysia kerana hasil kualiti seperti texture dan packaging yg setaraf jenama international. Tapi jangan risau, harga LOCAL! Mampu milik tau korang.
.
[+] MELEMBAPKAN KULIT – concealer pertama yg berfungsi utk pastikan kulit korang kekal lembab sepanjang hari. Woww! So korang yang ade masalah dry atau dull skin tu kompom dah tak yah risau lagi lepas ni okey.
.
[+] OIL EKSTRAK TERBAIK DI DUNIA – most wanted oil seperti 🔅Apricot Seed Oil, 🔅Argan Oil
🔅Jojoba Oil
dipilih as active ingredients. Sebab tulah kulit ladies2 obersi sangat skingoal! Clinical approved.
.
Ingredients yg power ni membantu kulit jadi lebih cantik dan sihat tau bukan sekadar pakai utk makeup je.. so be pretty with the benefits 😍💋
.
TO PURCHASE ORDER
🌟WHATSAPP 011-11243373 atau klik link di bio .
.
Credit video to @yayahazhan
.
.
#brows #eyebrowpencil #browgel #smudger #makeup #makeupartistmalaysia #makeupfreak #makeupartismy #makeupartistmy #makeupblogger #makeupgeek #beautyblogger #wakeupandmakeup #makeuplover #muamalaysia #setiaalam #bazarpaknil #supportlocal #kosmetikmalaysia #mekaptutorial #mekapartismy #mekappengantin #mekapnikah #mekapartis #mekapviral #concealer #trulooks #truconceal #contouring
  • KENAPA TRUCONCEAL NI PALING BEST?
    .
    [+] FULL COVERAGE - memang tak percaya sekali apply je sangat full coverage dan sangat ringan. Kesan parut Miss J hilang cam tu je. Fuyoo powerlah TRUconceal nih. .
    [+] EASY TO BLEND – korang yg baru berjinak jinak (newbie) nak pakai concealer sangat high rekemen try TruConceal. Super senang nak blend. Texture yang creamy dan moist tak kan buat kulit korang nampak cakey.
    .
    [+] 5 KOD WARNA – concealer PERTAMA di Malaysia yg ada 5 kod warna sesuai dgn skin tone wanita Asia. ❤Scarlet (light shade)- highlighter ❤Vanilla (medium light) ❤Tafetta (medium) ❤Amber (medium dark) ❤Caramel (dark) corrector/shading
    .
    [+] KUALITI OBERSI – concealer yg mendapat pujian MUA2 HEBAT & PROFESSIONAL di Malaysia kerana hasil kualiti seperti texture dan packaging yg setaraf jenama international. Tapi jangan risau, harga LOCAL! Mampu milik tau korang.
    .
    [+] MELEMBAPKAN KULIT – concealer pertama yg berfungsi utk pastikan kulit korang kekal lembab sepanjang hari. Woww! So korang yang ade masalah dry atau dull skin tu kompom dah tak yah risau lagi lepas ni okey.
    .
    [+] OIL EKSTRAK TERBAIK DI DUNIA – most wanted oil seperti 🔅Apricot Seed Oil, 🔅Argan Oil
    🔅Jojoba Oil
    dipilih as active ingredients. Sebab tulah kulit ladies2 obersi sangat skingoal! Clinical approved.
    .
    Ingredients yg power ni membantu kulit jadi lebih cantik dan sihat tau bukan sekadar pakai utk makeup je.. so be pretty with the benefits 😍💋
    .
    TO PURCHASE ORDER
    🌟WHATSAPP 011-11243373 atau klik link di bio .
    .
    Credit video to @yayahazhan
    .
    .
    #brows #eyebrowpencil #browgel #smudger #makeup #makeupartistmalaysia #makeupfreak #makeupartismy #makeupartistmy #makeupblogger #makeupgeek #beautyblogger #wakeupandmakeup #makeuplover #muamalaysia #setiaalam #bazarpaknil #supportlocal #kosmetikmalaysia #mekaptutorial #mekapartismy #mekappengantin #mekapnikah #mekapartis #mekapviral #concealer #trulooks #truconceal #contouring
  •  4  0  6 hours ago
  • I put zero weight into anyone‘s opinion about me, because I know exactly who I am.
  • I put zero weight into anyone‘s opinion about me, because I know exactly who I am.
  •  43  5  15 hours ago